- 23 Şubat 2013
- 178
- 20
- 298
Bence kesinlikle okulu bırakmayı-dondurmayı düşünmeyin son seneymiş bir anda biter. hiç bir şey için evlilik aile bile olsa okul kariyer hayatınızı ihmal etmeyin çok pişman olursunuz. insanın kendisi herşeyden önce gelmeli hayatın daha başı kısa bir süre sıkılırsınız ama sonucunda mükafatını alırsınız ne güzel ki nişanlınız da okulu bırakmanızı istememiş bence onu dinleyin sizi düşündğü burdan bile belli...
gene yumurta peltesi gibi gelmeye başladı 2 gündür gecende olmuşt crinon jelden dediler degilmi yumurta peltesi gibi sarı geliyor alahım gene sil basamı olucam ben gene kanamam olucak diye aklım çıkıyor allahım moaralim fena bozuk esim arda bey birsey görse derdi desede bu akıntı beni endişelendiriyor yavrun yeni yeni oynamaya başladı allahım acısını gösterme diyorum her gece 12 geçince bunada şükür diyorum bu akıntı neden oluyorki anlamış degilim bebegime birşey olursa allah korusun ben eşimin suratına nasıl bakarım ne derim adam diyor içime doguyor kızbu kız desede erkegede razıyım allahım evladınla ne olur beni imtaan etme kokusundan mahrum etme yeni aldıgımız eltimde hamile 2.5 ay var aramızda öteki bebgimde 2 eltimle hamileydik oglum ölüd onun ofglu duruyor her efeyi gördükçe içim acıyor şimdi yenisi hamile aklıma gelen başıma gelmesin allahım insanlatra imrenmek istemiyorumn helede acıyarak bakıyorlarya suratına öldügünün resmidir allahım ne verirsen hakkımızda hayırlısını ver evladımla ne olur beni şmtian etme beni ve eşimi yetim bırakma 12 senedir 4 duvar arasında yanlız kalmaktan yoruldum allah affetsin aksam ezanı okunuyor rabbim burda emanetini bana bagışlaki emanetine gözüm gibi bakıyım ne olur okadar hayallerim varki karnımdakine ne sen sor ne ben söylüyüm elalemin bebklerinin kokusunu duymak istemiyorum kendi evladımın kokusunu duymak istiyorum onu emzirdigimde parmagımı tutsun emerken o beni ben onu seyrediyim ay gene aglamaya başladı pasa allahım çok korkuyorum emanetime birşey olucak diye
denizim sen diyetmi yapiyon kiz ama sen sisman digilsinki incecik sin neden yapiyon canim?Sevgili Günlük,
Diyet yapmak ne zor şeymiş ne kadar yesen de gözün kalıyor yiyeceklerde.Gerçi karatay diyeti yapıyorum aç kalmıyorum ama yine de gözü aç oluyor insanın.
Dün akşam yemeğe misafir vardı kayseri mantısı,kadınbudu köfte ve biber dolması ve Hindistan cevizli muffin yaptım.O kadar uğraştım yememek olmaz diye az az yedim yaptıklarımdan ama kendimi suçlu hissederek.
Dolma en sevdiğim yemek ve gözüm kaldı o güzelim dolmalarda.
En çok neyin özlemini çekiyorum biliyormusun?Yemek yaparken kavurduğum soğanın salçasını koyunca ekmeğin ucuna sürer yerdim en sevdiğim şey,şimdi yemek yaparken o soğanda gözüm kalıyor.
Bir hafta oldu başlayalı diyete sanki hiç vermedim gibi geliyor.
Hafta da bir kilo versem yeter.
Hadi hayırlısı günler geçsin kilolarım gitsin.
Alacağım kilolar bundan sonra bebeğimin bedenimdeki ağırlığı olur inşallah.
Pasam Allah yardimcin olsun ve tum gucuyle bebegini korusun canim aglama lutfen canim insallah alicaksin kucagina bak gor resimlerini koyucan bebeginin dogunca insallah bizlerde bakicaz insallahgene yumurta peltesi gibi gelmeye başladı 2 gündür gecende olmuşt crinon jelden dediler degilmi yumurta peltesi gibi sarı geliyor alahım gene sil basamı olucam ben gene kanamam olucak diye aklım çıkıyor allahım moaralim fena bozuk esim arda bey birsey görse derdi desede bu akıntı beni endişelendiriyor yavrun yeni yeni oynamaya başladı allahım acısını gösterme diyorum her gece 12 geçince bunada şükür diyorum bu akıntı neden oluyorki anlamış degilim bebegime birşey olursa allah korusun ben eşimin suratına nasıl bakarım ne derim adam diyor içime doguyor kızbu kız desede erkegede razıyım allahım evladınla ne olur beni imtaan etme kokusundan mahrum etme yeni aldıgımız eltimde hamile 2.5 ay var aramızda öteki bebgimde 2 eltimle hamileydik oglum ölüd onun ofglu duruyor her efeyi gördükçe içim acıyor şimdi yenisi hamile aklıma gelen başıma gelmesin allahım insanlatra imrenmek istemiyorumn helede acıyarak bakıyorlarya suratına öldügünün resmidir allahım ne verirsen hakkımızda hayırlısını ver evladımla ne olur beni şmtian etme beni ve eşimi yetim bırakma 12 senedir 4 duvar arasında yanlız kalmaktan yoruldum allah affetsin aksam ezanı okunuyor rabbim burda emanetini bana bagışlaki emanetine gözüm gibi bakıyım ne olur okadar hayallerim varki karnımdakine ne sen sor ne ben söylüyüm elalemin bebklerinin kokusunu duymak istemiyorum kendi evladımın kokusunu duymak istiyorum onu emzirdigimde parmagımı tutsun emerken o beni ben onu seyrediyim ay gene aglamaya başladı pasa allahım çok korkuyorum emanetime birşey olucak diye
denizim sen diyetmi yapiyon kiz ama sen sisman digilsinki incecik sin neden yapiyon canim?
paşam bak bende 3 melek annesiyim
senin gibi 4. bebeğime hamileyim
ve ben 1 bebegimi doğumda kaybettim
evden cıkarken eşime bak kızım babasına hediye olarak gelecek diye cıktım
yavrumdan ayrı döndüm eve
lütfen dik dur canım
seni fazlasıyla anlıyorum, bir yerim agrısa ödüm kopuyor
sezeryan yarama bakmak içimi acıtıyor
ya cok sey var yazıcak ama iiyi olucaz tamam mı bu sefer iyi olucaz
önce biz inanıcaz
tutunucaz yeniden hayata
acıyarak bakan bırak baksın öyle düşünme
biliyorum iğrenc bir duygu o ama insanlar da iyi niyetle öyle bakıyor
bu bebeklerimiz bu sefer kucağımıza saglıklı gelicek
dualarımızda birbirimizi analım
Rabbim tüm melek annelerinin yardımcısı olsun insallah
Sevgili Günlük,
Diyet yapmak ne zor şeymiş ne kadar yesen de gözün kalıyor yiyeceklerde.Gerçi karatay diyeti yapıyorum aç kalmıyorum ama yine de gözü aç oluyor insanın.
Dün akşam yemeğe misafir vardı kayseri mantısı,kadınbudu köfte ve biber dolması ve Hindistan cevizli muffin yaptım.O kadar uğraştım yememek olmaz diye az az yedim yaptıklarımdan ama kendimi suçlu hissederek.
Dolma en sevdiğim yemek ve gözüm kaldı o güzelim dolmalarda.
En çok neyin özlemini çekiyorum biliyormusun?Yemek yaparken kavurduğum soğanın salçasını koyunca ekmeğin ucuna sürer yerdim en sevdiğim şey,şimdi yemek yaparken o soğanda gözüm kalıyor.
Bir hafta oldu başlayalı diyete sanki hiç vermedim gibi geliyor.
Hafta da bir kilo versem yeter.
Hadi hayırlısı günler geçsin kilolarım gitsin.
Alacağım kilolar bundan sonra bebeğimin bedenimdeki ağırlığı olur inşallah.
işşallah koyarım resimde görürsünüz şuan hayal benim içinPasam Allah yardimcin olsun ve tum gucuyle bebegini korusun canim aglama lutfen canim insallah alicaksin kucagina bak gor resimlerini koyucan bebeginin dogunca insallah bizlerde bakicaz insallah
paşam içini ferah tut hiç bişey olmucak Allahın izniyle ne düşünürsen onu yaşarsın iyi düşün iyi olsun
sıkıntı var çünkü akıntın geliyor ve sen korkuyorsun ama boşa korkuyorsun Allahın izniyle bişeycik olmucak paşam sen doktor dese bile ayağa kalkma tedbir senden takdir allahtan sıkma kendini kötü olumsuz hiç bişey düşünmeinan çok haklısın her bebgim öldügünde çok agladım yetmedim yetemedim dedim eşim her seferinde sen elinden geleni yaptık takdiri ilahi paşam dedi kızım öldü ömürüm eve geldik aglamama dayanamadı esim gözleri doldu yok dedim aglamıyorum bak dedim gülmeye başladım taki bebgimin odasına girene kadar yer bir çöküşüm aglamam varmış sorma herşeyime bakıldı kimse birşey bulamadı arda bey buldu ama korkuyorum ne yapayım alım kötü getirmek istemiyorum evlat acısı nedir bilirim helede kucagının boş çıkması ordan sütlerin boşa gider her süt damlasını gödükçe için acr arda ey bana umud oldu allaha tevekkül etmekten başka bir çarem yokki tekrardan başımız sagolsun kardeşim
ben bu bebgim için 1 yılda 35 kilo verdim 1 yıl ilaç tedavısı gördüm 113 kilodan 78 düştüm ben yapabildiysen sende yaparsın sakın pes etme istersen kilo hakkında tüyolar veririm sana
işşallah koyarım resimde görürsünüz şuan hayal benim için
içimde tsrifsiz ir sıkıntı var çok kötü rüyalar gördümdesteginiz için hepiniden allah razı olsun
inan çok haklısın her bebgim öldügünde çok agladım yetmedim yetemedim dedim eşim her seferinde sen elinden geleni yaptık takdiri ilahi paşam dedi kızım öldü ömürüm eve geldik aglamama dayanamadı esim gözleri doldu yok dedim aglamıyorum bak dedim gülmeye başladım taki bebgimin odasına girene kadar yer bir çöküşüm aglamam varmış sorma herşeyime bakıldı kimse birşey bulamadı arda bey buldu ama korkuyorum ne yapayım alım kötü getirmek istemiyorum evlat acısı nedir bilirim helede kucagının boş çıkması ordan sütlerin boşa gider her süt damlasını gödükçe için acr arda ey bana umud oldu allaha tevekkül etmekten başka bir çarem yokki tekrardan başımız sagolsun kardeşim
ben bu bebgim için 1 yılda 35 kilo verdim 1 yıl ilaç tedavısı gördüm 113 kilodan 78 düştüm ben yapabildiysen sende yaparsın sakın pes etme istersen kilo hakkında tüyolar veririm sana
işşallah koyarım resimde görürsünüz şuan hayal benim için
içimde tsrifsiz ir sıkıntı var çok kötü rüyalar gördümdesteginiz için hepiniden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?