Popüler Konu Sevgili günlük...

babacım evlatlarımın kokusuna hasretim burnumda tütüyolar hele senin kokunda burnumda senin kokunda burnumda tüyor keşte uyusam uyansam rüya görüyor olsam ne kadar sevinirim inan senen geçti 5 seneye döndü babam seni çok özledim varlıgım helede gölgen yetiyordu bana

Son düzenleme:
Bazen en yakınların seni anlamaz.
Bi yabancı kadar bile.
Ve senin o yabancı dediğin yarana merhem olmak için çabalar
O an herşeyi sorgularsın,herşeyi.
Bi an uzaklaşıp yok olmak istersin,kaçmak
Ama acıların yüreğindeyken bilirsin
Nereye kaçarsan kaç fayda yoktur
Bazen şevkat dilenecek kadar küçülürsün
üzülürsün
Ve sonra bir sürü radikal kararlar alırsın
Uyguluyamazsın korkarsın
Ben de korkuyorum işte
Sadece aldığım değil alamadığım kararlardan korkuyorum
Aldığım kararların acı olup yüreğime bir düğüm daha attığını görünce hele
Daha bi korkuyorum
Her an korkuyorum
Korkmadığımda
Yeniden korkmaktan korkuyorum

Sanki robot gibiyim günlük robotmu desem kuklamı bilemiyorum..Şu Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu benide vurdu galiba Dün gece düşündüm yatmadan önce yarın doktor ameliyat derse ne yaparım diye,
Artılarını eksilerini konuşucaz doktorla ama bu durum gebe kalmaya engel değilmiş erken doğum,düşük kilolu doğum riski varmış,ben bu kadar yolunu gözlemişken nası müsade ederim böyle bi duruma o yüzden tedavimi olucam ameliyatsa ameliyat sonra artık tedavilere başlıycam ama çok korkuyorum inşallah yapışıklık olmaz ameliyattan sonra,nolur olmasın günlük :2:
Bi de düşündümde Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyo şüphesizki günlük,ben dış gebelik oldu diye bebeğimi kaybettim diye ne kadar ağladım üzüldüm ama kürtajda bile hiç isyan etmedim Rabbim böyle uygun görmüş dedim şimdi düşünüyorum da dış gebelik olmasaydı bebeğim rahme yerleşseydi ve ben onun kalp sesini dinleyip,tekmelerini duyup ileri aylarda kaybetseydim bi de doğumla o zaman daha çok yıkılıcaktık günlük dimi ameliyatımızı olalım sonra tedavimizi olalım inşallah Rabbim yazmışsa bebekte gelicek,forumlara baktımda benim gibi olup rahmi ameliyat olduktan sonra tüp bebekle ikizlerini bile kucağına alanlar var maşşaalah rabbim banada nasip etmiştir inşallah ben de rüyamda hep 2 erkek görüyorumda Bi de perşembe profla randevum var bu konuda uzman o da ameliyat derse ona mı yaptırsam yoksa şimdiki doktorumamı bilmiyorum doktorumuda çok seviyorum ama bu prof rahim anomalileri konusunda uzman sonuçta hergün bisürü vaka geçiyo elinden ama ona ameliyat olursamda benim doktorcuum beni takip etmez ama ben o doğumhanede söz vermiştim bende burdan bebeğimle çıkıcam doktorumun eline doğucak diye...Hayaller güzel günlük ama ben artık hayal bile kurmaya korkuyorum çok kurdum çünkü..Şu ameliyatıda atlatıyım hayırlısıyla o zaman bebeğim göbüşümdeyken kurucam hayallerimi inşallahhh

'Kimsenin göremediklerini görüyorum sende.
Tebessümün ayrı hikaye, gülüşün ayrı, bakışın ayrı.
Sebepsiz bir mutluluk veriyorsun.
Sebepsiz yere sebeplerim oluyor, yazılası ve yaşanası hikayelere ilham kaynağı oluyorsun.
Sen oradasın. Ben buradayım. Ve ikimiz 'biz' olmayı bekliyoruz.
Çünkü biz, zamansız gidenlerin hikayesinde zamanı bizim için başlatacak olanlarız.
Mutluluk uzakta değil biliyorum. Sen uzakta değilsin..'
(Cahit Külebi)

yine mi ben haksizim?
hic düzelmeyecek mi bu durum...yeterince baska sIkIntIm var zaten bari sen eksik kal böyle bir zamanda...

ama yoookkk hakkimi helal etmiyorum her ikinizede...

onun kocasiyla sIkIntIsI olmayabilir...ama evlatlari var...elbet bana yaptigini bir sekilde cektirir ALLAH...

Allaha havale ettim ben sizi...en dogrusunu o bilir...

herkes bir yerde yaptiginin bedelini öder elbet...

ama benim anlam veremedigim sensin...nasil bu kadar kör olabiliyorsun...neden at gözlüklerini takiyorsun görmemezlikten geliyorsun...

cokmu sey istedim senden??

onun üzerinde olan emegini görüyorsun ya benim senin icin yaptiklarim yasadiklarim???

bu kadar mi degersiz...yazik...bu gecen zamana yazik...

insanlara değer vermiceksin günlük ben anladım.

ablamın nikahından beri abimin eşi ile konuşmuyorum , çok kırgınım oysaki ablam takılan şeyi hak etmedi, o onlara daha güzeli takmıştı ,ben sinirle ağzıma gelen her şeyi söyledim ,dayanamadım haksızlığa , yaptığı o andaki hareketi, konuşmalarına,

ablamın var olup da taktı ona , o oysaki elinde olmasına rağmen takmadı neymiş ev alacakmış ,ev alabilirsin ama yapılanı da bilmelisin . ki orada düzgün bir açıklama yapsaydı hani biz ev alıcaz yoksa bizde en güzelini takmak istiyoruz dese haklı dicem ama ben bunu istedim ben bunu beğenmiştim demek hiç hoş olmadı ,o br çocuklu olup taktı en kalınından haksızlığa hiç tahammülüm yok benim. işin düştüğünde aramayı biliyor. sırf menfaatine yani.

çok sinirliyim , dün de geldiler iftara hiç konuşmadık , sesine bile tahammülüm yok.

annem bu durumda olduğmuza üzülüyor ,ama üzülmemesi gerektiğini onun benim aramda olduğunu boş ver desem de olmuyor nereye kadar konuşmucaksınız diyor.

anladım ki insana değer vermeyeceksin . böyle hayal kırıklığı yaşanıyor maalesef.

Günlükçüm.... Tatildeyim ya;

Günlerim oruç tutmakla, temizlik yapmakla, puzzle yapmakla ve eşimle telefonda konuşmakla geçiyor

Çok ilginçtir ki an geliyor saatler arka arkaya hızlıcana geçiyor ama günler yerinde sayıyor gibi...

Neyse bitecek

Son düzenleme:
sana niyetliyim ben sevgili ama niyetimi sensizlik bozuyor hep...

sahur yapamıyorum sevgili, hasretin dolduruyor içimi...

dualar tek kapım, hepsi bir bir sana açılıyor yar...

Seni Seviyorum...

Günlüğüm ben geldim
Misafirlerim gitti, sınavlar geçti.
Anlatacak çok şey var gibi ama üşendim ben şimdi.
Burayı çok özlemişim kaç haftadır hiç giremedim zaten.
İnsanın yapacak hiçbir işinin olmaması ne güzelmiş ya yan gelip yatıyorum

Sınavlarım orta halli açıklanana kadar ne desem boş...
Sınav öncesi rahatsızlandım yola çıkmadan saatler önce kolumda serumla yatıyodum biliyo musun?
Neyse ki sınavda sorun yaşamadım.Yani kendi adıma...
Eğitim Bilimleri sınavımda tam önümdeki kız arkadaş kriz gibi bir şey geçirdi ne olduğunu anlayamadım sadece çok korktum ve ağladım sınavda. Toparlanıp devam etmem zaman aldı ama devam ettim. Allah yardım etsin ona da ama sesi hali gözümün önünden gitmiyo günlük...

Ay sonuna doğru eşimin askerlik durumu belli olacak kısa dönem mi asker öğretmenlik mi olacak bakalım hayırlısı ama ben asker öğretmenlik olsun istiyorum. O zaman ben de onunla gidebilirim çünkü. Ne onsuz kalmaya ne de İstanbul'a dönmeye gücüm yok. İnşallah ayrı kalmayız günlük ya.
Bu arada benim sınavlar da açıklanmış olur sanırım inşallah atanırım cümlesi bile yoruyo artık. Rabbim sen biliyorsun diyorum sadece.

Hee kumru yavrulamıştı ya penceremizin kenarına biri bi süre sonra alt kata düşmüş kaybettik malesef onu ama diğeri büyüdü kocaman oldu uçtu gitti veda bile etmeden

Öyle işte kısadan gittim idare et günlüğüm arkadaşlarıma çok çok selamlar

Adet olmayı beklicem günlük, hiç bir teste tahlil sonucuna güvenmiyorum inanmıyorum, bir tek Allaha inanıyorum ve ona güveniyorum.
Aşılamanın daha 10 günündeyim beklicem taki kırmızılar gelene kadar...
Biliyorum onlarda ilaçsız gelmiyo, cuma günkü kan tahlilinin sonucunu beklicem, Rabbim, ol dedikten sonra herşey olur, hazinesi geniştir inşallah bana da vericek hayırlı bi evlat...

Günlük ne istiyorum biliyormusun beni kaybetmekten korkan seven, sayan bir eş. Sağlıklı huzurlu bir yuva. Kendimi geçindirecek, maddi sıkıntı yaşamayacak, yarını düşünmeyecek kadar geçindiren bir iş. Başımı yastığa koyduğumda huzurla uyumak istiyorum. Biri benim yerime herşeyi düşünsün çok şey değil birazcık yardım istiyorum.

günlük ben ölüyorum nerde bu adam ulaşamıyorum ne sorumsuz bu ya hiç düşünmüyor beni uyumak istiyorum ve ondan alacağım haberle uyanmak yoksa dayanamayacağım

Bugün Kotonun altını üstüne getirdim günlük
3 tane elbise, 2 etek, 2 bluz, 1 pantolon, 1 de babet aldım
Hepsi o kadar güzeller ki sabırsızlanıyorum giyip eskitmek için
Bir de sevgilimin işyerine ziyarete gittim. Ona sarkan hatun kişisi bizi yan yana görünce dumur oldu suratıma baktı kaldı, inanmıyordu sevgilisi olduğuna. Ben de bakıp selamladım çok sıcakkanlı bir şekilde merhaba x hanım dedim Şok oldu kim bu der gibi baktı ama söylemedim. Sonradan sevgilime bayan arkadaşınızla sizi rahatsız etmek istemedim demiş Bayan arkadaşım değil o sevgilim demiş aslan sevgilim de

uyuyamadım nedense, şimdi sert bir kahve yaptım içiyorum. saat 7 de uyanmam lazımdı döndüm durdum uykum geliyordu ama yatamadım.

kalktım televizyon izledim, eski dizilere baktım hiçte seyretmem ya. işte bir şey bulamadım. :26:

birazdan kalkım hazırlanırım, kulaklığı taktım müzik dinliyorum, güneş belki bugün başka doğar da aydınlatır ruhumu, sevinç getirir bana mesela nefes alışımın sebebi olan YARİMİ...

Allah var sıkıntı yok...

Günaydın herkese :) bugün nöbet bende herkesin günü hayırlı olsun, mutlu olsun

Son düzenleme:
GÜnlÜKKkkkk ;
demiştim ya ' TEYZE ' oLUcam diye............

HEYEcandan uyuyamamıştım bile... ....
SAbah 6,30 da açmıştım gözlerimi....MÜJDE li haberi alıcam diye nasıl da kıpır kıpırdı içim........
ÖĞLen saat 2,30 da çıktı sonuçlar.......TELEfon çaldı ABLAM aradı.....

............OLMADI.............diyebildi sadece......................OLMADI..... OLMADI...............

ALLAhım bilir O an içimdeki ateşi ,,, nasıl da yandı yüreğiM.....KAHroldum ,, mahvoldum inan.....

Hİç kolay değil bu sözü duymak......NE GElir elimden.....NE desem kapanır yarası.........

Yİne gelmedi BEBEK ,, yine tutunmadı annesine..........HEPimizi gözü yaşlı bıraktı......

O an sokağa bırakılan , çöpe atılan bebekler geldi aklıma.........O bebeklerden 1 tanesi bizde olsa sadece dinecek bu acı....

ÖYLE hasretiz ki BEBEK kokusuna.........

Kızım bile soruyordu , anne teyzemin bebeĞi noldu diye..???......

NE söylesek boş ................DEmekki zamanı gelmemiş.....

ZAManı gelince verir RABBİM.............NE olur o zaman çok çabuk gelsin...........
................AMİNNN................

Günlük sana hiç yazasım yoktu ama vazgeçtim neyse...
Yazılanları okudum sanki ben yaşıyormuşum gibi içim acıdı, tüylerim diken diken oldu.
Firarperest için dua edeceğim günlük.İnşallah ataması olur da bir de üstüne eşinin askerliği öğretmenlik çıkar
İki sevinç bir arada yaşar. Günlük şu an bekarım evlenince tabi ki benimde bir çocuğum olsun isterim.
Çocuğu olmayanlara, çocuk için çabalayanlara yardım et yarabbim. Sen onların çabalarını, dualarını boş çıkarma rabbim.
Kafam o kadar karışık ki günlük. Derdim yok çok şükür sadece sıkıntı stresim var dgs kazanmak hayırlıs tabi ki her şeyin ama
Bu sefer olacağına inanıyorum günlük.
Lütfen ama lütfen benim için bu yazıyı okuyanlar dua ederler mi?
Neden bilmiyorum ama bu sene şu sınavım için ne kadar dua alırsam o kadar iyi olacakmış ve en önemlisi kendimi iyi hissediyorum.
Bu mübarek ramazan ayında sen tuttuğumuz oruçları kabul eyle.
Karışık oldu günlük ama neyse güzel haberlerle döneceğim sana günlük. İçimden şu an bu geçiyor
Neyse ben kaçtım

hayat ne kadar garip degilmi günlükçüm insanlar bebek olsund iye dünyanın parasını döküyor olmuyor benmde oluyor rahimimde tutunamıyourm 5 aylık olunca dogum başlıyor anne yüregim feryat ediyor aglıyorum günlükcan içim acıyor inan okadarda umudluydum 3 arkadaşımdanda burda tanıştım onlarla 3 tüpbebek yaptı tutmadım 2 kişininki tutmadı burdaki günlüktekinden umuudm vardı şimdi yeni ögrendimki tutmamış benim oglum ölünce eltimin kızı yenge bebegin nerde nere gitti dedi bende cennete gitti dedim yemek yiyorduk allahım o an dünya durdu o yemek bogazımda dügümlendi yiyemedim bile içim acıyor günlükçüm 4 hamileyim rsikli haftalarım geliyor allahım sen esirge bugün bir belgesel seyrettim bebek için dogum anını göründe ne aglaıdm elimi karnım agötürüdm yalvarrım beni sakın bırakma olurmu bu sefer dedim ananın yüregini daglama dedim

ben benden vazgeçtim eşim kahrolur yıkılırne derim genemi olmadı hayatım başaramadımmı dicem genemi tepinicek doktor hemşire zapdedemediler ömürüm yavrumd eidm agladım yavruma yetemedim ben benide öldürün dayanamıyorum 3 kayıp deidm allahım bu nasıl acı dedim biri deseydiki paşam 3 evladım ölücek peh derdim günlük kimseye dert anlatamıyorum çok agşıyorum ben bu aralar evladıma kavuşmak için neler çektim sen biliyorsun canım yanmasınd iyourm içim acımasın bu sefer evladım alaış veriş yapayım diyorum milletin çocuklarına hediye alıpta sahte gülücükler vermek istemiyorum her bebegi kucagım aaldıgımda benimde böyle gzüel olurmmıki ben ne zaman kokusunu içime çekicem demek istemiyorum artık allahım affet amam canım yanıyor bu ebbegimde beni bırakır giderse halim nece olur

oysa ne hayyaler kurmuştum ömürümde elelrimle aldıgım kıyafetler hayallerim gitti elimden uçup gitti kızıma oda takımı beyenmiştim allahım eşimde alırız demişti hayaller kurmuştum ne zaman kızımı kaybettim bebegimin odasının kapısını açtım öyle hayal ettigim oda karşımdaydı eşim elini omzuma koydu sıkıtı yapma paşam dedi deidm bak aglıyormuyum aglamıyorum merak etme ben iyiyim deidm gülüyorum bak deidm ha şöyle dedi bu yakışır sana dedi odaya giridm tam odanın ortasındayım ölüyorum ben allahım bu nasıl acı dedim eşim sarıdlı yapma paşam kendine zarar vericeksin dedi aglamaya başladık allahım verdigine sevindimde aldıgına üzülmek istemiyorm sen verdin sen aldın amam deidm allahım ne günah işledim ben deidim acımdan

eşim bebegimin herşeyini saklamış 2 şey hariç bri kumbarasını birde baddaniyesini allahım tuvalet aynasının üstünde görünce kumbarayı bri sarılmam varmış paşam yapma ne olur kurban oluyum bırak şunu dedim ben bu kumbaraıyı neden aldım söyle soruyorum sana dedim kızım için para atıcaktım onun için harcıcaktım dedim olmadı be gülüm ne yapalım dedi heleki baddaniyesi önüme geldi gene aglamak istemiyorum günlükçüm o kahrolası hastaneden elelrim boş çıkmam istemiyorum gene eşime olmadı başaramadım gene 2 kişi kaldık demek istemiyorum bir insan anneligi bu kadarmı ister ister tabi

katrdeşleirm bende neçe sonra evlendiler bebekleri var millet dogurup sokaga çöpe atıyorlar verseler ban ben ne güzel anne olurum ona ah günlükçüm keşke herkez elindekinin kıymetini bilse amam nerde millet bebek olsun dddiye tüp bebek yaptırı bende rahimimde dursun diye yavlarıyorum allahıma riskli haftalarım giriyor ya gene gdierse melegim ben ne şeker yüklemesi ne renkli doblöre girebildim evladıma korkmadan nede kıyafet alabildim çok yorgumum bunu yüzünden günlükçüm çok yanlızım

Günlük,
Ben öyle bir yola çıktım ki. Kendimle bile konuşamayacak kadar gizli. Ama anlatmak istiyorum, biriyle paylaşayım, fikir alayım istiyorum. Cesaretim yok . En geç 2 ay içinde hayatım ya b.ok olacak ,yada dünyanın en mutlu insanı olucam. Umarım yanlış yapmıyorumdur

çok sıkıntılıyım be günlük.
hayatın sonu değil derler ya bana sonu gibi geliyor
pek bir inandırdım kendimi de olmayacagını tahmin edemedim sanırım

fazla mı beklenti içine girdim ne
gerçi nasipten ötesi yoktur ama işte üzülmemek de elde değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…