Popüler Konu Sevgili günlük...

Etrafımızda olan bi insan hakkında yanılmış olmayı dilerdim günlük...
İlk gördüğüm andan itibaren olumsuz bir şeyler hissetmiştim.
Son gördüğümde ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım.
Ama bugün emin oldum iyi niyetli olmadığına.
Evime kaç kez girip çıktığı halde başta tanımazdan geldi beni, gözümün önünde eşimin dibine dibine girdi.
Allahım nasıl sinirlendim nasıl, eşim tersler gibi davrandığı halde oralı olmadı.
Bi noktadan sonra o azmine gülesim geldi.
Kaç yaş büyük bizden, çocuğu var dünyalar tatlısı
Eve geldim temizliğe verdim kendimi, geçmedi içimin sıkıntısı...
Aklıma geliyo yaptıkları, ne saçmasalak şeylerdi öyle inanamıyorum.
Uzak dursun bizden günlük, koskoca kadınla şey yarıştıracak vaktim yok benim

Fal baktırasım var bi de günlük :26:

Sevgili günlük,
bugün de allahıma şükürler olsun geldim allah yazmayı yine nasip etti hamdolsun ona hamdolsun..

dün yine işimin başına geçeyim dedim serkan uyanmadığımı zannetmiş beni 8de çaldırdı aradım ne oldu dedim seni uyandırayım da geç kalma diye çaldırayım demiş bende zaten uyanmıştım dedim neyse işe geldim iş güç derken öğle vakti geldi eve gittim yemekten sonra işime geldim ki arkadaşım beni aradı bana kefil olur musun 2,5 milyar çekicem sadece biliyosun emekli maaşım var ordan direk kesilcek zaten çalışıyorum da ödeme sıkıntım olmaz dedi bende ona güveniyorum diye başta tereddüt etsem de tamam dedim hadi girdik bir yola ama bu girdiğimiz yoldan ne onun annesi haberdar ne de benim ailem işte bu beni sıktı ama bzimkiler büyük tepkiler verirdi biliyorum o yüzden söylemedim neyse 5,5ta bankalar kapanıyormuş bende 5te çıkıyorum çarşı biraz uzak kaldığından serkanı aradım beni gelip aldı götürdü gittik ama bi aksilik çıktı galiba benm kefillik onaylanmadı üzüldük başka bankaya bakalım artık dedik sonra serkan beni tekrar aldı eve bıraktı yol boyunca da hep beni sinir etmek için elinden geleni yaptı bir de insan sevdiğiyle uğraşırmış dedi hadi bakalım dedim öyle işte eve geldim sonra kızın biri bana msj attı slm diye ismini falan da söyledi msj atma sebebi de beni çok beğenmiş olmasıymış nasıl bişeysin ya dedim arkadaşlarım oyun oynuyor sandım ama yok aradım açtı konuştuk gayet ciddi beni çok beğenmiş ilgisini çekmişim tam anlamıyla lez değilmiş ama erkeklerden hoşlanmıyormuş benimle belirli şeyler yaşamak isteyip aşık olmak istiyormuş ne saçma ya allahım ya rabbim tövbe tövbeee..dün akşam samimi arkadaşlarımdan biri numarasını değiştiricekti o zannettim yok o da değil..anlattıklarına göre anne babası doktormuş bu da tıp kazanmış ama dondurmuş evde tek kalıyormuş anne babası bazen eve geliyorlarmış falan filan son 1yıldır kızlarla ilşkisi varmış arabası varmış beni akşam üzeri yemeğe götürmek istiyormuş falan da filan kafam çok karıştı kim bu ya dedim ben kendi cinsime karşı bişey hissetmem ama tamam akşam gel seni bir göreyim kimsin dedim bakayım şüphelendiğim bi kız var ses tonunu çok benzettim o olabilir bugün anlıcaz bakalım neyse evdekilerle çay falan içtik muhabbet falan sonra uyuduk bugüne de rabbim kalkmayı nasip etti hamdolsun allahıma..

allahım ne olur bana yardım et ne olur rabbim serkan beni çok sevsin çok değer verip ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım et biran önce işleri de yoluna girsin bende burda bir sevinçle mutluluğumu yazayım parmağımıza yüzüklerimizi takalım ne olur rabbim sen yardım et artık herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım et bugün de senin rızanla yardımınla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim sen yardım et üzüleceğim sebepler verme bana rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

hep elimden kaydı hayalerim, bir muradım yok artık,bir dileğimde yok... yok...

sen kendinle kalıp çaresizce yalvardınmı Allah'a günlük. nefes alamadan kalbinin sıkışması.
içinin yanıp kavrulması, insanlarla konuşurken bile boşluğa konuşuyormuşcasına hissetmek.

güçlü görünücem diye debelenmek, kendi göz yaşında boğulmak. içim yanıyorrrrr diye bağırırken en yakınlarının bile seni duymaması.
Allah büyük diyip susmak sonra, ya sonraaaa ağlama krizleri.

bu sınav yordu beni,kaldıramıyorum artık...

Son düzenleme:
günlükkkk nabersinnn bak sana bu defa neşeli geldim neden çünkü vizelerim bitti benim çok şükür aralarında kötü geçenler oldu ama bakalım hayırlısı olsun günllükk evime gitmeme sayı gün kaldı 1 hafta sonra inşallah evimde olucam ailemi arkadaşlarımı ve istanbulu çok özledim vizeler bitince herkes gitmeye başladı biraz tek kaldım burda ama 1 hafta katlanacağım artık şu sayılı gün çabuk geçsin de gideyim bende artık

ey be günlük
resmen hayat mücadelesi veriyorum.
Rabbim biliyorsun sen ...

Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
Kor kor ateşlerr yanıyor içimde...

İçimde ateşler yanıyor ben de yavaş yavaş eriyorum günlük
Ben hiç anne olamıycam günlük

Bugün benim doğum günüm sevgili günlük :)
11 nisan... Birgün de olsa dünyada kendimi en özel hissettiğim gün :)
Ailemle ve sevdiklerimle geçirdiğim koca 21 sene....
Büyüyorum, kocaman kız oluyorum günlük... :)
Mutlu muyum?
Kesinlikleee!:)

ilk aşkımla konuştum bu gece
tamm ikibuçuk sene sonra,daha dün berabermişiz gibi sıcak ve samimi muhabbet ettik...
Hiçbir şekilde artniyetli düşünmüyorum,yeniden bir meylim olacağını da sanmıyorum...
Ama bu konuşma bana çook iyi geldi ^^

Sevgili günlük,
hamdolsun rabbime şükürler olsun yine burdayım yine allahım nasip etti hamdolsun...

iyimiyim günlüğüm? çok sayılmaz biraz buruk biraz üzgün anlamsız bişey işte boşver salla gitsin demek istiyorum ama ben yazmadan rahat edemem ki biraz sıkıntıyı sana anlatmak lazım günlüğüm..
dün yine işimin başındaydım saat 10:30ta serkanı arayıp kaldıracaktım öğlen yemeğine yetişsin beni alıp yemeğe götürsün hani birlikte yiyelim diye..neyse aradım açtı uykulu uykulu uyanıcam tamam dedi meğer benden sonra 5 dk uyuyayım demiş uyuyakalmış bende 11:57 çıkış saatime 3 dk kala tekrar aradım daha yeni yataktan kalkıyorum sen az yürü gelip alıcam seni dedi tamam dedim kurumun şoförü de gideceğim yerden geçiyormuş söyledim beni bıraktı serkan da çok bekletmeden geldi ama surat daha uykulu ve beş karış,bide eseyip duruyodu neyse gittik arkadaşın çalıştıgı pizzacıya biraz muhabbet edelim dedik bizimki 1saatte ancak açılıp muhabbet edebiliyormuş pek konuşmadı ona sinir oldum ama neyse ilerleyen saatlerde açıldı ama biliyorum ki bi soğukluk var hani keyfi yerinde değildi o yemeği yerken hiç tat almadım desem yeridir keşke hiç gitmeseydik...
neyse sonra beni işe bıraktı geldim iş falan derken saat 5 oldu çıktım eve gittim evde kimse yoktu balkona geçtim canm da sıkıldı bi arayayım dedim açtı ama müsait değilmiş uygun bir dille söyledi tamam dedim akşama doğru 8 gibi beni aradı napıyon falan dedi iyiyim dedim gayet normal sonra nedense bi sorumsuzlaşmaya kabalaşmaya başladı gerizekalı herif..sonra neyse kapattık yarım saat sonra aradı balkona geç ordan geçicem seni göreyim dedi geçtim gördü gitti sonra gece 11,5ta ben msj attım uyucam arıcaksan ona göre ara dedim o da 5dk sonra aradı napıyon dedi iyiyim dedim bende yemek yiyiyodum dedi sonra bende yataktaydım çıktım odaya geçtim dedim o da iyi bende balkona geçtim iyi geceler dilemek için zaten dedi ama öyle soğuk ki anlatamam içim burkuldu ne oldu buna diye sonra seni seviyorum iyi geceler dedi ama hiç aşkım falan demek yok kapatmaz sandım hemen kapattı öyle içime oturdu ki içeri geçince msj hakkı yok onun ama ben ona msj attım 'bari bide dövseydin' dedim sonra yine dayanamadım 'iki çift laf edicemtim resmen sinirlerimi tepeme çıkardın varya o kadar sinirliyim ki sana' dedim sonra 'eger benimle böyle konuşmaya devam ediceksen gerçekten beni gece falan arama uğrasamıcam' dedim ama gerçekten dondum kaldım hani bide bunları yazan o olsaydı merak edip gönlünü bile almak için almasam da merakımdan ben arardım o üçüncü msjımı da aldı ama aramadı en çok ta bu koydu o kadar sinirliyim ki ona dilerim rabbim onun beyninden beni çıkarmaz ve o kadar pişman olur ki bana böyle davrandıgı için benim değerimi anlar inşallah..

allahım ne olur yardım et bana neden hep böyle sıkıntılar yaşıyorum ben tam mutluyum serkan bana karşı iyi derken birden beni hiç ummadıgım kadar üzüyo bu nasıl bişey allahım ne olur yardım et tamamen ne zaman mutlu olucam böyle mutlu olmak icin ona hep soguk mu olmam gerekiyo bilmiyorum ama aramayı falan düşünmüyorum rabbim sen yardım et ne olur rabbim artık üzülmek istemiyorum ne olur yardım et rabbim öyle buruk ki içim canm yanıyo böyle olunca serkandan bi tarafım nefret ediyo öyle çok doluyorum ki yüzünü bile görmek istemiyorum sen böyle hissettirme artık rabbim ne olur ne olur yardım et senin rızanla yardımınla bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim gece kafamı yastıga koyup gözlerimden yaş geldiğini hissettiğim an neden beni bu kadar üzüyo dedim bu nedir hep üzülen ben mi olucam dedim ne zaman düzene giricek te mutlu olucam dedim allahım ne olur sen yardım et merhamet et senin rızanla hayırlısıyla bugün de hayırlısıyla geçsin üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim ne olur mutlu günüm olsun üzülmek istemiyorum allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Uzun zamandır diş ağrısı çekiyorum günlük Doğuma kadar dayanıyım diyordum ama dayanamadım dişçimi aradım yarın kurtuluyorum inşallah. O değilde bugün kayınpederime gidicez orda yemek yapıcam yiyip çayımızı içip dönücez. Bu dişle nasıl dayanıcam bilmiyorum. Gitmeyelim de diyemem, aslında dün gidecektik ben erinince kaldı. Bugünde dişim desem eşim alınacak biliyorum. Neyse tuzlu suyla gargara yapınca hafifledi gibi... Bu akşam menüde balık var yaşasın:)

unutma günlük, dikenin güzelliği yanlız gül sayesinde ...

yoksa hayatımdaki dikenlerle nasıl baş ederdim kalbimdeki Allah olmasa...

Son düzenleme:
Günlüğüm yorgunluktan ölüyorum 8 saat dersten sonra eve geldim.
Şöyle bi ortalığı topladım yemek yaptım mutfağı temizleyecektim erteledim
Haftasonu temizlik yapmıştım halıları vermiştim yıkamaya.
Mutfağı temizleyemediğim için seremedim bi türlü.
Sinirimi bozuyo ama hiç halim yok ya..
Ders de çalışmam lazım.
Kek yapasım var ona da üşendim
Yorulmasam keşke hiç... Olmaz mı?

Eşim askere gitti günlük ve ben onu uğurlayamadım bile. Boğazımda düğüm oldu, yutkunamıyorum....

svgili günlük
ne yaptığımı ne ettiğimi bilemiyorum.
insanlara sorarlar aklınla mı duygularınla yani kalbinle mi düşünüyorsun ? onlardan ikisinden birisini tercih ederler.
uzun süredir kalbimin bana bir ses tmdiğinden şikayetçiydim. bugün fark ettim ki aklımda bana küsmüş.
ne yapıyorum ben günlük ? neden algılayamıyorum bir şeyleri..
onlar mı normal ben mi tuhafım ...
ve günlük
dün resimlerinin olduğu klasörü silip atmıştım . pişmanlık bile duymadan
resimlerini silerken meğerse hayatımdan sil düğmesine basmışım.
şimdiye kadar iyi değildik artık benden nefret ediyor .
dik dik baktı bir de .
sanırım o da dahil olmak üzere herkes ''zaaf''ımı çözmüş durumda.
şu şarkı bugünü ne güzel anlatıyor.
bana öyle bakma
anlayacaklar

ikimize karşı bu dünya
bizi anlamayacaklar

bana öyle yaklaşma
bana öyle dokunma

ikimize karşı bu dünya
bizi anlamayacaklar

bu hayat da bizi böyle
yakamızdan tutacaksa
hadi böyle yaşa
derken kalbimize sormuş mu ?

benle böyle konuşma
kapıları kapatma

bugün kitaplarım geldi ama dvd ler yok sonra gelicekmiş sinilendim tabi
neyse vardır bir hayır
başladım çalışmaya ama çok yorgunum
ilk kez erken yatayım dedim gene üstteki insan kılığından çıkmış komşulara
misafir geldi yatamıycam
ya hep böyle oluyor...
bugün arkadaşla indik sahile gezindik
allahım sen büyüksün vardır senin bildiğin...

" Allah'ım hakkımızda en hayırlısını eyle yarabbim bizimde yüzümüzü güldür sana sığındım sana güvendim kalbimi ruhumu sana actım sana muhtacım yarabbim sen çok büyüksün yarabbim SEN OL DERSİN OLUR sen yüregimden geceni hayırlısıyla bana nasıb eyle yarabbim AMİN!

Allahımsana sığındım sen biliyorsun neyi neden yaptığımı, kötü belki ama bilmiyorum allahım

Sen bize dayanma gücü verdin şu küçücük bedenlerimze sen rızkımızıda ver yarabbim seni bilirim sana sığınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…