Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm öyle yoğun bir çalışma tempom vardı ki pek gelemedim buralara.
Ama böylesine güzel bir şey olur da ben nasıl yazmam dedimmm
Dün okul çıkışı sevdiceğimle buluştuk, halbuki o yorgundu ben de şaşırdım neyse.
'Hadi gidip yüzük bakalım, en azından tektaşlara bakalım'dedi.
Ben de 'Alyans belli olmadan alamam tektaş' dedim.
Neyse bakarız fikir ediniriz dedik,malum daha bizim isteme falan da olmadı.
Bir düzine kuyumcu gezdim,hiçbir yerde hoşuma giden modelleri bulamadım. Artık kaderime razı geldim.
Hem içim rahat, zamanı gelince telaşlanırım modundaydım.
Sonra bir kuyumcuya gittik ve aşık oldummmm, bayıldımmmm, veeeeeeeee sevdiceğim aldı alyanslarııııııı

O kadar güzeller ki suratımda aptal sırıtışım, gece boyu rüyalarda görüşümü ve mutluluktan uyuyamadığım söyleme gereği bile hissetmedim.

Bizimkilerle daha konuşmadım ama önümüzdeki haftasonu gelmek istiyorular

Heyecanım dorukta, acilen nişan-nikah kıyafeti bakmam lazım

Ne zamandır yazmıyorum sana değil mi günlük can?
Sanırım depresyona giriyorum.
Dün eve gittiğimde ağlamaya başladım. Sebep yokken hem de...
Sanırım artık ağır geliyor bana bir çok şeyi bir arada kaldırmaya çalışmak.
Hazmedemiyorum artık duyduğum lafları.
İçim kan ağlarken gülücüklü maskemi takamıyorum.
Kimseyi kırmayayım derken kendim paramparça oluyorum ve parçalarımı toplayamıyorum...
Zaten O'da 5 gündür yok yanımda.
O'nunda moralini mahvettim 3 gündür.Hem de uzakta iş seyahatindeyken yaptım bunları.
İstemeden,elimde olmadan bizi çok yıpratmaya başladım.
Sanırım en iyisi bir süre uzak durmam ondan...
Nasıl dayanacağımı bilmiyorum fakat bunu yapmam O'nun için en doğrusu olacak.
Benim yüzümden üzülüp kahrolmaya hakkı yok

Sevgili günlük,
yine allahın izniyle şükürler olsun hamdolsu rabbime yazmayı nasip etti..bu cuma gününün hayrı hürmetine rabbim benim gibi sevdiğine kavuşmak isteyenlere yardım etsin dileklerini kabul etsin inşallah..tüm bebeği olsun isteyenlere de rabbim şöyle bi kuzucuk nasip etsin inşallah..

dün sabah yine işimin başındaydım morallerim geceden çok bozuktu serkan gece çok soğukkonuştu sinirlerimi tepeme çıkardı o yüzden işte de bana zaman geçmek bilmedi öğleni zor ettim sonra eve yemege gittim işe geri geldim baktım serkandan daha ses yok saat 2 gibi aradı ben gayet ciddi ve soğuk konuştu konuşmak nasılmış görsün diye neyse sonra yine iş güç derken 4,5 gibi serkan aradı yine aşkım seni almaya geliyorum olur mu seni annemin yanına eve götürcem muhabbet ederiz dedi tamam dedim geldi arabaya bindim gayet ciddiydim ama bana sırnaşmaya çalışıyor alan gönlümü almaya çalışıyodu hiç yüz vermedim evlerine gittik baktım annesi yok hemen sarıldı ben tabi ağzıma geleni dedim o da hadi gel mutfaga sana yemek hazırlıcam sen hiç bişeye dokunma dedi iyi dedim geçtim tam hazırlamaya kalktı ki annesi geldi oğluşunu oturttu o hazırladı ben yardım etmek istesem de izin vermedi hazırladı yedik içtik muhabbet ettik sonra serkan beni eve bıraktıgı sıra arabada tartıştık ona içimde kalan tüm sinirlerimi boşalttım sonra neyse biraz yumuşadı beni eve bıraktı gittim eve sonra bizimkiler yemek yiyiyolardı ben yemedim tabi sofrayı toparlayıp kuzenimden haber bekledim beni ve diğer kuzenimi yani üç kuzen seminere gitcektik ordan da bizim kurumun seminerine gidicektik ama baktım ses yok evlerine gittim eşi kapıyı açtı walla sana haber vericektik bizde tam da kzenin vazgeçmiş gitmiyormuş dedi geçtim bana evet hadi çay yapalım evde içelim gitmeyelim dedi bende canm sıılıyodu gezmek istiyodum doğrusu sinir oldum sonra biraz muhabbet ettik falan eve geçtim duşa girmeden serkanı aradım o da müsait değilmiş pek konuşamadık eve geçince ararım dedi tamam dedim duş aldım çıktım uykum geldi uyucam diye msj attım aramasın diye sonra uyudm o naptı eve kaçta gitti bilmiyorum az önce annesi eve erken geldi geçti uyudu daha uyuyo dedi beyefendimiz kalkmamış daha neyse öyle işte..allahım şu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul eder bende kk arkadaşlarım gibi şuraya mutlulugumu paylaşırım rabbim nasip eder inşallah..

allahım ne olur sen bize yardım et ne olur serkan beni çok sevsin çok değer verip ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım et bende mutlulgumu şurda paylaşayım ailemin gönül rızasıyla oldu deyip mutlu oldugumun göstereyim ne olur nasip et rabbim sen yardım et yanımda oldugunu bileyim rabbim ne olur yardım elini benden çekme rabbim ne olur sen üzüleceğim sebepler verme rabbim bugün de haftasonum da senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim senin rızanla yardımınla ne olur üzüleceğim sebepler vermeden olmadan geçsin rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

günlük geldi dvd lerim çok mutlu oldum ve şaşırdım

hadi bakalım koları sıvama vakti
ama birazdan giyinip kuran okumaya gidicem
saçlarımında fönü bozuldu
neyse böyle tarayım gideyim bari
bu aralar noluyor bana allahım

Sevgili Günlük :)

Her güzel şey neden bu kadar çabuk biter ki ?
Anlamıyorum günlük .
Daha dün gibi Ankara'da sevdiklerimle oluşum .
Bak ama şimdi , koca bir hafta geçmiş oysa ki.
Bazı zamanlar zamanı durduracak bir düğme olsun istiyorum .
Tabi ileriye sarma tuşu da olsa fena olmaz.
Bazı anlar çabucak geçsin .

Bana ne olsa da yaranılmaz sanırım .

şu işi de halletseydim iyiydi be günlük

Dün üstü kapalı bi şekilde aşk itirafı aldım günlük..
Öylesine konuşurken birden konuyu başka bi yere getirdi..
Duygularından bahsetti ama olmaz günlük olması çok zor
Tamam bende ona karşı boş değilim ama birbirimizden o kadar farklıyız ki..
O bambaşka, ben bambaşka..

ağlıyorum günlük şans yok bende artık buna inanıyorum sinirlerim çok bozuldu şuan artık evime gitmek istiyorum sadece annemin yanında olmak istiyorum..

Allahım nolur kalbimdeki düşlediğimin hayırlısıyla olmasını nasib et yarabbim sana sıgındım sana güvendim sen hekesin gönlüne göre ver yarabbim AMİNN!

Şu sol tüpüm ağrıdıkça hayata isyan edesim geliyo günlük
Öbür ay doktoruma gidicem bakalım kesin rahim filmi derse çektircez artık ben ne acılara katlandım ona da katlanırım artık herşey bebiş içinnnn
Yaz geliyo içim kıpır kıpırrrr

Çokk özledim be günlük..
İnan kimseye söyleyemiyorum anlatamıyorum ama canımın nasıl yandığını bir ben biliyorum
tam 4 ay oldu onsuz geçirdiğim.. Olmuyor işte ben yapamıyorum unutamıyorum
Arkadaşlarına beni sevdiğini söylerken bana seni sevmiyorum hayatına bak diyor.. beni bekleme diyor..
Aylardır tek yapabildiğim şey dua etmek onu sadece Rabbimden istiyorum.
Bu nasıl birşey ki hem mutluluğu doruklarında yaşatıp hemde acıyı derin derin hissettiriyor bana nasıl bir Aşk bu
Döner mi bilmiyorum ama her defasında onun için bittiğimi söylüyor
Çok seviyorum be günlük aynı kampüsteyiz aynı şehirdeyiz ama o kadar uzağımda ki çok canım yanıyor.. ve geçmiyor bu günler sanki gün be gün artıyor bu acı.. onsuzluk..

İnsan neden hatayı başkasında arar ki günlük?
Kendi yaptıklarını hiç mi görmez?
Çıkmasın artık böyle insanlar karşıma.

Nolur söylentiler doğru olsun, nolur tayinim İstanbula çıkmış olsun. Günlük dua et bana nolursun, ptesi güzel haberler alıyım.

Allahım sen yardımcım ol hakkımda hayırlısı olsun inş. Tez zamanda sen gönlümden geçeni nasip eyle AMİN!

Off canım çok sıkılıyo bu günlerde günlük.
Bissürü yere başvurdum biride dönmedi ya
Bi başlasam şu işe
Evde durdur temizliğe sardım
Evi süpürdüm mutfağı temizledim çamaşır yıkadım astım ütüledim camda sildim
Enerji patlaması yaşıyorum herhalde be yavrum
Bunalıyorum gerçekten dershaneden de sıkıldım hiç gidesim yok
Nasılsa benim okul garanti ya
Neyse uf gene içim sıkıldı bak
Bi film izleyeyim dedim onu bile çok gördü bana bu internet

ya kızım, sen için gide gide o ikisine de hayır der misin? kader de seni mor gömlekli,kolu künyeli,koca göbekli birine mecbur eder...attan inip eğeğe binme oluyor bu evet evet....

evlilik evlilik
evkendik şimdide evler de kocanın seni gezdirse diye gözünün içine bakıyosun beraber olmak için elinden geleni yapıon ama gören varmı acaba
insan ya bu bekle bekle nereye kadar zaman geelmesini bekledim geçiyor arkasına bakmadan bende zamanının gelmesini bekledim geldi sandım ama hala bekliyorum
meğer hat beklemekten ibaretmiş nereye kadar beklerim bilmiyorum
zaten herşey zor geliyo birde sen zorlaştırıyosun ben kime derdimi diyim
kimseyle bişey anlatamamak içine dayan dayan ne diyim nasıl olacak alışıcam bilmem ah ah ah ah dayan yüreğim dayan

uzun, çoook uzun zamandır yazmıyorum günlük
ya yazacak bir şey olmadığından ya da yazacak gücü kendimde bulmadığımdan bilmiyorum
biriktirdiğim hayal kırıklıklarından başka bi şey yok geçen zamandan kalan
öyle doluyum ki
herşey güzel olacak masalına kendimi kandırırken aynı trajedinin ortasında buluyorum kendimi
ve ben bu durumdan oldukça yorgunum
bazı şeyler daha çok acıtır oldu
daha çok düşündürür oldu mesela
yüzüm gülüyor ama içim ağlıyor hep
ve ben kimseye derdimi anlatamıyorum
içimde büyütüyorum hep
zaman neyi gösterir bilmiyorum
ve bilmek de istemiyorum galiba
uzuuuuuun bir aradan sonra ilk kez ağlıyorum bugün
ve düşünmeyi reddediyorum olanları
inandığım ve güvendiğim her duvar üstüme yıkılırken
bi güneş doğsun ve aydınlığı bizi sarsın istiyorum
çok şey mi istiyorum
içimdeki mutsuzluğu nereye gitsem beraberimde sürüklüyorum
sanırım çevremdekilerede yansıtıyorum
onları da üzmek istemiyorum ve yalnızlığı seçiyorum
daha da kabuğuma çekilip acılarımı büyütüyorum
herşey gibi o da büyüyor içimde
atamıyorum bir türlü.
atamıyorum
kabuslarla uyanıyorum
nefes alamıyorum
herşeyin kötü gittiğini düşünürken durup kendime de kızıyorum
bana yakışmadığı için bu karamsarlık
ama mutlu da olamıyorum
gülüyorum mutluyum sanıyorlar
mutsuz olmak için bahanelerim yok sebeplerim var
ben bu sebeplerden arınmak istiyorum
kendimde bu gücü de bulamıyorum

Allahım sen tüm müslüman aleminin dularını kabul eyle bizi yolundan ayırma yarabbim!

Sen büyüksün yücesin bizi yolundan ayırma yarabbim!

Sana sıgındık sana güvendik sen dualarımızı kabul eyle ruhumuzu, kalbimizi sevginler nur eyle yarabbim AMİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…