Popüler Konu Sevgili günlük...

annem babama,babama anneme,annemle babam kardeşime,dedem babama verdiğim paraları kıskanıyor...maaş ise benim...onlara ne oluyorsa...her şeye herkese gıcığım bu günlerde...

hergeçen gün içim daha çok yanıyor. baş edemiyorum artık .bu bana gelen en son ve en ağır darbeydi . allahım bana yardım et nolur . cıkış yolu bulamıyorum ....

bugün bir kaza yaptım hemde benim dikkatsizliğim yüzünden çok mutsuzum. arabayı D'ye aldım sanıyorum aslında geri ye almışım ..Alıştımtım artık kendime güvenim gelmişti ben kaza yapmam bişey olmaz diye. ama öle olmuyormuş maalesef olan adamın arabasına oldu günlük benimkinde hiç bişey yok en çokta ona üzülüyorum ya adamda yeni almış offff offfffff bundan sonra çoookkkk daha dikkatli olucam çok

günlük bazen bazı şeyler o kadar güzel gider ki delicesine ölürcesine korkarsın bozulmasından......

heyyyy naber dostum
yazasım geldi sana, aslında yazcak pek bişey de yok ama
Allaha şükür herşey yolunda.. şöyle bi durup düşündüm de Allahıma bin şükür ki evlilik aşamasında milletin yaşadığı o huzursuzlukları biz yaşamıyoruz
aksine daha bi aşk dolu, daha bi anlayışlı, daha bi yapıcıyız sevdiceğimle
ticker da gördüğün üzere son 2 ayın içine girdik
Allahım ağzımızın tadını bozmasın hiç
yoğun bi gündü ve muhtemelen yarın da yoğun olcak, olsun hem zaman geçiyo hem de işler yolunda gidiyo
biraz daha paracıklar kazanayım inşallah
rejim de süper gidiyoooo, tartıda 53.4 ü gördüm, diyet arkadaşım diye bi siteye üye oldum her yediğimi giriyom ve onun sayesinde böyle aşama kaydettim bence.. yediklerimi dengeleyebiliyorum
ordaki verilere göre ideal kilom 59 muş kendimi 59 kilo düşünemiyorum resmen
ben 50 olmaya çalışıyom
incecik olayım düğüne kadar sonra balayında cornelianın a la carte restoranlarında kendimden geçeyim istiyorum
ben gidip biraz kitap okuyup sonra yatayım
hee bu arad c.tesi aslının düğünü elifin de nişanı
topiğimizden 3 kızı everdik 4. müz de c.tesi evleniyo :123:
sıra sıra gidicez böyle işte ve her birimiz çok mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle
pazar daaaa büyük buluşmaaaa
bekle bizi uçmakdere

Sevgili günlük,
Bugün sana çok mu çok geç yazmak zorunda kaldım ama hamdolsun allaha yine de yazmayı nasip etti..

Hee neden mi geç yazdım hiç sorma be günlüğüm sabah sabah hastane işler falan derken fırsat bulamadım..Sabahtan gidip dün gittiğim kadın hastalıkları bölümüden kan tahlillerimin sonuçlarını almam gerekiyordu sağolsun serkan dün 3 kere beni işten alıp hastaneye götürüp getirdi..gittim doktorcuğumla konuştuk dedi ki ultrasonda rahimin temiz kan tahlillerin de temiz amaaa senin gibi genç kızların bazen hormon düzeyleri değişebiliyor o yüzden sana adet düzenleyici (cyclo-progynova) yazıyorum bunun hepsini iç ve tekrar yanıma gel dedi bende ilacı almak üzere eczaneye gittim ki ordaki genç kız bana bende bundan kullandım nasıl kullanacağını biliyormusun falan dedi bende bilgim olmadığından doktor söylemedi dedim neyse ki kız anlattı falan tam işe geldim ki 23 gündür gecikmiş olan adetim geldi hapı da içmek nasip olmadı şimdi napıcağımı bilemedim be günlüğüm kullanmadım doktora da gidemedim uzak diye eczacıya da daha sonra uğrarım dedim öyle işte günlüğüm..Bi tek bu olsa iyi sesim hala kısık ve boğuk çıkıyo ne kötü ya inşallah bir an önce düzelir allahım tüm hastalara şifa versin..

allahım ne olur sen bize yardım et serkan beni çok çok sevsin ne olur rabbim çok değer verip ilgi göstersin allahım ne olur sen yardım et işkur işi de olsun ailelerimizin gönül rızasıyla da yüzüklerimizi takmayı nasip et ne olur rabbim yanımda olduğunu bana merhamet edip yardım eli uzattığını göster rabbim şükürler olsun ki sana şükürler olsun ki yanımda oldun yine yanımda ol yine yardım eli uzat ve dileklerimi kabul et allahım senin rızan ve yardımınla da bugün de hayırlısıyla güzel bi şekilde geçsin sen üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım
Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım
Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefona
Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım
Sensizlik Bana Çok iyi Geldi
Ne Kadar Da ihmal Etmişim Kendimi
Umrumda Değil iyiki Bitti
Omuzlarımdan Koca Bir Yük Gitti

sevgili günlük ben mi patavatsızım yoksa o mu çok alıngan karar veremiyorum.... tartısmaktan yoruldum

Günler hep kitap başımda geçiyor.
Minicik evimin yatak odası dışındaki tek yaşam alanı salon.
Bir köşesi kitaplarım, testlerimle dolu. Her şey istediğim gibi, sıcacık, güven dolu.
Evlenmeden önce hep kutu gibi bir evim olsun isterdim. Çok şükür Rabbime hayalimden de güzelini verdi.
Evleneli 6 ayı geçti günlük.
Evlilik hazırlığındaki arkadaşlarımı okuyorum buradan.
Kendi hazırlıklarım, heyecanlarım geçiyor gözümün önünden
Evlilik öyle farklı bir evrenmiş ki, hemen unutuveriyor insan o heyecanları.
O evrene uyum sağlamak kolay değil ama eğer elini sıcacık tutan bir insan varsa çok hızlı geçiyor ilk sancılar.
Bi bakmışsın, akşam bi yandan ders çalışıp, bir yandan meyve yediğin, güldüğün, birbirinin cümlelerini tamamladığın, içinden de iyi ki yanımdasın gözümün nuru dediğin zamanlar gelmiş.
Mutluluk tablolarımı anlatmayı çok sevmiyorum aslında ama bu gece içimden geldi. Ne zaman sıkıntılı zamanlar geçirsek ben hep bu tabloyu hatırlamak istiyorum.

Allah kimsenin sağlığını ve huzurunu bozmasın.

Sevgili günlük,
allahın izniyle yardımıyla yine burdayım şükürler olsun rabbime hamdolsun..

dün sabah tahlil sonuçlarımı aldıktan sonra adet oldum sancılarım bitmek bilmedi nihayet iş çıkış saatim geldiinde eve gidip yemek yedik ailemle beraberce sonra bir uzanmışım ağrıdan ağzımı bile açacak tek kelim konuşacak halim yoktu daha sonra biraz ağrısı dinince kendime gelmeye başladım gece serkan da uyutmadı 2ye kadar konuştuk falan sonra uyudum o naptı bilmiyorum günlüğüm öyle işte..

allahım ne olur ne olur beni hatalarımı affet serkanı da beni de doğru yolundan ayırma herşey yolunda gitsin artık..serkan çok sevsin beni çok değer verip ilgi göstersin günlüğüm çok sevsin biran önce işleri de hallolsun bizim de problemlerimiz ortadan kalksın allahım ne olur sen yardım et bugün de senin rızanla güzel bir şekilde geçsin allahım..kendimi iyi hissetmiyorum yıllık iznimden 2 gün kullanmak istiyorum belki yazamam allahım sen bana yardım et hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden zaman geçirmeme yardım et sen üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli ne olur allahım
amin..

nişanlımdan ayrılıyorum
bu kararı almak için çok düşündüm yoruldum artık.
nişanlım ise bilmiyor.
çok yoruldum artık hayatıma yeniden yön vermek istiyorum...
biliyorsun daha öncedende sözlümden ayrılmıştım ondan sonra bunu tanıdım
bana değer veriyor ama gözüme gözüme sokuyor
aileme saygılı davrandığını düşünmüyorum ama ben onun ailesine annecim babacım diyorum
onlar doğulu ve taa oraya gitmek hiç içime sinmiyordu.
çok agresif bikaç kez bana şiddet gösterdi kolum acıdı tokat bile attı.
ben kendi payıma düşeni yaptım hayellerimden vazgeçtim...
ailemi bırkıp taaa doğuya onun ailesinin yanına gitmeyi kabul ettim
batılı kız oraya mı gidermiş diyip kaç kişinin lafını yedim hep onları susturdum.
sevdim ama o benim sağlımı hiçe saydı korkuyorum .
Rabbim bana yardım etsin.
hayatıma yön vericem ve kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum....

Kapali kaynar tencerem,et mi piser dert mi piser bilinmez..Kimse bilmez kimsenin yaralarini,asklarini,günahlarini,acilarini.. Bilse de anlayamaz,anlasa da hissedemez..

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle geldim şükürler olsun yine hamdolsun allahıma..

dün yine kısık bir ses tonuyla zor da olsa işyerindeydim işlerimi toparladım öğlen eve yemeğe gittim falan çıkış saatim de de serkan beni aldı evlerine gittik ilk önce annesini gördüm konuştuk fazla durmadan çıktık beni biraz gezdirdi sonra eve gittim biraz bişeyler atıştırdım daha sonra annemle komşuya gittik geçenlerde kurabiye yapmıştım çok güzel olmuştu onun tarifini istedi komşu onunla kalmadı malzemeler evde var yapalım mı dedi kolları sıvadım yaptık hatta yedik de çok ta güzel oldu neyse sonra biraz tv izledim serkanla konuştuk o da yorgunmuş uyudu günlüğüm öyle işte rabbim dert sıkıntı vermesin inşallah..

allahım sana yalvarıyorum artık serkanın işleri hallolsun artık herşey yoluna girsin serkan çok sevsin beni çok değer versin ne olur rabbim sen yardım et bize..arkadaşım merveyi haftaya cuma istemeye gelicekmiş sevdiği çocuğun ailesi ne güzel ya imrendim ailelerin rızası var herşey yolunda allah herkese bana da nasip etsin inşallah..bende isterim herşey yoluna girsin sonra söz nişan olsun allahım sen yardım et sen üzüleceğimiz sebepler verme bugün de senin rızanla yardımınla hayırl bir şekilde geçsin rabbim güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

çok özendim size bende yazmak istedim
sewgli gnlük son 1 senede okadar şey değiştki hayatımda bi yandan mutluluk bi yandan üzüntü duyuyorumm gelip geçen yıllardan. inş hedeflerime ulaşırım ve bi hayal kırıklığı yaşamam.ss

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun geldim hamdolsun rabbime allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah..

ne diyeyim ki günlük dün hasta halimle sabahtan işlerimin başına geçtim işleri toparladım öğleye doğru serkanın annesiyle konşmuştuk serkan işleri olmazsa beni öğlen yemeği saatimde beni alıp onlara götürecekti ama kalkmadı bende iş arkadaşlarımdan aynı odada kaldığım merveye söyledim yolunun üstünde beni bırakırmısın diye ama yüzünden düşen bin parça gelme der gibi bir konuşmalar hani yok ben snin yol üzerinden geçmiyorum yok ben belki geç giderim falan konuşmalara girdi beni gururma yediremedim gitmedim çok kızdım kendime neden böyle insanlara muhtaç kalıyorsun diyee..günlük be, benm ailem beniböyle yetiştidi yardım isteyene yardım elini uzatıcaksın bigün sen düşecekken de birinin yardımıyla ayakta kalıcaksın mutlaka bunlar karşına çıkıcak..bak ben o durumda yani arabası olan konumda olsaydım arkadaşımın gideceği yer yolumun üzeri bile olmasa yakınsa o söylemese de ben götürürüm öyle şey mi olur bu yolunun üzerinde bile bana bahaneler uydurdu bir de böylelerinin herşeyi iyi güzel olur bir bakarsın dört dörtlük hayat hiç bir sıkıntı yok olan sadece ben gibilerde yine doldum ya allahım herkesin gönlüne göre versin herkesin..biliorum rabbim doğru olanı gnlümüze de hayatımıza da koyucaktır...
öyle işte günlüğüm eve gittim yemek yedim tekrar işe geldim ama benmle kounşmalar falan hani benm yerimde olan fazla yüz vermez ama bu benmle gayet güzel kounşmaya çalıştı arada bir geliyorlar ona da bi kbakarsın çatar bi bakarsın gayet melek gibi ama karşı odadakiler ona neler yapmış ama onların kuyrugundan ayrılmıyo bu devirde değer verilen değil arkandan kuyunu kazanın değeri oluyo olsun be günlük ben kendi halimdeyim kendileri bilir..öylece derken saat geldi serkanla biraz konuştuk sonra eve gittim yemek falan derken ailece oturduk çay içtik ardından misafirler geldi kızlarla muhabbet ettik misafir geç gitti biz de geç uyuduk haliyle sabahta geç kaldım gözümü açtığımda babam başımda kızım geç kalmışsın dedi saate baktım 8:20 hemen hazırlanıp geldim..allahtan rahatsız olduğumu biliyorlar da sorun olmadı olmazda inşallah allahıma da binlerce kez hamdolsun şükürler olsun böyle bir işe girdiğim için hamdolsun rabbime allahım hiç bir zaman dua isteyenleri darda koymasın inallah..

allahım ne olur rabbim yalvarıyorum herşey yolna girsin artık herşey yoluna girsin annem dün benle konuşurken kendi dengini bul der gibi konuştu der tabi demi haklı kadın bir yandan allahım inşallah ailemin gönül rızasıyla serkan işlerini yoluna koyunca herşey güzel olur inşallah rabbim sen yardım et ne olur rabbim bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler verme rabbim haftasonum da senin yardımınla hayırlısıyla güzel geçsin rabbim sen üzüleceğim sebepler verme ne olur allahım bugün de hayırlısıyla geçsin rabbim sen yardım et dualarımı kabul et merhamet et rabbim yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Son düzenleme:
Mayıs ya da haziran da rahim filmi çektiricem günlüükkk
Korkuyorum çokk
Acısından korkmuyorumda ya tüplerim tıkalıysa,ya tüplerde ilthap varsa
Bi insan yatıp kalkıp aynı şeyleri düşünürmü günlük,düşünürmüşş tabi rüyalarımda sağolsun etkisi çok dün gece bebeğimin pusetini kaybetmişim rüyamda deli gibi arıyorum bulamıyorum otoparkta bütün arabaların altına bakıyorum her arabanın altında bi bebek arabası arabaarın yanına dizilmiş birsürü bebek arabası benimki yokk ondan önceki gecede kendimi hamiş gördüm 9 aylık şişmiştim iyice

BU saatten sonra baba hasreti yaşatacak bize,, ne için ne.... hiç kocaman bir hiç için... canım annem... hala çilesi bitmedi.. şu sıralar sık sık keşke diyorum, keşke boşansalardı... belki hepimizin daha az canı yanardı...

neden be günlük neden
neden herşey ters gitmek zorunda
neden benim hayallerim olmuyor. düşünmekten ve hayaller kurmaktan bıktım. isyan etmiyeyim diyorum ama psikolojim bozuldu resmen
bu iş güç olayları beni cok yıldırdı.
son 2 gün ve ben bişey cıkıcagını sanmıyorum
artık güzel haberler vermek istiyorum bende olmuyor.

merhaba günlükçüm
ayy çok gerginim resmen ya, böyle sanki her an öfkeden gözlerimden ateş fışkıracakmış gibi hissediyorum
bişey de yok ortada.. regl olcam 1-2 güne..böyle canavarlaşıveriyorum ya adet öncesi, adet dönemi ve adet sonrası
cem yılmazın anlattıkları geldi aklıma, diyordu ya ay 4 hafta zaten bunun 3 haftası kadının regl sendromuyla geçiyo diye benimki de o hesap valla
yarın ve ondan sonraki gün güzel geçecek inşallah ama
yarın sevdiceğim gelcek alcak beni ve sonunda perde olaylarına girişçez bakalım..
daha sonra da kızlarla buluşmaya bırakçak beni pazar günkü planımızda mangal yapmak da var onun için malzemeler alıcaz yarın
pazar günü hava çok güzel olucak inşallah ve biz harika bi gün geçiricez
yarın aslının düğünü var elifin nşanı var bereketli bi gün..ikisinin de günü çok güzel geçsin inşallah
benim de kaldı artık 85.. plakalara geliyoruz günlük
ayy pek yazasım da yok.. okuduğum bişeye de sinir oldum zaten
eskisi kadar yazasım da gelmiyo be günlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…