Popüler Konu Sevgili günlük...

bıktım anlıomusun günlük herkesten herşeydenn bıktımmm

Günlük o kadar yoğunum ki bu yoğunluk kimi zaman beni zor soksa da bana iyi gelmiyor değil hani.
Bu kadar yoğunluğa alış, sonra koca bir boşluk olacak
Rabbimden bu aralar tek istediğim hakkımda hayırlısını nasip ederse şu dgs kazanmak şu bir kaç gündür bıraktım
Çünkü ciddi anlamda kendimi boğulmuş, yorgun, bitkin, sadece tembellik yapmak istiyorum
Ama kendimi toparlamam lazım inanıyorum bu sene önce Rabbim senin izninle benim çabalarımla daha sonra da o küçüçük öğrencilerimin benim için ettiği dular ve çevremdekilerin desteği
sayesinde ben bu sınavı kazanıcam ve hatta günlük kazandım şu yer dicem
İnanıyorum buna herkez gibi bende kazanıcam.
Yeter ki rabbim bana sabrı ve azmi bıraktırmasın bana neyse günlük sadece düşündüğüm kariyer geleceği geleceği geleceğim
Ancak her gün buraya giriyorum her kişinin kendine göre bir derdi var.
Umarım rabbim herkez için bizlere en hayırlısını nasip edeceğine kuşkum yok ama önemli olan bize o sabrı versin ve dileklerimize ulaşalım
neyse günlük geece gece geldiler
yarın miniklerimle 23 nisanı kutlıcam bakalım nasıl geçiçek

23 Nisanda Çocuğum ben
19 Mayıs'da Gencim
30 Ağustos'da Zafer'im
29 Emimde Cumhurıyet'im ...
Çünkü Ben;
Mustafa Kemal Atatürk'ün
Emanetlerinin Bekçisiyim!

artık ne desem ne yazsam boş
en son eşimin arkadaşının eşi bebek istiyoruz bu ay karar verdik demişti
bugun hamileyim diye mesaj atmış
ne yapmalıyım ne dusunmeliyim tükendim artık
eşimle boşanmayı düşünyorum benim yüzümden oda baba olamıyor
saat 11 den beri ağlıyorum
dayanamıyorum ben bu imtihana tükendim

Sevgili günlük,
bugün resmi tatilse ben niye çalışıyorummm :84:
Halil seza isyana bağlayacağım vallahi

merhaba günlük, yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.. resmi tatilse biz niye çalışıyoruz işimiz gayet resmi ama tatilimiz niye yok :100:

sevgili günlük bugün 23 nisan 2013 yani resmi tatil. bıgün bizi işe getirten müdürümüzü kınıyorum.

Sevgili günlük,
Ben ondan vazgeçmeye karar vermiştimki, sürpriz bi şekilde bir araya geldik. Onun beni benim gibi sevmeyeceğini biliyorum ama onunla vakit geçirmek, uzaktan görmek bile beni o kadar mutlu ediyorki. İyice ayrı düşmeden onu unutamayacağımı anladım.
L...., sen beni umursamasan da seni çok seviyorum, mükemmel bir arkadaşsın...

nedir ki bu üzerimdeki kara bulutlar be günlük !! :26:
360 derece tersine dönen bi hayat !
alışkın olmadığım durumlar ve bunların üstesinden gelmek !
hep yak bi sigara daha modundayım
geçse bitse gitse şu günler.......

Doktor rahim filmi istedi şimdide gerek yok diyor ben bu doktorları anlamıyorum günlük,
Tüplerdeki saçaklarda problem olabilirmiş tüpüm geniş olabilirmiş v.s
Bi daha dış gebelik olursa laparoskopi olucakmışım ameliyat o zaman bakıcaklarmış tüplerimin durumuna
Sıkıldım,bunaldım,her gece rüyamda bebek görmekten bıktım...,midemde bulanıyo zaten ama gebelik imkansız çünkü korunuyoruz malum kürtajdan dolayı şimdi yumurta takibi yaptırıcam sağ taraftan yumurtladığımda bırakçam korunmayı yine bana doktor yolları gözüktüüü o masaya yatmak istemiyorum keşke bi süpriz olsaa keşkee

Yok günlük beklediğim yazı gelmiyor. 2 haftadır İstanbul'da görünüyormuşum ama ortada bunu kanıtlayacak bir şey yok. Kime sormalıyım bilmiyorum ki!
Sevdiceğimin yemin törenine gidiyorum inşallah, henüz müdürden izin almadım gerçi ama umutluyum:) Valla izin vermek zorunda günlük, biletimi aldım iadesi yok.

Sevgimi al karşına karşına
Konuş onunla....
Eninde sonunda solana kadar ....

Saat 01:51 ve ben hala onu düşünüyorum tükendim artık günlük...

Son düzenleme:
Kafamda ki sorular beni yiyip bitiriyor.
Hayır yani anlamıyorum nerden çıkarıyorum bunları.
Ama neden böyle hissediyorum ozaman:44:
Hiç mutlu değilim buaralar. Bunalım dedikleri bu olsa gerek

o değilde, ben uçurum kenarlarından dönen biriyim.
ne rüzgarlar esti umutlarımın arasından.
ben çocukluğumu bile içime gömdüm.
içim yanarken gülmeyi annemden öğrendim.
şarkılarda buldum çoğu kez kendimi, bir kadeh şarapta bazende Rabbimin huzurunda en uzak yerlerde...

ben çok bedel ödedim bu hayatta yenisine gücüm yok. zaten ödeyecek bir canım kaldı.
oda gitsin kimin umurundaki hamuru yalan olan dünyada yaşamaktansa son borcumu da öderim.

sevgili günlük
yarın ben öleli bir hafta olacak .
yani öldüğümü öğrenli aslına bakar san uzun zamandır yaşamıyormuşum ben.
ben 3 yıldır kalbimde yaşatırken onunda kalbinde yaşarmışım zannetmişim oysa öleli çok olmuş.
boşuna değilmiş o somurtuşlar,kaçışlar. insanlar ölüleri göremezler değil mi?
görmüyormuş ki beni.
bana sorarlarsa geçen hafta için ne konuştuğumu ne diyecğimi bilemiyorum.
ben dinlemedim ki onu.sesi kulaklarımda bir uğultu gibiydi.
tek bir noktaya odaklandım . ''..ölmüştür...''
ağlamamak için zor durdum ama durdum günlük . başardım bunu !!!
hayatımda kendiml gurur duyduğum nadir anlardan oldu ama en büyüklerinden biri oldu.
ağlamadım ,görmedi güçsüzlüğümü.
sınıfa gittim bağıra çağıra ağladım ama o görmedi.
eve geldim evdekilerin yanında bile ağladım o görmedi.
başardım be günlük .
yarında birş şyleri başarmayı istiyorum.
omzumaki yüklerden birini atmayı istiyorum .taşıyamıyorum. yola böyle devam etmemin bir yolu yok.
nolur günlük o gün yarın olsun.
zaman yarın olsun...

Son düzenleme:
bugün misafirler geldi konuştuk
hepsi kurtulduğumu söylüyorlar
nasıl sabrettin biz dert edindik
nasıl gönderirdik seni orlara diyorlar
kadınları çirkef olur
sen yapamazsın diyorlar
eski toprak hepsi biliyorlar...
ama benim yörük ayranımı kimse kabartmıyacaktı
köpürdüm artık herkes haddini bilecek...

Ağlıyorum günlük..Engel olamıyorum gözümdeki yaşlara.
Bugün zaten dersler yüzünden moralim bozuktu.Ama daha farklı bi acı vardı içimde.Sığamıyorum hiçbir yere.Birkaç gündürde onun profiline bakmamıştım.İçimden bir ses bakmamı söyledi ve sayfasını açtığımda fotoğraflarını gördüm.İkisi yan yana.Gözümdeki yaşlara engel olamıyorum şimdi.1 sene oldu ya tam 365 gün.Ama hala içimdeki aşk aynı.Kahretsin ki aynı.Bittiğini sanmıştım bu saate kadar.Bitmemiş,sadece bir köşeye çekilmiş ve sanki bugünü beklemiş.Nefesim daraldı günlük.Camı açtım ama faydası yok.Neden canımı yaktı bu kadar bilmiyorum.Hiçbirşey yaşamadık halbuki onunla.Ama öyle çok sevdim ki ben onu.Hiç yan yana görmemiştim onları bu saate kadar.O da 1 saat önce paylaşmış fotoğrafı.3 aydır görmüyordum onu,bitti sanmıştım ne güzel.Sanki içimdekiler boşalmıştı.Bitmemiş meğerse sadece körüklenmeyi beklemiş.
Allah'ım al götür onun aşkını benden ne olur.Artık ağlamak istemiyorum onun için.Acı çekmesin kalbim daha fazla,yanmasın ne olur.Nefesim daralıyor.O fotoğraf gitmiyor gözümün önünden,gözyaşlarıma engel olamıyorum.Saçmalıyorum evet ama elimde değil.Bunları yaşamayı bende istemiyorum!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…