SEVGİLİM CANIM BEN GELDİM DADLUM KIYMATLIM KIYMETİNİ BİL ZOR ŞARTLARDA YAZIYORUM SANABUGÜN YATAKTA YATALI TAM TAMINA 20 GÜN OLDU BU ARADA 1-5 PAKET DOKTOR ELDİVENİ SAYISIZ HAVLU VE TUVALET KAGIDI VE HASTA BEZİ TÜKETMİŞ BULUNMAKTAYIM RABİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 19 +4 GÜNLÜK OLDUK HAYAL GİBİ RABBİM 40 HAFTALARI GÖSTERSİN İŞŞALLAH 2 RİSKLİ GÜNÜMÜ GEÇİRDİM CUMA GÜNÜ 3 RİSKLİ GÜNÜM :18:BEBEGİM SADECE SEYİRİYOR TEKME YOK BUGÜN HAPŞURDUM İLK DEFA BUGÜN HİSSETTİM SIPAMI OKADAR KORKTUKU BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİTTİ ELİMİ KAYNIMA KOYUP OKŞAYINCADA SUSTU KIYAMAM ONA DOGUMA KADAR CİNSİYETİNİ ÖGRENMİCEM ŞÜPRİZ YUMURTA OLSUN İSTEDİM HASTANEYE YATARKEN DEDİM RABBİM SAG SAGK,LİM BEBGİMLE ÇIKIYIM BURDAN DOGUMA KADAR ÖGREMNİCEM DEDİM VE BİLİYORMUSUN HASTANESEN AGLAYARAK ÇIKTIM İLK DEFA BEBEGİMLWE ÇIKTIM EVİME GELDİM
KABIZIM ÇOK NE YAPTIYSAM ÇARE OLMADIYARIN BÜYÜK GÜN SAAT 17-15 RANDEVUM VAR MAVİŞİMLE DUA ET NE OLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİN RAHİM BPYUM UZUN ÇIKSIN NE OLUR ALLAHIM İNAN YATAMAYA RAZIYIM YAVRUM DURSUN
RABBİM OLMSAYANLARADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH TEZ ZAMANDABEN ÇIKTIM ZORLA YAZDIM
Selamun aleykum arkadasim, ben 7. Takimdan taniyorum biraz seni. Bebegini beklemene o kadar sevindim ki su anSEVGİLİM CANIM BEN GELDİM DADLUM KIYMATLIM KIYMETİNİ BİL kucaginiRDA YAZIYORUM SANABUGÜN YATAKTA YATALI TAM TAMINA 20 GÜN OLDU BU ARADA 1-5 PAKET DOKTOR ELDİVENİ SAYISIZ HAVLU VE TUVALET KAGIDI VE HASTA BEZİ TÜKETMİŞ BULUNMAKTAYIM RABİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 19 +4 GÜNLÜK OLDUK HAYAL GİBİ RABBİM 40 HAFTALARI GÖSTERSİN İŞŞALLAH 2 RİSKLİ GÜNÜMÜ GEÇİRDİM CUMA GÜNÜ 3 RİSKLİ GÜNÜM :18:BEBEGİM SADECE SEYİRİYOR TEKME YOK BUGÜN HAPŞURDUM İLK DEFA BUGÜN HİSSETTİM SIPAMI OKADAR KORKTUKU BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİTTİ ELİMİ KAYNIMA KOYUP OKŞAYINCADA SUSTU KIYAMAM ONA DOGUMA KADAR CİNSİYETİNİ ÖGRENMİCEM ŞÜPRİZ YUMURTA OLSUN İSTEDİM HASTANEYE YATARKEN DEDİM RABBİM SAG SAGK,LİM BEBGİMLE ÇIKIYIM BURDAN DOGUMA KADAR ÖGREMNİCEM DEDİM VE BİLİYORMUSUN HASTANESEN AGLAYARAK ÇIKTIM İLK DEFA BEBEGİMLWE ÇIKTIM EVİME GELDİM
KABIZIM ÇOK NE YAPTIYSAM ÇARE OLMADIYARIN BÜYÜK GÜN SAAT 17-15 RANDEVUM VAR MAVİŞİMLE DUA ET NE OLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİN RAHİM BPYUM UZUN ÇIKSIN NE OLUR ALLAHIM İNAN YATAMAYA RAZIYIM YAVRUM DURSUN
SEVGİLİM CANIM BEN GELDİM DADLUM KIYMATLIM KIYMETİNİ BİL ZOR ŞARTLARDA YAZIYORUM SANABUGÜN YATAKTA YATALI TAM TAMINA 20 GÜN OLDU BU ARADA 1-5 PAKET DOKTOR ELDİVENİ SAYISIZ HAVLU VE TUVALET KAGIDI VE HASTA BEZİ TÜKETMİŞ BULUNMAKTAYIM RABİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 19 +4 GÜNLÜK OLDUK HAYAL GİBİ RABBİM 40 HAFTALARI GÖSTERSİN İŞŞALLAH 2 RİSKLİ GÜNÜMÜ GEÇİRDİM CUMA GÜNÜ 3 RİSKLİ GÜNÜM :18:BEBEGİM SADECE SEYİRİYOR TEKME YOK BUGÜN HAPŞURDUM İLK DEFA BUGÜN HİSSETTİM SIPAMI OKADAR KORKTUKU BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİTTİ ELİMİ KAYNIMA KOYUP OKŞAYINCADA SUSTU KIYAMAM ONA DOGUMA KADAR CİNSİYETİNİ ÖGRENMİCEM ŞÜPRİZ YUMURTA OLSUN İSTEDİM HASTANEYE YATARKEN DEDİM RABBİM SAG SAGK,LİM BEBGİMLE ÇIKIYIM BURDAN DOGUMA KADAR ÖGREMNİCEM DEDİM VE BİLİYORMUSUN HASTANESEN AGLAYARAK ÇIKTIM İLK DEFA BEBEGİMLWE ÇIKTIM EVİME GELDİM
Günlükçüm...
Canım çok yanıyor, aklıma geldikçe hıçkırıklara gömülüyorum.... 4 buçuk yaşındaki kedimiz dün sabah hayatını kaybetti...
Ne diyebilirim ki.... Bir hayvana bağlanmak, bu kadar sevgi Allahım gerçekten çok acı.... 20 gün içinde iki kedimizi birden kaybettik, eşimle birlikte yıkılmış durumdayız20 gün önce diğer kedimiz 5. kattan atlayıp kaçtı ve kayboldu, bu nasıl bir bağlılıktır ki ASİL kedimiz buna çok üzüldü, yemeden içmeden kesildi ve resmen intihar etti
Günlerdir veterinerdeydi ama yaşatamadılar kuzumu, nasıl kurtulacağız bu acıdan, eve geliyorum içim parçalanıyor
günlükkkkkk bata son 7 günnnnnnnnnn:18::18::18::18::18:
ayyy heycandan ölücem yapsammı acaba test :26: bilemedim :26: çıkarmı acaba şimdiden? ya çıkmazsa :18::18: ya hamiş değilsem:18: ya bu ayda diğer aylara kalırsa umutlarım :18: offf offffne zor şeymiş bu işler yaaa anacımmmm şimdi değerini daha iyi anlıyorum.. beni dünyaya getirebilmek için çektiğin sıkıntıları anlattığında sadece dinlerdim oysa şimdiii seni okadar iyi anlıyorumkii olmadık bişi istediğimde hyr dediğin için sana kızdığımda hep derdin sen anne ol anlarsın beni diye.. daha şimdiden böle hak veriyosam senden almam, anlamam gereken ne çok şey varmış demekki
ALLAHIIIMMMM DUYY SESİMİZİİİİ.. TÜM BEBEK İSTEYİP KOLLARI BOŞ KALAN ARKADAŞLARIM ADINA VE KENDİM ADINA SANA SESLENİYORUMMM... BİZLEREDE SAĞLIKLI HAYIRLI EWLATLAR VER GÜZEL ALLAHIM, KOLLARIMIZI BOŞTA BIRAKMA, BİZE VERİP UMUTLANDIRIP BİZDEN GERİ ALMA... SAĞ SALİM BİZEDE YAŞAT EWLAT SEVGİSİNİ, ONLARIN ACILARINI GÖSTERME
canım bence bebeğin varsa bile çıkmaz şimdiden test yapıp moralini bozma adetinin geçmesini bakle.Biliyorum zor dakikalar bile geçmiyor ama kesin bir sonuç için beklemen gerek.
Güzel temennilerin için çok sağol tüm kalbimle amin diyorum inşallah hamilesindir.
[sıze=3]günlükkkkkk bata son 7 günnnnnnnnnn:18::18::18::18::18:
Ayyy heycandan ölücem yapsammı acaba test :26: Bilemedim :26: çıkarmı acaba şimdiden? Ya çıkmazsa :18::18: Ya hamiş değilsem:18: Ya bu ayda diğer aylara kalırsa umutlarım :18: Offf offffNe zor şeymiş bu işler yaaa anacımmmm şimdi değerini daha iyi anlıyorum.. Beni dünyaya getirebilmek için çektiğin sıkıntıları anlattığında sadece dinlerdim oysa şimdiii seni okadar iyi anlıyorumkii Olmadık bişi istediğimde hyr dediğin için sana kızdığımda hep derdin sen anne ol anlarsın beni diye.. Daha şimdiden böle hak veriyosam senden almam, anlamam gereken ne çok şey varmış demekki
Allahııımmmm duyy sesimiziiii.. Tüm bebek isteyip kolları boş kalan arkadaşlarım adına ve kendim adına sana sesleniyorummm... Bizlerede sağlıklı hayırlı ewlatlar ver güzel allahım, kollarımızı boşta bırakma, bize verip umutlandırıp bizden geri alma... Sağ salim bizede yaşat ewlat sevgisini, onların acılarını gösterme[/sıze]
sevgili günlük herkes doğum haberini hamileliğini yazmış ama ben daha öğrenciyim. yok öyle bişey. ah be günlük son 2 hafta kaldı. 2 hafta sonra yine yalnız yalnız takılıcam çok zor bişey yalnızlık kimse yalnız olmasın. aslında yalnız değilim arkadaşım çok var ama sınıfımda değiller sınıftakilerse sadece arkadaş ötesi yok. herkesin ayrı bi grubu var çok yalnızım nasıl başedicem bilmiyorum. bu yıl son sınıfta olmama rağmen okulumu bırakmayı düşündüm. dondursam sonra devam ederim dedim ama ne nişanlım ne de ailem izin vermedi. aslında annem sen bilirsin dedi ama kafam çok karışık. belkide okulu dondururum çükü yalnız yalnız çekilmiyo bu okul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?