Popüler Konu Sevgili günlük...

ah günlükcan ahh..
bazen herşey öyle kötü oluyor kii..
birkaç gündür çok kötüydü durumlar evde..çok üüzldüm..
uzun süredir bekledigim şey oldu altından nasıl kalkıcam bilmiyorum hayırlı olur inşallah ..

Günlük kk arkadaşlarıma söyler misin, burada alıntı yapmak, sohbet etmek yasak

bugün yaşımdan 10 yıl gitti akıntım çogaldı altımdaki alet sızlıyor doktoru aradım hemşireyi dicem dedi dönmedi bende mesaj attım daha doktorda bana dönmedi kokuyorum allahım iyi düşün iyi olsun paşam desemde o akıntıyı görünce kokruyorum yarım 5 aylık olucak süprüz yumurtam alahım bana acısında evladımı bana babsına bagışlasın hep diyorum rabbim kendim için degil senin rızan için verki seviyim pimi çekilmiş bir bomba var şuan altımda korkuyorum zamanında patlasın zamansız patlsarsa vay halime

bir laf var hep dedigim korkuyorum annem senden ayrılmaya diyor yavrum bende yavruma diyorum korkuyorum yavrum seni kaybetmeye nefesim kesilir ben benden giderim okadar çaresizimki yaradandan başkasına sıgınamıyorum işşallah doktor döner başka yere gidiyim dicem ama altımdaki alet amerikadan geldi takıldı her doktor bilmiyor malesef

Bunalıyorum günlük...
Kendimi bazen yetersiz hissediyorum.
İşte şimdi tam o andayım.
Ağlamak içimdekilere çare olmayacak bu yüzden ağlamıyorum.
İçimi kemirip duruyorum.

okudukların,gördüklerin,duydukların...hiç bir şekilde geçmişteki tek bir an bile içini acıtmıyorsa işte o zaman geçmiş "geçmişte kalıyor." tek bir korku olmadan yeni yolların keşfine dalmak,kelebeklerin tekrar uçtuğunu görmek,insanın yaşamına dair en güzel mucizeler...ve hiç birimize çok uzak değil.

Merhaba,
2005 den beri ters düz olmuş ben artık hayatımda birşeylerin yoluda gitmesi için çırpınırken kendimi burada buldum.Burası benim belkide hayatımın dönüm noktası olacak.Birgün buraya bu notu düşeceğim aklıma gelmezdi.Herşey bu yıldaki gibi çok güzel geçsin,Kazen ve tüm kk kızları iyi ki varsınız.Artık hayallerim hedeflerim çok daha büyük.

sevgili günlük bugün hiç iyi değildim üşütmüşüm galiba uyudum kendime geldim biraz yarında kayınvalideme gideceğim bir kaç günde orda kalacağım. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinnnn...

Günlük iş buldum
İyi bi kolejde ve düşündüğümden de iyi şartlara sahip
Gönül isterdi atanmak ama artık gücüm kalmadı
Burdan devam ederim artık
Bu insanlar bi tuhaf
Bi türlü "padişahım çok yaşa" modundan çıkamadılar
Halbuki durum ne vahim, görebilene!
Kapı kapı gezmekten de helak olduk
Atanamayan doktor duydun mu sen günlük
Valla ben duymadım
Ama bu öğretmenlerin hali fenadır fena
Bi sürü dersaneyle görüştüm
Verdikleri komik paraları alsınlar da.....
Öhhmmm terbiyemi bozmiyim di mi
Onu bile anlamazlar zaten
Velhasıl kolejde çalışıcam işte
Umarım becerebilirim:)
Çok büyük bi kurum ve çaktırmasam da yusufluyorum aslında:)
Neyse Allah'a şükür bana bu kapıyı açtı
Zira torpilsiz artık ücretli dahi çıkmıyor
Emek veren herkese ennnnn güzel kapıları aç Allah'ım
Bedavaya beleşe konanları da bildiğin gibi yap!
Onlar bedduaya bile değmeyecek zavallılardır zira.
Öpüldün günlük
Sana mutlu yazmak istiyorum artık
karanlık dünyama az ışık girsin
Şu kışın soğuğunu güneşin ışıkları kırsın...
Dualarım tümmm işsiz bırakılmış öğretmenlere gelsin
Yazımı Atatürk'ün o sözüyle noktalıyorum:
" Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir, millet denmez."

Günlükcan ben geldim kii

Taza gelin dicem ama 2 hafta oldu bile tazeliğim kalmadı

düğün geçti ama bende duygusallık hala aynı dün kınaya gittik sanırım gelinden daha fazla ağladım
aileme bu kadar düşkün olduğumu hiç bilmiyordum

eve de alışmaya çalışıyorum
ilk hafta evde yoktuk zaten
geldik 3 gün yine tatildi
yeni yeni adapte olcaz
evlilik hayatı bundan sonra başlıyor yaniiii bakalım neler olacak :26:

SEVGİLİ GÜNLÜK BEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RİSKLİ GÜNÜMÜ DÜN ATLATMIŞ BULUNMAKTAYIM 21 HAFTALIK OLDUM YASASIN RABBİM 40 HAFTALARI GÖSTERSİN İŞŞLLAH OLMAYANLARADA TEZ ZAMANDA VERSİN

yavru kuşlarım erken kalktım bugün kahvaltımı yaptım ve 3 litre su bana ben ona bakıyorum içicem azimliyim rabbime bir degil binlerce şükür 20+1 oldum bugün yaşasın esim geç gelicek bugün yarında işi var garip dün dişini geçtirmiş 4 dikiş atmışlar dişine rabbim şifa versin esime neyse bu kdar yatarak takılmak yeter ben köşküme gidem yatam birde birşey paylaşıyım sizlerle dün duşa kalktıgımda bş şey farkettim yürümek dünyanın en güzel hissi helede oturmak rabbime bilerce şüürki saglıklıyız variz çoraplarını anneme yıkattım esim giydirdi bugün 7 aylık olunca işşallah wc gidersen namazıma tekrardan başlıcam gözümlede olsa kılıcm birde şöyle dua edin ALLAHIM KENDİ NEFSİM İÇİN DEGİL SENİN RIZAN İÇİN SEVDİKLRİN İÇİN EVLADIMI BANA BAGIŞLAKİ SEVİYİM DEYİN ÖYLESİ DAHS MAKBÜLMÜŞ DİYEYİM DEDİM KENDİN İÇİN İSTERSEN BENCİLLİK OLURMUŞ RABBİMİN RIZASI İÇİN İSTİCEKSİNİZ DİYEYİM DEDİM
KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖZELDEN MEASJ ATANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNCELER KARŞILIKLI İŞŞALLAH EVLADIM SAG SAGLİM DOGSUN BURAYA BAŞARDIM BEBGİMİN CİCİ ANNELERİ YAZICAM

Zorlu sınavımız önümüzdeki hafta başlıyor günlük
İş arama çalışmalarına başlıyorum yeniden.
Eşimle bu yılımız yarı ayrı yarı gayrı geçecek ama atlatacağız
Zaten 2 saatlik yol var aramızda
Her fırsatta yan yana olacağız ve İnşallah da seneye tayini çıkacak aşkımın
Allahım lütfen yardımcımız ol...
Ben 2 ay el ele, uyurken yanımda kokusunu duyduğum adamdan ayrı nasıl uyurum
Onun kollarında olmadan güvende hissedemiyorum
Çok duygusalım günlük

Günlükcan

Artik bu icimdeki korkuyla yasayamiyorum hepsi benim sucum, okadar cok kaptirmicaktim kendimi ona... bazi erkekler neden hep kendini düsünüyor? Hic ciktigi kizin namusunu ve gelecegini düsünmüyor mu? Evet ben cok büyük hata yaptim. Ilk basta ona inandim ve sonra.. düsününce karnima agrilar giriyor midem bulaniyor belkide allah böyle bnim cezami cektiriyor.

En kötüsü ne biliyormusun? Ömür boyu bu korkuyla yasamak zorunda olacagim cünkü bunun bir cikis yolu yok.

Bu hata sebebine zaten bir gün evlenecegimi bile zannetmiyorum :-(

Bu bnim kaderim olabilir mi? Yok sanmiyorum, cünkü ben aklimi kullanmadim kalbimi dinledim.

Allahim senden herseyin hayirlisini istiyorum. Kaderime evliligi yazmasada olur, senden tek istegim bu hatami affet ve o kisinin aileme ve bana zarar vermesine izin verme rabbim. Cok vicdan azabi cekiyorum affet beni

Merhaba günlük,

Ben çok buruğum gene hatta biraz içim acıyor akşam olunca içime sıkıntı çöküyor nişanlım gitti bugün özledim şimdiden meğer iki gün ne huzurlu uyumuşum keşke hep yanımda olsaydı diorum ama sonra kendi kendime tövbe ediyorum Rabbim sağlığını versin tek çalışsın

Bu sene zor bi sene bizi bekliyor galiba düşündükçe içim darlanıyor şu Anneciğim hayırlısıyla bi sağlığına kavuşsa (

Rabbime yalvarıyorumm anneciğime sağlığıyla bana bağışlasın diye

Yukardaki arkadaşın duası gibi dua ediyim bende

ALLAHIM KENDİ NEFSİM İÇİN DEĞİL SENİN RIZAN İÇİN ANNEĞİME MUCİZELER YARAT SAĞLIĞINA KAVUŞSUN TEZ ZAMANDA BENİ SEVDİKLERİMİN SAĞLIKLARIYLA, YOKLUKLARIYLA SINAMA YARRABBİM YALVARIRIMMM, NOLURSUNN SEVDİKLERİMİ BANA BENİ ONLARA BAĞIŞLAA

Meğer ben ne basit şeyleri kafaya takıp üzülmüşüm bunca zaman hayatta en önemli şey sağlıkmış

sana o kadar cok sey yazmak istiyorumki ama yazamıyorum.tek carem beklemek.içimde hem üzüntü var hem mutluluk.sadece susmak istiyorum.hiç bir beklentim kalmadı hayattan kimseyle konusmak istemiyorum.herkesten kacmak istiyorum.kimse acmasın o konuyu.verecek cevabım yok bakalım demekten baska.ama cok yorgunum.benim sucum ne.ben bunları hak edecek ne yaptım...keske seninle sırf evlenmek için görüsseydim dediğin gibi.belki bu kadar acı cekmezdim bir bakısımdan öpüşümdendemi anlamadın seni nasıl sevdigimi gözlerimin nasıl parladıgını seni görünce.vicdana gel artık lütfen.senleyken evlenecegim bir sürü insan cıktı yüzükler cicekler hediyeler ...ama hepsini elimin tersiyle ittim ittim.cünkü kalbimde sen vardın.ve sen hala bunu görmüyorsun.ölmek istiyorum belki ozaman anlarsın beni.simdi kelimeler dilimde bogazımda düğüm düğüm.zehirimi içime akıttım.oda ben gün be gün zehirliyor...daha böyle ne kadar yasarım bilmiyorum.otobüsten dönerken gözlerimden akan yasları görmedin ya içime akıttıgım yasları.anlatamam halim tarifsiz.hiç bir hayalim kalmadı.ben zaten böyle daha cok dayanamam acıya.burda bir basımayım cektiğim acıda sevinçte 2 kat oluyor.ben ölüncemi mutlu olacaksın.GÜNAHIMI ALIYOSUN BU DÜNYADA VEREMESENDE ÖBÜR DÜNYADA HAKKIMI NASIL VERECEKSİN.Allahım yardım et bana

Son düzenleme:
Sus gönlüm…

Bu kışın bahara dönünceye kadar..

Bu gece gündüz oluncaya kadar..

Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar..

Bu sıkıntıların ardından ferahlık gelinceye kadar..

Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus..

Selam gunluk.

Zor gunler geciriyorum ama inan Rabbim sabrini veriyor.
Sinavimi aldim son olarak tez tarzi seyler var onlarida halettimmi mezunum insallah o yonden cok sevincliyim.. Ama diger yonden icim buruk iyi degilim surekli ablamla kavga ediyoruz daha dogrudu o beni sucluyor herseyin sorumlusu benmisim oyle diyor. Bugun evlenme teklifi alcakti sevgilisinden evede misafirler geliyor hep bassagligi icin annem ameliyatli ablam ve ben misafirleri agirliyiduk bugunde dersime basliyim dedim annem sorun etmedi ama ablam tutturdu ben asada durcakmisim yoksa babam izin vermezmis onun evden cikmasina senin yuzunden evden cikamicam diyo hep bana yukluyi herseeyi bunu gubi daha nelerle sucladi beni okadar bencilki anlatamam.. Ha bitek o bencil degil O da bencil oda uzuyor beni rahat tavirlariyla ben yokmusum gibi davraniyor ya cildiriyorum uyumak istiyorum sadece uyumak ve yataktan cikmamak. Pf gunluk hayirlisiyla bi atlatsaydim bu gunleri hem O hem ablam filan duzelse keske insallah yani bende mutlu olmak istiyorum artik ogun sanlisoyun bi sarkisi var avunmak zor diye o kadar iyi anlatiyorki halimi avunmak bazi seylerle kucucuk seylerle avunmak oyle zor ki yasayan bilir sadece Allahim sana haval ediyorum herbirini sen en iyisini bilirsin. Sabrin sonu selamet gunluk sabr edip beklicem.
Adanaya gitmemde imkansiz oldu kizkardesi dershaneye basliomusta koye gitmicekmis yaaa hep ustuste geliyor hersey cok uzuluyorum ya
Neyse gunluk dizi bakiyorum biandanda ona devam edeyim gorusuruz yine..

Merhaba sevgili günlük
bu kk'ya ilk mesajım. bir sorunum olduğunda (düğün öncesi hazırlıklar, gelinlik seçimleri, cildimle ilgili problemler ve ya kıl tüy meseleleri) için kk'yı çok takip ederdim ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti. nasılsa tüm cevapları okuyabiliyordum.
üye olduğuma mutluyum, umarım iyi gelir burası bana:)
sevgiler sevgili günlük...

iyi geceler günlük evli bi kadın:44: olarak ilk günlüğüm bu

çok garip duygularım var çok!kocam işte şu anda 12-8 çalışıyodu bu hafta son gecemiz..evimize bile alışamamışken yalnız kalmak yalnız uyumaya çalışmak çok zor

biraz dizi izliyim pasta yapmıştım accuk ondan yiyeyim meyve suyumda var

uyuyamazsam yine gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…