- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
canim pasam Allah yardimcin olsun samimi kalpden soyledim guzel gunlerin sana bugunlerini unutduracak Allahin izniyle :116:sevgili günlük ben geldim garip paşam geldi kusura bakma çok zamandır yazıcaktım yazamadım kaynanam bendeneyse mevzuyu dagıtmayalım ozaman dinle beni bak kime diyorum dinle diye aman diyim kimseye deme yerin kulagı vardır
bugün 8 yoktu erkenden kalktım kahvaltı hazıladım eşimle yaptık eşim dünden beri para bulma çabasındaydı muayeen parası için malum 350 tl az para degilneyse sabah kahvaltıyı yaptı deid 2 yer var iş yapmıştı sözde parasını alıcak ama nerde vermemişler adiler neymiş para yokmuş senimn karın hamile vs nerden bilicekler bende o gelene kadar sen aglama krizleri tuttu beni agla dur garip paşam ablam aradı aglamaktan konuşamadım abla çok kötüyüm enişten parayı bulamadı malesef doktor işi yattı dedim agladım durdum ablamda kapadı telefonu beni aglayınca duyunca neyse eşim eve geldi dedim ne oldu para almadım zaten aglıyorum ben yüzüm gözüm su oldu sabahtan beri aglamaktan yapma paşam dedi dedim çok istedigim bebegime hamileyim 2 sene bekle okadar kiloyu ver 3 evlat kaybet ve doktor parası bulama dedim yapma paşam biliyorsun çok çabaladık dedi dedim düş yola para dedi sen onu dert etme bildigim birşey var dedim sonra ayaklarım istemeye istemeye kuyumcuya girdi paşa dedi susu dedim bu bebegim için canımı isteseler veririmd edim ben bu bebeg sahip oolmak için neleri göze aldım dedim sonra bekle burda dedim parmagımdaki alyanslarımı sattım adam parasını az verdi deidm mecbur olmasam satmıcam bebegim için deyince az daha yukarı çıktı çıktım dışarı yürüyorum metroya paşam dedi daha iyilerini alıcam söz dedi sana elimle agzını kapadım boşver dedim
sonra metroya dogru yola düştük okadar doluyduki karnımda emanetim evde iş yapmıyorum yatıyorum hep dolu metrolar allahımd eidm metrolara bakarken ne olur önümü aç bebegimi saglama alıyım eşim milet kaldırmadan kendileri kalksınlar dedim içeri girdim metroda eşim yaşında bir bey yer verdi buyur bacımd edi anası yaşında kadına kalkmayan adam ban kalktı dedim allahım şükür sana duyuyorsun beni biliyorum dedimsonra indik başka metroya sonra kadıköye gittik ordan başka otobuse doktoruma gittim beni muayene etti dedi bebegimiz kalp atışı çok fena neye üzüldün dedi brişeyemi canın sıkıldı dedi eşim dedi herşeye aglıyor doktor bey dedi bende dedim 3 bebegi kaybedince bundan korkuyorum ya buda giderse diye dedim üzülmeyin paşa hanım elimden geleni yapıyorum bakın dedi sonra dedim merak ediyorsan gerçegi söylüyüm parasal yönden bira zcanımız sıkkın ben buraya gelebilmek için alyanslarımı sattım okadar deger verdigim elilik alyanslarımdı onlar tek mücevherlerimdi dedim doktor bana herşey para degil paşa hanım dedi bebegimin kalp atısışı çok fenaydı normal bir bebegin kalp atısı 110 la 160 arası benim yavrumun 189 du aaaglamaktan çaresizlikten .çok usandım sabah aglarken allahım kendimden vazgeç.tim eşimdende içimdeki varlıga ömür ver ona bir çare dedim bu ay böyle geçti günlükçüm bir dahaki ay nasıl ben 350 tl bulup buluşturucam bilemiyorum okadar agladımki doktora gdierken eşim yapma paşam dedi kendimi tutamıyorum ne yapayım dedim çaresizlik çok zor günlükçüm parasızlıgına isyan hiç etmedim ama bugün allahım affetsin ettim allahım yavrum için deidm durdum
doktorun odasına gittik nasıl aglıyorum siz dedi böyle yaparsanız üzülür amam bebecik dedi sen biliyorsun bu bebegi ne zorluklarla hamile kaldın dedi serklaj parsını dedim günlükçüm demedi kaç tl arkadaşımdan 9400 istemiş ben 350 zor bulan paşa kulun o parayı nasıl versinokadar çaresizimki anlatamam sana 3 evladımı topraga verdim kokuları burnumda tütüyor bunuda topraga veririsem halim nece olur canım okadar acıyorki anlatamam eşimin ailesinin umrunda degilim parayla oynuyorlar kendi ailem desen onlarında durumu yok ban bir çıkış kapısı lazım allahım amam nerde rabbim duy paşa kulunun sesini evladıma hayırlı kapılar aç ben kara kara düşünüyorum o dikiş parasını nasıl bulucam diye eger bulamazsam bebegimin kokusuna hasret kalıcam 13 yıllık özlemim elimden açık gidicek günlükcan ne olur bir akıl ver ben ne yapayım
bugün eşim ben mutlu oluyum diye çift katlı otobüse bidnirdi en öne hani dedi hayalin vardı en önde oturucaktın hadi dedi keyfim yoktuki nasıl oturuyumsonra vapur sefası yaptık ban büfeden simit ayran aldı seviyorum diye onları yedirdi bana baktım olmuyor üzülüyor deidm iyiyim merak etme deidm ünkü kendini suçluyor biliyorum benim yüzümden üzülüyor diyor neyse emin önüne gittik bu sefer sen mısır seversin diye koştu mısırcıdan mısır aldı yiyelim hadi dedi yedik ordan otobüse bindik indik eve gelicez karpuz aldı allahım ben bu adama ne yapsam az ben mutlu oluyum diye neler yaptı lokum aldı bana hadssi lokumu sen çok seversin dedi eve geldik abdeslendik namzlarımı kıldım elimi açtım dua ettim allahım aşükür böyle eş verdi diye
evladım ben eşim olalım daha kimseyi istememşimdiye kadar 1725 tl doktora para vermişim oda kk sagolsun onlar olmasa ben nasıl giderdim arda beye onlar vesile oldular hep dua eidyorum allahım tuttuklarını altın etsin hepsinin işşallah
kaynanam geldi günlükçüm bende gelri birazdan cenazemiz vardı oraya gitti giremzsem merak etme olurmuyarın gider insana ne koyuyor biliyormusun onu diyim çıkmadan dinle beni sahipsizlik koyuyor parası varken umursamamklık koyuyor dikişim olucak doktor parası idyorum ses yok kadında çokmu kötü gelinim ben ya neden kimse elini uzatmıyor elin acıdıgı gibi neden kendi eşimin sülelesi acımıyor soruyorum sana neyse günlük aglamak üzülmek istemiyorum artık bebegim için tek istedigim hayırlı kapılar açılsın kimseye muhtaç olmuyum çünkü muhtaç olunca agırıma gidiiyor canım acıyor bu kkkdan okadar arkadaşım varki bebegimin hemsi melek anneleri allahım hepsinden razı olsun iyiki varlar günlükçan kusura bakma bu aralar çok dertliyim sayfanı doldurdum hakkını helal edersin artık sonra görüşürüz paşa kulundan sevgiler
Sadece dua istiyorum sizden.
Benim için çok önemli bir konu için dua...
Allah el açan herkesin dualarını kabul eder ve gönüllerindekini verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?