Popüler Konu Sevgili günlük...

hani o ayrıl diyenler...neden teselli etmiyorlar şimdi...oh olsun bana...reva bu acılar...

Her yeni bir gün yeni bir karar.
Çok yorucu olmaya başladı.
Düşüncelerin ağırlığı gittikçe artıyor.
Hangi son mutluluk kapısının anahtarı ?
Ah bir bilebilsem..

bitmediiiiiii imdatttttt günlükcannnn yaaa... 1 sepet daha ütü yaptım sabahtan beri mutfaktaki dolapta bekleyen tüm bulaşıklarıda yıkadım ( aklımdan zorum var temizleride yıkadığım için ) balkonları yıkadım. kıyafet ayırdım ihtiyacı olanlara verilmek üzere şimdiiii kahve molası verdim. şimdi süpürüp silip toz alsam sonra halılarımı sericem :26:

örtüleri sersem yıkadığım koltukların. odanın halılarını yıkamacıya vereceğim aradım gelip alacaklar.

sana neden bunları yazıyorum sor bakalım ! çünkü kendi kendime motive ediyorum hehehe

itiraf ediyorummm yorgunummm çok yoruldum

sevgili günlükkk,
baya oldu yazmayalı eşim işten ayrıldı diyarbakır ellerinde kaldık pazartesi bi kaç yerle görüşcek olmazsa ankaraya döncez. Zaten çarşamba biletim var ben uçucam ankaraya hamilelik bu sıcakta zor geçiyor en iyisi ankaraya annemin yanına gitmek eğer iş olmazsa eşimde gelcek evi taşıcaz. Offffff burda düzenim var 4 ay sonra doğum var oraya gitsem hemen ev tutulmayabilir ama ben kendi evimde yavrumu doğurmak istiyorum Ankaraya hem taşınmak istiyorum hem istemiyorum belki daha erken bilmiyorum diyarbakırı seviyorum eşimin işi olsun günlük yaaaaaaaaa:44: hayırlısı bakalım pazartesi ne olcak Allahım hayırlısı ne ise onu ver..

merhaba sevgili günlükçüm sana satırlar dolusu laf yazıcaktımda vazgeçtim 4 satır beni sana anlatıcak insanlar ne vefasızmış herkezi kendim gibi bilmişim bir daha faka basarsam ne oluyum canım bugün çok sıkıldı dün babamın senesi vardı öleli 4 biti 5 girdi karnımdaki bebegim strese girmesin diye kafamı oyaladım aglamadım ilk defa senesinde aglamadım ama bugün gelen telefon çok aglattı beni ve sana sesleniyorum günlükçüm bugün telefon geldi canım çok sıkıldı günahım olmadıgı halde olan gene bana oldu agzımdan çıkmayan laflar söylenmiş olmuş bende diyen kişiyi aradım oda dedi yüzleşirim istersen dedi sadece 4 satır bir laf dedim oda ona yetti merakmı ediyorsun 4 satır lafımı söylüyümde dinle ozaman

Dostumsan yanımda ol,
Düşmanımsan karşımda ol.
Ortada bir yerde isen;
Benden uzak ol..!!!

Son düzenleme:
Selam günlük,
Yorgunum ben.
Haftalardır ev temizliği yapmaya çalışıyorum kendi çapımda.
Derinlemesine temizlik ne zormuş. Hele mutfak öyle bir oyaladı ki beni. Rafları boşalt, temizle, yıka, yerleştir.
Ev hanımlığı zor iş vesselam. Ben adam gibi okula dört elle sarılayım en iyisi.

Bugün teyzemlerde almanya'ya geri döndüler. Alışmıştım aylardır burda olmasına. Şuan yoldalar. Umarım sağ salim ulaşırlar. Özleyeceğim teyzemi. Gerçi 1 ay sonra tekrar gelecek. Bu sefer daha çok gezeceğiz, yiyeceğiz, içeceğiz. Sinir, stres istemiyoruz artık.

M ile 2. yılımızın dolmasına az kaldı. 15 temmuz tanışma, 29 temmuz çıkma yıldönümümüz. İkisinide kutluyoruz beyefendi öyle başlattı öyle gidiyor işte.
Akşamüstü çay içerken S4'leri beğeniyor musun dedi. Niye soruyorsun dedim. Sordum işte dedi. Ben biraz üstüne gidincede ağzındaki baklayı çıkardı. Telefon alacakmış bana beyefendi. Söylediği çok iyi oldu yanlız. Çünkü ben böyle bir şeyi kabul etmem şuanda. Zaten iş durumu muallakta çok iyi değil. Kirasını yeri geldiğinde zor toparlayan adam birde milyarlık telefon borcunun altına girecek. Kesinlikle öyle birşey yapma dedim. İçimde rahat etmez ki gönlüm razı gelmez. Hediyeye bile gerek yok dedim. Gerçekten yok. Kıl biriyim aslında ben ama hediye konusunda takıntım yok hiç. Hatırlasın yeter. Ya da hiç olmadı ufak birşey alsın. Ben ona birşey alıp almama konusunda kararsızım hala. Geçen yıl almadım mesela.

Bilemiyorum hiç. 2 yıl dolacak ben bu adamla ayrılacak mıyım, devam edece miyim. Hiçbir şey bilmiyorum. Bu kararsızlıkta ruhen yoruyor beni işte.

selam günlük yine ben
eşimle çok şükür barıştık ama tartıştığımız konudan hiç bahsetmedik
:26:dışarıdan geldi hazırlan gidiyoruz dedi nereye dedim sen hazırlan dedi denize gittik girmedik ama oraları hep gezdik ilk kez gittiğimiz bir yerdi ve ben çok istiyordum gitmeyi .
bu bile benim için büyük bi adımdı çünkü bu adam özürdilemek bir yana ben konuşmasam konuşmazdı bile
bebek aşkımda yine had safhada

her yerde karşıma hamileler çıkıyor öylede tatlılarki
birgün acaba bende

günlükçüm bugün çok yoruldum öyle böyle degil ama deydi evim mis gibi oldubugün okadar yoruldumki sana yazıcak taakatim kalmadı dedim bir yazayım neyse onun için girmedim
benim jelibonum diyorki prensesime söyle çok yakın bekledigi günler dedi içene doguyormuş allahım bebegi olmayanlara tez zamnda versin işşallah bu mubarek üç aylardaben bu bebegimi kavuşmak için 2 sene bekledim 33 kilo verdim 3 evladımı cennet yolladım kardeşlerini yolladılar bana ben inanıyorumki onlarında onunda olur sadece strese girmesin bak girmesin strese bak nasıl o ay oluyorher secdemde dualarımdalar bebegi olmayanlar bunu bilsinler onlardar bana dua etsinler olurmu bebegim diger bebeklerim gibi cennete gitmesin allahım haftaları yaklaşıyor korku sardı içimi rabbim acısını göstermesin işşalah

Son düzenleme:
Meraba günlükcüm valla ben bugün çok iyiyim kocacımla bugün biraz gezmeye çıktık ona yeni bir telefon aldık şimdide düğünden geldik yaz geldiği zaman düğün sezonu beni çok yoruyor ama neyseki Ramazan'da rahatız öyle böyle derken Ramazan'da geldi sayılır hayırlı bol bereketli Ramazan ayı olsun inşallah tüm Müslüman alemine. Çok şükür herşey yolunda gidiyor. İnşallah yakın zamandada bir bebek haberi olursa bende keyfime diyecek olmaz :)

günlükk şu bi saate kadar her şey normaldi ama saat 00,00 dan sonra oldu olanlar. ben bu çocuğu öldürcem yakında :) kızlara karşı bi garezi var onu bi çözsem gerisi gelcekte. daha fazla bulaşıpta kendimi riske atamadım. dövcek gibi konuşuyordu zaten. baya baya korktum :18: onun yüzünden facemi dondurdum bilee. neyse artık içimdeki döktüm ve dondurdum rahat kafam yaani :)

Misir'daki Hollandali gazetecinin ciglik atarken o Allahin belasi, o Allah'tan korkmaz igrenc adamlarin kollari arasinda tecavuze goturuldugu video var ya gunluk, iste ben onu hic unutmayacagim, namaz kilan onlarca insanin uzerlerine silah siktilar ya gunluk, ben onu da unutmayacagim. Allah onlari kahretsin, kahrolsun hepsi tek dilegim o. Iste simdi tam anlamiyla kullaniyorum...Diren Misir...

Kalbim ve beynim büyük bir savaşta günlük.
Kalbim git diyor, koş diyor ona.
Öyle muhtacım ki sevgisine, varlığına.
Mantığım olduğun yerde dur hatta arkanı dön ve kaç diyor.
Nasıl çıkıcam bu savaştan ben her iki seçenekte de yenilen ben olucam.

pişmanlık,üzüntü,çaresizlik,suçluluk....öyle bir duygu yumağıyım işte...

Birgün bu kadar büyük bir arzuyla anne olmayı isteyeceğim aklıma gelmezdi
yaşanan onca acı,gözyaşı ve yıkımlara rağmen artık güçlüyüm günlük
mutluyum huzurluyum şükür ki..
tek eksiği var hayatımın ve aşkımın bir BEBEK!!
bende anne olur muyum günlüğüm bende çeker miyim o cennet kokusunu içime
kocaman bir göbüşüm olur mu?
Allahım bana ve ben gibi gerçek bir anne olmayı isteyen herkese bu duyguyu yaşat!!
ramazan bereketiyle bebek müjdesiyle gelir inşallah

kalbimde bir ateş, hasretin acısı bu biliyorum... gelemedin, belkide zaman alacak Allah bilir...

yaptım yemeği ama sarmanı buzluğa attım, tatlıyı da yaptım ama oda kalacak ...

biliyorum uykumdan sıçrayışım da boşa değil di...

sözün bittiği yerdeyim sadece sen gelene kadar uyusam sen gelince beni uyandırsan.

gücüm tükendi, keyifsizim iyi değilim anladın mı?

Uzun zamandır aklımda olan bişeyi yaptım pişman olabilirdim ama çok şükür ki olmadım.
Annesini aradım. Ben ....'nin eski arkadaşı biblo rahatsız etmiyorum umarım biraz vaktinizi alıcam dedim. Ve böyle yarım saat konuştuk.
Tahmin ettiğim gibi çok güzel konuştu içimi biraz rahatlattı.
Bende seninle konuşmak istiyodum iyiki aradın bana hiç bişey anlatmıyo çok üzüldüm seni kızım olarak görmek isterdim dedi.
Olayları anlattım defalarca özür diledi benden oğlu adına. Oglundan daha çok adam gibiydi.
Seni görmesemde fotograflardan bikaç kez konuşmamızdan çok sevmiştim benim kızım yok çok isterdim ailemize girmeni ama benim oglum eşşeklik etmiş ben bunları bilmiyodum ne diyim özür dilerim dedi. Seninle tanıştırmak istiyodu beni bunun planlarını yapıyoduk hiçbisey anlamadm dedi.
O kızı tanıyo ama sadece iş arkadaşı olarak duydum tanışmadım sevgilisi olarakta bilmiyodum ama seni ne kadar sevdiysem o kızdanda o kadar negatif enerji aldım ve C... ona sana verdiği kadar değer vermiyo bu benim yorumum ama öyle hissediyorum dedi.
Sen onun içinde farklıydın ben kendimi seninle tanışmaya odaklamıştım nasıl bu hale dönüştü işler anlamadım dedi.
Ne zaman konuşmak istersen ara hatta yüzyüzede görüşebiliriz ben seni çok sevdim vardır her şerde bir hayır Allah sana en güzellerini versin senin ne kadar iyi bi insan olduğunu tahmin ediyodum ve artık eminim dedi.
Defalarca özür diledi defalarca aileme girmeni çok isterdim dedi.
Ve ben oğlumu biliyosam ne zaman olur bilmiyorum belki bi kaç sene sonra ama seni bulup özür dilicektir dedi.

Önemli bi ayrıntı kadın hiç bişeyi bilmedigi halde bi iki ay önce almış karşısına Biblo çok iyi biriydi haksızlık ettin o kıza demiş. C nerden biliyosun demiş? Hissettim o kızla olmalıydı demiş o da kapıyı vurup gitmiş. Konuşulmuyo onunla anlatmıyo hiç bişeyi çok üzüldüm bunu bil ve istediginde ara beni onun annesi olarak düşünme anlatıp rahatlamak istersen ben burdayım dedi.

Ve kötü bir geçmiş üzerine güzel bir gelecek kuramaz çok yanlış yapmış benim yetiştirdiğim bi çocuk bunu yapmamalıydı dedi.

Son düzenleme:
Yoruldum cok ama cok yoruldum...Suan icimden aglamak geliyor...

2,5 yildir hem full-time calisip isten kalan zamanalarda yilin 8 ayini ders calisarak ve unide ders dinleyerek gecirmekten cok ama cok yoruldum. Sabahlari yatagimdan sürünerek cikiyorum bazen 3 te yatip 7 de zor kalkiyorum. Uyanamiyorum ki ben tatilimde bile en ec saat 8 - 8:30 da uyanan bir insanim. Cok ama cok yoruldum ben bu yasimda tükenmis hissediyorum kendimi... Son iki dönemdir sürekli niyeler nicinler ucusuyor beynimde Sonra diyorum hopp pamuk_helva sen bu degilsin sen didinmeyi, tirnaklarini kaziyarak biryerlere gelmeyi herseyden önce mucadele etmeyi seven iyi bir savascisin..Sabrin sonu selametir diyorumda artik bedenim cok yoruldu. Zayiflamaya basladim yine kiyafetlerim olmuyor. Aliyorum bi iki kere giyiyorum büyük geliyor ....

Artik bende can sk1ntisindan pufflamak ufflamak istiyorum, Kitap okumak istiyorum, rahatca fotograf cekmek istiyorum cekim isteyelere soranlara malesef musait degilim dememek istiyorum, kek, pasta, kurabyie yapmak istiyorum süslü süslü, sinemaya gitemek istiyorum, uzun uzun alisveris yapmak, tatilimin yarisini okula ders calismak icin harcamamak, normal olmak istiyorum yahu... Sürekli aklimda ders, okul ve is üclüsü olmasin..Rahatca calismak istiyorum ya Aglamak istiyorum suan, ellim ayagim bosaldi suan ((

Birde nereden gidipte o okula yazildiysam, eyaletimde benim alanimda en zor okul Nefret ediyorum resmen suan...

Tabi suanda 2,5 yilin vermis oldugu yorgunluk, yasanan hayal kirikliklarinin, yeni bir is alaninin, yeni bir is cevreninde etkisi var böyle hissetmemde sanirim...güzel bir tatile ihtiyacim var...Kafam bosalsin birazicikta olsa gerci o da mümkünmü bilmem ki okul bimeden bana rahat yooookk bunu anladim...

Rabbim darda kalan tüm arkadaslari tez zamanda feraha cikarsin, yüreklerine, gönüllerine ferahlik versin insaAllah

sevgili günlükcan ben geldim ne var ne yok bebem beni soracak olursan iç güveyden halliceyim işte geçinip gidiyosbugün 2 makin açamaşır yıkadım evi temzile mutfagı topla bride üstene üstlük misafir geldi çaya allahım o neydi öle sen temizledigim evi maffet sıpa eline almış arkadaşın kızı keki heryeri yeniden temizle sildaha pilav yapıcam salat ayran temem patlıcan kebabı yaptıydım dün eşim beyendi eh işte deid len deidm ilk defa yaptım bu erkek milletine neden acaba brişeyi beyendiremiyoruzdemiyor garip eşim ban yemek hazırlamış uyuz ne olucek neys emevzuyu uzatmıyım geçen brişey yazdımya sana haksızlık üzerine ben haklı çıktım gelip benden özür dilediler kabul ettimmi etmedim neden edicekmişim canım artık defterimden sildim o şahısı

bugün eşim gene geç gelicek gene isyanlardayım şarkı yazıcam inanın 8 yoktu evden çıktı oructa giriyor bugün kıyamam işide agır nasıl çalışıcak :18:allahım sabır versin oruç tutanlara günlükçüm inan ben vicdan azabı çekiyorum tutamayacagım için amam bebegimin tam gelişme evredi kıyamam ona o benim kıymetlim 12 sene sonra gelen emanetim allahım herkeze nasip etsin anneligi bugün namzımı kılarken herkeze dua ettim helede 2 arkadaşım tüp bebek yaptırdı birinin 13 birinide 15 belli olucak kıyamıyorum allahım işşallah bu mubarek günde emanetleri yanlarındadır yıkıp çok zor günlükçüm inan parasından vazgeçtim manevi degeri bitiriyor adamı örmek ben 3 bebegime hamile kalıdm üstüne titredim her cinsiyet ögrendigimde mutlu oldum kızımda deidm işte bu kızım olucak dikişimde olucak durucak amam olmadı malesef kısmet degilmiş bu bebek mevzusu kafamı bulandııryoru riskli haftalarım yaklaşıyor günlükçüm korkuyorum çizzelge yaptım dikkat ettiysen arkadaşlar ısrar ettiler paşa yap diye işşallah pişman olmam en son kızımda yaptıdyım riskli haftası gelince sildiydim iyiki silmişim cennet kuşum cennet uçtu bunda umudluyum işşallah bugün eltim aradı gene sinrimi tepeme çıkarmayı başardı bu kadını ban allahım paraylamı verdin sesn deidm canımı çok sıktı allahım böyellerinin gazabından korusun işşalah bugün böyle geçti günlükçüm su içe içe anam agladı bugün doktorum dedi paşam en az 3 litre içiceksin şart kardreşim içiyimde içmesine wc git gel anam agladıneyse senle daha çok yazışırdım bebem eşim yoldaymış pılavı koyuyum öpüyorum seni

jelibomun hep dua ediyor sevgili olanlar kavuşsun bebegi olmayanlar tez zamanda olsun anası babası olmayanlara rabbim sabır versin herkeze hayırlı ramazanlar günlükcan herkezin mubarek ramazan şerifini kutluyorum allahım saglıklı saatli günler getrimesi tememnisiyle ben gidiyorum sonra gene geliriim gen başladı mide bulantılarım aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…