Popüler Konu Sevgili günlük...

İlk staj deneyimini geçirmiş olmanın verdiği mutlulukla karşındayım günlüğüm
Mutluyum, her şey yolunda. Canımmdan çok sevdiğim aşkımmm gelcek ve Paris'e gideceğiz. Biletlerimizi bile aldık. Heyecandan öleceğim galiba tam 15 gün yanımda kalacak Of günlüğümm geçsin zamannn

O kızın haline üzülüyorum.İlişkileri karmakarışık,bir dikiş tutturamadı.O olmazsa,o...Çok yıprandı.Artık kendine gelse keşke,zorla aşkın peşinden koştukça darbe yiyor.Hala içinde bulunduğu durumun farkında değil ne yazık ki...
Ben iyiyim bu arada...Yoğunum,ufak tefek telaşlarımız var. :)) Mayıs'ta eşimin yapacağı sürprizi bekliyorum,ne yaptıysam söylemedi...

Depresif olmak istemiyorum ama içim buna izin vermiyo..
Geçen günlerde bi arkadaşım mutsuz olduğu için ağlarken, hatta dualarım bile kabul olmuyo diye iç çekerken ben onu ne de güzel teselli etmiştim..
Böyle söyleme Allahın bize sundukları karşısında bunları söylemeye hakkımız yok nolur arkadaşım tevbe et demiştim..
Ertesi gün gülen yüzüyle gelip, dün akşam tevbe ettim, dün söylediklerimin ne kadar yanlış olduğunu biliyorum Allah affeder inşaAllah dedi..
Bak gördün mü Allaha sığındın bi günde yüzün nasıl güldü dedim bende ona..
Başkalarına böyle söylerken, ben kendimi neden teselli edemiyorum acaba..
Ne istiyorum ben ya ne istiyorum ki..
Hayatımda herşey yolunda ama aslında hiç bişey yolunda değil gibi..
Boş yere ağlayasım geliyo.. Ama etrafıma hep gülüyorum..

Sevgili Günlüğüm,

Dün sabahtan kalktım, öğleden sonra arkadaşıma gidecektim, kuru pasta ve bonibonlu kurabiyelerimden yaptım, ona götüreyim diye... Akşamüstüne kadar yanındaydım, sonra geldim evime, eşim erken aradı akşam, şaşırdım, yemek saatinde vakit bulabilmiş, tabii kötü haberi verdi, bir ay doğru düzgün konuşamayacağız nasıl olacak bilmiyorum, denetleme ayı olduğu için sürekli komutanlar nöbetçilik yapıyorlarmış başlarında... Yemeğe gideceğim, duşa gideceğim, falan der çıkarım bir yolunu bulurum konuşmak için ama az konuşuruz dedi ya bakalım, bu bir ay nasıl geçecekse

Bir saat sonra çalışmam var, ona gitmem lazım ama oynamak için hiç enerjim yok, neyse evde durmaktan iyidir gideyim ben Günlük...

Herkesin büyük bir istekle beklediği haftasonunu sen gelmesini istemediğin, geçmek bilmeyen günler olarak görüyorsan mutsuzsundur günlük...

sevgili günlük
günlerdir o kadar yoğunum ki,evimden hiç misafir eksik olmuyor sürekli birileri geliyor. Evleneli 2,5 ay olucak hala hayırlı olsuna gelen var valla yoruldum annem evlenmeden önce derdi evlenince görüceksin diye haklıymış... ev hanımlığı zor iş anacım valla zor iş.

Günlük can, umutluyum vallaa...
bu mart ayı bana uğurlu gelicek sanki, ilk aşılamada tutucak inşallah içimde öyle bi his var....
Eşim daha farklı davranıyo bana, anlayış gösteriyo. Güzel olucak herşey.

Olur mu ki.... Gerçekten 1-2 güne kadar tayin haberim olur mu ki.... Rabbim bilir elbette ama kahve falı da bir umut işte günlük. Zaten insan en çaresiz anlarında fallara koşuyor. Bir daha baktırmayacağım olacağı varsa da olmaz bu kafayla.

sevgili günlükcan..
bugün zehroşum ve gülinimle buluştuk..KKnın bana kattığın en güzel şeylerden biri ikisi de..Ve bu 4. buluşmamızdı
gülin çok aç olduğu için önce gittik bi güzel tıkındık, ve ben rejime başlamıştım sözde bugünlük yalan oldu
sonra zehroşuma nişanlık baktık, prenses model seviyo ve gerçekten de bu modelin ona ne kadar yakıştığını da görmüş olduk
hatun bi de zayıf değilim zayıf değilim diyip duruyo ama o ince bel kimsede yoktur valla çok yakıştı arkadaşıma hepsi
sevdiceği gelsin bi de onunla bakıcaklar
sonra bunun üzerine tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedik yine götürdük mamaları ve dolayısıyla rejim fazlasıyla yalan oldu
birlikteyken sanki çok uzun yıllardır dostmuşuz gibi hissediyoruz..seviyorum sizi kızlar..inşallah birbirimizin en güzel anlarında da birlikte olucaz..bu sene beni evericez zehramı nişanlıcaz..seneye zehramı evericez gülinimi nişanlıcaz hatta 2014 sonunda da gülinimi evericez inşallah
o bizim en çıtırımız, her ne kadar bugün bana orta yaş muamelesi yapsa da bunu söyleyebiliyorum
sonracığıma sevdiceğimin bugün bensiz canı çok sıkılmış..yapacak şey bulamamış film izleyeyim evde demiş izlicek film de bulamamış
o nedenle evde uyuklamış durmuş benim değerimi daha iyi anladın di mi dedim ben de ona
aç da kalmış benim bebeğim, annesinin de misafiri varmış ona da gitmemiş..o nedenle kızlarla görüştükten sonra da sevgilimle buluştum
güzel vakit geçirdik..moralim düzelsin diye bi sürü şebeklik yaptı herzamanki gibi
bi de gülinim zehram diyorum ya sürekli o bunla dalga geçmeye bayılıyo zehram gülinim nasıldı iyimiydi diye sordu
görüşünce de böyle mi konuşuyosunuz, mesela sipariş verirken bana bi kahve gülinime de bi çay mı diyosunuz diyo safım ya
çok şımardı bugün yine çoook, o benim canımın en içi
yarın da film izleyelim sevgilimle..
öyle işte günlükcan..ben seni unutmuşum aboneliklerime de eklememişim
artık ara ara gelmeye çalışırım eski günlerdeki gibi..

Son düzenleme:
Özlüyorum. Evet hemde çok özlüyorum seni. Bu kadar şey yaşadık ama senden soğumadım oysa daha dün sabah nefret ediyorum diye bağırıyordum.
Koskoca 10 gün oldu belki kısa bi süre senin için. Fakat tam 3 haftadır görmüyorum ki seni. Her şeyi bi anda mahvettim sanırım ne olduysa o yüzüğü attıktan sonra oldu.
Kırmızı kutumuzu açıyorum ve içinden bir sürü anı çıkıyor canım acıyor onlara baktıkça.
Hani okulda kağıtlara bana içinden geçenleri yazar tenefüstede verirdin ya bunu oku cevap yaz diye. Bak onu hiç unutamıyorum şimdi düşününce bile gülümsüyorum.
Bana kolye alıp gelmiştin üç tane kalp vardı büyükten küçüğe doğru. Buda bizim küçük prensesimiz için derdin.
Neyini sevdim bu kadar bilmiyorum. Ama en çok neyi biliyormusun ?
O şefkatini sevdim. Sahiplenişini sevdim.
Beni hiçbir erkek böyle sahiplenmedi böyle sevmedi.
Hani bi ara İzmir'e babamın yanına gitme gibi bi durumum vardıda 2 gün senin yanında kalmıştım sabaha kadar ağlamıştım sensiz ne yaparım diye.
Şimdide yapamıyorum sensiz yapamıyorum bak yine.
Güçlü duruyorum gülümsüyorum ama içim çok acıyor. O kadar yaşanmışlıkların bu hale gelmesi beni üzüyor.
Ne güzeldi her şey. İkimizdede yanlış vardı ikimizde kıymetini bilemedik işte.
Parfümün duruyor hala bende. Geceleri üstüme sıkıp ceketini giyip uyuyorum. Bende sen kokmak istiyorum. Sen kokmayı seviyorum.
Sende bizi düşün o ilk tanıştığımız günü düşün. Sen çok severdin o günü sevgilim...

Günlüğüümm. Ben geldim...
Bu kez gözyaşlarım akmıyor ama bak işte hiç söz veremem bu konuda.
Allah ağlatmasın diyorum, yaşatmasın kötü anlar...
Umutlu ve de mutlu günler yaşamak istiyorum tıpkı eskisi gibi...
Haftasonu oldu mu evden dışarı adımımı atmıyorum be günlük...
Kimseyle görüşmüyorum...
Önceden çok üzülürdüm bu duruma, yalnızlığa bak şimdi ben kaçıyorum insanlardan.
Yani şu okul olmasa, arada da aşkla buluşmasak iyice asosyalliğin dibine vuracağım.
Napayım be günlük çevremdeki insanların samimiyetine güvenemiyorum, gördüklerimden sonra...
Böyle uzakta, filmlerimle, dizilerimler, kitaplarımla yaşamak bazen daha iyi.
Kalkıp okul için hazırlanmalıyım, not çıkarmalıyım...
Sana yazmayı da özlemişim be günlük...

günlükcüüüüm merhabalar.... mutlu pazarlar diliyorum bütün KK dostlarıma... sana yazmaylı pek çok şey olduuu... eşim artık yanımda geldi Allah'ıma sonsuz şükürler olsun..ve hayatıma hiç beklemediğim anda daha 4.5 haftalık olan bebeğim girdi... öğrendiğimde çok panikledim nasıl bakarım yetebilir miyim bi sürü endişeyle birlikte sevinçç .. eşimin gözlerindeki sevinç en çok da bana güç verdi. haberim olmadıı için ilaç kullanıyodum inş. bebeğim sağlıklıdır. Onu rabbime emanet ediyorum. O'ndan gelecek her ne ise hakkkımda hayırlısıdr.. hayat ne tuhaf.. daha dün düğünm ne zaman olacak derken şmdi bebek... çok hızlı geçiyor zaman ve biz yaşlanıyoruz sanırım

cok uzunz aman oldu günlüğe bişeyler karalamayalı.heleki kızımı kaybettikten sonra sadece kızıma ona olan hislerimi yazılarla siirlerle anlatır olmustum.
2-3 gün öncesine kadar ne kadar umutsuz bi insandım ben.oysa simdi Allah eşimden razı olsun.kızıma kardes gelsin istegi bende umut filizleri yesertti tekrar.
kızımın acısını sadece gelecek olan kardeşi dindirir.bundan eminim ve Allahım o günü yasatsın tatlılıkla tüm isteyenlere içlerindede banada.

Selam günlüğüm

Bayağı olmuş gelmemişim ben sana.

Aslında hayatım güzel gidiyor, haftaya sevgilimin ailesiyle tanışacağım. Yani bir annesi-babası kalmıştı onlarla.

Kıyafet düşündüm ama evlerine gideceğim için elbise konusunda kararsız kaldım,malum elbiseyi gösteren ayakkabı-çizme olduğundan.

Hala giderken ne götüreceğime karar veremedim. Yemeğe gitsem tatlı götürürdüm,sevgilim gelince çikolata almıştı aynı da olsun istemiyorum.:44:

Birkaç hafta sonra da artık ailelerimizi tanıştırmaya karar verdik.

Ama çok buruğum biliyor musun günlük, en güzel zamanlarımda kk arkadaşlarım dağıldı,onlarla dilediğimce paylaşamıyorum bunları.

MUTSUZUM...
Beni anlatan tek kelime bu heralde günlük mutsuzum...İsyan etmek istemiyorum Rabbime bazen neden diyorum sonra vardır bi sebebi diyorum.. Sabah sabah 3 kız bebek haberi aldım ben de hep rüyamda kız görüyodum bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim derler ya işte ben tam ordayım günlük,belki şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bi bebek olduğu için bu kadar etkileniyorum eşimde diyo son günlerde seni hiç iyi görmüyorum çok durgunsun,çok mutsuzsun evet günlüğüm mutsuzum.. O değilde evimize bize yoldaş olsun,can olsun diye aldığımız 2,5 aylık golden bebeğim Bal'ım da hasta o da sanırım kanlı ishal cumadan beri veterinerde kalıyo bi de demezlermi bişey olursa değiştiririz lafa bak sanki mal değiştiriyolar yarın da aynı şeyi söylerlerse gidip dağıtıcam o çiftliği

Sevgili günlük,
bugün yine allahıma şükürler olsun ki burdayım hamdolsun allahıma..

koca hafta sonundan sonra yine geldim günlüğüm..hiç anlamadım ne de çabuk geçti şu iki gün ya..
cumartesi günü serkanla görüşücektik ama planlarımız uymadı annemle küçük kardeşimle çarşıya çıktık bi kaç parça mutfak eşyası aldık benm çeyize sonra işlerimizi gördük geze geze güzel bir şekilde evimize gittik yemek falan derken tv izle vakit geçti..pazar günü de serkan beyimizin işi varmış izmirde orda asker arkadaşı da var ona da uğrucakmış tamam dedim bütün gün gezmiş işlerini de halletmiş saat 21:45 artık dayanamadım bu ne böyle ses seda yok dedim hani baktım bana güzel güzel konuşuyor aşkım lütfen bana çok görme ne olcak sanki arkadaşımla ayda yılda bir biraraya gelmişim zaten psikolojim bozulmuştu bu çok iyi geldi falan böyle acıtasyonlara girdi bende kızmadım artık o hali nedense hoşuma gitti benden tırsar gibi konuşması ama oh olsun ona ya hep böyle tırssın benden ama tabi suçluluk konuşması bu daha çok hani onca saat msj atıp aramayıp ben üzerine gidince yapabileceği en güzel en akıllıca cevap yöntemi napalım yedik bizde artık..gece de orda kalcakmış sabah erken yola çıkcam dedi tamam dedim gece biraz msjlaştık uyudu bu sabah ta saat 8de msj atmış günaydın diye..erkenden kalkmış otobüse yetişmek için buraya geliyormuş işinin başına.. artık inşallah toparlamıştır psikolojisi düzelsin bunaldım artık demesin bana ya çok kızıyorum ama idare etmek onu o durumdayken alttan almak istiyorum öyle öyle ilerliyoruz ama artık kendine gelsin yahu bizim de psikolojimizin iyi olmadığı zamanlar oluyor böyle mi yapıyoruz sanki..neyse umarım artık sorun çıkarmaz uslu uslu sevgilsinin sözünden çıkmaz..

allahım ne olur dualarıma cevap ver ne olur rabbim bugün de şükürler olsun amdolsun sana buradayım işimin başındayım sen nasip ettin ya şükürler olsun allahım sana..ne olur rabbim bu hafta serkanın işleriyle ilgili güzel haberler alalım ne olur rabbim sen yardım et ne olur allahım herşey artık yoluna girsin serkan beni çok ama çok sevsin çok değer versin ilgili olsun ne olur rabbim herşey yoluna girsin artık serkanın işiyle ilgili de güzel şeyler duyalım allahım sen yardım et ne olur dualarımı kabul et rabbim yardım elini uzat serkanı doğru yoldan ayırma rabbim benm ona güvensizlik yaşayacağım iç birşey yapıp ta beni kötü hissettirmesin ne olur rabbim sen bize yardım et dualarımızı kabul et herşey yoluna girsin allahım üzüşeceğim sebepler verme ne olur allahım bugün de senin hayrınla yardımınla senin izninle güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur bugün de üzüleceğim sebeper verme rabbim üzülmeden geçireyim sen yardım et rabbim sen yardım et merhamet et yadım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

günlük hayırlısı olsun diyorum hep..
ama sıkılmıyorum dersemde yalan olucak
zamana bıraktım herşey olacağına varıyor

Çook günlüklerim olmustu ama hepsi eskide kaldı . Lise zamanlarımda hergün yazardım , artık yazmıyorum.

Ben 2013 ten hayırlı ve uzun soluklu bir iş istiyorum. Çaldığım her kapıdan olumsuz sonuçlar çıkmasından çok sıkıldım. Umarım son işsiz günlerimdir bu günler ..

Geçen günlerde buraya gelip babam için dua istemiştim.Maalesef kaybettik.Bunu buraya yazmam gerektiğini düşündüm.Çünkü dua edenlerin bilmeye hakkı vardı.Dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim.

Çok ani oldu.Ev çok boş geliyor artık.Gelince terliklerini fortmantodan alıp pat diye yere atardı.Anlardık onun geldiğini.O ses artık yok.Kapı aralığından bakıp hepimizle tek tek merabaşırdı.Meraba kızım naber?O da yok artık.Geçenlerde beraber televizyon izlerken dizideki aşıklar birbirlerine seni seviyorum derken dönüp hiç yapmadığı şeyi yapıp anneme hanımcığım ben de seni çok seviyorum dedi.Bunu iki kere tekrarladı başka günlerde.Son beraber yemek yiyişimizde hanımcığımın yemekleri de çok süper oluyor dedi.Gitmeden içindekileri mi dökmek istedi acaba?Allahtan dört kardeşim var.Keşke dört tane daha olsaydı.Onlar olmasa nasıl atlatılır bu acı bilmiyorum.Geçecek elbet ama sızısı,pişmanlıkları,yaşananamışları içimizi hep sızlatacak.Keşke şöyle olsaydı,keşke böyle olsaydı hiç bitmeyecek.O gece denize gidecekti.Balıkçıdır da benim babam.Anneme saati dörde kur diyip yattı.Annem dörtte kaldırınca kapat gitmeyeceğim demiş.Ya denizde olsaydı.Amcam öyle oldu çünkü.Birlikte balıktayken denizin ortasında babamın kucağında vefat etti.Bu tesellilerimiz var işte.Ama gece kardeşimi kaldırıp ben bunaldıp deyip sonra dur biraz daha duralım kötü olursam gideriz deyişi de pişmanlıklarımız.Biz hiç duymadık.Son konuşmamız da o sabah oldu.Sabah dişlerimi fırçalarken tuvalete kalktı.Sen niye kalktın dedi.Saat sekiz ya dedim ben de.Saatin farkına varamadı demekki.Yarım saat sonra düşmüş.Keşke biraz yüzüne baksaydın diyorum ama nafile.Annem o evde ölmüştü zaten diyor.Hastaneler para kazanmak için tutuyorlarmış.Günahları boynuna.Defnedilirken yüzüne baktım.Sapsarıydı.Offf offf geçecek((

Son düzenleme:
Günlük ya sayfalarında ne ararsan var duygu değişimi yaşadım durdum.
Bi sevindim bi üzüldüm hayat ne garip...
16:00'da ders çalışmaya başlamış olmam gerekiyodu 20 dk geçmiş bile fazla yazamıcam o yüzden.
Aslında çok da yorgunum ama çalışmak zorundayım.
Kahve içsem iyi olacak sanırım.
Kaç gündür annemi de kardeşimi de aramıyorum onlar da aramadılar ne güzel di mi?
Bakalım ne kadar sürecek böyle? Merak ediyorum.
Bugün bi öğrencime çok kızdım. Başka bi öğrenciyi sırf kökeninden dolayı dışlıyo, günlerdir bana kızla ilgili özel mevzular anlatma peşinde.
Ben de kötü bakmalıyım çünkü o kıza, o yüzden... Dedim anlat, anlat da rahatla.
Vay efendim annesi kökeninden dolayı konuşma demiş de ondan konuşmak istemiyomuş. E konuşma o zaman dedim karalama kampanyası başlatmaya, kıza okulu zehir etmeye ne gerek var?
İlla ki ben de tü kaka demeliyim o kız için, herkes demeli. Hey yarabbim...
Bazen şu velilere öyle kızıyorum ki çocuklarına kötü duygular yükleyip salıveriyolar ortaya.
Kimse kimseden daha değerli değil diyebilmek bu kadar mı zor?
Tertemiz kalpleri kirletmek şart mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…