Popüler Konu Sevgili günlük...

Uçup gittin buralardan, canımın canı nerdesin?
Uçup gittin buralardan, gözümün nuru nerdesin?

Gel yağmur ol gel, gel rüzgar ol gel
Bulutlar yoldaşın olsun, Allah'ım seni korusun
Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel

Allah aşkına dön gel de, şu gönlüme bayram olsun

canim pasam Allah yardimcin olsun samimi kalpden soyledim guzel gunlerin sana bugunlerini unutduracak Allahin izniyle :116:

Günlükcüğüm nasılsın bakalım bu evde kalmak bana yaramıyor hergün evden çıkmaya alışmışım evde durunca garipleştim.Eskiden anneme kızardım şimdi onun yaptıklarını ben yapıyorum hatta fazlasıyla yine ben kızıyorum o ayrıBenden çok güzel ev hanımı olurmuş altımda pijamalarım yukardan toplu saçlarım evi bir güzel temizledim sonra bütün kapı- pencere sildim onunlada yetinmedim ne bu halıların hali diye halbuki kirlide değillerdi aradan çıkardımMutfağı döktüm sildim baştan yıkayıp yerleştirdim.Altı üstü iki hafta evdeyim nereye saracağımı bilemedim yemekleride ben yapıyorum birde yedikleri yeri silip basmayın yerlere diyorumAnnem evden gitseydin bizde asker disiplininden kurtuluruz diyor:))Ben çalışmak için yaratılmışım sanırım evdeki halim çekilmiyor:))

Yine gittim sarı boyattım günlük, sapsarı boyattım hem de
Benimkine küstüm, sabah gevrek almaya çıktım 7buçukta
Baktım biri oturmuş beni kesiyor, O
Sabahın 7buçuğunda beni görmeye gelmiş küstüm diye
Şöyle bir pis pis bakıp geçtim, gittim
Arkamdan mesaj attı bir sürü, birazdan yanına gideceğim
İyi oldu böyle, accık sürünsün

sevgilim ben geldim ne var ne yok beni soracak olursan iç güveyden halliceyim sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptık babamız işe gitti kemek paramızı kazanmaya dün gece 1 geldi eve sabah 1 işe gitti akşam geldi yemegi yedi diger işe gitti yorma kendini desemde bebegimi için senin için mecburum paşam dediaglamana dayanamıyourm yeterki sen bebegim iyi olsun sabah akşam çalışrı bakarım size dedi allahım nazarlardan saklasın başımdan eksik etmeisn günlükcaninan içtigim ilaçlar bir uykumu getiiryor sorma sarhoşlar gibi sızasım var evim temiz paşamla köpügüm kafeste uyuyor temzi kafesleri çok şükür bir sepet ütü var kim yapıcek ütüyüeşime kakalasam gatrip yorgun artık getiricem oturma odasına oturdugum yerde yapıcem bugün yemek yapasım yok evde bri taze fasülyen var onun yemeginimi yapsam yumurtalımı kavursam barbunyam var dondurucuda beszelyen var onumu yapsam sana birşey diyimmmi bu halımle ben yarım kilo yaprak sardım zeytin yaglı 3 poşet kuru patlıcan biber dolması doldurdum malum rahimin dikilince elime hazır gelsin ucuzundan barbunya taze fasülye alabilsem dondurucuma koysam iyi olucak35 şişe melemenlikleirm yarım yarım kiloluk ablam gelicem agustosta ona yaptırıcam işşallah reçel yapmadım bu sene annem 1 kiloluk kayısı vişne çiler yapmış yeter bana olmadı bimden alırım onun reçelide güzel birde çok sveindigimbirşeyi anlatıyım sana kaç arkladaşım söz verdi bebegimi sag saglim alıyım kucagıma bana bebek bisküveleri kuran için bebek mevlüt şekerleri yaptırıcaklar parasını istemediler sen yeterki mutlu ol deidler allahım kardeşleirm degiller amam benim canlarım sanalda olsa çok iyilerallahım başımdan kesik etmeisn işşallah artık üzülmek aglamak istemiyourm arkadaşlarımdan allah raız olsun serklaj parasına yardım edicekler az çok sen yeterki üzülme dediler kaç opara isterki bu doktor çözemedim ben ya:44::44:demiyorda mavişim sen şimdiden kenara atmaya başla dedi nerden bulucam bilmiyourm rabbim bir kapıyı kapars abirini açar işşallah rabbime sıgındım ben o beni şimdiye kadar hiç yanlız bırakmadı 23 temmusa 900 tl parayı bulmam laızm günlükcan lazım bu doktora nedenmi gidiyorum adam kaç arkadaşıma vesile oldu günlükcan herkez bebekelrini aldı kucagına allahım banada almayı nasipe tsin işşallah amin

bu aralar paşamla köpügü yazmıyourm herzamanki gibi köpük hanım paşama dirlik vermiyorpaşaya köpügü aldık evcilik oynamıyor oglanın gönlünü yapsınd iye aldım ama nerde bunların ne zaman bebelri olucak netten baktum muhabbet kuşlarını bebekleirne içim gitti yeminle ben ne zaman babanne olucam eşim paşayla oynuyor yere uçuyor eşim yerde paşam kokş koş demeye başladı eşşek sıpası koş koş deyip duruyor allahım birde tatlı diyor bende yürü git dedirtmeyi ögretmeye çalışcam işşallah azimliyim daha ne laflar diyor benim oglum her diyourm rabbim köpügüme paşama ömür versin oglum olursa isiism buldum bile paşaya aliş yada alican koyucam kızada daha karar vermedim muhtemelel kesme şeker yada pufuduk koyucam beni bekliyorlar galiba dogurmamıallahım haırlısıyla torunları elime alsam paşayı evlandırıyimd iyourm kuma gelrise kız üzülür günlük ya bu bebegimin titemesi lazım amam nasıl

yarın babamın öldügü 4 biticem 5 giricek günlükçüm dün gibi seneler ne çok geçiyor yarın hep ibadete ayırıcam işşallah babam için kuran tespih çekip yollucam öldü öleli hatım suyu çok topladım rica edicem gene hatım sularını bana toplasınlar bebegimi sag saglim ocakta kucagım alaıyım allahın izniylre gidebilirsem memelekte gidicem babamım mezarın agötürücem dicem babacım bak trounun getirdim hani benimle aglıyordumya kuzunun bebegi olmuyor diye bak bebegim oldu dicem elini öpemem sarılamam ama topragını öperim papam dicem çok özleidm günlükcam babamı okadar sveerdimki sorma 8 sene felçliydi 3 ay ben baktım bebek gibi helali hoş olsun ona hayırlı evlat olmaya çalışıyourm işşallah allahım yattıgı yerler nur olsun işşallah biliyorumki beni görüyor duyuyor diyorum babam kokuna hasretim çocukalrımın koksuuna hasret oldugum gibi seni bir görseydim keşke canlı bri şekilde öepeydim kokunu içime çekeydim daha ne isterim sana komik gelmesin amam günlükçüm babam aynı şener şene benziyor geçen deidm annem acaba meil atsam desemki siz babam çok benziyorsunu zne olur bir görüşelim dedim gülermi ban aacana inan ikizi gibi bıyıksız hali en azından sarılırdım ona babam diye bagrım abasardım babamın yerini tutmaz amam onu ne zaman görüyüm gözlerim dolar

kaynanam gelince günlükcan ondanda rapor veriyim salı günü ban ageldi yedi içti gitti iş yapmadı o gitti evi toplucam diye anam agladı ben bu kadınla ne yapıcam dedim oglun 2 gündür para aradı bulamadı deidm ban neden gelmediniz dedi bende deidnki salı günü sana demedimmi para yok anne bu doktorun altından nasıl kalkıcaz dedim evet deid daha ne konuşuyorsund edim istemiyorum zaten senden para deidm sormammı gerekir durumu biliyorsun dedim kızdım

arkadaş demişya kocamın sülaleisnden bıktım ben buruya yazsam bana neler yaptıklarını böyle kalıverir yemin olsun
benim eşyalrımı gitti eşim beyendi inegöldüen ben çeyizlerimi getirdim istedigim gibi alamadım gelinligimi dügünüme 3 gün kala aldılar oda istemedigim gelinligi ban dügünde tattıkları altınları yttakıları elimizden aldılar ahmetten mehtemmen borç aldık deyip bize verdiler borşalrı ödeyin diye bizde sazan gibi ödedeik meyerse onların parsıymış bi zdemişler veririsek vermezler başkalarından aldık derrsek verirler dedi dügünde alış verişe çıktıklarından tutta herşeyime kadar laf ettiler dügün paralarımı tuttu çeyrekelrime kadar dolarlarım dünya oldu onları bile göremedim ben birde yetmedi aldıgım bütüm eşyaları bana ödedetiler oda yetmedi eltimlerin borcunu bana ödettiler kolundaki bilerzikelrimi aldılar sattılar oda yetmedi kaç tane tam altın grezleri borç aldırdılar borçları ödettiler biz borç ödücez diye aç kaldık kömürsüz kaldık onlar sıcacık evinde oturdular etine kadar yediler ben kuru ekmek yedim ilk oglum ahamileyim hiç unutmuyorum para yokki kömrü allaım garip eşim beni sıvazlaya sıvazlaya uyuturdu ne günler görüdm günlükçüm ben ya onun bunun parasıyla dogum etteim çıktım benim altınlarım bilerziklerini aldılar kaynımın borçalrını ban ödettiler karısının kolunca 19 dal bilersin var hakmı revamı baa benim 14 dal adana burması gitti hakkını ne eşimin sülaleisn etmiyorum eltime kaynanam etmiıyorum buranın öteki tarafı da var çok eizyet çektiridler bana poldum panik atak hastası onlar yüüznden denedilerki oglum açmısın dok musun anca borçları öde aman diyim dedi durdular 3 gebelik geçriidm kaynanam sadece hastaney egeldi baktı ban evime gelipyte bakmadı hep ayırdılar beni ucuz olsun diye herşeyin ucuzunu aldılar bana artık bıktım eşimin sülelsinden günlükçan allahım eşime ömür ban ömrü karnımdakin eömür versin işşallah aç açın halinden allarda dok açın halinden anlamaz çok çektim be günlkcüm allah onları nasip biliyorsa öle yapsın yaradana el açtım bu tarafın öteki tarafıda var işşallah ozaman görücem ben evlat ayrımı yaptılar günlükçüm 2 ogluna tapulu ev aldı benim evim de tapusuz kaynatamın üstne ev evlatlarım olursa ne borçları üstün eatıcam nede evlatlarımın arasında ayrım yapıcam işşallah bıktım artık günlükçüm evlat ayrımına isyanım var

bugün ne yemek yapsam diye kara kara düşünmekteyim eşim 8 gibi gelirim dedi allahım ömrü versin kuvvet versin eşime bizi kimseye muhtaç etmeisn yaradanım bana yeter rabbimden başka sıgınacak dalım yok çünkügene çenem düştü bugün amam buraya yazmak iyi geliyorssssstresimi atıyorum oh be rahatladım şimdi beni bekleyen koca bir sepet ütü var bulaşıkları makinay aatıcam çok işim var çok yemek ne yapsam şöyel aparatif yemek yiyesim yok

selam günlğk ben geldim eşime sinirim hala geçmedi geçmezdi
bebek fikrini erteledim bilmiyorum olsa acaba eşim beni ailesi gibi görürmüydü?
yok ama o beni ezdirdiği gibi çocuğumuda ezdirirdi
zaten sadece ben değil eşimde vazgeçti sanırım ilacını içmemiş
ikimiz içinde en iyisi bu sanırım
bilmiyorum belki evliliğimizde çok sürmez

ah babacım babam olsaydı hiçbirşey böyle olmazdı eminim
ama Rabbim yetimi görür gözetir elbet çıkacaktır onlardan bu belki bu dünyada belki öbür tarafta
eşime sorsan ben kötüyüm kimseyi düşünüp acımayacaksın günlüğüm
ben nişan paralarını bile saklayıp düğün zamanı eşime verdim
buz gibiyim ona karşı nefret bile etmiyorum
Allahım gözünü açsın artık onun yada bana dayanma gücü versin

Günlük Rabbim çok büyük.. Bir kapıyı kapattı bir kapıyı açtı.. Aşık oldumm aylar önce .Herşey güzel gidiyor çok şükür Tatlı telaşlarım var Allah bozmasın.. Eylül sonuna düğünüm olacak inşallahh.. Çok seviyorum onu.. Her yağmurun arkasından gökkuşağı çıkar derler ya o hesap oldu benimkisi.. Çok şükür..

5 temmus 2009 saat öylen 12.30 yarın rahmetli babamın senesibizden ayrılalı koskoca 5 sene oldu kokusu burnumda tütüyor sarılsaydım dokunsaydım bagrıma bassaydım yavrularımın kokusundan mahrum oldum babamın kokusundanda mahrumum allahım kimsenin babasını almasın yanına acılarını göstermesin çok zor hemde çok baba deyince burnumun diregi sızlıyor ah babam çok erken gitim bizi bıraktın gittin sen gittin ben benden gittim

tam şuramda !
Bir şey var canımı acıtan."
Sanki tüm dünyanın yükü bendeymiş gibi."

daha sana ne yazıyım günlük bu 2 satır anlatıyor sana beni elim tuşlara gitmiyor nasıl yazıyım kokusu burnumda tütor mekanın cennet olsun babam sen öldün öleli küçük kızın büyümedi bıraktıgın yaşta

Son düzenleme:
Tam 155 gun olmus Gunlukcan, sarilip uyumayali
Uzun donem askerlik yaninda bir de kisa donem askerlik kadar hasretlik cekiyoruz!

Neyse sabaha mehtap.....

babam öleli 12 sene oldu
1 yıldır çocugum olmuyor
beni seven adam gitti ailesinin aşığı bi adam geldi
abim annemi çok çok üzüyor
akşama kadarda evde yalnızım eşim gelincede yalnızım yatakları bile ayırdık
mutlumuyum peki tabiki HAYIR

Eşim iki gündür çok ters davranıyo günlük,annem bile farketmiş aranız nasıl limonimi diyo
Regl oldum dediğim günden beri buz gibiyiz...
Napıyımm,sanki benim elimde mi bebeğimin olması
Ben onu yanımda isterken o çookk uzak
Döktüğüm gözyaşlarını gör Allahım

Üzgünüm sadece üzgün
Ne yazacağımı da bilmiyorum açtım öyle işte bu sayfayı...

her nefes alıp verişimizde an be an ölüme yaklaşırken insanoğlu...
nasıl mutluyum derki. daha sıratı bile geçemedik...

ramazana kavuşacak olanlara hayırlı olsun. inşallah kurtuluşa ereriz.

Sadece dua istiyorum sizden.
Benim için çok önemli bir konu için dua...
Allah el açan herkesin dualarını kabul eder ve gönüllerindekini verir inşallah...

Sadece dua istiyorum sizden.
Benim için çok önemli bir konu için dua...
Allah el açan herkesin dualarını kabul eder ve gönüllerindekini verir inşallah...

biliyorum ne hissettiğini, hep dua ediyorum sana canım arkadaşım... geçen gün resimlerimize baktım, ne çabuk geçmiş zaman. bak şimdi neler yaşıyoruz. hep kalbimdesin...

Son düzenleme:
Günlükcüm bugün çok mutluyum dün sorunumuzu aştık. Allahım inşallah tez zamanda bana ve isteyen herkese bebek nasip etsin. Rabbim bizide gör dualarımı kabul et nolur ...

75 gün sonra bu manzaranın içinde olacağım günlük Allah'ın izniyle.

Bodrum'da hava nasıl olur gerçi bilmiyorum, inşallah denize girebileceğim kadar sıcak olur. Bütün yaz çalışacağım günlük, eşim geldikten

2 gün sonra tatile çıkacağız. O da askerde tatilin hayalini kuruyor. Bu kadar ayrılıktan sonra güzel bir tatili hakettik ama di mi?

SEVGİLİ GÜNLÜK
yarın kpss ye gircez, emek veren tüm arkadaşlarım atansın inşallah...

Günlüğüm...
Karanlığa doğru ilerlediğimi hissediyorum...
Yolun sonuna doğru...
Ya sonsuz bir mutluluk ya da cehennem...
Korkuyorum...
İliklerime kadar korkuyorum...
Hayatım hakkında söz sahibi olmayan insanların, iyi günümde bir kez bile yanımda olmayan insanların hayatımı mahvetlerine şahit oluyorum.
Bıktım... Sırlardan bıktım, saklamak zorunda olmaktan bıktım.
Sevmenin bu kadar yasak olduğu bir dünyada yaşadığımı unutmuşum...
KAranlıklar içinde boğuluyorum Rabbim aydınlığa çıkar beni, bizi.
Yitip gitmekten korkuyorum.
Yarın sevdiğin sınavı var...
Bizim için maalesef çok şey demek.
Ve ben umutsuzum...
Yardım et RAbbim, yardım et Rabbim, yardım et

ah günlük, dün 3 sepet ütü yaptım. bakma öyle ev ilaçlandı içime sinmedi bir çok şeyi yıkadım ondan yani

tüm evi temizleyeceğim, mutfak halımı sileceğim. yarın sarma sarıp tatlı yapacağım. saçımı boyayıp, bakım yapacağım.

manikür,pedikür ve cilt bakımı yapacağım :26:

neden mi yapıyorum hepsini, ömrüm geliyor günlükkkk pazartesiiii inşallahhhhh

çok işim var kalksam iyi olcak :18:

yardım et bana yaaa umarım hepsini yetiştiririm...

evet evet yaparım da içim bir tuhaf, sanki saatler geçmiyor

tamam gidiyorum günlükcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…