sevgili günllük gribin oldum
hapşirip duruyorum nidense bu 3 gribim:2:anlamış degilim kimseyi görmüyorum niden grip oluyorum ben:18::18:bu gece gene kabuslar gördüm rabbim sonumuzu hayretsin:18::18:ve birşey gördüm desemmi demesemmi bilemedim şimdi rüyamda kuranı -kerimler gördüm dua kitapları bembeyaz ciltte diyorum bunlar ney dua kitapları kuranı kerimler diyorum diyorum biliyordum kuranı ama unuttum sanki kolayı var ögren diyorlar
işin tuafı bu halde nasıl ögrenirim elimin altında cz var onu göz gezdirsem günah olurmuki
malum altıma sürgü vuruyorlar en son perşembe doktora kalktım ayaga iyi güzel sirkeli suyla ıslak kuru mendillerle silinsemde içim rahat degil kime sorayım bilemedim günahı varmı :44::44:
allah seni inandırsın namaz kılmayı secde etmeyi özledim her aklıma geldikçe ezan okununca diyorum yarap affet sana secde edemiyorum ben bu halde olmasam kılmammmı doktorum namazı engelledi kılma dedi gene kıldım ama halim belli yaradan günah yazarmıkşi bana
sanki insanlar boş yaşıyor farzı misal birşey anlatıcem hasta bir tanıdık için yasin toplamaya başladım sevap için kv rica etti kızım senin tanıdıgın arkadaşlar var rica etsen yazık 2 bebegi var teyim kalmaınlar dedi kıyamam bebeler küçün abimizin ensesinde kitle çıkmış kemeterapiye giriyormuş allah bu hepimizin başına gelir
facedede yazdımher bölümde geri dönen çok az oldu saygı duyuyorum ama zorla degil allahım kelamı nerden bilicek okuyan belkim bunun sayesinde rabbim cennete koyucak haberi yok
mesela ezan sesini duyupta namazı kılmayanlar aman gencim sonra v deyip laf kabalıgı yapanları bilemiyorum :18:
bem açık bir bayandım mini etekten tutunda kota kadar manyajsız ojesiz bir günüm greçmiyordu memlekete gittik annenem dediki paşam kapalıkıl nede güzel yakışmış açma kafanı kızım namaza başla dedi gülmeyin ama namaz nasıl kılınır bilmiyordum :44::44:sonra dedim nasıl olur derken krendimi kitaplarda buldum namazı ögrenmiştim ama kaç kere tekrardan kıldım oldumu olmadımı diye sonra namazı kıldıkça içime bir sıcaklık huzur buldum dedim daha önce paşa nerdeydin
18 yaşından beri kılıyorum namazımın kazalarınada başladım ama bu gebeligimde bıraktım bir kadın nasıl makyaj yapmadan rahat olamıyorsa bende secde etmeden içim rahat degil ah bir kere deneseler namaz kılmayı
bir arkadaşım vardı dedim namazını kıl rabbime inan hastalıgın geçicek benim gibi panik atak oldu inanın geçiyor yaradana yakınız ama ozaman daha yakın oluyoruz
rabbimi sevdim rabbimde beni sevsin işşallah
7 ayıma giriyim allah nasip ederse başlıcam gene namazıma rabbim karnımdakini korusun şu panik atak hastalıgımda arada gelmese ne mutlu olucem illahi gelicek yüzsüz bu kardeim geliyor
rabbim bu mubarek cumanın yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin hepinize hayırlı cumalar
bug
n davet ediyorum 1 sefer secde edin rabbmden isteyin bakın neler oluyor demeyin başlarım devamı gelmiyor gelir sabredin rabbim sabredenlerle beraberdir elhamdurillah bana dua etmeyi unutmayın ben her secdende unutmuyorum çünkü
bugün evde tekim eşim kahvaltı hazırlıyor her az gelip taciz edebilirim