Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük...

sanırım bundan 1 hafta kadar önceydi..yazmıştım meleğimin benimle olmasını ümit ettiğimi,ne kadar çok istediğimii...ve bugün meleğimin benimle oldugunu yazıyorum sanaa o kadar mutluyum ve heyecanlıyımkii tarifi yok...şükrediyorum hergün bu mutlulugu yaşatan rabbime..dilerim sağlıkla kucağıma alabilirim..henüz yolun başı sevgili günlük..dua ette bu güzel duygu hüsranla sonuçlanmasın sevgili günlük..sağlıkla kucağıma alayım meleğimi inşallah...

59:3 çocugumu kaybettim kızımı kaybettigimde herkez artık bu işi bırak bebegin dikişe ragmen durmadı kendini yıpratıyorsun dediler laf sokanlarmı dersn daha neler neler biri yanıma gelipte aglmadı benle elimden tutupta paşam yanındayız demediler eşim allah ondan razı olsun her düştütügümde ayaga kaldırıdı beni diyete girdim her pes ettigim zaman eşim hadi paşam dedi sanki yeni emekleyen bir bebek gibi ilgilendi benle adım adım her agladıgımda şebeklik yaptı gülüyüm diye bu en son test sonuçlarını aldıgımda çapada yolda yürürken ne agladım dışardanbiri görse kesin cenazesi var derdieşim paşam ne olur dediginde canım ayaklarım gitmiyorki nere gidiyim birşey çıkmadı diye agladım hadi paşam bak ben yqnındayım bizde alıcaz bebekelrimizi kucagımıza dedihayalmiydi gerçekmiydi acaba dedileri dogrumu söylüyordu
kolay degil 3 kayıp 3 özlem 3 hayal 3 ayrı ayrı emek olmadı çok ugraştıysamda olmadı kızımda arabaya ölümü attılar eşim arabaya bin hadi paşam dediginde ayaklarım gitmiyorki canım kızımızı burda bırakıcazben onu nasıl bırakırım hayallerim umutlarım yarın kaldıne olucak benim halim bizim halimiz söyleseneolucak paşam üüzlme allahın izniyle dedi her zaman ogün hiç unutmuyorum yere çökmüş bir durumdaydım kalk dedigi zaman ayaklarım kalmıyor deyince elini uzattı baktı olmuyor benim için dedi öyle aglayan gözlerle bakıyorduki anlatamam dedim paşa seni böyle seven deger veren eşin var ne haddine üzüyorsun

elimi tuttu kaldırdı yerden arabaya bindik araba hareket etti arkama baktım yavrum deyip agladım anneni affet gene ne yaptıysam yetemedim eve geldik dünyanın telefonu kkdan okadar kişi aradıki beni hepside aglayordu kimisi sesini tutuyordu aglamamk için benle uyumadılar sabahları ettiler kardeşlik buydu işte allah hepinizden razı olsun bazı kişilere inat işşallah bu mucizemi kucagıma alıcam doktor bana 35 kilo vermen lazım en az dedi ben o 35 kiloyu 2 senede vermeyi başardım her düştügümde eşim kaldırıd beni frenledi beni yürüyüşlere götürdü sponsorum oldu tavugumu yeşilligimi eksik etmedi tabiri caizse o yemedi bana yedirdi ideal kilo ya düştükçe için sevindi az kaldı paşam az kaldı yavrularına kavuşmana az kaldı dedim durdum sonra testler neyin oldugu çıktı sonra olan bana oldu eger diyorum doktor hatası olduysa allah öteki tarafta hakkımı versin
bir tutam sevgi bri tutam mutluluk bir tuttam umud işte burdayım herkez vazgeç dedi bebek için ölüyorlar sen kötü oluyorsun hoşunamı gidiyor acı keçtrimen dediler hiç sormadılar evlat kokusuna hasretsin evladın için sonuna kadar git arkadayız demediler her seferinde bri tekme ama azim ettim yılmadım bu bebegime kavuşmak için 33 kilo verdim dile kolay 33 kilo hayatımda herşeyi degiştirdim hayatımdan okadar kişileri çıkardımki sormayın ben artık 4 bebegim için dua ediyorum hergün 2 rekat şükür namazı kılıyorum bebegim benle bri gün daha her gün şükürler olsun diyorum

tek korkum eşim bu bebegimede birşey olursa hali nece olur kızlar ne hallere bürünrü garibim kardeşleirmin bebelerini elalemin bebeleir severken kendime isyan edesin geliyor allahım affet bu adamı bir baba yapamadım diyip duruyorum artık umudluyum en iyi doktorara gidiyorum azda ucuz olaydıyarını düşünüyorum eşimin işi olmadı ne yaparım bilemiyorum bendeki emaneti satıcam onunla gidicem malesef kaynanam parayla oynuyor cüzdanında ogün dünyanın parası vardıdemediki al oglum karını bu sefer benim paramla götür nerde bundan sonra kimseden birşey beklemicem ben evladım iyi olsun bulup buluşturucam ne yapıcam o doktor parasını bulucam yeterki hasret kokuluma birşey olmasın yüregimi daglamasın

burası benim 2 ailem oldu kocamdan sonra burası rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın evladıyla sınamasın işşallah çok zor ben ne karı nede yagmuru sevmiyorum ilk oglumda kar yagdı her kar yagdıgımda elimi cama koyar çok aglarım oglum üşüyormusun orda hava çok soguk derim yagmur yagdıgındada allahım üşürmüsün derim sıcacık oluncada yavrum üşümezsin anacın seni öle ısıtırdı derim ne olucak benim bu halim bilemiyorum
gözümün yaşı dinsin istiyorum bende evladımı kucagıma alıyım kokluyum diyeyim eşime canım bak aldım kucagıma senin benim parçam diyeyim dermiyim acaba bana güel oh olsun diyenlerde görsün anne oldummu olmadımmı ben allahım paşam san ayalvarıyor karnımdakinin bana acısını gösterme anasız babazı büyütmüyüm evladımı babamıza hayırlı işler verki ekmegimizi kazansın bize baksın kimseye muhtaç olmayalım insanın agırına gidiyor birilerine muhtaç olmak çünkü
bu bebegim umud oldu bana ablam dün bana paşam bunu dogurunca 2 istermisin dedi bende bunu hele bri allaım kucagımıza 2 düşiünürüz dedim alırmıyım acaba kucagıma cennet kokulumu

Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor, dönüşü imkansız.
Ders aldıklarım oldu, almaya vakit bulamadıklarım da.
Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. Ahımı alanlar hala ödüyormuş.
İyi ki yapmışım dediğim şeyler var, aynı zamanda keşkelerim de...
Engellemek istediğim başlangıçlar da var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.
Unutamadığım ama elbet bir gün unutacağım dostlarım var. Hayatımdan seneler, aylar çalan insanlar var...
Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, silemediğim sözler var, duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum, kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var, ama bende saklı hala. İçim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük bugün benim doğum günüm ıyıkıı doğmuşum ben yoksa bu ınsanlar bensız ne yapardıı

Teoman ın Paramparça şarkısı bana gelsın

dün en yakın arkadaşımın beni bir kez daha kandırdığına şahit oldum...geçen gün de yine bir arkadaşın bana yalan söylediğini farkettim...oysa ben bu insanlara güvenip ilişkimi bitirdim...ah salak temmuzsendromu...bu kaçıncı vurgun...oh olsun sana...

1 yıl önce tam bugün düğünüm oldu günlük,nikahtan 1,5 ay sonra...Tam bir yıldır uğraşıyorum bi bebeğim olsun diye Bu ay eşime güzel bi haber vermeyi çok isterdim 3 gün geciktim ve ben regl oldum hem de bugünde moralim çok bozuktu bende eşimi aradım bunun için mi aradın beni diyo odun işte oduuunnnnn,rahim filmi randevumuzuda alalım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence artık sen de şimdi herkes gibisin

Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin

günlerdir aklimda bu muhtesem siirin satirlari siralaniyor...Günlügüm Artik o da herkez gibi!!!!

Veee beklenen sonnn randevuyu aldımm :18:
Haftaya çarşamba çektiricem bakalım ama çook korkuyorumm :18:

inşallah hemen hamile kalırsınız rabbim sizi fazla bekletmesin bebek için

sevgili günlük inşallah bir gün bizimde bir evimiz olur...artık sıkıldık eşimle kiracı olmaktan ve ev sahibinin kaprisini çekmekten..

Günlük ettiğim dualardan dün bir tanesinin müjdesini aldım kuzumdan inan çok sevindim::)
Rabbim benim içinde ettiğim dualarımı da kabul edecek ve hakkımda hayırlısı ne ise bana onu nasip edecek
Az kaldı günlük sana güzel haberler vermeye inanıyorum buna

canımın duası kabul oldu eden herkese teşekkür ederim geliyor aşkımmmmm

Nelerden hoşlanır, neye kızar, en çok neyi sever vs. bunları öğrenmem zamanla olacak şeyler dimi günlük
Bazen neye ne tepki vereceğini kestiremiyorum.. Başka bi şeye canı sıkılıyo ama ben acaba bana mı kırıldı diye düşünüyorum.
Neye kızmıştır acaba diyip fikir yürütemiyorum.. Allahtan surat asmaları gelip geçici oluyo inatçı değil yani..
Yavaş yavaş çözeceğim ben onu, o da beni...
Eskiden sana anlatacak bişey bulamazdım, şimdi çok şey var aslında ama nasıl anlatsam bilemiyorum..
İnşallah hiç bi sorun çıkmaz ilişkimizde.. Onun bana böyle bakmasını, ömrüm boyunca yanımda olmasını öyle çok istiyorum ki..

Ey Aşk iyiki geldin ..

GÜNLÜKK

Dün ablama gittim , balkondan bakarken birde baktım o orda , kötü oldum canım acıyor.. zaman geçtikçe unutur diyorum ama gördükçe acımda daha da fazla oluyr, yüzü hep aklıma ,ablamda iken koltukta oturuşu, gülüşü , konuşmaları hep aklımdaydı.

Ablama gidesim gelmiyor onun karşılaşmak istemediğim için.
Unutmalıyım bana acı veriyor.. Acıdan ,,üzüntüden başka bir şey değil bu durum...

Sadece mutlu olmak , benim onu sevdiğimden çokça beni sevecek biri, derdimi anlattığımda bana fikir verecek insan istiyorum ki rabbim benim karşıma öyle birini çıkarır mı bilmiyorum ,umutsuzum , korkuyorum...

Haytasultan adına çok sevindim .. hayırlısı olsun

sevgili günlük ben geldim garip paşam geldi kusura bakma çok zamandır yazıcaktım yazamadım kaynanam bendeneyse mevzuyu dagıtmayalım ozaman dinle benibak kime diyorum dinle diye aman diyim kimseye deme yerin kulagı vardır
bugün 8 yoktu erkenden kalktım kahvaltı hazıladım eşimle yaptık eşim dünden beri para bulma çabasındaydı muayeen parası için malum 350 tl az para degilneyse sabah kahvaltıyı yaptı deid 2 yer var iş yapmıştı sözde parasını alıcak ama nerde vermemişler adiler neymiş para yokmuş senimn karın hamile vs nerden bilicekler bende o gelene kadar sen aglama krizleri tuttu beni agla dur garip paşam ablam aradı aglamaktan konuşamadım abla çok kötüyüm enişten parayı bulamadı malesef doktor işi yattı dedim agladım durdum ablamda kapadı telefonu beni aglayınca duyunca neyse eşim eve geldi dedim ne oldu para almadım zaten aglıyorum ben yüzüm gözüm su oldu sabahtan beri aglamaktan yapma paşam dedi dedim çok istedigim bebegime hamileyim 2 sene bekle okadar kiloyu ver 3 evlat kaybet ve doktor parası bulama dedim yapma paşam biliyorsun çok çabaladık dedi dedim düş yola para dedi sen onu dert etme bildigim birşey var dedim sonra ayaklarım istemeye istemeye kuyumcuya girdi paşa dedi susu dedim bu bebegim için canımı isteseler veririmd edim ben bu bebeg sahip oolmak için neleri göze aldım dedim sonra bekle burda dedim parmagımdaki alyanslarımı sattım adam parasını az verdi deidm mecbur olmasam satmıcam bebegim için deyince az daha yukarı çıktı çıktım dışarı yürüyorum metroya paşam dedi daha iyilerini alıcam söz dedi sana elimle agzını kapadım boşver dedim

sonra metroya dogru yola düştük okadar doluyduki karnımda emanetim evde iş yapmıyorum yatıyorum hep dolu metrolar allahımd eidm metrolara bakarken ne olur önümü aç bebegimi saglama alıyım eşim milet kaldırmadan kendileri kalksınlar dedim içeri girdim metroda eşim yaşında bir bey yer verdi buyur bacımd edi anası yaşında kadına kalkmayan adam ban kalktı dedim allahım şükür sana duyuyorsun beni biliyorum dedim sonra indik başka metroya sonra kadıköye gittik ordan başka otobuse doktoruma gittim beni muayene etti dedi bebegimiz kalp atışı çok fena neye üzüldün dedi brişeyemi canın sıkıldı dedi eşim dedi herşeye aglıyor doktor bey dedi bende dedim 3 bebegi kaybedince bundan korkuyorum ya buda giderse diye dedim üzülmeyin paşa hanım elimden geleni yapıyorum bakın dedi sonra dedim merak ediyorsan gerçegi söylüyüm parasal yönden bira zcanımız sıkkın ben buraya gelebilmek için alyanslarımı sattım okadar deger verdigim elilik alyanslarımdı onlar tek mücevherlerimdi dedim doktor bana herşey para degil paşa hanım dedi bebegimin kalp atısışı çok fenaydı normal bir bebegin kalp atısı 110 la 160 arası benim yavrumun 189 du aaaglamaktan çaresizlikten .çok usandım sabah aglarken allahım kendimden vazgeç.tim eşimdende içimdeki varlıga ömür ver ona bir çare dedim bu ay böyle geçti günlükçüm bir dahaki ay nasıl ben 350 tl bulup buluşturucam bilemiyorum okadar agladımki doktora gdierken eşim yapma paşam dedi kendimi tutamıyorum ne yapayım dedim çaresizlik çok zor günlükçüm parasızlıgına isyan hiç etmedim ama bugün allahım affetsin ettim allahım yavrum için deidm durdum

doktorun odasına gittik nasıl aglıyorum siz dedi böyle yaparsanız üzülür amam bebecik dedi sen biliyorsun bu bebegi ne zorluklarla hamile kaldın dedi serklaj parsını dedim günlükçüm demedi kaç tl arkadaşımdan 9400 istemiş ben 350 zor bulan paşa kulun o parayı nasıl versin okadar çaresizimki anlatamam sana 3 evladımı topraga verdim kokuları burnumda tütüyor bunuda topraga veririsem halim nece olur canım okadar acıyorki anlatamam eşimin ailesinin umrunda degilim parayla oynuyorlar kendi ailem desen onlarında durumu yok ban bir çıkış kapısı lazım allahım amam nerde rabbim duy paşa kulunun sesini evladıma hayırlı kapılar aç ben kara kara düşünüyorum o dikiş parasını nasıl bulucam diye eger bulamazsam bebegimin kokusuna hasret kalıcam 13 yıllık özlemim elimden açık gidicek günlükcan ne olur bir akıl ver ben ne yapayım

bugün eşim ben mutlu oluyum diye çift katlı otobüse bidnirdi en öne hani dedi hayalin vardı en önde oturucaktın hadi dedi keyfim yoktuki nasıl oturuyum sonra vapur sefası yaptık ban büfeden simit ayran aldı seviyorum diye onları yedirdi bana baktım olmuyor üzülüyor deidm iyiyim merak etme deidm ünkü kendini suçluyor biliyorum benim yüzümden üzülüyor diyor neyse emin önüne gittik bu sefer sen mısır seversin diye koştu mısırcıdan mısır aldı yiyelim hadi dedi yedik ordan otobüse bindik indik eve gelicez karpuz aldı allahım ben bu adama ne yapsam az ben mutlu oluyum diye neler yaptı lokum aldı bana hadssi lokumu sen çok seversin dedi eve geldik abdeslendik namzlarımı kıldım elimi açtım dua ettim allahım aşükür böyle eş verdi diye
evladım ben eşim olalım daha kimseyi istemem şimdiye kadar 1725 tl doktora para vermişim oda kk sagolsun onlar olmasa ben nasıl giderdim arda beye onlar vesile oldular hep dua eidyorum allahım tuttuklarını altın etsin hepsinin işşallah

kaynanam geldi günlükçüm bende gelri birazdan cenazemiz vardı oraya gitti giremzsem merak etme olurmuyarın gider insana ne koyuyor biliyormusun onu diyim çıkmadan dinle beni sahipsizlik koyuyor parası varken umursamamklık koyuyor dikişim olucak doktor parası idyorum ses yok kadında çokmu kötü gelinim ben ya neden kimse elini uzatmıyor elin acıdıgı gibi neden kendi eşimin sülelesi acımıyor soruyorum sana neyse günlük aglamak üzülmek istemiyorum artık bebegim için tek istedigim hayırlı kapılar açılsın kimseye muhtaç olmuyum çünkü muhtaç olunca agırıma gidiiyor canım acıyor bu kkkdan okadar arkadaşım varki bebegimin hemsi melek anneleri allahım hepsinden razı olsun iyiki varlar günlükçan kusura bakma bu aralar çok dertliyim sayfanı doldurdum hakkını helal edersin artık sonra görüşürüz paşa kulundan sevgiler

Günlükcan, zaman azaldıkça geçmez derlerdi de inanmazdım, doğruymuş, iki gün kaldı mehtabımız var geçmiyor, bir hafta iki hafta gibi geçti nasıl bir şeydir hiç anlamadım, meğer günler, saatler, aylar ne kadar uzunmuş böyle

kadeerr kadeerrr herkese eşit yazılmadıınn. ah be günlük neden kafamı boş şeylerle dolduruyorum. neden bana yapılan haksızlıkları bi an olsun unutmuyor unutamıyorum. aynı evde yaşadığım insanların bana karşı olan hal ve hareketlerini görünce neden kendimi tutamıyorum. bi yandan artık defolup gitmek istiyorum sonra düşünüyorum ki gidecek bi yerim yokmuş. tek çareyi okul açılsın da bu şehirden kurtulayım olarak görüyorum. aslında öyle de. kendimi şehir dışında daha mutlu hissediyorum. günlük bi de şu istediğim şey olsaa. o zamanın gelmesini bekliyorum ama kader işte. ah şu kader kısmet işleri yok mu günlüük. ne çektim bee

bir insanın saf salak bir kocasının olması ne demektir bilirmisin günlük
ailesinin evimizde bir zırnığı olmamasına rağmen kardeşinin düğününe daha 2 yıl varken onların para biriktirmesine ses etmemesidir
karısı yetim diye onu ezdirmesidir
bir şey alırken tüm ailesi paramız yok diye üsütümüze geldi bende onlara acıdım resmen çoğu şeyi almadım herşeyin en ucuzuna kaçtım ha aldıklarıda ev eşyası falan değil
bir bayram üzerime birşey almadılar
ben naptım ses çıkarmadım o ucuz olanı beğenmiş gibi yaptım onu aldım
şimdi ne oldu biliyomusun ben bunları ona söyleyince onları birbirine düşürmeye çalışan kötü gelin oldum
benle evlendiğine güne lanet olsunmuş
ahirette 2 elim yakalarında olucak hiçbirne hakkımı helal etmiyorum kocamda ses çıkarmamaya devam ederse onada etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…