Sevgili günlük,
bugün yine allahın izniyle şükürler olsun hamdolsun ki geldim..
öyle dolu geldim ki içim öyle buruk ki günlüğüm içimden hiç gülmek gelmiyor..dün yine sabahtan işimin başındaydım öğleye doğru serkan aradı öğlen yemeğe çıkarıcamış beni çoktan söz vermişti neyse bende tamam dedim götürdü beni yedik falan ama zerre romantiklik yok hep şakaya vuruyor falan arada bir kızdırmak için hadi kalkalım diyordu neyse dedim sonra evdeki problemleri serkana anlatmıştım annemle kardeşimle tartıştığımı biliyordu şu işe bi çözüm bulalım dur kardeşini arayayım iş çıkışı benm dükkana gelsin işim var seninle derim gelince onu eve bırakırken senin konunu anlatır sadece_sevdim'in haberi yok derim konuşurum üstüne gelmesin derim dedi yok dedim o olayı çok farklı sana akseder suçlu ben olurum dedim yok dedi falan tamam dedim neyse yemekten geldik ona işkura gitmeyi unutma dedim tamam dedi bende işteydim ki aradı bana gittim ama nisanın başında kurs varmış öyle dediler dedi baya gergindi benmle ters konuştu bende tamam bekleriz o zaman dedim ardından biraz vakit geçti msj attım msjıma cevap gelmeyince bidaha attım baktım 'söyle ' dedi sanki bağıra çağıra söylesene der gibi bende 'tamam yok bişey ' dedim. o da 'bak zaten canım burnumda bide seninle uğraşamıcam'dedi..O kadar sinir oldum kırıldım ki bende ' senin canın burnunda olsa sinirli olsan ne olursa olan bana oluyo sen haklısın karışmıyorum dedim tamam benmle uğraşma işine bak sen ' dedim..ardından cevap geldi' git diyorum sana git git mesaj atma şimdi ağzıma geleni sayıcam' ben şoklara girdim hiç yazmadım o kadar kötü oldum ki gitmek mesaj yazmak neymiş görsün dedim..akşam oldu eve gittim yemek falan derken kardeşim işten geldi bana imalı imalı bakışlar atıyo laf çarpıtıyo belli birileri gaz vermiş ki burnu havalarda geziyordu..anneme hadi gidelim biraz gezelim dedi o da tamam dedi ikisiyle konuşmadığımdan bana bişey diyen olmadı bende ses etmedim onlar tam hazırlandı ki bana kapının dışından annem küçük kardeşimi göndertmiş gelecekse gelsin demiş bende yok dedim gitmicem neyse yatsı namazını da kıldım ki dedim biraz uyumaya çalışayım tam o sırada komşu geldi onunla muhabbet ediyorduk ki telefonum çaldı arayan serkan meşgule attım bidaha aradı yine meşgule attım msj attı açmıcan mı diye cewp atmadı bidaha aradı yine meşgule attım açma ya diye msj atmış sonra ardından yine arayınca açtım müsait değilim dedim kaskatı o da daha sonra mı arayayım dedi sen bilirsin dedim..misafirle ilgilendim falan saat 22 gibi annemler geldi misafir de biraz oturdu sonra gitti serkan yine aradı konuştuk benden özür dileme tenezzülünde bile bulunmuyordu beyefendi bende kızdım benden özür diliceksin dedim tamam dedi diledi sonra anlatmaya başladı kardeşimle konuştuklarını baktım bana demez mi 'kardeşinin anlattığına göre sen çok suçlusun senin ondan özür dilemen lazım' o kadar kötü oldum ki sebep ne dedim ne dedi sana meğer bu ona seninle görüşecek diye annemi ağlattı yok telefon elinden hiç düşmüyo yok sadece_sevdim şöyle biri falan diye baya anlatmış çocuk iyice dolmuş..bende ona dedim ki yahu daha düne kadar kardeşim annemi telefonu yüzünden hergün ağlatıyodu ne oldu da savunmaya geçti he ne oldu baktım bana diyor yok kız telefonsuz kaç gündür bak umrunda değil..tabi ya dedim annemim telefonunu kullanıyo benden arkadaşlarına msj atıyo ne bu şimdi dedim bana hak vermiyorken baktım biraz da olsa yumuşadı bilmiyorum ama siz kardeşsiniz falan filan dedi neyse dedik o konuyu kapattık konu bize geldi..ben dedim sana ne yaptım da bugün o sözleri sarfettin bana? baktım diyor sen benim üzerime çok geliyosun anlamıyomusun çok geliyon kendinden soğutuyon dedi şimdi soğudun mu dedim ya hemen ne diyosun off dedi ne bu ya türkçe mi konuşmamdan anlamıyo yoksa sorunları mı var kesin sorunları var kesin çünkü normal değil ya..gerizekalı salak ahmak şey sana bişey sorsam böyle sorulardan hoşlanmıyorum diyosun sorularım cevapsız kalıyo sana bişey söylesem üstüme çok geliyon oluyo bişy yap desem işim çok var diyosun allahın cezası allahından bul ya sen nasıl bir insansın.. bende tabiki bunları demedim o kadar çok haykırarak s..ol git defol gerizekalı seninle uğraşamam demek istedim o kadar çok bağıra çağıra ağlaya ağlaya onun canını yakmak istedim belki de ama yapamayacağım için.. sadece tamam haklısın üstüne artık gelmicem ama bana bir sorunun varsa bidaha bu sözleri sarfetme dedim tamam dedi..gece 1 gibi mesaj attı uyudun mu diye yok dedim ama hiç aşkım demedi hiç..ona o kadar kırıldım ki yatakta hıçkıra hıçkıra ağlama krizine girdim sıkıntıdan kahroluyorum..neyse neden uyumuyon dedi uykum yok dedim sonra neden ama demiş ama geç yazdı heralde ki ben uyuyakalmışım sabahın 5inde uyandım teli aradım bulamdım yatağın altına girmiş buldum msjı gördüm üzüldüm uyuduğumu anlayınca hiç iyi geceler dememiş seni seviyorum dememiş nasıl üzülmem ben ya nasıl kahrolmam sonra uyuyamadım sabah ezanı okudu kalktım namaz kıldım çok yalvardım allaha herşey yoluna girsin diye çok dua ettim bu kadar acı bu kadar şey ikinci bi defa daha yaşanmasın fazla bana diye çok ağladım allahım inşallah kabul eder rabbim inşallah sabır verir metanet verir güç verir de herşey yoluna girer bende burda mutluluğumu paylaşırım..sonra uyudum sabah kalkıp şükürler olsun yine işime geldim öyle işte günlüğüm rabbim yardımcımız olsun şu cuma gününde dualarımızı dermansız cevapsız bırakmasın inşallah..
allahım ne olur ne olur sen bana yardım et artık üzülmek istemiyorum rabbim ne olur yardım et merhamet et bana yardım elini bana uzat rabbim ne olur serkanla herşey düzelsin yoluna girsin..bana senden soğuyorum dedi bu lafı bana söylediğine bin pişman olsun olsun ki çok sevsin beni çok değer versin çok ilgi göstersin allahım ne olur bizde normal bi ilşki yaşayalım artık yalvarıyorum sana serkan ben bu haldeyken hiç rahat olmasın bunun farkına varsın ve herşeyi yoluna soksun allahım ne olur sen yardım et ne olur allahım sen yardım et bu güzel günde bu güzel günün hayrı hürmetine ne olur yardım et bana dualarımı kabul et bugün de senin rızanla bereketinle güzel geçsin allahım ne olur artık üzülmeyeyim bugün de hayırlısıyla geçsin rabbim ne olur öğlen eve gidince annemle konuşucam rabbim onunla aramız iyi olsun ne olur rabbim sen yardım et bana bu sefer çok ağır geliyor kaldıramayacağım acılar dertler verme bana rabbim çok şey değil serkanla mutlu olmak istedim herkes gibi sevdiğimle olmak istedim sen yardım et rabbim yalvarıyorm sana dualarımı kabul et bugün de senin rızanla bereketinle uzatacağın yardım elinle üzüleceğim sebepler olmadan güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen yardım et merhamet et üzüleceğim sebepler verme allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat ne olur allahım yardım eli uzat ne olur ne olur allahım
amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?