Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine aksattım mı ben burayı
Her defasında okuyorum tamam yazacağım diyorum sonra yine çıkıyor aklımdan
Değişen bir şeyde yok ki be günlüğüm
Sevgilimin doğum günüydü dün yaş oldu 25 :98:
Harika zaman geçirdik ailecek kutladık. En kötü günümüz böyle olsun dedik günlük
İlişkimize dair her şey yolunda çok şükür Birbirimizi yuvarlayıp gidiyoruz
Allah'ım bi an önce iş nasip edince de yuvamızı kurmak için adımları atmaya başlayacağız.
Hiç acele etmiyorum ve ettirmiyorum da hayırlısı ne zaman ise o zaman olur diyorum
Çünkü bizim milleti bilirsin askerden geldi mi tamam düğün ne zaman diye söylenip dururlar
Laf olsun torba dolsun hesabı... Sanki ben sana yapıcam düğünü
Bu laflara aldırış etmeden yolumuza devam ediyoruz biz Kem gözlerden ırak olalım yeter :18:
Gerçi ülkeyi terk etmenin yolunu bulsak burada da durmayacağız ya neyse işte...
Sanırım bizim yine ufak bi tatile ihtiyacımız var havalar da güzelleşti nereleri gezsek acaba
Ben şimdilik seni terk ediyorum İhmal etmemeye çalışacağım seni
O zaman adios amigos

offf günlükkk offff...ben sana bi yazsam varya olay olurr olayyy...nerelere yazsam kimlere söylesem de içimdekileriii...kendime bilee söyleyemezkenn...içimde kopan fırtınalarıı dindirebilsemmm...

naber şekerim

ben hep aynı
yanlız ve yine pc başındayım bu gece :126:
eşim ekmek parası derdinde
kuzumda tatlımı tatlı rüyalarda
valla sırf üşengençlikten sobayı bile yakmadım
giydim hırkayı terliği oturuyorum :2:

aslında film izleyeydim iyiydi
amaaan onada üşenirdim ki ben
keyfim yok
kafamda düşünceler
sen diyecen şimdi bana
ee ne güzel işte ev sakin sesiz otur kafa dinle

kafa dinlemek mi?..
bütün gürültüyü yapan o zaten.)

Hani melekler sormuştu RABBİMİZE ...
'' Senin en sevdiğin kulun O ( s.a.v ) iken,
neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun
hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz ''
ne buyurmuştu RABBİMİZ ?
'' kimseye güvenmesin , hep benden istesin , bana sığınsın diye ''

Başımıza gelen kötü şeylere daha çok Şükretmemiz gerekiyo günlük dimi ?

Durup dururken aklıma gelmesinden, içimde ki öfkeden ve hiç haketmedikleri halde onlar mutluyken ben acı çekmekten çok yoruldum.

Selam günlüğümmmm,
Buraya geldiğimden beri erkek arkadaşımı özlemekten ve özlediğimi dile getirmekten ailemi özlemeyi unuttuğumu fark ettim.
Dolabımı düzenlerken, buraya geldiğimden beri hiç giymediğim bir kıyafetten annemin kokusu geldi burnuma.
O kadar ama o kadar kötü oldum ki hıçkıra hıçkıra ağladım.
Çok özledim kardeşimi, annemi, babamı, herkesi.
En zor günlerinde yanlarında değilim.
Güç vermem gerekiyor veremiyorum.
Zaman bir an önce akıp gitsin istiyorum.
Tesellim erkek arkadaşımın gelecek olması. Başka türlü yaşanmaz buralarda.
Her an iyi açıdan bakmalıyım diye kendime söz versem de olmuyor arkadaş insanın kendi memleketi gibisi yok.
-Kendini geliştir. İyi tamam geliştirdim. Ya sonrası?
Of yine karamsarım bu gece.
Neyse iyi geceler günlük {sigara içmesemde seviyorum bu ifadeyi, şu anki ruh halimi anlatıyor}

Sevgili günlük,
"Hayatin amaci nedir?Amaci olan bir hayattir." seklinde bir yazi okumustum kücükken,o zaman algilamkta zorlanmistim,sahi nedir ki hayatin amaci diye.Mutluluk ve huzur en önemlisi desrem klise olacak galiba..Hayatin amaci da anlami da bizim icimizde sakli aslinda yillar yillar gectikten sonra anliyor insan bunu.Büyüdügünü,acilarinin,sevinclerinin,kaygilarinin arttigini,yasam agacindaki dallarin daha da güclendigini ama ayni zamanda buna karsilik olarak..Sonradan anliyor,yasadikca..

sığındığım liman sarıldıgım yılan bi başbelasısın

ve ben bir gülüşün uğrunaaa dünyayıı veren karşılıksız çıkarsız delice seven

bu günlerde seni kalem kalem silen

yine ben kaçırdığın belkiii en büyük şansın ...

ilk gözağrın hesapta yol arkadaşın ....

Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şu an..

Bir belirsizlik var,kötü şeyler olacak hissediyorum ama kabul edemiyorum.

Varlığına öyle alıştım ki bırakamam seni.

Gerçekten yapamam..

Hayatımız bir sınava bağlı ne kadar acımasız bir gerçek bu.

Telefonunu kapattın, sesinden anladım bir soğukluk vardı.

Sanki 2 yıldır sevdiğim ses değildi.

Bana hep diyordun bu sene össyi kazanamazsam bir daha karşına çıkmam, seni oyalamam diye.

İçim çok acıyor şu an, sınavın kötü geçti diye benden vazgeçiyorsun sanırım.

Ailemden vazgeçemeyeceğimi biliyorsun, onlar onaylamadıktan sonra biriyle evlenemem.

Ama kalbim de senden başka biriyle evlenmemi istemiyor.

Kalbim çok acıyor.

Allahım lütfen bizi ayırma, bana dönsün lütfen lütfen lütfen..

gnlük, uzun bi kışın, yağmurun, fırtınanın ardından gökkuşağı geldi dünyama... :119:
dallarım çiçek açtı, güneşin kemiklerimi ısıtmasını özlemişim
sevdiğimin sesini her duyuşumda ruhum canlanıyo, öyle özlemişim ki..
gözümün etrfında yer eden karaltı gitti, gözlerimin içi gülüyo gene
Allah'ım onu hayatımdan eksik etmesin bi daha..
onu çok seviyorum..
yarın aşka gidiyorum
bir hafta yokum
tüm günlükdaşlarıma selam olsun

Son düzenleme:
Canımı sıkan çok şey var Günlük ama düzelecek biliyorum, öyle değil mi?

Sevgili günlük;
Bugün onsuz 45.gün. Herkese "onsuzluğa alıştım" desem de "alışamadım".
8 sene beraberken,yanyanayken şimdi ne ses var ne soluk.
Onun için basittim. Peşinden koşmak zorunda olmadığı kadar basit.
Koruyup kollardı önceleri,artık yok. Nasılsa ben hallederim değil mi?
Huzurla uyumanın tadını unuttum.
Kapıyı da kilitlemiyorum artık. Her şey istediği gibi işte..

Sevgili günlük;
Her şey yolunda olduğu halde eksiklik duyduğum o his hiç kaybolmuyor. Sebebini bilmiyorum. Bilemiyorum .

Sevgili günlük,
allahın izniyle hamdolsun ki yine koca bir haftasonundan sonra burdayım şükürler olsun..

cuma günü normaldi her zamanki gibi cumartesi günü de işler falan derken evi temizledik annemle sonra kuzenime gittim oturduk sohbet falan derken akşama doğru eve gittim yemek falan akşam üzeri serkanla biraz konuştuk annesi beni pazar günü evine davet etmişti ona gideyim dedim konuştuk serkan uyudu bende o zaman farkettim ki grip oluyorum yarını da serkanlara nasıl gidiceksem bilemedim hemen doğal yöntemlerimle iyileşmeye çalıştım neyse ki sabah kalktığımda daha iyiydim sesim sadece biraz boğuk çııkıyordu neyse serkanı aradım kardeşimle birlikte beizi aldı kardeşimi çarşıya bıraktık o erkek arkadaşıyla buluşacakmış gitti beni de serkan evlerine bıraktı gittim çok iyi davrandılar ikram falan muhabbetler babaannesi dedesi çok iyilerdi bana karşı daha sonra yine serkanı aradım beni gelip aldı gittik kardeşimin yanına ona pantolon bakçaktı çarşıda indik 1saat içinde baktık tekrar serkanı aradım bizi gelip aldı sağolsun eve yakın bıraktı sonra gitti bizde eve gittik geç oldu diye biraz azar yedik ama daha sonra akşam üzeri yatıştılar..serkanla da tartıştık onun saçma hareketleri yüzünden ona göre kardeşim bir dahi yada benm yanımda sırf bunu yapıyo neyse buna sinir oldum kıskançlık değil kesinlikle neyse o kadar kötüyüm ki günlüğüm sesim tamamen kısıldı arkadaşlarıma buraya gelince gunaydın bile demeye sesim çıkmadı günde 100defa abartısız çalan telefonlara nasıl bakıcam bilmiyorum gip sesime vurdu şuan sesi çıkmıyo dilsiz olmak ne kadar da kötü bir duyguymuş allahım sen kimseyi çaresiz bırakma amin..

allahım ne olur sen dualarıma cevap ver ne olur sıkıntılarımı gider derdime derman ver rabbim ne olur sen dualarımı kabul et artık üzülmek istemiyorum allahım yalvarıyorum derman ver sen yardım et serkanla da hiç bir problemimiz olmasın artık allahım ne olur sen yardım et bugün de senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin züleceğim sebepler verme rabbim ne olur sen yardım et hayırlısıyla herşey yoluna girsin sen yardım et ne olur allahım merhamet et yardım eli uzat allahım yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Ondan hic birsey istememiştim ki sadece huzur ve sevgisini ver bana demiştim
Demek onu bile hak ettiğimi düsünmüyorrr
Onun canisağ olsun be günlük onun yüzünde ki o eşsiz gülümseme hic kaybolmasın
Ben üzülmeyin tek başimaa

Günlükümmmm

Ben geldimm, seminer hazırlıkları beni bekliyorrr, koca bebeklerin ailelerini çağırdım bakalım faydalı olacak mıyız?

Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemek zaten hata günlük can.
Ama ben dört üçlük hayatımla acaba başkalarına haksızlık mı ediyorum?
Belki de şikayet ettiğim hayat başkalarının yaşamak için can attığı bir hayaldir...
Nankör müyüm neyim ben bilmiyorum?
Bildiğim tek şey ellerimi ısıtan o elleri hiç bırakmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…