kızlar ortopetik yayagım geliyor bugün hava şişme yatak artık etlerim baldırlarım acıımıcak
çok şükür küçük odaya koyucaz işşallah eşimle karşı dairemde yengem var tek kişilik bazası var onun üstüne koyucam bazayı artık rahhat yatıcam pc giremezsen kusura bakmayın
annem gelirse tek kalmaz odada çok mutluyum artık
yetim gibi odada tek yemicem rabbime şükürler olsun
okadar koyuyorki tek yemek ayrım gibi oluyor benim için bazen aglarım tek yedim diye dışardan kaynanamın eşimin sesini kahvaltıda duydukça içim acır
akşamları eşim benle yiyor birileri gelse tek kalıyorum yatak odası en azından temiz durur kirlenmez küçük odada annemle mutlu bir şekilde yatarım işşallah evladımı sag sagsaglım gününde saglıklı bir şekilde alırım bayram geldi benim neyime babacım olmadıktan sonra
sabah babacım aklıma geldi kokusu burnumda tütüyor inanın kızım demesi çok özledim dogum ettigimde ne güzel kollarına vericektim al torunun dicektim bebegim olmadıgı için benle aglayan baba
allahım babcım bu bayramda sensiz geçicek kokunu çok özledim babam
kucagına veremesemde işşallah dogum edersem memlekete götürücem mezarının başına babacım sana torununu getirdim bak dicem kollarna veremesemde topragına elini sürdürücem yavrumun
nur içinde yat babacım seni özleyen evladınpaşam
mutlulugumu paylaşamıcak ömürüm öldügü akşam çok agladım dedimki babacım kızımı sana yolluyorum ne olur kardeslerinede torununuda iyi bak dedim bayramları artık seven paşa sevmiyorum canım acıyor biri baba deyince:
kusura bakmayın kızlar bayram yaklasınca böyle aglıyorum
üzülüyorum en son onu rüyamda gördüm bakıyorum karşımda duruyor gri takımıyla
anneme diyorum anne babammı evet kızım diyor ölmedimi diyorum yok kızım canlı görmüyormusun diyor sonra fırlayıp yanına gidiyorum babam seni çok özledim diyorum sarılabilirmiyim sana diyorum kollarını açıyor ellerimi yanaklarına götürüyorum babam canlısın ölmemişsin allahım ölmemiş babam diyorum kokluyum seni diyorum seni çok özlemişim babam diyorum babamda kızım bende seni özledim diyor sımsıkı sarılıyor ne aglıyorum
uyandıgımda rüyaydı gözlerimden akan yaşiları görseydiniz
ilk defa rüya diye agladım biz babamla arkadalş gibiydik nasip olmadı işşallah onunla cennette buluşuruz evlatlarım ona seffatci olmuşmudur acaba seni çok özledim babam duyuyormusun beni
bu sensiz 5 senem telefonu açardım babacım bauyramın mubarek olsun derdim sagol kızım derdi bir konuşurduk sormayım şimdi bana koyan yoklugu keşke kalp krizi geçirdiginde uyansaydı öldügünde 56 yoktu erken ayrıldı bizden yatalak olaydı altından alaydım bebek gibi bakardım gıkım çıkmazzdı bayramın şimdiden mubarek olsun babcım