Popüler Konu Sevgili günlük...

Snaaaa git diyememmm ama kallll demekte gelmiyor içimdennn ....

sabahları kapıda öğretmenim çok güzelsiniz diye karşılayan,hemen elime mektuplar sıkıştıran,derste dediklerimi ikiletmeyen,teneffüslerde resim çektirmek için yalvaran,annelerine benim için börek yaptıran,bilgisayarlarına benim resmimi kaydeden,çerezini,çikolatasını,elmasını,portakalını benimle paylaşan,sınıfa girdiğimde başımdan aşağı çiçekler döken,sürekli çiçek getiren,servise kadar uğurlayan,servis uzaklaşıp görünmez olana dek el sallayan öğrencilerim var benim...kendimi prenses gibi ya holywood starı gibi hissettiriyorlar...çok seviyorum ben onları...kaç öğretmene nasip olur ki...başka yerlerde öğretmenine bıçak çeken öğrenciler varken hem de...şükürler Rabbim...

Yorgunum artık günlük... Hayat yormadı beni. İnsanlar yordu...
İnsanlar durmadan sinirini benden çıkartıyor. Anlamadan, dinlemeden bana haksızlık yapılıyor....
En değer verdiğim insanı da kaybettim. Beni durduk yere suçladı, bana yalancı dedi ya.
Ben artık eski ben değilim. Gerçekten çok yoruldum. Uğraşamayacağım bu saatten sonra.
Hiçbir şeyle uğraşamayacağım...

dirilme zamanı
elbet horlanıp üzülenler
sevinecek elbet o gün gelecek
ama zamanı var kolları sıvama zamanı...

Sevgili günlük,
bugün de geldim hamdolsun allahıma ve şükürler olsun ki yine yardımınla ayakta durduğum için..tüm kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun rabbim dualarımızı cevapsız bırakmasın..

dün yine işimin başındaydım serkanın o olayından sonra ne aradım ne de sordum öğleye doğru serkanın annesi aradı gün için de de 3 defa aradı ama içimden hiç açıp ta konuşmak gelmedi bende açmadım...daha sonra işe tekrar geldim saat 2 gibi aradı napıyon dedi bende iyiyim falan dedim ama soğuk konuştum o da neye uğradığını şaşırdı hiç yüz vermedim uzatmadan kapattık sonra çıkış saatim geldi eve gittim yemek yedik falan daha sonra kuzenim amcamın oğlunun evine annem ben yengem gittik orda bizim yengeyle muhabbet ettik daha sonra amcamın kızı diğer kuzenim de geldi onlarla muhabbet ettik derken gece saat 11 gibi eve gittik o zaman içerisinde serkan hiç aramadı ben eve geçtikten yarım saat sonra kadar baktım arıyor açtım napıyon dedi iyi falan dedim günümü ayrıntısız anlattım sonraa kapatırken biz hep seni seviyorum der öyle kapatırız ama baktım bişey demedi bende demedim sustum ama telefonu ikimiz de kapatmadık ben ee deyince gülme tuttu onu hadi aşkım seni çok seviyorum iyi geceler dedi bende rahatladım bende seni seviyorum dedim ne kadar içten oldu bilemem ama yine de gece rahat uyudum allahım inşallah çok çok güzel günler yaşatır şimdilik böyle arayıp sormadan üstüne gitmeden devam edicem bakalım..

allahım ne olur bana yardım et merhamet et ne olur allahım serkan çok ama çok sevsin beni çok çok değer verip ilgi göstersin şu işleri de hallolsun bizde ailemizin gönül rızasıyla parmağımıza yüzükleri takalım ne olur rabbim sen yardım et bende mutlu olmak istiyorum ne olur rabbim nasip et ne olur allahım sen yardım et herşey yoluna girsin artık bugün de senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin allahım senin yardımınla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme bana allahım sen yardım et merhamet et bundan sonra da haftasonum da senin yardımınla güzel bir şekilde üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim yalvarıyorum sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

Son düzenleme:
günlükkkk
ya öğrenci olmak ne zor işmiş arkadaş
bütün ay para yettirmeye çalışıyorum ve canım deli gibi alışveriş yapmak istiyorrr
alışveriş siteleri sağolsun aklım başımdan gitti
nolur sanki gökten şöyle bikaç kağıt yağsa

her şey normal seyrinde artık.
tabi daha çok çabalamam gerekiyor
hayırlısı olsun
Allah büyük.

ve bunun dışında ben onu özlemişim günlük be:97:

Canım sıkılıyor Günlük, çok yoruldum artık tatile ihtiyacım var

Ohh çok şükür bitti bi hafta daha..
Hafta sonu için güzel planlarım var.. En başta kitap okumam ve ders çalışmam gerek..
Sonra biraz gezerim tabi ki..
Bu hafta acayip yoğun geçti ve ne yazık ki önümüzdeki haftada öyle olacak..
Günün nasıl geçtiğini anlamıyorum koşturmaktan..
Ama çalışmamdan ötürü herkesden takdir görüyorum ve bu bana çok iyi geliyoo..
İçimden sürekli gülmek geliyor, yüzümde bi tebessüm var..
Yorgunluktan ölüyorum ama gülüyorum işte..

Daha fazla direnemedim duygularıma ona mesaj attım

Allah'ım neden bu haldeyim ben

Selam günlüğüm,
Dertliyim birazcık, hatta fazlasıyla.
Öğrenci evi muhabbeti hiç bana göre değilmiş bunu anladım burada.
Aynı parayı alıyoruz.
Aynı hayatı yaşıyoruz.
Zevkler için yapılan şeyin, harcanan paranın cezasını ben mi çekmeliyim, napmalıyım?
Kafayı yemek üzereyim.

1 ayım kaldı günlük korunma süremin bitmesine ama sanırım ben cesaret edemiycem henüz denemeye..
Bi yanım dene diyo bi yanım çoookkkk korkuyor
Akşam eşim patronuna gitmiş oğlu var 3-4 yaşlarında bi tatlı bi tatlı gözlerinin içi gülüyo anlatırken
Ya ben onu baba yapamazsam
Hani ikimiz beraber ağlamıştık ya keseyi göremeyince bu sefer sevinçten ağlasak olmazmı

günlüğüm
zaman geldi geçti geldim doktoranın en can alıcı kısmına, yeterlilik!
bunu da verdim mi geriye bir tek tezim ve yapacağım milyonlarca sunum kalıyor.
yoruldum ama, yaşım da geçmiş artık bi tarafımı sıkıp da ders çalışmak öyle güç geliyor ki.
öss den beter birşey bu o derece.
huzurum yok hem de hiç. beş dakika boş otursam bir dikeni vicdanıma saplıyorlar sanki.
aşk evlilik hak getire, hiç gözümde yok.
tek istediğim bir ay sonra caddebostanda çimlere yatıp müzik dinleyip sigaramı tüttürmek.
hofff....

günlük herşey mi bizi bulur yaa
oturdum sinirimden ağlıyorum yeter yani ya
biz ne güzel plan yapıyoruz ki onlar bana umut verdi, az kaldı dedim..
gene gene engel çıktı önümüze yaa..
hayır anlamıyorum yıllardır aynıydı da bu dönemleri değiştirecek zamanı mı buldu bunlar?
nasıl söyleyeceğim şimdi ben aşkıma bunu?
zaman geçsin diye bkeliyoruz, plan yapıyoruz, umutlanıyoruz, geçmiyo kardeşim geçmiyo işte!
gel de şimdi bu sinirle ders çalış bakalım Harmonyy

Son düzenleme:

içim yanıyo günlük
ben böyle olumsuz bir insan değildim neler geçirdim ben
küçücükken babamı kaybettim,bisürü sorunlar,evlenmek için 5 yıl bekledim
ama hiç biri beni bu bebek kadar yıkmadı
olmuyor günlük
herkes hamile yada bebeği var çevremde
ve hepside ilk denemede hamile kaldılar
isyan değil benimki,kıskançlıkta değil
sadece içim yanıyo deli gibi

sevgili günlük
beni yanlış tanıyor bencil,kalpsiz,duyarsız v.s derken bütün özelliklerin bende toplandığını düşünüyor
oysa ben yıllar sonra belki de hayatımda ilk defa bir insan şartsız koşulsuz güvendim.
saatlerce konuşmak istedim ,saatlerce dinlemek .
yarın şunu diyeceğim diyorum unutuyorum ,unutturuyorlar.
bana ''sen moralinin bozulduğunu neden hiç hissetirmiyorsun ki '' dedi başarılı olabiliyorum günlük
baksana acılarımı sakladığım hissedilmiyor.üstüne örtü örtüp kalpsiz deyip geçiyorlar.
önyargılı olma deyip en büyük önyargılarını bende topluyabiliyor.

psikolojik yönden birkaç yıldır çökmüştüm günlük ama artık bedenimde dayanmıyor.
burnum kanıyor geceleri , gözyaşlarım kadar çok .
başım dönüyor kendimde değilim. sürekli oturuyorum. kalktığım an düşeceğim gibi geliyor.
kalbimde de bir sızı...
ya ciddi ciddi tansiyon kalp hastalığım var yahut psikolojim bedenime de yansıdı.
eyvahlar olsun günlük nasıl saklayacağız duyguları...

Olsun, demek de zor artık.
Çocuk düşlerimiz yok artık...!

Sevgili günlük,

Hayatta hep sevdiklerim yanımda sanıyorum. Kendimi sevgiye boğuyorum.

Tam çok mutluyum dediğim bi anda herşey tersine dönüyor..

Beni asla bırakmaz dediklerimi bulamıyorum yanımda, sonra kalbimde..

Hep çok güveniyorum sanırım.. Güvenmiyorum desemde güveniyorum,

Bağlanmıyorum desemde bağlanıyorum ..

Sonra üzülen yine ben oluyorum.

Çokça üzülüp ağladıktan sonra geçmişi unutup yine birine güvenebileceğimi düşünüyorum.

Ben hiç akıllanmıycam galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…