Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunaydin sevgili gunluk
bu gun erkenciyim aslinda uykum var da ah su evlilik uyumama bile mani
sabah kalktim sirf esim gitmeden su haliyi balkona atalim diyesonra da yanina gidersem kizim uyanir diye yatagima giremedim
kanepede oturdum baktim uyukluyorum aman dedim uyuma cocuk uyanir bi seyler yapar haberin olmaz
cay ictim oturdum pc onunde
ah su evlilik ne zormus her seyi ayri dert
halisiymis cocuguymus bulasigiymis derken kendini hep 2.plana atiyorsun
bilegim de sizliyo zaten noldu onu bile bilmiyorum
neyse benim kiz uyandi sanirim kalkiyim de makyaj malzemelerini kurcalamadan yanina gidiyim

Sevgili günlük,
hamdolsun şükürler olsun allahıma yine geldim rabbim yardım elini umudunu kestiğin anda uzatıyor hamdolsun ona..

cuma günü işten öyle buruk çıktım ki serkana o kadar kırgındım ki bana soğuk davranmasına..neyse ogün eve gittim hiç msj atmamaya karar verdim yemek falan derken öylece oturuyordum ki msj geldi napıyon diye iyi falan dedim ama kısa kısa hiç aşkım demeden yüz vermeden yazdım ama o da aksine bana uzun uzun yazıyor merak ediyor bu kadar saat yazmaşının sebeplerini ben sormadan söylüyo sonra saat başı ben sormadan yaptıklarını rapor veriyordu demek ki neymiş yüz vermiceksin ilgisiz bırakıcaksın bu erkekleri üstüme gelme dedi ya gelmiyorum şimdi kendi bilir..gece de iyi geceler diledi normal uyudu sonra cumartesi günü tekrar msj attı flan tüm gün bende evdeydim zaten annemle de barıştık kardeşimle de barıştık annemle evi temizledik yemek falan derken serkan msj attı arada konuştuk neyse gece oldu artık msj attı ben seni çok seviyorum bunu bil ben sadece kardeşinin sözlerinden dolayı sana msj atmk istememiştim dedi tabi bende ağzıma gelen ağır cümleleri söyledi doğruyu anlattım falan hak verdi gibi ama biliyorum ki kardeşim iyi doldurmuş onu o yüzden ne desem de ona da hak veriyo..neyse güzel güzel konuştu sonra yarını görüşmek istedi bende arkadaşımla görüşeceğimi söyledim kusura bakma dedim tamam o zaman dedi bende size kafeye giderseniz yerinizi söylersin takılırım dedi tamam dedim neyse uykusu gelmiş uyudu..pazar günü kardeşimle hazırlandık o arkadaşlarıyla takılmak için çıktı bende arkadşımla gezicem diye çıktım gezdik falan serkana da haber verdik bi kafeye gittik geldi muhabbet falan derken ordan çıktık serkan da dükkana geri gitti biz de arkadaşımla başka bi kafeye gittik orda onun hoşlandığı çocukla biraz oturup çay içtik konuştuk falan derken kardeşimle tekrar görüştük arkadaşımı orda kafede bıraktım ben kardeşimle buluştum babamın da çarşıda işi varmış bizi gelip aldı eve gittik yemek falan derken akşam amcamınoğlunun evine annem ben kardeşimle gittik kuzenlerim de geldi oturduk falan serkanla da arada konuştuk sonra eve gittik geç olmuş saat serkan uyudu bende ardından uyudum şimdi de allahın izniyle yine burdayim şükürler olsun rabbime hamdlsun..

allahım ne olur sen bana yardım elini uzat yardımsız dermansız bırakma rabbim ne olur serkanın işleri yoluna girsin artık herşey gönlümüzün istediği gibi olsun allahım ne olur serkan beni çok sevsin çok değer verip ilgi göstersin allahım ne olur çok sevsin beni sen yardım et herşey yoluna girsin artık üzülmek istemiyorum üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et allahım bugün de senin rızanla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin ve bu haftada sıkıntısız olsun allahım ne olur sen üzüleceğim sebepler verme yardım et allahım merhamet et yardım eli uzat ne olur rabbim yardım eli uzat
amin..

merhaba günlük :)

son zamanlarda hem cok üzüldüm hemde cok mutlu oldum.

bazi kendini bilmez insanlar mutlugumuza engel olmaya calisiyor. kafama takmamaya calisiyorum ama bir yere kadar basarabiliyorum sadece cünkü o kisiler kendilerini asiyorlar... aslinda arkamizda durmalari gerekirken önümüze engel oluyorlar.

ama cok sükür ki sevgilim kimin yalanci ve kimin dogru söyledigini gördü.. artik arkamda duruyor, beni destekliyor ve bu beni cok mutlu ediyor. hatta hafta sonu kendi ellerinle bana yemek yapti

asIk oldum ben ama itiraf edemiyorum kendime bazi zaman.. icimde bir korku var hala.. insallah bundan sonra hersey dhaa güzel olur..

Zamanı boşa harcamakta üstüme yok sanırsam..

Şu anda nette geçirdiğim zamanı daha güzel geçirebilirim ama hiç mecalim yok günlüğüm.:86:

Öyle boş boş oturmak istiyorum..

Günlüğüm....
Çok yorgunum...
Ruhum, zihnim, bedenim çok yorgun.
Şu an sanki başımı sıkıp eziyorlar...
Öylesine sinirliyim üzgünüm.
İşyerimde sıkıntılı zamanlar yaşıyorum.
Hak hukuk bilmeyen insanlarla çalışmak ne zormuş Allah'ım.
Dersime girip anlatmanın dışında onca şey de yapıyorken insan hiç mi takdir görmez.
Hiç mi bir teşekkür edilmez.
Bir de azarlanıyorum çocuk gibi.
Çok kırgınım, mutsuzum.
Ama hata bende, çünkü büyükler diye onlara saygı duyup susuyorum.
Susmasana.
Haklısın, vicdanın rahat.
Sen zaten görevini yapıyorsun ne bu eziliş.
Safım ben günlüğüm saf.
Kendimi ezdirmeyi çok iyi biliyorum

elele olsak :127: hiç ayrılmasakkkk dünyadaaa en çok seven ikimiz olsakkkk

sevgili günlüğüm
regl günüme daha 2 gün var.
her ne kadar umut yüklemek istemesemde kendime vücudumun tepkilerinden dolayı biraz beklenti içine girmiştim.
Ama ne yazıkki bugün sabredemedim ve test yaptım.
sonuc negatif....
ne düşünsemki ben simdi???
umudumuz bi sonraki ayamı kaldı simdi????

Son düzenleme:
Ben onun aramasını beklerim, o beni arayabilmek için fırsat doğmasını bekler... Böyle böyle geçer mi 4 buçuk ay Günlük...

Günlerim mi??? Onları hiç sorma Günlük, farkındaysan hiç anlatmıyorum, hepsi aynı sefalet içinde geçiyor...

Bir söz okudum az önce hoşuma gitti günlüğümm
Ben Rabbimden isterim,
Verirse Yüceliğindendir
Vermezse Benim İmtihanımdır...

Sevgili günlük,
bugün de hamdolsun rabbime geldim işimin başındayım hamdolsun..

dün yine sabahtan işler falan derken öğle arası eve gittim biraz bişeyler atıştırdım saatim geldi işime geldim biraz serkanla konuştuk falan annesi aradı onunla da konuştuk sonra işlerim o kadar yoğundu ki günün nasıl geçtiğini anlamadım saat geldi eve gittim akşam yemeği falan derken ben kalburabastı tatlısı netten görmüştüm yapayım dedim pek tutturamasam da tadı güzel oldu yedik dizim vardı 'beni böyle sev' diye onu izledim sonra serkanla iyi geceler diledik uyuduk günlüğüm..hamdolsun allahıma çok şükür..

allahım ne olur biran önce herşey yoluna girsin serkanla ilgili işkurdan haber gelsin güzel haberler alalım allahım ne olur sen yardım et biran önce seramiksana da girsin gönül rızasıyla yapsın işini sevsin ailemde yine gönül rızasıyla tamam desin bize sevsin ailesini artık bizde yüzük takalım allahım ne olur herşey yoluna girsin rabbim sen yardım et..serkan beni çok sevsin çok değer versin çok ilgi göstersin ne olur rabbim bu ömür boyu sürsün ne olur rabbim sen bugün de üzüleceğim sebepler verme hayırlısıyla bugün de geçsin allahım sen yardım et dualarıma cevap ver rabbim ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Merhaba günlük...

Dün benim doğum günümdü biliyor musun ? Bir yaş daha büyüdüm ben,kocaman oldum. Sevdiceğim,sevdiklerim hep uzaktaydı benden ama telefonlar,bilgisayarlar sayesinde uzakları yakın ettiler.

Yurttaki arkadaşlarım da kocaman bir pasta almışlar bana. Onlarla geçirdiğim son doğum günüm bu. İnşallah birbirimizi hiç unutmayız.

Mutluyum.

alev alev alev alev gönlümmm alev alev yanar sanaaa

Son düzenleme:
geçen 1 ayımın boş geçmesine çok üzlüyorum..
ama geçmiş geri getirilemez değil mi?
zaten ben geçmişte yaşamayı sevmem..

ama keşke işte keşke geçmeseydi..
yine de bunda benim suçum yok Allah'ım biliyorsun..
sonrasında da zaten toparlayamadım
yardım et

ve güzel sonuçlandır amin..
:97:

günlük

bugün cok geciyor is yerinde. telefon bi türlü susmak bilmiyor ama az kaldi 4 saat sonra mesaim bitiyor.

biliyormusun günlük ben bi karar verdim:
bundan sonra yedigime ictigime dikkat edicem ve spor yapicam.

kendimi 60 yasinda biri gibi hissediyorum hareketsizlikten

2. bi kararim da bos zamanlarimda yemek yapicam. artik zamanim geldi yavas yavas ögrensem iyi olur

sevgili günlükcan nassın iyisin inşallah
ben iyiyim çok şükür, herşey yolunda.. keyfim yerinde.. zaman da geçiyo daha ne di mi
sana en son 15 martta yazmıştım ve sana yazdıktan çok kısa süre sonra kapım çaldı bi de baktım zehra ve gülin elinde pasta ile süpriiiizzzz diyolar bana
o anki şaşkınlığımı hayatta anlatamam, hiç beklemiyodum çünkü..mallaştım o an o derece
bi de sana dert yanmıştım daha çıkamadım bürodan diye.. çünkü sabah bi bayan aramıştı.. numaranızı bi arkadaşımdan aldım size bişey danışacağım kaça kadar ofitesiniz demişti
ben de kadına erken çıkçam işim var demiştim (oysa işim yoktu eve gitmek istiyodum ) sonra kadın çok ısrar etti çok vaktinizi almıcam 6 gibi ordayım diye
ben de nazlana nazlana tamam demiştim meğersem bu da bizim kızların işiymiş zehra işyerinden bi ablaya arattırmış
çok güzel süpriz yaptılar bana sağolsunlar.. seviyorum onları çok bugün de gülinle görüştük öğle yemeğinde
KK da tanışıp bi de aynı şehirde olunca buluşmalara doyamıyoruz resmen.. Allah bozmaz ama kullar bozmasın inşallah

c.tesi de doğum günümdü, nişanlım da çok güzel bi gün geçirdi bana.. onla geçen her anım zaten altın değerinde.. iyi ki var o günlük.. 95 kaldı hem, az kaldı kavuşmaya
pazar da ailemle kutladık.. 3 kez pasta mumu üflemiş oldum yani ohhh yarasın

onun dışında diyet iyi gidiyo..700 gr vermişim ilk haftamda.. buna şükür tabi.. bakalım 50 kilo olabilecek miyimmmm
bu pazar artık perde-tül-halı işlerine girişelim
haftaya pazar uçmakdere bizi bekliyoooo
zaman böyle böyle geçiyo işte

Buraya yazmayalı baya oldu sanırım günlük bugun ne sıkıcı ne kasvetlı bı gun gecmek bılmıyo yarın kontrole gıdıcem doktora yenıden testlerım yapılcak cok korkuyorumm günlüük coook ınsallah kotu bısey cıkma ınsallar degerlerım dusuk cıkar iyice imkansıza suruklenmem insallah.. Bu durum pskoljımı cok etkıledı bu yasta bunları duymak cook üzdÜ beni dahaa miniimm ki ama benn canım sevgilimide cok uzuyorum bu konuda zaman zaman evlenmek bıle ıstemıyorumm onu bırakmıyı bıle dusunuyorum sırf hayatına daha saglıklı bırıyle devam etsın dıye ama engel oluyorum kendıme allahımm derdı verdı dermanıda verır ınsallah ben ıyıce kendımı cevremı uzmeden daha fazla üzerimde kara bulutlar.. Sevgılımde gıttı tekrar cok ozledım onu sımdıden daha 1 hafta bıle olmadı oysakı.. Benım ıcın gıttı ızmıre benım ıcın basladı o okula tekrardan ama ben neler yapıyorum neler dıyorum cok uzuyorum onu bu aralar.. Yarın guzel haberler alırım ınsallahda sevınclee ararım askıtomuuu günlükk..

Çok şükür Yarabbim! herşey rayına yoluna girmeye başladı. Eskisi gibi olmaya başladık Aşığız işte aşıkk!
Bugün danışmanıma gittim uzun uzun konuştuk
O olmasa ne yapardım nasıl olurdum hiç bilemiyorum ki
İyi ki tanıdım onu çok özel ki o benim için
Tüm benliğimi olgunlumu ona borçluyum
Allah tüm sevenleri kavuştursun hiç ayırmasın...
İçimize sen koydun bu aşkı, bu sevgiyi Yarabbim!
Sen ayırma ayrı yollara ayrı kaderlere koyma bizi..

yuva yıkan kadın...
bu sıfat sence nasıl günlük??
Sen beğendin mi??
ben hiç beğenmedim (

Hani birinden bahsediyodum,sen pek tanımazsın ama 2012 günlüğü iyi tanırdı,aşk nağmelerimle doldururdum her sayfasını,"dünyaya benim her dileğimi gerçekleştirmeye gelmiş küçük lamba cini" diye
olaylı ayrılığımıza rağmen ondan nefret etmemeye çalıştım,finaldeki büyük hatasıyla onu terketmek zorunda kalsam da oyunu gayet güzel oynamıştık...işte onun eski sevgilisi
Eski demek ne kadar doğru bilmiyorum,ben başladığımda onun daha sönmemiş külleri vardı,bitirmem de onun bi mesajını görmemle olmuştu zaten...
Herneyse bu kızın yedi düvele benim adımı soyadımı vererek beni nasıl kötü anlattığına tanık oldum,
Gerçek hayatta iki sene peşimden koşan,hayatlarımızda başkaları varken bile bana tiyatro oyunları yazan çocuk....kızın anlattığına göre ben sülük gibi yapışmışım onun sevgilisine,git diyomuş gitmiyomuşum arayıp duruyomuşum...
He bi de eline geçirse beni parçalayacakmış!!!
Bunları aynı hafta içinde bikaç ayrı kişiden duydum,daha doğrusu en yakın arkadaşım duymuş..şimdilik emin olduğum sınıftan çok da samimi olmadığım büyük arkadaş grubu ve bütün KYK tayfası :-/
dediğim gibi bunlar sadece benim öğrendiklerim,öğrenmediğim kaç kişinin gözünde ben öyle ezik,öyle aşağılık bi kadınım acaba???

Herşey bi yana kız bunları anlatırken belki de hala sevgililerdi,belki de güne bana ilan-ı aşk etmeden başlayamayan,aşkımdan mala dönen adam aynı zamanda bu kıza "öfff,peşimi bırakmıyo ki" diyodur

İnandığım masalın yalan oluşu birkez daha gözümün önüne geldi,buna mı yanayım,adım soyadımla millete yuva yıkan kadın olarak anlatıldığıma mı yanayım bilemedim...
yoksa bu kızla mı konuşsam?
sen ne dersin günlük??Belki anlatacaklarım görmek istemediklerini görmesine vesile olur...

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
yine rabbime hamdolsun işimin başındayım çok şükür bir de kadro işimiz hayırlısıyla olur inşallah ta diken üstünde olmayız..allahım nasip etsin inşallah..

dün yine işe geldim günlüğüm iş güç derken öğle arası şu çamaşır siparişi verdiğim abla gelmiştir diye eve koştura koştura gittim ama henüz gelmemişti bende bişeyler atıştırdım sonra işe geldim..bu arada serkan da uyanmış msj attı konuştuk falan bana laptopunu getircekti bide telefonumun kabı eskimişti getiririm demişti uyanamayınca öğleden sonraya kaldı neyse öğleden sonra alıp geldi bi çayımı içti sonra pek durmadı gitti günlüğüm..eve çıkışta laptopla gittim akşam hep kardeşlerimle benm elimdeydi gece bile oyun oynayıp öyle uyudum haliyle bu sabah ta uyuyakalmışım..öyle işte günlüğüm ilerleyen bişey yok serkan daha dükkanda daha işkurdan seramiksandan da haber yok..ben desen adet düzensizliklerim aldı başını gidiyo varil gibi oldum patlamak üzereyim ama hastalanmadım daha allahın izniyle hastalanayım ilk işim bi doktora gitmek olucak inşallah bişey çıkmaz..

allahım ne olur sen bize yardım et serkanı doğru yoldan ayırma beni çok sevsin çok değer versin ilgi göstersin rabbim ne olur sen yardım et benim ona karşı güvensizlik hissedeceğim seyler asla yapmasın rabbim ne olur dualarımı kabul et allahım ne olur bugün de senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et senin rızanla yardımınla üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et dualarımı kabul et allahım ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin rabbim güzel haberlerle karşılaştır ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Bigün çok umutluyum, bigün yerin dibindeyim
Hergece değişik rüyalar,diyorum bebeğim benimle olsaydı şimdi 13 haftalıktık..Belki cinsiyeti bile belliydi
En önemlisi benim bebeğimdi,bizim bebeğimizdi
Neyseee duygusala bağladım yine sabah sabah ağlıyorum,isyan etmiyorum,etmiycem ama çooook canım yanıyo çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…