Popüler Konu Sevgili günlük...

ah gunlugum bu apdal kiz dura.adi yenik dusdu sevdasina ic agrisina
ve maile cevab yazdi ve tum gunum aglamakla gecdi (
icimi doktum haykirdim ne varsa sevgimden kizgiligimdan ofkeme kadar hepsini haykirdim

ve cvp yazdi inanmiyor bana inanmiyor gunluk inanmiyorrrr yikildim okuyunca bile bile yazmisdim hadi belki mantikli dusunmus dogruyu bulmusdur beni tanidigini hatirlayip hakvermisdir dedim ama nafile gunlugum.

bitermi bu aci bitermi bu yuregimde sızı...

bana inanmamasini kabullenemiyorum!!!

affetmicem onu bana verdigi sozleri tutmadigi icin affetmicem!!!

çok yoruldum bugün günlük günümü yaşayamadım bir sürü işle uğraştım zaten de hastayım oturup bi kafamı dinleyemedim

Sevgili günlük,
bugün de geldim hamdolsun rabbime şükürler olsun..

dün işten çıktım eve gittim yemek falan derken misafir bekliyorduk hemen kısır yaptım paşa lokumu yaptım sonra 1saate kadar misafirler geldi onlarla ilgilen falan öyle yorulmuşum ki kafam kazan gibiydi..serkanla faceden biraz msjlaştık sonra uyudum günlüğüm bu sabah ta allahımın izniyle yine burdayım inşallah rabbim bugün de hayırlısyla geçmesine yardım eder..

rabbim ne olur bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin sen yardım elini bizden çekme uzat rabbim dualarıma ol de rabbim sen yardım et kötü şeyler olmasın rabbim hayal kırıklığına yada ne bileyim kötü hisler hissetmek istemiyorum rabbim ne olur sen yardım et dualarımı kabul et ne olur rabbim hayırlısıyla bugün de geçsin ne olur rabbim sen üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur sen yardım et serkan beni çok sevsin değer versin bu aralar çok duygusalım birden yaşlar süzülüyor gözlerimden allahım sen kötü şeyler duymama görmeme yaşamama izin verme dualarıma ol de rabbim sen büyüksün ne olur rabbim herşey yoluna girsin ne olur allahım artık herşey yoluna girsin hayırlısıyla artık üzüleceğim sebepler verme rabbim bugün de üzüleceğim sebepler verme güzel bir şekilde geçsin rabbim serkan çok sevsin beni değer versin ona tamamen güvenmemi hissettirsin çok sevsin ilgili olsun değer versin rabbim ne olur sen bize yardım et herşey artık yoluna girsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Günlüğüm,baş ağrılarımı internete bağlayanlar var,belki de haklılar.

Ben de internet diyetine sokuyorum kendimi,hani öğrencilerme de uyguluyorum ya.

Cuma gününe kadar Sabah yarım saat,akşam yarım saat gireceğim internete işlerimi halledeip çıkacağım.

Kısıtlamalı internet denemeleri başlasınnnnnn

UyKum var, bitmek bilmeyen sorunlarım var, zaten kabul ediyorum problemli birey olduğumu...
Taaa en başından beri gitmek varken, oturup kalan bensem eğer şikayetlenmeye hakkımda yok demektir aslında, ama insan oğlu nankör...
Şimdilerde artık bebek hayali değil, sadece londra'nın hayalini kuruyorum :44:
yüz ifadesi bile 44,

Evvet 3 yıllık emeğin karşılığı paramız yok ödeyemeyiz oldu.
Sonuç mu ?
Mahkeme yolları.
Dua et günlük , canımı yakanlara hesabını sorayım

Bir umudun ucunu bir başkasına bağladım.
Sanırım hala umudum var

Sevgili günlük nasılsın ..bende ne olsun işte şükür bu halimize yine aynı geçiyor kaç gündür evdeyim pc nın başında akşama kadar oturuyorum bir kaç kilo almışım bide ..hiç dışarıya çıkasım da yok evde akşama kadar uyumak istiyorum..yarın kendimi zorda olsa dışarıya atıcam havuza gideceğim biraz yüzmek iyi gelicek hem uzun süredir uğramıyorum..dalıp çıkmamak istiyorum bazen ama olmuyor işte..bakalım belki kendime gelirim biraz yarın yine yazarım sana şimdilik görüşmek üzere..

Sevgili günlük,
hamdolsun rabbime ben yine geldim allahıma şükürler olsun...

dün işteydim yine rutin herşey devam etti serkanın da smsi olmadıgından internet paketi almıştı ordan yazıyordu bana derken falan akşam eve gittim yemek falan filan serkanla biraz konustuk sonra nete giremedi akşam gün içinde iki defa aradı haber de verdi hani net paketi de bitmiş kaldık mı öyle neyse arkadasından aradı haber verdi bugün için de öğlen seni alabilirm dedi tamam haber ver dedim tamam dedi öyle işte günlüğüm..serkanın sms dk ve net paketleri hepsi bitti yeni yapar inşallah dünyanın sonu değil ya..
sonra uyumuşum günlüğüm zaten bir grip olmuşum ki geçmedi bir türlü anlayamadım gitti..

allahım ne olur sen bize yardım et yardım elini uzat rabbim ne olur serkanla ilgili tüm dileklerim kabul olsun artık ne olur allahım..
dün bir arkadsımla konustum vestelde çalışıyormuş serkana bahsettim bakalım dedi ne olur rabbim rahat güzel bir iş olsun orası onun ve bizim için hayırlısıysa biran önce oraya girsin ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et rabbim kredi borcumuz henüz bitmedi babam emekli olmadı daha ne olur allahım sen yardım et bunların hepsi çözülsün biran önce rahata kavuşalım ne olur allhım sen yardım et serkanla da herşey yoluna girsin ne olur rabbim yardım eline o kadar ihtiyacımız var ki ne olur dualarıma ol de olsun rabbim ne olur sen yardım eli uzat serkan bana hep ilgili olsun sevsin çok sevsin değer versin ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et rabbim herşe artık yoluna girsin ne olur allahım bugün de üzüleeğim sebepler verme rabbim ne olur bugün de hayırlısıya geçsin kendimi kötü hissetmek istemiyorum ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et rabbim senin yardımına çok ihtiyacımız var allahım ne olur dualarıma ol de ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Günlüğüm, nasılsın? Bir yaramazlık var mı?

Sana yazmayalı çok oldu özledim seni. Bugün kalkar kalkmaz sen aklıma geldin ve ben de yazayım dedim. Bu günlerde sevdiceğimin yüzünü pek göremiyorum. Sanırım ben çok özledim günlük. Cumartesi hastane işi için yine Ümraniye'ye gideceğim annemlerle. Şüca'mın yüzünü yine göremeyeceğim yani. Ama pazar gününden sonra hep buralardayım, inşallah görüşeceğiz.

Geçen gün rüyamda sözlendiğimizi gördüm. Günlük biliyor musun, elime bir mühür vuruluyordu, artık mühürlenmiş oluyordum. Düşünsene hep onunla bir hayat. Ah bilemiyorum iyi mi kötü mü. İçim çok garip, sadece dua ediyorum ve bekliyorum.

Allah'ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

Selam Günlük ;

3 yıl önce bugün ikimiz içinde en güzel kararı verdik ve Sözlendik. Sonra nişan düğün derken 1 yıl 7 aylık evliyiz :119:
Geçmişe dönüp bakınca hatıralar ,yaşanan güzel ve kötü günler ne zaman geldi biz yaşadık ve geçti diyorum öyle hızlı geliyor ki ...
Bu tabiri sevmiyorum ama cidden zaman su gibi akıp geçiyor sözlendik 6 ay bekledik nişanlandık tam 366 gün bekledik evlendik şimdi bunları düşününce şaşırıyorum.
2 yıl önce bana deselerdi daha 1,5 yıl var diye 15 yıl gibi gelirdi o bana off derdim hayatta geçmiş o günler asla gelmez ama geldi de şimdi geçti bile..
Güzel tatlı telaşlar elbette ki iyiki gelmişsin hayatıma iyiki o cesaretini toplayıp hayatıma girmeyi istemişsin
Daha yaşayacağımız öyle uzun yıllar günler var ki hepsini sabırsızlıkla bekliyorum. Seninle geçirdiğim her gün 1 ömre bedel benim için
Kurduğumuz cumhuriyetimizde daha nice güzelliklerle geçiririz inşallah

İyi şeyler olunca geleceğim,yazacağım diye düşünmüştüm sana günlüğüm...
Birde inan yazasım gelmiyor çoğu zaman çünkü her yazdığım içini boğan şeyler olacağı için yazamadım...
Ben kendimi tanıyamıyorum artık günlüğüm...
yoğunluktanmıdır, strestenmidir, yorgunluktanmıdır hiçbir fikrim yok...
Ama sabırlı olan ben hiçbirşeye tahammül edemez durumdayım...
Herşey gözüme batıyor, elim kolum kalkmıyor,elimden gelse yataktan hiç çıkmayacağım...
pijamalarımla oturacağım bütün gün, yemek yemek dahi istemiyorum...
Durup dururken saçma sapan şeylere bağırıp çağırıyorum, karşımdakileri boğuyorum...
Çekilmez bir haldeyim farkıdayım, kendime bile katlanamıyorum.
Tam olarak Şu sebepten diyebileceğim bir sebepte yok...
Ama ayrılık koymaya başladı, yalnızlık korkusu yine sarmaya başladı.
İş hayatı, evlilik hayatı zor gerçekten keşke hayatı kolaylaştırabilecek durumlar olsa...
ara ara köşemize çekilip dinlenebilsek, kaç aydır haftasonu dahil laba gitmemde yordu beni
Kendimle başbaşa kalabileceğim zamanlar istiyorum.
Mutlu olmak ve karşımdakileride mutlu etmek istiyorum.
Ama şuan bu ben ben değilim bunu biliyorum...
Depresyondamıyım...bilmiyorum...
Umutlarım var geleceğe dair işte beni bu hayata bağlayan sadece onlar
Görüşürüz günlüğüm

Selam günlük ben geldim
Bugün bir tuhafım durup durup gözlerim doluyor
Ya ben artık yaşamaktan ve mücadele etmekten yoruldum
Yada malum günün verdiği bişey bu
Anlayacağın karmaşığım günlük
İçimdekileri anlatacak kimsem yok işte en kötüsü bu acı ama gerçek
Bazı insanlar iyi gün dostu olmuş

Uzun bir aradan sonra selam günlük.
Sanırım eskileri çok fazla göremediğim için okusam da çok da sık yazmıyorum. Değişmeyen tek şey değişim ama değil mi
Çok şükür iyiyim. Hem evliliğime, hem de bu şehre daha çok alıştım.
Bir de sana vermek istediğim içimi kıpır kıpır ettiren bir haber var.
Allah kısmet ederse hala oluyorum
Yengem hamile. Deli gibi mutluyum.

Hayatımın en dingin, sakin günlerini yaşıyorum.
Üniversiteden sonra uzun bir zaman çalışarak geçti.
Şimdi evdeyim ve hem ders çalışıyorum, hem de evimle ilgileniyorum.
İnşallah seneye atanırım da bu güzel günlerimin tadı kaçmaz

Buraya hep bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yazmak istedim günlük,
Ben bir dilek tuttum çokk istedimm ama Rabbim bana farklı yazılar yazıyor, ilk gebelik kimyasal gebelik öğrendiğimin ertesi günü gitti, şimdi kan sonucum yine pozitif bu seferde dış gebelik olasılığı çok fazla Rabbime sığınıyorum başka sığınıcak kimsem yok artık gücüm kalmadı çok üzülüyorum ama isyan etmekte istemiyorum,1 buçuk saat sonra doktora gidicem kesinleştirmek için,bana dua edin nolur çok korkuyorum çok çokkkk

gülüyorum falan ama aslında hiç keyfim yok be günlük.....
bazen iş bulamamamın sebebini anneme baglıyorum hep onun büyük konuşmaları yuzunden mi acaba diyorum......
canım sıkılıyor...boş boş saksı gibi evin bir köşesinde duruyorum işte .....
neye elimi atmak istesem boşa çıkıyor....
her tarafım sınav olmuş,boğuluyorum bu evde günlük....
tavsiyere de can sıkıcı .halk eğitime git,ingilizce kursuna git....
istemiyorum artık bir şeyler öğrenmek sadece çalışmak istiyorum ....r
dışarda ki insanların bana acımaları en son isteyeceğim şey...
yalnız kalma bize gel,eşime cornellayı evde bırakma bize getir demeleri canımı sıkıyor.....
herkes çalışıyor burda herkes....
hatayı en basından yapmışım.....yine annem yine.....
tercih yaparken karısmasaydı belki şu an farklı yerde olacaktım....
of offfff insan hayatında tercihler bu kadar mı önemli olmak zorunda mı?
Allahım yardım et ya bir yerden kapı aç artık...
evde çürüdüm resmen oturmaktan.....
gezmeye giden bi tip de değilim ki kapı kapı gezeyim, günlere takılayım....
gerçi artık onlara da razıyım....ama o da yokk ...
offff çok dertlendim ya......

diş ağrısından ölüyorum günlük

ne zamandır bir ağrı felç etti sanki yüzümün yarısını, şakaklarım bile zonkluyor düşün gerisini

bugün dolgu yaptırdım ama ağrım geçer inşallah, eğer geçmezse sonu kanal :18:

ocak ayı da bitti sayılır, zamanın akışına akıl sır erdirebilen varsa beri gelsin, ne ara şubat ayına geldik hiç anlamadım...

ben işe başladıktan sonra daha mı hızlı geçer oldu zaman? yoksa genel olarak herkese mi öyle geliyor acaba?:26:

iş yerinde bazı sıkıntılar var, bir an evvel çözüme kavuşur inşallah.. çözülemeyecek gibi değil tabiki ama işin içine çeşit çeşit insan girince sinir stres yığınla artıyor..

artık iş tempomu düşürüyorum yavaş yavaş, gece yarılarına kadar çalışmak yok artık, mesai bitimi çıkmaya özen gösteriyorum.. bakalım etkileri ne olacak...

bir de bu evin soğukluğuna bi türlü çözüm bulamıyorum.. 480 TL doğalgaz faturası geldi ama ev hala soğuk hala donuyorum hala lahana gibi kat kat giyiniyorum.. bi apartman dairesine taşınsam, ufak minik sıcacık bi evim olsa, kışın bile evde atletle dolaşsam...

Olmayınca olmuyor işterabbim vermiiyo bebek.üzgünüm çok evîmde huzurda hiç kalmadıçokbunaldım artık...

Sevgili günlük,
şükürler olsun rabbime yine burdayım hamdolsun sana allahım..

dün serkanla öğle arası görüşecektik ama msj attım cewp gelmedi uyanamadı heralde dedim baktım saat 12 olmuş vaktim çoktan gelmişti ki aradı uyuyamı kaldın dedim evet dedi çünkü sabahın 5inde uyudum dedi neden dedim çok kötü dedi ne kötü olan anlat dedim sonra anlatırım dedi o kadar telaş ettim ki sağlık durumundan şüphe ettim bişeyin var mı dedim anlatmaya başladı dün çok kötü halüsilasyonlar gördüm sabaha kadar beni uyutmadılar dedi( falan işte ben şok oldum tabi resmen görmüş ve uyuyamamış neyse öyle işte duaa oku dedim annene söyle dedim söyledim okudu dedi falan neyse garibimin tüm gün psikolojisi bozulmuş bana pek hissettirmemeye çalıştı ama anlıyodum neyse sonra gece uyuyasıya kadar gzel güzel konusalım dedik öyle birbirimizden bahsettik bebeğimiz olursa adını DUYGUSU koymak istiyormuş çok mutlu oldum bunu düşünmesine ama bi tarafım o iyi olmadıgından tam da o sevinci yaşayamadım öyle işte günlüğüm allahım o günleri nasip etsin inşallah...

allahım sen yardım et dualarımı kabul et ne olur biran önce herşey yoluna girsin serkana öyle şeyler olmasın güçlü dirençli olsun allahım sen ona yardım et rabbim bir an önce herşey yoluna girsin ne olur rabbim hiçbişey onu etkilemesin bana karşı hep sıcak iyi olsun değer versin çok sevsin rabbim ilgili olsun ne olur allahım sen yardım et dualarımı kabul et yardım elini bizden çekme rabbim dualarıma ol de rabbim ne olur sen yardım et bize tüm yardımlarını ver esirgeme rabbim sen yardım et ne olur hayırısıyla herşey dilediğimiz gibi yoluna girsin ne olur allahım sen dualarımı kabul et serkan bana karşı hep iyi olsun allahım kötü şeyler duymak görmek hissetmek istemiyorum tamamen güvenimi kazansın güven konusunda hele beni hiç yıkmasın rabbim ne olur sen yardım et dualarımı kabul et rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…