çok dertliyim günlük çok keşke omzumu dayayabilecegim birisi olsaydı okadar kötüyüm dün eşim oglumun resmini çekmiş allahım ellerini birbirine tutmuş uyuyordu öyle seyrettim durudm videosunuda çekmiş onuda seyrettim inan telefonun içine giresim geldi anne olmak nede gzüelmiş helede prametüre annesi
benim gibi prametüre anneleri ne yaptı sütlerini nasıl çogalttı zormu kolaymı bilemiyorum dün eşim ilaçlarımı getirmiş dedi bebegin kirlilerini getiridm bir şapka bir çorap allahım okadar gzüel kokuyorki anlatamam elim gitmedi yıkayamadım günlükcan ya kokladır durudm yavrum dedim agladım günlükçüm eşim bana dün bebegi sevk edicekler dedi çok üzüdüm inan hiç istemiyou4rm zamanı dolana kadar kalsa ne vardı bir bebegimi bir sıgdıramadılar oraya günlük parası çok para ne vardı bir zengin çıkıp ben öderim dese
inan ölene kadar dua ederim amam nerde öyle kişi anca ya rüyalarda yada filimlerde olur
okadar küçüki okadar savunmasızki makinalara baglı yaşıyor gidicegi yer nasıl iyi bakarlarmı ya brişey olursa diye kendimi alamıyorum
yavrum muhammet eminim güzelller güzeli oglum
annem seni okadar seviyorki bilemezsin
bugün kalktım süt sagmaya allahım okadar aglamışımki üzülmüşümki sütüm gelmedi hoş sütümde yokya
insanın sütünün gelmesi için neşeli stressiz olması lazım amam nerde şimdi aklım sevkte ne olucak nereye gidicek birşey olucakmı bunları düşünmekten kendimi alamıyourm inan
neden böyle yerler pahalı oluyorki anlamış degilim zenginler işini görürü görmesinede benim gibi garipler ne yapsın bebegimin hayatı teylikede olmasydı erken dogum olmasydı gitmezdim o hastaneye amam diyorsun bebegime brişey olmasın 7 giridm hastaneye 14 kadar karnımda nts aleti vardı allahım sır üstü yattım hep ne sagıma ne soluma dönemedim altıma sürgü vurdular yemegimi yiyemeidm hep üstüme dökütüm zor yedim dikilsem bebegin kalp atışı kayboluyor yemegi yesem yedim yemesinede koca bebekler gibi önümde peçeteler offf hiç düşünmek istemiyourm 11 yoktu sancım başladı gece 3 kaadar dogum sancısı onun üstüne birde sezeryanın acısı
neden evladım iyi olsun diye bugün ne agladım süt saarken evladım nasıl bir yere sevk edilicek birşey olmaz dgeilmi günlükçüm sevk edilirken allahım nede zormuş prametüre annesi olmak
eşim aglama sesime kalktı ne oldu diye baksana sütüm gelmiyor olan bu dedim yardım etti sagalım diye amam nafile gelmedi süt kızdı aglama bak sütün gidicek dedi anlamıyor günlükçüm erkekler neden bu kadar böyle benim canım orda her gece evladımın şapkasını çoraplarını öpüyorum yavrum canım diye aglıyorum yerdemiyim gögtemiyim belli degil
babamız kıyafet almış 2 tane hastane çıkışı iş vereni bebek parası vermiş benden olsun diye oda sevine sevine almış kıyafet hastaneden istediler almış inan onlara bile elim gitmiyor yıkıyım ütülüyüm
dün kaynanam yeni eltim geldi geçmiş olsuna oda hamile oturduk tam çıkarken elime keseyi tutuştrudu altın almış bu ney dedim bebegin hediyesi dedi deminki istemiyorum al işte dedi dedim benim bebegim hastanede evde degil benim elim gitmedi evladımın kıyafetlerini yıkamaya deidm altını istemiyorum bebek ne zaman evine gelir ozaman takarsın dedim arkadaşlarım geldi hediyeler vs getirmişler geri yolladım benim yavrum orda teylikedeyken ne olur benim altınla kıyafetle
saglıklı saatli olsunda gerisi boş günşükçüm ben etegimi yırtar sarar evime getiririm aklım çıkıyor kötü bir haber gelicek diye geçen bebegimin yattıgı yerden aradılar allahım aklımda kaç tilki dolandı eşim dedi hastaneden arıyorlar allahım dedim brişey olmasın kötü haber olmasın deidm bilgi için ve kıyafet için aramışlar
inan evdeyim amam yerdemiyim gögtemiyim belli degil şöyle keyifli ne yemek nede kahvaltı yapamadım herkezin bebegi dogdu yanına verdiler evlerine götürdüler benimki yokki küvezde bunada şükür ama ana yüregi işte ne yapıcambilemiyorum