sevgili günlükcan..
bugün zehroşum ve gülinimle buluştuk..KKnın bana kattığın en güzel şeylerden biri ikisi de..Ve bu 4. buluşmamızdı
gülin çok aç olduğu için önce gittik bi güzel tıkındık, ve ben rejime başlamıştım sözde bugünlük yalan oldu
sonra zehroşuma nişanlık baktık, prenses model seviyo ve gerçekten de bu modelin ona ne kadar yakıştığını da görmüş olduk
hatun bi de zayıf değilim zayıf değilim diyip duruyo ama o ince bel kimsede yoktur valla
çok yakıştı arkadaşıma hepsi
sevdiceği gelsin bi de onunla bakıcaklar
sonra bunun üzerine tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedik yine götürdük mamaları
ve dolayısıyla rejim fazlasıyla yalan oldu
birlikteyken sanki çok uzun yıllardır dostmuşuz gibi hissediyoruz..seviyorum sizi kızlar..inşallah birbirimizin en güzel anlarında da birlikte olucaz..bu sene beni evericez zehramı nişanlıcaz..seneye zehramı evericez gülinimi nişanlıcaz
hatta 2014 sonunda da gülinimi evericez inşallah
o bizim en çıtırımız, her ne kadar bugün bana orta yaş muamelesi yapsa da bunu söyleyebiliyorum
sonracığıma sevdiceğimin bugün bensiz canı çok sıkılmış..yapacak şey bulamamış film izleyeyim evde demiş izlicek film de bulamamış
o nedenle evde uyuklamış durmuş
benim değerimi daha iyi anladın di mi dedim ben de ona
aç da kalmış benim bebeğim, annesinin de misafiri varmış ona da gitmemiş..o nedenle kızlarla görüştükten sonra da sevgilimle buluştum
güzel vakit geçirdik..moralim düzelsin diye bi sürü şebeklik yaptı herzamanki gibi
bi de gülinim zehram diyorum ya sürekli o bunla dalga geçmeye bayılıyo
zehram gülinim nasıldı iyimiydi diye sordu
görüşünce de böyle mi konuşuyosunuz, mesela sipariş verirken bana bi kahve gülinime de bi çay mı diyosunuz diyo safım ya
çok şımardı bugün yine çoook, o benim canımın en içi
yarın da film izleyelim sevgilimle..
öyle işte günlükcan..ben seni unutmuşum aboneliklerime de eklememişim
artık ara ara gelmeye çalışırım eski günlerdeki gibi..