Popüler Konu Sevgili günlük...

Onun resimlerini görmek bana hiç bişey hissettirmiyo artık
Ne tuhaf dimi ?:26:
3 yılımı geçirdiğim insanı gördüğümde yabancı biri hissetmek..
İçimdeki nefret bile soğuyo gitgide
Onunla yaşadığım herşeyi hafızam yavaş yavaş siliyo
Tamamen unutmam, aklımın bi köşesinde kalır ama öylesine sıradan bi insan gibi hatta o kadar bile değil
Bazen diyorum ki iyiki çıkmış hayatımdan.. İyiki bırakmış beni.. İyiki yaşatmış o acıları..
Yaşadıklarım sayesinde daha dik duruyorum ben şimdi hayatta..
Ama yinede bu kadar kırmasaydı beni.. İçim öyle kırgın ki aslında..
Keşke güzel bitseydi işte ne bileyim..
Offf yorgunummm, başım ağrıyo.. Hiç bişey düşünmeden uyumak istiyorum
İnsanoğlu keşke yastığa kafasını koyduğunda hayatla ilgili hiç bişey düşünmeden, dertsiz, tasasız bi şekilde uykuya dalabilse..
Ama nerde yatağa yatarım illa bi iç sesimle konuşurum.. O öyle, bu böyle, neden öyle oldu, neden bunu söyledim, neydi ne değildi.. Pööfff
Hadi gittim ben günlük..
:79:

iyi geceler günlükcan
ben kendimi hem çok yorgun hem de çok mutlu hissediyorum
dün sevdiceğe doğum günü süprizleri hazırlıcam diye biraz fazla yoruldum ama değdi çok şükür
onu mutlu gördüm ya..ne ilginç di mi.. bir zamanlar varlığından haberdar dahi olmadığın birini bir gün çok seviyorsun
onu hayatının merkezine koyuyorsun... herşeyin oluyo.. ve o gülünce sanki onla beraber dünya da gülüyo di mi
gülünce çıkan gamzesine kurban olduğum ya.. oyyy ben çok fena aşka geldim bu akşamm
benimki uyuyalı 1 saat oldu nerdeyse tavuğum benim
ben ise burda kendi çapımda aşka geliyorum
tavuk dedim de.. her sabah 6:20 de kalkıyo bebeğim.. ben ise 8e kadar uyuyom..
3 ay sonra ben de o saatte kalkçam o nedenle kara kara düşünüyom
uyanıp sandviç hazırlıcam sevdiceğime.. o işe götürcek (evli arkadaşlarından özeniyomuş da )
onu yolcu etçem.. sonra yatayım dicem ama değmeyecek..yok yatmayayım desem uykusuzluğa da hiç gelemem
karmaşık duygulardayım yani
bugün bi de banyo yaparken kendi kendime ağladım Allahım bi daha bu evde banyo yapamıcam mı ben diye
henüz daha tam dank etmedi.. zaman biraz daha yaklaşsın esas o zaman fena olcam ben
şuan sadece sevdiceğe kavuşacak olmanın heyecanı var
öyle işte günlük.. sol kolum çok ağrıyo 2 gündür.. naaptıysam geçmedi ya..
sabah geçmiş olsun olur mu
hadi iyi geceler

canım çok sıkkın günlüğüm..
işyerimden midem bulanıyor artık..
dedikodu iftira çirkefliğin biri bin para..
sevdiğim bir arkadaşım diğerine beni sildiğini söylemiş.. doğru mu yalanmı.. bugun gittim yine muhabbet ettik.. hiçbirşey yoktu.
paranoyak oldum bunların yüzünden.. kim doğru söylüyor kim çıkarcı kim pislik.. belki de hepsi..
ve birşey yapmadığım halde sürekli suçlu benim her nasıl oluyorsa..

babam ameliyat olucak.. harıl harıl kan grubunu arıyordum.. bu arkadaşımın da kan grubu tutuyordu, artık söyleyemem de.
başkasını bulmam lazım..

içim çok daralıyor.. bugun ağladım baya bi, yoruldum artık.
insanlardan tartışmaktan kavgadan gerginlikten aşktan arkadaşlıktan yaşamaktan..
yoruldum..
bazı sabahlar yine mi uyandım diyorum..
yine mi sorumluluklarımı yerine getirmem gereken bir gün..
yine mi idare etmem gereken birsürü insan..
yine mi bu kadar kötülüğün arasında suratımı asmamam gereken birgün..

Allahım bana hayırlı bir kapı açsın, çok bunaldım..

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun allahıma hamdolsun yine geldim işimin başındayım..Odamda tekim düşünüyorum öylece sadece düşünüyorum allahım yaşadıklarımı hayırlara vesile etsin..

dün serkana çok sinirliydim ya, sabah yine günaydın aşkım dedi bende öyle dedim falan zatenöğlen olmuştu annesi de aradı konuştuk bu dünki canımı sıkan olayın konusu açıldı 3 yıl, 5yıl bekleme konusu, kredi konusu, falan derken annesi dedi ki oğlum seni kızdırmayı seviyo bakma sen ona ben sizi o kadar bekletmem o da istiyo dedi ama arabayı yeni aldı iş konusu da çözülsün zaten bekletmeyi düşünmüyorum dedi neyse sonra aradan biraz geçti serkan msj attı biraz konuştuk akşama doğru ben işten çıktım eve gittim ki serkanın face benm telefonda hep açık olduğundan bildirimlerden haberdar oluyorum.telefonuma baktım kızın biri bunun arkadslık isteğini kabul etmiş hemen söyledim bak kabul etmşler dedim ben daha önceden göndermişim yeni kabul etmiş dedi boşwer yazmıyorum etmiyorum facemi görüyorsun dedi bende çok sinirliydim.'ben sana şimdi bişeyler yazıcam o zamn görüceksin..git önüne gelene istek gönder tamam mı devam et dedim.'o da 'wallahi yazmıyorum daha önce göndermişim şimdi kabul etmişse benm suçum ne?' dedi..bende sustum o kadar çok bağıra çağıra 'gerizekalı daha önce göderdiysen o zaman da ben senin sevgilindim önceden gönderdiysen bu senin suçsuz olduğunu göstermez salak mısın sen gül gibi sevgilin var daha böyle meşkalelerle uğraşıyon öküz herif ne yapmaya çalışıyosun bıktım bu face olayından bıktım bıktım ne halin varsa göörrr'..ama demedim..sonra o kabl eden kıza dönüp' sen ne gerizekalı kızsın tanımadığın insanı facede ekliyorsun senin gibiler yüzünden faceden darbe yiyen hemcinslerim çoğalıyor ayuncağa çevirdiniz ya kızım ergensin belli ama bu kadar belli etme bi sorumluluk sahibi ol aklını başına topla'demek istedim ama onu da demedim sadece yutkundum yutkundum akşam yemeği vakti geldi yemek yiyip biraz dinlendim sonra öylece uzandım aradan 3 saat geçti serkan msj attı aşkım nasılsın diye bende geç cevap verdim soğuk soğuk ..o da farkındaydı..sonra bana yarın arabayı alıcam arabamızla seni öğlen yemeğe götüreyim yetişmezse akşam alıp az gezdireyim dedi bende bakarız dedim baktım ki arabası ben ve o onun kurduğu hayallerin içinde gidiyoruz muhabbeti uzatmadım o msj atmış bende öylece uyuyakalmışım..

allahım ne olur bize yardım et ne olur rabbim sen büyük sabır ver bana ne olur üzüleceğim sebeplerle karşı karşıya bırakma beni ne olur allahım sen yardım et serkan beni çok sevsin çok değer versin çok ilgili olsun allahım ne olur sen yardım et herşey artık yoluna girsin rabbim ne olur bende artık mutlu olmak istiyorum allahım sen yardım et ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme ya rabbim bugün de enin rızanla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen yardım et üzüleceğim sebepler verme allahım sen bize yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Hiç iyi değilim günlük, canım sıkılıyor, ruhum daralıyor, akşama eşim güzel haber verse keşke, ne olur

Tam sakinlestim, unutmaya basliyorum, üzülmeyi biraktigim, artik aglamiyorum/aglamayacagim dedigim anda hoooppp yine karsima cikiyor yapmasin artik bunu bana yapmasin. En aci sekilde gittin bari artik hatirlatma kendini yapma bunu bana artikk...

Anlamiyormusun yüregim aciyor canim yaniyor ... Bu yolu ben degil "O" secti günlügüm... Ve bensizlige ben ise onsuzla katlanmak zorundayiz anlamiyormu?!

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
yine şükürler olsun ben geldim yine işimin başındayım..allahım bu mübarek cuma gününün hayrı hürmetine hepimizin derdine derman olsun..

dün yine işteydim öğle arası eve gittim yemek yedim sonra işimin başına geçtim serkanla msjlaştık aradı konuştuk arabasının işlemleri bitmiş alcakmış falan tamam dedim akşam iş çıkışı eve gittim yemek falan derken serkan aradı sizin kapının önünden geçicem balkona çık ta bi göreyim dedi çıktım araba kan kırmızısı çok güzeldi beğendim bdaha geçti falan sonra ben içeri geçtim arada msj attı geç cevap verdi en son o bana ne yapıyon diye saat gece 12,5 gibi attı cevap verdim sonrasında uyuyakalmışım gecenin 3ünde msjlarını gördüm annesini hastaneye götürmüşler meğer sobadan yüzüne ateş püskürmüş yüzü yanmış ama ne kadar yanmış durumu nasıl hiç bilmiyorum msj attım o saatte uyudu galiba ki cevap vermedi bende uyudum inşallah allahım inşallah kötü bişey yoktur rabbim sen yardım et hiç bi sorun çıkmasın allahım..Bugün öğlen yemeğe arabasıyla beni götürecekti inşallah kötü bişey yoktur gideriz allahım sen yardım et şu güzel cuma gününün hayrı hürmetine sen yardım et rabbim ne olur..

allahım ne olur dualarımı kabul et serkan beni çok sevsin çok değer versin allahım ne olur ilgi göstersin rabbim sen bize yardım et yeni arabasıyla hayırlı şeylere güzel şeyleri yapmayı yaşamayı nasip et rabbim ne olur sen bugün de üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin bugün de bundan sonraki hafta sonu tatilim içinde üzüleceğim sebepler verme ne olur allahım ne olur sen yardım et bugün de hayırlısıyla geçsin alahım sen üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Her şey yolunda günlüğüm. Alıştım artık Allah'a şükür mutluyum. İnternet problemi de çözüldü artık benden mutlusu yok

Tek problem arkadaşımız. Türkiye'ye döndü babası çok hasta. Dualarınızı eksik etmeyin. Allahım şifa versin iyileşsin Amiiiinnnnn

Günlük can herşey yolunda çok şükür.
Ne diyeyim ki daha kötü günler atlattık bunlara şükür...
Haftaya ışın tedavisine başlıyoruz ve 32 gün sürecek bir sürece giriyoruz.
Dudaklarımızda dualar ve gülen gözlerimizle moral vermeye çabalıyoruz.
Seni çok seviyoruz babacım.
Tez vakitte içindeki o yaradan kurtulacağına ve yeniden gülüp eğleneceğine inanıyoruz...
Allah seni başımızdan eksik etmesin
Bu arada günlük can tüm kk hatunlarının kadınlar gününü kutlarım.
Dilerim ki şiddetsiz,mutlu ve aşk dolu olur bundan sonraki günlerimiz

2 sene önce bugün kadınlar günü indirimi var diye sevgilimle markete girdik
krem ruj aklıma ne gelirse gözüme kestirdiğim aldım

aynı el kreminden sevgilime de aldık. elleri soğuktan çatlıyordu..
kıyamam ben ona

Son düzenleme:
günlük uzun zaman oldu sana yazmayalı..
yazacak iyi birşeyim yok ondan gelmek istemedim
yazayım dedim elim gitmedi klavyeye..
hayatımın en zor dönemlerinden birisini yaşıyorum günlük..
hatta en zorunu diyebilirim..
tam atlattım demiştim ki atlatamamışım, öyle sanmışım sadece...
kendimi kandırmak da istemiyorum artık gerçekçi olmalıyım biraz..
ama gerçekçilik beni güçsüz, mutsuz yaptı günlük..
hayat her zaman normal seyrinde gitmez, mutlaka inişler çıkışlar vardır biliyorum
ama ben sevmem inişleri, belirsizlikleri, alışkın değilim hiç..
bu yaşıma kadar da didindim durdum hayatım hep normal seyrinde devam etsin diye..
ama olmuyormuş be günlük.. hep sen çabalayınca olmuyormuş..
dersimi aldım ben, şimdi çekildim kenara, sanki hayatımı uzaktan izliyorum
başkası oynuyor sanki, ben izliyorum..
yaptığım herşey, kendi elimle kurduğum herşey darmadağın..
ben sağlam kaleler sanardım onları, ama kumdan kalelermiş meğer..
bi rüzgar gelip alıp götürebilirmiş.. o kadar dayanıksızmış..
ben de dayanıksızmışım.. kendimi güçlü sanardım, hiç değilmişim be günlük..
yakıştıramadım kendime hiç..
ben bu değilim topla kendini Harmonyy diyorum ama yok işte yok.
kendimi kaldırasım yok..
yaklaşık iki aydır sabrediyorum ama gücüm tükendi günlük..
artık yoluna girsin birşeyler ama bu sefer yoluna sokan ben olmayayım nolur..
şu dipten,şu inişten çıkayım artık günlük nolur..

Bıktım artık bu düzensizlikten Günlük, hayatımda her şey ama her şey bu kadar düzensiz mi olur...

Günlük ne günah işledim bu kadar niye bu kadar kötü insanlar var çevremde, ne yaptım ki ben böyle oluyor.Sakin bir hayat istiyorum, bir kaç dost, uzak bir yerde küçücük bir ev..Rabbim kimi üzdüm ben bu kadar, kimin ahını aldımda bu kadar iş geliyor başıma güvendiklerim hep boş çıkıyor..Affet beni ne günahım varsa..Rabbim çok şey istemiyorum sağlık istiyorum, huzur istiyorum.

Günlüğümmmmmmmmmmmm
Bugün büyük gün,sevgilimin ailesiyle tanışacağız nihayet.
Heyecanlıyım ama aynı zamanda mutluyum.:18:
Bakalım nasıl gelişecek olaylar, nasıl karşılanacağım.
Hem meraklıyım,hem de kaygılı.
Annem taktı bana biliyor musun? 'Belki de beğenmezsin ailesini,bu kadar hazırlık yapma!'
Niye moralimi bozuyor anlamam ki günlük.
Hem öyle olsa ne olur ki, ailesini beğenmezsen sevdiğimden vaz mı geçeceğim sanki.
Komik!

Son düzenleme:
günlük lavine söyle çok çok mutlu olucak hakketiğide bu ALLAHIN izniyle aşkıyla mutlu olucağı güzel bir adım atıyor hem o hazırlık yapıyor karşı tarafta onu değerli görüp hazırlık yapıyor yani annesinin sölediği gibi olmucak hem onlar lavini sevicek hem lavin onları sevmememe gibi lüksleri yok her iki taraf birbirine bugün bağlanıcak güzel bir bağ kurulcak Allahım lavinin yardımcısı ol musmutlu olsun aşkı için savaşan insanlara aşkın içinde acıyıda tatlıyıda yaşayıp dimdik kalan insanlara hayranım derler ya biz çok şey atlattık die bakarsın bişi atlatmayanlar aşklarını gülerek yaşayanlar vardır lavin çok şey atlattı hem ağladı hem güldü bir aşkta olabilcek herşeyi yaşadı

Şimdi gülme sırası sende çok mutlu olucaksın mutllluktan ağlıcağın günler olucak hakketiğin bişi çünkü korkmadan gururlu yaşa arkadaşım öperim kocaman musmutlu gel günlüğe

Ahh be gunluk bugun son gun yarın sevdıgım gıdıyo elımden ıznımız bıttı malesef 45 gun ne de cabuk gectı hıcbısey anlayamadım yıne bana beklemek dusuyo o yanımda olmadan hayat cok zor gunluk yalnızım sankı caresızım kımsesızım

Günlüğüümmm...
Yine içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor
Hatta bak düştü bile damlalar...
Ben mi çok güçsüz, çıtkırıldım bir tipim yoksa hayat mı zor çözemiyorum artık...
Sadece güzel anlara dalıp gitsem, başka hiçbir şeyi düşünmesem olmaz mı?
Her şey üst üste bu ara...
Aylardır hep hastayım, Allah beterini vermesin tabi...
Öte yandan sevdiceğin iş belirsizliği...Yaşanılan stres...
Maddi sıkıntılarımız dağ gibi...
Ailemin çektiği sıkıntılar...
Abileriminkiler...
Ablalarımınkiler...
Herkesin bir derdi var işte günlük...
Ve ben artık bunları düşünmekten çok yoruldum.
Bir yanda oturdukları yerde on binlerce kazananlar, bir yerde bizim gibi kaç lira için çalışanlar...
Adaletsiz bir dünyasın işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…