Popüler Konu Sevgili günlük...

buraya niye yazdığımı bilmiyorum ama yazmak geldi içimden kimse ye anlatamadığımdan herhalde. canım cok acıyor unutamıyorum olanları .tamam şu an cok iyisin hoşsun da neden yaptın ki bunu bana .niye bukadar derin bir yara açtın bende. milletin hani sende daha bebek yokmu sorusuna tahammül dahi edemiyorum artık . yok işte yok yok yok . evet cok istiyorum ama bu konuda bize güvenmiyorum. zaten ben hiçbirşeyi hak etmediğim gibi anne olmayı bile hak etmedim rabbim önce verdi onu bana sonra aldı . biz bunu hak etmiştik çünkü .ağlamak istemiyorum artık .rabbim sana sığınıyorum yalnız nolur bana yardım at unuttur benim için hayırlı olan ne ise onu bana ver . yalvarıyorum((

ne kadar pozitif ve olumlu olmakk istesem ve buna çalışsam da yaşadığım şeyler beni olumsuzluğa itiyo fazlasıylacanım çok sıkılıyo
kendimi çok yanlız hissediyorum hem de çok mutsuzum günlük
nsip kısmet her şey biliyorum ama üzülmeden de edemiyorum
tek çarem dua etmek allahım katından bir çıkış yolu göster
hayırlar nasip ettt

insanlara neden bu kadar kolay inanıyorum ki..sonunda üzülen hep ben oluyorum..
biriyle dertleşmeye çok ihtiyacım var biliyo musun..
ama şuan kimse yok etrafımda..
yoruldum artık her seferinde hayal kırıklığı yaşamaktan..

günlük biraz dert yanayımmı sana canım demin çok kötü sıkıldı biliyorsunuzki erkek kardeşimin hanımının totosunda dolaştım oglu dünyaya gelene kadar herşeyine koştum yemek temizilik dogum vs ilaç alamadı ben yardım ettim maddi ve manevi olaraktan biliyorsunbugün amasyadaki ablam aradı annem geline demişki yazık demiş o paşa senin okadar totonda dolandı dünyanın yardımını gördün oglanı aldıysan onun sayesinde aldın demiş kızmış haftada 2 kere git yemeklerini yap ütüsünü yap çamaşırını yıka evini temizle demiş ah demiş annem eski gençligim yok demiş gelemiyorum oraya hoş annem bir yemek yapabildi burda kaldıgı sürece temzilik yapamadı çok hasta astım boranşıt 2 adım atsa nefes nefese kalıyor kaynanamdan korkuyor gelirimde gene kızımın huzurunu bozar diyormuş ömürümde etmedigi zulüm kalmamıştı kaynanamın bana neyse ablam kızmış geline ah demiş uzagım istanbulda olsam hergün gider yemeginden tutta temizligine kadar yaparım demiş ablamada gelin paşa ablaya ne desen kızıyor demiş kızarım tabi oda bebegi yanımda hırpalamamsın ablam diyorki memleketteki ah paşam sen okadar millet iyilik ettin sana kimse bakmıyor gülüm dedi burdaki ablamada emegim çok onada bugün aradım dedimki abla çarşamba gelde agda yapalım perşembe doktora gidicem bacaklarımı alalım dedim ay nasıl olur oglan korkar dedi tamam abla dedim sende gelme agdayı ben yaparım dedim sinirlerim tememe çıktı çagırıyorum diyorum gelsende yemek temzilik yapsan pilim bitti yok işte yok 3 bebegimi kaybettim doktor bana hiç birşey yapmıcaksın dedi ogün rahim kısalmış dedi allahım neden insanlar bu kadar acımasızyemin olsun korkumdan yerimden kalkamadım üzülmek aglamak helede umud suzluga kapılmak istemiyorum kaynanamı aradım dedim bana gel bakıyım ben sana dedi ben gelemem oraya dedi kalmaya eltin lanetti var nasıl gidiyim stresten bebegimi kaybederim zaten onu gördükçe sinir oluyorum ara sıra gelirim anca dedi dedim anne ne seni nede ailemden birini istemiyorum kimse gelmesin dedim i neden bu millet böyle birde kardeş olucaklar sen hamile kal abla ben bakarım sana diyen gelinimizsen hamile kal kardeşim aman yaza getir her hafta sana gelirim diyen ablam nerde hani

kendini kandırdın paşa hanım herkezi kendin bildin yazıkki ne yazık eşime dedim benden ne yemek ne temizlik hiç birşey bekleme dedim iş yetişicek paşam dedi akşamları geç gelicem dedi seni nasıl doyurusam dedi ben dedim çocukmuyurm yaz geldi allaha şükür herşey var dedim evladım için yerimden kalkmıcam kimse içinde artık göz yaşı dökmek kafayı yemek istemiyorum benim anlatmak istedigim neden millet beni kullanıp pis bir paçavra gibi atıyorki kenara ben ne yaptım insanlara tek istedigim biraz şefkat biraz ilgi ya bakılmak ya beni hepside kullandı erkek ardeşim abla parayı denkleştiremezsen ara bakarız diyen çocuk aramadı abla ne yaptın doktor parasını buldunmu diyecegine anca bebek nasıl cinsiyeti ne dediler kimse para işini ne yaptın demedi ben öylemiydim onlara ah salak kafam ah kendimi ne kadarda meraklıymışım kullandırmaya

gelin dogurana kadar aman paşa hamile kalma sakın gelin dogruusn bakan olmaz aman teyze hamile kalma dügünüm var ben 3 gebelik geçirdim kimse kapımı allahım neden açmadı iyi günde dünyanın şeyini yapsam geldiler yediler içtiler ablamlara giderdim bebegi oldu paşa bak hastaneye git bak igneleri oldu bak ateşi var doktora götür bakgelin dogum etti kızın öleli 6 ay olmadı daha kızmın travvasını atlatamadım sskda dogrudu allahım bir odada 8 yatak vardı okadar kötü oldunki bebekleri görünce allahım dedim benimi sınıyorsun bütün bebeklere canım gitti ah dedim benim olaydınız hepizin dedim size soruyorum siz hiç wc gidipte klozetin kapagını kapatım bögüre bögüre agladınızmı ben agladm ömrüm yavrum güzel kızım annem sende olaydın ne vardı dedim hasta yakını sesimi duydu hanım efendi doktor çagırıyımmı dedi sabır paşam sabır sende bebegini kucagın alaıcaksın dedim3 gün hastanede baktım ogluma 15 gün kocamı bile takmaıdm oglana baktım neden gelin sezeryanlı abla gitme sen gidersen eymene kim bakıcak dikişlerim var dedim eşime az daha kalayım gelin sadebe bebegi emziriyordu hergün koynumda yatıyordu oglum koskoca 15 gün eve gelince evim savaş alanı gibiydi temizlik yaptım yemek yaptım yemek yerken agladım oglum ne yapıyor dedim yataga girdik eşimle uyuduk eşim bana çarpınca bebegi ezicen dedim gözümü açtımki bebek yok allahım eşim uyandı aglama sesime paş asabret dedi bizimde olucak deidm canım sanki ben dogurdumda elimden aldılar dedim sarıldık eşimle nasıl aglıyorum gecenin bir yarısı bögüre bögüre agladım allahım rahimimde kısaldı kötüyü düşünmek istemiyorum göz yaşlarım dinsin artık kardeşim bile olsa elalemin bebelerini görüpçe iç çekmek istemiyorum artık

okadar kötükü 5 ayına getiripte ellerim bomboş çıkması hastaneden kahroldum her dogum ettigimde allahım dedim neden diyemedim sabır dedim bu bebegime okadar baglandımki sorma eşimede dedim allah korusun gene kaybedersen beni unut bende ölürüm allahım korktugumu önüme getiime ne olur yavrumun kokusundan mahrum etme beni çok dertliyim çok okadar gaırıma giidyorki insanların beni kullanması eşimd ebugün kızdı hadi dedi ugraştıklarım yırtındıkların 3 aylık oldu bebek biri gelipte işini yemegini yaptınmı deid ben biliyordum dedi olucagı buydu deid 3 bebek dogurdun kim geldi söylesene dedi adam haklıydı ne agıırm agidyor ah bir bilsen benim tek sucum merhametli olmam millet dogurana kadar benim yanımda kullanıldım her seferinde allah havale diyorm onlarıu bende allah nasıl biliyors aöle yapsın elalemin adamına her seferinde laf ettridilerya helal olsun tevcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor ben bu adama ne diyim adam haklı yaktınzı beni be sülalem dünde ablamla kavga ettim bana güvenipte bri daha çocuk dogurmayın işim biti deidm kapadım telefonuartık bitti herkez benim için strese giripte karnımdakini sokamam strese allah korusun bu karnımdakinede birşey olursa dicem karlşılarına geçince şimdi aglamayın önceden aglıcaktınız bri kere kapımı acmadınız helal olsun dicem rabbim sne beni bırakma kimseyede muhtaç etme şunu anladımki herşey boşmuş bu dever öyle bri devir olmuşki memffat dünyası olmuş

ben çookk güzel bir rüya gördüm günlük
hem de üzüntüden dibe vurmuşken... bir rüya insanı bu kadar mutlu eder mi? edermiş valla
hatta moralim bile düzeldi
ah bir de gerçek olsa ahh ahhh:103::103::103::103::103:

MERHABA GÜNLÜK;

Bu sana ilk yazışım.. Bugün okadar sıkıntılıyım ki.. bugün bitse dedikçe uzadı gitti zaman walla..
1 hafta gecikmeyle temmuzun 6 sında adet olmuştum.. gecikince hatta hamileyim die kendimi kaptırmış, hemen drlara gitmiştim testlerde negatifi görünce böle olup geri dönmüştüm. şimdi aradan 18 gün geçti gene adet oldum ve bayada çok geliyor. anlamadım gitti :18:
bugün ben böle kan revanlarımla uğraşırken benim çoklu patronlarımdan birinin eşinin geçenlerde beraber hamile olduğunu öğrenmiştik(2.çocuğu) bu gün ise diğer patronun eşinin(6ay önce ilk bebeğini doğurmuştu) hamile olduğunu öğrendik
hayır walla kıskanmıyorum ama benim neden olmuyor? onlar olsun dedikleri an oluyor, ben ise 8 aydır bekliyorum hatta bi düşük yapmıştım bugün morelim çok bozuk zaten çokda kilo aldım. sanırım bu kiloları vermeden hamile kalamıcam..
ya bide patronların eşleriyle konuşyoruz yakınız.. onlar bana ben onlara bebek istediğimizi sölemiştik onların ikisininde olup benden hala tık çıkmayınca.. ay ne bileyim işte bi kaç ay daha olmazsa bana çocuğu olmuyo gözüyle bakacaklar..
Biz 3 yıldır istemedik korunduk. bi kaç defa muhabbet olduğunda ozamanlar düşünmüoruz demiştim ben patronlarla konuşurken.. ozamanlar bile 'çocuğu olmuyodur kilosundan dolayı sölemek istemiodur. ' diye laf geçmiş ben bi şekilde öğrendim çok üzülmüştüm iyide öle bile olsa bunun konusu olurmu yaa.. sölenirmi öle ulu orta.. anlıcağın günlük bugün hem kiloma taktım hem bebeğimin olmamasına..
Anlıcağın adım yavaştan yavaştan kısıra çıkıyor ve ben hiç bişey yapamıyorum.. elimden bişi gelmio
herkez hemen hamile kalıo ben kanlarla uğraşıorum geldi gelmedi.. hep boş hayeller...

ayy bilmiyorum çok kötüyüm günlük yaaa çoookkk ..

Allah belanızı versin, öyle versin ki göreyim tez zaman da...
topunuz birden yok olun.
bu döktüğüm gözyaşlarımın tek tek hesabını vereceksiniz Rabbim'e.

o örümcek düşüncelerinizi alın en uygun yere sokun !

yazıklar olsun, hakkım haram olsun size.

dilerim öyle şeyler yaşarsınız ki, başkasını düşünecek vaktiniz kalmaz.

bela eksik olmasın başınızdan. Allah'ın cezaları.

benim döktüğüm göz yaşının bin katını dökün de, sileniniz olmasın.

insanlık nedir bilmezmişsiniz. dilerim süründüğünüzü görürüm sizin.

Kesinleşti ya artık Günlükcan eşimin geliş tarihi bugün bilet işini de hallettik

Çarşı iznindeydi bugün, epey eşimle konuştum, mutfağı topladım, öyle öyle derken bugün de bitti Günlükçüm, darısı yarına

Bugün Şafak = 3

Son 2 gün kaldı günlük can.
İçimde nasıl bir his var bir bilsen.
Babam alyanslarımızı gördü gözleri doldu. Kızım ciddi ciddi gidiyorsun yani dedi.Sustum kalakaldım yemek masasında.
Gidiyorum babacım ama beni emanet edebileceğin en doğru adama gidiyorum.
Hani şu sırtını sıvazlarken gurur duyduğun damadına gidiyorum
Sizi çok seviyorum.Ama kendi ailemi kurmak için ilk adımı atmaya gidiyorum.
29 yıllık ömrümde bana verdiğiniz herşey için minnettar olarak gidiyorum.
Canımsınız...

Artık biran önce nişanlanmak istiyorum ben günlük
Hal durum böyleyken birazcık zor ama Rabbimin izniyle herşey mümkün
Onunla olmak onunla yaşamak onunla yaşlanmak istiyorum
Bebeğimin babası o olsun istiyorum
Ne de yakışır ona babalık

Günlüğüm merhaba,
Eşime yedek subaylık çıktı Ankara'ya gidecek birkaç gün içinde.
Şimdilik bir aylık bi ayrılığımız gözüküyo sonrası belli değil :26:
Yarın Kastamonu yolcusuyuz eşimi askere uğurladıktan sonra birkaç gün daha kayınvalidemlerde kalıp İstanbul'a geçicem.
1 Eylül'de abim evleniyor o zamana kadar ordayım. Sonrası yine belli değil :26:
Bu bir ay içinde kafanı çok şişirebilirim haberin olsun günlük

bugün görüşmeye gittim ve sonucunu beklıyoru.bakalım işsiz kalmaya devam mı edeceğim..yay burcu biriyle görüşüyorum bir tesaduf eseri tanıştık..yay burcu ve çok ağır abı vurdumduymaz..ya beni takmıyor yada öylesine tanışmak istedi..allahım benım nıyetım yuva kurmak neden bunlar benı bulur..1 kere gorustuk bırkac kere telefonla konustuk..mesajlasıyoruz sadece ama artık onuda yapmıyor gibi karışık işte..istemıyorsan gıt hayatımdan..

Selam günlük
Herkese hayırlı cumalar
Aslında yazmak gibi bir niyetim yoktu ama paşamın yazısını okudum ve yaşadıkları benim zoruma gitti.
Paşam keşke aynı şehir de olsaydık inan ben sana bakardım.
Paşam a söyle günlük canını hiç sıkmasın Rabbim yardımcısı olur.
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder İNŞALLAH
Firarperest Rabbim senin ve hepimiz hakkında hayırlısını versin...

az önce elimde gazete tur sayfasına bakarken buldum kendimi...sonra gözlerim doldu,boğazım düğümlendi...böyle mi konuşmuştuk akşam gözlüm...biz balayına gidecektik...bu yaz...ağustosta...arkadaşımın düğünü için şehir dışına da gidecektik beraber...seneye de yurtdışına(Paris'e)...ev arkadaşı bulacağım demiştim,hayat arkadaşı lazım sana demiştin...huysuzlanıp belki zorunlu hizmete giderim demiştim,sen hayır seni merkeze alalım eş durumundan demiştin...okulunu değiştireceksin son günlerin tadını çıkar,sana lokanta açayım mı diye takılmıştın hatta...ah bebem...her şey bir günde tepetaklak...ve mimarı benim...çevrem de boş durmadı...yanarım,ağlarım...ben becermedim aşk oyununu,birileri gelirken gittim,severken kaçtım,kaçtığında sevdim...elde var koca bir hiç...

Dün kuzenim geldi onunla konuştuk 5 yıllık evli 2 gebelik kaybı var ikiside kalp durması birisi ikiz..
Kürtajda doktorda ona demiş rahmin kalp şeklinde ortada perde var,ve kürtajı çok zor olmuş
Benim rahimde aynı şekilde acaba genetikmi ki bu durum doktora sorucam bakalım şu bayramı atlatalım üç yer var aklımda görüşme yapıcam önce hepsininde muaynesi 300tlden başlıyo Allah yardımcım olsunn
Biri brüksel tüp bebek Yücel Karaman,Diğeri Memorial diğeride paşacım sağolsun önerdi femical Arda Lembet bakalım sanırım önce Arda beye gidicem belki haftaya randevu alırım öbür ayda Yücel beyle memoriale giderim sonra kararımı veririm malum rahim bu iyi ellerde olması gerek operasyonunn

busemavı canımsıntakmıyorum artık inan nedenine gelince demekki iyilik yap allah bilsin diceksin bu devirde benim agırma gdien gelmemeleri degil bir tarafa ama elin adamına laf vermeleri ah günkükcan canım çok sıkkın dün gelinle konuştum doktor sordu ne dedi diye bende kısa kesitim sinirimden dedim igne saatim geliyor kapamam laızm olur dedi demediki abla işin yemegin varmı demedi dün mutfakta sandalyeye oturarark yemek yaptım allahım ayakta durma doktro dedi rahim boyun kısalmış aman paşam deid canım sıkıldı günlükçüm yaeşim sag olsun akşam geldi yemekleri ısıttı doyrudu karnımı mutfagı topladı bende abdesliydim namaz kıldım rabbime dua ettim doktor yasakladı namazı amam allah kabul etsin oturudgum yerde kılıyorum ne yapayım rabbimden başka kimim varduadan başka tevekkülden başka brişey yapamamki elimden brişey gelmiyorbugün eerken uyandım 7 de eşime kalkt dedim kalmadı sonra 8 oldu hadi kahvaltı hazırlaki yapalım git işe deidm sen tamam dedi halen yatakta sinirim oynadı kalktım açtım bulaşık makinasını sandalyede boşaltmaya başladım kalktı bagırıd senin kadar inat birini görmedim git yat kahvaltıyı ben hazırlarım makinayı ben boşalrırımd eid gittim yattım sinriden amam nasıl aglıyorum öyle böyle degil geldi gene ne oldu aglıyorsun dedi deidm senden başka kimsem yok sende böyle yapıyorsun erken kalkki işe erken git eve erken gel deidm sabaha kadar pc başında oyundan kalkmıyorusnd eidm yapma artık 2 kişi degiliz deidm bak karnımda senin parçanı taşıyorum dedim yapma kurban olayım söyle ne yapayım kapımı kimse açmadı 3 ay oldu hamile kalalı senden başka kime dert yanayım dedim sende haklısın söz bri daha yapmıcam dedi mutfaga gitti allahım sinrileirm oynadı wc gittim klozete oturudm nasıl aglıyorum sesimi dudydu paşa tamam aglama yapma dedi dedim söyle ne yapayım sahibim yok annem var memelekette ananın korkusundan gelemiyor deidm ablam var deidm yolu metroyu bahane ediyor deidm gelini hç demiyorum dedim ben onlara öylemi yaptım ha san soruyorum deidm sabahlara kadar bekledim dogumlarında yanınfda oldum onların herşeyiyle ilgilendim bunlar neden böyle nankör bencil deidm bak kimse kapımı açmıyor deidm benim evime gelen yemegimi çayımı içen evimden çıkmayan insanlar hani nerde dedim kimse kapımı açmıyor allahım neden ben kötü birimiyim ya allahım sen ban yardım et eşimden başka kimseyi muhtaç etme ne olur yalvarraım kaynanam desem oda oruc var gelemem diyor ben kimin kapısına gidiyim doktro yerinden kalkmıcaksın aman diyim yemek yapmam bile yasak amam ne yapayım eşim eve 10 geliyor geliyor allahım karnım acıkıyor meyve kahvaltı bri yere kadar insan bri tabak sıcak çorba istiyor işleri bitern beni artık aramıyorlar sormuyorlar aramakla olmuyor be canlar gelseniz deseni zişin gücün temizligin varmı deyin ne olur yemekten vazgeçtim allahım insan degişik sesler duymak istiyor canım sıkılıyor tek başıma evde kimse kapımı açmıyor korkumdan yataga çakılı kaldım allahım doktor rahimin kısalmış deid kötüyü düşünmek istemiyorum strese grimek istemiyorum varsın kapımı kimse açmasın kimse gelmesin allahım ne olur evladımı bana bagışlarabbim karnımda yavaş yavaş seyirmeye başladı o ulrroson da grödümy abebegimi gözlerinden hep yaşlar aktı dün nasıl aglıyorum elimi karnıma koydum ne olur bebegin annene sıkı sıkı tutun ne olru bırakma olurmu dedim sen gidersem bende giderim dedim allahım içimdeki mucize beni hayata bagladı evladımı ne olur benden alma 3 bebegim yanında bunuda bana bagışla artık elaleme bakıp imrenmek istemiyorum kardeşileirm bile olsa çocukalrını korkuyla sevmek istemiyorum allahım duy sesimi bu mubarek günde ne olur kıyafetlere hecveslenipte alamamak nede zor hayal bile kuramıyorum ileriyi düşünemiyorum riskli haftalarım geliyor allahım korkuyorum kimsede yanımda yok riskli haftalarımda eşim ful çalışıyor kim kalıcak benim yanımdaablamı arıcam bugün annemle konuşsun gelsin allahım oda diyor geliyorum oraya kimse yok gelen gdien canım sıkılıuyor diyor benim evladım olsa dogurana kadar yanında kalıırm evladımın 3 bebegimide dogruudm yanımda yoktu kapıya öyle baktım köpek sahibini bekleyya o şekilallahım sen beni unutma yanımda kal ne olur eşime ömrü ver evladımada eşiem hayırlı kazançlar ver bu doktor çok pahalı dikiş paraıs çok isters ekimin kapısına giderim ben kimden borç alıırm allah razı olsun kadınlar kulubünden bazı arkadaşlarım var onlar yardım etti şimdiye kadar muayene parama yoks aadamın altından kalkamam allah var doktorumda iyi bazı yerlerde indirim yaptı amam nereye kadar bu ebegi kuycagım aalıcakmıyım alıcam amam inannıyorum amma bu vesvese beni maffediyor

evladımın koksuuna hasretim sütleerim boşa gitti şuan okadar acıyorki anlatamam evladımın rıskı geliyor allahım ne olur artık boşa sütleirmi sagıpta dökmek istemiyorum kızım ölünce çok agladım ah güzel kızım annenin sütleir gene boşa gidiyor sen olaydın emerdin deidm agladım eşim bri taraftan sagdı ben le agladı her sütü görüdkçe aktıkça fena oldum inan günlükçüm öldügür bri tarafa eziyeti bir yarafa kürtajı bri dtarafa dogum sancıları bir tarafa lphudsalıgı bri tarafa kocam oluyor karnım olmaıs bir tarafa ama o gögüslerim süt doluyorya allahım o beni bitiiryor yatamıyorum acısından sızızından boşa gidiyor sütleirm bri bebek olsa emicek doyucak işteinsanlar üzülüyor bebegim olmuyor diye beterin beteri var benim gibi olsalar ne yaparlar 5 aya kadar getiriyorum ne yaparsam yapıyım olmuyor durmuyor 2 oglum bri kzım cennet bilmiyourm içimdeki canlı ne diye gözlerimin yaşına hakim oalmıyorum bebegim seyiriyor annecim üzülme diye sanki beni uyarıyor üüzlmüyorum bebegim işşallah umudluyum bu sefer seni alıcam kucagıma öpücek koklucam içime çekicek kokunu bu sefer sütlerim boşa gitmicek ben bun ainanıyorum sana kıyafetler hediyeler alıcak beşşigini istedigim gibi bembeya zlaıcam memlütünü yapıcam benim aglamamı üzülmemei istiyorsan bana sıkı sıkı tutun olurmu bebegim anneyi sakın bırakma ne olur yüregimi benimde babanında yakma baban çok mutlu dün arkadaşı aradı gel görüşelimd iye bilimiyormuş allahım bri demesi var oglum gelemem bebek bekliyorum bırakamam yengeni derken bri yüzünün gülmesi vardı sorma onu hayal kırklıgına ugratmak istemiyorum sag saglim alsma seni kucagım aversem babanın kucagına bu sefer üzüntüden sarılıp aglıyacagımıza sevinçten aglayalım birbirimize sarılaraktan allahım ne olur bu mubarek günde oruçta cumada paşanın sesini duy senden başka kimsenin kapısına gidemem senden başkasına güvenemem dayayamam sırtımı evladımı sag sgalim saglıklı hayırlı bri şekilde alayım evladımla imtaan etme yarabim çok acıyor canım isyan etmiyorum amma milletin ban aacıyan gzöel bakmalarından çocuklarını benden kaçırmalarından nazarın degecek maşşallah de diyenlerden bıktım artık

bazen hayal ediyorum sag sgalim dogurmuşum evime gelmişim babamızla bebegimzile allahım ne gzüel mutluluk dünyalar benim olur ahtım var 1 saat te oolsa pamuklara sarıp uyutucam bir erkek bebegi tepeden tırnaga giydiricem mevklütünü yapıcam kurbanını kesicam 40 kapıya aşure dagıtıcam allahım yalvarıırm evladımla sınama sevdikelrimle sınama biliyorum cenete çok gzüel yerdeler ben agladıkça ülüyorlardır belkim yanıma gelip ban sarılıp gözyaşlarımı bile silerler amam anne yüregim işte allahım aklımdaki korktugumu başıma getirme aminbirgün buruya gelipte cennet küşüm uçtu demek istemiyourm günlük cennet kokulumu aldım kucagıma demek istiyorum çenem düştü ben gidiyimde yüzümü yıkıyım kendime geliyim kusura bakma biraz dertliyim idare et
banada dua et perşembe hayırlı haberlerle geliyim kısalma gene olmasın allahım ne olur

İns hemen hamile kalirsin. Umutsuzluga dusme. tmm ,i.. dua edicm snn icin.

tesekür ederim arkadasım sende günlüktensin galibayada yeni katıldın ben hala hastalanmadım nedense neyse bu ay kesin hamiş olmadığımı anladım ama okadar test yaptım ki eminim yok yani artık bidahaki aya napalım daha beklememiz gerekiyomuş allahım nezaman ol der ozaman olur günlük bu aralar beklemedeyim hastalığı gelsede kurtulsam yalnızz adetime iyice bi sopa cekcem hiç bukadar gecikmezdi nese yine çok konusuyorum herkese sevgilerrrrrrrrrr :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…