Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm dedemi kaybettik bugün.
Aramızda uzun mesafeler vardı pek görüşemezdik o yüzden.
Ama arada gelir bizde kalır, annem ona bakardı.
Çok severdim ben onu, baba gibi babaydı gerçekten.
Sevgi doluydu hep bize karşı.
85'inde bile delikanlıydı.
Rahata ermiştir artık diyorum son dönemlerinde annem dışında diğer evlatları bakmak istemediler onu.
Kırılmıştır çok eminim. Rabbim yanına aldı onu daha fazla üzülmesin, acı çekmesin diye biliyorum.
Allahım rahmet etsin.

tatilden sonra market gibi yerlerde kasiyerlik.. raf sorumlusu vs gibi iş arıycam.. eşime bugun dedimki sınırsıza geçelim ben kpss ders videolarını seyretmek istiyorum.. oda parayı getir sınırsız yap interneti dedi

daha sınava girmemişim nasıl memur olmadan para getircem dediydim aklıma gelmemişti hemen çalışmak.
olsun bunundan altından kalkacağımı biliyorum.. ne demişler sabrın sonu selamet

firarcığım tesadüfen gördüm..Deden için Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..siz geride kalanlarada sabır ve uzun ömürler versin -amin-

bebişlerini kucagına alan ,almayı bekleyen ve sabırsızlıkla hamıle kalmayı bekleyenlerden mis kokulularına gelsıN

Anne olmak ♥

Ne çok şey öğrendim seni beklerken…

Beklemenin ne kadar güzel olduğunu, sabrı, çekilen her türlü sıkıntının sonunun ferahlık olacağını…
...
Ve dokuz ay sonra, seni kucağıma aldığımda her derdin unutulacağını…

Cennete ulaşmak gibiydi sana kavuşmak…

Hani sonunda cennet olduğunu bilince insan her derde katlanır ya…
Hani cennet ucuz değil ya…

Sen de benim dünyadaki cennetim oldun ayyüzlü meleğim…

Anneler hep söyler ya :” Anne olunca anlarsın.”…Anladım…
Sen yaralı gönlümün her derdine dermansın...
Kendimi toplamam için Rab’den gelen fermansın…
Senin gülücüklerin gönlümün sûruru…
Senin varlığın,varlığımın gururu…

Sen bana emanet edilip, avuçlarıma bırakılan bir gül yaprağısın…
Sen bunca yıldır heba ettiğim ömrümün kârısın…
Sen kara kışları yaşayan yüreğimin , taptaze baharısın…
Varsın gecelerim uykusuz geçsin…
Sen kapkara gecelerin ardından gelen sabahımsın…

SENİ GÖNDEREN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ...

ALLAHI HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN......

günlük ben yarın sınava gireceğim. Kazanacağım bu sefer olacak göreceksin sana güzel haberlerle geleceğim
Bu sefer emeklerimin karşılığını alacağım...
Günlük kardeşlerimden rica etsem benim için dua ederler mi
Burada kimi insanları tanıyorum kimisini tanımıyorum
Ama bir parçam oldu artık neyse günlük ben kaçtim

huu huuu günlük ;
sana güzel haberler getirdim.....

hani demiştim ark mın mr sonucları cıkacak dıye işte dun belli oldu.....doktor diğer doktorun söyledıgı kadar buyuk kistler değil demiş galıba amelıyata gerek kalmayacak ilaçla tedavı olabılecek ama kesın sonuc için ultrasona göndermiş. onun sonucunu beklıyor.
bu doktorların her biri farklı konusmak zorunda mı ya.
doğru bir tanedır neden bu dogruyu sürekli değiştiriyorlar
hastalığına mı üzülsün doktorlara mı kızalım insan şaşıyor.

Allah bana da korkmadan doktora gidebilme cesareti versin:26::26: korkuyorum.ama erken teşhiş hayat kurtarır demişler.demişlerde ben nıye ertelıyorum 3 aydır acaba

bu arada yarın aşkımın mühendislik tamamlama sınavı var.sanırım bir de DGS var..gönülden başarılar diliyorum aşkıma ve sınava girecek olan bütün arkadaşlara...

Son düzenleme:
Haftaya bugün nişanlı bi hatun olacağım günlük can
İçimde garip hisler var. Niye heyecanlı değilim anlamıyorum :44:
Olayın ciddiyetine bugün varabildik biz.Kayınvalidem yarın bu saatlerde yüzükleriniz takılır diyince kafamızın üstünde ampuller yandı
Bir adım daha yaklaşıyoruz yuvamıza. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

günlüğüm...

dün bir bebek aldım kucağıma, Allahım böyle bişey olamaz aşık oldum sanki. öyle güzel kokuyor öyle güzel bir teni vardı ki. bir de sakin mi sakin, oturdu öyle kucağımda uzun uzun. içim eridi resmen bayıldım.. hiç bırakmak istemedim kucağımdan.

peki sevdicek ne dese beğenirsin "bak iyiki çocuğumuz yok değilse böyle rahat rahat oturamayacaktık".

öküz.

Sevgili Günlükçüm,

Dün tüm günüm temizlikle geçti yine, çok yorulmuşum, buraya bile gelemedim yaa
Bugün yine bir kaç işim var, artık hazırlıkla geçiyor günler

Bugün Şafak = 7

bugün ağla ağla içim dışıma çıktı günlük
başımda çok ağrıdı fena vurdu oruç
bir bebek hayatımızı okadar güzel yapacakki
ama yok işte olmuyor
tedavi olmak için doktor bile yok
bir tane bayan doktor var onada arkadaşım gidiyor hamile o orada karşılaşıp bana acımasını istemiyorum
erkek doktorda istemiyorum
Allahım nasıl bi acıdır bu yolda hamile görmeye dayanamıyorum artık
Rabbim yinede hayırlısını versin günlük

Benim de eşime hazırlık yapacağım günler gelir mi dersin günlük? Ramazan bayramını atlattık mı 36 gün kalıyor. Geçer di mi?

Ölüm hayatın gerçeği be günlükcan...
hayatında hiç görmediğim adını bile ilk kez duyduğum birinin ölümü bu kadar etkiler mi insanı
normal midir bu...
hala insanlığımızı kaybetmediğimi mi gösterir yoksa

sabah full enerji doluyken
nişanlımdan gelen haber
birlikte çalıştığı arkadaşı
trafik kazası geçirmiş

hastaneye götürememişler bile
olay yerinde hayatını kaybetmiş

ne kadar etkiledi bilemezsin
daha 25 yaşında kim bilir neler planlıyordu
ne hayalleri vardı

ahh be günlükcan
ölüm bu kadar yakın işte birde bilincinde olabilsek...

günlük bende ki cesareti görsen ağlarsın
sonunda randevumu aldım.sanki uzaya çıkacam.
beyinden mr çektiren ilk kişi ben değilim ya
Allah ın izniyle her şey temiz çıkacak.
sağlıklıyım ben ya yok bir şeyim benim

mide ağrısı ve 2 saatlik uykuyla işe gelmek mahvetti beni ,akşam olsa da eve gitsem.

günlük havada aşk kokusu var galiba bakalım nasip , kısmet:)

Kaç gündür öyle rüyalar görüyorum ki günlük korku filmlerine taş çıkartır taşş
Senaryo yapıp yazsam izlenir yani o kadar diyim sana...
C.tesi misafirlerim vardı 9 kişiydik evde yemek,temizlik aynı güne sığınca hala bacaklarım ağrıyo günlük
He bi de bugün arabamızı sattık
Eşim 2 aydır uğraşıyo hep internet ilanlarıyla arayan oluyodu ama gelip bakan olmuyodu
Geçen işteydi sen ver ilanı dedi ilanı verdim 1 saat sonra araba gitti günlük

Son düzenleme:
Günlük biliyor musun?
Ben cumartesi günü nisanlandim
Dügün tarihimde belli oldu, 2 Kasimda evleniyorum
Cok tuhaf günlük, o gün bütün duygulari ic ice yasadim
Dün anneme 1 Kasim bu evde uyudugum son gün olacak dedim hemen agladi, bende agladim tabi
Kolay degil günlük biz 4 kiz kardesiz ve ben ilk evlenen olucagim, biz anneme, annem de bize cok düskün, kina gecesi bizim aglama günümüz olacak, simdiden belli

Bu arada firarperest canim benim basin sagolsun, Dedenin mekani cennet olsun.

merhaba canımın içi sanan yazmak okadar iyi geliyorki sorma yarın büyük gün jelibonumu görmey gidicez işşallah hayırlı haberlerle geliriz bebem öok sstrese giriyorum birşeyler yolunda gitmicek diye aklım çıkıyor :18:allahım korktugumu başıma getirmesin işşallah günlükcan yarın 3 muayenem var hayırlısıyla bri görünüyüm dah brişey istemicem herşeyim temiz çıksin bri çocuk sevindiricem ikili tarama test i detaylıya giricemmuayene olucam işşallah bebegimi görünce dünya duruyor hep diyorum allahım 3 melegimi yanına ladım bunu bana bagışla her görüdgümde bebegimi ultrosonda diyroum rabbim beni mutlu anne olmak isteyenleride benim gibi tez zamanda mutlu et diyorum okadar güzel bir duyguki evladını insanın ultrosonda görmesi ben 3 bebegimi de gördüm ultrosonda canlı sadece kızımı gördüm 2 oglumu görmeidm göstermeidler kızımıda göstermedilerde ben doktor bebegi yeşil örtüuye yatırıken görüdm benim baktıgımı görünce hemen bebegi götürdüler yanımdan çok acı biliyormusun zamansız dogupta lucagına alamamak bu gebeligim diyorum son şansım eşim çok istedi diye bebeg vesile oldum deidm bu son allah krusun bunada brişey olursa artık bu iş biter deidm eşime çok yıpranıyorum günlükçüm eziyetindne yatmaktan dogum etmekten dopgum sancısında geçtim kalp yarası agrısı hiç gitmiyoracıyan gözlerle bakıyorlar sana yazık gene kaybetmiş bebegini 7 aylık doguraydı keske deyip duruyorlar oda canımı sıkıyor haliyle ben yaradana inanıyorum işşallah bu sefer gitmicek benle kalıcak 16 haftada riskli haftalarım oluyor ne olur günlükçün arkadaşlara söylermisin dua etsinler bana çok ihtiyacım var duaya eger birgün gene giderse bebegim cennete ozamn yazıcam buraya tek kelime cennet kokulum cennet uçtu yazıcam

olurdakalırsa ben inanıyorum bu sefre bebegim benle ozaman sana cennet kokulumu aldım kucagım akokusu çok gzüel kokuyor dicem işşallah buraya sevincimi paylaşmaya gelirim acımı degil yarın 3 de bagdat caddesinde olucam muayeneye giricem allahım herley yolunda gitsin işşallah günlükçüm herşey yolunda giderse sana gelri gelmez yazıcam merakta bırakmam seni merak etme neyse ben çıkıyım azda kendi takıldıgım topiklere yazıyım bakalım ne var ne yokmuş yarın güzel haberlerle gelmek üzere cancazım

Geç kaldım haber vermek için günlük ama geldim haber vermeye...
Rabbim ol demiş, o da olmuş. Gelmiş bebeğim...
Bebeğim benimle, beraber atıyo kalplerimiz .... Çok şükür ki hamileyim...

Sizinle hiç konuşmadık,tanımıyorum sizi ama yazdıklarınızı hep okurdum.

Çok sevindim,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim
geçen hafta bugün 5.tüp bebek denememin sonucundan da negatif aldım bende buraya güzel haberimi yazmayı çok istiyodum ama olmadı
bilmiyorum belkide hiç olmayacak ama böyle güzel haberleri okuyunca içim burkulsada seviniyorum çok
inş rabbim bigün bana ve tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.......................

Günlükçüm;
KK dan cemreeylül arkadaşımın bana hediye ettiği ve kargoladığı puzzleım geldi bugün, çoook mutlu oldum Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ediyorum Bugün bitmek üzere olan puzzleımı da tamamladım yapıştırdım, kurusun kaldıracağım ve yenisine başlayacağım

Az biraz da temizlik yaptım salonun vitrinleri, konsolun içi, kitaplıklar falan temizlendi, tekrar düzene sokuldu

Ayrıca ayrıca ayrıca......

Bugün Şafak = 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…