Popüler Konu Sevgili günlük...

Bebeğim benimleymişş
Kesemizi ve bebeği besliycek yolk kesesini gördük miniş henüz ortada yok
2 hafta sonra pıtpıtlar inşallaahh duyarız rabbim inşallah

konuşarak rahatlayamadım belki yazarak rahatlarım

selam günlük;
Dün gece hayatımın dersini aldım ve bu sabah da birinin hayatının dersini verdim.. Şu an migrenim top yapmış durumda ama yazmazsam sıkıntıdan çatlayacağım..

bu kadar zamandır yurtdışında çalışıyorum ilk kez mobbing nedir gördüm.. ya sen, nasıl bir insansın? dün gelen biri olarak kim oluyorsun da insanlara güya "bana yönlendirmek" için sanki bana emir vermiş havasıyla mail atarsın.. ne sandın gerizekalı, o maile karşılık veremeyeceğimi mi? peki ya sen, küçük pie; oğlum sen embesil misin? çalıştığın departmanla ilgili bütün bilgileri işsiz-güçsüz gezen bir cingöze nasıl anlatırsın.. ne düşündün bunu yaparken? "aferin bea tom neler de biliyor valla helal olsun" diyeceklerini mi? yavrum senin iş gitti-gider.. zaten yönetim seni sevmiyor, seni kimse sevmiyor bebeğim seni tek tutan benim.. her akşam telefonda 40 saat ne kadar muhteşem, yetenekli olduğunu anlatan benim, kı*ını dayadığını düşündüğün arkadaşın anında sattı seni.. ama ne oldu sadece aranız bozulmasın, dip dibe çalışıyorsunuz diye anlatmadım sana.. kıyamadım gerizekalı arkadaşlığınıza..

hala onu koruyorsun bana bu sabah, o aslında çok önemli biri diyorsun.. sorun da bu zaten o senden daha önemli biri şirket için.. elindekileri onun eline aktardın, nasıl kalacaksın bu şirkette.. o kalkıp da ben onun yaptığını daha kolay ve hızlı yaparım derse (ki diyecek) ne diyeceğim ben bu akşam yönetime, nasıl savunacağım seni.. nasıl bu kadar saf ve salak olabiliyosun allah aşkına kendine gel.. sana "kimseye güvenme" dediğim de garip bir ifadeyle "sana da mı?" dedin ya.. evet bebeğim bana da güvenme.. seni daha fazla taşıyamayacağım.. bitti buraya kadar

sevgili günlük;
bugün önemli bir gün. hayatımın dördüncü dönüm noktasındayım galiba... Allah kötü dönüm noktaları vermesin.
hiç olmadığım kadar gergin ve heyecanlıyım, duygusalım...
istemsizce ağlayasım geliyor, haber iyi de olsa kötü de olsa.
hakkımızda hayırlısını istiyorum sadece. Sana teslimiz Allah'ım...

Sevgili Günlükcan,
Anladım ki vazgeçmeyip peşine düştüğün şükredip sabrettiğin herşey zamanla ardı ardına oluyor bu hayatta.
Allah'tan istememiz gereken tek şey sabır aslında. O olduktan ve şükür bildikten sonra olmayacak şey yok.
Bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Bu yüzden binlerce kez şükürler olsun herşey için...
Allah herkese gönül güzelliği versin günlükcan.
Allah hepimizin gönlümüzün ekmeğini yemeyi nasip etsin dilerim.
Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.

günlükçüm evde tekim kaynanm varken iyiydi gelmedi daha 4 kere mecbur klkmak zorunda kaldım gene acıktım korkuyorum bugün çok kalktım ayaga bebgime birşey olur diyene yapsak canım beyaz lahana dolması çekiyor kaç zamandır söyledim kimsenin sesi çıkmadıbiri hayrına yapıp getirseydi ne olurdubugün arkadaşım 0.6 cleksi ignelerimi yolladı arkadaş allah razı olsun birde bebgime çorap koymuş bebgimin artık bir ignesi varbirde tunik koymuş pek güzel jelibonumla ben çok mutlu olduk doktor amcamıza giderken onu giyicem işşallah garip paşa ne yapsın şimdi:18::18:sayipsizlik çok zormuş onu anldım ben günlükcan

Sevgili günlük ;
Öncelikle bu sene hayatımın her anlamda değiştiğini, daha bi çok olgunlaştığımı daha bi çok sorumluluğu üstlendiğimi, hayatımda ilk diyebileceğim birçok şeyi yaşadığımı ve en önemlisi de geçmişimde yaşadığım ve karakterimde taşıdığım kötü ne kadar şey ve huy varsa onları geride bıraktığım için kendime ve Yüce Rabbime sonsuz tşkkür ettiğimi sende bil istedim. :)
Her yeni günde öğrenilen ve tecrübe edilen ufak tefekte olsa illaki bişeylerin olduğunun artık daha çok bilincindeyim.Sanırım 2013 yılında tam anlamıyla büyüdüğümü hissettim.Daha mantıklı,daha sabırlı ve daha sakin olabildiğim için -kalbime bu gücü bahşettiğin için, bana düzelme şansı verdiğin ve nişanlımı karşıma çıkardığın sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım :)
2013 bizim aşkımızın ilk yılı... Tüm güzelliklerin ilk yılı benim için,tüm iyiliklerin... En kötü yılımız hep böyle olsuunn

gitti sanmıştım günlük..
günlerce aramayınca gitti sanmıştım.
gitmemiş..
hiç gitmesin zaten hep bende kalsın!
çok aşığım

Sanirim sana ilk defa bu saate yaziyorum. Aklim cok karisik günlügüm.

Ilik donörü olmak istiyorum, biraz arastirdim ama kafamdaki sorular hayla gitmedi. En önemlisi ya en kritik anda, vazgecersem?! Diye kendimi yiyip bitiriyorum. Hem cok istiyorum hem icim rahat degil...

sevgili günlük dün çok kötü bir haber aldım bizim rahim agzı açıklıgı topiginde 1 arkadaşım vardı 18 haftalık hamileydi malesef bebgini kaybetmiş çok üzüldüm rabbim ona sabır versim ömürümde 18 haftalıktı şimdi içi ne yanar aklıma kıım geldi yaşadıklarım rabbim sen bizi evlatlarımızla sınama ne olur bugün kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem eşimin bugün dogum günü 36 oldu yaşladı keltosum
hediye alamadım pastasını yapamadım günlük anca bir öpücük verdim ölle geçiştirdim çok mutsuzum çok

Dün ne kadar mutluydum bugün yine kafama takıcak bişeyleer buldumm
Öfff haziran annelerinde 5 haftalık kesede bebeğini görenler olmuşş benimki niye gözükmedi
Boş gebelikmi acaba boştada kahve leke gelirmiş bende de var
Şimdi de boşmu kesem acaba ağlamak istiyorum kabusum oldu boş gebelik resmen

Hangi birini anlatayım günlük
Boyumu aşıyor artık bu sıkıntılar
Yoruldum, çok yoruldum.

bugünede Allaha şükürler olsun Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

günlükcan memleketime geldim cok yorgunum ama mutluyum özlemişim ailemi

bütün arkadaslarıma selam olsun.Allaha emanetsiniz

sevgili günlük ben jelibon yanı babamın bebgi olan jelibon annem rica etti bana içinden ne geliyorsa yaz dedi bugün babamın dogum günü sana gözlerim dola dola yazıyorum satırları ben babamı çok merak ediyorum biliyormusun nasıl biri sıcaklıgı kokusu nasıl annem çok üzülüyor ne dogum günü hediyesi nede bir pasta alamadı ama cici annelerim var benim biliyormusun 63 kişi onlar benim koruyucu meleklerim çok seviyorum onları onlar olmasaydı ben arda amcama gidemicektim beni ve annemi çok seviyorlar biliyormusun bende onlara hayırlı bir evlat olmaya ugraşiıyorum işte annem üzülünce anneme dediler jelibonun agzından mektup yaz dediler bizde annemle kara verdik yazıyoruz sana biliyormusun babam 36 yaşına girdi 12 senedir kokuma hasret kardeşlerim ölünce çok üzüldü çok agladı anneme çok üzüldü çaresizliine annemin canına kıyıcagından çok korktu çünkü babam annemi çok seviyor sacının bir teline zara gelir diye aklı çıkıyor annem babam mutlu olsun diye her zorluga gögüs gerdi babam için babmı okadar seviyorki sormarabbim annemede babamada ömür versin işşallah annem babm mutlu olsun diye neler yapmadı inan aklına gelmeyen şeyler okadar seviyorumki onları sorma annem bana hamile kalmak için çok eziyet çekti beni az kalsın kaybedicekti hastanede yattıgımız gün annecim benle konuştu biliyormusun dediki yavrum kokuna hasretim anne demene hasretim ne olur beni bırakma seni 12 senedir dünyanın insanı bekliyor helede baban dedi dua etti allahım bana acımıyorsan eşime acı o çok istiyor baba olmayı layıkıyla onu baba yapamadım eşim için allahım o mutly olsun her bebgim öldügünde ben eşime ne derim demekten yoruldum en son ömür ablamı kaybettiginde babma gene olmadı başatramadım hayatım gene gitti demesi aklına geliyoro gece bana annem dediki yavrum ne olur bir işaret ver aglamıcak korkmucam bir işaret ver verki biliyim benle babanla kalıyım işareti dedi ve annem çok aglıyordu ogün eli karnında beni okşadı durdu sıcaklıgını duyunca irkildim ve dedim annecim üzülme seni babmı bu sefer bırakmıcam rabbime dua ettim ne olur annemlE BABMI BENDEN AYIRMA DİYEODA KULUM BU SEFER ANNENDE BABNDA MÜKAFATINI ALICAK SENİ CENNETİMDEN ANNECİGİNE BABCIGINA EMANET EDİCEM DEDİ VE ANNEME İŞARETİ VERDİM VE BİR TEKME ATTIM ANNEMİN AGLAMAI RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DEDİGİNİ DUYDUM anacım benim iyi olmam için ne eziyetler çekiyor biliyormusun ama gıkı çıkmıyor çünkü bana hasret babmı hiç sorma anneme çok bakıyor ikisi tek kalp olmuş benim için çırpınıyolar beni çok hakkediyorlar ailem rabbime şüükürler olsunki ailemle beraberim işşallahta böyle gider her sabah annemin bana günaydın demesi çok hoş okşayım duruyor beni cinsiyetimi bilmedigi halde seviyor ögrenmek istemedi biliyormusun çünkü ben onun için bir bebk degil umuduyum saglıklı olsunda cinsiyeti önemli degil diyor annem erkek desede babm güzel babm kızım olucak diyor bakalım kim haklı ben biliyorum ne oldugumuda söylemem doguma kadar beklesinler

babacım az kaldı kavuşmamıza 111 gün işşallah bu sefer annem beni alıcak kucagına ve sana vericek hayatım işte yavrumuz diye babacım dogum günün kutlu olsun işşallah seneye hep beraber ailece geçiricez seni seven jelibonun işşallah kavuşuruz beni sabırla beklediginiz için teşekkü ederim beni sevdikçe öptükçe okşadıkça inan çok hoşuma gidiyor babcım iyiki dogdun iyiki benim babmsın birdahaki dogum gününde kavuşmak dilegiylle bebginden mektum

Günlerdir o günü düşünüyordum günlük.. Doğumgününü.

Doğumgünü bayramın 1. gününe denk geldiği için bütün hazırlıklarımı arefe gününe göre ayarlamıştım. Nasıl bir süpriz yapabilirim diye günlerce kafa patlattım, annemle günlerce hediye düşündük, düşündüğümüz hafif kalır dedik daha da düşündük yetmedi araştırmalar yaptık uyumlu olsun diye bir sürü ayarlama yaptık... Çok güzel bir triko almıştım cıvıl cıvıl harika, bayıla bayıla bir de parfüm aldım ayrı ayrı paketledim içine harika notlar yazdım, birde kalpli kurabiye yapacaktım üstü şeker hamurlu şirin şirin minik kurabiyeler.. 1 hafta öncesinde denemesini bile yapmıştım... Önce ben gidecektim buluşacağımız yere ayarlamaları yapacaktım haberi olmayacaktı hiçbir şeyden pasta kesecektik sonra hediyeleri verecektim, en sonunda da kurabiyelerini verecektim senin için ellerimle yaptım diyecektim...

Ama o ne dedi gelemem dedi uzak dedi bütün zaman zaten yolda bitecek dedi... Aslında böyle yapmıyordu deli oluyordu yanına geleyim yarım saat bile olsa razıyım göreyim diyordu. Ne yapayım artık bayram ziyaretine geldiklerinde annesi babası, ablaları, abisi, kardeşi, yengelerinin, yeğenlerinin yanından odama çağırır kuru bir - Doğum günün kutlu olsun- ile veririm hediyelerini ne yapayım..

Kırıldım Günlük, kendimi paraladığım yetmez gibi bir de annemi yordum bir de onun için kırıldım...

Neyse...

Son düzenleme:
Günlük öncelikle şükürler olsun halime...
Yeni kararlar almaya başladım ygs yeniden giricem kppsye de ve dgsyede bu yıl sınav yılım olacak sanırım bakalım neler olacak hayırlısı diyelim..Esmer_ şekerime söyler misin benim için ne düşünüyor acaba duygu ve düşüncelerini merak ediyorum...
Karışığım günlük hemde çok sıkıntım yok ama sadece karışık işte neyse iyi geceler..

bayrama az kaldı çok seviyorum bayramı bugün çikolata şeker aldık
çocuklar birer hediye oyuncak aldık
çok sevindiler

BUGÜNEDE ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

günlükcan pamugumu özledim

fulya1234 'üme söyle günlüğüm,ne düşündüğümü ne hissettiğimi biliyor ama biliyorum ki o duymak istiyor yinede.
ona anlatacağım uzun uzun ve teşekkür et ona benim yerime çünkü ne zaman bir şey yapmak istese yada yapsa hemen arar beni ne hissettiğimi sorar. Allah onun kalbine göre verecek.

günlük birde biliyormusun? şu pamuk_helva başıma bela, benim ama tatlı olanlarından. onunla hiç yüzyüze gelmedik ama senelerdir konuşuyoruz telefondan olsun,kameradan olsun.
dostum o benim, ailesi bile sevmiş beni ki annesi bana çeyiz almış ve onlar benim evimin en değerlileri olacak.
saatlerdir mesajlaşıyoruz telefondan ve aileme bile söyleyemediklerimi söylüyorum ona, oda bana.
güzel yüreklim o benim...

bu site sayesinde çok güzel dostluklar edindim, Mune ablama da sevgiler günlük çok iyi birisi oda hemde çok...

burada konuşmasam da hissettiğim insanlar var onlara dua ediyorum hep okuduğum da yazılarını, merak ediyorum onları.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin şu mübarek günlerde.

beni soracak olursan bir yanım eksik,hüzün misafir gönlümde...

Son düzenleme:
farkında mısın her geçen gün birbirmize daha çok kendimizi açıyoruz.korkmuyor değilim ama bu bile hoşuma gidiyor
sonunda aldım ve ilk ben nasılmış diye bakıyorum.inşallah bu tüm seyrini değiştirir.bu arada ne zaman? Allah ım heyecandan ölebilirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…