Popüler Konu Sevgili günlük...

kızlar ortopetik yayagım geliyor bugün hava şişme yatak artık etlerim baldırlarım acıımıcak çok şükür küçük odaya koyucaz işşallah eşimle karşı dairemde yengem var tek kişilik bazası var onun üstüne koyucam bazayı artık rahhat yatıcam pc giremezsen kusura bakmayın annem gelirse tek kalmaz odada çok mutluyum artık yetim gibi odada tek yemicem rabbime şükürler olsun okadar koyuyorki tek yemek ayrım gibi oluyor benim için bazen aglarım tek yedim diye dışardan kaynanamın eşimin sesini kahvaltıda duydukça içim acır akşamları eşim benle yiyor birileri gelse tek kalıyorum yatak odası en azından temiz durur kirlenmez küçük odada annemle mutlu bir şekilde yatarım işşallah evladımı sag sagsaglım gününde saglıklı bir şekilde alırım bayram geldi benim neyime babacım olmadıktan sonra sabah babacım aklıma geldi kokusu burnumda tütüyor inanın kızım demesi çok özledim dogum ettigimde ne güzel kollarına vericektim al torunun dicektim bebegim olmadıgı için benle aglayan baba allahım babcım bu bayramda sensiz geçicek kokunu çok özledim babam kucagına veremesemde işşallah dogum edersem memlekete götürücem mezarının başına babacım sana torununu getirdim bak dicem kollarna veremesemde topragına elini sürdürücem yavrumun nur içinde yat babacım seni özleyen evladınpaşammutlulugumu paylaşamıcak ömürüm öldügü akşam çok agladım dedimki babacım kızımı sana yolluyorum ne olur kardeslerinede torununuda iyi bak dedim bayramları artık seven paşa sevmiyorum canım acıyor biri baba deyince:kusura bakmayın kızlar bayram yaklasınca böyle aglıyorum üzülüyorum en son onu rüyamda gördüm bakıyorum karşımda duruyor gri takımıyla anneme diyorum anne babammı evet kızım diyor ölmedimi diyorum yok kızım canlı görmüyormusun diyor sonra fırlayıp yanına gidiyorum babam seni çok özledim diyorum sarılabilirmiyim sana diyorum kollarını açıyor ellerimi yanaklarına götürüyorum babam canlısın ölmemişsin allahım ölmemiş babam diyorum kokluyum seni diyorum seni çok özlemişim babam diyorum babamda kızım bende seni özledim diyor sımsıkı sarılıyor ne aglıyorum uyandıgımda rüyaydı gözlerimden akan yaşiları görseydiniz ilk defa rüya diye agladım biz babamla arkadalş gibiydik nasip olmadı işşallah onunla cennette buluşuruz evlatlarım ona seffatci olmuşmudur acaba seni çok özledim babam duyuyormusun beni bu sensiz 5 senem telefonu açardım babacım bauyramın mubarek olsun derdim sagol kızım derdi bir konuşurduk sormayım şimdi bana koyan yoklugu keşke kalp krizi geçirdiginde uyansaydı öldügünde 56 yoktu erken ayrıldı bizden yatalak olaydı altından alaydım bebek gibi bakardım gıkım çıkmazzdı bayramın şimdiden mubarek olsun babcım

Ay günlük bu kiz esmer_sekerim beni utandirdi vallahi gördünmü bak Bende onu cok seviyorum ama bazen dövüyo beni sacimi basimi yolluyo ama kiyamadigindan yapamiyoki iste

Son düzenleme:
insan iyi günde kötü günde yanında olan, kimse yokken 'ben varım ya' diyen birine kıyabilir mi?

bende hep onun yanındaydım ve olacağım hiç bırakmam onu

Nasip olur da bebeğim olursa o çeksin fotoğraflarını çünkü harika şeyler çıkarıyor ortaya görsen günlük

Dilerim o güzel kalbinde ne varsa gerçekleşir dostumun Amin

günün özeti, ne kadar iyilik o kadar nankörlük!
geçen sene ev arkadaşım vardı. yazın memleketine döndü.
dönerken eşyalarını (3büyük valiz) bende bıraktı.
Bir yıl birlikte yaşadık. seve seve kabul ettim.
tek kuruş parada istemedim. normalde yaşadığım ülkede ev sahipleri yada ev arkadaşları eve eşya bıraktığında para talep ediyor yada kirayı paylaşmayı öneriyor. ben tek kuruş istemedim. iki ay küçücük evde eşyalarını oradan oraya taşıdım. ülkeye geri döndü. bir türlü almadı eşyalarını bana yük oldu ama yinede ses etmedim. hakkı var birlikte yaşadık insanlık öldü mü dedim. sonuç bayramda onun yaşadığı şehre gideceğim. kalacak yerim yok.
erkeklerin evinde kalmam imkansız. rica ettim kendisinden bir gece sende kalabilir miyim diye. aldiğim cevap

"hayır erkek arkadaşımın doğum günü var parti yapacağım gelemezsin!"

yuhh dedim. bu kadar mı nankör olunur. bir karşılık beklemeden yaptım ben ne yaptıysam ancak ben olsam hem tabii buyur gel derdim hemde partiye davet ederdim. hazırlığı brlikte okuduk. erkek arkadaşını ve davet ettiği diğer kişileri tanıyorum. neyse canı sağolsun.
beş para etmezmiş onu anladım. bir kaç arkadaş durumu öğrenince partiye gitmekten vazgeçmiş. kısacası günlük bu hayatta ne kadar iyilik o kadar nankörlük!

merhaba günlükcüm

Ne kadarda uzun zaman oldu sana yazmalı ama bu gece nedense yazmam gerektiği hissine kapıldım,
Günlerden yine bir bayram arefesi ben yine yalnız kimsesiz mutsuz içimde kopan fırtınalar kalbimin sızlamasıyla ayaktayım
Neden bu bayramlar beni böyle hüzünlendiriyor,belkide annem babam mezarda olsaydı en azından gider ziyaret ederdim,ama hayatta olupta beni boşveren anne babayı anımsamak içimi acıtıyor,...

Sevgilim canımın parçası oda yok yanımda belkide bu kadar içlenmemi tetikleyen sebep bu,nasıl kimsesiz sahipsiz kaldım sende gidince,
3 gün belki ama saatler durdu sanki ,sen benim annem babam kardeşim herşeyimsin ,şükürler olsun ki yanımdasın benimlesin ya sende olmasaydın...

Biliyorum birgün bu günler geçicek ne günlerdi diyip sıcacık yuvamda mutlu olucam bide minik bir yavru hayalimde ,huzurlu bir hayat ,başka bir isteğim yok hayat senden.kalp kırıklarım can yanmalarım bitecek gün gelicek ben inandım buna günlük sende inan benim gibi çok çenem düştü yine ,bu arada kk ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım

merhaba günlükcüm

Ne kadarda uzun zaman oldu sana yazmalı ama bu gece nedense yazmam gerektiği hissine kapıldım,
Günlerden yine bir bayram arefesi ben yine yalnız kimsesiz mutsuz içimde kopan fırtınalar kalbimin sızlamasıyla ayaktayım
Neden bu bayramlar beni böyle hüzünlendiriyor,belkide annem babam mezarda olsaydı en azından gider ziyaret ederdim,ama hayatta olupta beni boşveren anne babayı anımsamak içimi acıtıyor,...

Sevgilim canımın parçası oda yok yanımda belkide bu kadar içlenmemi tetikleyen sebep bu,nasıl kimsesiz sahipsiz kaldım sende gidince,
3 gün belki ama saatler durdu sanki ,sen benim annem babam kardeşim herşeyimsin ,şükürler olsun ki yanımdasın benimlesin ya sende olmasaydın...

Biliyorum birgün bu günler geçicek ne günlerdi diyip sıcacık yuvamda mutlu olucam bide minik bir yavru hayalimde ,huzurlu bir hayat ,başka bir isteğim yok hayat senden.kalp kırıklarım can yanmalarım bitecek gün gelicek ben inandım buna günlük sende inan :119:benim gibi çok çenem düştü yine ,bu arada kk ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

günlükcan bütün kk üyelerinin kurban bayramı mübarek olsun kimin ne derdi sıkıntısı varsa ne dileği varsa allah derdine deva versin dualarını kabul etsin amin

pamugumla insallah bir ömür daha coooookkkkk bayram kutlarız insallah önce cocuklarımız ellerimizi öper sonrada burusuk ellerimizi torunlarımız öper insallah hayırlısı ile

allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle amin insallah bidahaki bayramı ve diğer tüm bayramları sevdiğimle gecirmeyi nasip et allahım hayırlısı ile VE TÜM SEVENLERİ KAVUSTUR ALLAHIM amin

Son düzenleme:
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce

Bir yer var; biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.

herkesin bayramı kutlu olsun, herkes çok mutlu olsun....

Günlüğümmmm yazamıyorum fırsat bulamıyorum sana yazmaya:18:

Ama iyiyim ben, bazen sinirli, hep aşık, bazen uyuz veeeee çok yoğun. Bu sene bitsin, ben bitmeden bitsin gitsin.
Okul çok yoruyo beni bir dakika boş kalamıyorum

Ha! bi de aile bağım olacak etken var,gereksiz etken öf bak sinirlendim neyse..

İyi bayramlar

Merhaba gunluk......
Aslinda nerde baslayacagimi nasil yazacagim bilmiyorum cok yalniziiim gunlukcum
Kendimi cok kotu hissediyorum yarin bayram hic kimsem yok ne ailem ne esim kizimla sadece ben varim esim olacak insan stres atmata turkiyeye gitti beni burda kizimla abisi gile birakti artik deli olcam ewdw 10 kiler birde biz 12 deli olmamak mumkunmu oysa ben onun icin herseyimden vazgectim ailemden gencligimden ama degmezmis yasim 19 daha cok yiprandim nasil yaparim nasil ederim bilmiyorum sadece tek istedigim mutlu huzzurlu olmakti o da olmuyo bi turlu rabbim sana yalvariyorum duy sesimi ne olursun bana cikis kapisi ac iste boyle

bugün bayram ama bayram benim neyimerkadasım aradı erkenden huyumu biliyor ilk gözümü açttıgımda babm aklıma gelir ve derim nerdesin babm kokuna hasretim sesine hasretim keşke gurbette olaydı yanımda olmayaydı ama sag oldugunu bileydim telefon açıp sesini duyaydım bir bayramı memlekette geçiremiyorumkader de ne dersen de annem memlekette burda degil bayramdan sonra gelicek erkek kardeşim eşi oglu gelicek bugün yarında ablşam görümcesiyle gelicek bugün düşük ignem var onu vurucaklar ne kadar adamın canını yakıyor bir bilsem ama bunada şükür 2 bayramdır evladım benimle cumartesi eşimin dogum günüydü erkek kardeşim slayt yapmış facede allahım oglunu koymuş beni eşimi koymuş bebgi dogdugunda yatakta çekmiştik eyüp sultana gitmiştik orda çektik allah nede güzel çıkmış resimler eşimin uyurken eymeni yatagına koymamızdaki resimleri görmemle aglamam bir olduallahım ne olur bu mubarekgünde bir dahaki bayramımızda evlatlarımızla girmemizi nasip et bebgi sag saglim dogurunca eşimin kucagına verdigimde o gözündeki mutlulugu görünce ne aglarımikimizden bir parça hayali bile güzel

herkeze hayırlı bayramlar rabbim dualarımızı hayırlarımızı misafirliklerimizi kabul etsin benim bayram yatakta geçiyor geçen bayram gibi

yatma süresi 56 gün

kalan süre 108 gün rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip et yalvarırım evladımı kucagıma alayım sag saglim kkdan kaç arkadaşım bu bebgi bekliyor hediyeleri hazır kimileri çantasını kimisi puset setini kimisi hastane çıkışlarını alıcek cinsiyetini bilmiyorlar sorup duruyorlar söylesende ona göre alsak diye hiçmi merak etmiyorsun diyorlar inanmıyorlar hiç merak etmiyorum çünkü bana saglıkgı saati hayırlı evlat olması önemli kızımda yok oglumda bagrıma basıcam işşallah kokusunu burnuma çekicem
rabbim her günüme bir degil bin şükür elhamdurillah bugünümede şükürrabbim karnımdakinin acısını göstermesin rabbim olmayanlarada tez zamanda versin işşallahben bu bebgi 13 senedir bekliyorum 3 tane 5 aylık 2 oglumu 1 kızımı saymazsak 4 bebgim bu üstüne nasıl titriyorum bir bilsen ürkek ceylan misali

günlüğe yazmayalı tam 5 ay olmuş.. ne ara geçti onca zaman??

en son düğünümden önce yazmışım.
evlendim günlük sevdiğim adama kavuştum. aşk dolu bi yuva kurdum ikimize, 4. ayımız doldu bile

düğünümüz kına gecemiz çok güzel oldu. tamıtamına 61 gün balayı yaptık gezdik tozduk eğlendik. çok şükür mutluyum.. hatta her şey bu kadar güzel olduğu için endişeliyim. Allah esirgesin nazarlardan

çok seviyorum kocamı günlük.

insanın sevdiği adamla aynı evi paylaşması ne güzel şeymiş.. birlikte uyuyup uyanmak, onun işten gelmesini beklemek, onun için mutlu edici şeyler yapmak... ve tabi ki seni senden çok düşünen bir insanla hayat kurmak.. çok şükür Allahıma.. isteyen dileyen herkese böyle bir yuva nasip etsin yüce rabbim.

evleneli daha kısa bir zaman olsa da bebek istiyorum günlük.. bu kadar aşık olduğum insanla ortak bir paydamız olsun istiyorum. onu "baba" yapmak istiyorum, mutluluğumuz taçlansın istiyorum..

evlenmeden önce kk'da "evliliğin güzel yanları" topiğini okuyup okuyup mutlu olurdum ben de yaşayacak mıyım o günleri acaba diye.. ve şükürler olsun yaşıyorum günlük..

tek kişilik hayatıma katranlarca merhem sürdü bu evlilik, hayatı iki kişi yaşamak çok güzelmiş

bu arada sana yazmak kurban bayramına nasip oldu

tüm günlükdaşlarıma hayırlı bayramlar diliyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin

bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

pasam ve esmer seker yanlız degilsiniz bak bizde burdayız Bebişin için dayan kuzum sıkılınca yaz burayainsallah hersey güzel olacak güzel haberlerimizi verecegiz sen bunu Bende bunu:123: Esmer seker insallah sende sevdiceğine kavusacaksın insallah tüm sevenler kavussun

Hiras allah hep mutlu etsin darısı insallah ben ve ben gibi hayırlı yuva Kurmak isteyen arkadaslarımın basına insallah

hepinizin bayramını kutluyorum

Bu bayram iyiyim allaha sükür Allah herkese sevdigiyle mutlu bir yuva nasip etsin bekarlarada allah hayırlı eslerini en yakın zamanda cıkarsın karsılarınabebek isteyenlere bebek nasip etsin allah en yakın zamanda

Sizleri cok seviyorum Bayram hepimize mutluluk getirsin

Son düzenleme:
Canım ailem, bu sizden uzak 2. kurban bayramı.
Bir kere çıktım gurbete.. Bölündüm.
Yanınızda şehrimi özlüyorum. Şehrimde sizi..
İkinizi bir araya getirmek ne mümkün!
O yüzden hep böyle buruk ve hüzünlüyüm.

Bayramınız mübarek olsun. Allah sizden razı olsun.
Bir ömür sırtımda taşısam sizi yinede hakkınızı ödeyemem.
Sizileri çok seviyorum! Sizlerle gurur duyuyorum.
Sizlerinde beni gururla ayakta alkışladığı o günü hasretle bekliyorum.

En çok babam özlüyor beni biliyorum.
Telefonda konuşurken sesindeki o ince titremeden anlıyorum.
Üzülme babacığım kızın çok güçlü. Sizin sayenizde!

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.. RABBİM İBADTLERİNİZİ, KURBANLARINIZI, DUALARINIZI KABUL EYLESİN
İKİNCİ AİLEM BURASI.. ABLALARIM, KARDEŞLERİM, ARKADAŞLARIM VAR BURADA.
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM..

SEVDİKLERİNİZ YANINIZDAYSA SIMSIKI SARILIN.. UZAKLARDA KOKULARINI ÇOK ÖZLÜYOR İNSAN

Son düzenleme:
Bugün bayram ya sana güzel haber vereyim istedim
Sevdiğimle aramızdaki sorunları halletmeye başladık
Artık çok daha özen göstereceğiz ilişkimize
Yarın ailesi gelecek bi süre yanında kalacaklar bu sürede benimle tanıştıracak
Çok fazla heyecan yok içimde.. Aslında önceleri ailesinin konusunu açınca bile ben çok heycanlanırdım
Ama şimdi çok kasmıyorum
Bugün bayram ve ben yine hüzünlüyüm sabahtan beri "Sezen Aksu" dinliyorum
İyi geliyor çok iyi geliyor hemde
Bide zamanın bu kadar hızlı akıp gitmesinden çok şikayetçiyim ben 2013 bitti gidiyooooo
Ben kendimi çok boşladım hiç geliştirmiyorum kendimi
Okumuyorum uzun zamandır.. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor
Verdiğim kararların yükü beni zorluyo aslında, doğru mu değil mi kestiremiyorum bi türlü
Allah'a sığınacak yüzüm bile kalmadı ya günlük.. Ondan çok utanıyorum..
Kulluk edemiyorum ona sanki.. Nefsime hakim olamıyorum..
Kendi ellerimle ateşe atıyorum kendimi.. Sonrada huzur falan kalmaz tabi insanda..
Allahım nolur beni affet ve doğru, hayırlı yola ilet beni yalvarırım
Ve şu anda yanımda olan insan benim için hayırlı ise beni ona, onu da bana sevdir
Eğer değilse yollarımız tatlılıkla ayrılsın.. Benim göremediğim, bilemediğim her şeyi sen bilirsin.
O yüzden yalnız ve yalnız senden istiyorum..

Herkese mutlu bayramlar..

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

günlükcan pamugumu özledim

Günlük Uzun zamandır sana yazmıyorum.

Hayatıma biri girdi çok iyi giden bir ilişkimiz var ,ondan ayrıldığımda öyle çok özlüyorum ki onu

Çok seviyorum onu başkalarında hiç böyle duygular yaşamamıştım gerçek aşkı bunda tadıyorum onu sevgisi , değer vermesi , üzerime titremesi aşk bu diyorum

Bir tek sorunumuz buluşma ve sadece 2 saat yanında olduğumdan şikayetçi , bu canımızı sıkan .

Ne olacak bilmiyorum .

12 yaşında çocuklar sokak sokak gezerken 23 yaşında olmuşum rahat rahat günümü dolu dolu sevgilimle geçiremiyorum ya

herkese hayırlı bayramlar.

Merhaba gunlukkk
Bugun yine canim cok sikkin kendimi cok kotu hissediyorum niye neden boyleyim ben hic hayatimda mutlu değilim huzurlu değilim her gunum keskelerle geciyo bazen diyorumki ben olene kadarmi boyle hep huzursuz olacagim sonra aklim evladim kizim geliyo onun icin kaatlanmam lazim diyorum ama gunluk esimden hic razi ve memnun degilimcunku beni cok yipratti Oysa ben onun icin annemden babamda vazgeçtim ama degmezmis beni hep ayak alti etti simdi turkiyede ben baska yerdeyim umurunda bile değilim bazen ölmek istiyorum bazense keske seninle ewlendigim gun olseydim gunlerim bunlarla geciyo birde ele imrenerek geciyo keske diyorumki benimde esim bunlar gibi esine deger verse saysa ama nerdeeee allahim ne olursun bana yardım et senden baska kimsem yok neyse cok uzattim hoscakal gunluk kendine iyi bak

Tevekküldeyim..! Sabırla bekliyorum 'RABBİM'..! İndireceğin hayra öylesine muhtacım ki..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…