sevgili günlük ben jelibon yanı babamın bebgi olan jelibon annem rica etti bana içinden ne geliyorsa yaz dedi bugün babamın dogum günü sana gözlerim dola dola yazıyorum satırları
ben babamı çok merak ediyorum biliyormusun nasıl biri sıcaklıgı kokusu nasıl annem çok üzülüyor ne dogum günü hediyesi nede bir pasta alamadı ama cici annelerim var benim biliyormusun 63 kişi onlar benim koruyucu meleklerim çok seviyorum onları onlar olmasaydı ben arda amcama gidemicektim beni ve annemi çok seviyorlar biliyormusun
bende onlara hayırlı bir evlat olmaya ugraşiıyorum işte annem üzülünce anneme dediler jelibonun agzından mektup yaz dediler bizde annemle kara verdik yazıyoruz sana biliyormusun babam 36 yaşına girdi 12 senedir kokuma hasret kardeşlerim ölünce çok üzüldü çok agladı anneme çok üzüldü çaresizliine annemin canına kıyıcagından çok korktu çünkü babam annemi çok seviyor sacının bir teline zara gelir diye aklı çıkıyor
annem babam mutlu olsun diye her zorluga gögüs gerdi babam için babmı okadar seviyorki sorma
rabbim annemede babamada ömür versin işşallah annem babm mutlu olsun diye neler yapmadı inan aklına gelmeyen şeyler okadar seviyorumki onları sorma annem bana hamile kalmak için çok eziyet çekti
beni az kalsın kaybedicekti hastanede yattıgımız gün annecim benle konuştu biliyormusun dediki yavrum kokuna hasretim anne demene hasretim ne olur beni bırakma seni 12 senedir dünyanın insanı bekliyor helede baban dedi dua etti allahım bana acımıyorsan eşime acı o çok istiyor baba olmayı layıkıyla onu baba yapamadım eşim için allahım o mutly olsun her bebgim öldügünde ben eşime ne derim demekten yoruldum en son ömür ablamı kaybettiginde babma gene olmadı başatramadım hayatım gene gitti demesi aklına geliyor
o gece bana annem dediki yavrum ne olur bir işaret ver aglamıcak korkmucam bir işaret ver verki biliyim benle babanla kalıyım işareti dedi ve annem çok aglıyordu ogün eli karnında beni okşadı durdu sıcaklıgını duyunca irkildim ve dedim annecim üzülme seni babmı bu sefer bırakmıcam rabbime dua ettim ne olur annemlE BABMI BENDEN AYIRMA DİYE
ODA KULUM BU SEFER ANNENDE BABNDA MÜKAFATINI ALICAK SENİ CENNETİMDEN ANNECİGİNE BABCIGINA EMANET EDİCEM DEDİ VE ANNEME İŞARETİ VERDİM VE BİR TEKME ATTIM ANNEMİN AGLAMAI RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DEDİGİNİ DUYDUM
anacım benim iyi olmam için ne eziyetler çekiyor biliyormusun ama gıkı çıkmıyor çünkü bana hasret babmı hiç sorma anneme çok bakıyor ikisi tek kalp olmuş benim için çırpınıyolar
beni çok hakkediyorlar ailem rabbime şüükürler olsunki ailemle beraberim işşallahta böyle gider her sabah annemin bana günaydın demesi çok hoş okşayım duruyor beni cinsiyetimi bilmedigi halde seviyor ögrenmek istemedi biliyormusun çünkü ben onun için bir bebk degil umuduyum saglıklı olsunda cinsiyeti önemli degil diyor annem erkek desede babm güzel babm kızım olucak diyor bakalım kim haklı ben biliyorum ne oldugumuda söylemem doguma kadar beklesinler
babacım az kaldı kavuşmamıza 111 gün işşallah bu sefer annem beni alıcak kucagına ve sana vericek hayatım işte yavrumuz diye babacım dogum günün kutlu olsun işşallah seneye hep beraber ailece geçiricez seni seven jelibonun işşallah kavuşuruz beni sabırla beklediginiz için teşekkü ederim beni sevdikçe öptükçe okşadıkça inan çok hoşuma gidiyor babcım iyiki dogdun iyiki benim babmsın birdahaki dogum gününde kavuşmak dilegiylle bebginden mektum