Popüler Konu Sevgili günlük...

offf ALLAH'ım ne olacak böyle ağlıyorum ağlıyorum yok ki bi çaresi ,takmıyorum diyorum takmamak elde değil ki...
ne olacak bu böyle her geçen gün umudum artmıyor azalıyo benim
zaman herşeyin ilacı diyolar ama zaman benim aleyhime işliyo maalesef
eşime bugün o müjdeyi verebilmek için dünyaları verirdim ama yok yok yok ,bu ayda yok ben ne zaman görücem o çift çizgiyi...
rüyalarım ne zaman gerçek olucakAllah'ım ne olur isyana düşürme beni bazen çook yorulmuş hissediyorum kendimi ve dayanamıyorum Allah'ım evladını kedi yavrusu gibi sokağa terk edenleri görünce çook üzülüyorum ne olur ben ve benim gibi özlemle bekleyenlere ver o bebekleriparayla alınacak bi şey olsa gidip alırız ama parada çare değil ki ...
ancak sen verirsen ,sen ol dersen olacak...
ne olur ALLAH'IM BİZİM İÇİN DE OL DE ARTIK...
Daha fazla bekletme bizi
rabbim çook yoruldum ne olur isyana düşürme beni dualarımı kabul et ne olur...
gözyaşlarım artık mutluluk için aksın istiyorum

Son düzenleme:
günlükçüm bugün oglumu göremedim aramızlar kaç metra yol var oysa saatlerini iple çekerdim kokusunu çeksemde burnuma burnumun diregi sizliyor keşke görebilseydim şimdiye çoktan görmüştüm oglumu onla kaldıgım 10 dakika bana 10 saat gelirdi ben oglumu çok özledim videosunu seyredip duruyorum resmini öpöp duruyorum evladımı bri müddet göremicem dikişlerim agrıyor kanamış dikişlerim allahım sabır versim mesej kutusunu boşaltım canım acıyor günlük

günlük annem için her şey çok çalışmalıyım çok onu kurtarmam lazım ...

iki gündür üzerimizdeki kara bulutlar neydi öyle ya şükürler olsun sesini duyunca hepsi geçti..hepsi özlemden biliyorum ben ama geçicek az kaldı şu sınavlarda bitsin streste biticek.

sevgili günlük :)

sorma benimde ağlayasım var öyle böyle değil...

ama ne yaptım sor

sabahtan beri pamuk_helva 'ya telden türkü,halay havası yazıyorum hahaha ne çekti benden

bu moda devam ederse elimden daha da çekeceği var

kesin benim yüzümden ağlayası vardır dayanamadı bu işkenceye

.............................

Allah'ım sen 'OL' de herşey yoluna girsin hayrına muhtacım... (AMİN)

SEVGİLİ GÜNLÜK BEN GELDİM HEM ÇOK MUTLUYUM HEM ÜZGÜN MUTLUYUM ARTIK ANNEYİM BEN ÜZGÜNÜM BEBEGİMDEN AYRIYIM BUGÜN BABAMIZ GÖRMEYE GDİCEK BENİ GÖRÜMÜYOR DÜKİŞLERİM VAR DİYE BENDE GÖRMEK ÇOK İSTİYORYUM DUA ETTE KANDIRIYIM BANA ÖZELDEN MESAJ ATANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN BANA DUA ETMELERİ YETER DÜŞÜNCELİ ARKADAŞLARIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ÖYLE BÖYLE BULLUNUR PARA

GÜNLÜK CAN DÜM EŞİM BEBEGİMİİZ GÖRMEYE GİTMİŞ DOGUM SERTİFİKASINI GETİRİMİŞ BEBEGİMİN GÖBEGİNİ GETİRİM HLEDE BRİŞEYİ GETİRMİŞKİ BENİ ÇOK AGLATTI O MEŞHUR ÇORAPLARIÖPTÜM KOKLADIM DURUDM EVLADIM KOKUYORDU SÜT SAGMAYA KALKIYORUM 3 SAATTE BİR EVLADIMIN RISKİ ÇIKAR İŞŞALLAH GÜNLÜKCAN DUA ET OLURMU DÜN HASTENYİ EŞİM ARADI SÜTÜ YOK HAZIR MAMA VERİYORUZ DEDİLERYA ALLAHIM NE ÜZÜLDÜM GÖGÜSLERİM SIZLADI DÜN DEDİNKİ OGLUM AGLIYOR ANNE GÖGÜSLERİM SIZLIYOR ONDAN AYRI OLMAM BİTİRİYOR BENİ ARTIK ÇORAAPLARIYLA AUNUCAM OKADAR GZÜEL KOKUORKİ BİR BİLSEN OGLUM İYİYMİŞ MŞŞALLAH 1CM ARTMIŞ BOYU 36 CM KEN 37 OLDUK İŞŞALLAH HEP BÖYLE GİDER BEN İYİYİM DİKİŞLERİMİN ACISINI SAGMAKSAK DUA ET OLURMU EŞİM BENİ BUGÜN HASTANEYE GÖTÜRÜSN BEN KAÇTIM

sen günlükten çıkıp aylık oldun
beni böyle de sever misin
ayda bir yazsam da:)
biraz yalnızlığa ihtiyacım vardı
biraz düşünmeye
biraz nefese ihtiyacım vardı
bunları yapabileceğim yegane yer elbette annemlerdi
ben de ne yaptım
gittim tabi ki
ve döndüm iyi de geldi
ama dönünce herşey bıraktığım yerdeydi
herşey aynıydı
şükürsüzlük etmek istemiyorum ama
herşey bomboktu
içimi acıtan onca şeye seyirci kalmak zor
içimi acıtan onca şey varken hiçbişey yapamamak zopzor
deli gibi anne omak istiyorum
ama olmuyor işte
belki de hiç olmayacak
bilmiyorum
insanların sorularından yoruldum
eltim hamile durumumuzu bile bile bunu gözüme sokmasından
bebeğinin ultrason çıktılarını,elbiseleini,odasını göstermesinden
saatlerce dönen doğum muhabbetinden bık-tım
virgülle atanamayıp "yem bekleyen güvercin" muamelesi görmekten de
atama için en ufak bi umudumun olmamasından da
el aleme binlerce kadro açılırken verilen 150 kadrodan da
dersanede çalışan öğretmenler kadroya mı alınacak tartışmalarından da
atama olsun diye sağa sola yazmaktan da
bık-tım!
inancım da kalmadı
kafamda milyon soru var
ama hepsi cevapsız
buralardan uzaklaşmak istiyorumm
gitmek
soruların olmadığı bi yere gitmek
gitmek ve dönmemek...

Allah yardımcınız olsun kardeşim.Rabbim yavruna da sana da hayırlı uzun ömürler versin.sağlık sıhhat versin.ne gelirse O'ndan.yavruna aklıma geldikçe dua edicem.sen de içini yüreğini ferah tut.iyi düşün iyi olun inşallah.herşeye gücü yeten Rabbim sana çocuğuna sağlık uzun ömür versin inşallah.elimden keşke fazlası gelse...

dört artı iki toplamda altı talibim var...ama ben...dün birini ağlaya ağlaya reddettim...niye yüzü güzel değil çocuğun...oysa öyle iyi bir insandı ki...sen bana inanma günlük ben yalnız kalmayı hak ediyorum...

DOGUM HİKAYEMİ ANLŞATAYIM BARİ DİNLEYİN

07-11-2013kontrole gitim mavişime bana paşam suyun azalmış bebegin hayatı teylikede seni eve yollayamam hemen hastaneye atıyorsun dedi altımdaki peseri çıkardı ntseye bagladı temem dedi hastaneye eşimle uçtuk hastaneyebizi belkiyorlarmış yatış yapıldı ntsyi bagladılar karnıma 6 gibi gece7 kasımda bagladılar aleti karnıma taki 14 kasıma kadaryataktan kalkmak yokl sürgü vuruyorlarlar gene altıma dünyanın seromu antibiyotigi kullandım doktorum çok iyi bir insan koruyucu melegi bebegimin mavişim dedi heran herşey olabilir dedi çarşamba günü 13 kasımda saat 11 de sabah sen sancı tutdiyorum allahım bu aklıma gelen sancı kaynanam annem diyor alet oynamıyor nts aleti eşim yanımda degil hergün yanımda olan adamanne dedim ara ara sancılarım vuruyor dogurucam ben bugün kasılmalarım başladı rahim açılmaya başladı kesin 2 cm vardır dedim 3 cocuk dogurunca insan anlıyor aslında okusaydım kesin doktor olurdum heneyse sık olmasada ara ara vuruyor annem dedim söyleyelim gelsin hemşire neyse butona bastım buyurum paşam dedi dedim sancılarım var doguruyoruym en az 2 cm açılma vardır ntseye bakalım dedi yol 14 filan dedi sonra deidm 3 bebek dogurudum bilmemmi sen sancı aleti kay baktı 50 leri 40 ları 60 vuruyorhemen mavişi ve sag kolunu çagırıdı muayene ettiler hemşire yanımda dedigim demzmi evet rahim açılmış 2 cm hemşirenin suratı gözümün önünden gitmiyorsonra dedi 2 ünüte kalsiyum yapın ne olur ne olmaz bebek sakat vs olmasın dediler allahım o nasıl bri acı kalsıyım adamın damarlarını bir yakıyor sormayın terleme titreme yanma ortaya karılşık takıldık işte sonra beklen sonu beklemeye başladık eşimi aradım len dedim nerdesin doguruyorum çabuk gel hastaneye sen eli ayagına bulaşsın gelmiştiannem kaynanam yanımda eşim acilin ordaydı gece sıklaştı kaynanam nasıl aglıyor sancı çekerken annemle nöbetçi doktor geldi altan baktı açılma 4 gidiyor hemen mavişi aradılar geldi gelir gelmez beni muldu nasıl sevinçliydi anlatamam ooooo paşam yolun sonuna geldin hadi gene iyisin az kaldı deyip güldürüd bende dedim hocam inanın okadar ugraştım çıkmasın diye naifile bizim jelibon gelmek istedi gelsin bakalım dedi bri espiri yaptı hatta deidm hocam kasılmalardan inanın gelemiyorum hadi canım görüşrüz deyim çıktı bizim takım aglama moduna geçerameliyat haneye giderken eşimle helalleştim dua et bana olurmu dedim indik bakalım neler var dedik ordaallahım panik atak hastasıyım neden sakindim acaba rabbim hidayetini veriyor vallahi kocaman bir yer ilk defa öyle bri ameliyathane gördümmaviş geldi ayakları birbirine geçiridi deidm hocam kızmı erkekmi yolun sonuna geldik merak ediyom siz beni uyutursunuz ilk benim bilmem lazım sonraya kalmıyım dedim demezmi bilmemmi senle ne anlaştık dogum edene kadar ögrenmek yok deid lütfen dedi vallahi bilmemki demeye başladı seni önce bri kesiyim biçiyim bakarız dedi meyerse arda bey biliyormuş cinsiyetininarkozcu dedi size ilacı vericem suratınız karıncalanıcak korkmayın dedim tamam ne korkucam enem sen vucuduma birşey oluyor demeden gitmişim yukarı nasıl çıktım odama hatırlamıyıyorum tek hatırladıgım miden deyip narkozu halletmişimnarkozlu ve içki içen insan dogru söyle derler bizde bende narkozun etkisiyle çoşmuşum diyolaga gel

canım canım nerdesin burdamısın gözler kapalı kendimde degilim tabi eşim burdayım canım gel sarıl bana ne olur üşüyorum sarılır eşim sonra öpücem demeye başlamışım allahım adama bir sarılmışım bırakana aşk olsun bebegim nerde ne oldu eşim erkek allahım muradımı verdim çok şükür deyip aglamışım sonra gene başlamışım sarılıcam öpücem allahım sanki içki içenler sarılırla öpücem vs diye eşim diyor yemin olsun telefona çekicektim beni bir bırakmadınki çekeyim bebegin cinsiyetini 5 kere sormuşum eşim diyor bıkmadan cevap verdik burası komik gelişmeler şimdi aglaklı yere gelelim

canım anneni çok seviyorum bana çok baktı bana hakkını helal etsin o olmasyadı bu bebegi kucagım aalamazdım ben onu seviyorum o beni seviyormu eşim diyor paşam annemde seviyor merak etme ben bu kelimeyi söylerken kaynanam bir galama tuta susuturamamışlar tekrarlamış durmuşum bebegimi getir bana eşim diyor çükük daha uyan götürücem yanına bebegim ne olur götür desemde akşama gidicez dedi sonra bir laf etmişimki eşimde koyverdi gözyaşlarını canım demişim bana sakat diyenler utansın bak seni baba yaptım mutlumuusn deyince eşimde ipler kopmuş uyandıgımda 2 annem eşim vardı kaynanam demzmi kızım oglumu yedim terpiyesiz öpüp durdunallahım çok isterdim eşimin videomu çekmesini hehe fırsat vereydim neyse bebegi görmey gidicez agrım çok dedim hadi bismillah eşim resim çekmiş 5 adet amam kocaman nerde kocamanminnacık bir bebkparmak bebek eşimin alyansı bilegine olur okadar diyim içeri giridk dediler bu bebek senin allahım bende bri aglama varmış tutana aşk olsun oturtular sandalyeye dediler aglama bebegin bakın dedim ben bu bebek için 37 kilo verdim 2 sene ilaç tedavisi gördüm dedim normlade yatıyordum amam tam olarak yataktan kalkmadan 90 gün yattım 3 bebegim öldü şimdi diyorsunki aglama sevinç gözyaşlarım dedim eşimle sarıldık agladım ordakilerde hüüznlendi kısmet bugüneymiş dedileroglum 1-95 gram dogdu 36 cmkafa çapı 24-5 cm oldu kan gurubu benim kanımdan bebek aynı babaçok mutluyum anlatamam sezeryan oldum canım yansada sütlerim gelmesede bebegim sagya orda daha ne isterim rabbim evladıma ömür versin işşallahtek eksigim oglum dün gittim eşimle hasteneye çapkasını çorabını verdiler arabada gelene kadar ne agladım annelik ne güzelmiş rabbim dedim bugünümede şükür dedim 12 senelik özlemim çok şükür geldi kızlar yılayım sakın bakın 3 bebek kaybnettim ben altındaki peserden korkarken suyun geldi yoksa mavişim epey götürüdü seni dedi bugünüm4ede şükür beni arayım destek olanlar aglayanlar hastaneye gelenlşerde allah bir degil bin kere razı olsun darısı oolmayanların başına işşallah tez zamanda

artık bebek düşünmüyorum diyorum herkese ama tedavim devam ediyor.

hamile olan yakın arkadaşım "ben evlimutlu'nun yanında sevinmiyorum,bebekten bahsetmiyorum o üzülmesin diye" dediği kulağıma geldi..

bir yarım saat kadar ağladım... demek artık kimse yutmuyo yalanları...

keşke hiç kimseye söylemeseydim "bebek düşünüyorum "diye..

içimde kocaman bir pişmanlık var.....

Paşam tez zamanda sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bebeğini.

günlükcüm diyet hala devam ediyo 2 ayı biraz geçti bu sürede iyi kiloda verdim ama herşey çabuk çabuk olsun istiyorum. Ama öyle birden olmuyo işte hiçbirşey. Herşey onun gelmesi için. O müjdeli haberi tez zamanda alabilmek için. Elimden gelse hiçbirşey ağzıma bile sürmiycem. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

sevgili günlük dün nst ye girerken birde ne göreyim doğum var kadının çığlıkları ebenin ıkın ıkın demesi kulaklarımdan gitmiyor hemen kendimi doğumhanenin dışına attım kapıda bekliyorum çağırsınlar nst için diye çığlıklar dışarıya kadar geliyor ve ben tutamıyorum kendimi hüngür hüngür ağlıyorum diğer hamileler sakinleş diye peçete felan getiriyorlar ben tam kendime geliyorken bir bebek ağlaması haydiiiii ben bir daha ağla herkes bana bakıyor çokk etkilendim dün çok tuhaf şeyler hissettim inanılmazdı öğleden sonra tekrar gel dedi doktorum tekrar gittim nst için haydii bir doğum daha sancı çeken kadınlar ıkın diyen ebeler kanlı çarşaflar napcağımı bilemedim acıyı çekiyorsun o ağlama sesi gelince herşeyi unutuyorsun çok tuhaf duygular rabbimin mucizesi işte allahım herkese nasip etsin hayırlı kolay doğumlar nasip etsin dün bütün gün ağladım yemek bile yapmamıştım eşim işten geldiğinde yaptı yedik etkilendiğimi anladı destek verdi bana Allahım kocamı da başımdan eksik etme bizi bize bağışla kızımızla evlatlarımızla bir ömür güzel bir yaşam nasip eyle şükürler olsun sana... vee paşamm gözün aydın tekrar canım en kısa zamanda toparlanır jelibonun inşaallahhhh güzel haberlerini bekliyoruz..

sevgili günlük eşim bugün oglanın nüfus kagıdını çıkarmaya gidicekti dedim hocayı arada sor rüyamı neyse aradı hocaya dediki hocam eşim bir rüya görümüş rüyasında oglumuz oluyormuş adını muhammed emin loydurmuşlar dedi bizde şöyle düşündük kulagına muhammed emin okutalım muhammed arda diye nüfüsa yazdıralım dedi doktorun ismi arda dedi hocada başladı konuşmaya evladım eşin rüyazsında muhammed emin koymuş ardayı koyma sebebine gelince olmaz dua etki her kula nasip degil bu isimd emiş ismin aseletime bakarmısın muhammed emin demiş neyse eşime deimki sen hocanımn dedigini yap tamam amam doktora söz verdik adını muhammed emin arda yazdır dedim tamam dedi sen git muhammed emin yazdırmış birde işin kötüsü muhammed yazıaln şeyi muhammet diye yaz t degil akıllı koca d desemde nafile doktora söz verdik dedim göbek adını koyarız demezmi bebegin adı oldu muhammet emin ben adam ardasınıda peişine koyaydınya ben annesiyim hiçmi hakkım yok acaba o kadar ay karnımda taşıdım ben o bebegi

günlük,

Her şey öyle sıradan ki hiç bir şey yapasım gelmiyor çekip uzaklara gidesim var.

Bunalıyorum ....

23 yıllık hayatımın en berbat senesi olan 2013 bitsin istiyorum günlük..
2014 eylül gelsin ve ne olcaksa olsun istiyorum..
Tek amacım var şimdilik Allahım nasip etsin inşallah kii güzel yeni bi hayat kurayım kendime..
geç zaman daha çok hızlı geç..
Alahım ol de yeterki..:26:

paşam ağla ağla okudum yaaa inanamıyorum bebeğin erken mi geldi burda hep takipte olup dua ederdim alllahım ve senin meleklerin şimdi yavrunu koruyorlar rabbim diğerlerinin hikmetini yavruna bağışlasın ayyyyy çok duygulandım ya sen annesin yavrun sana sen yavruna muhtaçsınız ne eşsiz bir duygudur değilmi allah yaşamak isteyen herkese yaşattsın bu güzide duyguyu bende anne olmak çok istiyorum evlendiğimde nasip eylesin bana da inşallah

sevgili günlük bana tebprik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim bebegim kknın bebegi çok cici annesi var onunokadar dua aldıkki sorma önce rabbimin sayesinde sonra dualar sayesinde sonrada mavişim sayesinde benim ve eşimin emegini sayarsak olay bu saglıklı olsunda gerisi boş allında suyum sızmasaymış dahada durucakmış kısmet böyleymiş rabbim acısını göstermesin evet jelibon erkekmiş demiştimya hep rüyasını gördüm rabbim ismini lütfetti diye kimse bana inanmadı hep sız dediler erkek çıkıncada dedim alın size çüçülüönceleri yattıgım günleri şafakları sayardım şidmi ise evladımın gününü sayıyorum

muhammed eminimd4en ayrılalı koskoca 6 gün olmuş ameliyathaneye inince beni hazıladıklarında aklıma şu geldi paşa yolun sonuna geldin hem sevin hem üzül sevin bebeginin dogucak emein ellerde oucak doya doya alıcan kollarına üzül artık tekmelerini hissedemiceksin okadar gzüel bri oglanki sormayın saçları var hep derdim rabbim muradımı ver kızada razıyım ama bir erkek evlat ver deidm 2 oglumu kaybettim 2 oglum umuudmda çok agladım 7 sene sonra dogumuştu ve can lıtydı vefat etti ravbbim bu evladıma ömür versin şimdi bu hastanede dokunamazsamda öyle görüyürm kendisini hastanesi degişirse orda içeri sokmuyorlarmış zaten içerde dokunamam beni çıldırtıyor içeri giremezsem fena olurm ben allahım evladım saglıklı saatli ömürlü olsun adıyla yaşasın adı gibi olsun işşallah bugün babamız süt görüdü oglumuza 10 adet şıırngayı doldurudm çok şüür amam azar azar şöyle çok olsa doysa kuzucum inan evde zombi gibi dolanıyourm 3 saatte bir sagıyorum ne çıkarsa allahım okadar büyükki evladımı sagıcagım saat sanki ögretmiş gibi uyanıyorum allahım herkeze tattırsın evlat sevgisini ben azda olsa ttatım kucagım aalamasamda dokunamasamda bende anneyim rabbime şükürler olsun

babamızı görsen günlük havalarda adam benla birlikte ter döküyor evde 4 tane süt pompası var okadar acıtıyorki sagarken hastanedeki olsa öle olmaz sanayi tipi amam eşim in demesi çok pahalıymış o olsaydı evladımın sütü dahada olucak doyucak kuzucugum amma galiba 1 -5 milyar kadarmiş makineallahım sütüm tam gelsin ne olur uykusuzluga razıyım kalkıyorum yataktam al eline ellektirikli süt sagma makinesini önce bri zılgıt çal ilk dokundugunda acıyor sonra geçiyor hayda sonra şırınga bu etikete saatı ismini tarihini yaz hayde dolaba işşallah sütüm çogalırda evladım aç kalmaz rabbim süt ver ne olur te zamanda okafar araştırdım ne süt yapar çözemedim kanımca

neyse çileli paşa gider gee süt sagmaya işşallah fazla çıkar yavrumun rıskı sonra gene gelirim şu dikişlerim iyi olsunda uuzm bri hikaye temem birde şu altımdaki çizelgeyi nasıl silerim gördükçe sinirleniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…