tatlı tatlı telaşlardayım günlük
düğün müziklerimizi seçiyorum, davetiyeleri inceliyorum, gelinliğime karar vermeye çalışıyorum, düğün hikayecileriyle görüşüyorum... yoğun ama çok keyifli telaşlarmış bunlar meğersem, gerçekten çok zevk alıyorum
istifa ettim, düğünüme 50 gün kaldı, rahatça hazırlığımı yapabileyim diye zaten sorunlarımızın olduğu iş yerimden ayrıldım, çok da iyi yaptım bence
gittim evlilik dergileri aldım, kahvemi yudumlarken dergilerimi kurcalıyorum, canım isterse alışverişe çıkıyorum, internetten bir çok konuda araştırma yapıyorum..
balayı otellerimizi ayarladık, her türlü işlemimiz hazır gibi görünüyor... evimizin de hiç bir eksiği kalmadı mutfak perdesi dışında..
dün düğün hikayecimizle anlaştım, harika bir çekim listesi ve planı oluşturduk, düğün gününden 2 gün önce başlıyoruz çekimlere,, her şey çok güzel olsun inşallah
evdeki eşyalarımı toplamaya başlamam gerekiyor sanırım, ama bir türlü başlayamadım.. kitaplarım kolilerim kıyafetlerim çeyizlerim vs..
kilo verme çalışmaları da oldukça yoğun gidiyor, neredeyse her akşam spordayım, tartıya çıktığımda beklediğim kilodan 3 kilo daha düşük çıktım, ne ara verdim o kiloyu hiç bilmiyorum,, düğün arifesinde koşturmaktan verirsin demişlerdi de haklılarmış
tatlı telaşlar, koşuşturmalar, heyecanlar, bekleyişler çok güzell
hadi gelsin bi an önce 9 haziran :123::123: