hayat ne kadar garip degilmi günlükçüm insanlar bebek olsund iye dünyanın parasını döküyor olmuyor benmde oluyor rahimimde tutunamıyourm 5 aylık olunca dogum başlıyor anne yüregim feryat ediyor aglıyorum günlükcan içim acıyor inan okadarda umudluydum 3 arkadaşımdanda burda tanıştım onlarla 3 tüpbebek yaptı tutmadım 2 kişininki tutmadı burdaki günlüktekinden umuudm vardı şimdi yeni ögrendimki tutmamış benim oglum ölünce eltimin kızı yenge bebegin nerde nere gitti dedi bende cennete gitti dedim yemek yiyorduk allahım o an dünya durdu o yemek bogazımda dügümlendi yiyemedim bile
içim acıyor günlükçüm 4 hamileyim rsikli haftalarım geliyor allahım sen esirge bugün bir belgesel seyrettim bebek için dogum anını göründe ne aglaıdm elimi karnım agötürüdm yalvarrım beni sakın bırakma olurmu bu sefer dedim ananın yüregini daglama dedim
ben benden vazgeçtim eşim kahrolur yıkılır
ne derim genemi olmadı hayatım başaramadımmı dicem genemi tepinicek doktor hemşire zapdedemediler ömürüm yavrumd eidm agladım yavruma yetemedim ben benide öldürün dayanamıyorum 3 kayıp deidm allahım bu nasıl acı dedim biri deseydiki paşam 3 evladım ölücek peh derdim günlük kimseye dert anlatamıyorum çok agşıyorum ben bu aralar evladıma kavuşmak için neler çektim sen biliyorsun canım yanmasınd iyourm içim acımasın bu sefer evladım alaış veriş yapayım diyorum milletin çocuklarına hediye alıpta sahte gülücükler vermek istemiyorum her bebegi kucagım aaldıgımda benimde böyle gzüel olurmmıki ben ne zaman kokusunu içime çekicem demek istemiyorum artık allahım affet amam canım yanıyor bu ebbegimde beni bırakır giderse halim nece olur
oysa ne hayyaler kurmuştum ömürümde elelrimle aldıgım kıyafetler hayallerim gitti elimden uçup gitti
kızıma oda takımı beyenmiştim allahım eşimde alırız demişti hayaller kurmuştum ne zaman kızımı kaybettim bebegimin odasının kapısını açtım öyle hayal ettigim oda karşımdaydı eşim elini omzuma koydu sıkıtı yapma paşam dedi deidm bak aglıyormuyum aglamıyorum merak etme ben iyiyim deidm gülüyorum bak deidm ha şöyle dedi bu yakışır sana dedi odaya giridm tam odanın ortasındayım ölüyorum ben allahım bu nasıl acı dedim eşim sarıdlı yapma paşam kendine zarar vericeksin dedi aglamaya başladık allahım verdigine sevindimde aldıgına üzülmek istemiyorm sen verdin sen aldın amam deidm allahım ne günah işledim ben deidim acımdan
eşim bebegimin herşeyini saklamış 2 şey hariç bri kumbarasını birde baddaniyesini allahım tuvalet aynasının üstünde görünce kumbarayı bri sarılmam varmış paşam yapma ne olur kurban oluyum bırak şunu dedim ben bu kumbaraıyı neden aldım söyle soruyorum sana dedim kızım için para atıcaktım onun için harcıcaktım dedim olmadı be gülüm ne yapalım dedi heleki baddaniyesi önüme geldi gene aglamak istemiyorum günlükçüm o kahrolası hastaneden elelrim boş çıkmam istemiyorum gene eşime olmadı başaramadım gene 2 kişi kaldık demek istemiyorum bir insan anneligi bu kadarmı ister ister tabi
katrdeşleirm bende neçe sonra evlendiler bebekleri var millet dogurup sokaga çöpe atıyorlar verseler ban ben ne güzel anne olurum ona ah günlükçüm keşke herkez elindekinin kıymetini bilse amam nerde millet bebek olsun dddiye
tüp bebek yaptırı bende rahimimde dursun diye yavlarıyorum allahıma riskli haftalarım giriyor ya gene gdierse melegim ben ne şeker yüklemesi ne renkli doblöre girebildim evladıma korkmadan nede kıyafet alabildim çok yorgumum bunu yüzünden günlükçüm çok yanlızım