Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüğüümm uzuun bi aradan sonra selamlaarrr
ben çok iyiyim Allah'a şükür dinleniyorum evde bol bol
bu aralar ablamın karnındaki miniğiyle meşgulüz, daha 3,5 aylık ama bi heyecanlıyız sorma
geçen gün cinsiyetini öğrendik ve tahminlerim doğru çıktı ben bildim herkesin aksine
yakışıklı bi miniğin teyzesi olucam inşallah oğlumuz olacak
ama ben onu yerim ki bir an önce kavuşalım inşallah günlükcüğüm
cuma akşamı sevdicek geliyo uçak biletini aldık sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim onuu
işte böyle canım sahuru beklerken yazayım dedim umarım günlükdaşlarım da iyidir
hepsine sselam olsun buradan
ramazan_ı şeriflerimiz hayırlı olsun inşallah
hadi ben kaçtım gelirim yine günlükcüğüm sii yuuu

Günlük,
Benim bugün bir muhabbet kuşum oldu :)
Küçücük daha 2 aylık, dişi bembeyaz :)
Şu an M'nin evinde ama yarın bizim eve gelecek.
Hiç beklemiyordum, sevdiğim biri tarafından değişik bir hediye oldu.
Ama ismine karar veremedik henüz.

Bu arada M ile 2.yılımızın dolmasına 1 haftadan az bir zaman kaldı.
Ben hediyede almadım, alır mıyım onu da bilmiyorum.
Öyle işte.

Bakalım hayat bana neler getirecek zamanla.

bugün yine büyük hayal kırıklığı yaşadım günlük
ne zamana kadar böyle devam edeblirim bilmiyorum
resmen panik atak geçirdim ben ya

şu mübarek ramazan ayının hürmetine
tanrım duy insanları.

dünyanda ve içindekilerle yaşaması çok zor, kafamı ne yana çevirsem boş, kötü, sinsi, çıkarcı suratlar görüyorum.
elbette ben kusursuz bir insan değilim, ne olursam olayım kendımı çok iyi biliyorum
kendimin ve bazı huylarımın farkındayım.
ama ne yaparsam yapayım, bazı kötü ruhlar kadar olamaz benım ruhum, bunun için şükürler olsun
benım beynımde o kadar başkasınki, bunu ancak sen anlarsın, niyetimi ve ne anlatmak istediğimi de...

neden kötü insanlar, iyi insanların içleri soğuduktan sonra ettiklerini bulurlar? insanın içi soğuduğu zaman daha mı affedıcı ve bağışlayıcı olur? sevmediği insan ettığını bulunca ona acıması için midir bu kadar geç bulması belasını?
neden kötü ettığını bulunca, iyi; ''üzüldüm'' demek zorunda?
insanın doğası bu değil midir?
her şey sırası ile değil mi?
kusursuz mu ki insanlar?
neden o zaman melek değilde, insanız?

anlatamam, bu dünyada yaşaman lazım!
anlatamam fatma, ayşe, necla olman lazım.

Merhaba günlük:)
On beş gündür kendime ayırabildiğim ender zamanlardan birindeyim:) Bizim küçük oğlan gece uyursa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece uyumuyor. Zaten emzir, gazını çıkar, altını temizle derken 1 saati buluyoruz. Günümün 7-8 saati bu rutinlikte geçiyor. Bir de uyumadı mı gündüz gece koyun koyunayız. 5 dakika sussa hemen işe güce koşturuyorum. Çamaşır, bulaşık, temizik, gelen-giden ve yemek. Allahtan eşim sahurunu kendisi hazırlıyor. Kısacası zormuş günlük. Anne olmak gerçekten zormuş 15 günde iflahım kesildi. Ama ne var ki o güzel yüze bakmak, o masumiyeti hissetmek dünyalara bedel. O minik surata bakınca bütün yorgunluk gidiyor ve bütün zorluklarına rağmen sanki yıllardır hasretle kavuşmayı beklemiş sevgililer gibiyiz. Kurban olurum ben yavruma... Bugün köye gidicez kayınpederim torununu ilk kez görecek:) Bi taraftan değişiklik olsun gidelim diyorum bi taraftanda eriniyorum. Öyle işte günlük...

Sevgili günlük ..
Bu aralar içim pek bi sıkkın, bunalmışlık ve halsizlikte dahil oluyor bunlara tabi ki. Nedeni ise kendime bile itiraf edemediğim bi ton şey.
Gözümü korkutan, karşımda olmasını istediğimi bi daha karşımda görememek aslında belki de.. Kuruntu mu bu yaptığım hiç sanmıyorum.
Çünkü kuruntuyu ben yapmıyorum. Yapanlar sağolsun. Telefonda susmaları, gülümsemeyi ve aşk dolu heceleri öyle çok özledim ki.
Duyamamaktanda korkuyorum aslında. Güçlüyüm, ben bunu da aşarım Allah'ın izniyle..

Koskoca evde yalnız başıma kaldım dün ugurladım senı ama sankı bır yıl olmus gıbı gelıyor ben nasıl dayanacagım koskoca 2 yıl nasıl gececek her yerde bır anın diş fırcanı gormek bıle yetıyor bana aglamaktan helak oldum tutamıyorum kı kendımı içim yanıyor Allahım yardım et bıze sag saglım atlatalım eşim yıne yanımda olsun çok özlüyorum çok sevıyorum canımın yarısını ugurladım doguya Allahım sen onu koru nolur dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden her gordugum üniformalıyı eşime benzetıyorum kapıda asker botu görmeye tahamulum yok gecsın gıtsın bu 2 yıl su gıbı akıp gecsın

sana ilk ve son yazışım...
canımın acıdığını hissediyorum.
bir sokak lambasının agaca yansımasını izliyorum hüzünle
kulağımda bir şarkı..
ne çok sevmiştim seni ne çok inanmıştım yalancı!
bir taş bile senden cok sevebilirmiş beni.
senin bana olabilecek olan gerçek aşkın bir ihtimalmiş bir keşkenmiş herşey gibi!
düştün gözümden artık...
haysiyetsizsin gurursuz dibine kadar onursuzsun...
birlikte yaptığımız bebeği inkar edecek kadar ...
seni sevmemeliydim oyunlarına gelmemeliydim, senin o kara zindan hayatına girmemeliydim..
herşey tam istediğin planladığın gibi değilmi?
bir bebek, giden 1.5 yıl bekarlık özgürlük , ...
dur sevinme!
uzun sürmesin sevinmelerin..
verdiğin sözler kadar ucuz olmaz benim kelimelerim
kaderi yazan allahtır boyun eğerim, ama sanmaki o bebek bana engel hayatımı zehir edecek..
o benim oğlum herşeyim ama sen ona ettiklerinin hesabını nasıl vereceksin..
doğurmakla ana olunmuyorsa sebep olunmaklada baba olunmuyor be adam !
benim doğrularımda sana nasılki yer yoksa, senin han'ında yolculuğada benim rızam yok.
ağlamıyorum sevinme sakın
ardımdan üzülür sanma
kaybeden bu defa sensin.
ramazan günü ettiğim beddualardan kurtulamayacaksın bre cahil!
Allahın intikamı ensende...
ödemek üzeresin bütün bedelleri
ölümün bile kurtaramayacak seni
son sözünde aynısı olacak ilk sözün gibi..

günlük ben hala oluyorum biliyormusun ne garip o sözcüğü duymak sen şimdi diyeceksin ne çabuk ama olmuş artık daha yeni evlendiler ailemize yeni bir üye daha katıldı derken şimdi yepyeni bir umut geliyor böylee yumuk yumuk ellerri olan yeni bir hayat hayat aynı artık be günlük annemde iyileşiyor yavaş yavaş bu yaz evdeyim çalışamıyorum halbuki çok istemiştim ama kısmet değilmiş artık anneme bakıyorum evde o iyi olsun da ramazan da geldi artık rabbim oruçlarımızı hayırlısıyla tutmayı nasip etsin herkesin ramazan'ı mübarek olsun

Ayy içim parçalandı canım benimm
ürperdim göz yaşlarımı tutaamadım aynı şeyleri yaşadığım için belkide..
Allahım sana sabır versin..eşini korusun rabbim sağ sağli kavuşun inşallah..
Allaha emanet ol.

abi korkusu olmadan süper Mini'mle dolaşmak istiyorum... bir de pembe bir mini Cooper istiyorum :)

Merhaba günlük:) Şimdilerde bütün hayatım oğlumdan ibaret bugün tam 15 günlük olduk koca adam olduk. Göbeği düştüğünden beri ablam ve görümcem yıkıyordu. Bugün eşimle ben yıkayalım dedik. Kucağıma aldım eşim su döküyor sabunluyor bizimki ıhlıyor falan ama ağlamıyor. Birde yatırıp sabunlayalım dedik. Yavrumun aklı çıktı. Bir eliyle saçıma diğer eliyle omzuma yapıştı bastı çığlığı. Hemen kucakladım üstüm başım köpük oldu:) Banyomuza kucakta devam ettik. Bizi tanımaya alışmaya başladığını farkettikçe bir hoş oluyorum Banyodan sonra karnımızı doyurduk şimdi derin derin uyuyoruz. Dün köye gittik sahurdan sonra döndük. Bebeği uyutayım derken sabah oldu ve tabi benim uykusuz kalmam demek migren demek. Sabahtan beri başım ağrıyor. Bu kadar:) Günlük yazmayı beceremeyen ben sonlandırmayıda beceremiyoum napalım...

Selam günlük ben geldim
Seni hep okuyan ama bir türlü yazmayan üyelerinden biri
Günlük içimde kopan fırtınaları kendim bile benimseyememişken birisine nasıl anlatayım..
Kendimi o kadar yorgun, bitkin, çaresiz ve yalnız hissediyorum ki..
Yani anlayacağın günlük karma karışığım :44:
Bu durumda yanlış kararlar vermekten korkuyorum
Rabbim bu mübarek ayda herkesi ve beni feraha çıkarsın (AMİN)

Günlük...
Hayat pamuk ipliğine bağlı be.. valla...
Bugün komşumuzun oğlu vefat etti. Kavga sırasında öldürülmüş. Gencecik 20 yaşında insan.:105: Evet belki her ölüm erken ölüm ama gerçekten erken oldu be... O ananın, babanın, kardeşin feryadı offf çok kötü oldum
Aslında ben ölümden korkmuyorum da iyi bir kul olamamış olmaktan çok korkuyorum :85:

Ruh yorgunuyum,
Gönül yorgunuyum,
Hayat yorgunuyum,
Öğrenmek, Bilmek, Anlamak,
Anlamamış gibi yapmak, Düşünmek, Hissetmek,
Tanımak, Tanık olmak, Katlanmak,
Anlayış göstermek, Görmezden gelmek,,
Üzerinde durmamak, İdare etmek,
Üzülmemiş görünmek, Alışmak, Alışamamak,
Sabretmek, Katlanmak, Beklemek yorgunuyum..
Tam da artık bu memlekette hiçbir şey şaşırtmaz beni sanırken,
Her seferinde yeniden şaşırmak yorgunuyum..

İyki doğduk günlük
Eşimle benim doğum günüm aynı gün biliyomusun 11 Temmuz,dün doğum günümüzdü,iyki doğmuşuz bakarsın bebişte 11 temmuzda geliverir
Salı randevumuz varrr off amelyat olmak istemiyorum:2:

Tek başına iftar yapmak kötü lan günlük.Biiyorsun ki ben lanlı lunlu konuşmam pek.Sadece kızgınken.Bu demek oluyor ki şu an kızgınım.Kırgın da olabilirim yani hayata karşı.Son günlerde kendimi sıkça b.k gibi hissediyorum.Hayatıma s.çmışlar da sifonu bile çekmemişler gibi.Bu nereye kadar böyle gidecek lan?Bu kederle bi büyük Ayran deviririm.Te masal senin yazacağın günlüğün........Ben gidiyom ya

Karışığım bolcana , düzelir gibi oluyorum , mutlu , huzurlu .
sonra bi anda alt üst oluyorum.
zamanla sadece mutlu ve huzurlu olurum değil mi ?
olmalıyım .
Sabır ve dua

MEraba güNLÜkk......

ÇOokk oLDu sana yazmayaLı.....Bİliyorsun ablam 5. tüp bebek tedavisi için UMUTLA çıkmıştı yola....

BU kez tutucak ,, bu son tedavi olucak derken ilk başta az OLAN yumurta sayısı ile bozuldu moralimiz ,,

3 embriyo var onlarda çok kaliteli değil deyince doktorlar , bi anda tükendi sanki UMUTLAR.......

Dualar ederken RABBİME ,, 1 tanesi kalmış sadece....... İŞTE O bir tanecik embriyo şu an ablamIN karnında biliyor musun....

KÜçücük bir fotoğrafı bile var elimizde.....6 TANE MİNİK MİNİK HÜCRE SADECE....

Eğerki RABBİM izin verirse o minik büyüyüp kocaman olucak.....ÖNce ablamın göbüşünü ,, sonra da kollarını doldurucak..

HEYECANLI bekleyiş devam ediyor......SONUÇlar 15 TEMMUZ pazartesi günü açıklanıcak.....

BEn şimdiden hazırladım kendimi teyzeliğe.....Ama ya olmazsa diye çok korkuyorum işte.....

Offffff elimden gelen sadece dua etmek büyüsün ,, tutunsun diye.......

Ama ALLAH BÜYÜK.....HER şey O ' nun elinde......

OL dediyse RABBİM OLmuştur.........

İNşaLLAh bu son olur......................SONU SEVİNÇ OLUR ,,, BAHAR OLUR ,, MUTLULUK OLUR.................

.......................................AMİNNNNNNNNNNNNNN..........................

iyimisin evimin neşesi ?

ben iyi değilim, senin dediğin gibi numara yapamıyorum iyiyim diye...

yemeğini yedin mi acaba?

bende yemek yiyemiyorum...

sana iftar sofrası kuramadım, zaten kimsede yok ki gelmiyor aşkım.

sana söyleyemem bunları üzülürsün, yapayanlızım anlayacağın.

sahur vakti pencereden bakıyorum davulcu gelince evlerin ışıkları teker teker yanıyor.

sen olsan güle oynaya bizim ışığımızda yanar, uykulu uykulu seni süreklerdim sofraya...

iftar soframızı saatler öncesinden süslemeye başlardım.

dilerim bu bayram evimizde olursun, sensiz, boynu bükük girmek istemiyorum bayrama..

çıktım yürüdüm sokakları bugün, yol ayaklarımın altından kaydı, neredeydim hiç bilmiyordum bile...

gögsümde koca bir taş oturuyor sanki...

nefes alamıyorum, seni çok özledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…