Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba,sevgili günlük...
En son ne zaman çaldım kapını en iyi sen bilirsin tabiiki,ama yazmakta inan bir düzen işi.Tam herşeyi rayına oturtmak zamanı artık ki;tren yoluna devam edebilsin.Ben iyi(mi)yim herzamanki gibi yine iki şıklıyım,bir şeyler düzelirken içimden kopmasın diye peşinde koştuklarım meğer benden önce PES vaziyetindelermiş,söyle bana günlük insan sevmekten yorulurmu?Kendimce bu sorunun cevabı hayır olmalı,sabah sabah başını ağrıtmadan gideyim aralarda yine gelicem söz bundan sonra üzmem seni bak ben yine burdayım

günlük pazartesi cilt bakımı ve makyaj kursuna başlıyorum, vallahi bir uğraşım olacak ve ilgi alanım olan şu makyaja karşı aşkım dahada güçlenecek diye mutluyum

evde oturdukça iyice paranoya oldum, herşeyi kafama takıyorum

Allah'ım sana kim ellerini yürekten açıyorsa boş bırakma...

ne umutlar içindeyim bir bilsen günlük. Rabbim gerçekleştirsin nerde varsa kim kaybetmeden taşıyorsa onu

Klavyenin başında durmuş ne yazsam diye bekliyorum dakikalardır günlük...
içim dolu, gözleim dolu, bir başlasam sel olup gidecek yaşlar ve sözler biliyorum.
Tıpkı dün gece ki gibi soluğum kesilene dek ağlayacağım
Umutla başladığım her gün elimde kalıyor günlüğüm...
Paramparça oluyor hayallerim, heveslerim, umut ve dualarım...
Nasipsiz bir aşk sanırım bizimkisi...
İkimize dair dualarım hala gerçekleşmedi...Rabbim izin vermiyor, hayırlısıyla olsun diyorum, olmuyor?
Hayırlı mı değiliz birbirimize be günlük...
Ben de dayanacak güç kalmadı günlüğüm...
Bir mucize lazım bize.
Onun atanabilmesi için ilk 100e hatta ilk 50ye girmesi gerekiyor biliyor musun...
Binlerce kişinin arasından ilk 50...
Sence mümkün mü?
Artık ne ümit kaldı ben de, ne hayal, ne heves...
Bittim ben günlüğüm...Tükendim...

Son düzenleme:
..........02.02.2013
- ........02.02.1979

Sevgili Günlük;
Ben eskiden hergün günlük yazardım ne güzel.. Bir gün bile yazmasam günlüğüme ihanet etmiş gibi hissederdim.. Yazdıkça kendimi bulurdum.. Ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra; çok çok dolmuşsam bir konuda öyle yazıyorum..
Gerçi şimdi bişeye dolduğum yok atractive'nin yazığını okuyunca benimde hatıralarım geldi gözümün önüne.. Özelliklede sevdiği adamın artık gözyaşlarını akıtmasına duyarsız oluşuna..
Bende böyle bir yoldan geçtim çünkü.. İlk kavgamızda, öylesine olan bir kavgada bile ayrılacağım yanıp tutuşan,ödü kopan bir adam vardı benim için.. Hatta 2 sene bu böyleydi.. Ama sonra ne olduysa sorunlar başladı ve o adam gitti yerine her telefon kavgasında beni ağlatma noktasına getirip birkaç ağlama seansından sonra "yaa sinir oluyorum senin telefonda ağlamana" diyen bir adam geliverdi :) "Sen ağlama, bana ne istiyorsan yap ama sen üzülme yeter ki" diyen adam gitti, gidiş o gidiş Ne kadar ben değişmedim dese de değişmişti işte ama zorda olsa kopardım ipleri.. 1 ay olacak nerdeyse hiç konuşmayalı.. Hiç bu kadar konuşmadığımız olmamıştı bu yüzden eminim bende de bitti bişeyler..
Amannn neyse anılaarrr anılaarrr.. Şimdi gözümde canlandılar

olmadı be günlük... hoca bana cevap vermedi burs fırsatı da öylecene kaçtı gitti..
şimdi hocanın yanına gidiyorum yarın sabah uçağım. bir arkadaşım sakinliğini koruyabilecekmisin diye bile sordu.
hiç bilmiyorum açıkçası çok sinirliyim, çok stresliyim..
sunumum var yapmakistemiyorum...
biraz mutsuzum kısaca...
şehiriçinde gitmem gereken yerlere gittim, oradaki eski öğrencilerimi gördüm hepsi işinin başında.. beni de sultanlar gibi ağırladılar..
çok garip bir hiismiş ya...

bugun az evvel de twitter da bir söz okudum çok hoşuma gitti:

"Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz." (Hz. Osman)

hayırlısı be günlüğüm... ben bugun düğünümden tut kızımın adına, eğitimimden tut çalışma hayatıma kadar herşeyin hayalini kuruyorum..
nasılsa bedava...

Askla harika bi hafta sonu geciriyorum. Sanirim bunu hak ettik.
Cok seviyorum onu beni mutlu etmesini biliyor. Dogum gunumde aldigi hediyeler o kadar mutlu etti ki beni aglayacak gibi oldum.
Allahim bi an once evlilik nasip etsin bize. Onsuz gecen her gecen gun beni mutsuz ediyor.
Cok seviyorum be gunluk cok...

sevgili gunluk,

Ben yine geldim.

Bugun de sinemaya gittim tek basima. Hansel ve gretel cadi avcilari ni izledimm

Aşkımın annesinin dogum gunu bugun, ona bir mektup gonderdim

Sonuna "Siz olmasaydınız, biz de olmazdık, iyi ki varsınız" yazdım

İlk ve tek aşkımın değerli annesi diye başladım mektuba

Ne kadar düşünceli bir insanım ben böyle

Yarın yine yazarım, haydi görüşürüz

sevgili günlük...bu yıla olgunlaşmış olarak girdim.çalışmak yorsa da beni hem evde hem işte çok şükür herşey oturdu.artık anne olma vakti...kendimi hazır hissediyorum artık.inş en yakında hamile kalır 2013 te çocuğumu yavrucuğumu kucağıma alabilirim...eşimi de çok seviyorum.inş bu yıl 3 kişilik bir aile oluruz...:)))

97 gün sonra evleniyorum bu harika birşey

allahım yürekten seven herkese nasip et bu duyguları

öncelıkle myzt ın duasına kendım ıçın kocaman bı amiiiiiiiin dıyorum günlüğüm,
yavaş yavaş bende evlılık fıkrıne ısınıyorum

Bu gece aklımda tek bırşey var
Ben Piraye olmak ısterdım !
Nazım Hıkmet nasıl da sevmış kızıl saçlı Pirayesını.... Nasıl koca bı aşkla
O sevgi var ya, ınanılmaz
Hıssedıyorum
Pirayeye yazdığı her bır mektup, her bır şıır ne kadar da aşk, sevgi, özlem dolu
Ben Galıba Pıraye’yı kıskanıyorum

Keşke senınle tanışabılseydım mavi gözlü dev adam, hayranım sana...
mınnıcık kadının Piraye’ye, Aşkınıza

sevgili günlük aylar sonra o geliyor yaşadığım yere son dört günümüz triplerle geçmesine rağmen çok heycanlıyım
umarım güzel geçer günlerimiz

sevgili günlük;sorunlu olduğuna kanaat getirdiğim görümcemle bugün kavga etmedik dün de etmedik.belki ben de abartıyor olabilirim ama sevilecek bir yanı da yok hani.daha ne kadar katlanılır neler olur bilmiyorum ama umarım eşimle huzurlu bir yıl geçiririz.en azından bu yıldan en büyük beklentim bir bebek o her şeyi değiştirebilir.he tabi bir de görümcemin (mümkünse) avrupa da okuması:) bu kadar..

Günlüğüm, seni uzun zamandır ihmal ettim biliyorum
Hani yılbaşında sana yeni yıldan aşk istiyorum demiştim ya o aşkı hala bulamadım ben günlük
Aslında buldum sayılır ama biraz imkansıza kaçıyor sanki
Benim kaderim yok mu be günlük hep sevdiğim insanlara uzaktan bakmak zorunda mı kalacağım

Sevgili gunlukkkk yine ben

Geceleri uyuyamiyorum napcaz boyle?

Normal insanlar gibi aksam 11de uyuyup sabahlari 7de uyanmak istiyorum

Biraz normal olsam fena mi olur?

Kendiyle barisik, etrafiyla barisik, normal bi insan olmak istiyorum

Mutlu olmak istiyorum

Neyse dur gece gece sacmalamayim sana da

Haydi iyi geceler

Merhaba günlük,bu gün hiç olmadığım kadar boş bir sabaha uyandım umarım doldurulacak boşluklarımın noktaları yok olmaz..Bu gün pazar bilirsin sahilde yürüyüş günü ardından koşu, ama ben çok yorgunum nasıl olacak bilmiyorum Sanırım tüm gün yatakta film izleyecek bir durum sözkonusu ,uğramaya çalşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…