Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük tedavime yeniden başlıyorum biliyormusun? iyi bir hastaneden randevu aldım perşembeye dua et bana hem sevinçli hem duygusalım,dilerim güzel şeyler duyarım

Son düzenleme:
merhaba günlük,
ben hiç iyi değilim .. eşim yok ve ben onsuz ne kadar iyi olabileceğimi bilmiyorum ..
bugün akşam saat 7'den beri ağlıyorum.. balığımıza bakıp ağlıyorum, geçen hafta birlikte kurduğumuz kitaplığımıza bakıp ağlıyorum, yatağın üzerindeki son giydiği pijamasına bakıp ağlıyorum, son yıkadığım gömleklerini ütülerken ağlıyorum, koltuğa döktüğü çayın lekesine bakıp ağlıyorum, banyoda dişlerimi fırçalarken gördüğüm diş fırçasına yine ağlıyorum .. ağlamak için bir sürü sebebim var günlük

ayakkabısını kapının önünden almadım .. sanki burada yaşamaya devam ediyormuş gibi olsun istedim .. dolabındaki kıyafetlerine bakamıyorum

bana büyük sabır lazım günlük .. 5 ay çabuk geçer değil mi :26: olmuyor işte zaman akıp gitmiyor

bugun cok mutsuzum gunluk

dost sandigim insanin ihanetini unutamiyorum.

hangisine daha cok uzulsem bilemedim benim yillarca keriz yerine konmami yoksa ailemin mi..

kulluk hakkim varsa ben ona helal etmiyorum gunluk.

onun hep arkasinda durdum, zaman zaman ailemi, sevgilimi karsima aldim

bana hep derdi bitanem o senin dostun degil diye hakliydi . sinsinin , adinin onde gideniymis meger.

yillarca ona verdigim , ailemin verdigi para kadarmis dostlugu.

simdi maddi acidan zordayiz ya bi selam bile vermiyor hanfendi.

bi de utanmadan benim ismimi agzina aliyor ya hala ne diyeyim.

allah buyuk o benim canimi yakti. ben sadece susuyorun. hakkimi sen ondan al allahim...

gorunuste herkes insan ama iste.. olsun ben onurumla yasamaktan mutluyum.

hic bi erkekten para dilEnmek icin koynuna girnmedim cok sukur. ben elimden geldigince parami kendim kazanirim. sen bu pisliklerinle yassamaya devam et bakalim.

igrencsin gercekten..

Bu kadar karaktersiz insanı hayatıma nasıl alabiliyorum gerçekten anlamıyorum.
Onlar yüzünden her anım mahvoluyor, bıktım artık bıktıımmmmmm.....

sevgili günlük bugün eşimden kredi kartını aldım kankamla alış verişe cıktım :) aşkima sadece 1 pantolon alıcam didim ama limiti bitirdim extre gelince allahım bana yardım et

Üzgünüm mü desem kalbim mi kırık desem bilmiyorum günlükk
Ben insanları kırmıyım diye ağzımdan çıkıcak tek kelime için bile düşünüp düşünüp acaba alınır mı diye tartıp biçip öyle konuşuyorum ama bazen karşımdaki insanların sözleri beni çok kırıyor...
İlk gebeliğim düşük oldu diye ben ilk 3 ay yatmak zorundaymışım kesin onu da düşürürmüşüm hatta 3 ay değil 7 ay yatıcakmışım sonra da erken doğum olurmuş,ilk doğumunu sağlıkla yapanlar düşük riskinden kurtuluyomuş..
Sadece Rabbimden diliyorum ki isteyen herkese aratmadan versin..Benim yaşadıklarımı da hiiçç kimseye yaşatmasın

Günlük can bişeyler yazmıştım en son sana
Ondan uzak durmalıyım diye.
Olmadı,olamadı...
Ne ben ondan uzak durabildim.Ne de O bizden vazgeçti,vazgeçebildi...
İyi ki de öyle yaptı.
Sanmıştım ki O'nu bunaltıyorum.Sanmıştım ki artık hayallerinde bize dair birşeyler yok.
Ama meğer tüm bunları düşünmeme sebep olan hareketlerinin nedeni yapacağı sürprizi bozmamak adınaymış.
Meğer O iş için kilometrelerce uzağa gittiğinde bile haftasonunun planlarını yapıyormuş.
Allah'ım teşekkür ederim ellerimizi ayırmadığın ve bunu dört gözle bekleyen fesat insanlara sevinme şansı vermediğin için

selam günlük
bir gün buraya hamileyim yazabilecekmiyim acaba
günlük tüm derdim bu oldu
Rabbim imtihan etmesin
dün eşimle avm ye gittik
saf gibi gittim bebek giyimi bölümüne attım kendimi
sanki bebeğim varmış gibi hepsini tek tek inceledim

nasıl bi havaya girdim bi anda anlatamam günlük
nasıl mutluydum o an
ta ki ayrılıncaya kadar
oracıkta oturup ağlamak istedim
bebekli annelere hamilelere baktım imrendim
çok dua ettim banada nasip et diye
yetmedi bugun kendimi instagrama attım bütün bebeklere hamilelere maşallah diyerek baktım
günlük hani benim bebeğim yok ya sanki nazarım değicekmiş gbi gelio

ürkerek bakıyorum
bende bebeğime kıyafet alıp hazırlık yapabilecekmiyim günlük
eşime dedimki bu ay hamile oluyormuşum düşünsene dedim
gözlerindeki o ışıltı dünyalara değerdi
ama gerçek değildi sonra o ışıltı gözümün önüne geldikçe kafam istemeyerek öne eğiliyo
kendimi eksikli hissediyorum resmen
Rabbim yardım et

Günlük kardeş..
Evrim geçirme yolunda hızla ilerlemekteyim.
Bugün yatmama rağmen tüm ev işlerini 2 saat içinde bitirdim akşama kadar boşum
Biz bayanlar olarak buna çat kapı gelen misafirin gücü diyoruz..
Aah ah ben bu hallere düşecek kız mıydım?
İşte insan ne oldum dememeli ne olucam demeli
Evlenmeden ev'lendim resmen
Tüm işler bende..
Akşama ne yemek yapsam ki:44:

eski üye olduğumu söylemiştim günlük
2009 da sohbet topiğimiz vardı girdim baktım biraz
ne kadar değişen hayatlar olmuş
yazdıklarım ve bulunduğum durum çok şükür Rabbime
arkadaşlardan birinede çok üzüldüm günlük kötü şeyler yaşamış

sanırım şükretmeyi ihmal ettim günlük bebeğe öyle bir kafamı takmışımki
karar verdim artık neden diye sormuycam
bukadar ümitsizde olmuycam
çok şükür bugunume
bana okadar nimeti veren Rabbim elbet onuda vericek

eşimide ihmal etmiycem artık
yeni bir ben geliyorrr

Birşeyler yazmak için hayatımda büyük gelişmeler olsun istiyorum ama şu sıra yok.
Kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim bunları araştırıyorum.
Boşlukta gibiyim ama değilim de işte dışarıdan bakıldığında herşey çok mükemmel duruyor.
Fakat aklımı sürekli kurcalayan sorunlar var.
Bunlar kimine göre ufak gelir bana göre de büyük işte
Bütün sorunlar hep kendimle ilgili
Sürekli kendimi yiyorum.
Acaba okulu boşa mı okuyorum ?
Başka bölüm mü seçsem ?
Yeniden üniversite sınavlarına mı hazırlansam ?
İş başvuruları için daha ne yapsam ?
Kpss ile atanmak için boşa mı bekliyorum ? vb. bir çok soru var
Yazarken fark ettim de hepsi gelecek kaygısı hepsi meslek seçimiyle ilgili.
Gerçi şu zaman diliminde hangimizin değil ki bu sorunlar

günlük.. vizelerim başladı uykusuzluk ve günlerdir geciken reglimin stresi öldürdü beni..
sonunda bugün geldi ve öldüm ağrıdan bi yandan sınava gittim
ilk sınavıma girdim en yüksek not gene benimm
yarın da bi sınavım var uykusuzum yorgunum ve çok sinirliyim..
1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorumm
gözümün önünden yabancı terimler geçiyo artık ya
sınavlarım bitse de aşkım gelse günlük yaa
çok özledim onu da zatenn
hadi ben yine uğrarım

Son düzenleme:
Çok yalnızım günlük...
Affet beni hep üzüntümü paylaşıyorum...
Ama ne yapayım mutlu bir günüm yok ki.
Hayatım hep üzüntü, stres...
Artık neye üzüleceğimi, neyi düşüneceğimi şaşırdım
Bu böyle nasıl devam eder hiç bilmiyorum...
Ben abime en yalnızımız o derdim ama yanıldım
Amcamların yanına gitti. Herkes onu arayıp soruyor. Özellikle de o...
Ama beni aramıyor. Neden ama? Neden beni ayırıyorlar günlük?
Allahım nolur sen bana dayanma gücü ver....

depresyon kapıda be günlük beni bekliyor açsammı açmasammı kapıyı.bu sefer kesin açacak gibiyim insanın üstüne bu kadarda gelinmez. toparlıyamıyorum kafamı işler yoğun işe adapte olamıyorum.buda geçer.Rabbim yanımda kimse olmasa da.

Günlük ben niye böyleyim? Tayinim çıktı İstanbul'a. 8 aydır dua ederken çıksın artık gidiyim diye, şimdi niye mutsuzum? Eşim yok yanımda, ben onsuz napıyım ki evi? O yokken annemler beni yalnız bırakmaz beni, benimle yaşarlar ama yine de işim evime uzak olur diye çok korkuyorum. Gidip ayarlamaları yapmam lazım.

yupppiiiiii
4 günlük palyaçoluk işi buldum =))
bu dar günlerimde çölde su bulmuşcasına sevindim,
daha dün babamların gönderdiği paranın yarısını birikmiş faturalara vermiştim,
fiyat konuşmadım ama her zaman aldığım parayı verirlerse hem borçlarımı ödeyip hem gezimin son taksidini öder bu sıkıntılı zamanlardan kurtulmuş olurum!
yuppiiiiii

bir zamanlar birisi ALLAH'tan bir çiçek ve bir kelebek diledi.fakat ALLAH bunların yerine ona bir kaktüs,bir tırtıl verdi.adam üzgündü.ve sorgulamamaya karar verdi.bir zaman sonra,adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti.fakat gördüklerine inanamadı:dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı.ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.ALLAH ne yaptığını bilir.O'nun yolu her zaman en doğrusudur.bize tamamen yanlış görünse bile.eğer ALLAH'tan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse güvenin.O'nun her zaman size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olun...istekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir.bilmeliki BUGÜNÜN DİKENİ.YARININ ÇİÇEĞİDİR.....
Dış gebelik topiğimizde okudum günlük çok hoşuma gitti paylaşıyım dedimmm

Günlük, hala kocama sevindirici bi haber verememenin üzgüntüsünü yaşıyorum,
her şey bu kadar yolundayken bir tek eksiğimiz bebeğimiz. gel artık bebeğim gel. Daha ne kadar beklicem seni.Adetim gelmedi daha dün test yaptım negatif, hiç bi belirtim yok.Aksi gibi bu akşamda yenidoğmuş bebeği ziyarete gidicez,
Çok üzülüyorum çok rabbim duy sesimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…