Popüler Konu Sevgili günlük...

Pööfff icim sisti...Canim hicbirsey yapmak istemiyor. Butün günümü yatakta yorganimin altinda gecirmek istedigim günlerden biri bugün. Niye bugün böyle kasvetli bir ruh halindeyim anliyamadim.

Ben 2013 hic sevmedim bana hic ama hic iyi gelmedi. Hayatimda bir cok sey degisti kimini dört gözle bekledim olsun diye dualar edip svastim, kimine iste disaridan bir yabanci gibi izledim altüst olan benim hayatim degilmis gibi.

Önce subata eski sevgilim daha benden ayrilmadan anneciginin sectigi bir kizla ayrildigimiz günü sözlendi. Yetmedi ayagina cagirdi, yetmedi ona karsi olan sevgimi kullandi en zayif animda, yetmedi davetiyesini, dügün resimini hatta ve hatta facedeki sayfalarinin linkini gönderdi. Eminim cocugu oldugunda onunda resmini gönderir. Ama en garibide evlilik yolunda giderken hayla ama hayla beni sevdigini ida etmesi, dogum günümde hediye göndermesi ve birsürü sacmalik.

Marta kurum icinde departman degistirdim ve biraz olsun rahatladim isyerimde. Bu degisim olmasaydi sanirim ben hafayi yerdim günlük kiz. Nisanda ise bir hevesle dügün fotografciligina basladim ama o da hic istedigim gibi illerlemiyor cok üzülüyorum gercekten Vazgecme asamasindayim sevkim kirildi bugün photoshop kursum var gidesim bile yok

Evdekilerden babam ve erkek kardesim fena halde canimi s1k1yorlar. Babam kac gündür birsey yapmami istiyor istemeden tersliyorum hic yapasim yok. Pööfff icim sisti. Ben bu 2013 hic ama hic sevmedim.

Keske bir mucize gibi birsey gerceklesse ya. Ben bu 2013 hic ama hic sevmedim. Bitsin artik....

Iyi geceler gunlukkkk......
Bugün yine gunum ayni gecti hic degisen birsey olmadi sadece degisen sey kizimin emeklemeye calismasiydi o halini gordukce herseyi unutuyorum kizim beni ben den aliyo ama sonra yine alt ust oluyorum n olcak benim bu halim bilmiyorum yarin esim geliyo icimde ne bi heves ne bir mutluluk sadece icimde korku var yuzunu dah gormek istemiyorum sesini dahi duymaya gelemiyorum gunluk artik kafayi yigcem insan esine kin nefret duyarmi ben duyuyorum Ailesinden dahi nefret ediyorum allahım sen yarabbim bana dayanma gucu sabir ver off gunluk canim cok sikiliyo hemde cok

günlükçüm inan bu bayram çok hareketli bir bayram geçirdim eşimin teyzeleri ayagıma geldi bayramlaşmayahep sen gelirdin bu seferde biz gelelim dediler ne duygulandım meyerse beni seven çokmuş bayramın ilk gününden tut şimdiye kadar dünyanın adamı geldibirde sana bir sır vereyim hiç yapmadıgım şeyi yaptırdı elşim banakırmızı et yürek böbrek yedirdi banabebk besin alsın diye sevmedigim halde zorla soktu agzıma:18::18: neymiş bebk beslenmiyormuş kırmızı et önemliymiş kardeşim sevmiyorum zorlamı tavuk balık olsa seviyorumişin komigi hoşunada gitti benim sıpanın herşey vatan için dedi eşim ben vatanımı çok seviyorum günlük be bugün babamız benimn jelibonla konuştu kızım diyip duruyor taktı kıza eger erkekse bak üzülür dedim yok canım oglum olursada severim dedi ama kız görde bak dedi len dedim vericem elinize çüçüyü görüceksinizsaglıklı lsunda önemli degil dedi sonra başladı cici kızım dedi bak halen kız diyor diye kızdım ne gülüyor eşim seni kızdırmaya bayılıyorum dedi çok şirin oluyormuşum eşim bayramdada çalışıyor hafta içi annem geliyorkaynanam evinde şaka bir yana kaynanama çok alıştım inan allah böyle bir şeyi vesile edicekmiş meyerse ona ısınmamasag saglim bebgimi alıyım kucagıma işşallah analı babalı büyütürüm yavrumubugün 25 haftam bitiyor 26 giriyorum rabbim izin verirsedilerim rabbimden 40 haftayı görmem dilegiylezaman geçtikçe hem seviniyorum hem korkuyorum :18:emanetime birşey olur diye aklım çıkıyor8 kasımde 7 ayı biticek ozaman en azından bir ohhhh derim bebgime hiç birşey almadım ya gen hevesim kursagımda kalır diye rabbim hevesimi kursagımda bırakmaz işşllah
rabbim olmayanlara tez zamanda versin işşallah duyalarım onlarla unutmasınlar biliyorum ban açok kişi dua ediyor hepsinden allah razı olsun dilerim rabbimden dualarımız kabul olur herkeze tekrardan hayıyırlı cumalar

Mariamelikem
rabbime tevekkül et canım senin için dua edicem aynı şeyleri bende yaşadım zamanında çok yıpranmıştım çünkü ayrılmayı bile düşündüm şeytanın en sevdigi kareı koca arasına girmek canım rabbime sıgın al eşini karşına eksileri artıları konuş gülüm inan seni okuyunca üzülüyorum ben zamanda çok eziyet görüdm eşimi yüzüm göresim yoktu diyordum allahım nerden evlendim keşkeler yokmu ah o keşkeler neden böylesin bilmiyorum aam benim ailevi meseleydi bbek konusuydu en son tartışmamızda boşanalım deidginde ben sensiz nefez alamam yapma dedi adam gibi elimize bir kagıt bir kalem aldık artıları eksileri yazdık olay barıştık artık kırma üüzlme genede olsa eskisi gibi olmuyor en azından ortada bri bebek var onu babaısz bırkama bak ben çocuk için 12 senedir ugraşıyurm 3 bebegim öldü 4 karnımda evladın için al karşına konuş inan seni anlıcaktır derenki olmuyor sen bilrisin tatlı dil yılanı deliginden çıkrar canım böyle burnumu sokupta yazdıgıgım için affola

İçimde çok büyük bir ağlamak var.
Bir ağaç altında oturarak hem kendime hem bütün insanlara hem börtü böceğe kurda kuşa ağlamak istiyorum.

Nazan Bekiroğlu

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

günlükcan dünü hatırlamak istemiyorum ne cektiğimi ben bilirim allahım bidaha o acıyı bana yasatma nolur allahım sükür olsun barıstık onsuz nefes almadım günlük tıkandım cok kötüydü allahım bidaha yasatma bana onları ne olur allahımcok hastayım günlük bogazım cok kötü

Insallah sana güzel haberlerimi yazarım insallah amin

merhaba günlük bayram yoğun geçti en önemlisi bebeğimn mezarına gittim toprağını öptüm ne zormuş günlük benden bir parça orda çok zormuş çok ağladım oğlumda ağladı kardeşi için onu orda bırakıp döndük yüreğim hergün yanıyor günlük meleğim için ama şükür veren ALLAH alan ALLAH

içimden koca bir okyanus akıp gidiyor günnükcan.kimi zaman fırtınalı kimi zaman dingin..bakmaya doyamıyorsun ;derinliği,
ufku..her şeyi seni alıp götürüyor,korkuyorsun ama vazgeçmiyorsun.her geçen gün biraz daha ,biraz daha doyamıyorsun.....

"Göğü mavi, gülü kırmızı kılan var" madem, üzüleceğim bir yokluk yok şükür olsun.

Baya oldu sanki yazmayalı günlük
tutmadı uyku yine.. tatil bitti buraya geldik bayram yine benim için çook acı çook buruk geçti meğer ben nasıl büyük bir yükün altındaymışım yada benim çevrem mi böyle ? anlam veremedim :26:
mayıs ayında sözü atmıştık.. ramazan bayramında tamam onca kişi sordu hatırlattı canım yandı, boğazımda düğümlendi onca kelime..
kurban bayramında yine aynı.. her gittiğim yerde birisi sordu bu çok ayıp bişeymiş çevrenin bakışı ne kadar saçma anlamsızdı..
evlenip boşansam da dul kaldın derlerdi.. nefret edilesi boşboğaz insanlar..ben istermiydim böyle olmasını günlük
seviyorum onu hala sorunlarımız oldu evet ama severek ayrıldık biz.. ama yetmedi sevgimiz aşkımız koskocamann değilmişki tutamadı bizi bir arada çok kızıyorum ona aslında.. nefret etmek istiyorum.. beni böyle zor durumlarda bıraktığı için,6 ay olucak hergünümü acı içinde geçirmeme sebep olduğu için ve bisürü şey..
ama yapamıyorum onu öyle özledim kii özlemi sevgisi herşeyi bastırıyo içimdekileri daha ağır basıyo ..
onsuz 6 ay geçti.. aldığım her nefes canımı acıta acıta..
ömrümün sonuna kadar onu göremicek,duyamıcak olmam canımı çok daha yakıyo
Hayatına birini al unutursun başkasına şans ver diyolar.. olmuyo tahammül edemiyorum başkasına bakarken sevdiğimi görüyorum ben içimden bişeyler gelmiyo..2 yıl hayal kurduk gerçekleştirmek için o hayalleri sabrettik çalıştık çırpındık..ama yapamadık yarı yolda pes ettik..Düşüncesi bile beni mahvediyo onunla kurduğum ilk hayallerim ben başkasıyla gerçekleştiremem sanırım

o benim tek duam.. sabır ve zaman diliyorum kendime ..
onu çok ama çookk özledimm günlükk

Yine uyku tutmadı annem, şimdi olsan lavoboya kalkar, bide bizim odaya gelirdin üzerimizi örtmeye, beni uyandık görsen '' sen daha uyumadın mı? diye çatardın kaşlarını hemen..

Ayak sesinden hah annem bu der, yatış pozisyonunu alırdım ya da. Uyuyo sanırdın beni kardeşlerim gibi..

Gece üşüdüğümü hissedip uyanıyorum bazen, aklıma sen geliyorsun sesin geliyor '' yine açmışsın üstünü '' deyip kafama kadar örttüğün geliyor aklıma annem..

Güzel hayallerim de yok artık, ne zaman hayal kurmaya kalksam içim burkuluyor, boynum bükülüyor.

Seninle kurduğum hayalleri sensiz, sil baştan kuramıyorum olmuyor annem, olmuyor..

günlükcüm bayadır yazamadım çok kötü hasta oldum gribim ve boğazlarım inanılmaz ağrıyor bebeğim iyidir inşaallahh bayramıda kayınvalidede geçirdik eşimi biraz önce aştiye uğurladım diyarbakıra gidicek çünkü giyecek bişeyimiz yok ankara soğudu bana zaten olmaz kışlıklarım ama montum botum felan var onları getircek kendisininkini getircek biz yine kaldık burda streslerdeyim kayınvalidede ben rahat olamıyorum eşimde benim tarafta huzurlu olamıyor işi yok diye oysa kimse laf etmiyor bile ama iste oda öyle düşünüyor bişeyde diyemiyorum doğuma az kaldı rabbim hayırlı kapılar aç ne olur yalvarıyorum sana

tartıya bir çıktım tok,kıyafetli,reglken 67.3...feci bir durum günnüş...benim o tartıda 60-59 u görmem lazım...

Günlüğüm merhaba bayramı atlattık eşimi gönderdim ama ben hâlâ annemlerdeyim.
Kardeşim hastaydı biliyosun yazmıştım sana çok önce..
Çarşamba günü Allah nasip ederse kolonoskopi olacak ben de yanında olmak istedim.
Bakalım inşallah kolaylıkla atlatır ve kötü bir şey çıkmaz.
Bu arada ben de grip olmuşum epey hastayım günlük..
Perşembe dönücem nasip olursa eşimin yanına..
Görüşürüz günlük

Sevgili günlükçüğüm ...

9 günlük bayram tatilinin ardından işe geldim . Göz kapaklarım göz bebeklerimi örtmek için adeta çırpınıyor ... Uykum var sanırım . Sıkıldımda . Akşama kaynanacığım köfte yapacakmış bizi çağırıyor . Hiç bir değişiklik yok dünden . Bugün değişik birşey yok emaaa bayramda nerelere gittiğimi yazayım madem

-Kocaeli
-Bursa
-Balıkesir
-Manisa
-İzmir
-Aydın
-Muğla
-Antalya
-Pamukkale
-Fethiye

Daha aklıma gelmiyor.
Şimdi sen söyle böyle bir tatilin ardından çalışıyor olmak nsl bir psikoloji

günlükcüğümm ben geldimm.
9 günlük tatilin ardından okula gitmek zor geldi yattım ben de ohh mis :)
valla günlük içgüveysinden halliceyim işte idare ediyorum
aşkımı çok özledim 1.5 aydır göremedim uzun zamandır bu kadar görüşemediğimiz olmamıştı..
yarın doğumgünü aşkımın yanında olamayacağım ama kalbim onunlaa
günlük dün bir alışveriş yapmışım evlere şenlik..
gitti ütün bayram harçlıklarııı :18:
almak istediğim ne varsa aldım internetten aldıklarımın gelmesi için sabırsızlaıyorummm
hee bi de planlarımız var ki harika günlük..
düşünmesi bile heyecanlandırıyor bizii
öyle az kaldı kiiii
içim kıpır kıpır işte bu yüzden ama o zaman gelene kadar sır günlük söylememm
hadi ben kaçtım günlükdaşlarıma selam olsun

uzun bir seyahate çıkmaya az kaldı günnükcan.
biraz güzel hava alalım, temiz hava alalım değil migöynümüz gözümüz açılsınn

merhaba günlük bi tek sana içimdekileri anlatıyorum kimse anlamıyor beni dün akşam bebeğimi rüyamda gördüm emzirmeyi unutmuştum kendime kızdım nasıl unutum diye sonra emzirdim ben çektikçe o emiyordu hiç bırakmıyordu memeyi çok acıkmıştı ağladım günlükcüm bebeğim giiiti ama benide benden götürdü her geçen gün dahada kötü oluyorum benimle hamile olanlar hepsi doğurdu hepsininki kucağında benim ise kara toprağın altında işin kötüsüde bu bebeklerin hepsini görmeye giitim mecburen arkadaş kuzen ve komşu oldukları için bebeğim için severek aldığım cicileri kimselere veremedim verememde onun için almıştı öylece duruyor kısmet olmadı giydirmeye günlükcüm bne çok değiştim artık eşimlede eskisi gibi değiliz ben bile artık kendimi tanıyamıyorum nasıl olacak benim halim artık iyi olmak istiyorum bebeğimin acısını unutmak istiyorum hep aklımda biliyorum orda melek olarak beni bekliyor

kafam allak bullak aşk,iş,aile, bi sürü sorun dayanamıyorum artık

beni arasın istiyorum en azından dost kalalım onun bana çok ihtiyacı var biliyorum ama gelemiyo dua ediyorum arasın sizde dua edin kızlar arasın beni hiçbişe eskisi gibi olmaz bi daha sevgili olamayız ama bn onun dostu dert ortağı olmak istiyorum

akrabalarım bana cephe aldı manyak bunlar ya bıktım artık ya

çarşamba kurs başlıyo ve çok korkuyorum kendime güvenmiyorum yapabilecek miyim acaba diye korkuyorum son zamanlarda yaşadıklarım beni çok yıprattı psikolojimi bozdu kendime güvenimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…