aileler tanıştııııı ve gayet güzel hoş bir muhabbet vardı günlükcüm
kahkahalar havada uçuştu
benim ve yakın arkadaşımın ailesi olunca, sevgilim de arkadaşımın abisi olunca her şey çok rahat gelişti, ortamı epey kaynattık görümceciğimle
canım benim yaa nasıl da uğraşmış bir sürü hazırlık yapmış, çırpınıp durdu tüm akşam ve her şey çok güzeldi binlerce kez şükürler olsun
her şey güzel olsun diye dualar ettim sürekli ve bu haftasonumu o kadar iyi geçirdim ki... ne zamandır böyle bi haftasonu geçirmemiştim, boşuna o kadar para verip masajlara gidiyomuşum ben, meğersem huzurlu olmak en rahatlatıcı ilaçmış....
iş yerindeki sıkıntılar bitmiyor, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum... önümüzdeki plana bakılırsa Allah nasip ederse 5 ay sonra düğün
5 ay daha dayanıp sonra basayım istifayı diyorum, bazen o kadar dayanabileceğimi bile düşünemiyorum.. 5 ay için iş değiştirmek de istemiyorum... hayırlısı olsun, Allah sabrını versin inşallah
huzur istiyorum mutluluk istiyorum ve hepsi tek bir adamda toplandı sanrım artık, Allah bozmasın
tüm akşam nasıl da heyecanlıydım ama işin iyi yanı ne biliyor musun? Kendimi iyice o evin kızı gibi hissetmeye başladım, hem çok rahattım hem heyecanlıydım.. ilginç bi sentez oldu ama hepimiz keyifliydik çok şükür
Cuma günü sevdicek geliyor, gelsin de kavuşalım artık