Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlüüük naparsın:) ben grip oluyorum galiba boğazım çok kötü acıyor. Yarın için gezi planımız vardı eşimin arkadaşları eşleri hepberaber gidelim dedik ama inşallah yarın kendimi iyi hissederim. Yarın gitmesem bebekten sonra uzun süre gezme tozma hayal olacak zaten. Neyse hayırlısı... Bii portakal suyu sıkayım içine birazda limon suyu accıkta tuz bana iyi gelecek :)

Sevgili günlük. Yazmaya, içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki. Bunları kimseye anlatamam. Çünkü annem, kız kardeşim ve benim aramda sır bunlar. Sadece üçümüz dertleşir üçümüz ağlaşırız. Bir de sana anlatıyorum işte. Arkadaşlarımın babası gibi bir babam olmasını istedim küçüklüğümden beri ama olmadı. Babam var ama baba denir mi ki ona. Baba nedir? Seni koruyandır, sahip çıkandır, zor durumda yanında olandır. Maddi manevi destek olandır. Benim babam sadece biyolojik bir baba. Bu saydıklarımın hiçbirini hiçbir zaman yapmadı. Ondan nefret ediyorum. Artık yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Allahım ben evlendim kurtuldum o evden ama annemle kardeşime sabır ver. Her türlü ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, babam sadece yer içer kendine alış veriş yapar. Üstüne bi de benden para bekler. SENDEN NEFRET EDİYORUM BABA. keşke babam olmasaydın...

selam günlük
günlerdir sağlık sorunlarım var
:2:
kulağım iltihaplanmış yok böyle bir acı günlükdoktor içini temizledi antibiyotik damla falan verdi.ha birde verirken gebelik emzirme varmı dedi bilmiyorum bu ay gebe olabilrim dedim.doktorlardan utanyorum artık.gerçi buna ilk kez gittim ama dahiliye ve kadın doğum uzmanıma her ay gebelikle ilgili şeyler sorarken utanyorum.sanki bi hamile kalamadın der gibi bakıyolar
neyse ilaçlarımı içiyorum çok ağrım var ama aslında içmeyecektim ilaçlarımı hamileysem bebeğime zarar veririm diye ama çok kötüyüm günlük ağrım dayanılmaz kulağım şiş çok fena

neyse günlük böyle işte adetime 9 gün kaldı çok heyecanlıyım sürekli belirti arıyorum inşallah olmuştur bu ay yazımı okuyanlar varsa dua istiyorum herkesten 1 kez olsun dualarında beni unutmazlarsa çok mutlu olurum

günlük bide bide ne var bilyomusun hani ben bebeğim gelmiyor diye üzülürken moral vermek için benim falan fişmanımın 15 yıl sonra çocuğu oldu diyolarya çok üzülüyorum ben ozaman bendemi okadar bekliyicem diye
Rabbim tüm isteyenlere bekletmeden versin inşallah yaşamadan anlaşılmıyormus

Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.(pablo neruda) nekadarda güzel bir söz.

Günlük bukezde olmadı napalım nasip değilmiş hayırlısı buymuş demekten başka ne gelirki eldenAllahım sen gönlümden gecen şu dileğimi tez vakitte bana hayırlısıyla nasip et yarabbim!sen büyüksün sen yücesin sana sığındın sana güvendim sen yardımcım ol yüzümü güldür Allahım AMİN!

Son düzenleme:
sevgili günlük
bu günlere içimdeki sesi hiç dinlemiyorum yapma diyor yapacağım diye uğraşıyorum.
sonra pişman oluyorum keşke dinleseydim diye.
ama yarın yine dinlemeyeceğim bu sesi
öyle bir şey yapacağım ki . adımımı attığım an dönüşü yok günlük.
içimdeki ses istemese de ben istiyorum böyle olmasını.
bırak içimdeki ses bir defada bir şeyi gerçekten istediğim gibi yapayım.
perşembeden beri olan bu acı bitsin,dinsin istiyorum artık.

Son düzenleme:
kandırılmak
ne üzücü bir şey bunu yaşamak tek dileğim kör şeytanlarından bulsun hepsi ...

günlüktoşş ben geldimm
gecenin bu saatinde gelmem pek ama uykum gelmedii
günlük yarın vizelerimden kurtuluş günüm yupiii
hepsi de çook süper geçti sonuçlarım da güzel gelir inşallahh
yarın akşam ya da diğer gün de aşkım geliyo allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa
öyle özlemiştim ki bir aydır yüzüne hasretim sevdiğimin
değme keyfime yanii
şimdiden başladım ne giysem ne yapsam diye
neyse sınavdan çıkayım ona da kafa yorarım artık
hadi öptüm cicim görşürüz

Sonunda bitti işte sevdamız
Bu ev kaldırmıyor ikimizi
Hatırla bu eve gireken ikimiz
Bir ömür boyu değişiriz
Sensiz olmaz sanırken bedenim
İstemiyor artık bedenini
Ödedik yıllarca evli kalarak
Bu ödünç aşkın bedelini
Toplanıyor eşyalar çekmecelerde
Sabun kokusu
Titriyor ellerim bavullarda anıların kabusu
Taşınan sadece eşyalar değil
Odalarda yüreğim bohçalanmış
Herşeyi topladım birde baktımki
Bende soyadın kalmış
Taşınan sadece eşyalar değil
Odalarda yüreğim bohçalanmış
Herşeyi topladım birde baktımki
Bende soyadın kalmış...

sevgili günlük;

havalar hala ısınmadı içimde bi burukluk kırgınlık var. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden işe bile gitmek istemiyorum.
elimde olsa çekip gitmek isterdim şöyle uzaaaaak diyarlara

Gördüğüm bir cümleyle darmadağın olabildim. Sanırım artık beklenen son yaklaşıyor yakında isteme söz nişan düğün fotografları çıkıcak karşıma.
Ve sonrasında kendimi düşünemiyorum.
Çok yoruldum çok bunaldım düşünmemek için her akşam her gece sokaklarda olmaktanda sıkıldım geçmiyo hiçbişey geçmiyo.
Böyle düşünmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi hayatım boyunca bir kişiyi bile isteyerek üzmedim ,kırmadım karşımdaki insan benim yüzümden üzüldüyse ondan daha fazla üzüldüm ama yine üzülen taraf benim.
Onlar aşklarını doyasıya yaşıyorken akıllarının uclarından bile ben geçmiyoken ben sürekli mutsuz olmaktan başka mutluluklar aramaktan yoruldum.
İlahi adalet var biliyorum ve artık görmek istiyorum.
Ona karşı ne bi yalanım ne kötü bir davranışım oldu onun iyiliği için ondan vazgeçtim bunu mu hakettim ben
Ne ailesine ne saglıgına asla beddua etmem tek bir istegim var o kız olmasın Allahım o kız olmasın
Başka biriyle mutlu olsun evlensin naparsa yapsın nefret ediyorum ama o kız olmasın
Artık hiç birşey yokmuş gibi davranmaktan içime atmaktan bi hastalık çıkıcak diye korkuyorum.
Benim hayatım düzene girmeden hayatıma düzgün biri girmeden onların mutlulugunu görmeye hazır degilim içim acıyo arkamdan cevrilenleri düşündükçe beynime igneler batıyo ben artık gerçekten çok yoruldum
Mezuniyetinde ben vardım askerliğini ben bekledim iş ararken ben vardım hayata hazırlandıgı tüm dönemlerde ben onunlaydım ama bir başkasının gelecegine hazırlamışım onu.

Sevgili günlük,
uzun bir aradan sonra yine rabbim buraya yazmayı nasip etti yine hamdolsun hiç dilimden düşmeyecek bu şükredişlerim..

buraya her günümü herşeyi anlatırdım beni bilen okuyan bilir ama, artık buraya mutlu olduğum zaman yazmaya karar verdim..
sadece buraya girip okuyup çıkıcam..burda tüm hamile olmayı bekleyen arkadaşlarımı her okudugumda dua edicem onlara tüm sevdiğine kavuşmak isteyenlere dua edicem allahım bir ömür mutluluk versin diye, tüm eşine kavuşmayı bekleyen,sağlığına kavuşmak isteyenlere herkese ayrı ayrı dua edicem ama ben yazmıcam dedim ya günlüğüm mutlu oldugum zaman yazıcam ya da belki ne bileyim çok sıkılırsam bellllkii yazarım sana..
çoookk kötü 9 gün geçirdim facemi dondurdum neten burası dısında uzağım, serkan yine hayatımda ama bir ara gitti hemde içimdeki tüm organlarımı alır götürür gibi nefesimi dahi benden alır gibi gitti kocaa nefessiz 5gün geçirdim taki bana nefesimi verinceye kadar karşımda hüngür hüngür gözyaşı döküp bana sarılıncaya kadar...
herşey düzeldi mi hayır...
allahım ben sadece her hayırda bir şer vardır sonra her şerde de bir hayır vardır sözüne güvenip te yaşadığım koskoca şerrin hayrını bekliyorum senden..
sevdiğimle mutlu olayım buraya nişanlıyım mutluyum herşey yolunda diyeyim tıpkı burdaki bazı arkadaşlarım gibi amaaann nazar değmesin allahım mutluluklarını da bozmasın ama bana da nasip etsin...
artık vedalaşma vakti geldi günlüğüm belki de bidaha yazamam çünkü mutlu olurmuyum bilmiyorum sadece içten olurda yazımı okuyan olursa tüm samimiyetimle gönlümden geçenin olmasını dilesin eğer dilerseniz çoook minnettar kalırım bilin ki benim de dualarım sizinle allaha emanet olun...

Beynim hakikati bilse de, yüreğim kabul etmiyor. Yoruldum artık. Kendimle savaşmaktan ve her seferinde hayatın galip gelmesinden...
Ne zaman nihayete erecek bilmiyorum ama sabrediyorum. Sabrın anlamını yaşayarak öğreniyorum.
Dilimden düşen tek kelime ise, keşke...:85:

Sevgili Günlük,

Bugün çok ağladım. .

Hala ağlayasım var aslında ama gerçekten gözümde yaş kalmadı.

İnsanların geleceği ile oynamak ne kadar kolay öyle değil mi.

Ben çalışayım, emek edeyim, gecemi gündüzüme katayım..

Sonuca bak.

Hoca 4 soru için verdiğim önlü arkalı 2 kağıttan bana yüz üzerinden 1 vermiş.

Hatta 0 verecekmiş de olmuyor-muş diye vermemiş.

Yazıklar olsun ya.

90 beklerken 1 puan aldım.

Boşu boşuna kanunu ezberlemişim hatta kitabı da ezberlemişim.

Sırf annem onu dava etti diye acısını benden çıkarıyor.

Mezun etmemeye kararlı beni.

Ne güzel okulu yarım yıl erken bitirmeyi planlıyordum şimdi belki de yarım yıl uzayacak

O adamın diğer dünyada yatacak yeri yok !!!

Aileme de söyleyemiyorum yoksa hem çok üzülürler hem de biliyorum ki kendilerini suçlarlar.

Şu an kalan 8 dersimden hepsini iyi notlarla geçmeliyim.

Allahım sen bana sabır ver gerçekten..

Göz göre göre hakkımı yedi ya, Allah korkusu olmayan insan.

Ona inat bitireceğim ben de bu hukuku

Sevgili günlük;
O kadar çok sıkıldım ki herşeyden..
Otururken ayaklarımın yere değmediği günleri özledim..
Mutluluk öylesine uzak geliyor ki bana..
Uzaklaşmak istiyorum herşeyden, herkesten..
Kulaklığımla uzun bir yolculuğa ihtiyacım var ..

bu gün ölümün bize ne kadar yakın olduğunu anladım ben günlük ve o zaman geldiğinde elimizden hiç bir şey gelmez gözlerimizin önünde bu gün 2 inşaat işçisinden biri yaralandı biri öldü ve biz öylece bakakaldık hiç bir şey yapmadık ailesi kardeşi yıkıldı hala içimde günlük orayı gördükçe hep aklıma gelecek daha gencecikti yaşı ne ki öleceğini bilebilirmiydi sabah işe diye yolladığı kocasının babasının evladının ölüm haberini alacağını nereden bilebilirdi abisi saniyeler önce gördüğü kardeşinin gözlerinin önünde öleceğini bilebilirmiydi ekmek parası için canından oldu içim çok acıdı bugün rabbim ailesine sabır versin ..

günlükkkk bugün vizelerim bitti kurtuldumm
eve geldim aşkım aradıı biletini almış yarın akşam yanımdaa
şimdi bana bu 24 saat geçmez
bu gece uyku yok bana gelsin hazırlıklar bakımlaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…