Son yazdığımdan sonra bir daha yazamadım günlük başıma neler gelmedi ki hala da canımla uğraşıyorum..Geçen hafta çarşamba doktordaydım sözde keseyi görmeye gittik doktor bebeğimize bakalım diyince içimde bişeyler koptu günlük...Girdik ultrasona kese YOK sol yumurtalıkta bi şişlik var, kan testi 3000lerde olması gerekirken 850 lerde doktor direk hastaneye yat dedi dış gebelik gibi gözüküyor iç kanama riski var hayati tehlikesi çok fazla...Neyse dedik başka bi doktora daha görünelim gittik Medical Parka nöbetçi kadın doğumcu baktı (o da tüp bebek uzmanıymış ) rahimde kalınlaşma var tam bebeği beslemeye hazır ama kese YOK,2 gün sonra kan testini yaptır gel dedi,yaptırdık gittik o da 800 lerde kürtajla o kalınlaşmaya bakalım bebek mi yoksa dış gebelik mi dedi doktor çünkü dış gebelikse tekrarlama olasılığı normal bi insana göre 10 kat daha fazlaymış o gün parça alındı patalojiye yollandı dün sonuç çıktı dış gebelik...Sonucunda en düşük dozdan iğnemi oldum dün bu iğnede kemoterapi görenlere verilen iğneymiş bulantıdan içim dışıma çıktı..Hala iç kanama riskim var iğne etki etmezse ameliyat olucam tüpümü alıcaklar gerçi almasalarda artık işe yarar mı bilmiyorum...Anestezi aldığım sol elim şuan komple mosmor,kollarım delik deşik 2 günde bir kan aldırmaktan en kötüsüde psikolojim çok bozuk,tekrar ameliyat olmadan inşallah atlatırım ama içimdeki yangın nasıl geçicek ben nasıl bi daha anne olucam nası cesaret edicem bebek yapmaya aynı şeyleri yaşama ihtimalim çok fazlayken,üstelik tüp bebekte bile aynı risk varken ... İsyan etmiyorum bunları yaşamamız gerekiyomuş ama bu sınav çoookk zor