yuva yıkan kadın...
bu sıfat sence nasıl günlük??
Sen beğendin mi??
ben hiç beğenmedim
(
Hani birinden bahsediyodum,sen pek tanımazsın ama 2012 günlüğü iyi tanırdı,aşk nağmelerimle doldururdum her sayfasını,"dünyaya benim her dileğimi gerçekleştirmeye gelmiş küçük lamba cini" diye
olaylı ayrılığımıza rağmen ondan nefret etmemeye çalıştım,finaldeki büyük hatasıyla onu terketmek zorunda kalsam da oyunu gayet güzel oynamıştık...işte onun eski sevgilisi
Eski demek ne kadar doğru bilmiyorum,ben başladığımda onun daha sönmemiş külleri vardı,bitirmem de onun bi mesajını görmemle olmuştu zaten...
Herneyse bu kızın yedi düvele benim
adımı soyadımı vererek beni nasıl kötü anlattığına tanık oldum,
Gerçek hayatta iki sene peşimden koşan,hayatlarımızda başkaları varken bile bana tiyatro oyunları yazan çocuk....kızın anlattığına göre ben sülük gibi yapışmışım onun sevgilisine,git diyomuş gitmiyomuşum arayıp duruyomuşum...
He bi de eline geçirse beni parçalayacakmış!!!
Bunları aynı hafta içinde bikaç ayrı kişiden duydum,daha doğrusu en yakın arkadaşım duymuş..şimdilik emin olduğum sınıftan çok da samimi olmadığım büyük arkadaş grubu ve bütün KYK tayfası :-/
dediğim gibi bunlar sadece benim öğrendiklerim,öğrenmediğim kaç kişinin gözünde ben öyle ezik,öyle aşağılık bi kadınım acaba???
Herşey bi yana kız bunları anlatırken belki de hala sevgililerdi,belki de güne bana ilan-ı aşk etmeden başlayamayan,aşkımdan mala dönen adam aynı zamanda bu kıza "öfff,peşimi bırakmıyo ki" diyodur
İnandığım masalın yalan oluşu birkez daha gözümün önüne geldi,buna mı yanayım,adım soyadımla millete yuva yıkan kadın olarak anlatıldığıma mı yanayım bilemedim...
yoksa bu kızla mı konuşsam?
sen ne dersin günlük??Belki anlatacaklarım görmek istemediklerini görmesine vesile olur...