Popüler Konu Sevgili günlük...

SEVGİLİM CANIM BEN GELDİM DADLUM KIYMATLIM KIYMETİNİ BİL ZOR ŞARTLARDA YAZIYORUM SANABUGÜN YATAKTA YATALI TAM TAMINA 20 GÜN OLDU BU ARADA 1-5 PAKET DOKTOR ELDİVENİ SAYISIZ HAVLU VE TUVALET KAGIDI VE HASTA BEZİ TÜKETMİŞ BULUNMAKTAYIM RABİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 19 +4 GÜNLÜK OLDUK HAYAL GİBİRABBİM 40 HAFTALARI GÖSTERSİN İŞŞALLAH2 RİSKLİ GÜNÜMÜ GEÇİRDİM CUMA GÜNÜ 3 RİSKLİ GÜNÜM :18:BEBEGİM SADECE SEYİRİYOR TEKME YOK BUGÜN HAPŞURDUM İLK DEFA BUGÜN HİSSETTİM SIPAMI OKADAR KORKTUKU BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİTTİ ELİMİ KAYNIMA KOYUP OKŞAYINCADA SUSTUKIYAMAM ONA DOGUMA KADAR CİNSİYETİNİ ÖGRENMİCEM ŞÜPRİZ YUMURTA OLSUN İSTEDİMHASTANEYE YATARKEN DEDİM RABBİM SAG SAGK,LİM BEBGİMLE ÇIKIYIM BURDAN DOGUMA KADAR ÖGREMNİCEM DEDİM VE BİLİYORMUSUN HASTANESEN AGLAYARAK ÇIKTIM İLK DEFA BEBEGİMLWE ÇIKTIM EVİME GELDİM

KABIZIM ÇOK NE YAPTIYSAM ÇARE OLMADIYARIN BÜYÜK GÜN SAAT 17-15 RANDEVUM VAR MAVİŞİMLE DUA ET NE OLUR HERŞEY YOLUNDA GİTSİN RAHİM BPYUM UZUN ÇIKSIN NE OLUR ALLAHIM İNAN YATAMAYA RAZIYIM YAVRUM DURSUN
RABBİM OLMSAYANLARADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH TEZ ZAMANDA BEN ÇIKTIM ZORLA YAZDIM

günlük günlük tekrarlamaktan sıkıldım yahu dileklerimi dualarımı ne olacak

paşam seni buradan yazdıklarınla tanıdım, hiçbir tanışıklığım yoktu öncesinde
bu siteye doğru dürüst girmem de hele ki bu sayfaya ama ansızın aklıma geliyorsun bazen bu namazda secdedeyken oluyor:9 çok ilginç ama vardır bir hikmeti deyip sana dua ediyorum, anne değilim bekarım ama bir anne kadar o duygularım yoğun o yüzden senin bu bebeği sağlıkla kucağına alman sanki kendim alacakmışım gibi hissettiriyor
bir daha yazmayacağını söylemiştin o yüzden pek girmedim sayfaya ama yaklaşık 5 dakika önce ansızın aklıma geldin yine bakayım diye sayfayı aradım buldum ve bugün yazmış olduğunu bebeğinin yine karnında seninle olduğunu öğrendim çok mutlu oldum
inşallah bugünkü kontrolün hayırlısı ile geçer ve bebeğinin sağlık haberleriyle evine dönersin:)

Selamun aleykum arkadasim, ben 7. Takimdan taniyorum biraz seni. Bebegini beklemene o kadar sevindim ki su an
Gordum.. İnsaAllah 40. Haftalari da bebeginizi de gorursunuz. Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz o cok sevddigin esinle :) mutluluklarin daim olsun..

ahhh günlük yaaa adet olacam sanırım ağrılar gene başladı :18::18: gene gene ..

kasıklarım dayanılmaz ağrıyor.. o ilk zamanlardaki tüm belirtiler yok oldu sankim gene başa dönmüş gibi, gene sıfır gibii.. elde bişi yok

kocam çok istiyor.. benden bile çokkk geçen midem bulandı die bi göbek atmadığı kaldı iş filan yapmama izin vermior bugün bile misafirlerimiz var akşama diye erken çıkıcakmış. :26: bide hamile kalsam pamuklara sarıp sarmalıcak sanırsam
yaa aslında ne güzel şeyler bunlar ama malum olamayınca acı geliyor.. çok canım acıyor günlük.. kimseler bilmiyor. daha bebek düşünmeye başladığımızı yeni yeni biliolar. yeni başladık istemeye biliolar. bilseler nerdeyse 1 yıl olacak

ben nezaman anne olucam yaa... Rabbim sen gör bizi.. Yarabbim hayırlısıyla aratma ver artık bebişimi bana çok yoruldum,çok yıprandım ne olursun..

canım ilk defa burdan tanıyorum seni.. yazdıklarını ilk okuduğumdan beri hemen hergün bu sayfaya girip bakıorum ne oldu acaba diye :26: ve her iyi haberini aldığında şükür ediyorum.. Rabbim yardımcın olsun.. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, hem sadece benim değil gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımızla beraber dualarımız seninle

Günlükçüm...

Canım çok yanıyor, aklıma geldikçe hıçkırıklara gömülüyorum.... 4 buçuk yaşındaki kedimiz dün sabah hayatını kaybetti...

Ne diyebilirim ki.... Bir hayvana bağlanmak, bu kadar sevgi Allahım gerçekten çok acı.... 20 gün içinde iki kedimizi birden kaybettik, eşimle birlikte yıkılmış durumdayız 20 gün önce diğer kedimiz 5. kattan atlayıp kaçtı ve kayboldu, bu nasıl bir bağlılıktır ki ASİL kedimiz buna çok üzüldü, yemeden içmeden kesildi ve resmen intihar etti

Günlerdir veterinerdeydi ama yaşatamadılar kuzumu, nasıl kurtulacağız bu acıdan, eve geliyorum içim parçalanıyor

sevgili günlük inan çok sevindim burda arkadaşlar beni düşünüp yazmışlarya allah onlardan razı olsunduaları içinde hepsine teker teker tesekkür ederim bugün gittim doktora facede yazdıgımı buaraya kopyalıyorum zoor oluyor yazması ah şuanki yazma pozisyonunu görsen bu şekil olursun
alıntıdır

kızlar ben geldim anca kusura bakmayın eve girer girmez yazayım dedim gitim arda beye detaylı ultroson yaptı bebek yüzde 85 saglıklı kalbini göremedim dedi ona sonra bakıcam dedi kültür aldı benden vajinadan bakmadı mantar olmuşsun dedi anlıcagınız ne rahim boyu nede açıklıgına baktı pelte şeklinde geliyor rahimde agrı var desemde koarkma peser var rahimde dedi peserin durumu iyi dedi kabızlıgı söyledim fitili kullan dedi nesrinin dedigi ilaçıda yazdırdım sizin jeli 299 gram olmuş kurban oluyum yaradana detaylıya hevesim vardı yaptırdım işşallah darısı şeker yüklemesine yıkanabilirsin dedi evde gez yatma artık dedi wc git dedi eşim yerinden kalkma altından almaya razıyım 7aylık hele bir ol dedi ayda 1 duş alıcam haftada bir saçlarımı yıkıcak silicek vs işte muayeneye 450 verdim taksi parasınada 120 verdik anlıcagınız bir korsan taksi şart oldu anam taksici sizi beklerim dedi eşime taksi metre indigimde 58 tl di bindigimde 78 tl olmuştu esim kudurdu anlıcagınız allahım bu taksicileri ne yapmasın okadarda dedik durumumuz yok diye adam sövüşlemeye yer aradı banada yazık böyle işlerini yapanlar yapmasın kardeşim nece kişiler var az alan benim bu taksi işine bir çare bulmam lazım ama nasıl:44::44:rabbime şükürker olsun evladım benimle önümde 8 hafta var 20 günü yattım kaldı 8 hafta 7 aylık olsa gerisi gelicek rabbim acısında evladımızı bize bagışlasın şükürler olsun bu günüme 8 ekime randevu verdi önceden biirşey olmasa 8 görüşelim dedi benden havadisler böyle kızlar karnımı doyurucam duş alıcam yatıcam devamlı yattıgım için ayaklarım titredi sarhoşlar gibi yürüdüm rabbim olmayanlarada tez zamanda versin evlat işşallah kaybedenlerede sabıryatmaktan okadar fena olmusumki eşim dalda geçti benle hadi kızın tay tay dedi yürürkeneşimi baba beni anne yap allahım bizi evladımızın kokusunda mahrum etme amin sag saglim dogsun ben onu pamuklara sarıp yatırıcam ak sütümle emziricem varsın uykusuz kalıyım uyumam yemem yediririm yavrumu giymem giydiririm işşallah3 bebegim cennete gitti yaradan bunu bana bagışlasın işşallah anasız babsız büyütmüyüm işşallahelaleme rabbim imrendirmesin işşallah yatmaktan anlamışım benim jelibon kocaman olmuşcinsiyeti belli degil işşallah dogumda zamanı gelince ögrenicem

Başın sağolsun, kedilere çok alışılıyor ve gitmeleri fazlasıyla zor oluyor.

sevgili günlükk dün eşim geldi bugün geri gitti durumumuz ne olcak bilmiyorum nerde yaşıcaz ne yapcaz hiç bilmiyorum... Paşam inan çok mutlu oldum dualarımız seninle inşaallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.. bebek özlemi çeken diğer arkadaşlar inanın yazılarınızı gözyaşlarıyla okuyorum ve hep dua ediyorum sizlere rabbim size de yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla... günlükcüm inan tüm inancımla dua ediyorum rabbim herkese yaşatsın...

sevgili günlük;
Anne adaylarını yazdıklarını okuyunca inan gözlerim doluyor nasıl bir şey acaba hamile olmak,karnında bebeğini hissetmek,onun için kaygılanmak,kuzunun hayatı için kendi hayatını feda etmek,canın kadar çok sevdiğin kocanın bir parçasını içinde taşımak...
Bana o kadar hayal geliyor ki hamile kalamıyorum ve bebeğim ne zaman gelecek bilmiyorum.Aylar geçiyor herkesin bebeği oluyor bir benim olmuyor sevgili günlük.
kafaya takma diyorlar taksam da olmuyor,takmasam da olmuyor her ay yine aynı hüsran aynı can sıkıntısı.
Bebeğim olsaydı eğer eşime benzesin isterdim,ona benzeyen bir oğlan.Huyu da yüzü de ona benzesin.aman bana benzemesin annesi gibi sinirli,çabuk vazgeçen,huysuz biri olmasın.Babası gibi hoşgörülü,iyi kalpli,sevgi dolu,sakin ama başarılı olsun.
Ama ne zman olacak ki bunlar offff(

Keyifsizim ruh gibiyim bilmem ne gibiyim ben. Cok agir oldu bunu nasil hazmetcem bilmiyorum cok kirildim kirilmaktan ote garip bi his bu. Tiksindim kendimden, kendimden nefret ettim. Evde ki ortam kotu onunla aram garip sinav sonucu gelcek icimde kotu ve garip ah gunluk nolcak benim bu halim bi doya doya sevinemedim mutlu olamadim hep kisa surdu. Cok deger veriyorum vermemem lazim Kendime vermeliyim deger ondan daha fazla beceremiyorum oyuzden ruh gibiyim butun gundur ot gibi moralsiz dolanip duruyorum evde uyumak istiyorum ama belki yazar gonlumu alir diye uyumaktan vazgeciyorum. Ah salak sevde yat uyu sana kimseden hayir yok.

Babanne geldi trden huzuru gitti bizim evin. Pffff Allahim sen bana guc ver sabir ver iyi hayirlisini ver Allahim cunku artik gercekten yoruldum pesinden kosmaktan mutlu olmaya calismaktan mutlu etmeye calismaktan kendimi bosverip senin icin biseyler yapmamdan da sikildim zaten cunku karslgini gormuyorum. Ha karslik icin yapmiyorum ama ben insanim demi duygularim var kalbim var ruh sagligim var o bozuluyor iste pskolojim -0. Ama kimin umrunda kimsenin. Annem bile sormuyor artik neyin var diye farketmiyor herhalde kaynanasiyla ugrasiyor. Cok sikildim ben gunluk bunaldim cok. Bi buraya dokebiliyorum icimi baska kimseye bisey diyemiyorum zaten anliyanda olmuyor nasilsa.

Yusufum sende etmesen boyle keske rahat insan

günlükkkkkk bata son 7 günnnnnnnnnn :18::18::18::18::18:

ayyy heycandan ölücem yapsammı acaba test :26: bilemedim :26: çıkarmı acaba şimdiden? ya çıkmazsa :18::18: ya hamiş değilsem:18: ya bu ayda diğer aylara kalırsa umutlarım :18: offf offff ne zor şeymiş bu işler yaaa anacımmmm şimdi değerini daha iyi anlıyorum.. beni dünyaya getirebilmek için çektiğin sıkıntıları anlattığında sadece dinlerdim oysa şimdiii seni okadar iyi anlıyorumkii olmadık bişi istediğimde hyr dediğin için sana kızdığımda hep derdin sen anne ol anlarsın beni diye.. daha şimdiden böle hak veriyosam senden almam, anlamam gereken ne çok şey varmış demekki

ALLAHIIIMMMM DUYY SESİMİZİİİİ.. TÜM BEBEK İSTEYİP KOLLARI BOŞ KALAN ARKADAŞLARIM ADINA VE KENDİM ADINA SANA SESLENİYORUMMM... BİZLEREDE SAĞLIKLI HAYIRLI EWLATLAR VER GÜZEL ALLAHIM, KOLLARIMIZI BOŞTA BIRAKMA, BİZE VERİP UMUTLANDIRIP BİZDEN GERİ ALMA... SAĞ SALİM BİZEDE YAŞAT EWLAT SEVGİSİNİ, ONLARIN ACILARINI GÖSTERME

canım bence bebeğin varsa bile çıkmaz şimdiden test yapıp moralini bozma adetinin geçmesini bakle.Biliyorum zor dakikalar bile geçmiyor ama kesin bir sonuç için beklemen gerek.
Güzel temennilerin için çok sağol tüm kalbimle amin diyorum inşallah hamilesindir.

canım Allah razı olsun çok sağol... dakikalar saniyeler bile geçmiyo sanki. sürekli adet oldum sanıyorum ve acayipde belim ağrıyo.. bi umut bi umutsuzluk bekliyorum. sıyırcam az kaldı
inşallah en kısa zamanda hepimize tatdırır bu duyguyu Rabbimm

Son düzenleme:

amınnnnnnnnnnn canım amınnnnnnnnnnnnnnnn
ınsallah yuzumuz guler bu ay..

Bata 4 gun kaldı...

sevgili günlük herkes doğum haberini hamileliğini yazmış ama ben daha öğrenciyim. yok öyle bişey. ah be günlük son 2 hafta kaldı. 2 hafta sonra yine yalnız yalnız takılıcam çok zor bişey yalnızlık kimse yalnız olmasın. aslında yalnız değilim arkadaşım çok var ama sınıfımda değiller sınıftakilerse sadece arkadaş ötesi yok. herkesin ayrı bi grubu var çok yalnızım nasıl başedicem bilmiyorum. bu yıl son sınıfta olmama rağmen okulumu bırakmayı düşündüm. dondursam sonra devam ederim dedim ama ne nişanlım ne de ailem izin vermedi. aslında annem sen bilirsin dedi ama kafam çok karışık. belkide okulu dondururum çükü yalnız yalnız çekilmiyo bu okul...

Bence kesinlikle okulu bırakmayı-dondurmayı düşünmeyin son seneymiş bir anda biter. hiç bir şey için evlilik aile bile olsa okul kariyer hayatınızı ihmal etmeyin çok pişman olursunuz. insanın kendisi herşeyden önce gelmeli hayatın daha başı kısa bir süre sıkılırsınız ama sonucunda mükafatını alırsınız ne güzel ki nişanlınız da okulu bırakmanızı istememiş bence onu dinleyin sizi düşündğü burdan bile belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…