busemavı canımsın
takmıyorum artık inan nedenine gelince demekki iyilik yap allah bilsin diceksin bu devirde benim agırma gdien gelmemeleri degil bir tarafa ama elin adamına laf vermeleri
ah günkükcan canım çok sıkkın dün gelinle konuştum doktor sordu ne dedi diye bende kısa kesitim sinirimden
dedim igne saatim geliyor kapamam laızm olur dedi demediki abla işin yemegin varmı demedi dün mutfakta sandalyeye oturarark yemek yaptım allahım ayakta durma doktro dedi rahim boyun kısalmış aman paşam deid canım sıkıldı günlükçüm ya
eşim sag olsun akşam geldi yemekleri ısıttı doyrudu karnımı mutfagı topladı bende abdesliydim namaz kıldım
rabbime dua ettim doktor yasakladı namazı amam allah kabul etsin oturudgum yerde kılıyorum ne yapayım rabbimden başka kimim var
duadan başka tevekkülden başka brişey yapamamki elimden brişey gelmiyor
bugün eerken uyandım 7 de eşime kalkt dedim kalmadı sonra 8 oldu hadi kahvaltı hazırlaki yapalım git işe deidm sen tamam dedi halen yatakta sinirim oynadı kalktım açtım bulaşık makinasını sandalyede boşaltmaya başladım kalktı bagırıd senin kadar inat birini görmedim git yat kahvaltıyı ben hazırlarım makinayı ben boşalrırımd eid gittim yattım sinriden amam nasıl aglıyorum öyle böyle degil geldi gene ne oldu aglıyorsun dedi deidm senden başka kimsem yok sende böyle yapıyorsun
erken kalkki işe erken git eve erken gel deidm sabaha kadar pc başında oyundan kalkmıyorusnd eidm yapma artık 2 kişi degiliz deidm bak karnımda senin parçanı taşıyorum dedim yapma kurban olayım söyle ne yapayım kapımı kimse açmadı 3 ay oldu hamile kalalı senden başka kime dert yanayım dedim sende haklısın söz bri daha yapmıcam dedi mutfaga gitti allahım sinrileirm oynadı wc gittim klozete oturudm nasıl aglıyorum sesimi dudydu paşa tamam aglama yapma dedi
dedim söyle ne yapayım sahibim yok annem var memelekette ananın korkusundan gelemiyor deidm ablam var deidm yolu metroyu bahane ediyor deidm gelini hç demiyorum dedim ben onlara öylemi yaptım ha san soruyorum deidm sabahlara kadar bekledim dogumlarında yanınfda oldum onların herşeyiyle ilgilendim bunlar neden böyle nankör bencil deidm bak kimse kapımı açmıyor deidm benim evime gelen yemegimi çayımı içen evimden çıkmayan insanlar hani nerde dedim
kimse kapımı açmıyor allahım neden ben kötü birimiyim ya allahım sen ban yardım et eşimden başka kimseyi muhtaç etme ne olur yalvarraım kaynanam desem oda oruc var gelemem diyor ben kimin kapısına gidiyim doktro yerinden kalkmıcaksın aman diyim yemek yapmam bile yasak amam ne yapayım eşim eve 10 geliyor geliyor allahım karnım acıkıyor meyve kahvaltı bri yere kadar insan bri tabak sıcak çorba istiyor
işleri bitern beni artık aramıyorlar sormuyorlar aramakla olmuyor be canlar gelseniz deseni zişin gücün temizligin varmı deyin ne olur yemekten vazgeçtim allahım insan degişik sesler duymak istiyor canım sıkılıyor tek başıma evde kimse kapımı açmıyor korkumdan yataga çakılı kaldım allahım doktor rahimin kısalmış deid kötüyü düşünmek istemiyorum strese grimek istemiyorum varsın kapımı kimse açmasın kimse gelmesin allahım ne olur evladımı bana bagışla
rabbim karnımda yavaş yavaş seyirmeye başladı o ulrroson da grödümy abebegimi gözlerinden hep yaşlar aktı
dün nasıl aglıyorum elimi karnıma koydum ne olur bebegin annene sıkı sıkı tutun ne olru bırakma olurmu dedim
sen gidersem bende giderim dedim allahım içimdeki mucize beni hayata bagladı evladımı ne olur benden alma 3 bebegim yanında bunuda bana bagışla artık elaleme bakıp imrenmek istemiyorum kardeşileirm bile olsa çocukalrını korkuyla sevmek istemiyorum
allahım duy sesimi bu mubarek günde ne olur kıyafetlere hecveslenipte alamamak nede zor hayal bile kuramıyorum ileriyi düşünemiyorum riskli haftalarım geliyor allahım korkuyorum kimsede yanımda yok riskli haftalarımda eşim ful çalışıyor kim kalıcak benim yanımda
ablamı arıcam bugün annemle konuşsun gelsin allahım oda diyor geliyorum oraya kimse yok gelen gdien canım sıkılıuyor diyor benim evladım olsa dogurana kadar yanında kalıırm evladımın 3 bebegimide dogruudm yanımda yoktu
kapıya öyle baktım köpek sahibini bekleyya o şekil
allahım sen beni unutma yanımda kal ne olur eşime ömrü ver evladımada eşiem hayırlı kazançlar ver bu doktor çok pahalı dikiş paraıs çok isters ekimin kapısına giderim ben
kimden borç alıırm allah razı olsun kadınlar kulubünden bazı arkadaşlarım var onlar yardım etti şimdiye kadar muayene parama yoks aadamın altından kalkamam allah var doktorumda iyi bazı yerlerde indirim yaptı amam nereye kadar bu ebegi kuycagım aalıcakmıyım alıcam amam inannıyorum amma bu vesvese beni maffediyor
evladımın koksuuna hasretim sütleerim boşa gitti şuan okadar acıyorki anlatamam
evladımın rıskı geliyor allahım ne olur artık boşa sütleirmi sagıpta dökmek istemiyorum kızım ölünce çok agladım ah güzel kızım annenin sütleir gene boşa gidiyor sen olaydın emerdin deidm agladım eşim bri taraftan sagdı ben le agladı her sütü görüdkçe aktıkça fena oldum inan günlükçüm öldügür bri tarafa eziyeti bir yarafa kürtajı bri dtarafa dogum sancıları bir tarafa lphudsalıgı bri tarafa kocam oluyor karnım olmaıs bir tarafa ama o gögüslerim süt doluyorya allahım o beni bitiiryor yatamıyorum acısından sızızından boşa gidiyor sütleirm bri bebek olsa emicek doyucak işte
insanlar üzülüyor bebegim olmuyor diye beterin beteri var benim gibi olsalar ne yaparlar 5 aya kadar getiriyorum ne yaparsam yapıyım olmuyor durmuyor 2 oglum bri kzım cennet bilmiyourm içimdeki canlı ne diye gözlerimin yaşına hakim oalmıyorum bebegim seyiriyor annecim üzülme diye sanki beni uyarıyor üüzlmüyorum bebegim işşallah umudluyum bu sefer seni alıcam kucagıma öpücek koklucam içime çekicek kokunu bu sefer sütlerim boşa gitmicek ben bun ainanıyorum sana kıyafetler hediyeler alıcak beşşigini istedigim gibi bembeya zlaıcam memlütünü yapıcam benim aglamamı üzülmemei istiyorsan bana sıkı sıkı tutun olurmu bebegim anneyi sakın bırakma ne olur yüregimi benimde babanında yakma baban çok mutlu dün arkadaşı aradı gel görüşelimd iye bilimiyormuş allahım bri demesi var oglum gelemem bebek bekliyorum bırakamam yengeni derken bri yüzünün gülmesi vardı sorma onu hayal kırklıgına ugratmak istemiyorum
sag saglim alsma seni kucagım aversem babanın kucagına bu sefer üzüntüden sarılıp aglıyacagımıza sevinçten aglayalım birbirimize sarılaraktan
allahım ne olur bu mubarek günde oruçta cumada paşanın sesini duy senden başka kimsenin kapısına gidemem senden başkasına güvenemem dayayamam sırtımı evladımı sag sgalim saglıklı hayırlı bri şekilde alayım evladımla imtaan etme yarabim çok acıyor canım isyan etmiyorum amma milletin ban aacıyan gzöel bakmalarından çocuklarını benden kaçırmalarından nazarın degecek maşşallah de diyenlerden bıktım artık
bazen hayal ediyorum sag sgalim dogurmuşum evime gelmişim babamızla bebegimzile allahım ne gzüel mutluluk dünyalar benim olur ahtım var 1 saat te oolsa pamuklara sarıp uyutucam bir erkek bebegi tepeden tırnaga giydiricem mevklütünü yapıcam kurbanını kesicam 40 kapıya aşure dagıtıcam allahım yalvarıırm evladımla sınama sevdikelrimle sınama biliyorum cenete çok gzüel yerdeler ben agladıkça ülüyorlardır belkim yanıma gelip ban sarılıp gözyaşlarımı bile silerler amam anne yüregim işte allahım aklımdaki korktugumu başıma getirme amin
birgün buruya gelipte cennet küşüm uçtu demek istemiyourm günlük cennet kokulumu aldım kucagıma demek istiyorum
çenem düştü ben gidiyimde yüzümü yıkıyım kendime geliyim kusura bakma biraz dertliyim idare et
banada dua et perşembe hayırlı haberlerle geliyim kısalma gene olmasın allahım ne olur