Popüler Konu Sevgili günlük...

Yazmak istedim sadece................

Yapma gönül; bu postu sana ulu orta serdirmezler..
Dilenci kılığıyla saraya girdirmezler..
Çöller de sevda için imtihan vermeden; her Mecnunum diyeni Leyla'ya erdirmezler...

Hz. Mevlana

Daha çok Dua etmek, daha çok sabretmek gerekiyo sanırım günlüğüm..

2013te hiç günlüğe yazmadığımı farkettim..

sevdiceğimin bana her gece konuştuktan sonra yolladığı iyi geceler mesajlarını saklıyordum. ama telefonun bunun için çok da sağlam bi yer olmadığını düşünürken olan oldu telefonum bozuldu ve içindeki bir yıllık mesajlarım her gece aşkımın yazdığı benim okumaya doyamadığım mesajlarım yok oldu. o kadar üzüldüm ki. aşkcığım üzülme ben sana hep yolluyorum zaten dedi ama nafile.. bozulmadan önce acaba günlükte paylaşsam mı sonradan ilerde bulup okurum hatıra olarak kalmış olur diyordum.. bitanecik yazayım olur da yine telefonumun başına bişey gelirse burdakiyle avunurum. aynen yazıyorumm

dünyanın en huzur verici sesi, rüyalarımın kadını, ben seninle çok mutluyum, sebebim sensin.. seni çook seviyorum bitanem<3

ben bunun güzel kalbini sevmiyim de napıyım şimdi

herkese herşeye inatttttttt seviyorummmmm hem de çok seviorummm

Sevgili günlük,
yine allahıma şükürler olsu bugüne geldim ve şuan işyerimdeyim sana hamdolsun allahım..

dün ne çok yoğun bir gündü allahtan geçti..bahar meğer bekaretini verdiği çocuktan ayrılmış yani çocuk istemiş ve şuan bu olayı anlatıp ta onu kabullenen biriyle tekrar çıkmaya başlamış ve de dün görüşeceği kişi meğer yeni sevgilisiymiş neyse tamam dedim ben elimden gelen yardımı yaptım öğle arası geldiğinde onu çocuğa teslim ettim sağsalim gel dedim tamam dedi..
bu arada biz de dün için serkanla sinemaya gitcez diye kararlaştırmıştık ve sonunda hangi filme gitçeğimize karar verdik 'GDO Karakedi' ye gidelim dedik komediymiş hem iyi olur dedik..
neyse daha sonra iş çıkış saatim geldi bahar ben geliyorum sana yetişicem dedi tamam dedim tam çıkıyordum ki geldi eşyalarını aldı üzerini değiştirmişti bi kaç şey burda giymiş sonra evine gitmiş ki bana msj attı tamam dedim..
bizde serkanla sinemaya girdik film başladı güldük güzeldi sonra çıkışta beni beklemeden bir anda çıktı sinemanın kapısının önünde bei bekler vaziyette durdu ne salakça ya bi bekle yani demi.. bende çok sinir oldum git sen dedim yok ya biran sıkıldım sen gelirsin diye dedi tamam dedim falan neyse çıktık ben araba olmadığından yayan eve gittim sonra msjlaştık yine çok yorgundum uyudum.bugüne de rabbim nasip etti şükürler olsun..

allahım ne olur sen yardım et serkanın sevgisi hiç bitmesin çok sevsin değer versin ne olur rabbim sen yardım et ne olur herşey yoluna girsin rabbim sen yardım et ne olur yardım eli uzat rabbim bugün de üzüleceğim sebepler verme rabim ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Sinavlarimi bitirdimde geldim sana Istanbul´a son 8 gün cok özledim

Onunlada ayrildik Zaten uzun zaman önce olmasi gereken birseydi Üzüldüm mü? Hayir!!!

Islerde yogun degil kalmis yeni departmanima gecmeye sunun surasinda 1 ay degme keyfime

Son düzenleme:
Sevgili günlük !!

Az önce sevgilim aradı, annesi aratmış bu cuma günü yani 8 şubatta yani 4. Yılımızda seni istemeye gelmeyi istiyoruz dedi

Çok sevindim böyle düşünmelerine ama,

Ailem kabul etmez, üzülürsünüz, bu sene olmaz dedim

Hiç değilse bi söz keselim dedi annesi, malesef ailemin kabul edeceğini zannetmiyorum dedim

Sevgili günlük yine ben,

Annemin kafasına taş mı düştü ?

Şubat olmaz ama bu yaz söz keseriz dedi

Umarım vazgeçmez

son bir haftada yaşadıklarım çok ağır geldi günlük sıkıntılı bir haftaydı (Allah beterinden saklasın) çok büyük olay atlattık

ben de kendimi unuttum tabi bu hafta saldım kendimi su bile içmiyorum berbat durumdayım hem bedenim hem ruhum bitik durumda:26:acilen toparlanmalıyım yarın sabah erken kalkayım diyorum(bu aralar ikindiye kadar uyuyorum da)erken kalkıp spor yapayım diyorum ama bakalım sadece sözde kalmasa baribol su içeyim yarın susuzluktan kendimde değilim sürekli başım ağrıyor kafayı toparlayamıyorum ve bu ara karar vermem gereken konular var:26:

aslında benim dışarıda yürümem lazım hava almalıyım pencere bile açmaz oldum

yarın fotoğrafçıya gideceğim ama yakın zaten keşke üşenmesem de uzaktakine gitsem ya

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle geldim şükürler olsun sana rabbim seni çok seviyorum allahım..

dün yine rutin iş haliyli içindeydim öğle arası eve gittim sonra çıkışta da yolumu şaşmadan tekrar eve gitim serkanla konuştuk biraz sonra yemek falan derken öylece uzandım çay yapalım dedik içtik muhabbet ettik kuzenim aradı konuştuk istanbula gel dedi ama babacım asla izin vermez dedim biliyorum çünkü babam beni göndermez.. neyse öyle sonra 9,5 gibi serkan aradı izmirde işim var benm bir iki saat sana yazamıcam dedi ne işin var dedim işim var işte hadi kapatıyorum dedi.. nasıl sinir oldum ama anlatamam hani işin varsa bana hadi hadi kelimelerini kullanma yani adam akıllı telefonda ona konuşmayı öğretemedim küplere bindim resmen neyse dedim nasıl olsa msj atacak baktım saat gece 12 gibi attı bende tüm sinirimi çıkartacak kelimeler sarfettim ama banamısın demiyor resmen tınn yani.. yok ama hayatım benim arkadaşlar arabadaydı da o yüzden kapatmak zorundaydım yok şöyle yok böyle resmen deli ediyor uyuz herif, öküzz,ne işi olduğunu da anlatmadı zaten ona kalmadı da bende uzun bir msj yazdım ilgisizliğinden yaptıgı bu hareketlerden skldıgımı sinir oldugumu ve bu sinirin bana iyi gelmediğini dile getirerek iyi geceler diledim ve uyumaya çalıştım o da sana da iyi geceler dmekle kaldı odun herif..

allahım ne olur sen yardım et ne olur bize yardım eli uzat artık herşey yoluna girsin ne olur rabbim serkan bana karşı çok ilgili olsun çok sevsin değer versin rabbim ne olur yardım et çook sevsin çok ilgili olsun asla vazgeçmesin kendimi kötü hissetmek istemiyorum rabbim kötü şeyler duymak görmek ve yaşamak istemiyorum ne olur rabbim sen yardım et bugün de hayırlısıyla senin rızanla üzüleceğim sebepler yaratma verme rabbim ne olur bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin allahım sen yardım et bugün üzüleceğim sebepler verme ne olur rabbim azıcık ta olsa söylediklerimi dikkate alarak serkan değişsin hani ilgili olsun artık ne olur rabbim sen yardım et güvensizlik yaşarsam kahrolurum ne olur onun yapacağı herhangi bişey güvensizliğe yol açmasın ne olur rabbim herşey artık yoluna girsin üzüleceğim sebepler verme bana ya rabbim sen yardım et bügün de güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

iyi ki böyle bi konu açmışlar..açandan Allah razı olsun....ben de kime anlatsamda rahatlasam diyordum..çok iyi gelecek yazmak ..e artık ara ara yazışırız...son bi haftadır berbattım...noluyo bana derken doğum sonrası ilk adetimi oldum ve sıkıntımın ondan olduğunu anladım...günlükçüğüm yeni doğum yaptım gözbebeğim kızımı kucağıma aldım...yavrum benim herşeyin iyisi onun(ve tüm bebişlerin ) olsun rabbim yüzünü hep güldürsün.. ama iyi bi anne olabilecek miyim kızımı ihyi yetiştirebilecek miyim gibi sorular çoğalmaya başladı...emzirmeme rağmen yemem azaldı..toparlamam lazım kendimi biliyorum..havalardandır diyorum geçici bi durumdur diyorum kendimi teselli ediyorum...Allah daha büyük sıkıntı vermesin beterinden saklasın..çalıştığım kurumda da müdür olunca sorumluluklarım arttı ve sanırım bu yük ağır geldi bana ...rabbimden güç istiyorum..ve hergün dua ediyorum iyi bi anne olabilmek için iyi bi evlat yetiştirebilmek için...bugünlük bu kadar gelişmeleri yazacağım..ve kendimi toparlamak üzere gidiyorum :))

Herşeyin hayırlısı be gülüm...
Son zamanlarda sürekli dualarla beğeni toplamaya çalışanları görüyorum günlük can.
Olmuyor... Dini herşeye katmaya alıştık bari forumdan uzak tutalım değil mi?
Önemli bir durum olur dua istersin orası ayrı ama her lafın başında da sürekli ağızda gevelenmez dua...
Para iman demişler kimde olduğu belli olmaz
Gösterişi ne olursa olsun hiç haz etmem!

evde oturmak hiç bana göre değilmiş be günlük sabahtan akşama kadar var ya sıkıntıdan patlıyorum.
esra erolu bekliyorum dört gözle hiç değilse onun programı eğlenceli oluyor.
okul varken ne güzeldi ya hiç sıkılmıyodum, okulumun kıymetini anladım
tek sorun 2. öğretim olduğu için harç yatıracak olmam gerçi harcı kaldıran hükümet katkı payı adı altında yeniden toplayacakmış.
sanki o harç olmuyo, teyzeye annenin kız kardeşi demek gibi sadece adı değişik.
neysee
hala ailecek kurtulamadık maddi sıkıntılardan. bu durumda çok canımı sıkıyor :26: ah bir düzelse...
çok istediğim birşey var bu aralar.
dershanede bir hocam vardı ya edebiyaçım hani platonik aşıktım ona onunla konuştuk cuma günü o da sıkıntıda biraz kpss derdinden.
konuştuk baya ona akıl bile verdim hatta, o da teşekkür etti bana
haftaya uygunsan görüşelim dedi bende olur dedim ama hala ses seda yok :44:
ben zaten yazmam o teklif etmişti çünkü.
olmayacak galiba bu görüşme sadece teklifle kaldı.
olsa neler giyeceğimi bile düşünmüştüm amaaan kendi kaybeder napalım. bundan sonra bi erkek için canımı sıkamam.

Son düzenleme:
evimde son 3 günüm pazar gecesi dönüyorum okuluma yurduma tatilim bitti annem için zor olacak alıştı bana belli etmemeye çalışsa da üzülüyor biliyorum ama alışacak artık 4 senem böyle yollarda geçecek elimde bavullar 4 sene sonunda üniv mezun olmuş ayakları üzerinde duran herkese inat iyi bir iş bulmuş birisi olmak istiyorum rabbim inş. nasip eder bana yapamaz gözüyle bakanlara inat günlüğüm artıkk hakkımda hayırlısı ..

Tatilimiz bitti
Ne çabuk geçti bir hafta anlayamadık. Beraber güldük, eğlendik, kederlendik, gezdik, tozduk...
Yan yana olunca zaman su gibi geçiyor. Şansımıza hava harikaydı körfezde.
Sabahları uyanınca deniz kenarında kahvaltı yapmak acayip enerji veriyor. Balık tutacaktık ama biz tutunca oltadan çıkarmayı beceremiyoruz
Etraftaki amcalardan yardım istiyoruz onlarda kıskanıyorlar balıklarımızı
İyi ki hayatıma girdi diyorum. Her geçen gün anlamlı oluyor onunla.
Allah'ım bir an önce bir yastıkta kocamayı da nasip etsin.
Tabi önce iş telaşımız var onunda benimde...
İnşallah gönlümüze göre iş nasip olur en kısa zamanda

Şimdi sınav telaşım var pazar günü sınavdan çıkınca hoppaaaaa kop kop moda geçerim
Biraz sohbette takılayım ben sonra ders çalışıp gece gelirim ortalığı yıkmaya
Adios muçaça

İşler güçler ..
2013'ten çok umutluydum ama maalesef ..
Ama 2013'le ilgili bi kuralımı uygulayacağım ..
Beni üzenleri istemiyorumm hayatımda ..
1- Annem
2- Sevdiğimi sandığım adam ..

Onlar hayatımda oldukça yüzüm gülmeyecek ..

2013 bak sana bi şans daha veriyorum düzel lütfen

kendime sözüm var beni üzen ilişkiyi aşkımdan ölsem de bitiricem dedim. bunu sözü gözlerimdeki yaşlardan kendimi aynada bulanık görürken verdim kendime yıllar önce. bak dedim bak kendine bidaha bunu yaşamak istemiyorsan seni üzeni idare etmiceksin yol vereceksin.

sözüm sana sevdiceğim, beni hep aynı konudan üzüyorsun. utanıyorum artık sana bunu böyle yapma demekten. yıldırma politikası uyguluyorsan ben bıktım sıkıldım bunaldım.. bu konu yüzünden her tartıştığımızda soruyorum ya sana " değdi mi bari tartışmamıza tadımızın kaçmasına "

cevabın da hep aynı "hayır tabi ki değmedi" ee sorun nerde o zaman. huzurumu kaçırıyor bunlar benim diyorum kaçmasın diyorsun. bu mu çözümün? kaçmasınmışş.. oldu söylerim !

kısıtlanmışsın birde. ama razıymışsın buna sağol lutfettin.

aşk bu aşk, oyun oynamıyoruz. aklımı susturdum bütün kalbimle sana geldim ben.. elbet biraz rahatın bozulacak hayatın değişecek, fedakarlık yapacaksın. yapmıcaksan da sen bilirsin. aşktan ölünmez yoluma giderim. benim gözüm karadır sen iyi bilirsin.

ya bu yola gelirsin yada yolunu alır gidersin. seçim senin..

Son düzenleme:
Sevgili gunluk..
Kurtulamiyorum bu depresif ruh halimden. Bir depresyondan diger depresyona kosuyorum resmen. Aylarca ayrildigim erkek arkadasim yuzunden depresyondaydim, simdi o gecti, gelecek kaygisi yuzunden depresyona girdim. Of bu ne ya? Hayatimin nasil sorunlu bi zamanindan geciyorum boyle.. Sanirim tarzimi falan degistirmem lazim. Bugun bi yere giderken yolda sevdigim sarkilari dinledim. Fark ediyorum ki ayrilik doneminde dinledigim sarkilar, cektigim fotograflar, hatta konustugum insanlar bile bana o zamanki skintili ruh halimi hatirlatiyor. Neyse onu gectim, is konusunda bu belirsiz durum cok canimi skiyor.. Sabahlari uyanmak istemiyorum ya.. Bugun de dunun aynisi olacak diye uyanasim gelmiyor. Birseyler degissin diye cabalamak icin de kendimi cok yorgun hissediyorum. Resmen bunalimdayim Bu genc yasimda su icinde oldugum ruh hali cok sacma! Sukredecek o kadar cok sey varken, gidip herseyi kafama takiyorum

Günaydın Sevgili Günlük,

Çevremdeki insanları kendimden uzaklaştırma konusunda üzerime tanımıyorum. Nerede lise üniversite yıllarım nerede şimdiki halim...
Kendimi eve hapsetmiş durumdayım son bir buçuk senedir,doğru dürüst çalışmadım bile okul biteli,oysa çok farklı düşünmüştüm okuldayken.
Yaşını başını almış ununu elemiş eleğini duvara asmış gibi hissediyorum kendimi bu yaşta,böyle düşünerekte gençliğimi harcıyorum.
Hasta oldum düşüne düşüne panik atak belasına tutuldum geceleri de uyuyamıyorum güzelim uykumada gölge düştü.
Ayrı şehirlerde 5 yıldır devam eden ilişkim var bu 5 yılda toplasam 10 kere bile görüşememişizdir ve bu durum hala devam ediyor.
Şimdi bide asker yolu bekliyorum oynatmama az kaldı doktorum nerde modundayım bu ara :)
''Lan ömrümden giden bu yıllar bir daha geri gelmeyecek içim çürümüş benim bee bir an önce harekete geçmem lazım'' diyorum ama bakalım becerebilecek miyim??
Artık bir şeylerin değişmesi lazım ulaaannn!!!

Sevgili günlük,
yine şükürler olsun geldim allahıma hamdolsun..Bu arada Tüm kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun...

dün her zamanki gibi rutin işlerle uğraştım ama nedense bir türlü geçmek bilmedi hava da sıcak olmaya başladıkça fenalık geldi sonra baktım ki saat gelmiş hava da esmeye soğumaya başladı evime gittim biraz serkanla konuştuk o da gece hiç uyuyamamış sabaha doğru saat 7de uyumuş nedeni de çok hesap kitap işi yapmış ta uykusu kaçmış diye söyledi neyse biraz konuştuk öyle sonra bana bugün için laptopunu vericekti hafsonu kullanmam için.bakalım öğle arası görüşelim o zaman ben haber vericem sana dedi bende tamam dedim gece 12,5 sıraları daha laptoptan film izliyorum diyodu ki benim çok uykum gelmey başladı uyudum..bu sabaha da allahım kalkmayı nasip etti şükürler olsun..

allahım ne olur herşey yoluna girsin ne olur bugün cuma hayırlı bir gün bugünün hayrı hürmetine yardım et dualarımı kabul et yardım eli uzat bize herşey artık yoluna girsin.. anneme babama kardeşlerime,bana ve tüm müslümanlara sağlık sıhhat ver rabbim ne olur sıkıntılarımız artık kalmasın allahım krediyi ödeyelim ben harcımı yatırıp okula devam edeyim ehliyet kursuna yazılıp alayım ve yine senin rızanla serkanla herşey yolunda güzelce yüzükleri parmağımıza takalım ne olur rabbim sen yardım et bir pürüz olmasın sıkıntı yaşamayalım rabbim sen yardım et ne olur dualarımı kabul et bugün de hafta sonu da üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et allahım bugün de üzüleceğim sebepler verme hayırlıyla herşey güzel bir şekilde geçsin allahım sen yardım et ne olur senin izninle bereketinle herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen bize yardım et serkan bana karşı çok iyi olsun ilgili olsun iyi davransın rabbim çok sevsin hemde çok sevsin ne olur rabbim sen yardım et işleri de artık yoluna girsin allahım sen yardım et dualarıma yardım elini uzat rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…