Popüler Konu Sevgili günlük...

üzme canım kendını hersey olacagına varır karamsar olma :))

çok bişi istemiyorum günlük. sadece aklımdan geçenleri pratiğe dökmek istiyorum o kadar.

çok yakında zengin olacağız, bunu çok iyi biliyorum
sadece işimiz biraz şansa ve çalışma azmine bağlı

Gece 12'den beri debeleniyorum Günlük, uyku tutmadı, sabahın dördünde dikildim ayağa, sıkıldım yatakta yatıp da uyuyamamaktan... Herkes uyurken uyanmak böyle bir şey işte...

Sevgili günlük,
hamdolsun rabbime bugün yine geldim buraya yazmak nasip oldu şükürler olsun hamdolsun allahıma..

dün bütün negatifliğimle sabahtan başladım serkan da dükkanı tamirat ediyormuş iş çok dedi pek ilgilenmedi bende öğlen bi kaç bişeyler alayım dedim 1saatlik öğlen arasında çarşıya gittim 3 tane farklı farklı tayt aldım, bi tane gömlek, çanta ve bi kaç kozmetik ürünü aldım yoruldum be günlüğüm sonra ilk defa sıkıntıdan bir paket de sigara aldım kötü bişey yaptım biliorum ama dursun çantada yarın bigün lazım olur zaten dün iki tane içtim ve bugün miğdem çok kötü hç te iyi gelmedi ki zaten gelmemesi de gerekiyodu demi...ama ben içince belki yatışırım diye düşünmüştüm çok yanlış..içmem artık kolay kolay sağlıklı beslenmek varken neyin nesiymiş bu zıkkım ?neyse öyle işte işten çıktım evdekilerle konuşmadığımdan diğer kardeşlerimle arada bir konuştum tv izledim falan sonra yine uykum gelmediğinden serkanla msjlaştım o da uyuyalım deyince sen uyu dedim ama ilgiye ihtiyacım vardı ya o da kısaca iyi geceler diledi zoruma gitti güzel yazarmısın şunu dedim balım dedi bademim dedi bende yok dedim yapmacık oldu..çocuk artık usandı ağlamak istiyorum ya dedi bende tamam uyu deyince ardından güzel bir msj atmış okudum cevap vermeden uyudum günlüğüm bugüne de rabbim nasip etti hamdolsun..

allahım sana yalvarıyorum artık herşey yoluna girsin ne olur allahım dün işkuru aradım bana nisan da ancak mülakatlar başlıyo dediler bende tanıdık birini devreye koydum serkan yarın bana uğrasın dedi ona söyledim bakalım bugün inşallah gidecek allahım ne olur sen yardım et bugün güzel haberler alalım allahım ne olur 4aydır nerdeyse bekliyoruz ama daha bir haber yok allahım sen yardım eli uzat rabbim ne olur işleri yoluna girsin işkurdan çağırsınlar kursa başlasın ordan da işe girsin ne olur rabbim dualarıma cevap ver ne olur rabbim bugün de senin hayrınla bereketinle yardımlarınla güzel bir şekilde geçsin rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur hayırlısıyla bugün de bundan sonraki günler de üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim sen yardım et allahım ne olur rabbim merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

İnsanlar ne kadar acayip.Arkadaşın bugün doğum günü sevgilisi çiçek yollamış.Her yemekhaneye gelene söylüyor ve fotoğrafını çekmiş onu gösteriyor.Dünde ayrılmak istediğinden bahsediyordu.Ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama sabahleyin günaydın dedim bir günaydın demekten aciz sanırım hiç birşey söylemedi.Moralimi bozdu altı üstü günaydın diyeceksin ya çok birşey değil Allah'ın selamı.Moralimi bozdu sabah sabah.Neyse yemekhaneye indim o da oradaydı beni görür görmez bakk diye yanaştı yanıma sevgilisinin yolladığı çiçeğin fotoğrafını gösterdi.Bir günaydın demekten aciz ama fotoğraf gösterip nispet yapmaya gelince iş değişiyor.Nasıl sinirlendim anlatamam.Hayır çiçek değil sinirimi bozan.Sevgilisi tabi ki alacak ama sen bir selamını esirgeyipte bana sırf nispet olsun o fotoğrafı göstermesiydi sinirimi bozan.Her yemekhaneye gelene gösterdi o fotoğrafı.Birde kilomla ilgili laf soktu sadece sustum ve güldüm.Kendisi bende çok daha kilolu da pek farkında değil galiba.Burnunun ucunu görmekten göbeğine sıra gelememiştir tabi.
Öf ya zorla kötü söylettiriyorlar insanı.

Allah'ım bana yardım elini uzat. Bana merhamet et, rahmetini üzerimden eksik etme. Yok yere üzüldüm çok üzüldüm. Sana yalvarıyorum Allah'ım tüm kalbimle tün hücrelerimle tüm benliğimle. Duy sesimi Allah'ım beni onsuz bırakma, sevgisini üerimden eksik etme. .beni sevdiğini biliyorum sende görüyosun Rabbim, sevenleri ayırma birleştir. Sonuna geldik artık yolun 7 sene çektik göğüs gerdik herşeye kenetlendik. Böyle saçma bir sebeple ayırma bzi. Ben ondan başkasıyla olamam hayallerim vardı sökemem ben onları. Onu kazıyamam bütün hücrelerimde yapamam. Allah'ım gözyaşlarımı duam kabul et. Bana sabır güç kuvvet ver. Elimden bi kaza çıkmasından korkuyorum artık Ne olur Ya Rab! bana merhamet et, acı, yardım elini uzat. Dualarımı kabul et.

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun allahıma hamdolsun geldim yine işimin başındayım..

dün yine işlerle ilgilendim falan derken öğle arası canm çok skldı eve gitmek istemedim annemle konuşmuyoruz zaten işlerim de 12,5 gibi bitince eve gitmenin manası kalmadı zaten canm da aşırı derece tatlı çekti regl olmam gerekiyor ama on gün geçti ve çok rahatsız hissediyorum kendimi..neyse gittim tatlı aldım deli gibi yedim bağımlılar gibi ama çok iyi geldi..o sırada da serkan uyanmış günaydın masjı attı falan daha sonra işime geri geldim bi kaç kişiyle ilgilendim derken kurum da pek kimse kalmamış memur arkadaşların her birinin bi yere işi çıkmış müdür bey yoktu pek kimse olmayınca danışmadaki arkadaşımla bi nescafe yapıp muhabbet ettik daha sonra saat gelmiş evime gittim yemek falan hazırla derken o sırada serkan aradı sizin ordan geçiyorum bi balkona çık göreyim dedi çıktım bi tebessüm çaktım geçtim içeriye yemek yedik kaldır falan derken annem komşuya gitti bende duşa girdim çıktım erkek kardeşlerim çay yapmışlar bisküvi falan almışlar yedik maç izledik birlikte sonra saat 11 gibi yatağa girdik saat 2 gibi serkana artık uyucam deyip uyudum bugüne de rabbim nasip etti hamdolsun..

allahım ne olur sana yalvarıyorum artık serkanın işkur işi hallolsun allahım senin rızanla yardımınla bize destek olacağın merhametinle sana sığınıyoruz rabbim ne olur yardım eli uzat bize artık herşey yoluna girsin ne olur allahım sen merhamet et yardım et bize ne olur allahım serkan çok sevsin beni çok değer verip ilgi göstersin ne olur allahım sen yardım et artık şuraya oldu başladı deyip daha güzel güzel haberlerle geleyim allahım sen nasip et ne olur artık herşey yoluna girsin rabbim sen bana anneme babama kardeşlerime din iman kuran ve can sağlığı ver,kardeşlerime zihin açıklığı ver,anneme babama bana sabır ver yardım et rabbim tüm derman bekleyenlere de dermanından ver rabbim ne olur bana da yardım et serkan çok sevsin çok değer versin bana ve onunla ilgili tüm isteklerimiz gerçekleşsin güzel haberlerle geleyim allahım sen yardım et nasip et rabbim bugün de hayırlısıyla senin rızanla güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et hayırlısıla üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et allahım ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin sen üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur allahım yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

merhaba günlük
hayat tuhaf. motivasyonum düşmüşken, mutsuzlukla kıvranırken; aylardır mutsuzlukla kıvranan danışanın mutlu gözleriyle karşılaşmak...
kimimiz ağlarken kimimiz gülüyoruz.
sancılar buhranlar, yeni kapılar ve yeni kararlar demektir.
belki de bir mesajdır Allah'tan.
kendi işimi yapmak istiyorum ve sanırım yükseklisans düşüncelerine tekrar bağlanmalıyım.
bu sene bizim için güzel ve hayırlı olsun.
sonbahar dönemi ydsye iyi çalışmam dileğiyle...

Günlüğümmmm

Gelemedim ben sana, cumartesi bululmamızın detaylarını kızçelerime yazdım,oldukça olumlu geçti.

Dün de sevgilimle Doğtaş'a gittik bizzz Kesinlikle alacağım yatak odasına karar verdimmmm

İnşallah yakın zamanda evliliğimiz bir tarihe bağlanır,çok heyecanla bekliyorummmmmm

az kaldı artık hızlanmak ve daha fazla azim gerek
bakalım sonuç ne olacak..

elimde değildi Allah'ım biliyorsun
böyle olmayacaktı ama oldu işte
sen yardım et ve sonucu güzelleştir amin..
:97:

Hayatımın anlamının gözlerine baktım sordum 3 kere seviyorum dedi. Dönem bitsin askerlik hemen yapım gelim isticem seni dedi. Sadece biraz özlemek istiyorum merak etmek istiyorum dedi. Tamam dedim istediğin gibi olsun.

Allah'ım sana hamd olsun dualarımı kabul ettin hayırlı kıldığın için. Hayırlı olmasaydı hiç bugün konuşulanlar olmazdı biterdi ki.
Demek ki hayırlı bi iş bu. Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun. Hatalarımla günahlarımla dualarımı kabul ettin. Ne kadar Yüce sin!
Allah'ım iyiki senin kulunum. iyi ki inançlıyım. İyi ki müslümanım. Çok şükür Ya Rabbim. Herşeyim sensin, sana olan sevgim, senin yüceliğin, merhametliğin, rahmetin üzerimden hiç eksik olmasın. Dualarımı duy, gözyaşlarımı duam say, çektiğim sıkıntıları ferahlat. Yücelerin yücesi Allah'ım içimizdeki sevgiyi biliyosun, birbirini seven kullarını ayırma.

ben geldim günnüş...mutluyum...baharı,ailemi,öğrencilerimi,evimi,işimi,memleketimi seviyorum...memnunum her şeyden...şükürler olsun...

Sevgili günlük,
allahım senin yardımınla yine geldim şükürler olsun hamdolsun sana rabbim..

dün sabahtan yine işimin başındaydım işler falan derken avea bana hediye gün içinde dakika göndermiş saat öğlen yemeği vaktine geliyodu serkan da uyanmadı beni yemeğe götürecekti ama gelmeyince uyuyodur deyip eve de gitmek istemediğimden çıktım yine gezdim biraz.. fırına gittim börek falan aldım oturdum çay bahçesinde bir banka orda atıştırdım o sırada dakikaları da neden kullanmayayım deyip arkadaşlarımı tek tek aradım konuştukça rahatladım iyi geldi daha sonra işe geri geldim insanların derdi bitmiyor günlüğüm onlarla uğraşmaktan işyerindeki telefonla görüşmekten bi hal oldum saat 2ye geliyordu serkan günaydın demiş cevap attım meğer gece uyuyamamış sabaha karşı 6 da uyuyunca kalkamamış tabi uyku problemi bitmedi gitti zaten..neyse öyle işlerle uğraş falan derken iş çıkış saatim geldi eve gittim annem yemek hazırlamış sofrayı kurdum yedik topardım falan arkadaımı arıyayım dedim konuşuyordum ki serkan aradı beni bende arkadaşla konuşurken kapatmak zorunda kaldım serkanla biraz konuştum netten kıyafetlere bakıyordu falan bana da o sırada yorumlarını yapıyordu ki o sırada faceden muhabbet açıldı ben onun şifreyi biliyorum ama o benmkini bilmiyordu benden o sırada istedi anaaamm bian dondum kaldım sana diyorum hazır net başındayım bi gireyim dedi bende 1dk deyip hemen bana sürekli ms atan hoşlanan bi çocuk var ona sakın msj atma msjıma cewp ta verme deyip msjı silip ona şifreyi verdim o da surat yaptı ne oluyo ya sildin mi yoksa msjları dedi bende yok neyi silcem ya bişey yoktu ki faceme de girmedim zaten dedim surat falan yaptı ama sonunda verdim girdi arkadaşlarıma sinir oldu suratı tripleri hiç çekilmiyor ki bende savunmaya geçtim hepsini enazından tanıyorum ben dedim o da işine gelmediği için cevap vermedi biraz trip falan çektim daha sonra sinirliydi onu da çekmemek için telefonu kapattım arada bir msj attı bende cevap attım sonra serkanın annesini de aradım konuştuk..daha sonra sigara içesim geldi çantamdan aldım içtim sonra telefon konuşmam bitince geçtim odaya annem zaten benmle küs birde sinirli bir suratla çantamdam çıkardığı sigara paketini bana attı bunu babana göstereyim mi dedi bişey demedim çantamı kurcalamış bir de allahım çok sinir oldum gittim çantama bakmaya fermuarını da koparmış gel de deli olma bişey demedim geçtim yatağıma uyumaya çalıştım saat 1 gibi serkan msj atmış konuştuk falan şarjı bitti onun bende uyudum günlüğüm öyle işte allahım yardımcımız olsun ya..

allahım ne olur sen derdi veren dermanını da verensin ne olur derman ver ne olur hayırlısıyla güzel şeyler olsun artık ne olur rabbim sen bize yardım et evdeki problemlerim çözülsün artık..serkan beni çok sevsin çok değer versin çok ilgi göstersin rabbim ne olur yardım et sen merhamet et bugün de hayırlısıyla senin rızanla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur yardım et hayırlısıyla bugün de güzel bir şekilde geçsin sen züleceğim sebepler verme rabbim ne olur sen üzüleceğim sebepler verme allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Yeni bi gün yeni bi umut yeni mutluluklar..
Ben elimden geleni yaptım ki hemde fazlasıyla..
Ama dün gece ilk defa rahat rahat uyudum.
2 gündür uyku uyumuyodum, hiç bişey yemiyodum..
Dün görüştükten sonra yedim bişeyler kendime bile geldim.
Bakalım bugün bizi neler bekliyor. Ama yanındayken herşey düzeldi sorun yok. Diyen insan neden gün içinde bi msj dahi atmaz. Neden akşam olunca biraz kafamı dinlemek istiyorum der ki..
Neden o zaman yanındayken söylemedi bunları kaç kez sordum. Herşeye hzırdım ama anlayamadı işte.

Neyse ortada sorun yok neden yok çektiklerimize yaşananlara bak. Allah'ım sen yardım elini merhametini rahmetini üzerimizden eksik etme. Güç kuvvet sabır ver. Geçicek bugünler biliyorum. Herşey daha güzel olucak senin izninle.

28 yaşındayım ve ilk defa bu kadar çok maaş alıyorum kimine göre belki birşey değildir ama benim için iyi rakam.
eskiden evliyken iki kişi çalışırdık eve giren para ancak bu kadar olurdu :44:
Rabbim ne büyük açtığı kapılar ne büyük.şükürler olsun binlerce kere.
bereketli olsun.hayırlara harcansın inşallah..

rüyamda onu gördüm , bir başkasıyla evleniyordu, nasıl canım yandı... uyandım, yanıbaşımdaydı, sıkı sıkı sarıldım kokladım onu... ama gözyaşlarıma engel olamadım.. onu kaybetmekten çok korktum ilk defa... canımı çok yaktı bu rüya...

işe gittim eve geldim,yemek yaptım yedim...şimdi çay keyfi yapıyorum.biraz nete takılır sonra da yatarım... memur insan ne olacak...aşk yok,heyecan yok...ama çok şükür sağlığım,işim,arkadaşlarım,ailem var ve problemsiz...aşk dışında her şey tamam yani...

şu hayat aslında hiç de tuhaf değil günlük
bir şeyleri tahmin edememek için aptal olmak gerek

Bugün ne tuhaf bi gündü böyle..
iş yerinde yaşanan tatsızlıklar, arkadaşımın gözyaşları, kuzenimin bebek müjdesi..
Mutluluk ve mutsuzluklarla geçen tuhaf bi gün..
Artık yöneticiler bile görmüyo olanları, yada görmemek işini geliyo.
Kural bu mudur ya çalışan hiç bi zaman takdir görmez ama çalışmayana neden işini yapmıyosun diye sorulmaz mı ?
Bu çok büyük bi vebaldir be.. Birileri ek iş yapsın, cebine daha çok para girsin diye canıyla, dişiyle çalışanlara yazık günah değil mi ?
Yok ama o işini doğru düzgün yapan insanlara bi teşekkür bile yok.. Ne diyelim Yaradan görüyo, biliyo... O yeter..
Ben başımı yastığa koyduğumda içim rahatsa bu bana yeter..
Bugün sağlığın gerçekten velinimet olduğnu bi kez daha anladım.. O çok sevdiğim arkadaşımın gözünde gördüğüm yaşlardan sonra..
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşaAllah..
Sonra kuzenim bi bebek daha getirdi dünyaya.. Anne olmak ne müthiş bi duygudur kimbilir..
Şimdi onun süt kokan tenini koklamak vardı..
Allahım herkese anneliği yaşamayı nasip etsin.. O kadar çok özeniyorum ki anne olmaya..
Böyle işte be günlüğüm son yaşadıklarım.. Allah daha iyi, daha hayırlı günler yaşamayı nasip etsin inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…