Popüler Konu Sevgili günlük...

umarım yazmak iyi gelir ve beni senden seninle ilgili hayalerden ve bana zarar verecek her türlü yasak (senle ilgili yada senin dışında) düşünce ve aktiviteden uzaklaştırır. uzaklaştırsın çünkü ihtiyacım var buna . yalnızlığım dayanılmaz bir hal aldı. halüsülasyonlar görüyorum. harekete geçmeye hazır yeni fikirler rahat bırakmıyor beni, kafesteki aslan gibiyim. fikirlerin verdiği tam gazla harektlenen eylemlerim, kendimi senden ve düşünceleirimden uzak durmak için hapsettiğim zindanın parmaklıklarına fırlatıyor beni. akışa bırakayım dedim ama akış sel olmuş değil ben kendin bile aşmış.
poffffffffff pofki ne poffffffffffff
niye bu kadar kapıldım bir anlayabilsem. zaten hayatımda yeterince yasak varken niye bir yasak daha cezbetti beni. sıkılmışlık mı , tek düzelik mi. neee.
çok imreniyorum hanım hanımcık hatunlara . niye onlar gibi olmayı beceremiyorum ben . yaz dedin. al yazıyorum işte. inşallah faydaısnı görürde sana takılmayı bırakırım

Günlüğüm epeydir yazmıyorum sana bilmem farkettin mi?
Takip ediyorum, okuyorum ama yazmıyordum ne yazayım bilemiyorum ki...
Bekliyoruz işte...
Hep beklediğimiz gibi...

Ve yine ben
Ve yine bol ev işli bir gün..
Durduramıyorum kendimi günlük,
Anlamsız işler içindeyim nasıl birşeydır Rabbim bu!
Çok sıkıldım çok bunaldım ama yinede ev işi yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum...
Gençliğim kayboluyo ellerımdee
O kadar yoruldum ki
Wc'ye gitmeye dahi üşeniyorum öyle böyle değil yani..
Onu çok çok çok çok çoooooook seviyorum be günlük kardeş..
Ama ilk gün ki gibi değil,
İlk günün taaaam bimilyon trilyon kattrilyon sonsuzyon katı çok seviyorum.
Rabbim bana onsuz bi gün bile göstermesin
Aaaaamiiiiinnn
Burayı şuan şu yorumumu okuyan biri varsa lütfen benim için dua etsin istek duamda şu ki ;
"rabbim bu kulunun gönlündekini hakkında hayırlı eyle"
insanın herzaman duaya ihtiyacı vardır ben nezaman birinin yorumunu okusam bu duayı ediyorum
MÜminin mümine ettiği dua daha cabuk kabul olur derler.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sevenlerı birbirine kavustursun 2 cihandada ayrı koymasın aaaaaaaamiiiiiiiin
Neyse günlük yarın dershane beni bekler hiç mi hiç gidesim yok
Pampişim kalkmazsa bende gitmemkiiii
Onsuz cok sıkılıyorum bunalıyorum kuscak gibi oluyorum ve uykum gelıyo oturarak bile uyurum gözümü kapasam derste
Aaah ah neyse bacım görüşürüz gene bi ara.
Cezada almış bulunduk kendimi tutamadım cezamı paşa paşa çektim ohh içimde kalmadı ama rahatım ben.
Çocukken günlük tutmak istemişimdir
Ama annem okur dıye korkudan tutamamıştım bikaç sayfa tutmuştumda
Güzel şeyler yazmıştım annemi babamı seviyorum falan yağ yaptım işte oluuuum
Neyse ben kaçtım

İki yüzlü insanlardan nefret ediyorum günlük.
Canım dediğim arkadaşım sırf annem ders çalışmamıza izin vermedi diye beni suçladı.
Zaten suçlanmadığım bir bu kalmıştı oda oldu.
Ama ondan asla beklemezdim
Aramıyorum şimdi, anlasın bana haksızlık yaptığını...
Uğraşamıyorum artık Allahım...
Yoruldum çok...
Bana yardım et, bana dayanma gücü ver Allahım....

ahhhh ahhh günlükcan ayaklarımı uzatıp hiç birşey yapmamak istiyorum galiba...

Sevgili Günlük,
Son günlerde kafamda oluşan kuruntular,endişeler bir türlü bırakmıyor beni. Endişe etmekte haklı mıyım,haksız mıyım bilemiyorum. Tek yapabildiğim dua etmek..
En azından bugün şirin bir gündü :107: Onu çok seviyorum,iyi ki hayatımda, iyi ki onunla açtım gözlerimi..
Umarım beni bir kez daha hayal kırıklığına uğratmaz.. İçimdeki huzursuzluk da son bulduğundan büyük ihtimalle kendimi çok daha iyi hissedeceğim.

Sevgili günlük; güçlü hissediyorum.. bir o kadar güçsüz..

Mutlu gibiyim.. bir o kadar da hüzünlü..

Ne olacak böyle hiç bilmiyorum

uykuyu seviyorum çünkü uyurken düşünmüyorum. o yüzden 8,yahut 9 gibi yatıp ertesi gün 8 e kadar uyuyorum. tek sıkıntısı baş ağrısı yapıyor. ama uyanınca düşünceler yine beynime doluşmaya başlıyor. afacan çocuklar gibiler kıpır kıpır ordan burdan delip deşmeye habire konuşmaya başlıyorlar. şunu yap, şunu et, şunu söyle , şunu yaz. yazmaya başlamamın sebebi de bu zaten . belki söylediklerini yaparsam beni rahat bırakırlar.

dün akşam yine aynı şeyler oldu günlük neden içim bu kadar yanarken neden hala kendini düşünüyor anlamıyorum bir türlü.neden neden. neden ben acısını çekiyorumki bende yaşatıyım eşit olalım artık.artık akşamları msj atmama kararı aldım.bugunden itibaren başlıyorum.olmuyorsa zorlamıyacaksın.

nasıl bırakıp gidebilirdim hep benden istedin mücadeleyi yıprandım artık
ailemi bırakıp....
yüzyıllardır batıda yaşayan ata kültürümü öğrendiğim örf adetlerimi unutmamı istedin
tamam dedim bana doğu adetlerinizi öğrenmemi istedin tamam dedim
ayakta durdum, haremlik seramlik yaptınız adetleridir dedim uyguladım.
bizim geleneksel şalvarımıza laf söylediniz sesimi çıkarmadım
( biz o kıyafetle kurtuluş savaşını kazandık nerden bilirler ki )
ama askerlerimize laf söyledin bende filim yavaş yavaş koptu...
dedemin efe olduğunu öğrendin resimlerini gördün
çok şaşırdın neler çektiğini ne mücadeleler verdiklerini anlattım
geldin laf söyledin gene sustum...
bunlar her şey alevlendirdi ...
yok ben yapamazdım sizinle kanım almazdı gerçekten ...

gözlerim gözlerine açılıyor başka manzara istemem ki ben... eve senle dönüyorsam,evden senle çıkıyorsam aklımı alamıyorsam aşksın sen...bebem...tatlım...canımmmm

Ben döktüğüm gözyaşların hepsini hak ettim aslında..
Çünkü hala öğrenemedim insanlara bu kadar güvenmemem gerektiğini.
Çok canım yandı günlük çooookkk
Saatlerdir ağlıyorum, kendime kızıyorum..
Niye hemen hayallere dalıyosam salağım işte salağım hemde su katılmamış salak..

Yok günlüğüm yok kafayı yemememe imkan yok.
Hani ben yıllarca bir günü bekliyorum ya. Hani dualarım en çok bir şeye ya.
Ona adım atınca mutlu olacak mıyım günlük.
Hiç kolay değil bu biliyor musun?
Çünkü o zaman işin rengi değişecek, aileler mi dersin, para pulu, ıvırı zıvırı mı dersin, elalem mi dersin, geleneği göreneği mi dersin ne dersen de burnumuzda getirecek eminim. Ve ben daha şimdiden bunaldım bu mevzudan.
Bizi bize bırakmayacaklar ki... Buna izin vermeyecekler, vermeyecek.
Oysa her istediğimizi alamasak da gönlümüz kırılmadan sadece ikimiz halletsek bir şeyleri. Kimse karışmasa, iyi de olsa kötü de olsa biz karar versek. Ama olmaz günlük değil mi? Adet denen bir şey var

Allahim sen buyuksun yucesin sen kalbimde geceni bana hayirlisiyla nasip eyle ya rabbim AMIN!

konuları unutmuşum üniversite biteli 6 sene olursa olacağı bu
canım sıkıldı off bea...

sevgili günlük,

tevekkül etmek insanın sahip olabileceği en büyük hazine, eğer Allah'a tam bir tevekkülle bağlıysan bu dünyada senden güçlüsü yok senden mutlusu yok , inan bana

ancak bu hiçç kolay bişey değil günlük, ve bunu kaybettiğinde ard arda sorular isyanlar basıyor içini, huzursuzluk, mutsuzluk, umutsuzluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…