Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük,

bugün kendimi iyi hissetmiyorum.

1-2 haftadir sabahlari uyanamiyorum. isyerine gec geliyorum moralim zaten bozuk oluyor cünkü 8 saatimi doldurmam gerekiyor. e haliyle gec gelip gec cikmak zorunda kaliyorum..

bugün zaten hersey ters gidiyor. havada kötü kar yagiyor.

son zamanda kendime bile zaman ayiramiyorum. bende cikip gezmek tozmak eglenmek istiyorum ama olmuyor.

gerginim iste. yakinda sinavlarim var ondan olsa gerek. su anda kendimi sadece askimin yaninda rahat ve huzulu hissediyorum.

bu sinavlar sebebine biliyorum ki bu gerginlik cogalicak. zaten isyerine herkese satasmaya basladim. agresiflesiyorum resmen.

bugün eczaneye gidip sakinlestirici almayi düsünüyorum en azindan icimin rahat olmasi ve cevreme bagirip cagirmamam icin..

allahim sen büyüksün sen herseyin en iyisini bilirsin. senin iznin ile bu sinavlari bikerede aliyim ya rabbim.

ah sevgili günlük ben ne dertli ne sorunlu biriyim yahu

sevdiğim adamı ailem istemiyo ama ben istiyorum oda beni istiyo ben 5.5 yıl bu adama saçlarımı süpürge etmişim vazgeçebilir miyim hiç deli gibi seviyorum onu ailem istemiyo ama hayırda demiyolar sevdiğimle evlenmek en doğal hakkım ama lafları sözleri çok ağır geliyo ama ikimizde kimseyi duymuyoruz bu hayatta artık bizimde gülmemiz gerekiyo ben bugün yine onu çok seviyorum sevgili günlük ölümüne seviyorum

mutluluğumun bozulmasından çok korkuyorum

nazardan çok korkuyorum

tüm kem gözler kötü niyetliler çekemeyenler uzak dursunlar benden ve mutluluğumdan, kimseye anlatamıyorum nazar etcekler diye..

güzel şeyler oluyor günlük, 5 ay sonra düğün olabilir demiştim ya, sanırım 2 ay sonra olacak..... bu hıza kalp mi dayanır? evimiz barkımız tüm eşyalarımız hazır tepeden tırnağa, geriye sadece gelinlik ve nikah kaldı.. daha ne olsun...

haftaya aşk'ın yanına gidiyorum, sürpriz yaptı bana uçak bileti gönderdi, gidip göreyim nereye gelin gideceğimi

güzel olsun her şey.... çok korkuyorum bozulmasından Allahım sen esirge...

bazen susarsın ama içindeki haykırışları bastıramazsın, yağmur olur iner avuçlarına gözlerinden.
bazen nefes alamazsın sıkışır kalbin,koşarsın pencereye içine çekersin havayı,dilersin Allah'tan hayırlısını...

ne açtığım pencere, nede ellerime düşen yağmur taneleri beni teselli ediyor...

sadece dua'ya sığınıyorum,korkuyorum herşeyden korkuyorum,aciz değilim sadece çaresizim...

bazen insan ne kadar güçlü olursa olsun,gücü yetmiyor bazı şeylere...

Allah'ım ben sana emanet ediyorum dileklerimi, nasıl istersen öyle ver bana...

günlük, fonda damar şarkılar eşliğinde böğüre böğüre ağlayarak temizlik yapmayalı yıllar olmuştu...
hoşgeldin depresyon....

Kendimi hem şanslı, hemde şansız hissediyorum..
Aslında mutluyum ama mutsuzda gibiyim.. Yanlız değilim ama aslında o kadar büyük bi yanlızlığın içindeyim ki.
Bu duyguların hepsini aynı anda yaşayabilmeyi nası beceriyorum acaba ?:26:
O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi..
Hergün bi önceki günün birebir aynısını yaşıyorum sanki..
Haa şikayetçi değilim şükür
Sabah kalk güzelce aheste aheste hazırlan çık evden köşedeki smitçiden simit al git işe..
Sabahki işlerini hallettikten sonra otur arkadaşlarınla bol sohbetli kahvaltını yap sonra yine iş başına..
Sevdiğin ortamda yap işini..
Akşama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerim pörtlesede seviyorum işimi..
Çoğu zaman neşeli, espirilerle, kahkahalarla dolu geçer günlerim..
Eve geldiğimde annem açar kapıyı SelamünAleyküm Aşşşkkıımmm derim.. O da bana aleyküm selam aşkımmm der..
( İyiki Varsın Annemm )
İşte hergünüm hemen hemen aynı geçiyo.. Mutluyum tamam nankörlük yapmayayım ama içimde kocaaaamaaannn bi boşluk var..
Ve uzun zamandır dolmadı o boşluk.. Ne yaşarsam yaşayayım içimdeki o yer hep benimle..

Sadece gitmek istiyorum. Buradan gitmek, orada olabilmek...
Canım dedem yarın ameliyat olacak. Şeker hastalığı yüzünden ya dizden aşağısı ya da parmağı kesilecek.
Nefes alamıyorum. Daralıyorum.
Bir an önce gitmek istiyorum

bugün duyduklarımdan sonra bugün yaşlandım sanki 23 değilim sanki bugün ben
ne kadar umutluydum oysaki.. boşaymış.. şu saatten sonra hiçbişeyin önemi yok sanırım öyle bi boşluktayım ki öyle çaresiz öyle güçsüz aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler geliyo başıma birr birr...
nasıl toparlancam , tekrar nasıl güçlü olucam, nasıl hayata bağlanıcam ki ben...
dün bi söz okumuştum sanırım bu topicteydi günlük öyle hoşki

ben Allahtan isterim
verirse yüceliğindendir
vermezse imtihanımdır !

buda benim imtihanım !
sadece hayat devam ediyo.. bunada şükür Allahım daha beterlerinden saklasın ! miniğinn miniklerii olucakk inanıorumm...:18::18:

Sevgili günlük,
yine geldim allahın yardımıyla hamdolsun yine geldim..

bu sabah yine uyanamadım saat 8i geçiyordu kalktığımda oysa ben bugün için erken kalkar saçlarımı yapa sonra işe giderim diyodum am yine uyanamadım hastalanmadığım da cabası..off allahım yardım et varil gibi patlamak üzereyim, agresifim, kırılganım,gögüslerim şişti kasıklarımda, belimde sancı var ama olamadım daha çok sinir oluyorum..inşallah biran önce olurum allahım..
dün yine işimin başındaydım öğleye doğru serkan beni gelip aldı biraz gezdik geri işyerime bıraktı iş falan derken gözleri görmeyen teyzenin biri geldi ona yardımcı oldum diye ne çok dua etti anlatamam allah razı olsun lafı onun da eşinin de ağzından düşmediği gibi elimi öpmeye kalktı ben çektim onun ellerini öptüm umreye gidecekmiş teyze allah yardımcısı olsun..neyse sonra iş çıkışı da eve gittim yemek falan derken biraz laptoptan oyun oynadık kardeşimle sonra uyuduk yine burdayım hamdolsun rabbime..

alahım ne olur bize yardım et ne olur dualarıma cevap ver ne olur allahım senin yardımınla herşey yoluna girsin artık serkan beni çok sevsin çok değer versin allahım ne olur çok ilgi göstersin allahım işleri de yoluna girsin bizim ilşkimizde ailelerimizin gerçekten gönül rızasıyla ciddiyete binsin allahım ne olur sen dualarımı kabul et bugün de senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin rabbim hayırlısıyla herşe yoluna girsin allahım bugün de senin yardımınla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Galiba bişeyleri yoluna koymaya başlıyoruz günlük can.
Buna en iyi örnekte en son açtığım konumdan ibaret
Rabbim hayırlısını versin ve utandırmasın inşallah.
Ve kem gözlerden korusun

günlükçüğüm sana da yazmazsam bugun hırsımdan çatlayacagım

diyarbakırda devletin parasıyla bizim vergilerimizle günlerdir nevruz için hazırlık yapılıyor.
dağda ölen teröristlerinin fotograflarını çarşaf çarşaf asmışlar.
polisimizi istemiyorlar kendilerinin görevlendirdiği 5000 kişi koruyacakmış.
kimi kimden koruyacaklar acaba :44: bizi onlardan kim koruyacak?

birinin verdiği mesaj bekleniyor.
adam hesabına alıp bekliyoruz ne mesaj verecek diye
ne günlere kaldık..

3 gün önce 18 marttı.şehitlerimiz böyle anılmadı

bu sefer göz yaşlarımla yazıyorum sana ailemi sevdiklerimi özledim artık burada 1 aydan fazla oldu onları görmeyeli sarılmayalı en çokda annemi özledim yanın da olsaydım keşke şuan nasılda ona sarılmayı özledim biz hiç ayrı kalmazdık ki böyle evimi özlüyorum ben günlük söylesene ne zaman alışacağım ben bu duruma içim sıkıldı birden ağladım işte günlük.

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle hamdolsun ki geldim..

dün yine işimin başındaydım öğlen arası da eve gittim sabah geç kalktığımdan üstüme başıma özen gösterememiştim biraz toparlandım sonra işime geri geldim..serkanla msjlaştık biraz bu yaza nişan yapalım dedi bende nerde çıktı bu böyle birden deyince öyle düşündüm işte dedi ama olamaz ki günlüğüm be..serkanın dükkan işiyle babam beni vermez zaten babama çektiğim kredi de duruyo 2 senesi var daha hangi birine yanayım bilmiyorum ki..serkanla konuştuktan 1 saat falan sonra annesi aradı o da aynı şeyleri söyledi ailenle konuşsan da yüzük taksak falan dedi bende o konuyu hemen açamam bu yaz konuşurum sizi araştırır ona göre nasip olursa gelirsiniz dedim tamam dedi ama bu yaza kadar serkanın işkurdan haber gelip kursu bitirip seramiksana girmesi gerekiyor be günlüğüm yoksa çok zor çok...babam bu çocuğun işi ne der tamam küçümsemez ama ben devlet kurumunda çalışıyorken onun bu durumu bizim bu durumlarımız beni çok üzüyor tamam gelir düzeyleri iyi ekonomik anlamda durumları da şükür iyi hani iyi olmasa 54 milyarlık araba almazdı ailesi ona ev yapmaya kalkmazdı ama gelgelelim bu durumu aileme ve hatta hatta sülaleme anlat anlatabilirsen..
allahım ne olur sen yardım et artık üzülmek istemiyorum üzüleceğim sebepler verme bana ne olur rabbim serkan çok sevsin beni çok değer versin çok ilgi göstersin hep yanımda olsun..ailem bana yüz çevirmesin serkanla olan ilşkimize gönül rızasıyla tamam deme konumuna gelsin..serkan güzel bir işte olsun kafamda şüphe kalmasın benm ona güvensizlik yaşayacağım sebepler hiç mi hiç olmasın..rabbim ne olur artık herşey yoluna girsin bugün cuma bütün kk arkadaşlarımın da tüm dua edip derman bekleyenlerin de benm de rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..allahım bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin haftasonum da güzel güzel geçsi allahım sen yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Günaydin günlük,

dün askimla ilk tartismamizi yaptik :) güzelmis tartismak cünkü ondan sonraki barisma daha bir güzel oluyor kalbi daha cok carpiyor

nasılım bilmiyorum sürekli bişeyleri düşünüp aynı anda neşeli görünmeye çalışmak beni yordu, herşey rayına otursun artık değer görüyüm bende mutu oluyum istiyorum ama demekki yeterince sevilmiyorum. Hala benden emin değil, iki yıldır tanıyamadı güvenemedi en fazla iki ay daha bekleyip ya tamamen bitirme kararı alıcam yada yüzük takacak. Ki birinci seçenek daha baskın geliyo. Her zamanki gibi bahaneler üretecek oyalayacak ama bu kez kesin kararlıyım.
babam hastalandı ve şu an çok şükür iyi. biliyorumki bir gün herkes gitse de o çok seviyorum diyenler yüzüstü biraksa da aslan babam beni bırakmaz.
rabbim bana inşirah versin, akıl versin, kararlılık versn

sürekli kendime inandırmaya çalışmaktan yalan yakalamaktan bıktım
nolurdu ki ilk tanıdığım gibi kalsaydın öyle masum hiç bir hinlik bilmeyen ama şimdi çevrende insan çoğaldı sevgiye doydun en önemlisi kaybetme korkun yok ne olsa her hatanı affetti

Yazmayalı epey olmuş.
Koşturmacayla geçip gidiyo işte günler. Okul, ev, kpss üçgeninde savrulup gidiyorum.
Yetişemediğim çok şey oluyo hep yapıcam deyip yapamadığım işler birikiyo birikiyo işte
Evimin ciddi bir temizliğe ihtiyacı var yapacak vakit yok. :2:
Son günlerde epey hastalıkla uğraştım günlük, geçti mi emin de değilim. İnşallah geçmiştir.
Bu ara bebek mevzusunu düşünmeye başladım. Eşime söylemiyorum tabi ona kalsa hemen olsun der.
Düşünüyorum öyle kendi kendime olsa diyorum,olsa...
Ama işte gelecek planları, korkular falan..
Bi yandan bayılıyorum çocuklara, bizim de olsun istiyorum.
Eşimin bebek görünce gözlerinin ışıl ışıl bakması içimi burkuyo resmen.
Ben iste(ye)miyorum diye onu da mahrum etmek...
Ne biliyim keşke rahat olsaydım azıcık..
Karar vermem bu kadar zaman almasaydı, korkmasaydım yine aynı şeyi yaşarım diye.
Ay bilmiyorum öğle arası üşenmeyip bunları yazıyorum işte sana.
Çok mu kafaya takmışım ne? :44:

nisana az kaldı günlük
yine mi boş geçti bu ay bimiyorum
elimdeki günleri değerlendiriyor musun diye sorsam kendime
ona da hayır
off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…