Popüler Konu Sevgili günlük...

bu bi ilk günnük.yaktı canımı ne yalan söyleyeyim.bu bi ilk....

alışılır bişey mi sence bu?
nezmn alışırım peki..üstelik olmasını istedigim bişeyde yok ama böylesi zor oldu..
zor oldu işte ya

günlükkkkk ben geldimmm çooook uzun zaman oldu
burdaki arkadaşlarımı çok özledimm herkes nerde ne yapıyo merak ediyorum biliyo musun ben evlendım en son sitem etmişim nişanlıma herşey asker psikolojisiymiş meğer askerden geldi düğün hazırlıkları ev çeyiz derken hiç girip de yazamadım

çoooook mutluyum günlükk herkes duysun Allah'ıma şükürler olsunki onu karşıma çıkarmış, 7.yılımıza evlendık be şimdi her akşam evimizde canım kocamı karşılamak çektiğimiz bütün sıkıntıları unutturdu bile seni çoook seviyorum canım kocammm

Son düzenleme:
sevgili günlük ....
Allah biliyor ya bu ara çok içim sıkılıyor .. sanki herşey üst üste geliyor .... nedense hiç aradığım insanı bulamıyorum ... hep hayal kırıklığı hep aynı şeyler .....
bu durumdan çok sıkıldım .... hayatım boyunca yalnız olmak istemiyorum .... bebek sahibi olmak benimde hakkım ..ama neden hep böyle oluyor anlamıyorum ... zaman geçtikçe umutlarım azalıyor .. eskisi kadar keyfim yok ....hakkımda hayırlısı.

Sevgili günlükcüm şu sıralar sıkıntıdan mıdır nedir hep alışveriş yapıyorum, birde indirim sezonu her bulduğum şeyin üstüne atlar oldum..Çanta hastalığım tuttu yine çok beğendim bir tane daha ama onuda alırsam annem ikimizide kapı dışarı edecekSon bir kaç şey alacağım makyaj malzemeleri kampanyada bu fırsatı kaçıramambirde parfüm alsaydım yeter

Dışarda millet bu güzel havanın tadını çıkarırken ben hafta sonu burnumu bile dışarı çıkarmadım..
Çıksam napcaktım ki ..
Çok saçma bi ruh hali içindeyim günlük.. Deminden beri eski günlük sayfalarını okudum, kendi yazdıklarıı da okuyunca bi tuhaf oldum..
Varlığı ayrı dert, yokluğu ayrı dert biliyorum ama ben aşık olmak istiyorum günlük..
Mesela bu güzel havada sevdiğimle nede güzel vakit geçirirdim.. Ama sanırım ben kısmetli kısmetsizlerdenim..
Karşıma çıkan insanlar, ne gözüme, ne gönlüme hitap ediyo..

ah gunluk canim gunluk seni bayadir ihmal.etmisim... affet.. ama hastanedeydim

kafam allak bullakdi onun bana yazdigindan beri hizimi.alamadim yazdimda yazdim derken 4 sayfa mektup yazmis bana... oyle guzel.ve supheci.yazmiskin cok sinirlendim
dururmuyum hic yazdim bende maglum.cvp gelmedi yazdim.da yazdim... aramami istemis anlamadim..

cok kirdi beni konusmak.istemiyorum gunluk istemiyorum bana inanmiyorki arasam.ne olucak bir birimize dayanamicaz bide baslarsak tekrar istemiyorum bana guvenmiyorki hem ben oninla yapabilirmiyim bukadar.yalan ve hakaretden sonra bukadar haksizlikdan sonra
ooofff gönül yaram.ooofff yada hakaretlerle gonlumu kirmasjndan cekiniyorum

en iyisi unutmak..

İhmal ettim seni günlük ama sende anla beni derslerim yoğun ...
İçimden elimi kaldırmak bile gelmiyor ki sana gelip yazayım
Yinede halime şükretmekten kendimi alamıyorum

heee üstelik
birileri beğenir oğluna ister ama ben daha onu unutamadım ki
Vee aklımdan evliliğin ''E'' si bile geçmiyor

Yeniden birini sevmek ona bağlanmak benim için bir -eziyetten- ibaret
Üstelik ondan ayrılalı 7 ay oldu bile !!
İnsan kendini tanıyor işte böyle durumlarda
Demek ki bende sevince tam sevenlerden'mişim sevince unutamayanlardan'mışım

Pehh... kıymetim mi bilindi sanki ?

Uffff şu Kk'da ki en sıkıcı insan benimdir dimi günlük

Hep bir dert bir sıkıntı hali
Ama geçecek geçecek ben inanıyorum sende sabret artık

Sevgili günlük,
şükürler olsun allahım bugün yazmayı nasip etti hani çok mutlu olarak olmasa da şükür büyütülecek birşey yok allahım güzel şeyleri güzel hisleri nasip etsin inşallah hamdolsun rabbime..

koca haftasonu yattım desem yeridir günlüğüm..cumartesi zaten regl olmuşum sancıdan ağrıdan duramadım sobanın köşesinde kıvrılıp durdum akşama kadar sonra annem kuznlere gidecekmiş bende ağrım biraz dinince gittim biraz oturduk falan eve geldik uyuduk.
pazar günü de yine ağrım vardı hiç iki gün sürmezdi ama 2.gün de ağrım vardı ama şiddetli değildi biryere gitmeyecek kadar kötü bir ruh halindeydim zaten hiç kalkmadım zaten baktım akşam olmuş biraz serkanla konuştuk onlar da ablasının bebişine hediye götürmüşler görmeye gitmişler sonra annem bi arkadasına söz vermişti ona misafirliğe gittik biraz oturduk yine eve geldim biraz serkanla konuştuk yine o kahrolası şarjı bitti iyi geceler diledi uyuduk..
anlamıyorum ben bu çocuğu ya neden böyle salakça şeyler yapıyor? dakikası var ama aramaktan değil msj yazmaktan yana hani yazabilse yine iyi hep yoğun beyefendi hep yoğun işleri varmış yazamamış ama facede dolanmayı biliyor şifreyi ver diyorum vermiyor neden diyorum sebep yok vermek istemiyorum diyo..
ya hani desem ki başkasını görcem diyedir ama pek kız yok bide ben sayfasında yorumlar yaptım falan hatta yeni araba almıştı altına gelin arabamız yazarmısın demişti bende baarız dedim lütfen yaz dedi falan beğenilerim oluyo yani hani bişey olsa yapma der ki anlarım görmesinler diyedir ama ben bu salak öküz çocuğu anlayamadım..
haftasonundan beri bu face şifesi yüzünden ve bana ilgisizliği yüzünden soğuk davranıyorum ama kalkıp ta neden böylesin demiyor çünk sebebini biliyor..bu aralar duygusallaşmadı da off allahım sen yardım et serkan beni çok sevsin değer versin ilgili olsun ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et şu yalvarışlarıma ol de rabbim serkanın işi de hayırlısıyla olsun artık ve güzel bir şekilde olsun ne olur rabbim sen yardım et ne olur serkan bana karşı çok iyi olsun çok sevsin rabbim değer versin ilgili olsun allahım sen yardım et artık herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen herşeyi yoluna sokmamız için yardım elini uzat allahım bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler verme ya rabbim ne olur allahım bugün de güzel bir şekilde geçmesi için yardım et rabbim sebep kıl sen yardım et allahım merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Hayat bir sınavdan ibaret derler ya hani günlük can.
Ben bu sınavı yıldızlı beşle geçmek için elimden geleni yaptım bunca zaman,
Yorulduğum,pes ettiğim,lanet ettiğim bir anda tutuldu elim sıcacık olunca yüreğim...
Onca acıdan ve gözyaşından sonra bu yaşadıklarımın her saniyesini,attığım her kahkahayı,içime huzurla çektiğim kokuyu hakettim.
Ettiğim duamın ete,kemiğe bürünmüş halini yaşıyorum çok şükür.
Ve çok şükür ki ailem gibi bildiğim,asla beni kızlarından ayırmayan bir aileye sahip oldum.
Şükürler olsun sana Rabbim.Verdiğin huzurdan kalplerimizi ve yuvamızı mahrum etme...

Sevgili günlük,

4. yıldönümümüze 4 gün kaldı

Son sürat süprizlerimi hazırlıyorum

40. yıldönümümüzü de görürüz inşaAllah

sevgili günlük 3 gün sonra 20. yaşımı kutluycam . arkadaş kimsenin kutlamasına gerek yok kendi pastamı kendim alırım mumumu yakar üflerim o kadar:2:

Ahh günlük görümcemleri kırmamak için günlerine katıldım cumartesi sıra bende 12- 13 kişilik yemek, börek, tatlı falan yapıcaktım. Eşim az önce günden sonra akşamada herkes bize gelecek dedi. Herkes 3 görümce 2 kaynım 1 kayınpederim ve ailesi. Bir de bi akrabaları ailece gelecek. Toplam 20 kişi falan Gündüz gece toplam 30 - 35 kişi yemeği, çayı, tatlısı... Ben bu hamile halimde 1 işimi yapsam diğerini yapamıyorken nasıl yetiştiricem bilmiyorum. Günlük bu erkekler bu insanlar neden hiç halden anlamıyor... Eşime olmaz desem küsüp günlerce surat asmaya eksiklerimi yüzüme vurup yetersizsin eksiksin demeye başlayacak... Biliyorum susuyorum...

Sevgili günlük

Onu nerede bulacağımı nasıl bileceğim, eğlenceli bir yere giderse, beni bekleyecek mi?

Ablam neden öldü, biz neden yaşıyoruz?

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun rabbime ki burdayım hamdolsun allahın sana çok seviyorum seni allahım..

dün yine rutin işler ve de çocukevlerinde bulunan çocukların sünneti vardı ben gitmedim arkadaşlardan bi kaçı gitti falan derken saat geçti eve gittim yemek falan derken yine geçenlerde evlenen yakın arkadasım komsumuzun kızı kader geldi annesinin yanına bursadan gelmiş yanına gittik annemle.. biraz muhabbet sohbet allah bozmasın çok güzel geçiyormuş imrendim allahım bana da bütün genç kızlara da nasip etsin inşallah en güzelinden..

sonra akşam oldu geldim serkanla bira zkonuştuk falan bana yarın sinemeya gidelim mi dedi bende çalışıyorum haliyle 5ten sonra gidelim dedi bende izin alabilirsm tabi dedim bakalım inşallah nasip olur da giderim çok doluyum bu aralar iyi gelicek inşallah..
derken o uyudu benm şu geçenlerde bahsettiğim bahar diye arkadsım vardı bekaretini verdiği çocukla görüşecekmiş bana yardım et ben işe gidiyorum diye evden sabahtan gidicem ama öğleye kadar biryerde kalmam lazım dedi sana yani işyerine gelbilirmiyim dedi kıyamadım gel dedim öyle o da bir yandan huzursuz etti beni allahım sen yanlış yola saptırma bizler yarabbim ne olur sen tüm gençkızları koru allahım..

allahım bugün de senin hayrınla bereketinle güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et bugün de ne olur rabbim üzüleceğim sebepler verme rabbim senin yardımınla bize uzattıgın yardım elinle bugün güzel birşekilde geçsin evime hayırlısıyla allahım şükürler olsun herşey yolunda diyerek gieyim rabbim sen yardım et allahım sen güzellikleri göster kötü düşünmek hissetmek dahi istemiyorum allahım sen o hissi verme yardım et serkan beni çok sevsin değer versin ne olur rabbim herşey artk hayırlısıyla yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım et bugün de hayırlısıyla güzel bi şekilde geçsin üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Günaydınnn, umutluyum gene günlük, gene bi umut bekliyodum aslında hani bu ay hastalanmam bebek ihtimali yüksek diye ama geldiii, gene de sevindim ilaçsız hastalandım. Büyük bi olay. Tüp bebek merkezinden arıcaklar bugün içim kıpır kıpır. Bu sabah dua ettim Allah'a, Rabbim bu güzel sevinci bana yaşat, eşime bunun haberini verebiliyim....

Öncelikle kayınpederim şuan kemoterapide nolur dua et günlük can.
Bitsin artık şu çektiğimiz acılar...
Dün güzel bir akşam yemeği yiyelim dedik hem de kestaneyi çok sevdiğim için kestane almışlar bana onları yapacaktı kayınpederim onlara gittik
Güzelce şirketten çıktık güle oynaya,sonra tatlı filan aldık yola düştük.
Buraya kadar herşey normal.
Yemek yedik,sıra geldi çaya ve kestaneye.
Boğuluyordum Tıkandım kaldım kestane boğazıma kaçtı
O an şaka yapıyorum sandılar normal zamanlarda sürekli şebeklik yaptığım için :26:
Ama sevgilim nasıl karşı koltuktan kalkıp bana müdahale ettiği hala gözümün önünde
Nasıl sarılıyor kıyamam titriyordu günlük can.
Gerçekten ölüm bir anlık,mosmor olunca anladım
Bunca zaman onu kaybetmekten hep korkardım ama korkumun misli misli fazlasını yaşattım galiba ona :44:
Affet sevgilim sırf pis boğazım yüzünden hatunsuz kalacaktın

Mantigim ve Kalbimin catismasi icindeyim..

Bir yanim durma devam derken.. diyer yanim bukadar haksizligi guvenisligi yalani nasil hazmediceksin diyor.

biraz sonra ariycam.. ama cok kararsizim inanmiyor konusunca neye yarari olucak diyorum.. beni kirmasindan cekiniyorum..
diyer bir tarafdan haksizliga susmak istemiyorum.

hem eskisi gibi olabilirmiyiz? pek.sanmiyorum ama bunu tum kalbimle umut ediyorum.

yapabilirmiyiz biz okadar farkliyizki ben neden zoru.seviyorum bunu kendime neden yapiyorum yuregim parca parca..

artik ne dusuncegimi bile bilmiyorum.. bu nasil bi karmasa.

aksama yazarim gunluk

ayyy günlük bıktım şu çürük insanlardan yahu hayat acısıyla tatlısıyla devam edıyor edecekte.hareketli olun biraz ölü gibi.hep hasta hep hasta ohhh oksijen bile mutluluk nedenii.bu arada günlükk geçen ay çok dert etmiştim kendime maaşıma zam gelmedi diye bu ay yaptı istediğim zammı.borclarımıda ödüyorum birikimde yapabiliyorum mutluyum mutluu.tabi kredi kartına limite dayandı ona öncelik vermem lazım.hoşçakalll

Son yazdığımdan sonra bir daha yazamadım günlük başıma neler gelmedi ki hala da canımla uğraşıyorum..Geçen hafta çarşamba doktordaydım sözde keseyi görmeye gittik doktor bebeğimize bakalım diyince içimde bişeyler koptu günlük...Girdik ultrasona kese YOK sol yumurtalıkta bi şişlik var, kan testi 3000lerde olması gerekirken 850 lerde doktor direk hastaneye yat dedi dış gebelik gibi gözüküyor iç kanama riski var hayati tehlikesi çok fazla...Neyse dedik başka bi doktora daha görünelim gittik Medical Parka nöbetçi kadın doğumcu baktı (o da tüp bebek uzmanıymış ) rahimde kalınlaşma var tam bebeği beslemeye hazır ama kese YOK,2 gün sonra kan testini yaptır gel dedi,yaptırdık gittik o da 800 lerde kürtajla o kalınlaşmaya bakalım bebek mi yoksa dış gebelik mi dedi doktor çünkü dış gebelikse tekrarlama olasılığı normal bi insana göre 10 kat daha fazlaymış o gün parça alındı patalojiye yollandı dün sonuç çıktı dış gebelik...Sonucunda en düşük dozdan iğnemi oldum dün bu iğnede kemoterapi görenlere verilen iğneymiş bulantıdan içim dışıma çıktı..Hala iç kanama riskim var iğne etki etmezse ameliyat olucam tüpümü alıcaklar gerçi almasalarda artık işe yarar mı bilmiyorum...Anestezi aldığım sol elim şuan komple mosmor,kollarım delik deşik 2 günde bir kan aldırmaktan en kötüsüde psikolojim çok bozuk,tekrar ameliyat olmadan inşallah atlatırım ama içimdeki yangın nasıl geçicek ben nasıl bi daha anne olucam nası cesaret edicem bebek yapmaya aynı şeyleri yaşama ihtimalim çok fazlayken,üstelik tüp bebekte bile aynı risk varken ... İsyan etmiyorum bunları yaşamamız gerekiyomuş ama bu sınav çoookk zor

ah gunlugum.. sirdasim yuregimi daglayan derdimin paylasdigim..
aradim!
icim.aciyoooor artik ayni seyleri yazmakdan bikdimmmm gunluk bikdim.

bana neler soyledi!! inanamiyorum kafam allak bullak delirmek uzereyim!

birde bi laf etti "ister inan ister inanma!" nekadar hakli...

ben dogruyu gistercen diye yirtiniyorum adam tek kelimeme inanmiyor delircem!!!

sanki degistire bilecekmisim gibi?!

artik pees gunluk pes.. kiydi bize kiydiii
yok yere kuruntularina yenildi!

bazi seylere anlam veremiyorum delircem ben ne yapdim vu insanlara??? beni 2 kere gormus bir insan benim hakkimda bu lafi nasil der allahimmmmm sen yardim et yarabbim icim yaniyor! oda buna inandini simdi! ooofff allahim ooffff dinermi bu aci

iyi degilim yazamiyorum.. ben gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…