Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük bugün sana yazmak istedim...
Sevgilim bu sabah çook uzağa gitti, yarın gelecek ama bu adam şehir değiştirince içim bi'tuhaf oluyo daha dip özlüyorum.
Cuma görücem hoop pazar yine gidecek şehir dışına
Ve asıl içimi sıkan o gideceği yerde eski kız arkadaşının da bulunacak olması. Tamam eski ama zamanında elini tuttuğu insanı zorakide olsa görecek olması çok huzursuz ediyo beni.
Hem belki denk gelmezler di mi? Hem aradan nerdeyse 3 yıl geçmiş

Of banane ya görmesin, kıskanıyorum alala! Yansıtıp, kıskanç, huzursuzluk çıkaran sevgili moduna girmeyeceğim diye göbeğim çatladı!
Oooooooooooooooooooooooof:2:

Günlük can yine ben geldim nasılsın görüşmeyeli
Ben çocuklar gibi şen ve afacanım.
Dün akşam beyaz eşyalarımızı aldık Şimdiden taksitlerine başlamak istedik malum aileleri karıştırmak istemiyoruz para pul mevzularına.
Belki çok sıkıntı çekeceğiz. Belki 1 kuruşun bile hesabını edeceğiz ama dişimizle tırnağımızla kendimiz kuracağız yuvamızı
Dün o eşyalara bakarken ellerimi daha da sıkı tuttuğunu farkettim.
Çamaşır makinamızdaki bebek kıyafetleri için olan özel programı görünce gözlerindeki ışıltı ve mutluluğu görmeliydin
Allah alnımızın akıyla mutlu şekilde hayatımızı ömür boyu beraber yaşamayı nasip etsin inşallah

sevgili günlük
bugün birçok açından hayatımda bir ilk oldu.
ben bir insanın canı nasıl yanar bilmiyormuşum be günlük.şimdiye kadar canım yandı dediklrim sıfırmış haberim yokmuş.
her bir hücremle yanıyorum.sonu yok sanki bu acının.sahi günlük var mıdır sonu ?
günlük ilk defa onun için ağladığımı duydu. duymasaydı daha iyiydi günlük.
hayatımda ilk defa birilerine bir şeyler anlatmaktan bu kadar pişman oldum.
ve bu gün hiç ağlamadığım kadar ağladım.göz kapaklarım acıdı ,başım çatladı ağlamaktan ama ben ağladım.
ah be günlük . karar ver dedi ne kararı onu bile bilmiyorum...
haftalar sonra konuştuk keşke bu konuşma böyle olmasaydı.

Sevgili günlük ;
yorgunum...
birçok şey yapmam gerektiği halde hiçbirşey yapamadığım için...

Sevgili günlük uzun zaman oldu sana yazmayalı..
Ben de bir değişiklik yok hala aynıyım. Yalnızım, aşk şarkılarıyla kendime işkence ediyorum. Ama bazı şeyleri aşmayı zamana bırakabilmeyi öğrendim.
Eskisi kadar üzmüyor beni hayal kırıklıklarım. insan her şeye alışıyormuş da bir yanlızlığa alışamıyormuş işte.
Keşke o burada olsaydı. Hiç olmasa adımı bir kerecik söyleseydi. İstediğim bir hayalden öte değil sanırım...
Neyse duygusala bağlamayalım günlük seni yine ziyaret edeceğim :)

hayat ne ilginç
bir zamanlar deli gibi sevdiğin bir insanın bu kişi seni evlenicem diye kandırıyor ve nedensizce bırakıyor gidiyor
ve yıllar sonra ummadığın bir anda en tanıdığın insanla evlendiğini görüyorsun hemde biz sevgiliyken o kişi daha çocuktu
sonra hoop unutmak için yanlış kişileri sevmeye çalışmak
bundan sonra kendimim ben kendimi gerçekten çok ihmal ettim
dün gece bunları düşünmekten sabah ezanlarına kadar uyuyamadım
yoruldum ben gerçekten...

Son düzenleme:
Rabbim hakkımda hayırlısını eyle inş guzel haberleri buraya yazmakta nasip olur sana sığındım sana güvendim sen büyüksün yarabbim gönlümden geceni bana hayırlısyla nasip eyle AMİN!

tatlı tatlı telaşlardayım günlük

düğün müziklerimizi seçiyorum, davetiyeleri inceliyorum, gelinliğime karar vermeye çalışıyorum, düğün hikayecileriyle görüşüyorum... yoğun ama çok keyifli telaşlarmış bunlar meğersem, gerçekten çok zevk alıyorum

istifa ettim, düğünüme 50 gün kaldı, rahatça hazırlığımı yapabileyim diye zaten sorunlarımızın olduğu iş yerimden ayrıldım, çok da iyi yaptım bence

gittim evlilik dergileri aldım, kahvemi yudumlarken dergilerimi kurcalıyorum, canım isterse alışverişe çıkıyorum, internetten bir çok konuda araştırma yapıyorum..

balayı otellerimizi ayarladık, her türlü işlemimiz hazır gibi görünüyor... evimizin de hiç bir eksiği kalmadı mutfak perdesi dışında..

dün düğün hikayecimizle anlaştım, harika bir çekim listesi ve planı oluşturduk, düğün gününden 2 gün önce başlıyoruz çekimlere,, her şey çok güzel olsun inşallah

evdeki eşyalarımı toplamaya başlamam gerekiyor sanırım, ama bir türlü başlayamadım.. kitaplarım kolilerim kıyafetlerim çeyizlerim vs..

kilo verme çalışmaları da oldukça yoğun gidiyor, neredeyse her akşam spordayım, tartıya çıktığımda beklediğim kilodan 3 kilo daha düşük çıktım, ne ara verdim o kiloyu hiç bilmiyorum,, düğün arifesinde koşturmaktan verirsin demişlerdi de haklılarmış

tatlı telaşlar, koşuşturmalar, heyecanlar, bekleyişler çok güzell

hadi gelsin bi an önce 9 haziran :123::123:​

Uzun zamandır yazmamışım.

çokta yazacak şeyim var aslında neyse şimdi kendimi yormayım

kk ile sözlendim.
kk ile nişanlandım.
kk ile evlendim.
kk ile bebek sahibi olmak istiyorum.

hayatımda bundan başka da marjinal değişiklik yok zaten

Yoruldum günlük
İş aramaktan çok yoruldum.
Kafama takmayayım diyorum ama ne mümkün gece gündüz sürekli aklımda.
Bu kadar kendimi geliştirdikten sonra işsiz kalmak çok koyuyor bana.
Hakkımda hayırlısı elbet vardır da işte nerede ? Ne zaman ?

2013 ün devamı ilk aylarından güzel geçsin Allahım amin.

sabah güzel bir telefonla uyandım günlük. o anki mutluluğumu sorma. inanamadım, tekrar tekrar baktım.
biraz kendime getirdi bu telefon beni. üzerimdeki yükü aldı.

neşeliyim, keyifliyim. ama işyerinde sıkıldım şu an. bir an önce eve gitsek diyorum. ya da sürprizli bir şeyler olsa:)

günlük, son iki sınavım kaldı ve ben çok sıkıldım..
şimdi ders çalışmam lazım ve kös kös oturuyorum..
içimde bi sıkntı var kaç gündür hayırdır inşallah..
öküz oturdu kalkmıyor resmen

günlük,sevdiceğimi o kadar çok özledim, kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki anlatamam sana...

günlük
bir şeyler yapmalıyım gün gelecek o gün gelecek acıların intikamı alınacak...

ah be günlük
perşembe ağlatıyor, cuma gelip gülüyor.
ne yapacağımı şaşırdım.
belli ki karar bekliyor.keşke deseydi ne kararı olduğunu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…