Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük umudum tükendi artık.. umudum sıfır..
söyleyip aşkımı da üzmek istemiyorum..
ama tam olarak böyleyim inan ki..
o kadar kendimi inandırmıştım ki, bugün öğrendiğim haber yıktı beni..
yeter artık ya herşey mi bizi bulur, yeter yani!

günlük;
2.5 yıllık boş bir hayat yaşamışım güven bana dedi güvendim eee peki ya ne oldu
kocaman bir hiç...
nişanlandık onuda zor bir şekilde.
ailesini kendisini haklı bulur elbet.
tüm saygısızlıklarını göz yumdum ama benimde bir sabrım vardı ve taştım artık.
annesi ne kadar sinsi bir kadınmış övünüyor...
hep kafamda soru işaretiydi kaynanamı neden sülalesi sevmiyor diye.
kasıntılı olduğu için.
beni kullanmak istedi ah çocukta beni annesine köle etmek istedi
ben bilmiyorum sanki.
sana ben böyle yaparım oğlum ne olduğunu bilemezsin.
sen benim zamanımı çaldın ya sen beni görgüsüz ailene kullandırmaya çalıştın ya
annemi babamı üzdün ya .
sen görüceksin Allah büyük.
Allah iyileri korusun.
Allah övünenleri sevmez benide kurtardı bunlardan.
ama sen benim gücümü görüceksin.
çok çalışıcam başarıcam....
and olsun başarıcam....
utandırıcam seni oğlum...

merhaba sevgili gunluk
icimde cok pis bi skinti varzaten 2 gundur cok kotu ruyalar goruyorum hayr olsun insallah
pek icimde skilmaz benim ama nerden geldiyse artik
oynak sarkilar falan aciyorum yine de olmuyo
aksam da esimle tartisdim zaten off offf skiliyorum gunluk skiliyorum
1 hafta oncesine kadar hamilelik belirtileri hissettiyim halde artik hic bir sey hissetmiyorumolmadi mi yoksa 3 gun sonra test yapicam insallah bu sefer cikar

Umutlarım, hayallerim gün geçtikçe azalmakta
Ben ne kadar katlanacağım bu acıya?
Daha ne kadar sabredeceğim?
Daha neyim kaldı kaybedecek?
Allahım şu canımı al da bitsin bu işkence...

bazen neden olmasın ki diyorum
bazen de o kadar insanı düşünüp nasıl olsun ki diyorum..
nasip aslında bir yerde
alnımızda varsa niye olmasın?

tek sorun geleceği görememek aslında.
umutla umutsuzluk arası gelip gidiyoruz böyle.. :97:

Sevgili günlük hiç iyi değilim çok sinirliyim haksızlık yapan insanların gelip bana unut demesine tahammül edemiyorum.Siz yapın sonra ben aklıma reset çekeyim yok öyleSanki söyledikleri şey sıradan, basit bir tartışmada ben unutmuyorum, bir değil, iki değil bende sabır taşı değilim!Birazcık nefes almaya ihtiyacım var çok az kaldı okulumun bitmesine atansaydım hayırlısıyla mesleğimin başına geçip iki odalı bir ev alsam kendime başımı dinlerdim azıcık.Kimseyede söylemeyeceğim yerini bir süre aramasınlar mümkünse bende insanım robot değil.Rabbim hayırlısıyla bu sınavlarımdan da geçmeyi nasip etsin, karşıma iyi insanları çıkarsın.Bir daha onlar gibi insanları hayatımda görmeyeyim.

bundan sonra bundan sonra bundan sonra .....
hep bundan sonra diyorummmmmmm....

Bazen keşke diyorum
Keşke.... diye gidiyor cümlelerim
Keşke 10 sene öncesine dönebilsem

Sevgili günlük,
bugün yine koca haftasonundan sonra geldim şükürler olsun hamdolsun yine rabbime hamdolsun..

cuma günü iş çıkışı eve gittim namaz kıldım derken saat 7 gibi serkan aradı ben ildeyim haberin olsun telefonumun da şarjı yok bana ulaşamayabilirsin merak etme beni arkadaşa geldim bu gece burda kalıp sabah dönücem dedi tamam dedim o gece güzel bir şekilde geçti cumartesi günü öğleye kadar uyudum sonra evi temizledim sonra da kişisel temizliğim vardı halledeyim dedim saat 2ye geliyordu serkanın annesi aradı serkan daha eve gelmedi bana da haber verdi dedi evet haberim var dedim daha gelmedi mi yok gelmedi akşama ancak gelir dedi tamam dedim hal hatır sordu sonra kapattık ben kendi işlerimi halledeyim dedim amma zor işmiş ya ağda makina derken saat 5.5u buldu sonra geçtim duşa girdim çıktım yemek hazırladık annemle yemek yedik falan baktım daha serkandan ses yok neyse dedim o gün gece yine yatağa uzandım telini çaldırdım kapalıydı sonra uyudum pazar günü kalktım biraz evi toparladım gittim kaşlarımı aldırdım sonra geldim ki eve misafirler gelmiş onlarla ilgilendim onlar gitti yemek vakti de geldi annemle yemek hazırladık yemekten sonra geçtik balkona oturduk baktım daha serkanın teli kapalı sonra saat 8 gibi aradı bende babam yanımda diye açamadım bidaha aradı yine meşgule attım yarım saat sonra ben çaldırdım ama aramadı eyse müsait değildir dedim sonra saat 10.5 gibi arayayım dedim baktım yine teli kapalı vel hasıl tam 3gündür beyefendimizden haber yok öyle sinir oldum ki oturdum sinirimden ağladım bir türlü ona olan sinirim geçmedi sonra öyle öyle uyumuşum gece 2.5ta aradı napıyon aşkım dedi bende asıl sen napıyon dedim tamam sus lütfen aşkım inan şarjım yoktu hepsini anlatıcam dedi iyi tamam dedim iyi geceler diledim seni seviyorum dedi bende dedim kapattık bu sabah ta saat 7.5ta aradı hayırdır dedim ne işi var bunun bu saatte diye aradım neyse hemen açtı 'aşkım benim ne olur çık bi göreyim seni ne olur hadi hemen giyin arabayla kapınızın önündeyim seni ara sokaktan alayım dedi alla alla dedim ne oldu bişey yok sorma sadece çık ve gel dedi bende tamam dedim hemen giyindim hazırlandım baktım elektirikler de kesik saçlarımı gelişigüzel toparlayıp ceketimi çantamı alıp çıktım ara sokakta beni bekliyor ama araba farklı neyse hemen arabaya bindim arabaya biner binmez her tarafımı öpmeye başladı çok özledim seni dedi ya ne oluyo dedim o da kurban olayım sana ne olur bana kızma sinir olma her şeyin bi açıklaması var dedi neymiş dedim arabam bozuldu tamirde telefonumda şarj yoktu falan filan açıkladı vel hasıl bizimki kendini haklı çıkarsa da ben suratımı astım astıkça da bana deli gibi oldu öğlen ne olur seni alayım dedi bakıcam dedim öylece beni işe bıraktı öyle işte günlüğüm geldim işimin başındayım kafam öyle karışık kı öyle çok dağıldım ki sadece allah yardım etti hamdolsun ne olursa olsun ellerimi açıp şükredip dua etmektn usanmıcam rabbim elbet yardım eli uzatıyo hamdolsun rabbime..

allahım ne olur bana yardım et serkan çok sevip bana değer versin onu doğru yoldan ayırma ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat bugün de senin yardımınla güzel bir şekilde geçsin rabbim ne olur senin yardımınla bereketinle bize yardım et herşey yoluna girsin artık ne olur rabbim herşey yoluna girsin artık üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur bugün de hayırlısıyla güzel bir şekild egeçsin allahım ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat ne olur allahım
amin..

ağlıyorummmm ben.. Rabbim sabrımı sınıyor kesin.. isyan etmiyorum ama artık beklemekte istemiyorum.. 26 marttan 16 nisana attı doktorlar tüp bebeği..eşim veremediki test yapılsın!! şimdide eşimin 1haftalık görevi çıktı yine veremicek cansuyunu... kimbilir ne zamana atıcaklar yine bizi ( eşimin test sonucu + kuruldan geçmesi gerek sonrası diyordum mayısta başlar diye umutluydumm şimdi haziranamı belkide daha ileri bir tarihe kimbilir.. eşim aradı moralim bozuldu haliyle ağlamaklı oldum...neyse vardır herşeyde bir hayır diyorum..Allahın takdiri böyleymiş işte.. cennetteki melek oğlumun tesellisini doğacak kardeşinde bulurum derken oda gelmeyecek bu gidişlee... hep bi engeller hep zorluklar...

Ah be günlük, kafam çok karışık...
Beklemek çok zor hayırlısıyla müjdemizi alsaydık...
Çok istiyorum ama çok istememeliyim biliyorum. :2:

ben senden vazgeçtim artık ...

sen bnm için bittin anladın mı şimdi diorum ki sana ;

kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artıkk ....

Bugün kederliyim, beterim bugün
Sesime ses değse çığlık oluyor
Üşüyor toprak, taşlar üşüyor
Vuslatı yakın eden yollar üşüyor

Yumma gözlerini, uyuma bugün
Bütün gölgeler akşam oluyor
Üşüyor yaprak, dallar usuyor
Savrulup yirtilan ruzgar üşüyor

Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda doğmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Büyüsün isterdim ışığın rengi

Ama gel gör ki kötüyüm bugün
Sesime ses değse çığlık oluyor
Üşüyor toprak, taşlar üşüyor
Vuslatı yakın eden yollar üşüyor

Yumma gözlerini, uyuma bugün
Bütün gölgeler akşam oluyor
Üşüyor yaprak, dallar usuyor
İçimde kış gibi bir mevsim üşüyor

Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda doğmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Büyüsün isterdim ışığın rengi...

Günlükk ben geldim gecen yıl cok yazardm sana kpss ile bogusuyordum çok şükür atlattım simdi hazıran atamasını beklıyorum bakalım hayırlısı olsun ins. Yüzüm güler cok istiyorum atanmayısu sıralar tek düşüncem eşim mayısta tayini çıkacak doguya gıdecek 2 yıl hasret ayrılık cok zor bir süreç bizi bekliyor daha bırbucuk yıllık evlıyız cokk üzülüyorum bogazıma birsey düğümleniyor gitmiyor Allah yardımcımız olsun bunuda atlatıcaz ins.

Hayatımızı erteleyip duruyoruz günlük.
Ev alıcaz dogu görevınden sonra
Araba alıcaz dogu gorevınden sonra
Bebek yapıcaz dogu gorevınden sonra
Tatile gidicez dogu gorevınden sonra
Lista Böyle devam edipppppp gıdıyor

Zor be günlük kendi ellerimle canımın parçasını terörün oldugu itlerin hainlerin oldugu yere göndericem hergun yüreğim ağzımda haber bekliycem sağ sağlim bana dönsün Allah tüm asker, polislerimizi korusun yarabbim

Allahaşükür saglığımız yerinde anne babamız sağ bundan baska derdimiz yok Allah beterinden saklasın ins. Günlük Allahım herkesin gönlüne göre versin bebek isteyene bebek ,ev isteyene ev ,iş isteyene iş herkese bol bol sağlık sıhat versin inş. AMİN!

nişanlandım günlüüükkkkkkkk

dün istemeye geldiler, yüzükler takıldı.. nasıl bi duyguymuş anlatamam tarifi yok, heyecandan öldüm öldüm dirildim

yani ben şimdi nişanlı mıyım sevdiğimle?

bugün de nikah günü aldık düğün mekanı ayarladık şaka gibi jet hızıyla gidiyoruz yetişebilene aşk olsun

:123: büyük gün 9 Haziran 2013 :123:

yaklaşık 2 ay sürecek olan balayı planımız da hazır

geriye şafak saymak kalıyor,, bir de gelinlik bakmak

her şeyin hayırlısı olsun

sevdiğine kavuşmayı bekleyen, sabreden, dua eden, doğru insan mı acaba çelişkileriyle git gel yaşayan, gerçekten sevecek birini arayan, türlü türlü sınavlardan geçen tüm günlükdaşlarımın Allah yardımcıları olsun ve mutluluk daim eylesin

günlük,
kendi facebook sayfasını dondurmuştu şimdi açmış.
sen beni dikkate almadın ya ben sana ne diyeyim.
Rabbime hamdolsun kurtuldum bu aileden.
bana köle muamelesi yapacaktı annesi.
birde öyle tatlı dil yapıyor ki yüzüne baksan nur yok ...
uyumana laf eder, kendi öğretmen kızı istediği gibi uyusun ses etmez.
ben neler gördüm bu aileden.
ama ben sana lost87 neymiş göstericem
elbet bir gün görüceksin ve o an beni nasıl üzdüğünün ve yoluma çomak soktuğunun
farkına varıcaksın...
bu saatten sonra artık senin ismin cismin geçmiycek
ben yolumu çizdim sen görüceksin duyucaksın ve inanamıycaksın....

İçim daralıyor günlükkk,
Kafamda milyonlarca tilki dolaşıyor acaba rahim filmi çektirsem mi yoksa sağdan yumurtladığımda bi kere ordan denesem mi
Ya orasıda sornluysa yine dış gebelik olursa
Doktor sol yumurtalıkta şişlik var dediğinde 10 gün hep dua ettim Allah'ım nolur dış gebelik olmasın kist olsun ona da razıyım dedim,ama olmadı şimdi her zaman aklımda ya yine tekrarlarsa? ben dayanamıyorum günlükk,3 aydır hergün ağlıyorum dün Eylül anneleri topiğine baktım keşke bakmasaydım benim meleğim yerinde olsaydı şimdi cinsiyeti belli olcaktı onu da geçtim ben bi daha hamile kalırsam sevinemiycem bile hep aklımda sorular olucak keseyi görebilcekmiyim diye...Yine içim daraldı Rabbim hidayet versin inşallah

Sevgili günlük,
bugün sana geç yazdım ama işlerden dolayı ama yine de şükürler olsun hamdolsn rabbime yazmayı nasip etti hamdolsun..

dün serkanla sabah erkenden 15dk.görüştükten sonra öğle arası izin al 1 saatliğine seni alayım gezelim yemeğe de götürürüm dedi tamam dedim izin aldım gittik güzel geçti günlüğüm ama o saat içerisinde müdür,babam,yabancı iki numara,arkadaşlarım,iş arkadaşlarım hepsi aramışlar aslında gördüm ama açmadı ya ben olmadan işler ilerlemiyor mu ne? sinir oldum alel acele serkan beni işe tekrar bıraktı napalım işimin başına döndüm yani şu demek oluyor ki ben yıllık iznimi almaya kalksam ohooo arayan soran durmucak neyse artık öyle işte..
işimin başına geçtm derken saat 5 olmuş işe gittim serkan da çok halsiz ve uykusuzdu uyurum demişti eve gitmiş sabaha kadar uyumuş bu sabah beni erkenden aradı hayırdır dedim dünden beri uyuyunca bugün erken kalktım dedi seni de işe git diye uyandırayım dedim dedi bende tamam dedim falan neyse öylece işe geldim burdaki iş arkadaşımdan öğrendiğime göre de daha 2hafta işkur kursunu beklemek zorundayız be günlüğüm yani daha kurs daha staj ve sonunda bir iş ve de sonunda allah nasip ederse yüzükleri takıcaz ama beklemek çok zor be günlüğüm allahım ne olur sen yardım et hiras gibi bende buraya nişanlandığımı yazayım ama çok çok mutlu yazayım allahım benim gibi bekleyenlere de bana da nasip etsin inşallah..

allahım ne olur bana yardım et dualarımı kabul et yanımda oldugunu dualarımı duydugunu bileyim rabbim ne olur sen kabul et ne olur rabbim yardım eli uzat bana yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur serkan beni çok sevsin çok değer verip ilgi göstersin rabbim ne olur senin rızanla herşey artık yoluna girsin bugün de yine senin rızanla hayırlısıyla güzel bir gün geçireyim üzüleceğim sebepler olmadan geçsin ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…