Popüler Konu Sevgili günlük...

Ay balım neden ağlıyorsun ya.
O kötü günlerimde yanımda sen de vardın.
Çok şükür atlattık şimdi hep beraber gülmek vakti.

Bilmiyorum yazdiklarini okurken gozlerim doldu. Belki de senin yasadigin su guzel seyleri hic yasamamis olmamdan bu tarz seylerden yoksun olmamdan dolayi bilmit
yorum. Ama cok guzel yazmissin.
Evet kuzum yanindaydim simdi her sey yolunda insallah hep boyle olucak

Hastayim gunluk, ölüyorum gunluk, bitiyorum gunluk, atesim var galiba gunluk..
Ve yarin da sinavim var gunluk :2:

Balım doğru yer doğru zaman ve doğru kişiyle herkes yaşayacak, yaşıyor böyle şeyleri. Sen de her şeyin en güzelini hakediyorsun temiz kalpli arkadaşım.
Evet çok şükür şu anda her şey yolunda. İnşallah her şeyin hayırlısını istiyorum..

Neden günlük neden diye sormaya hakkım var mı benim kalbim acı çekerken yinede hakkım yok değil mi?Ne zaman artık acılarım dinecek , ne zaman gözyaşlarım akmayacak , ne zaman bir sabah kalktığımda savaşmaktan vazgeçmiş olacağım...Zaman diyorum hep kendime peki o zaman ne zaman gelecek ben herşeyden vazgeçtikten sonra mı?Kendimden vazgeçtikten sonra mı o zamanda beni düşünen biri çıkar mı? sanmıyorum...

Günler, haftalar, aylar geçiyor... Herşey değişiyor. Sanırım ben de değişiyorum.
Ygs sonucum sonunda istediğim gibi oldu
Umarım Lys de iyi olur. Umarım bundan sonra hayatım iyi olur.
Mutlu olamayacağım bundan sonra biliyorum, hiçbir şey eskisi gibi de olmayacak onu da biliyorum ama bari iyi bir hayatım olsun...
Annem için, abim için... Özellikle de babam için yapacağım...
Ben onu göremiyorum ama o benim yanımda daima. O beni hiç bırakmaz ki....

sevgili günlük
bugünü günlerce bekledim.peki elde ne var koca bir sıfır ! yazıyla sıfır rakamla 0
üstüne bir de deneniyorum. ben neyi sevmem dersem baş ucumda bitiyor.
kalbini kırmak en son isteyeceğim şey... bunu da anlatamıyorum .
günlüğüm benim gururumdan başak bir şeyim yok .
onu da yıkamam ki... ama bu yükü de taşıyamıyorum.
ya çıksın karşıma bu yükü taşımanın bir yolunu söylesin ya da denemekten vazgeçsin.

Son düzenleme:
nefret ediyoorum günlük burdaki herşeydenn.sabretmek nedir ınu ögreniorm yine burdaa..cekip gitmenin nekdr zor oldugunu görüorm işte.kimn ne oldugunu anlayamadıgım bu lanet olası ortammdaaa sabretmeyi insanlıgın ne oldugunu görüorm.bitmezz günlük bitmezz sayılı gün ama bu bitmez.

Sevgili günlük,
bugün de hamdolsun rabbime geldim işimin başındayım hamdolsun..

dün sabahtan yine işimin başındaydım işler çok yoğundu iş güç derken öğlen oldu eve yemeğe gittim serkan da aradı napıyosun diye öyle konuştuk kapattı annesi aradı onunla da konuştuk öğleden sonra işimin başına geçtim yine derken çok çok yoğun bigün oldugunun farkına vardım neyse saatim yaklaşmak üzere yine serkan aradı çıkmadıysan seni almaya gelicem dedi nereye dedim bize gideriz dedi iyi ama fazla vakttim yok dedim çıktık evlerine gittik dizdize oturduk falan derken saat geldi beni evime bıraktı günlüğüm eve gittim yemek yedim reglim bitti yıkanayım namaz kılmaya başlıyayım dedim duşa girdim tertemiz oldum geçtim biraz uyumaya çalıştım derken tv izledim biraz çay falan içtik sonra vücudumda o kadar halsizlik vardı ki yatağıma geçtim uyuyayım dedim bizimkiler de uyumuşlar zaten gece bi kaç defa kabuslarla uyandım çok kötü bi geceydi ya değişik değişik rüyalar gördüm allah hayra çıkartsın inşallah.. sonra sabaha karşı uyumuşum şimdi de geçtim işimin başına allahıma şükürler olsun..

allahım ne olur bugün de senin rızanla güzel bir şekilde geçsin rabbim hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur serkan çok sevsin beni çok değer versin ilgi göstersin rabbim ne olur bugün de senin rızanla bereketinle güzel bir şekilde geçsin rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme ne olur allahım sen yardım et mehamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Yarın günüm var günlüğümm bi mamalar yaptım iki gündür ne mamalar ne mamalar :))
Dış gebelik sonrası ikinci reglimide oldum dün gece sanırsın ki doğum yapıyorum öyle bi ağrım vardı anlatamammm
Dün eşimle kürtaj olduğum hastanenin önünden geçiyordukk bak dedim benim hastanem
Allah bi daha doğum dışında düşürmesin dedi aminnn dedim aminnnnn
Zaten ahdım var , o doğumhaneden çıkarken
bende bigün buraya doğurmaya gelicem! dedim..
İnşallah günlük inşallah Rabbim duysun sesimizi benim ve isteyen herkezin

Yorguuuuuuuuunnnn bir halde eve geldim, sessizliği dinliyorum günlük.
Son iki dersim 5. sınıflaraydı, insanı erkenden yaşlandırırlar inan ki böyle bi şey yok.
Çok yoruluyorum, çok koşturuyorum şu sıra ders falan hak getire.
Yine sıkıldım haklı olarak bu kaçıncı hazırlanışım
Diyorum şu sınav olmasa artık hayatımda işime gitsem gelsem akşamları dinlensem...
Yine çalışamadım deyip de kendimi kötü hissetmesem artık olmaz mı?
Bi de bebek sevdasına tutuldum yine, bu sefer doya doya sevincini yaşamak istiyorum.
Zamansız, olumsuz bitmesin istiyorum.
Rabbim nasip eder inşallah, aklımda hep bu var şimdi...
Hayal üstüne hayal kuruyorum.
Çok isteyince çok üzülürüm genelde ama napıyım kendime engel olamıyorum.
Bizim evimizin yuvamızın tek eksiği o, inşallah olur günlük ne diyim..
Annem duysa yine kızım ne acele ediyosun der hele bi atan der kesin..
Anlatsam anlamaz biliyorum.
Yine tek başıma bi karar verdim, rabbim hayırlısını versin.
Daha önceki kaybımın acısını da eşimle bi başımıza yaşamıştık, inşallah mutluluğumuzu da paylaşıcaz.
Ben artık kaybetmek istemiyorum günlük...

Günlük ;
Zaman çok çabuk geçiyor . Ben hiçbir şey anlamıyorum .
Sürekli seçimle , bir şeylere karar vermekle geçiyor.
Hoş doğru mu yanlış mı seçiyorum .
Onu da zaman gösterecek.

Zaman da olmasa naparım bilmem.
Her şeyi zamana bıraka bıraka bir hal oldum .

Günlükcüm herkesin derdine mantıklı bir açıklama yapmaya çalışırımda ben bu sorunlarımın içinden çıkamıyorum.Ne yapsam olmuyor bir yerde çaresiz kalıyorum ne yapmam gerek artık bilmiyorum , nerede hata yapıyorum göremiyorum, kesin hatam var bu kadar aksilik olamaz onuda bilsem düzelteyim diyorum onada razıyım ama yok anlamıyorum nasıl bu hale geliyorum.Herşey düzelsinde demiyorum bir tane birşey yolunda gitse şükür diyorum.

bende yazmaya bugün başlıyorum hatta bugünden itibaren
bugünü 1 cümle ile başlayıp bitircem
ALLAH'IM BANA YARDIM ET

sevgili günlük
bana haksızlık yapıyorlar.normal olan bu anlamıyorlar.
''mükemmel'' konusu hariç iyiyim günlük.
bugün kaç zaman sonra çok güzel bir vakit geçirdik.
her gün böyle olsa ya .

Bugün yağmurlu bir gündü.
Acaba napıyor nasıl bir psikolojide.
Nasıl zamanım gitti.
Nasıl telafi edicem .

Sevgili günlük selam..
Ya da sana günnük mü desem?
22 yıllık ömrümün dik yarısını insanlara üzülmeye, alınmaya ayırdım.. Sert bir şekilde nasılsın diyen insana bile üzüldüm..
Acaba kırdım da mı öyle dedi, bir hatamı mı gördü diye kendi yedim de yedim..
Ama bugünlerde öyle boşvermişim ki..
Başım ağrıyor diyen insana bile 2 gün üzülen ben.. Kolu kopana aman boşver Allah beterini vermesin diyebilecek kadar genişledim..
Hatalı bir genişlik..
Birbiriyle kavga eden insanları gördükçe ürperirdim.. Şimdi bacak bacak üstüne atıp izliyorum.. Zevk duyuyorum..
Sanırım bugüne dek yaşadığım tüm olayların acısını çıkartıyorum.. Yanar döner oluyorum.. Üst katta onu bunu çekiştirip alt katta gidip cana can sohbet ediyorum.. Tıpkı yıllardır onların yaptığı gibi !
He sonuç ne ? Dehşet derecede kıymetliyim..
Bir hürmet ki sorma gitsin..
Neredeyse anneme küfür eden insan, yemeğimi elime getirdi..
Demek ki kaypak olmak şartmış.. Demek ki onlar bu yüzden kıymetliymiş yıllardır.. Biz saygılı oluşumuzdan, kibarlığımızdan kaybetmişiz..
Gerçek yüzümü hakeden insanlara gösteriyorum artık.. Sevdiklerime.. Canlarıma..
Haketmeyenlere yanar döner biriyim.. Pişman da değilim..
Halacığım! 2 sene önce yaptığım yemeği yememiştin hatırlıyor musun?
Bugün gözünün içine baka baka ben senin yaptığın yemeği yiyemiyorum be tatlım, ağır geliyor artık nasıl yapıyorsan deyip kahkaha attım ya.. İnan şu an Allah canımı alsa, eyvallah der gülerim..
Nimete küslük olmaz doğru ama, her şeyin bir yarası var insanda..
Sessiz olduğuma bakma, her şeyi hatırlarım ben..
Yeri geldiğinde kullanmak için belleğime atarım..
Seninle defterimiz düzülmedi daha..
Henüz yeni başlıyoruz.. :))

Öyle işte günlük, adım adım hakettiklerini yaşatıyorum herkese.. :)
Biraz rahatlık, biraz boşvermişlikten kimseye zarar gelmez..
Kimseyi kırmamak için kendim kırılacağıma; ortalığı duman eder ben sağlam kalırım..
Hayat fani..
Öbür dünyadaki adalete güvenim var, Allah'ım her şeyi görüyor..
Dünyadaki adaleti sağlamak da biz insanlara düşüyor..
Zamanı geldiğinde; peyderpey..
Öpüldün.. :)

Sevgili günlük yine hamdolsun rabbime çokk şükür rabbim sana hamdolsun her zaman yanımda olduğunu gösterdiğin için hamdolsun sana..

bugün çok iyi sayılmam be günlük, sebep mi?
dün yine işimin başındaydım iş güç derken öğlen eve gittim yemek yedim tekrar işe geldim yine iş güç derken serkan aradı konuştuk daha sonra annesi aradı biraz muhabbet ettik sonra ilerleyen zamanda serkanı özlediğimi hissettim aradım konuştuk neyse öylece vakit geçmiş eve gittim yemek falan derken akşam üzeri telefonumda güncelleme hatası dedi baktım facebook! ne oluyor dedim nermalde serkanın facesi benm telefonda hep açıktır yani baktım şifre değişikliği! hemen şifreyi tekrar girdim yanlış diyor sinir oldum hemen msj attım serkana sen şifreni mi değiştirdin dedim hemen aradı napıyon dedi buz gibi iyi dedim o da bende şuan araba kullanıyorum yoldayım dedi izmire gidiyorum falan yeni şifreyi verirmisin bana dedim ya sana vericeksem neden değiştirdim ki dedi gerizekalı öküz herif.. benden bi saklın mı var dedim hayır ya ne saklım olucak bak şuan müsait değilim araba kullanıyorum lütfen dedi bende şifreyi vermediği için hadi git sen yoluna deyip suratına kapattım sonra da ağlama krizlerine girdim off allahım ne bu lanet olası face hayatımızı mahfediyor her bişey ordan çıkıyo allahım sen yardım et...
neyse sonra msj attım telefonuna 'bana şifreyi vermiyene kadar sakın arama seninle uğraşamıcam eğer vermiyorsan da şifren benden önemlidir ben bakarım yoluma' diye attım aramadı sonra aradan 1 saat geçti içim içimi yedi naptı acaba diye bir yandan da düşünüyorum neden şifreyi değiştirdi sebep mi var diye? hemen msj attım müsait olunca beni ara bekliyorum dedim.. 5dk sonra aradı efendim dedi falan bende iyi hadi şifreyi ver dedim neden dedi bende nedeni benmle ciddiysen aramızda gizli saklı olmucak ne bu ya sinirden seni parçalayabilirim şuan dedim tamam da uzatma ne var ki bunda dedi uzatıyorum insan bi haber verir salak yerine mi koyuyon beni dedim yok ya ne alaka deid o zaman şifreyi hemen veriyoosun dedim bu da verdi hemen ama şifrenin gerisini de sen tamamla deyip bide caydırmaya çalışıyodu ki ben haddinden fazla bağırıp ısrar edince bana tam küfrediyodu ki küfrü ağzında kaldı iyi neyse hadi kapat dedim girdim baktım doğru e son girdiğim gibi hiç bişey de yok gece de aramadım o da iyi geceler bile demedi ve ben bugün hiç aramayı düşünmüyorum allahım bana sabır ona da pişmanlık vercek biliyorum...

allahım ne olur sen bana yardım et dualarımı cevapsız bırakma rabbim serkan beni çok sevsin ne olur allahım bensiz yapamasın aramadan duramasın ne olur sen yardım et allahım ne olur dualarımı kabul et rabbim senin rızanla bugün de güzel bir şekild egeçsin ne olur allahım üzüleceğim sebepler ne olur allahım yalvarıyorum üzüleceim sebepler verme rabbim sen yardım et bugün dde senin rızanla güzel bir şekild egeçsin rabbim sen yardım et serkan çok ilgi göstersin bana ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat ne olur rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…