sana yazmak çok iyi bgeliyo sanki karsımda biri var ve ona dert anlatıyorum gibi burdaki yazılanları hep takip ediyorum insalah hamiş olmak isteyen arkadaşlar hamiş olur sevdikleri uzakta olanlar kavuşur yada ne bilim derdi olanların dertleri biter yada aşık olupta söyleyemeyenler söyler yada yeni çıkmaya baslamış arkadaşlar sevginiz hep daim olur ve tüp bebek yapan arkadaşlarım insalah en kısa zamanda bebişleriniz sizinle olur bide şafak sayan arkadaşlarımız var insalah tez zamanda kavuşurlar birbirlerine herkese bolca sevgi arkadaşlarım ............................................günlük ben aslında sana rüyamı anlatcam biz eşimle bebek düşünüyoruz ve denemelerimiz var malesef bu ayda olmadı ama dr test yaptık negatif ben evdede yaptım negatif neyse gece rüyamda hamile olduğumu gördüm çift çizgi ve agır bişi kaldırmıyodum hamileyim diyodum ama okadar gercekti ki bilinç altım işte bi an hiç uyanasım gelmedi rüyamda bile allahım nolur uyanmak istemiyorum diyodum okadar gercekti ki yatmadan önce allahım bana annelik duygusunu ve hamileliğin duygusunu göstermeni istiyorum dedim çok dua ettim allahım gösterdi insalah gercek hayattada yasamak isterim ve bişi dicem ben hala hasta olmadım testlerim negatif hep ve hiç bi belirtide yok hastalancagıma dair 16sında gelmesi gerekiyodu çok geçti testlerde negatif bilmiyorum kafam karışık günlük neyse çok konuştum galiba ben yine gelicem merak etme olur mu iyiki varsın......................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?