59:
3 çocugumu kaybettim kızımı kaybettigimde herkez artık bu işi bırak bebegin dikişe ragmen durmadı kendini yıpratıyorsun dediler laf sokanlarmı dersn daha neler neler biri yanıma gelipte aglmadı benle elimden tutupta paşam yanındayız demediler
eşim allah ondan razı olsun her düştütügümde ayaga kaldırıdı beni
diyete girdim her pes ettigim zaman eşim hadi paşam dedi sanki yeni emekleyen bir bebek gibi ilgilendi benle adım adım her agladıgımda
şebeklik yaptı gülüyüm diye
bu en son test sonuçlarını aldıgımda çapada yolda yürürken ne agladım dışardanbiri görse kesin cenazesi var derdi
eşim paşam ne olur dediginde canım ayaklarım gitmiyorki nere gidiyim birşey çıkmadı diye agladım hadi paşam bak ben yqnındayım bizde alıcaz bebekelrimizi kucagımıza dedi
hayalmiydi gerçekmiydi acaba dedileri dogrumu söylüyordu
kolay degil 3 kayıp 3 özlem 3 hayal 3 ayrı ayrı emek olmadı çok ugraştıysamda olmadı kızımda arabaya ölümü attılar eşim arabaya bin hadi paşam dediginde ayaklarım gitmiyorki canım kızımızı burda bırakıcaz
ben onu nasıl bırakırım hayallerim umutlarım yarın kaldı
ne olucak benim halim bizim halimiz söylesene
olucak paşam üüzlme allahın izniyle dedi her zaman ogün hiç unutmuyorum yere çökmüş bir durumdaydım kalk dedigi zaman ayaklarım kalmıyor deyince elini uzattı baktı olmuyor benim için dedi öyle aglayan gözlerle bakıyorduki anlatamam dedim paşa seni böyle seven deger veren eşin var ne haddine üzüyorsun
elimi tuttu kaldırdı yerden arabaya bindik araba hareket etti arkama baktım yavrum deyip agladım
anneni affet gene ne yaptıysam yetemedim
eve geldik dünyanın telefonu kkdan okadar kişi aradıki beni hepside aglayordu kimisi sesini tutuyordu aglamamk için benle uyumadılar sabahları ettiler kardeşlik buydu işte
allah hepinizden razı olsun bazı kişilere inat işşallah bu mucizemi kucagıma alıcam doktor bana 35 kilo vermen lazım en az dedi
ben o 35 kiloyu 2 senede vermeyi başardım her düştügümde eşim kaldırıd beni frenledi beni yürüyüşlere götürdü sponsorum oldu tavugumu yeşilligimi eksik etmedi tabiri caizse o yemedi bana yedirdi
ideal kilo ya düştükçe için sevindi az kaldı paşam az kaldı yavrularına kavuşmana az kaldı dedim durdum
sonra testler neyin oldugu çıktı sonra olan bana oldu eger diyorum doktor hatası olduysa allah öteki tarafta hakkımı versin
bir tutam sevgi bri tutam mutluluk bir tuttam umud işte burdayım herkez vazgeç dedi bebek için ölüyorlar sen kötü oluyorsun hoşunamı gidiyor acı keçtrimen dediler hiç sormadılar evlat kokusuna hasretsin evladın için sonuna kadar git arkadayız demediler her seferinde bri tekme
ama azim ettim yılmadım bu bebegime kavuşmak için 33 kilo verdim dile kolay 33 kilo hayatımda herşeyi degiştirdim hayatımdan okadar kişileri çıkardımki sormayın ben artık 4 bebegim için dua ediyorum hergün 2 rekat şükür namazı kılıyorum bebegim benle bri gün daha her gün şükürler olsun diyorum
tek korkum eşim bu bebegimede birşey olursa hali nece olur kızlar ne hallere bürünrü garibim kardeşleirmin bebelerini elalemin bebeleir severken kendime isyan edesin geliyor allahım affet bu adamı bir baba yapamadım diyip duruyorum
artık umudluyum en iyi doktorara gidiyorum azda ucuz olaydı
yarını düşünüyorum eşimin işi olmadı ne yaparım bilemiyorum
bendeki emaneti satıcam onunla gidicem malesef kaynanam parayla oynuyor cüzdanında ogün dünyanın parası vardı
demediki al oglum karını bu sefer benim paramla götür nerde bundan sonra kimseden birşey beklemicem ben
evladım iyi olsun bulup buluşturucam ne yapıcam o doktor parasını bulucam yeterki hasret kokuluma birşey olmasın yüregimi daglamasın
burası benim 2 ailem oldu kocamdan sonra burası
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın evladıyla sınamasın işşallah çok zor ben ne karı nede yagmuru sevmiyorum ilk oglumda kar yagdı her kar yagdıgımda elimi cama koyar çok aglarım oglum üşüyormusun orda hava çok soguk derim yagmur yagdıgındada allahım üşürmüsün derim sıcacık oluncada yavrum üşümezsin anacın seni öle ısıtırdı derim ne olucak benim bu halim bilemiyorum
gözümün yaşı dinsin istiyorum bende evladımı kucagıma alıyım kokluyum diyeyim eşime canım bak aldım kucagıma senin benim parçam diyeyim dermiyim acaba
bana güel oh olsun diyenlerde görsün anne oldummu olmadımmı ben
allahım paşam san ayalvarıyor karnımdakinin bana acısını gösterme anasız babazı büyütmüyüm evladımı babamıza hayırlı işler verki ekmegimizi kazansın bize baksın kimseye muhtaç olmayalım insanın agırına gidiyor birilerine muhtaç olmak çünkü
bu bebegim umud oldu bana ablam dün bana paşam bunu dogurunca 2 istermisin dedi bende bunu hele bri allaım kucagımıza 2 düşiünürüz dedim alırmıyım acaba kucagıma cennet kokulumu