Yoruldum cok ama cok yoruldum...Suan icimden aglamak geliyor...
2,5 yildir hem full-time calisip isten kalan zamanalarda yilin 8 ayini ders calisarak ve unide ders dinleyerek gecirmekten cok ama cok yoruldum. Sabahlari yatagimdan sürünerek cikiyorum bazen 3 te yatip 7 de zor kalkiyorum. Uyanamiyorum ki ben tatilimde bile en ec saat 8 - 8:30 da uyanan bir insanim. Cok ama cok yoruldum ben bu yasimda tükenmis hissediyorum kendimi... Son iki dönemdir sürekli niyeler nicinler ucusuyor beynimde
Sonra diyorum hopp pamuk_helva sen bu degilsin sen didinmeyi, tirnaklarini kaziyarak biryerlere gelmeyi herseyden önce mucadele etmeyi seven iyi bir savascisin..Sabrin sonu selametir diyorumda artik bedenim cok yoruldu. Zayiflamaya basladim yine kiyafetlerim olmuyor. Aliyorum bi iki kere giyiyorum büyük geliyor
....
Artik bende can sk1ntisindan pufflamak ufflamak istiyorum, Kitap okumak istiyorum, rahatca fotograf cekmek istiyorum cekim isteyelere soranlara malesef musait degilim dememek istiyorum, kek, pasta, kurabyie yapmak istiyorum süslü süslü, sinemaya gitemek istiyorum, uzun uzun alisveris yapmak, tatilimin yarisini okula ders calismak icin harcamamak, normal olmak istiyorum yahu... Sürekli aklimda ders, okul ve is üclüsü olmasin..Rahatca calismak istiyorum ya
Aglamak istiyorum suan, ellim ayagim bosaldi suan
((
Birde nereden gidipte o okula yazildiysam, eyaletimde benim alanimda en zor okul
Nefret ediyorum resmen suan...
Tabi suanda 2,5 yilin vermis oldugu yorgunluk, yasanan hayal kirikliklarinin, yeni bir is alaninin, yeni bir is cevreninde etkisi var böyle hissetmemde sanirim...güzel bir tatile ihtiyacim var...Kafam bosalsin birazicikta olsa gerci o da mümkünmü bilmem ki
okul bimeden bana rahat yooookk bunu anladim...
Rabbim darda kalan tüm arkadaslari tez zamanda feraha cikarsin, yüreklerine, gönüllerine ferahlik versin insaAllah