Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüükkkkkk yarın itibariyle aşkımla uzuun bi tatile çıkıyorum
şimdi vlaizimi hazırladım banyoya gireceğim bissürü işim var o arada yazayım dedim
saçlarımı kestirdim bugün çok cicik oldular kii
aşkım beğenir inşalllah yarın
öptüm seni canım hadi si yu beybii

İnsanın kalbi hiç ağzında atar mı günlük can?
Atıyormuş işte... Hani nerde heyecanlı olmayan ben?
Dün yüzüklerimizi aldık. Görümcem de yanımızdaydı. Kuyumcuyla diyolar ki gözlere bak nasıl ışıl ışıl parlıyor
Çıkartasımız gelmedi yüzüklerimizi.
Allah ağız tadıyla cumartesi günü takmayı ve hiç çıkartmamayı nasip etsin inşallah.
Herşeyin hayırlısı olsun dilerim ki

Günlük sınavım bitti çok şükür. Ama ne sınavdı ALLAH IM kan ter içinde kaldım hele ki son 20 dk. Kız ayağını sallaması yok mu. İnan günlük hocaya söylesem yerimi değiştirsin diye. Zaten zaman az kaldı saniyelerle yarışıyorum. Bir yandan dikkatimi toplamaya soruları okumaya bir yandan da kendime hakim olmaya çalışıyorum sakinleşmek adına.
Ama sela verildi o an ezan sesini duydum kendime geldim. Derin bir oh çekip devam ettim ve rabbim yardım etti.
Günlük hep dua ettim rabbim sen nereyi hayırlısı ise orayı bana nasip et diye. Ama yeter ki artık bir daha dgs çalışmak istemiyorum...
Neyse her şeye rağmen hayırlısı günlük. Bekleme zamanı artık.
Birde inş her şeyi doğru doldurmuşumdur. Elimden geleni yaptım. Emin olamadığım sorular vardı geriye dönmek çok isterdim
Ancak zaman zaman malesef yetmedi..Günlük umudumu kaybetmedim hala içimde iyi şeyler olacak diye his var.
Ayrıca kazanmış gibiyim nedense İstanbul dışını kazanmışım da onun ne kadar para gidecek yurt harçlık onları hesaplıyorum
Ey ALLAH IM sen kimsenin emeklerini boşa çıkartamazsın mutlaka karşılığını en güzel şekilde verirsin.
Bir hafta içinde açıklanır sonuçlar deniliyor. Umarım en kısa zamanda açıklanır iyi haberler geleceğim günlük.

günlük , geçenlerde sana havada aşk kokusu var demiştim ya :)

şu anda o tanışma evresi felan o kadar zevkli geçiyor ki üzerime titriyor resmen , sürekli aramalar ,mesajlaşmalar , sabah 6 lara kadar , sahura kaldırması , telefonu açmadığımda meraklanıp mesaj atması ve sonrasnda ısrarla araması çok güzel şeylermiş..

çok sıcakkanlı bir insan ,konuşkan ,çok duygusal bir erkek .en ufak birşeyde kırılgan yapıda olması biraz kötü.araştırmacı

benim mide rahatsızlığım olduğunu söylediğimde tek tek neleri yiyip neleri yememem gerektiği konusunda bir bir bilgiler verdi :) benden fazla bilgili bu konuda .bu durumu hoşuma gitmedi değil:)

ummadığım anda bir anda karşıma çıktı ,iyi ki çıktı. zaman bakalım bize neler gösterecek ,neler yaşayacağız.

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Allah'ım cenneti saklamış gözlerine be adam...
kenetli olan kalplerimiz daha da sıkı artık birbirine...

ama bu sınavı da vereceğiz...
nefes alamıyorum aşkım....

sen ağlama sakın hayattan soğuyorum yaşamak istemiyorum diyordun ya...

sen görmeden ağlıyorum yoruldum aşkım.

Allah'ım gelsin artık kaldır engelleri yalvarırım gelsin artık...

Sonunda eşim görevden düşmüş Günlükçüm

İşte bu iyi haber Geri sayıma devam

Bugün Şafak = 5

10 yıl önce beni hastaneye yatiran eklem agrilarima benzer ağrılar basladi günlük korkuyorum, cok korkuyorum o günleri tekrar yaşamak istemiyorum

Düşünmeyi ertelediklerim bir bir üşüştü bu gece zihnime.
Neresinden tutsan elinde kalır.
Yarın gece bu saatlerde eşimin askerlik meselesi sonuçlanmış olur.
Bir de ildışı tercih yapıyoruz eşim için. O da cumaya açıklanır.
Tüm bu kararların, planların içinde misafirmişim gibi geliyor bazen.
Hiçbiri benim değil, eş durumundan katılıyorum hepsine.
Bir şey olucam diye çırpınıp durdum onca sene.
Bir de baktım ki sadece eş olabilmişim eşime.
Tek servetim evliliğimmiş buna da şükür ama herkes kadar ben de istemiştim hayattan oysa.
Niye olmadı, neyi beceremedim bilemiyorum ama kendimden hoşnut değilim.
Bu akşam bir de anne olmayı beceremeyişimi de ekledim üstüne.
Daha da ağırlaştırdım yükümü.
Bugün 24 Temmuz, kaybettiğimiz bebeğimizin muhtemel doğum tarihi...
Belki de karamsarlığımın tek sebebi bu öylesine bir araya gelmiş rakamların bendeki tarifsiz acısı...
Bugün kendimi sevemedim günlük, hiç hem de...

bir gün olsun beni güldürdüğünü hatırlamıyorum. bana özel bir şey yaptığını hatırlamıyorum. bir gün olsun üstüme titrediğini hatırlamıyorum. şimdi yine kendin için, beni strese sokuyor üzüyorsun. her şey kendin için, her şey her şey her şey! neden anne? hayrın yok bari zararın olmasın!

kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık artık herşeyim kısıtlı ne yemek nede temizlik yapabiliyorum artık çok dertliyim çok inan san çok şey yazmak isterdim çok yorugunum merak eden arkadaşlar içim yazdım

DÖRT MUM..!

Dört mum yavaşca yanıyordu.
Ortam çok sessizdi ve konuşmaları duyuluyordu

İlk Mum konuştu; Ben ´BARIŞIM´ dedi
Hiç kimse benim yanık kalmamı istemiyor biliyorum ki söneceğim dedi. Kısa süre sonra alevi azaldı yavaşca söndü.
...
İkinici Mum konuştu; Ben İNANCIM dedi
Neredeyse herkes, beni artık gerekli görmüyor.
O nedenle artık bana gerek yok dedi ve konuşmasını bitirdi
Alevi azaldı ve söndü

Üçüncü Mum konuştu ; ben SEVGİYİM dedi
yanık kalmam için artık gücüm yok insanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı kendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular dedi Alevi azaldı ve söndü

Ansızın bir çocuk odaya girdi ve üç mumun yanmadığını gördü.
“NEDEN YANMIYORSUNUZ SİZİN SONUNA KADAR YANMANIZ GEREKİR” dedi ve ağlamaya başladı

Dördüncü Mum çocuğa döndü ve ;
“KORKMA BEN HALA YANIYORUM DİĞER MUMLARI YENİDEN YAKABİLİRİZ” ben UMUDUM dedi.

Parlayan gözlerle çocuk umut adlı mumu aldı ve diğer mumları tekrar yaktı.

“UMUDUN ALEVİ YAŞAMINIZDAN HİÇ EKSİK OLMASIN”
ve böylece hepimiz UMUDU, BARIŞI, SEVGİYİ ve İNANCI sürdürebilelim…

sana yazmak çok iyi bgeliyo sanki karsımda biri var ve ona dert anlatıyorum gibi burdaki yazılanları hep takip ediyorum insalah hamiş olmak isteyen arkadaşlar hamiş olur sevdikleri uzakta olanlar kavuşur yada ne bilim derdi olanların dertleri biter yada aşık olupta söyleyemeyenler söyler yada yeni çıkmaya baslamış arkadaşlar sevginiz hep daim olur ve tüp bebek yapan arkadaşlarım insalah en kısa zamanda bebişleriniz sizinle olur bide şafak sayan arkadaşlarımız var insalah tez zamanda kavuşurlar birbirlerine herkese bolca sevgi arkadaşlarım ............................................günlük ben aslında sana rüyamı anlatcam biz eşimle bebek düşünüyoruz ve denemelerimiz var malesef bu ayda olmadı ama dr test yaptık negatif ben evdede yaptım negatif neyse gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çift çizgi ve agır bişi kaldırmıyodum hamileyim diyodum ama okadar gercekti ki bilinç altım işte bi an hiç uyanasım gelmedi rüyamda bile allahım nolur uyanmak istemiyorum diyodum okadar gercekti ki yatmadan önce allahım bana annelik duygusunu ve hamileliğin duygusunu göstermeni istiyorum dedim çok dua ettim allahım gösterdi insalah gercek hayattada yasamak isterim ve bişi dicem ben hala hasta olmadım testlerim negatif hep ve hiç bi belirtide yok hastalancagıma dair 16sında gelmesi gerekiyodu çok geçti testlerde negatif bilmiyorum kafam karışık günlük neyse çok konuştum galiba ben yine gelicem merak etme olur mu iyiki varsın......................................................

Günlükcannn

KK ya bi dönem ara verdiğim için hala kendime kızıyorum

burda kurduğumuz gerçekçi dostları özlemişimm
reele taşıdıklarımda var onların bende yeri çok çok ayrı zaten de

yeni tanıştıklarımda çok değerliler
dertleşmek anlatmak paylaşmak rahatlatıyor insanı be günlük
mutlu oluyor insan
halden anlayan birileriyle konuşunca

sıkıntısını paylaşınca
başkasına böyle anlatamıyoruz işte
her kimle konuşsak hep bir kasma
ama burda böyle mi
kimse kimseyi cebindeki paraya bakmadan
yüzünün gzelliğine fiziğine bakmadan dinliyor

seviyorum sizi yaaa

yeni gordum burayi. Sevgili gunluk diyebaslaniyor galiba. Evliyim 4aylik bir evladm var. Kocamin isden gelmesni beklyrm. Suslendm, puslendm azcik
Oglum kucagmda,,
Mutluyum yani.. sizlerde neler var?? [B\]

Son düzenleme:

İns hemen hamile kalirsin. Umutsuzluga dusme. tmm ,i.. dua edicm snn icin.

Allahım sana şükürler olsun sen bugunlerimizi aratma günlük çok şükür sağlığımız yerınde daha ne olsun zaman gecer kavusuruz eşimle yeterki sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun

Günlük bu aralar evren bana hep mesajlar veriyor hemde olumlu mesajlar..:)
Burada ki bir arkadaşımla paylaştım. Bana mı öyle geliyor saçmalıyor muyum diye
Ama yok belli ki rabbim yardım ediyor..
İçim o kadar huzurlu ki anlatamam sınavımın sonucu açıklanmadı ama
Sanki kazanmışım da hatta bugün bir şey denedim aklıma bir okul geldi daha doğrusu içime doğdu diyelim..
Sonra rabbim eğer orası ise bana bir ışık ver bir işaret ver dedim..
Neyse düşündüğüm şeyle okula baktım
Sonuç:) tamda düşündüğüm renk oradaydı şaştım kaldım tabi..
Günlük bu arada Nuray SAYAR kitabını aldım. RASTLANTI YOKTUR NEDEN VARDIR.. kitabını dgs girmeden önce almıştım.
Okumak bu güne kısmetmiş saat 3 gibi başladım iftara doğru bitti süper bir kitaptı.
Kısmetse İÇİNDEKİ GÜCÜN SIRRINI KEŞFET Kitabını alacağım günlük arkadaşlara tavsiye ederim..

Günlükçüm;
Eşime erken çıkış izni vermemiş komutan Gece 2 de binip sabahın 7 sinde evimizde olacaktı öyle düşünmüştük çünkü çıkan bütün askerlere erken çıkış izni verilmiş, eşime vermemişler. Şimdi böyle olunca da sabah 9 da çıkacak, otobüse bindi eve geldi derken akşamı bulacak Ama ama biz psikolojimizi erken gelecek diye ayarlamıştık

Eşimin canı sıkılmış epey takmış kafaya, ben önemli değil ne de olsa yine o gün kavuşmuş olacağız dedim moral vermek için ama ben de üzüldüm çok

Neyse şafak atayım bari ben

Bugün Şafak = 4

işte beklenen gün geldi çattı....
yarın giriyorum mr a....hem de ilaçlı
çok duygusalım ya hemen agladım tabi biraz önce....
orta da fol yok, yumurta yok;benim çeşmeler açıldı.
neden bu kadar korkuyorum. yoksa sevdiklerimi geri de bırakmak mı korkum?
poff psikopata bağladım gene.....
ben böyle değildim ya ne oldu bana:44:
Allah ım her şeyin hayırlısını versin.
yarın geçer de ya sonra ki günler.
doktor sonuc temiz diyene kadar bana uyku yok.

ALLAH ım şafii adının hürmetine tüm hastalara şifa ver.
içlerinde bana da.AMİN.

Son düzenleme:
ben yazmayalı çok oluyor..mişanlımdan ayrıldım ama artık içim hiç acımıyor o benı hak etmiyordu..işimden ayrıldım kaç aydır işsizim..yarın bir görüşmeye gidicem içim çok tedırgın..evde sureklı ev işine verdım kendimi artık çalışmalıyım ama iş bulmam oyle zor kı..saclarımı kestırdım ıgrenç gorunuyorum..çok sıgara içtim o ara bıraktım şımdı..benı dınleyecek bırılerıne o kadar ıhtıyacım var kı..ama yuzume gulup arkamdan kotu olsun demeyecek birilerıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…