Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili gunluk,
dunden beri moralim cok bozuk,keske yapmasaydim dedigim bir sey yaptim haksiz oldugumdan degil ama bana yakismadi acikcasi
ve bir suru insanin hevesi kursaginda kaldi benim yuzumden
boyle moralim bozukken ustune ustelik bogazim agriyo oksuruyorum midemde yanma bi de sabah kapiya gelen kadin aaaaa cok zayiflamishsin bu ne hal demesiyle sok oldum
goren de bir deri bir kemik kaldim sanacak sinir oldum kadina
evde ne varsa yiyip 10 kilo birden alasim varyok yok 10 cok oldu 3-5 kilo yeter
ama istahim yok ki bekarken de yoktu evlendim simdi hic yok gun icinde sadece 1 kez yemek yiyorum
bu olaylarin icinde tek iyi olan sey basimin fildir fildir donmesi:111::78:
reglime 10 gun kaldi hadi bakalim

benim hayatım hep mi böyle olacak günlük.başkalarının mutluluklarıyla mı mutlu olacam ben elimden gelen herşeyi yapıp bir aferin bile denilmeyecek mi benden mi beklenecek herşey.fazla mı başkalarını düşünüyorum acaba..

kendim için ne zaman birşey yapacam ben.

hava güzel ama ben değilim bugun günlük hiç iyi değilim...

günlük sana artık sık sık yazamıyorum ama yazacak pek de bir şey olmuyor vizelerim başlıyor artık 10 gün boyunca sınavlarla boğuşcam bu rahatlığımı çok arayacağım been :18:ama inşallah hepsini iyi bir şekilde atlatırım ya bu dönem ortalamam yüksek olsun 20 gün sonra da istanbull evimi çok özledim 2 ay olcak ben gidene kadar evime düğüne de az kaldı abim damat oluyorrr hayırlısıyla öyle işte günlüğüm artık ben ders çalışmaya başlasam iyi olur

günlük 2 gün oldu nişanlımdan ayrılalı ne diyeyim...
kafam durmuş durumda odamda çeyizlerim sanki bana bakıyor ...
arkadaşımla sahilde yürüdük çay içtik bana morel verdi.
nişanlıma herkes çok çirkindi diyor senin gibi bir kız ona nasıl baktı diyor...
birde özürlüydü ona hep merhametim oldu.
bundan önceki sözlüm çok yakışıklıydı ve bence daha saygılıydı.
hata üstüne hata ne diim
denize düşerken yılana sarılmışım...
ben tipe önem vermem ama insanlar bu konuda nasıl içine sindi diyorlar haklılar...
sadece acıma oldu benim için...
şimdi napıcam Rabbim yardım et...

sevgili günlük,

ben diyorum ki, eğer kaderimizde varsa, Allah bizi tekrar bi araya getirir, dünya küçük, bi yerde karşılaşırız, eğer hayat bize bi şans daha verecekse..
o diyor ki, Allah hiçkimseye şans vermez hatta hz.Adem bile olsan şansı kendin yaratırsın, kader cesaret işidir,

peki bizi ayıran neydi? kaderin kendisi mi yoksa bizzat biz mi?

sahi biz niye ayrıyız? günlük? bugünlerde kafam çok karışık, tek istediğim bi daha kimseye ihanet etmemek

günlük bi de bugün bi tanıdığımızın düğünündeydik, yoksulluk ne zor..
Hz.Süleyman hayatta en acı şey yoksulluktur demiş, çok doğru, yoksulluk ne zor ve ne kadar saklanamaz bi şey, inşallah kendi yoksul ama gönlü çok zengin ve kalbi tertemiz o insanlar ömür boyu mutlu olur

merhaba günlük
iç dökmeye geldim
aslında seninle çok eskiden tanışyoruz eski üyelerdendim.ama tabi evlenince yeni üyelik almak istedim oda kapandı.ee tabi ozamanlar tek derdim çeyiz kozmetik güzellik falandı.
nerden bilebilirdimki bebek için bukadar uğraşacağımı.ne ümitlerle evlenmiştim ben.mutluyum çok şükür.tek isteğimiz hayırlı sağlıklı bir bebek Rabbimden.
günlük ne umutlarla evlendim ben minicik dünyalar tatlısı bebeğim olucaktı.olmama ihtimalini hiç düşünmedimki ben.hatta öyle emindimki ilk 3 ay korunup .4.ayda hamile kalıcaktım.Rabbim ol demeyince olmuyor olmuyor işte.
çevremde herkesin arkadaşlarımızın sırayla bebek haberlerini alıyoruz.
bilmiyordum bu kadar zor olacağını.
içimde kocaman bi yumru var günlük sokakta bebek hamile görmeye dayanamıyorum.
kendimi eşie karşı çok eksik hissediyorum.
o beni üzmemek için deli gibi istediği bebeğin lafını ağzına almıyorya ben üzülmeyeyim diye.
işte o an gözyaşlarım gözüme birikiyor günlük.
onu üzmemek için akıtamıyorum bile kendi kendine yavaş yavaş akıyor.
Allahım bana ve tüm isteyenler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
selam günlükoviçççç ben geldimm
istemeye istemeye de olsa dün yola çıktım bugün de burdayımm
herşey süper geçti günlük de yarından itibaren tam gaz okula devam o nasıl olcek onu bilmiyorum hiç yaa
sevgilimin yanından gelmek istememiştim ki ben hiç
ne güzle gezip tozduk şimdi gel de ders çalış
az önce de çarşıdan geldim iki kot pantolon aldım günlük bu ay fena gaza geldim yaa
durdurmam lazım artık kendimi
şimdi de survivor izleyeyim
ay ne karışık yazmışım ya şimdi farkettim
neyse canikom gelirim yüne si yu beybi

Havalar güzel olunca seninle de arayı açtım
Sevgilimle gezip tozuyoruz fırsat bu fırsat işte boş günleri değerlendiriyoruz
İnce kıyafetler, babet giymeyi özlemişim yahu ne güzel oldu bu hafta sonu
Zaten nisanın ortası bi gelsin piknik planımız var
Ya açık büfe kahvaltı yapacağız ya da mangalımızı yapacağız olmadı ikisini birden yaparız
Burada çok güzel piknik alanları var insan doğayla bütünleşti mi bambaşka oluyor.
Bir de Aşk'la bugün meşhur Konya pidesinden yedik incecik geldi toplamda 3 metre midemize inmiş oldu
Üstüne de açık havada çay ooohhhh mis işte dünyalar bizim
Yarın iş görüşmem var yine bakalım bundan olumlu bi cevap alabilecek miyim
Gerçi bu defa niyeyse fazla bi umudum var
Hayırlısı demek düşer tabi ki de....
Ben forumda takılmak üzere yazımı burada sonlandırıyorum.
Adios amigos gençlik

şu son bir haftada bin beş yüz kilometre yol gittim...
çok gezdim çok eğlendim,bir sürüüüü anı biriktirdim.
Darısı önümüzdeki haftalara ^^

Sevgili günlük,
şükürler olsun yine hamdolsun allahıma buradayım..

biraz durgunum be günlük bilemedim çok düşünceli çok takar oldum şu aralar allah yardımcım olsun..
haftasonu nasıl mı geçti? cumartesi günü öğlene kadar uyudum sonra kalkıp kahvaltı derken evi temizledim işlerim bitince kuzenim amcamınkızı çağırdı evde tekmiş annesi 4gün yokmuş bende aşağıya indim biraz konuştuk falan bişeyler yedik serkanla biraz konuştum falan akşamı serkan görüşmek istedi kuzenimle plan yapıp evden birlikte çıktık o biryere misafirliğe gitti bende serkanla görüşüp gelip onu çağırdım onu da aldık sonra bizim yelşilvadiye gittik serkanı zor ikna ettik akşam saat 9 olmuş bu saatte kız başınıza ne yapcanız desede bana surat yapsada iznimi aldım bıraktı sonra gitti garibimin ateşi de vardı hasta olmuş başım çok ağrıyo diyodu bizim bıraktıktan sonra gidip biraz kestirmiş kendine gelmiş biz eve vardıktan sonra aradı beni naptın diye konuştuk iyi geceler diledik falan biz de gittik kuzenimin abisinden bizde kalması için aşagıya izin almaya ki abisi zaten beni sever tamam dedi o gece kuzenim bizde kaldı uykumuz geliyodu biraz tv izleyip uyuduk zaten pazar sabahı birlikte kahvaltı hazırlayıp ailecek kuzenimde dahil birlikte kahvaltı yaptık o evine gitti ben evi toparladım sonra komşu bizi çağırmıştı annem ben ve kardeşlerim birlikte gittik kızlarıyla evine gelen misafir kızlarla konuştuk falan gayet iyi geçti sonra akşam üzeri eve gittik yemek hazırladık yedik falan serkan aradı konuştuk sağolsun yine smsi bitmiş dksı tek var idare ediyoruz öyle neyse işte akşam yine komşunun kızı geldi konuştuk falan yedik içtik o da gidince ben balkona geçtim hava çok güzeldi biraz hava alayım dedim kardeşimle annem de geldi onlarla oturduk muhabbet ettik sonra laf nerden açıldıysa annem kardşime sen hata yapma bari dedi sen bil ne yaptığını dedi kardeşim de sadece_sevdim yapınca ekek arkadaşlarıyla konuşunca ona bişey denmiyor deyince annem o büyük en azından ama boşver onun benim içime açtığını bi ben bilirim 'ona sütümü helal etmem' dedi hayatta öyle bişey beklemiyordum annemden ya çok üzüldüm öyle mi dedim kalkıp gittim yataga girdim uyumaya çalıştım düşündüm düşündüm neydi bu kadar annemi derinden yaralayan..??
evet ben dik kafalı,kendi dediğini yapan,sevgilisini ailesinden çok düşünen,değer veren, ve hatta sinir krizleri geçirip anneme diklenince ağlatan, zamanında kuzenimle çıktığımda onu ailesine rezil ettim seviyorum diye bildiğinden ve de onlar da aynı şekilde ilşkimizi bildiğinden annem yüzlerine her baktığında bunu hatırladı tamam şimdi o dönemi atlattık çünkü daha 17 yaşındaydım ergenlik dönemi ve herşeyi yanlış yapacak yaştaydım şimdi neydi peki üzen? annem benden de dik kafalıdır çok baskın karakterdir bende dik kafalı olunca problem ikimizin ağlamasıyla sonuçlanıyodu ama yine de onun dediği oluyordu bide çoğu zaman onun konuşmadığı insanlarla konuşmamamı istedi bu yüzden de çok problem yaşadık bazı arkadaşlarımı kısıtladı bilmiyorum ama annem de bana çektirdi yalan değil çünkü zor bir kadın çok zor bi kadın etrafımda onu iyi tanıyanlar bilir belki de o öyle olmasa ben böyle olmazdım beki de o dik kafalılığımla başıma çoook işler alırdım şükürler olsun allaha bir serka var hayatımda o da beni sevsin değer versin ailemin de gönül rızasıyla herşey yoluna girsin yeter bana ama annemin o sözü zoruma gitti bazen der ama içimden demedim der sen bil diye dedim der inşallah bu da öyledir allahım sen affet sen yardım et..

ne olur rabbim sen yardım et merhamet et bana doğru yolu göster serkanı doğru yoldan ayırma beni çok sevsin çok değer versin ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım et bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim ne olur yardım et hayırlısıyla bugün de güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen üzüleceğim sebepler verme yardım elinden bize de uzat rabbim ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

merhaba günlükcanım
bugün 1 nisan ve görüldüğü üzere mart ayını da yedik bitirdik ve yarından itibaren geri sayımda plakalara düşüyoruz :123:
zaman hılzı geçiyo.. dün mesela zehra ve gülinle ve de hepimizin sevdicekleriyle harika bi gün geçirdik
ve biz bunu hemen hemen 1 ay önceden planlamıştık, zaman geçti ve 31 mart geldi geçti bile
cumartesi günü aslının düğünü oldu, elifin de nişanı kızlar çok güzel bir gün geçirirken biz ise trafik kazası geçirdik sevdiceğimle
sevdicek beni aldı ordan perdeciye gidip perdelerimizi seçecektik daha sonra beni kızlarla buluşmaya bırakacaktı biz de pazar günkü pikniğimiz için alışveriş yapçaktık
ama olmadı işte, yine de verilmiş sadakamız varmış
biz tek şeritli yolda düzgün bi şekilde gidiyoduk, yanda da park etmiş arabalar vardı
park edenlerden biri birden çıktı ve benim tarafımdan çarptı, o şiddetle kafamı arabanın camına çarptım
sevdiceğim diretk sarıldı iyi misin bişey yok di mi diye ama konuşamadım şoka girdim o an bi süre öyle kalakaldım sonra ağlamaya başladım zaten çünkü kafamı cidden şiddetli çarptım çok acıdı etrafımıza insanlar doluştu beni bi yere oturttular su verdiler.. kendime geldim biraz daha.. sonra tutanak tuttuk sonra da doktora gittik röntgen çektirdik
doktor 2 saat uzaklaşmayın, sonra yine gelin dedi dediğini yaptık.. bişey yok çok şükür ama şişlik ve ağrı hala devam ediyo
dün sadaka da verdik, Allahım korudu.. öyle işte günlük.. aileme anlatamadım sadece bi şekilde konu açıldı da çok hafifleterek söyledim
doktoru falan hiç söylemedim o gün ama dün bahsettim kayınvalidemler ağzından kaçırır da ilk benden duysunlar diye.. onu da çok hafifleterek anlattım çünkü çok üzüldüler
öyle işte günlük
c.tesim böyle geçti, onun ardından mükemmel bi pazar geçirmek çok iyi geldi
kızlar ve sevdicekleriyle beraber uçmakdereye gittik piknik yaptık bi sürü foto çekildik, bol bol gezdik
çok yorulduk ama iyi ki yaptık beyler çok iyi anlaştı ve bundan sonra da artık böyle kalabalık planlar da yapıcaz
hatta mayısta hep beraber istanbula gitme hayalimiz var şimdi
öyle işte günlük, dün rejimi de bi güzel aldamış oldum ama c.tesi tartıda 53 rakamını gördüm ya olsun ben kendimi öyle avutçam
o nedenle bugün tartılmadım
gittim ben

Son düzenleme:
Selam günlüktooooo

Cipciciiiiiiik nişanlı bi kız geldiiiiiiiii

Cumartesi günü nişanımız olduuu
Allahım öyle güzeldi ki herşeeeyyyy!

İlk dansta gözlerimizin içi birbirimize gülümserken dedim ki; 'Sen Allahın nasıl sevgili bir kulusun ki, Rabbin sana bu güzellikleri fazlasıyla hak eden biriyle yaşatıyor!'
Bir ömür öyle kalsak, Esin Engin durmadan söylese şarkıyı dediiiimmm

'Bana ellerini ver,
Hayat seni sevince güzel..!'

Biliyo musun günlüğüm nişandan 2 hafta önce bizim düğün tarihimiz değiştii

Mucizeler yarattı Rabbim bize!
Gönüllerimizi ayrı, kalplerimizi kırık bırakmadı bizimle alakası olmayan sebepler yüzünden..

Mayıs dedi kader bize..
Mayıs size inanılmaz umutlar getirecek dedi.
Kader dedi!

Biz güldük, alın yazısı bizi güldürdü.
Şükür!

Şafağımız bir anda 99 gün birden gerilediiii

İki düğün salonunu da aradık, sonra fotoğrafçıyı..
Ya gelinlik?
Ya ayakkabılar, çeyizlerim de tamamlanmadı ki..

Hepsi ama hepsi öyle bir ayarlandı ki.
Biz şaşırdık, kader bize güldü.

Öyle bir mucize ki bu, Nil Nehrini kılıçla kesmek gibi.

Her şey ama her şey bizim için hazırdı, sanki o günler, o eşyalar hep bize ayrılmıştı.

2 aydan az kala Cuma ve Pazar akşamları, hemde istediğimiz yerlerde yer bulabilmek!
Gelinlikçinin sanki sadece bana gelinlik dikiyor gibi uygun olması!
Beğendiğim ayakkabının günlerdir satılmamış olması!

Şükür dedirtti Rabbim bize!

Bugün nişanımın üzerinden iki gün geçti.
Düğün şafağımsa 34:123:

Aslında ben sadece bir şey söylemeye geldim sana;

Şu an veya kimbilir yıllar sonra birgün birileri bu mesajı okursa bilsin ki; 'Rabbim çok büyük!'

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
yine allaha binlerce kez şükürler olsun geldim hamdolsun rabbime hamdolsun..

sabah sabah gardirigubbak içimi öyle açtı ki anlatamam bi ferahlık geldi bana ya allahım inşallah o günleri benm gibi bekleyenlere de nasip eder...ne kadar güzel anlatmış ya mest oldum resmen allah kavuştursun inşallah..

dün bende yine işe geldim baktım danışmada bir bayan arkadaş oturuyor 33-34 yaşları arası kapalı bir bayan..neyse dedim geçtim içeriye işleri toparlıyım dedim günlükcana yazayım dedim diğer odaya geçtim ki iş arkadaşım dedi ki bu bayan yeni iş arkadaşımız diye aaa! dedim meğer bu bayan benim günlerdir şu günlüğe yazıp yazıp bitiremediğim serkanın işkur alımında mülakatlara giren kadınmış!!! nasıl bir te sadüf dedim ki dememle kaldım diğer odadaki iş arkadaşlarım beni uyardı bu kadın bi çok yerden sürgün edilmiş ağzını aman salma laf yetiştiren tarzdanmış neyse ağzına laf vermeyelim dedik işlerimize yine dört elle sarıldık ama bu duruma eğer bu bayan böyleyse üzüldük kadın da 5aydır doğum yapmış bir anne ne bileyim hani tanımadan da yorum yapmak istemem ama çok soğuk bir bayana benziyor neyse öyle işte.. benim odaya kuruldu bir masa verdik ona şimdi işleri benden öğrenmeye çalışıyor heyy yüze allahım sen nelere kadirsin...
neyse öğlen arası oldu eve gittim anneme de 'sütünü bana helal etmiyon mu gerçekten' dedim yok kızım şaka yaptım sen delimisin dedi ohhh be dedim bi ferahlama geldi bana sonra içim rahat işe geldim saat 2,5 gibi arkadaşım aradı serkanı gördüm baya bi yakışıklıolmuş traş mı ne olmuşsa çalıştıgım yerin karşısındaki telefoncuya uğradı beni karşıdan gördü selam verip gitti dedi..bende deidm ki ben adamımı iyi tanırım eğer öyle bir bakımlı hali varsa bana kendini göstericek bak demişti dersin dedim 20dk.ya serkan aradı sana çay içmeye gelebilirimiyim diye bana bi gülme geldi neyse gel desem o bayan var laf olcak neyse hadi gel dedim geldi gerçekten de yakışıklı olmuştu dana sırıtıp duruyodu bide..onu diğer arkadaşların odaya götürdüm sohbet ettik çay içti gitti memnun kaldı baya daha önce diğer arkadaşlarla tanıştırmamıştım sağolsun onlarda çok iyi davrandılar muhabbet ettiler faln neyse iş çııkışı da üzerimden yük kalkmış gibi çoook uzun bir gün yaşadım gibi yorucu gün geçti eve gittim yemek falan çay yaptık bizimkilerle tv izledik dizim vardı 'beni böyle sev' diye onu izledim sonra serkanla konuştuk daha sonra gece 12,5gibi iyi geceler msjı attım uyumaya çalıştım saat 1i geçiyordu beyefendi gece gece aradı meşgule attım uyudum ohh oldu niye daha erken aramıyo yani neyse öylece uyudum sabah ta erken kalktım makyajımı yaptım saçımı yaptım kahvaltı yaptım ki ben bunların çogunu işte yaparken sırf bu kadın yüzünden yaptım resmen beni disipline soktu ya bi yandan iyi oldu ya salaş salaş işe gelip burda toparlanmak ta iyi olmuyordu neyse yeni güne de şükürler olsun uyandım..

allahım ne olur bugün de senin izninle yadımınla güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et merhamet et ne olur allahım sen bize yardım et herşey yoluna girsin artık ne olur rabbim sen büyükzün üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur benmde burda mutluluğumu paylaşmamı nasip et rabbim ne olur hayırlısıyla bugün de senin izninle güzel bir şekilde geçsin sen yardım et rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat allahım ne olur rabbim serkan çok sevsin çok değer versin bana ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

umutlarım tükeniyor günlük.
regl oldum yine.
hemde 6 gün gecikmeli ümitlenmiştim içten içe.
günlük bilyomusun ben eşime gebelik testi alaım demeye utanıyorum artık.
yapıyorum yapıyorum hep negatif.
6 gün gecikince yine yapayım dedim gittik test aldık.eşim alırken ne dedi bilyomusun yine negatiftir ama al yinede
öyle bir dua ettimki Allahım neolur ver artık diye ama yine negatifti eşim haklı çıktı.
nişanlılık dönemimzde eşime derdimki en az 2 yıl bekleyelim bebeğimiz öyle olsun eşimde yok derdi beklemeyelim okadar.bugun kahvaltıda yine senin dediğine gelicez sanırım dedi.
günlük çok koyuyo artık.tükeniyorum günlük.
eşime bu duyguyu yaşatamıyorum ben
belkide hiç anne olamadan ölüp gidicem.
bu ay tüm değerlerim normaldi dr olablir bu ay demişti ama olmadı yine
her ay ümitlenip ümitlenip o tek çizgiyi görmekten bıktım ben

ha birde boş bir odamız vardı bebeğimiz için bekletiyordum cinsiyetine göre dekor edicektim.orayı kullanmaya karar verdim.o gelmiyo çünkü
belkide ben anne olmayı haketmiyorumdur kim bilir

2013 yılının 4. ayına girmiş bulunuyoruz..

Vee ben birbirinin hep aynısı, hep aynısı günler yaşıyorum

sevgili günlük bu aralar herşey yolunda olmasına rağmen bi husursuzum... kendime taktım yine.
fazla bakımsız kaldığımdan mıdır nedir çirkin geliyorum kendi gözüme
sevdiceğim beni her halimle beğendiğini söylese de güzel hissetmiyorum son günlerde kendimi
yarın güzel bi makyaj yapıyım. yeni aldığım fondotenimi de sürerim..
güzel de bi ruj.. inş iyi hissederim

Aşkım günlük balım günlük cancirik günlüüük;

Nasılsın ya sana yazmayalı ne kadar oldu bilmiyorum. Ama en az bir 3 ay olduğu kesin. Ben şimdi sana günlükmüşsün gibi değil de son 2 haftalıkmışsın gibi yazacağım. Lütfen içimi fazla döküyorum diye kırılma tamam mı? Senin de halini hatrını hiç sormuyorum kusura bakma ama neyse şu faslı daha fazla uzatmadan yazmak istiyorum artık bir sus aa vir vir vir!

Şüca'm var ya benim. Hani böyle elleri yumuşacık, gözleri kocaman, saçları tenten, kaşlarının ortasında çok şirin bir çukur olan hani. Evet evet, benim Şüca'm. İşte ben ona ölürüm biterim! Eriyorum ya, sesinin tonuna bana bakarken hep bir yerlere çarpmasına, sonra hafifçe gülümsemesine..her şeyine. Dün aerobik hakkında bana yaptığın o yorumlar çok şekerdi ya, seni o kadar çok seviyorum ki böyle bazen sevgimden yerimde duramayacak bütün şehri koşacak ve bağıracak gibi oluyorum. Eve sığamıyorum, gerçekten. Eğer bir gün birini öldürürsem o sen olacaksın balım. Kafanı koparıp eve getirmek gece gündüz o yanaklarını mıncırmak istiyorum! Bana sürekli "aşkımmm" demeni istiyorum. Ya ben var ya duramıyorum..

O fenerin altına gittiğimiz günü hatırla.. Çıkmamızın belki 1. ayı dolmuştu belki de dolmamıştı.. Daha çok yeniydik ama ben seni yıllardır tanıyor gibiydim, akşam 9 gibi koşa koşa fenere çıkıyorduk benim ellerim üşümüştü de sen bana cebinden eldivenlerini vermiştin.. Ben o fenere her gün giderdim bir aralar, ama ilk defa seninle gidiyordum ve o fener ilk defa o kadar büyülüydü. Altında dalgalanan deniz ilk defa o kadar maviydi. Ve o kayalıkta yazan yazılar ilk defa o kadar ilham verici gelmişti bana.. Orayı çok sevdiğimi, seninle geldiğim için artık daha çok sevdiğimi anlatırken nasıl da sevgi dolu bakıyordun bana.. Her harfimi inceliyordun, her saniyemi.. Gözlerini bana dikmiştin ve sanki o anda birbirimizin içini görmüştük, sen ben ben sen gibisinden.. O gözler o günden sonra bana hep öyle baktı, ben konuşurken gözlerimi, dudaklarımı izledi.. Aldığım nefesi bile dinledi o gün beni dinleyen kulakların. Ve o gün beraber çarpan kalbimiz şu saniye bile pır pır çarpıyor bizde. Her saniye seni yanımda hissediyorum, bu nasıl büyülü bir şey? Nefes alırken, yemek yerken, uyurken, uyanırken hep yanımdasın sanki.. Senden o kadar eminim ki her saniye ne yaptığını nerede olduğunu her şeyini biliyorum. Sen bana güven verdin, aşk verdin, saygı, sevgi.. Ben hep derdim ki, aşk varsa saygı yoktur, mantık güvenme yoktur ve aşkın bir sonu vardır..
Ama balım sen benim hem aşkımsın, kalbimde ötüyorsun. Hem de güvenim, huzuruum...Ay amma da yazmışım ya konuyu neden saptırdım ben şimdi kız İşte o gün fenerden tam çıkarken karda kaya kaya gidiyorduk tam düşecekken beni kucağıma almıştın ya hatırlıyor musun? İşte o gün yerde gölgemizi görmüştüm senin kucağında "Ayy indir deliii aşkım" dememle sokağın yankılanmasını hatırlıyorum. Sokakta bir tek biz vardık. Ama o bir sinir çığlığı değildi, tam tersine ne olur bırakma demekti Tabi sonra indim ve koşa koşa güle güle gittik oradan, deli şey senii!

Bak Şüca'm.. Bir ara aramız kötü olmuştu hatırlıyor musun? Bundan yaklaşık 3-4 ay önceydi, ve 2 ay kadar biraz garip kalmıştık. Ama ben seni hep sevdim senin de beni sevdiğinden her zaman emindim sadece o bence bizim ilişkimizin sınama zamanıydı.. Benim psikolojim bozuktu ve sana saldıracak yer arıyordum ama sen Şüca'm bir kere bile şikayet etmedin aylarca sana eziyet etmeme rağmen En sonunda 2 kere patladın art arda ve ben de hatamı anladım ve saçmalığa bir son verdik. Şimdi kalbim o kadar rahat ki.. Seni çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Sen de beni seviyorsun biliyorum, huzurum, içiimmm..

Agladim ya, valla agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…