Popüler Konu Sevgili günlük...

güllük benim bu duygusal dalgalanmalarım, bi gülüp bi ağlamalarım korkutmaya başladı...
o geçen ayki çarpıntı atağımdan sonra, benim psikolojime bi haller oldu galiba...belki hep vardı ve yeni açığa çıktı...
eşim dostum "etme,eyleme" diyor ama, haftaya Ruh sinir'e gideceğim galiba, bi psikiyatra görünmek için geç bile kalmış olabilirim...
son 20 yılda o kadar çok travmatik olay yaşadım ki...hepsinde de " amaan ben çok güçlüyüm, psikolog ney ki, ilaç ney ki.."dedim..ama şimdi korkuyorum...
hadi beni geç, kızım var artık güllük, ya ona zarar verecek hale gelirsem....
Yok yok, ben gideceğim..
en azından neyim var, veya yok, anlarız...

Sevgili günlük

Son zamanlarda artan ruh bunalımlarımın suçlusu bulundu

Migren ilacım!!!!

Migren ilacım ne menem bir şeydir diye bir araştırayım dedim altından çok şey çıktı, neredeyse doktora gidip 'bu işe yaramıyor' diye yalvaracak olan ben bir de öğrendim ki kullandığım ilaç migren tedavisi için kullanılabilecek son tedavi yöntemi imiş.

Ruhsal olarak dalgalanmalara sebep olup, algı bozukluğuna yol açarmış,aşırı alınganlaştırırmış.

Üstelik ağzımın tadının bozulması da bundanmış,ciddi kilo kaybına sebebiyet verirmiş.

Ne ilaçmış ama, ağrım geçsin umrumda bile değil yan etkiler.

Üstelik regl öncesi gerginliğim var,amma sorunlu hatunum ben.

Ama burda önemli bir sonuç çıkardım:Kitap okumayı bırakmamalıyım,zira zihinsel faaliyetlerim durabilir.

günlüüükkk nabersinn ben iyiyim bugün ben lenslerimi aldım sonundaa inş. kullanabilirim yoksa annem birsürü laf edecek:18: yarın arkadaşlarımla buluşucam bakalım takıcam nasıl durucak böyle daha rahat olacak eminim:) bugün bütün gün arkadaşımdaydım sohbet ettik ahh birde yeni ilişkiye başladı balım çook sevinçliyim onun adını bir görsen ne kadar mutlu:) onun adına çok seviniyorum hakediyo çünkü bunu aşkk banada uğra bi ara acaba bende mi sorun var anlamadımki ben hadi ben kk .dolanayım .

Sevgili Günlük,

Eşim izne geleli tam bir hafta oldu, nasıl geçti anlamadım, normalde eşim yokken bir hafta bu kadar çabuk geçmezdi, pazar günü gönderiyorum tekrar yerine, ben de aynı gün annemlerin yanına gidiyorum Antalya'ya...

Evde de yapılacak o kadar iş vardı ki, eşim varken halletmesi gereken işler vardı, onlarla ilgilendik derken çabucak geçti vakit, bir de eski aracımızı verdi, yeni araba aldık bana, onunla da uğraşınca bize pek zaman kalmadı ama yapacak bir şey yok, yan yanayken hızlı geçen zaman uzaktayken yavaş geçiyor işte...

sevgili günlükcüm nasılsın bakalım..beni sorarsan yeni birşey yok sayılır yüzmeye gittim özlemişim birazda hamlamışım daha sık uğramam gerek..yeni bir kaç film izledim...yeni şarkılar..ha bide diyete başladım:))neyse benden bu kadar uzun bir süre uğrayamicam sana.. yeni bir gelişme olana kadar hayatımda..

sevgili günlük
bir an olsun aklıma gelmesini engellemek istiyorum.
bunun için diziler ve filmler izleyip , kitaplar okuyorum .
bil bakalım ne oluyor ? izlediğim bir karakter ,okuduğum bir kahraman bana hatırlatıyor onu .
ki bu karakterlerden birinin adı da onunla aynı.
söyler misin nasıl unuturabilirim ?

merhaba anneciğim...
oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor ,arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok
seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben
seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara
gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye
çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim
sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın
unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde
sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir
annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap
korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizi bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden
tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç
üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi
bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM.

Sevgili günlük,
bugün yine rabbime hamdolsun burdayım allahıma şükürler olsun.. ve bugün cuma burdaki tüm kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun dilerim tüm dua edip te rabbimin ol demesini bekliyorsa biran önce allahım ol desin güzellikleri göstersin..

dün yine işime geldim öğleye doğru da serkan beni aldı evlerine gittik bişeyler atıştırdık falan zaten saat çabuk geçiyor beni işe bıraktı sonra saat yine 5 olmuş eve gittim yemek falan derken çay falan yaptım içtik serkanla biraz konuştuk sonra gece çok uykum geldi hemen serkana iyi geceler dileyerek uyudum bu sabah ta allahım yine kalkıp işimin başına geçmeyi nasip etti hamdolsun rabbime..

allahım ne olur sen yardım et içimizdeki umutları söndürme lütfen. her umudumuzun ardında bizi mutlu eden sebepler olsun rabbim ne olur sen yardım et kendimi kötü hissetmek kötü şeyler duymak yada görmek istemiyorum ne olur sen yardım et rabbim serkan bana karşı çok iyi olsun çok sevsin değer versin güvensizlik içimize girmesin ona o kadar güveneyim ki hayal kırıklıgına ugrayacagım hiç birşey yapmasın ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et bugün de senin izninle güzel bir şekilde geçsin allahım haftasonum da hiç üzülmek istemiyorum allahım haftasonu da üzüleceğim sebepler verme yine buraya gelip yazdıgımda mutlu mtlu yazayım sen nasip et rabbim bugün de senin izninle üzüleceğim sebepler verme rabbim hayırlısıyla bugün de geçsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Bir zerreyim YA RAB.! Lütfuna taLibim..
Sen ikram etmezsen ben garipLerdende garibim...
Sen diLersen boşa çıkmaz emekLerim.
DOST ver YA RAB.! Değerini biLecek...
CAN ver YA RAB.! YoLunda öLecek...
GÖZ ver YA RAB.! Dünyada ağLasada Ahirette GÜLECEK...!

Hayırlı Cumalar günlük

off poff püfff amaaaan
nedir bu duygu hali yahuu
karmakarışık biokadar da sıkıntılıyım ben
hayatımda olan bişey yok çok şükür
herşey yolunda
ama benim bu ruh halim beni delirticek
15 yaşındadada böyleydi 25dede sanırım ömür boyuncada böyle gidecek
kendimi kabullenmem lazım

Sevgili gunluk,
Ben cok mu duygusal bi insanim? Bazi seylerde hassas oldugumu biliyorum mesela cocuklara karsi falan ama artik hersey gozlerimi doldurmaya basladi. Dun kadinlar jimlastik yarislarini seyrederken bile, kizlar takim arkadaslarini motive icin onun gibi salonun kenarinda dans ettiklerinde duygulanip, resmen agladim :18: Neyse bu konuyu gec. Cok moralim bozuk Ne oldu bana anlamiyorum. Hic eskisi gibi degilim. Adam gibi konusamiyorum bile artik. Hep bi konusma bittiginde, verilecek daha iyi cevaplar oldugunu dusunuyorum ve onlari soylemedigim icin pisman oluyorum. Dun bi is gorusmesine gittim.. Ondan bahsediyorum Gerci bitirdigim bolumle alakasiz bi isti ama hic olmazsa beni idare ederdi bi sure. Turkiyeye donmeden para yapardim azicik. walla bu felek benden yana ne zaman donecek merak etmeye basladim. Tamam kendime gaz vericek butun laflari ediyorum.. ornegin, buyuk bi sicrayistan once bir kac adim geri atilir falan ama nereye kadar bu boyle devam edicek ki?

Neyse gunluk, bu kadar simdilik..
Herkese sevgiler saygilar

sevgili günlük
ne oldu bize ? daha doğrusu o ve ben ''biz'' olalabildik mi zamanın bir parçasında ?
nereye kadar devam edecek bu ? eğer acının bir sınırı var ve insan belli bir noktaya kadar buna dayanabiliyor ise ben o noktayı çoktan geçtim.

çok mutsuzum be günlük

güzel bir kış olacağını düşünmüştüm kar yağacak ben sıcacık evimde kahve içip kestane yiyerek seyredeceğim diye ama ne kar yağdı ne güzel bir kış oldu ne de bende birşey yapacak hal var ruh gibiyim be günlük kendimde değilim hiç hastayım halsizim yorgunum sürekli uyukluyorum tuvalete gitmeye üşenir oldum

hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor ya gerçi alıştım sanırım artık ya da alışmadım bilmiyorum ama alışmak zorunda olduğum kesin b.....tan bir hayat yaşıyorum çünkü eskiden herşey ne kadar da güzeldi yine öyle olsa keşke birkaç sene öncesine dönebilsem keşke

Niye böyle upuzun bir ara verdim ki?
Yazınca çok rahatlıyorum halbuki.
Hala eşimden evimden ayrıyım günlük. Geçici görevlendirme için uğraştık ama olmadı işte, nasip değilmiş demek ki.
Çok dengesiz ruh halim var, bir psikoloğun asla olmaması, olsa da belli etmemesi gereken bir durum bu aslında:)
Bu aralar burnuma taktım günlük
Haftaya dr la görüşmeye gidiyorum
Martta da ameliyatı düşünüyorum
Bakalım hayırlısı olsun, umarım pişman olmam yaptırdığıma
Yarın ehliyet sınavım var ve ben aman aman çalışmadım ama yine de geçerim gibime geliyor

Düşüm orada İstanbul bir yerinde uyuyor.

sevgili gunluk,

Cocuklugumdan beri hep gunluk yazmak istemisimdir, bir kac gun yazar geri birakirim

İstikrarli olamadim hic

Belki sana sık sık yazarım

İsleri yoluna koymaya basliyorum her sey cok daha guzel olacak

Bugun yengem ve iki kuzenim beni ziyarete geldiler cok mutlu oldum

Aramizda bazi problemler yasanmisti ama galiba hepsini unuttuk gitti

Tek basima takiliyorum biraz, tek basima sinemaya gittim mesela, alisveris yaptim, kendimi sevmek ilk gorevim, kendimle barisik olmak yani, kendimi sevmek icin bir cok nedenim oldu galiba

Guzel bir haftasonu geciririm umarim

Ah yazmayı unutmuşum, satranç kafiye ile iki tane dörtlük yazdım

Ben de şair ruhu var galiba

Santranc kafiye : tam bir cümle mühendisliği

Ölçüsüne göre dizenin yukarıdan aşağıya da aynı şekilde okunduğu kafiye

Son düzenleme:
biri bana aşkı anlatsın günlük bunca yıl bildiğim aşk değilmiş meğer öyle sanmışım günlük
aşk bu olamaz ki ,
insan aşkını üzer mi?
aşkının bir damla yaşına kurban olmaz mı insan?
insan aşkı için sevdiği kadın için herşeyden vazgeçmez mi?
insan aşkı için ,aşkı ve sevdiği kadın bir kez gülsün diye çaba göstermez mi?
seviyorsa o kadını kaybetmekten korkmaz mı insan?
hep dua etmez mi onun için,sözler verip sözünden döner mi?
karşısında ki kadının sevgisini hakettmeye çabalamaz mı?
ner de o masallarda okuduğum aşklar nerde o küçükken masallarda ki prensesleri çok seven prensler
benim prensim kim
beni kim hakediyor,ben kimi hakediyorum peki
benim yüreğim kim?,
peki ben kimin yüreğine sahibim
benim gülümseyecek sebebim kimde,nerde o adam bir lafıyla dünyamı pembeleştiren
gelince hiç gitmesin dediğim heyecanım kim
kalbimi her gün farklı attıran adam nerede
geldi de ben mi görmedim yoksa hala gelecekte haberim mi yok
benim dayanağım kim şöyle beni herkesten koruyacak bir lafıyla beni dizginleyecek
arkamda olan her zaman ,yaslandığım yıkılmaz bir duvar gibi güçlü beni bütün kötülüklerden koruyacak,beni herkesten esirgeyecek
aşkıyla sarıp sarmalayacak,sarıldığımda kalbinin atışını duyacağım
o adam nerede?
off günlük gene içimdekileri döküyorum bu gece ahh bu benim duygularım aşk özlemim nolucak
daha ne kadar yazdırıcak bana böyle ne kadar evrene yayıcam aşk adamı arıyorum diyeee

2013 e ilke yazıyorum yeni bir ayın başlangıcında
uyku tutmayan bir gece, gözlerimden yaş geldi öksürmekten.:2:
geldi mi gitmek bilmiyor..

çok işler var çok ama benim yapasım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…