Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük dünya çok adaletsiz bir yer...

Niye bilmiyorum ama kötüler çok şanslı ve çok mutlular...

Çok üzgünüm bu aralar.

En büyük destekçim ailem onlarda olmasa ne yapardım ben

İleriye dair ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Allahım bana yardım et, merhamet et.

Biliyorum benim dileğimi nasip edeceğin çok kulun var ama benim senden başka kimsem yok Allahım

Ne olur beni hayalime kavuştur, yüreğimin acısını dindir

Para, ev, araba... Hepsi isteyenlerin olsun. Bana dileğimi ver yeter rabbim fazlasında gözüm yok inan bana

Son düzenleme:
Bugünede Allaha Şükürler olsun.Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

günlükcüm pamugumdan haber geldi cok merak ettim sükür iyiymiş.Arkadasların hepsini öpüyorum Allah hepimize yardmcı olsun amin

sevgili günlük elhamdurillah çok iyiyizbebegimle rabim acısını göstermesin işşallahama korkmuyorda degilim emanetime birşey olucak diye haftalar ilerledikçe seviniyorum bir yandan bir yandanda korkuyorum 6 aydan itibaren kasılmALAR OLUYORMUŞ RAHİMDE ERKEN DOGUMLA KARŞI KARŞIYA KALIRMIŞ ANNE EŞİME İSİM DEDİM ANNESİ ALLAH VAR BANA BAKIYOR RİSKLİ HAFTAMDA O YANIMDA KALDI DEDİMKİ EŞİME ADINI FATMA SENA KOYALIM DEDİM EŞİMDE OLMAZ KOYMAM HELE BİR ÇIKSIN SAG SAGLİM BULURUZ BİR İSİM DEDİ KESİN EŞİMİN AKLINDA BİR İSİM VAR BANA DEMİYORBEBEGİMİN CİNSİYETİ BELLİ DEGİL ERKEK OLURSA İSMİ HAIR RÜYAMDA GÖRDÜN İSMİNİ BANA SÖYLETTİLER ŞİMDİ KIZ ARAYIŞLARINDAYIM 3 EVLADIM ÖLDÜNE BİR ŞEYİ HAYAL EDEBİLİDİM NEDE GERÇEKLEŞTİREBİLDİM ONUN İÇİN DÜŞÜNMEKTEYİM GÜZEL ŞEYLER OLSUN DİYE AH GÜNLÜKÇÜM YAVRULARIMA NASİP OLMADI KIYAFETLERİ KARNIMDAKİNE OLUR İŞŞALLAH BEBGİM DOGSUN ONU PAMUKLARA SARICAM ÖPÜCEM KOKLUCAM DİLE KOLAY 13 SENERABBİM SEN BEBGİMİ KORU ACISINI BANA GÖSTERME NE OLUR OKADAR MUTLUYUMKİ HEVESİM KURSAGIMDA KALICAK DİYE AKLIM ÇIKIYORRABBİM EMEKLERİMİN KARŞILIGINI VERSİN İŞŞALLAH BUGÜN YATALI KOSKOCA 49 GÜN OLDUDİREN PAŞA DİREN DİYORLAR ARKADAŞLAR İNAN NE DIŞARDA GÖZÜM VAR NE GEZMEDE ETLERİM ACISADA AYAKLARIM AGRISADA BANYO SIK YAPAMASAMDA VARSIN OLSUN YAVRUM BENLE OLSUN GERİSİ BOŞ HER GECE KAN İGNELRİM CANIMI ACITSADA 10 İLAÇ İÇSEMDE 3 LİTRE SUYU İSTEMEYE İSTEMEYE İÇSEMDE RAZIYIM EVLAT BU MİLLET DİYOR SIKILMADINMI NASIL YATIYORSUN YATAKTA BENDE DİYORUM YATMAMDA NE VAR RAZIYIM BİR UMUD ÜZERE YATIYORUM ÇÜNKÜ RABBİM KUCAGIMA ALDIGIM EMZİRDİGİM GÜNLERİ GÖSTERSİN İŞŞALLAH

RABBİM OLMAYANLARA VERSİN İŞŞALLAH

pasam insallah saglıklı sıhatli dogurursun bebişinidayan kuzum insallah doya doya bebişini koklarsın ve resimlerini yayınlarsın insallah.amin insallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.amin

bugünede Allaha şükürler olsun.Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan,Rabbim bu sefer sağlıklısını nasip etmiş olsun inşallah
Yoksa tek tüp gidicek,korkuyorum ama korkununda ecele fadası yok başımıza gelicekse çekicezz dimi günlük

seni görmek içimi ferahlattı ama yaktı da, ayrılık vakti gelince sesimin buğusuna hasretinin kokusu karıştı...
saçlarımı sevip, koklayıp gözlerin dolu dolu bakıp 'çok özledim ' dedin ya, nefesim kesildi...

mutsuzum, yalan söyledim iyi değilmmmm benn değilimmm...
içim paramparça, Allah'ım ne olur kavuştur bizi Allah'ım yalvarırım bu bayram da boynu bükük gözü yaşlı bırakma

biliyormusun günlük ben bayramlarda eşimin elini öpüyorum çünkü eşim, dostum,babam, herşeyim o ne zaman bunu yapsam gözleri doluyor. ne olur Allah'ım kavuştur bizi... gözyaşlarımdan göremiyorum ekranı günlük çok kötüyüm çok...
Ol de olsun Rabbim Amin...

Son düzenleme:
Esmer seker canım benim insallah esine en yakın zamanda kavusursun seni cok iyi anlıyorum anlattıklarını okurken yasadım.bende duygulandım bende cok özledim sevdigimi allah kimseyi sevdignin yokluguyla sınamasın amin.heleki evliyken dahada zordur

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha sükür

günlükcan sevdigimi özledim suan uyuyo o kokusunu içime cekmek öyle isterdimkiankaraya gelip onu görememek kötü olucak.insallah bayram sonu güzel haberler veririm sana günlükcanbende bekliyorum:18:

BizimdeBebisimizOlsun sağol canım Allah kimseyi sevdiği ile sınamasın Allah kavuştursun sevenleri, senin yazınıda okurken ben gene ağladım. dilerim sende tez zamanda sevdiğine kavuşur bir ömür ayrılmazsınız Amin...

Dün çok kötü bi akşam yaşadım günlük
Akşam 8 gibi ayağa kalkmamla kahvrengi lekelerin gelmesi bir oldu birazcıkta fazla geldiler,benim dış gebeliktede kahve lekeler gelmişti tabi ben yine dış gebelik diye fenalardayım,doktorumu aradım sonra dedi tekrar gebelik testi yaptır 600 e düştüyse değer düşük yapıyosun yine 800-900-1000 de takılı kaldıysa dış gebelik ara ilacını yazıyım dedi inan ağlaya ağlaya hastaneye gittik eşimle..Aklımdan bin türlü şey geçti gebeliğin sağlıklı olduğunun dışında..Ameliyatlar,zor zamanlar belki tüp bebek..Eşim her zaman yanımda Allah razı olsun ondan kanı verdim sonucu beklemeye başladık,1 saat sonra eşim almaya gitti inan içimde hiçç heyecan yoktu biliyodum sonucu kesin dış gebelik..Sonra sonuç geldi pazar 900 olan değer iki günde 3491 olmuş şaka gibi ama doktor düşük tehliken var dedi pruluton vurdurduk bi de progestan verdi,1 hafta boyunca wc harici kalkmak yasak..cuma kontrol var inşallah kesemizi görürürüz değer bu kadar güzel artmasına rağmen yinede çok korkuyorum

kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenler

diyet yapmam lazım,bigudi ,kitap,bayramlık almam lazım...aşk mı...o her daim lazım...şşşt evrennn

Günlük..

Bu adam bazen beni çok şaşırtıyorr, kelimeler kifayetsiz kalıyor yani o derece

bugünede Allaha şükürler olsun Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

Pamuğum ne olursa olsun sen benim kalbimin sultanısın sen benim sevdiğim sen benim canımın canısın.sadece tek istegim artık senle olmak hep senle konusmak yanında olmak bebişlerimizin olması,bitsin gayrı bu hasret

günlükcan insallah sana bayramdan sonra sana güzel haberler veririm,nişanımız olur insallah.olmasada sanmaki ben degiştim ben hala pamugunu seven duyguyum insallah güzelhaberlerle gelirim günlükcan

Sonbaharı sevmemin nedeni belkide ,fırtına sonrasında yapraklardaki çaresizlikti,sessiz ve umutsuzdu dökülen yapraklar.tıpkı benim gibi umudu aramışlardı bir zamanlar...ilkbahardan bir haberdiler ,sevgiler.

günlükçüm bu panik atak beni maffediyor gene demin fena oldum ne yaptıysam geçmedi allahım ben ne yapıcem bebgime birşey olur diye aklım çıkıyor bu panik atak la bebgime anne olurum işşallah ne olucak benim bu halim günlükçüm ya 2005 beri hayatım felç

bugünede Allaha şükürler olsun Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

günlükcan yarın memelekete gidiyorum yolcuyum aksamhazırlık yapıcam daha
pamuğumada ulasamıyorum sabahtan beri teli kapalı merak ediyorum onu :18:sarjı bitmiştir dimi insallah iyidir cok merak ediyorum:18: ben telimi asla kapamam diyodu sarjı bitmiştir die içimi rahatlatıyorum:44:aksam ola hayrola insallah iyidir pamugum

Son düzenleme:
sevgili günllük gribin oldum hapşirip duruyorum nidense bu 3 gribim:2:anlamış degilim kimseyi görmüyorum niden grip oluyorum ben:18::18:bu gece gene kabuslar gördüm rabbim sonumuzu hayretsin:18::18:ve birşey gördüm desemmi demesemmi bilemedim şimdi rüyamda kuranı -kerimler gördüm dua kitapları bembeyaz ciltte diyorum bunlar ney dua kitapları kuranı kerimler diyorum diyorum biliyordum kuranı ama unuttum sanki kolayı var ögren diyorlar işin tuafı bu halde nasıl ögrenirim elimin altında cz var onu göz gezdirsem günah olurmukimalum altıma sürgü vuruyorlar en son perşembe doktora kalktım ayaga iyi güzel sirkeli suyla ıslak kuru mendillerle silinsemde içim rahat degil kime sorayım bilemedim günahı varmı :44::44:
allah seni inandırsın namaz kılmayı secde etmeyi özledim her aklıma geldikçe ezan okununca diyorum yarap affet sana secde edemiyorum ben bu halde olmasam kılmammmı doktorum namazı engelledi kılma dedi gene kıldım ama halim belli yaradan günah yazarmıkşi bana
sanki insanlar boş yaşıyor farzı misal birşey anlatıcem hasta bir tanıdık için yasin toplamaya başladım sevap için kv rica etti kızım senin tanıdıgın arkadaşlar var rica etsen yazık 2 bebegi var teyim kalmaınlar dedi kıyamam bebeler küçün abimizin ensesinde kitle çıkmış kemeterapiye giriyormuş allah bu hepimizin başına gelirfacedede yazdımher bölümde geri dönen çok az oldu saygı duyuyorum ama zorla degil allahım kelamı nerden bilicek okuyan belkim bunun sayesinde rabbim cennete koyucak haberi yok
mesela ezan sesini duyupta namazı kılmayanlar aman gencim sonra v deyip laf kabalıgı yapanları bilemiyorum :18:
bem açık bir bayandım mini etekten tutunda kota kadar manyajsız ojesiz bir günüm greçmiyordu memlekete gittik annenem dediki paşam kapalıkıl nede güzel yakışmış açma kafanı kızım namaza başla dedi gülmeyin ama namaz nasıl kılınır bilmiyordum :44::44:sonra dedim nasıl olur derken krendimi kitaplarda buldum namazı ögrenmiştim ama kaç kere tekrardan kıldım oldumu olmadımı diye sonra namazı kıldıkça içime bir sıcaklık huzur buldum dedim daha önce paşa nerdeydin18 yaşından beri kılıyorum namazımın kazalarınada başladım ama bu gebeligimde bıraktım bir kadın nasıl makyaj yapmadan rahat olamıyorsa bende secde etmeden içim rahat degil ah bir kere deneseler namaz kılmayı bir arkadaşım vardı dedim namazını kıl rabbime inan hastalıgın geçicek benim gibi panik atak oldu inanın geçiyor yaradana yakınız ama ozaman daha yakın oluyoruzrabbimi sevdim rabbimde beni sevsin işşallah 7 ayıma giriyim allah nasip ederse başlıcam gene namazıma rabbim karnımdakini korusun şu panik atak hastalıgımda arada gelmese ne mutlu olucem illahi gelicek yüzsüz bu kardeim geliyor

rabbim bu mubarek cumanın yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin hepinize hayırlı cumalar bug
n davet ediyorum 1 sefer secde edin rabbmden isteyin bakın neler oluyor demeyin başlarım devamı gelmiyor gelir sabredin rabbim sabredenlerle beraberdir elhamdurillah bana dua etmeyi unutmayın ben her secdende unutmuyorum çünkü

bugün evde tekim eşim kahvaltı hazırlıyor her az gelip taciz edebilirim

bir şeyler yazmaya geldim aslında kendimle ilgili ama bakıyorum herkes bir dua bekliyor, bir çıkış arıyor.Rabbim bu güzel gününde canı yürekten diliyorum ki, her ne istiyorsa inşallah hayırlı ve tez zamanda olur.

Günlükçüm öncelkle hayırlı cumalar bu güzel günde rabbim tüm dua edenlerin sesini duysun inşAllah diledikleri istedikleri onlarla olsunn
Ben hasta oluyorum sanırım acayip bi baş ağrısı var uykum var ama 5 e kadar okul da vNeyseki yarın eve gidiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…