Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi değilim , dışardan anlaşılmaz ama değilim işte ..
İhanetin kekremsi tadı dolaşıyor damarlarımda ..
Ama tek kelime açıklama yok ..
Hayır yalan ya da evet yaptım yok ..
Sessizlik var ve sinirime dokunuyor ..
Mevlam hayırlısını versin günlük ..

Günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük

Evimdeyim ya beeennn :) Benden mutlusu yok.
Şükür Allahıma valla :)

Sevgili Günlük Kardeşim

Döndüm ben bugün eşimin yanından, artık bu son med-cezirdi.... İnşallah ay sonuna doğru yanımda olacak

İlk gün yorgunluk ve başka nedenlerden dolayı biraz kötü geçti aslında ikimiz içinde Cuma günü İstanbul' a vardığımda biraz fenalaştım, acile gittik, çok fazla sancım vardı hemen ultrasona aldı kadın doğumcu, iki tane ilaç verdi akşama kadar biraz ağrım oldu, eşim çok üzüldü ama gece iyiydim...

O akşam bir de geceye kadar yoldaydık eşimle Ağva' ya gittik... Yollar çok yoğundu Cuma olduğu için sanırım çok uzun sürdü yolculuk ama çok keyifliydi eşim yanımdaydı daha ne olsun, açlıktan ölüyorduk gece 12' ydi otele vardığımızda tabii akşam yemeği filan kalmamıştır diye düşündük ama bize aç mısınız diye sordular, aşağı restorana doğru gidin artık peynir ekmek ne bulursanız yersiniz dediler Bize hem hoş geldiniz demek için hem de evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için gece gece nehir kenarında mumlu, ışıklı masa hazırlamışlar, fonda da romantik müzik falan çok mutlu olduk... Gece gece mangal yapmışlar bize, karnımızı doyurduk

Sabah da güzel bir kahvaltıyla güne başladık, Ağva merkezde gezdik biraz, birbirimize zaman ayırdık, nehirde gezdik sandalla, bisikletle Eşim bana parfüm almış, canım benim Ağva' dan birkaç hatıra aldık evimize... O gün evlilik yıl dönümümüzdü Günlükçüm, 6. yılımıza girdik, anı kalsın istedik, akşamına da yine nehir kenarında romantik bir yemek yedik, çok özlemişim eşimle yemek yemeyi Birlikte geçirdiğimiz zamanları yad ettik, gelecek günleri hayal ettik, canım benim yaa her şey çok güzeldi, hiç ayrılasım gelmedi yanından Artık 20 güncük sabredeceğiz ne yapalım...

Günlükcüm bu arada herkese de Hayırlı Ramazanlar diliyorum sevdikleriyle

Gecenin şu sağır sessizliğini sesin bölseydi keşke.

"Bir çay içelim mi?" deseydin mesela,
O gülümseyen sesinle...

Sevgili günlük,

Bugün onu kaybedişimizin 2. yılı. Onla geçirdiğimiz 1 yıl o kadar dolu dolu geçmişti ki, 2 yıldır hiçkimse atamadı içimden bu boşluğu. Daha kaç 2 yıla ihtiyacım var bilmiyorum ama unutulur zamanla diyolar. Bilmiyolar ki onu neden unutamadığımı. Koca bir sene ondan başka kimsem olmadığını, en umutsuz olduğum zamanda, herkesin bana sırt çevirdiği zamanda onun elimden tutup kaldırdığını bilmiyolar. Ailemle, arkadaşlarımla, erkek arkadaşımla herkesle aramın bozuk olduğu bi dönemde, ölmek istediğim bi dönemde, psikolojimin alt üst olduğu bi dönemde onun bütün hırçınlıklarıma katlanıp bana yeniden hayat verdiğini bilmiyolar. Bi kızla bi erkek yakın arkadaş olamaz derler ya hep, keşke beni bırakıp gitmeseydin de onların yüzünü kara çıkarabilseydik...

sevgili günlükcüm allahım yarabbim çok sıcak bu istanbul ne olur bizim halimzi allahım yardım etsin oruç tutanlara işşallah bende tutuyum dedim eşim tuturmadı bebegimiz küçük annesi zaten riskli gebelik geçiryorsun dedi yapma dedi korkuyroum zaten 4 gün geriden gidiyor arayı kapatırmı bilemiyorum aklım çıkıyor bebegiem brişey olucak diye
bugün eşim kahvaltımı yapana kadar gitmedi işe yediridi gitti kendi oruç tutuyor işide agır rabbim işi agır olanlara kolaylık versin işşallah sabır versin işşallah ilk defa degil tabi oruç tutmam rahmetli oglumdada tutmamıştım hatta kaybettigimde kaynanam hastanede oruç bile tutmadın bebegine brişey olucak diye dedi allahım o lafı kulaklarımdan gitmiyor bri akıl diyorum tut orucu allahım emri diger taraftanda diyorum bebegim vitaminsiz susuz kalır dile kolay 19 saatilaçları iftardan sonra içsen diyorum sahurdada digerlerini suyu ne yapıcaz hava zaten sıcak eger kızın olaydı tutcaktım günlükçüm hiç kurtuluşu yoktu çünküokadar alışmışımki mubarek ramazanda oruc tutmayı inan tutmuyorum diey vicdan azabı çekiyorum
bugün eşime şöyle gzüel iftar sofrası hazırlıyım işşallah yarma ısladım dünden onu soguk nohutlu yorgurtlu çorba yapıcam yanına semiz otu onun yanın amakarma tememtatlı yapasım vard ane yapsam diye düşünmekteyim eşim kadayıf almış yapmak için 3 güdnrü dolapta günlük işşallah bozulmaz ben o tatlıyı hiç bilmiyom nasıl yapılıyor şimdi yapasım var gzüel olmazsa eşimin cenesinden kıurtulamamama azimliyim bakıcaz

evim temiz amam gene dip köşe temizlenmesi lazım beyazlılarımı katlıcam ütü yapıcam evi dip köşe temizliyimd iyorum akşamada serinde balkonda yemek yiyelim olur biter bugüm 3 litre suyumu içmem lazım işşallah içerim şidmi gdiyimde yemekelri atıyım düdüklüye namaz akadar evi halledyim mi sgibi oturuyum sonra tespihlerimi çeyim bitsin sonra gene gelirşö günlükcan herkez kendine iyi baksın

sevgili günlük
günler bi şekilde geçip gidiyor ama özlem hiç bitmiyor
ne inat ne inatttt gözgöre göre acı çekmemi istiyo gibi sanki
allahım nolursun ya kafasında bi ampül parlasın da
beni özlediğini anlasın

Yarın saat 2 de rahim filmi için hastaneye gidicem günlük,dua et bana korkuyorum çok önce asistan eşimi ikna etmiş 5 dakikalık bişeye anestezi gerek yok çok acımıyo diye ama okuduklarımdan o kadar korktumki ve çektirenlerin yorumlarından dedim söyle yazsın anestezi ben anestezisiz çektirmek istemiyorum zaten hafif bişey veriyolar,off,nolurdu şimdi bebeğim benimle olsaydı,çok acı çektim günlük belki de daha çok yolumuz var bilmiyorum yarın belli olucak herşey,Rabbim hayırlı yazılar yazsın hakkımda inşallah

Çok çok uzun bir aradan sonra merhaba günlük.

Bütün bir sene ders çalışarak geçti.
Çağıranlara gitmedim, kimseyi çağıramadım evime ve küsen bir çok insan oldu. Bilgisayarımın yüzünü görmeyeli aylar oldu.
Atanınca telafi ederim dedim.
Peki ne oldu? Sınavım hiç de istediğim gibi geçmedi. Hafta sonu alan sınavı var ama artık çalışmaktan tiksinmişim, bir türlü oturamıyorum masaya.
Allah'tan ümit kesilmez, ben yine elimden geleni yapacağım ama sanki eskisi kadar yakın değil hayallerim.
Yine de artık heder etmiyorum kendimi.
Ölümlü dünya ve bir gün göçüp gittiğimde nerede çalışmış olduğumun çok da bir önemi olmayacak.

Arkadaşlarıma selamlar olsun. Umarım bundan sonra daha sık yazabilirim.

güçsüzüm...

hayatım boyunca tam anlamıyla bütün olarak bir şey yaşamadım...
gözümde hep yaş oldu, hayatımın her köşesinde, sınav dedim isyan etmedim, dayanamıyorum...

herkesin evinde bayram havası, iftar sofraları kuruluyor ama bak ben bir başıma bir tabak yemeği zor koyuyorum sofraya...

ne zaman gelir bilmiyorum. yorgunum canım bir şey yapmak istemiyor,yemekte yemek istemiyorum.

sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi, ne günah işledim diyorum bazen...

telefon edip çağıranlar oldu ama istemiyorum kimseyi istemiyorum...

sürekli uyuyorum, içim acıyor...

hep yokluk mu çekeceğim bu hayatta...

zaten bebekliğimden beri 1-0 başladım yaşamıma, kazandığım okuluma gidemedim çalışmak zorundaydım.

sonra acılar içinde kıvrandığım bir deneyim yaşadım, eşim çıktı karşıma tam mutluyken bazı sorunlar yaşadık, aramızda değil
yine hayatın bize getirdikleriydi. o baba duygusunu evimde hissetmek istedim o güzel aileyi hayal ettim. oda ertelendi, olmadı...

son darbeside bu oldu hayatın, sırada ne var merak ediyorum, aslında etmiyorum daha fazla boynumu bükemez ya bu hayat.

ne olursa olsun en fazla canımdan olurum, zaten ağır geliyor bu bedenime...

olsun o olsun artık...

bıktım...

uykusuz bir gecemizin daha başlangıcına hoşgeldik günlük
bugün öğleden sonra benm için pekte iyi geçmedi
aklıma getirmek istemediğim şeyler bianda hücüm ettiler ve beni bitirdiler günlük
ne gücüm kalmış onları kovcak ne de başka bişi
offf offff

Aşağıdaki yazıyı tam 1 yıl önce bugün, bu sabah yazmışım. Bir koca yılda neler değişebiliyor değil mi?

Allah ayırmasın demişim, sen ayırdın bizi. Rabbim bizim yanımızdaydı, sen uydun seytana. Sen yıktın yuvamızı. Sen yıktın hayallerimizi.

Hayatımda olmasan da bugün bizim yıldönümümüz.

Seni asla affetmeyeceğim.

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...

akılcı yorumlarını hep takıp edıyorum oyuzden yıne boyle bırsey yazdıgını dusunerek okudum ama ıcım burkuldu zaman gecıyor hayat akıp gıdıyor ama nıyeyse sen benı hep cok derınden etkılıyorsun ne dıyım bılmıyorum kı ne desem bılmıyorum

hakkında hayırlısı olsun demek ıstıyorum hersey daha guzel olsun anıların, hayatın canını acıtmayacak bır noktaya gelsın ınsaallah guzel bır ınsansın guzel ınsanlar cıksın karsına. guzel anılar, hep aynı masumıyette hatıralar, hıc kotu anın olmasın ınsaallah

neden daha fazla uyuyamıyorum ki sanki
erken kalkınca onu daha fazla düşünüyorum
daha fazla aklıma geliyo ve daha çok bekliyorum

allah şu hasretlik bitse ya artık yarabbim

Düşünüyorum da buraya güzel bişey yazabilecek miyim acaba?
Ağlama duvarı gibi gelip gidip ne zaman kendimi bk gibi hissetsem buraya yazıyorum.İnsan ağlayacak omuz bulamayınca böyle duvarlara ağlıyor işte.
Umut ettiğim şeyler beni terk ediyor.Atama işi muallakta,pek de umutlu sayılmam.Bebek tedavisi hala sonuç vermedi.Ailemin sıkıntıları var ve ben yanlarında olamıyorum.Şimdi ben kime dert yanayım.Herkes en az benim kadar dertli.Allah'a sığınıyorum sadece.Sanki havada oksijen bitti de nefes alamıyorum.ASlında yazacak çok şeyim vardı.Ama şu an kelimelere dökemiyorum dahi
bitti daha da yazamıyorum ya

sözlerin titriyor dedi adam...

tutamadı kadın ağladı yine...

'sana şiir yazdım ama dedi usulca, sadece sensizliğin acısını ağırlığını anlatıyor' diye ekledi adam...

okundu şiir...

kahroldu kadın artık umutsuzluğu bir kez daha sapladı kalbine...

ve uzadı gitti konuşmaları...

mahfoldu kadın, nefesi kesildi,sesi kesildi iki tarafın...

geriye sadece özlem ve göz yaşı kaldı...

Sevgili gunluk,icimde oyle bi evlat hasreti var ki anlatamam
sanki hic hamilelik gecirmemis gibi heyecanliyim
etrafima bakiyorum her kes hamile
bi taraftan kuzular dunyaya geliyor Allah hepsini anali babali buyutsun
ama ben de istiyorum gunluk kucucuk minicik bi kuzu daha istiyorumtam 1 yil oldu ama olmuyo,olmuyo iste
gecen koye gitmistim ya halamin gelini dogum yapmis bebegi sevmeye gittik benim kiz hic ayrilmadi bebegin yanindan emzigi dusunce veriyo opuyo seviyoicim burkuldu
herkes de ne zaman hamile kalacaksin diye soruyo sanki benim elimde tovbe Yarabbim
Allahim nolursun su guzel ayin hurmetine hakeden,bebek isteyen her kesi sevindir
hamilelere guzel bi hamilelik sureci kolay dogum nasip eyle Allahim(Amin)

Rahim filmimi çektirdim günlük anestezi aldım tam 4 yerden deldi kolumu anestezi uzmanı,çok canımı yaktı bütün kolum mosmor
Sonra uyudum,uyandığımda eşim başımdaydı dedim sonuç ne?
Doktor ameliyata girdi dedi tüplerden birinde problem varmış rahimde üstten hafif basıkmış
Sonra rapor çıktı,dış gebelik geçirdiğim sol tüpte kıvrımlaşma varmış
Benim rahimde kalp şeklindeymiş ama hafifmiş işte bu da düşüğe,erken doğuma falan neden oluyomuş
Doktor yarın dönücek bakalım ne diycek sözde bu akşam arıycaktı aramadı
Tüplere kendimi hazırlamıştımda şu rahim işi çok canımı sıktı çokk

Şu mübarek günlere eriştiren Rabbime Hamd olsun..
Allahım bu günleri bol dualı geçirebilmeyi nasip etsin inşallah..
Bundan bi kaç sene önceydi öyle bi sıkıntım vardı ki.. Gece gündüz kendime bunu dert ediyordum
Ramazan ayında hergün teraviye gidip yana yakala dua ettim
Allah duamı kabul etti çok şükür.. Ama şimdi ki aklım olsa kendimi o kadar üzmezdim.. O kadar ağlamazdım
İnsan bilemiyo ki işte geleceği..
Keşke insanoğlu bu kadar bencil olmasak ve dualarımızı; öncelikle ve sadece Allah rızasını kazanabilmek yönünde edebilsek..
Ama yok Allah'a layıkıyla kulluk edemediğim gibi ondan istedikleriminde haddi hesabı yok..
Annem hasta, yatıyo yanımda.. Ona baktıkça nolur Allahım diyorum ve sadece gözlerim doluyo o beni anlıyo Rabbim beni anlıyo biliyorum...
Benim küçücük bi ailem var ve tek dileğim onları hep mutlu görmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…