günlükçüm inan bu bayram çok hareketli bir bayram geçirdim
eşimin teyzeleri ayagıma geldi bayramlaşmaya
hep sen gelirdin bu seferde biz gelelim dediler ne duygulandım meyerse beni seven çokmuş bayramın ilk gününden tut şimdiye kadar dünyanın adamı geldi
birde sana bir sır vereyim hiç yapmadıgım şeyi yaptırdı elşim bana
kırmızı et yürek böbrek yedirdi bana
bebk besin alsın diye sevmedigim halde zorla soktu agzıma:18::18: neymiş bebk beslenmiyormuş kırmızı et önemliymiş
kardeşim sevmiyorum zorlamı tavuk balık olsa seviyorum
işin komigi hoşunada gitti benim sıpanın
herşey vatan için dedi eşim
ben vatanımı çok seviyorum günlük be bugün babamız benimn jelibonla konuştu kızım diyip duruyor taktı kıza
eger erkekse bak üzülür dedim yok canım oglum olursada severim dedi ama kız görde bak dedi len dedim vericem elinize çüçüyü görüceksiniz
saglıklı lsunda önemli degil dedi sonra başladı cici kızım dedi bak halen kız diyor diye kızdım
ne gülüyor eşim seni kızdırmaya bayılıyorum dedi çok şirin oluyormuşum
eşim bayramdada çalışıyor hafta içi annem geliyor
kaynanam evinde şaka bir yana kaynanama çok alıştım inan
allah böyle bir şeyi vesile edicekmiş meyerse ona ısınmama
sag saglim bebgimi alıyım kucagıma işşallah analı babalı büyütürüm yavrumu
bugün 25 haftam bitiyor 26 giriyorum rabbim izin verirse
dilerim rabbimden 40 haftayı görmem dilegiyle
zaman geçtikçe hem seviniyorum hem korkuyorum :18:emanetime birşey olur diye aklım çıkıyor
8 kasımde 7 ayı biticek ozaman en azından bir ohhhh derim
bebgime hiç birşey almadım ya gen hevesim kursagımda kalır diye
rabbim hevesimi kursagımda bırakmaz işşllah
rabbim olmayanlara tez zamanda versin işşallah
duyalarım onlarla unutmasınlar biliyorum ban açok kişi dua ediyor hepsinden allah razı olsun
dilerim rabbimden dualarımız kabul olur herkeze tekrardan hayıyırlı cumalar
Mariamelikem
rabbime tevekkül et canım senin için dua edicem aynı şeyleri bende yaşadım zamanında çok yıpranmıştım çünkü ayrılmayı bile düşündüm şeytanın en sevdigi kareı koca arasına girmek canım rabbime sıgın al eşini karşına eksileri artıları konuş gülüm inan seni okuyunca üzülüyorum
ben zamanda çok eziyet görüdm eşimi yüzüm göresim yoktu diyordum allahım nerden evlendim keşkeler yokmu ah o keşkeler neden böylesin bilmiyorum aam benim ailevi meseleydi bbek konusuydu en son tartışmamızda boşanalım deidginde ben sensiz nefez alamam yapma dedi adam gibi elimize bir kagıt bir kalem aldık artıları eksileri yazdık olay barıştık artık kırma üüzlme genede olsa eskisi gibi olmuyor en azından ortada bri bebek var onu babaısz bırkama bak ben çocuk için 12 senedir ugraşıyurm 3 bebegim öldü 4 karnımda evladın için al karşına konuş inan seni anlıcaktır derenki olmuyor sen bilrisin tatlı dil yılanı deliginden çıkrar canım
böyle burnumu sokupta yazdıgıgım için affola