Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlük
bugün kayınvalidemler geliyor.artık ne kadar kalacaklar bilemiyorum.
normalde her geldiğinde 1 ay kalıyor.yıgınla ütüm birikmiş.
ben burda son olarak neler olmus onun derdindeyim.
saka bi yana ara verdim.basım agrıyor yine.
sinüzitim tuttu sanırım.gözlerime de vurdu agrısı ve burnumdan tuhaf sesler cıkıyor.
kafamda tek bir soru suan.bu ütü bitermi????
biraz uzanabilsem ne iyi olurdu.ama bugün öyle bi lüksüm yok.
çünkü daha yemek faslı var.
Allah bana ve benim gibi olanlara su anda kolaylık ve bol sabır versin. :87:

artık ders çalışma vaktidir.
her şeyin bu çalışmama bağlı olduğunu bile bile çalışmamam kadar garip olan başka ne var ki?
off küüfredesim geliyor kendime.

Yağmurlu,kasvetli can sıkıcı bir gün daha,hoş bereket yağıyor ama işte..
Hala ne yapacağmı düşünüyorum,umarım başarabilirim ve buna gücüm yeter.

En doğrusu kabullenmek
Valizin ne kadar aldıysa
Çekip gitmek gerek bazen
Geriye dönüp hiç bakmadan

Geride acılar var zaten geride anılar var
Yıpratırlaaaaaarrrrr... Anılar acıysa yıpratırlar
:97:

Tak kulaklığını ve hayata dil çıkar

Okuyup çıkıyorum sadece burayı
Değişik şeyler olmadıkça yazmak istemiyorum.
Ama şimdi yazdığıma göre değişiklik var demektir
İş görüşmesine gidiyorum pazartesi günü
Çok uzun zaman olmuştu iş görüşmesine gitmeyeli heyecan yaptım
Şartlar uygun olursa çalışmak isterim en azından atamalara kadar kendimi oyalarım.
Hem de elime biraz para geçer fena mı yani
O paralarla çeyiz alışverişine başlayacağım
Nişan olayı günden güne daha ciddi konuşuluyor.
Gerçi bu beni çok mutlu ediyor ama aynı zamanda geriliyorum da maddi anlamda bi gerginlik oluyor.
Aileme yük bindirmek istemiyorum.
Bu yüzden bu iş olsa süper olur.
Aşkla her şey yolunda çok şükür.
Bizi görenler bi nazar duası okutun diyor
Çok seviyorum ve seviliyorum ya işte bu bana yetiyor her gün güne güzel başlamak için başka birşeye ihtiyacım olmuyor.
Biliyorum ki o benimle...

selam günlük... bugün arkadaşın bebek mevlüdüne gidecektik ama başka bi arkadaşın uyuya kalmış olmasından dolayı gidemedik.. bende ev arkadaşımı bekledim evde,sonra o gelince de börek yaptık, pek bi güzeldi tabi bugün cumartesi askerimle konuştuk nette.. çamaşırdı bulaşıktı derken gün bitti... havalar ısınıyo tabi,ısınsın ama yakmasın bizi neyse biraz film izlim ben...

Merhaba sevgili günlük..
Yarın ilk defa bilmediğim bi şehirde gezip tozacağım..
Belki saatlerce yürüyüp düşüneceğim..
Kim bilir belki de sinemaya giderim..
Bildiğim tek şey yarını kendime ayırdığım..

günlükk nabersin sana uzun zamandır yazamıyorum gerçi yazacak ta değerli bir şey bulamıyorum ama bugün yazmak istedim arkadaşın evine gittik bugün yemek yaptı uzun zamandır böyle güzel şeyler yememiştim ohh iyi oldu valla ellerine sağlık arkadaşımın artık evim ide özlemeye başladım bahar geliyor böyle olunca evimde arkadaşlarımla olmayı daha çok özlüyorum aslında geldiğimden beri gayet iyiydim ama işte.. bugün annemle konuştum abimin evini temizliyormuş ama evde oturacak olanlar gelip ev temizlemiyor onlarda öyle adet yokmuş ne kadar saçma çok sinirlendim hiç bir şeylerine yorum yapmam beni de ilgilendirmez iyi insanlar ama neden gelip evini temizlemiyor annem yine yardım ederdi onlara hiç bir şeye elini sürmeyecek birisi değil zaten ama tek de yapamaz ki annem zaten hasta bunu da biliyorlar ben olsaydım ora da yapardım o zaman gocunmam bu kadar ama annem tek başına yapınca hasta haliyle çok kırıldım sinirden ağlayacaktım annemin yanında değilim tek başına diye ahh annecim bir şeyde diyemez ki ne desin ona bir şey olmasın günlük o benim en değerli varlığım canım annem benim özledim artık onu

bugün evlilik fuarına gittim günlük.. nasıl eğlendim nasıl eğlendim anlatamam, harika bi fuar kurmuşlar, ne ararsan elinin altında. hemencecik evlenesim geldi o şatafatın arasında.. gelinlik defileleri, ücretsiz gelin makyajı uygulamaları, düğün hikayesi çekimleri, organizasyon provaları... çokkk güzeldi ççookkk..

evlenecek tüm çiftleri düğün ve evlilik fuarına gitmeye davet ediyorum.. tüm firmalarla görüştüm kartlar aldım bilgiler edindim bir sürü şey gördüm öğrendim.. eve elimde poşet poşet katalogla döndüm akşamdan beri de çayımı yudumlarken onları inceliyorum.. evlilik moduna giriyorum sanırım

yarın aileler tanışıyor, akşama onlara davetliyiz.. damat adayımız şehir dışında olduğundan mütevellit görüşme resmiye binmeden komşu tanışması niyetinde olacak ama aileler durumdan haberdar tabi ki.. inşallah güzel olur her şey, heyecanlıyım

ayy fuarın etkisinden çıkamıyorum yaaa ne zamandır bu kadar eğlenmemiştim...

nikah yeri, kokteyl menüsü, davetiye örnekleri, balayı planlaması gibi gibi gibi şeylerle haşır neşirim.. 2 aylık balayı planını hazırladık gibi ama bakalım... istifayı basmam gerekcek sanırım :)

harika bi düğün klibi tasarlıyorum, kendim de sinema tv mezunu olduğumdan nefis bişey çıkarcam ortaya, yıllarca izlemeye doyamayalım

en son hastane falan filan demiştim ya sana yumurtalıklarımla ilgili sıkıntılar.. tüm detaylı tetkiklerimi yaptırdım, geç yumurtluyorum ama sonuç olarak yumurtluyorum ve hamile kalmam imkansız değilmiş.. çok şükür allahıma nasıl mutlu oldum öğrenince... hastaneye çok yakın arkadaşımla birlikte gittim (müstakbel görümcem) , her anımda yanımdaydı saolsun.. bunca yıllığın arkadaşlığını bir de aile olmayla sonuçlandırırsak ne mutlu bize

yarın ne olacak ne yaşanacak bakalım, aileler anlaşabilecek mi, damatsız aile tanışması nasıl olacak.. tüm bu sorular yarın bu saatlerde makul cevaplara kavuşur inşallah

her şey güzel olsun

saat 05.57
ve ben günlüğü sık sık meşgul ettiğim bay oğlak'ın yanından geliyorum
Amaçsızca,uykusuzca,gevezece gezdik durduk tüm gece sokaklarda...

sevgili günlük
cumadan beri bir tuhafım .
gelme,görme karşıma çıkma ,sesini duymayım diyorum buluyor bir yerden.
gülme diyorum gamzelerini göstere göstere gülüyor.
bağlanma diyorum kendime bağlanıyorum.
yakma canımı diyorum en derinden yakıyor.

aileler tanıştııııı ve gayet güzel hoş bir muhabbet vardı günlükcüm

kahkahalar havada uçuştu

benim ve yakın arkadaşımın ailesi olunca, sevgilim de arkadaşımın abisi olunca her şey çok rahat gelişti, ortamı epey kaynattık görümceciğimle canım benim yaa nasıl da uğraşmış bir sürü hazırlık yapmış, çırpınıp durdu tüm akşam ve her şey çok güzeldi binlerce kez şükürler olsun

her şey güzel olsun diye dualar ettim sürekli ve bu haftasonumu o kadar iyi geçirdim ki... ne zamandır böyle bi haftasonu geçirmemiştim, boşuna o kadar para verip masajlara gidiyomuşum ben, meğersem huzurlu olmak en rahatlatıcı ilaçmış....

iş yerindeki sıkıntılar bitmiyor, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum... önümüzdeki plana bakılırsa Allah nasip ederse 5 ay sonra düğün

5 ay daha dayanıp sonra basayım istifayı diyorum, bazen o kadar dayanabileceğimi bile düşünemiyorum.. 5 ay için iş değiştirmek de istemiyorum... hayırlısı olsun, Allah sabrını versin inşallah

huzur istiyorum mutluluk istiyorum ve hepsi tek bir adamda toplandı sanrım artık, Allah bozmasın

tüm akşam nasıl da heyecanlıydım ama işin iyi yanı ne biliyor musun? Kendimi iyice o evin kızı gibi hissetmeye başladım, hem çok rahattım hem heyecanlıydım.. ilginç bi sentez oldu ama hepimiz keyifliydik çok şükür

Cuma günü sevdicek geliyor, gelsin de kavuşalım artık

Sevgili günlük,
bugün yine şükürler olsun hamdolsun ki buradayım allahım dert acı vermesin..
Buraya her girişimde son yazdığım günlüğün altındakilere bakar usanmadan tek tek okurum ve de son sayfayı açar aynı şekilde okur ve en son altına da ben yazarım.Bugün yine öyle yaptım tuhaftır ki bir iki istisnalar haricinde hep güzel şeyler yazılmış allahım bozmasın inşallah o kervana beni beni vede şu bahsettiğim istisnaları eklemeyi nasip etsin inşallahh..

cuma günü serkanla yemeğe çıkıcaktık işleri çıkmış bir de msjıma geç cevap atınca o kadar kızarken ve belirtilerini gösterecekken bana cuma namazındaydım aşkım dedi kusura bakma bende artık ses edemedim ama telafisi olucak dedi kusura bakma falan diye de konuştu hani..neyse o gün akşam evime gittim yemek falan derken serkan yeni arabasıyla dayısını izmir de gezdirecekmiş haberin olsun dedi bende tamam dedim gece geç vakitte 2.5 gibi gelmişler ki güzel bir msjla uyandım..sonrasından da romantik msjlar ardı ardını kesmedi aşkım seni çok seviyorum, senin gibisini bulamam, asla bırakmam seni, kızımız olsun istiyorum aynı sana benzeyen senin gibi güzel, işte en yakın sürede isteme olayı olacak falan filan..tabi bende bir şaşkınlık belirdi ama içmiş olduğunu tahmin ettim cumartesi sabahı sordum dayımla fazla kaçırdık sana d aöyle şeyler yazmışım ama kötü mü oldu dedi bende evet ayıkken bana bunları söyle dedim söyleriz dedi sustu neyse..biz de o gün öğlen 14:30 civarı piknik alanımız var bizim oraya annem ben ve iki kız kardeşim gittik güzel geçti gezdik falan akşam üzeri evimize gittik yemek falan derken oturuyorduk öyle daha sonra bana rukiyeden msj geldi ne yapıyon falan ve ilerki boyutlarda serkanın içki muhabbetlerine getirmeler başladı zaten amaç buymuş..ben sadece arada bir içiyor dedim bu da hmm anladım ama ben sevgilime bıraktırdım sende bıraktırt falan konuştu öyle yapıcam dedim ardından rukiye sevgilisine atacağı msjı bana attı güya..msjda aşkım bu sadece_sevdim sevgilisi içmiyo zannediyo ama içiyo allah serkanın elinden onu kurtarsın falan yazdı çok tuhaf oldum üzüldüm serkana msj attım o da kızdı bana o kıza bakma ortalıgı kızıstıracak yer arıyo dedi sebep ne dedim öyle dengesiz dedi daha sonra rukiyeye içtiğinden haberim var ddim o da ay valla sana atmıcaktım gibi yalanlara sığındı serkan da benle msjlaştıktan sonra gidip ona kızmış tartışmışlar bu sabah günaydın msjı attı cevap atmadım morallerimi çok bozuyor ama biliyorum ben serkanı zaten neyden söz ediyor ki allah sabır versin bana ya..bu olayı çözümlemek için serkanla görüşmeyi kabul ettim akşam görüşelim demişti tamam dedim ama ewden çıkmam o kadar kolay olmuyor annem o kadar sinir bozucu ki beni secmediği yada küs olduğu komşuya yollamıyor yahu banane sen küsmüşsen ben KOMŞUNUN kızının yanına gidiyorum demi..zaten serkana sinirliydim annem de her zamanki inadından uygulayıp gitmiceksin deyince zaten komşuya değil serkanın yanına gidicektim ben ama benm sinirler attı bağırıp çağırdım ve annem de her zamnki politikasını uygulamaya kalkıp babamı arayıp yanıma çağırtıp bana dersimi verdirmeye kalkınca daha bi sinir oldum kuzenime gidiyorum dedim annem ardımdan ağlamış ama ben öyle olmasını istemezdim küçük değilim ki 21 yaşımdayım hala beni bakkala gönderirken tedirgin önderiyo çarşıya binbir yalvar yakarla çıkıyorum bende insanım ya sıkıldım artık..bir de benm evlenmemi istiyormuş benm evimdeyken özgür değilsin git kocanla gez toz iyor resmen beni evliliğe teşvik ediyor o kadar geriliyorum ki aklımda ilerki dönemlerde evlilik varken bana git illa evlen diyor ya çok sinir bozucu kurtulmak istiyor benden..neyse ben o akşam çıktım serkanla görüştüm bana tamam içiyoum ama ilerki boyutlarda değil benmki eğlence ortamında sadece var dedi bende kızdım hiç içmicen dedim tamam falan dedi arayı düzelttik gibi ama ben o bırakmadan asla bidaha ona yakınlaşmak istemiyorum ne kadar sağlıklı olur bilmem ama cezam bu olucak..
annemle küsüz ve kardeşim de benm serkanla görüşeceğimi bildiğnden ve annemle tartıştıgımı bildiğinden bana cephe aldı..annemle tartışmamak için bana gece 12 mesaisine kalıyorum diyen kız annemden taraf oldu..ben her defasında tartışmasınlar diye onu savunurken o bana psikolojik baskı yaptı pazar günü tüm gün bana yalancı deyip durdu bide iftiracı deyince bende sinirler attı ne zman iftira attım diyorum öyle işte kızım flan yaptı ama bi açıklaması yok..neyse bende dedim telefonmdan bi dizi izlerim kulaklığımı arıyayım baktım yok kadeşim bir ara almıştı iyi hatırlıyorm vermedi bidaha bende istedim bu senin değil dedi bende tamam boşwer bana ver işim var dedim baktım bana dedi ki sana vereceğime bu kulaklığı koparırım bende ver bana sinir etme deiysem de bu bardağı taşırıdığı son nokta oldu bende o sırada onun yüzüne vurayım derken 7yasındayken ameliyat olup lens takılan gözüne vurmuşum ki hemen panik yaptı ağladı bende gözüne baktım bişey yok ama ağladıgından anlamadım neyse annem her zamanki gıcıklığıyla bana terslenerek söylendi söylendi olayı babama taşıdılar falan gece gece babamdan bir ton laf işittim suçlu ben oldum o kadar sinir oldum ki yatagıma geçip ağladım serkana da msjda anlattım ilk önce bana sen sinirlisin herkese patlıyon gibi salakca bi yorum yaptı gerizekalı olay ne bana söylediği ne yani bende ona kızdım bak bana da kızıyon dedi bana düzgün yorum yap dedim ben cahilim ya gibi triplee girdi daha da kızdım falan toparladı sonra bana hak verdi kardeşinle yarın konuşayım ben senin üzerine gelmesin falan dedi bende hayır dedim sonra kendince bana acaba seni evlendirmek mi istiyorlar dedi annem istiyo evet dedim kardeşim dört gözle bekliyor zaten ama babam istemez hemde sıkıntılarımız var dedim o da istersen geliriz istemeye dedi yok daha işlerin hallolsun öyle dedim sonra uykusu gelmiş o uyudu ben gece 3e kadar sıkıntı içinde kıvranark uyumaya çalıştım öyle işte günlüğüm çok uzun yazdım ama çok doluydum ve eve gidince artık yemege oturmucam onlarla konuşmucam kardeşim bu yüzden bana çok sataşıcak ama oralı olmucam sinir boyutlarımı asacak dengesiz laflar ediyo yemin ederim sabır taşı olsa çatlar böylelerinin bide şansı oluyor ya ona çok sinir oluyorum pısırık birine denk gelecek ve onu kontrol altına alıcak ya tabi kardeşim hani güzel bir hayatı olsun ama o beni çok yordu allahım bana sadece sabır versin..

ne olur allhım sana yalvarıyorum artık herşey yoluna girsin serkan da bana karşı çok ilgili olsun çok sevsin rabbim ne olur sen yardım et ne olur allhım artık ciddi şeyler ailemin gönül rızasıyla olsun serkanın işi de olsun ne olur allahım bugün de senin rızanla yardımınla güzel bi şekilde geçsin allahım ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur hayırlısıyla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin allahım sen yardım et güç ver rabbim ne olur sen yardım elini bizden çekme üzüleceğim sebepler verme bugün de hayırlısıyla geçsin allahım hamdolsun sana rabbim sen yardım et allahım merhamet et yardım eli uzat allahım yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Son düzenleme:
Yaşadığım bu aşkın ve mutluluğun her zerresini hakettim ben günlük can.
Daha öncede demiştim.
Şükürler olsun Allah'ım karşıma çıkarttığın adam verdiğim hiç bir karardan pişman etmedi beni
Sevgilim ailesi ve ben tüm haftasonu gelecekle ilgili konuştuk.
Hastalık yüzünden tam tarih belli olmasa da artık yavaş yavaş eşyaları alalım ne olur ne olmaz dedik ama hayırlısı bakalım.
Arkamızda dağ gibi ailelerimiz ve aşkla atan kalplerimiz olduktan sonra biz herşeyi başarırız.
İnanıyorum ve çok güveniyorum günlük can.
Dilerim ki kavuşmak isteyen tüm arkadaşlarım kavuşurlar sevdiklerine

Sevgili günlük . Bu ilk yorumum :)) bugün ne olduğunu tam anlatmayacağım ama buralarda biryerde kayıt olduğum tarih dursun

günlük çok garip birgün yaşadım kadın doğumcu bana kistin felan yok die evlennce hemen çocuk yapma gez toz die kızdı güleyimmi ağlayyımmi şimdi çocukkkkkkkk çocukkkkk diyozzzz

sağlık sıhat yerinde Rabbime bin şükür çok mutluyum inan

özel hayat her zmaanki gibi yolunda nasıl analtsam bilemiyorum hep mutluydum halada öyleyim çok güzel şeler oluyor herkes el ele verip herşeyi halletcek herhalde çok mutlanıyorum bu güzelliklere nazar değerse die korkup kimselere anlatamıyorum anlatınca akşamına bozuluyor herşey artık böyle az kaldı azzzz artık kk yada girmiyorum eskisi gibi vaktim olmuyorrr ama arada sana urğucam gnlük arayı açtım

mutlu güzel haberler var artık sanırsam tanışma yıldönümüzz 10 kasım 2013 te dünya evine giriyoruzzzzzzzzzz

Olmadı günlük, ben kötü günler geçirirken buradaki en yakın arkadaşımın boşanmak üzere olması bana hiç iyi gelmedi. Dünden beri ne o kız uyuyo ne ben. Aklım onda, evine giremiyo eşyaları paramparça, bana gelemiyo evde kayınvalide kayınpeder var halden anlamayan, millet ne der derdiyle yanan kavrulan, annesine gidemiyo kadın belinden ameliyatlı ve tansiyonu var. Üstelik arkadaşımın beyninde tümör var ve sadece 2 milim daha büyürse ya ameliyat olup felç kalıcak ya da ameliyat olmayıp her an ölümü bekleyerek yaşayacak. Babası, o daha küçücükken vefat etmiş. Zaten hayatı hep yalnız geçmiş, hep mücadele etmiş. Napsın bu kız günlük? Üzüldüğü her dakika tümörün büyümesine sebep oluyo, saatlerce burnu kanıyo ve asla yalnız kalmaması gerekiyo. Ben de derdim var diye ortalarda dolaşıyorum. Ben kısaca offff diyim sen anla günlük....

Çok acımasızmışsın hayat..
Seni suçlamamam lazım aslında herşey benim elimdeydi.
Çok şımarttım, gereğinden fazla değer verdim.
Ne oldu ? Tepeme çıktı. Üzdü kırdı yaptığı yanına kar kaldı ben kıyamadım affettim.
Bende mutlu olmak istiyorum artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…