Popüler Konu Sevgili günlük...

ah çok teşekkür ederim cevabınız için. aslında çok yakın olduğum bi kız vardı 3. sınıfın 2. sönemine kadar. o zaman yzüünü gördüm. şimdi eskiden dedikodusunu yaptıkları ile gezip dolaşıyor. yalnız kaldım. bi ikimizdik eskiden şimdi kimse yok. zaten koskoca 3 yıl başkasını almadan yanımıza 2mizdik şimdi ben başkalarının yanına gidemiyorum. kaldım böyle. dersler öyle böyle geçiyor ama aralarda yalnızlıktan ağlıcak gibi oluyorum. bunalıma giricem düşündükçe. 2. dönem yalnızdım hem bi arkadaş sohbeti aradım hep ama hiç merhaba merhabadan öteye gitmedi getiremedim bu konuşmaları. şimdi yeniden okulllar açılcak ne yapcam hiç bilmiyorumm

gene yumurta peltesi gibi gelmeye başladı 2 gündür gecende olmuşt crinon jelden dediler degilmi yumurta peltesi gibi sarı geliyor alahım gene sil basamı olucam ben gene kanamam olucak diye aklım çıkıyorallahım moaralim fena bozuk esim arda bey birsey görse derdi desede bu akıntı beni endişelendiriyor yavrun yeni yeni oynamaya başladı allahım acısını gösterme diyorum her gece 12 geçince bunada şükür diyorum bu akıntı neden oluyorki anlamış degilim bebegime birşey olursa allah korusun ben eşimin suratına nasıl bakarım ne derim adam diyor içime doguyor kızbu kız desede erkegede razıyım allahım evladınla ne olur beni imtaan etme kokusundan mahrum etmeyeni aldıgımız eltimde hamile 2.5 ay var aramızda öteki bebgimde 2 eltimle hamileydik oglum ölüd onun ofglu duruyor her efeyi gördükçe içim acıyor şimdi yenisi hamile aklıma gelen başıma gelmesin allahım insanlatra imrenmek istemiyorumn helede acıyarak bakıyorlarya suratına öldügünün resmidirallahım ne verirsen hakkımızda hayırlısını ver evladımla ne olur beni şmtian etme beni ve eşimi yetim bırakma12 senedir 4 duvar arasında yanlız kalmaktan yoruldum allah affetsinaksam ezanı okunuyor rabbim burda emanetini bana bagışlaki emanetine gözüm gibi bakıyım ne olurokadar hayallerim varki karnımdakine ne sen sor ne ben söylüyüm elalemin bebklerinin kokusunu duymak istemiyorum kendi evladımın kokusunu duymak istiyorum onu emzirdigimde parmagımı tutsun emerken o beni ben onu seyrediyimay gene aglamaya başladı pasaallahım çok korkuyorum emanetime birşey olucak diye

paşam bak bende 3 melek annesiyim
senin gibi 4. bebeğime hamileyim
ve ben 1 bebegimi doğumda kaybettim
evden cıkarken eşime bak kızım babasına hediye olarak gelecek diye cıktım
yavrumdan ayrı döndüm eve

lütfen dik dur canım
seni fazlasıyla anlıyorum, bir yerim agrısa ödüm kopuyor
sezeryan yarama bakmak içimi acıtıyor
ya cok sey var yazıcak ama iiyi olucaz tamam mı bu sefer iyi olucaz
önce biz inanıcaz

tutunucaz yeniden hayata
acıyarak bakan bırak baksın öyle düşünme
biliyorum iğrenc bir duygu o ama insanlar da iyi niyetle öyle bakıyor
bu bebeklerimiz bu sefer kucağımıza saglıklı gelicek
dualarımızda birbirimizi analım
Rabbim tüm melek annelerinin yardımcısı olsun insallah

Sevgili Günlük,
Diyet yapmak ne zor şeymiş ne kadar yesen de gözün kalıyor yiyeceklerde.Gerçi karatay diyeti yapıyorum aç kalmıyorum ama yine de gözü aç oluyor insanın.
Dün akşam yemeğe misafir vardı kayseri mantısı,kadınbudu köfte ve biber dolması ve Hindistan cevizli muffin yaptım.O kadar uğraştım yememek olmaz diye az az yedim yaptıklarımdan ama kendimi suçlu hissederek.
Dolma en sevdiğim yemek ve gözüm kaldı o güzelim dolmalarda.
En çok neyin özlemini çekiyorum biliyormusun?Yemek yaparken kavurduğum soğanın salçasını koyunca ekmeğin ucuna sürer yerdim en sevdiğim şey,şimdi yemek yaparken o soğanda gözüm kalıyor.
Bir hafta oldu başlayalı diyete sanki hiç vermedim gibi geliyor.
Hafta da bir kilo versem yeter.
Hadi hayırlısı günler geçsin kilolarım gitsin.
Alacağım kilolar bundan sonra bebeğimin bedenimdeki ağırlığı olur inşallah.

denizim sen diyetmi yapiyon kiz ama sen sisman digilsinki incecik sin neden yapiyon canim?

Pasam Allah yardimcin olsun ve tum gucuyle bebegini korusun canim aglama lutfen canim insallah alicaksin kucagina bak gor resimlerini koyucan bebeginin dogunca insallah bizlerde bakicaz insallah

ben yine taşınıyorum ve artık bıktım gerçekten...bana şöyle gönüme göre birini ver Rabbim...

paşam içini ferah tut hiç bişey olmucak Allahın izniyle ne düşünürsen onu yaşarsın iyi düşün iyi olsun

sevgili duyguu62 özel mesaj yollayamadığım için burdan yazıyorum desteğin için çok teşekkür ediyorum :) çok saol

inan çok haklısın her bebgim öldügünde çok agladım yetmedim yetemedim dedim eşim her seferinde sen elinden geleni yaptık takdiri ilahi paşam dedi kızım öldü ömürüm eve geldik aglamama dayanamadı esim gözleri doldu yok dedim aglamıyorum bak dedim gülmeye başladım taki bebgimin odasına girene kadar yer bir çöküşüm aglamam varmış sormaherşeyime bakıldı kimse birşey bulamadı arda bey buldu ama korkuyorum ne yapayım alım kötü getirmek istemiyorum evlat acısı nedir bilirim helede kucagının boş çıkması ordan sütlerin boşa gider her süt damlasını gödükçe için acrarda ey bana umud oldu allaha tevekkül etmekten başka bir çarem yokkitekrardan başımız sagolsun kardeşim
ben bu bebgim için 1 yılda 35 kilo verdim 1 yıl ilaç tedavısı gördüm 113 kilodan 78 düştüm ben yapabildiysen sende yaparsın sakın pes etme istersen kilo hakkında tüyolar veririm sana
Pasam Allah yardimcin olsun ve tum gucuyle bebegini korusun canim aglama lutfen canim insallah alicaksin kucagina bak gor resimlerini koyucan bebeginin dogunca insallah bizlerde bakicaz insallah
işşallah koyarım resimde görürsünüz şuan hayal benim için
paşam içini ferah tut hiç bişey olmucak Allahın izniyle ne düşünürsen onu yaşarsın iyi düşün iyi olsun

içimde tsrifsiz ir sıkıntı var çok kötü rüyalar gördümdesteginiz için hepiniden allah razı olsun

sıkıntı var çünkü akıntın geliyor ve sen korkuyorsun ama boşa korkuyorsun Allahın izniyle bişeycik olmucak paşam sen doktor dese bile ayağa kalkma tedbir senden takdir allahtan sıkma kendini kötü olumsuz hiç bişey düşünme

Bu iniş çıkışlar benim psikolojimi bozuyor...
1 aydır 2 gün mutluysam 3 gün suratsız geziyorum nolcak böyle...
Evlenme fikrinden soğuttular resmen...
Beni sevdiğine , değer verdiğine bu kadar emin olduğum bi insan
Tamam erkek benim kadar olamaz ama bu kadar da sakin heyecansız olmamalı
Evlenmicem işte

Maşallah canım ne güzel vermişsin kiloları tabi isterim tüyo.Benim 9 kilo fazlam var doktor rahim filmi sonrası 1 ay korunma verdi birazını bu ay birazını da hamile kalana kadar vermek istiyorum inşallah çok beklemem bebeğimi artık gelsin.

Geceki moralman çöküşün üstüne şimdi mutluluk ve heyecan karışımı !
Sırada ailenin kalan kısmıyla tanışma var ananeler, teyzeler vs.
Kısa sürede bu kadar heyecana dayanmıcak kalbim
Resmen strese girdim iştahım yok hoş işime gelir bu durum

sevgili gunluk sen belki de bilmiyon ama icim boyle bir qarip sanki bosluktayim...........
bu ay testimde silik cizgiyi gormusdum ay gorsen nasil heyacanlanmisdim sevinmisdim hayyaller kurmustum ama noldu hepsi bitdi gitdi......
testlerin 3 de beni aldatdi.......
uzgunmuyum digilmiyim anlamyorum kendimi inan .....
bu ay cok calisicam cocuk icin bu sefer deli gibi bebek istiyorum inan ekim benim can yoldasimin dogum gunu ona hediyyem olur insallah olur.....
bu ay Allah bizimde yuzumuzu guldurur....
icimde oyle bir huzun varki cocuk icin hasretim sanki daglari asar......
evladimin o guzel ellerini ne zaman tutucam gunlukcum ne zaman babasi eve gelince baba diyipte ustune kosucak ne zaman gelicek o gunler....
hep dua ediyorum Allaha inan elbet vardir Rabbimin bildigi zaman insallah tez vakitde veriri bebegimizi
ben rusyada yasiyorum biliyorsun dimi gunluk...
burda hic birsey yok ne asilama var ne catlama ignesi var ne Tup bebek var hicbirsey bulamiyorum buralarda....
elim kolum bagli evladimi bekliyorum....
insallah dualarimla gelir evladimda tum bunlara muhtac kalmam ben sana hep yazmiyorum simdi icim bir qaripti oyuzden yazdim...
insallah bebegim gelince yazarim birde hoscakal gunluk....

Sevgili günlük yarın sevdigimi görücem.insallah hersey cok güzel gecsin.simdi pastalar yapıcam ona Beceririm demi beceririm Hadi cok öpyom seni geldiğimde insallah güzel seyler yazarım güzel haberlerle gelirim amin Amin amin

Bu hafta beni cok üzdü ama insallah bu 2 gün tüm acılarımı unutturur

Son düzenleme:
BU ARADA BUGÜN İLE 5. AYIMIZI DEVİRDİK
::127::132:

DARISI İNSALLAH Bİ ÖMÜR :123:

HAYIRLIM SEN OL AMİN AMİN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…