Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu kadar zor olabilir mi ya iki adım bakkala gitmek.iyi ki muhtacım sana.sanki Eyübe sahura götür dedim.canım tost istiyo kaşar al da sahura yapayım dedim.mümkün mü poposunu kaldırması.böö gıcıkk

sivri dillerimi zeytinyağına mı yatırıp terbiyelesem acaba???

Günlük can
Uzun bir aradan sonra merhaba.
Yıllık izindeyiz.Orası senin burası benim geziyoruz demek isterdim ama maalesef hazırlıklarla ilgileniyoruz
Sadece 1 gün aqua parka gidebildik.Onunda bilançosu istakoza dönmüş bir çift sol dizim ve sağ dirseğim kabuk bağladı.
Kendimizi haşat edip eve geldik anlayacağın.
Ama herşeye değerdi be.
Neyse günlük can şimdi bizim nişan haftaya ama tam tarihi belli değil.
İki aile işlerini yoluna koysa da tam bi tarih belirlese artık çok iyi olacak çünkü sıkılmaya başladım
Bugün bizim yıldönümümüz.Acaba neler yapacak çok merak ediyorum.
Dün aramız kötüydü ama aşkım çiçeklerle geldi bana
Allahım onu başımdan eksik etme olur mu?
Çok seviyorum be çok!

günlükcüm ben geldim ne var ne yok bakalım beni soracak olursan 10 kalktım babamız işe gitti erkenden deidm jelibonu az uyutuyumkalktım önce yagaımı topladım sonra kuşlarımı oturma odasına götürüdm kafasi temizleidm odayı topladım mutfagı taola makinayı boşart anlıcagın rutin işler bugün jelibonuma tavuklu tel şehriye çorbası yapıcam besin alsın bebegim yeim ben onun agzınü gözünüyanınada türlü yapayım diyorum yanına salat temem benim jelibona yogurt yedirmek laızm sütüde içmiyorz artık ceviz fındık yiyos ama oda aklımıza gelirse:44:işşallah herşey yolunda gidicek burda bri arkaadşım sagolsun benim aklımı başıma getirdi aslında aklım başımdaydı ama olsun dün onun lafından sonra epey bir düşündüm artık kimseyi kafama takmıcam üzmücek kendimi strese sokmucam işşallah artık kendim için yaşıcam karnımdakini strese sokmaya ne hakkım var degilmi benim milleti düşündügüm gibi millet beni düşünüyormu acaba bunu düşünmek laızm bugün yataktan kalkaraken bebegime günaydın dedim her zamanki gibi gzüel bir kahvaltı yaptırıdm ara olaraktan süt içiricem ballı yarasın ebbegime meyvede yicem şeftaliyi çok yiyorum ablam diyorki bebek kıllı olucek deidm babası neki bebek o olsun işşallah bana çeker bebegim ben tüysüüzümde
ay günlükçüm dün heckır diye bri yapancı flim seyrettim bri köpegin sadakatini anlatıyor salya sümük agladım allahım bri dah aöyle flimler seyretmicem ya aglıyorum amam çozk güzel bri yapıttı yabundan sonra komedi seyredicem işşallah bakıcez romantik sseyrediyimd iyom ondada aglarım yaw bu hormonlar beni ne aglak hatun etti

evimiz temiz allahımızın izniyle ilkindiyi kılıncada yemekelri yaparız şejibonumla tememdir bu iş babamzıda eve gelince yemegimzi yeriz işşallah ben kendimi bri slogan buldum nasıl bakalım beyeniyormuusun günlükçüm
önce kalbini inandırıcanki beyninde inansın sloganımız bu bundan sonra

allahtan tek dilegim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip etsin anasız babasız büütmüyüm işşallah bu mubarek ramazanda bebegi olmayanlarada tez zamanda versin inan her secdemde dua ediyorum sabır etsinler olmasaydı benim olmazdı inansınlar bana 7 sene sonra geldi mucizem kendiliginden okadar tedaviye ragmen allahım öyle bri anda versinki ummadıkları anda inanın kafaya takmayınca oluyor stres bile etkiliyormuş bebegi o ay oglum ahamile kaldıgımda aman dedim olmuyorsa olmuyor boşverbbeegi olmayan bri sen degilsinya deidm kafamı takmadı o ay hamile kaldım denesinler görsünler

Dün sana yazdım yazdım ama sistemden düştüm günlükk
Salı akşamı doktorumuza gittik eşimle filmi aldı eline rahmin şeklini şemalini çizdi,başka hastalarının filmlerini gösterdi..Rahim baya kalp şeklinde hatta y harfi gibi normalde armut gibi olması lazımmış..Bu perde de olabilirmiş rahim doğuşanda böyle olabilirmiş onu ancak histereskopiyle anlarız dedi,perdeyse kolay dedi..Şimdi sana şunu söyleyebilirimki bu rahimle doğum yapan hastalarda var dedi sorununu hiç anlamadan ama bundan daha azla düşük yapanda var..Bebek perdeye tutunursa beslenemez ve düşer ama diğer yerlere tutunursa yerleşir büyüdükçede perdeyi iter..Sonra kendi düzelttiği bi hastasının filmini gösterdi baya normale dönmüştü inşallah benimkide döner..Şimdi sen benim hastam olsaydın dedi (tüp bebek doktoru) bu rahmi düzeltmeden asla tüp bebek yapmazdım ama sizin hamile kalma probleminiz fazla yok yaşınızda genç o yüzden denemenizi öneririm dedi ama 1 kere ve düşük olursa direk ameliyat..
Forumdada bu şekilde hamile olup doğuranlar buldum hemde haftasında ama tabi gebelikleri sorunlu geçmiş kanamalar,erken kasılmalar v,s..Ve benim kuzendede bu sorun var 2 düşüğü var biri tek biri ikiz..
Bu ayki reglim tam bayrama denk geliyo o yüzden ameliyat olamam diyorumki şu kurbanıda atlatalım sonra ameliyat ben zaten bi dış gebelik yaşadım bi de düşük psikolojisi hiç kaldıramam günlük

her şeyin başı sağlık ,sağlık,sağlık....

son zamanlar da kafam çok bulanık evde oturmaktan kafayı mı yıyorum ne!
moralim bozuldu biraz önce.burdan bir arkadaşımın böbreğinde kist varmıs.
doktorlar kötü hastalıktan şüpheleniyormuş.
yarım mr sonucu cıkacak ve ordan patolojiye gidecek.
2 yaşına girecek çok tatlı bir oğlu var...
Allah ım onu evladına bağışlasın....kötü sonuç çıkmasın...AMİN...

Günlük inanmayacaksın belki ama ben bugün tiramusu yaptım.. tabi nasıl olduğunu akşam iftarda göreceğiz.
Akşama misafir var inş. güzel olmuştur. Bakma hiç sevmem yemek yapmayı ama işte bugün kalktım bari tatlı yapayım dedim.
ama çok yorulum ev temizle zaten o temizliğe girdin mi bitmiyor bir türlü.
Tatlı yap anneye yardım et şu an bittim sanki Neyse günlük çok şükür rabbime
Bu arada paşam a söyle sloganı süper olmuş:)
Esmer_şekerim nerelerde bu ara pek göremedim onu.
neyse günlük ben kaçtım

SLM GÜNLÜK............ben geldim
HANİ SANA SON yazdığımda tedaviye gidiyorum......DÖNÜŞTE sana güzel haberlerimi getiririm demiştim ya.....
olmadı günlük
şu an sana gözyaşları içinde yazıyorum bunları
Demiştim YA hani UMUDA YOLCULUK BAŞLIYOR diye.....işte o UMUDA YOLCULUK umutlarım tükenmiş şekilde son buldu geçen gün....
çok ağladım çok yıkıldımben bende değildim BİTTİM RESMEN.....

HAYALLERİM YİNE HAYAL OLDU günlük.....5.tüp bebek denememin sonucuda negatif oldumaalesef.........
AHHHH GÜNLÜK 7 YIL oldu evleneli:123: 7 yıla 5 tüp bebek denemesi :94:sığdırdım ben

Yüreğimde öyle büyük bi yara var ki tarifi imkansız..7 yıldır her ay umutla bekliyorum olmayacağını bile bile umudumu kesmiyorumALLAH 'TAN....
SONRA GİDİYORUM TEDAVİYE
öyle zorluklara katlanıyorum ki sonunda BEBEĞİME kavuşmak var çünküama yine ne var koskaca bi sıfır(0).........

İSYAN etmiyorum ama inan artık negatif görmekten gebelik testi yaptırıp ve her testin sonucunu heyecanla bekleyip sonunda da koskoca bi sıfır 0 almaktan çok yoruldum.....
OYSA benim , bizim ne hayallerimiz vardı bir BEBEĞE DAİR.....

ŞİMDİ DESELER bana hemen git tedavi ol ve hamile kalacaksın hemen koŞar giderim
AMA artık tüp bebekte benim için UMUT olmaktan çıktı......5 denemenin sonunda hiç hamile kalamadım ki galiba artık bizim sorunumuza TÜP BEBEK TE çare değil......

BİLMİYORUM BELKİDE boşa bu çabalarımbelkide hiç kaderimde yoktur ANNE OLMAK
isyan etmiyorum yinede çünkü RABBİM beni h.z AİŞE VALİDEMİZİN imtihanıyla sınıyo biliyorum

vücudumda iğnelerin:94:ilaçların etkisi geçmeden koca bir NEGATİF aldım yineşu an elimde BEBEĞİMDEN KALAN embriyo fotoğrafından başka bişey yok ve ona bakıp bakıp ağlıyorumBEBEĞİM diyorum ona ,çünkü o her ne kadar benim vücudumda CAN bulmasada ,o benim BEBEĞİMDİ o bizden bir parçaydı......

EVET DÜNYA DÖNÜYOR VE ben yeni umutlar için yaşamaya mecburum.......her ne kadar hep bi yanım eksikte kalsa......
peki şimdi ne mi olacak?HAYATIMDA hiç bişey değişmeyecek yineben yine çocuksuz monoton bi hayat yaşamaya devam edeceğim:18::18:

Yine EŞİMİ dünyanın en mutlu ERKEĞİ ve en mutlu BABASI yapamayacağım

YİNE doktor masasına BEBEĞİMİ görmek için değilde tedavi için yatacağım.....

yine etrafımda ki hamilelerin göbeklerine iç geçirerek bakacağım..yine en sevdiğim ismi bebeğime koyamayacağım.....

yine o en sevdiğim beşiği ve bebek elbiselerini bir BEBEĞİM olmADIĞI İÇİN ALAMAYACAĞIM........

yine o hep heves ettiğim hamile kıyafetlerinden giyemeceğim.....

YİNE topluluk arasında diğer kadınlar hamilelik hikayelerini bebeklerin doğum hikayelerini ve bebeklerinin yaramazlıklarından bahsederken ben hep susacağım anlatacak bişeyim olmayacak çünkü

yine hamilelik nedirmide bulantısı nediraşerme nedir bilemeyeceğim ve 9 ay sonra doğum sancısı nedir öğrenemeyeceğim
ve en kötüsüde belkide ben hiç bir zaman ANNE olamayacağım......... VE o CENNET KOKUSUNU hiç bir zaman tadamayacağım.........

eğer ÖMRÜMÜN sonunda ANNE olamazsam şöyle geçen yıllarıma DÖNÜP BAKTIĞIMDA bir BEBEĞE sahip olamadığım için PİŞMANLIK olmayacak hayatımda çünkü ben ona kavuşmak için çok çabaladım çok uğraşlar verdim
ama o her defasında gelmekte inat ettiçünkü.........

ALNIMIZA ANNE BABA olmak yazılmamış olmadı derimyinede RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI olanı versin hayırlı değilse eğer bi evlada sahip olmak vermesin
ALLAHIM TÜM ÖZENENLERE bizede yaşatsın bu muhteşem duyguyu
...........................AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.......................

Son düzenleme:
Sevgili Günlük;Sana yazacak çok şeyim var ama yazmıycam içimde kalsın,zaten içimde kala kala doldum artık:26::26:
Günlüğüm belki ben de sana bi gün mutlu olduğum, anlatacak çok şeyle gelirim,İnş...

Sevgili Günlükçüm;

Gri bir gökyüzü vardı bugün burada; gerçi kaç gündür yağmur yağacak gibi sıkıntılı bir hava

Bir de evde olunca böyle havalara hiç tahammül edemiyorum, kış olsa sorun değil çok severim ama yaz olunca sevmiyorum kasvetli günleri Deniz kenarında, sıcak yerde büyümüş biri olarak sevmiyorum yazın serin ve soğuk havayı, gri gökyüzünü

Ama Allahtan bugün asker yareni arkadaşlarımla güzel eğlenceli muhabbetler ettik de keyfim yerine geldi vallahi... İyi ki varlar, iyi ki varsın KK

Bu arada bu geceden itibaren geri sayım başlıyor Günlükcüm, hala inanamıyorum, 15 ay nasıl geçti böyle, nasıl bu kadar azaldı rüya gibi, Allahıma şükürler olsun

Son düzenleme:
Günaydıınnn günlükcan
Sana ilk yazığımda güzel bir haberle gelmiştim .
Bir bebiş bekliyorduk. Ama bebişimin kalbi dayanmadı durdu be günlük , tam 2 aylıktı
Malesef kürtajla alındı 3 gün önce .
Allahtan doktorum ve diğer ilgienenler çok iyilerdi ve psikolojik olarak yıpranmadım .
Sanırım anestezi ile uyutularak alınığı için de etkilenmedim .
İnsan üzülüyor , üzülmüyor değil . Kendini hazrlıyor sonuçta doğuma , yeni bir bebeğe .
Planlar yapıyorduk , şunu alız şöyle yaparız vs. Hele Küçük paşamız bizden daha hevesli daha heycanlıydı.
Daha da büyüdüğü bir ayda olması çok daha fazla yıpratırdı sanırım .
Allah böylesini hayırlı gördü demekten , ona sığınmaktan başka çare yok.

Rabbim oğluma sağlık sıhat versin , nasipte varsa yine olur
Asıl mesele oğluma bu durumu izah etmek , çok çok merak ediyordu .
Sanırım hatırlatmamaya çalışıp unutturmak en doğrusu.

Böyle işte durum bizde , iyiyim Elhamdüillah , hiç bir sağlık problemim yok .

Son düzenleme:
Ne çok dert var be günlük...MELEK181 yazdıkların çok üzdü beni.Allah herşeyi görüyor tabi ki...Cennette vericek belkide o meleği sana...Ve unutma Allah imtihanları bizim için verir en sevdiği kullarına verir bana kalırsa.Allahı unutmasın daha çok ansın diye.Biz olayların ardında ki gerçekleri göremiyoruz ama neden nedir kim bilir...Bol bol dua et ediyorsundur zaten.İsyan sakın etme...İmtihanı kaybetme...OLAN HAYIRLIDIR dermiş Peygamber efendimiz,Sen de bundaki hayrı görmeye çalış....

Eşinle güzel günler geçir,gez toz,kendini rahat bırak...Bir bakarsın beklemedğin anda olur...Allah bu CUMA günü faziletine size hayırlı sağlıklı imanlı bir bebiş versin...Huzurunuz hiç bozulmasın...Eğer bu dünyada olmayacaksa da CENNET de versin karşılığını...

Günlükcan

9 gün boyunca seni her gün rahatsız edeceğim maalesef bana katlanmak zorundasın,her günkü geri sayımı senle paylaşacağım

Artık hazırlıklar da hızlanmaya başladı, bugün bir kaç iş için dışarı çıkacağım çok da yormak istemiyorum kendimi oruçlu zor oluyor

Bugün Şafak = 9

merhaba ilk defa sana yazacağım ..........................insallah hep mutlu haberler veririm sana birliikte ağlar güleriz tabi hayatın ne getireceğini bilemeyiz ne zorluklar cekiyoruz ne üzünüler biliyomusun günlük bence güçlü kadın vardır mutlu kadın yoktur bu yasa gelene kadar ne zorluk ne hayal kırıklığı ne kalp kırıkları nede göz yaşları çekmiş bir sürü kadın vardır ben şimdi güçlü kadınım ama eger bir kızım olursa mutlu kadın olmasını isterim çünkü hiç üzülmesin hiç aglamasın kırılmasın yada terk edilmesin yada ne bilim hersey onu mutlu etsin işte güçlü kadınla mutlu kadın arasında ki fark sen ne olsun isterdin günlük güçlümü yoksa mutlu bi kadın mı ???????????????

Günlükcannnn

yeni kimliğimle sana hiç gelmemiştim
şükür kavuşturana

ne çok özlemişim ki seninle mutluluğumu paylaşmayı

neler değişti neler bir bilsen günlükcan
ben artık evli bir bayan oldummmmmm daha doğrusu resmi nikahlı oldummm

44 gün sonra da düğünüm olmuş kocama kavuşmuş olmcam inşallahhh :123:

hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor
çeyizlerim gitti
bütün eşyalarımuz kuruldu

bir tek çeyizlerin yerleşmesi kaldı

balayı otelimiz hazır
alışverişlerin bile çoğunu yaptık

gelinliğim dikiliyor üstünün işlemesi de bitti mi ağustos da teslim alıcammm

sonra gelsin 1 eylül yaa günlükcan böyle işte

ben yine gelirim sana yazarım kiii

sevgili günlük..
o kadar çok şey anlatıp yazdım ki sana az önce ama hepsini sildimm..
ne olcak benim bu içime atmalarımm
sözde anlatıp rahatladımm

Günlük hem çok güzel hem zor günler yaşıyorum
Ama güçlüyüm, mutluyum çünkü sevdiğime sahibim
Yanıbaşımda ve birbirimize destek oluyoruz, sırt sırta vermişiz ve kimsenin problemlerinin bizi yıkmasına izin vermiyoruz

Meğer maddiyat ne kadar etkiliyormuş insanların moralini
Aşkımın borçları var. Ben yardım edeyim bir sonraki ay verirsin senin paran benim paramı mı kaldı diyorum, izin vermiyor, gurur mu yapıyor nedir?
Bir de kayınvalidem diye demiyorum ama gerçekten maddi mevzulara yaklaşımı çok harika, çok ılımlı, şeker (!) bir insan gibi davranıyor doğrusu bu aralar! (!)
Bir insan oğlunun geleceğini bu kadar karartmaz ya. Tutturmuş o evde benim de payım var, kardeşinin de var, sana da vermem ona da vermem buna da vermem kimseye vermem de vermem diye kadın çıldırdı resmen ya nasıl sakinleştiricez bilmiyorum.
Bu gidişle iş yeri de batacak ya, devletten gelen paralar zaten borca gidiyor
Kimse benim bebeğimi, aşkımı düşünmüyor ki. Omuzlarındaki yükü düşünmüyor ki. Omuzlarımızdaki yükü deseydim daha doğru olacaktı...

Ama bunların da üstesinden geleceğiz günlük, biliyorum.
Biz sırt sırta verdik mi kimse yıkamaz bizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…