Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük uzuun bi aradan sonra merhabaa
vizelerimi atlattım bir hafta tam hiç uyumadım neredeyse gece gündüz ders çalıştım
vee bu hafta evdeyim ohh miss
ayaklarımı uzatıyorum alıyorum kahve mi de daha ne olsun di mi?
aşkitomu tam 2.5 aydır görmedim günlük bu bizim için bi rekor biz her ay görüşürdük normalde..
ama haftaya yanıbaşımda olacak inşallah çünkü bizim yıldönümümüz
çok özledim bir an önce zaman geçsin istiyorum günlüğüm..
benden bu kadar şimdilik gene uğrarım hadi kaçtım bn

az önce face ten üç yıllık dersane arkadaşım da çıkma teklifi etti...etti talip sayısı yedi...benim beğendiğim sıfır...sıfıra sıfır elde var sıfır...

sevgili günlük..bugün oğluma kavuşmama 49 gün kalmış tabi sürpriz yapıp erken kalkmaya gelmezse...
ona kavuşacağım günü iple çekiyorum.umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma alabilirim.

ay gunlukcum bendemi diyet yapsam dunden beri dusunuyorum:26: ne zaman baslayayim diye becerirmiyim bilmemki ilk defa diet uyguluyacagim cok qarip kendim hazirladigim yimeklerden yiyemiyicegim :26:

benim doktor biraz kilo verirsen hamileligi kolaylastirir dedi 64-63 kiloyum qaliba 60-59 ola bilsem cok iyi olur
belki tutunmasi icin bebegime yol acarim

sogan kuru de yapicaktim bu ay olmadi gunlukcum

esim kucuk kucuk soganlaar almis
git buyuklerini al dedim almadi sonra alirim dedi garibim nerden bilsin ben kur yapicagim
neyse sonra meryem suresi okuyucaktim ama bir gun oku sonra unut oldu oda kaldi nasib degilmis
ama bir yakinimiza 41 hurma okutdum cok sukur hergun ondan yiyoruz esimle

insallah vesilemiz olurda evladimiz olur bizde esimle mutlu mesut evlat buyuturuz omur boyu mutlu oluruz gunlukcum
cok istiyorum esimde baba olsun insallah
o kadar layikli insanki baba olmak tam onun icin
Allah isteyen her kese ve bizede yasatsin anne baba duygusunu insallah gunlukcum...
2013 den umudumu kesdim 2014 de yelkenlerimi acdim

artik ne kaldi gunlukcum

1 yilda gitdi omrumuzden

Allah herkese uzun omurler versin gunlukcum

Kalbini kıranlara öfkelisin, biliyorum. Çok değer verirken birden bire az değer görmek incitti seni, anlıyorum. Anlamaz mıyım hiç? Ama sende anla biraz. Hayat böyle, insanlar böyle.

Gör biraz. Hiç yapmaz dediklerin, yapmaz dediğin şeyleri yapar. Hiç gitmez dediklerin, hiç gitmeyeceğini sandığın bir anda gider. Ortada kalırsın.

Oysa onlar seni kırdıklarını sandıklarında, seni bambaşka biri yaptıklarından habersizlerdir. Bunu unutma; kırıldıkça değişirsin. Bunu asla unutma; seni üzmüş olanlar, seni mutlu edenlerden daha çok yarar sağlamıştır sana...

Son düzenleme:
Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

günlükcan insallah sana cuma günü müjdelerle gelirim insallah allah yardımcımız olsun

allaha sükürler olsun

sevgili günlük dün rahim filmimi çektirdim. uykularımı kaçıran o filmi de atlatmış oldum sonunda.

çok şükür tüpler açık çıktı.

inanır mıısın bebeğim olmuş kadar sevindim.

bu benim için bir umut ışığıydı.

Allahın izniyle eşimde ameliyat olursa nasibimizi beklemekten başka çaremiz yok...

Rabbim neyler neylerse güzel eyler

çok dertliyim günlük çok keşke omzumu dayayabilecegim birisi olsaydı okadar kötüyüm dün eşim oglumun resmini çekmiş allahım ellerini birbirine tutmuş uyuyordu öyle seyrettim durudm videosunuda çekmiş onuda seyrettim inan telefonun içine giresim geldi anne olmak nede gzüelmiş helede prametüre annesi benim gibi prametüre anneleri ne yaptı sütlerini nasıl çogalttı zormu kolaymı bilemiyorum dün eşim ilaçlarımı getirmiş dedi bebegin kirlilerini getiridm bir şapka bir çorap allahım okadar gzüel kokuyorki anlatamam elim gitmedi yıkayamadım günlükcan ya kokladır durudm yavrum dedim agladım günlükçüm eşim bana dün bebegi sevk edicekler dedi çok üzüdüm inan hiç istemiyou4rm zamanı dolana kadar kalsa ne vardı bir bebegimi bir sıgdıramadılar oraya günlük parası çok para ne vardı bir zengin çıkıp ben öderim dese inan ölene kadar dua ederim amam nerde öyle kişi anca ya rüyalarda yada filimlerde olurokadar küçüki okadar savunmasızki makinalara baglı yaşıyor gidicegi yer nasıl iyi bakarlarmı ya brişey olursa diye kendimi alamıyorumyavrum muhammet eminim güzelller güzeli oglum annem seni okadar seviyorki bilemezsin

bugün kalktım süt sagmaya allahım okadar aglamışımki üzülmüşümki sütüm gelmedi hoş sütümde yokyainsanın sütünün gelmesi için neşeli stressiz olması lazım amam nerde şimdi aklım sevkte ne olucak nereye gidicek birşey olucakmı bunları düşünmekten kendimi alamıyourm inanneden böyle yerler pahalı oluyorki anlamış degilim zenginler işini görürü görmesinede benim gibi garipler ne yapsın bebegimin hayatı teylikede olmasydı erken dogum olmasydı gitmezdim o hastaneye amam diyorsun bebegime brişey olmasın 7 giridm hastaneye 14 kadar karnımda nts aleti vardı allahım sır üstü yattım hep ne sagıma ne soluma dönemedim altıma sürgü vurdular yemegimi yiyemeidm hep üstüme dökütüm zor yedim dikilsem bebegin kalp atışı kayboluyor yemegi yesem yedim yemesinede koca bebekler gibi önümde peçeteler offf hiç düşünmek istemiyourm 11 yoktu sancım başladı gece 3 kaadar dogum sancısı onun üstüne birde sezeryanın acısı neden evladım iyi olsun diye bugün ne agladım süt saarken evladım nasıl bir yere sevk edilicek birşey olmaz dgeilmi günlükçüm sevk edilirken allahım nede zormuş prametüre annesi olmakeşim aglama sesime kalktı ne oldu diye baksana sütüm gelmiyor olan bu dedim yardım etti sagalım diye amam nafile gelmedi süt kızdı aglama bak sütün gidicek dedi anlamıyor günlükçüm erkekler neden bu kadar böyle benim canım orda her gece evladımın şapkasını çoraplarını öpüyorum yavrum canım diye aglıyorum yerdemiyim gögtemiyim belli degil babamız kıyafet almış 2 tane hastane çıkışı iş vereni bebek parası vermiş benden olsun diye oda sevine sevine almış kıyafet hastaneden istediler almış inan onlara bile elim gitmiyor yıkıyım ütülüyüm dün kaynanam yeni eltim geldi geçmiş olsuna oda hamile oturduk tam çıkarken elime keseyi tutuştrudu altın almış bu ney dedim bebegin hediyesi dedi deminki istemiyorum al işte dedi dedim benim bebegim hastanede evde degil benim elim gitmedi evladımın kıyafetlerini yıkamaya deidm altını istemiyorum bebek ne zaman evine gelir ozaman takarsın dedim arkadaşlarım geldi hediyeler vs getirmişler geri yolladım benim yavrum orda teylikedeyken ne olur benim altınla kıyafetlesaglıklı saatli olsunda gerisi boş günşükçüm ben etegimi yırtar sarar evime getiririm aklım çıkıyor kötü bir haber gelicek diye geçen bebegimin yattıgı yerden aradılar allahım aklımda kaç tilki dolandı eşim dedi hastaneden arıyorlar allahım dedim brişey olmasın kötü haber olmasın deidm bilgi için ve kıyafet için aramışlar inan evdeyim amam yerdemiyim gögtemiyim belli degil şöyle keyifli ne yemek nede kahvaltı yapamadım herkezin bebegi dogdu yanına verdiler evlerine götürdüler benimki yokki küvezde bunada şükür ama ana yüregi işte ne yapıcambilemiyorum

sevgili günlük dün rahim filmimi çektirdim. uykularımı kaçıran o filmi de atlatmış oldum sonunda.

çok şükür tüpler açık çıktı.

inanır mıısın bebeğim olmuş kadar sevindim.

bu benim için bir umut ışığıydı.

Allahın izniyle eşimde ameliyat olursa nasibimizi beklemekten başka çaremiz yok...

Rabbim neyler neylerse güzel eyler

çok dertliyim günlük çok keşke omzumu dayayabilecegim birisi olsaydı okadar kötüyüm dün eşim oglumun resmini çekmiş allahım ellerini birbirine tutmuş uyuyordu öyle seyrettim durudm videosunuda çekmiş onuda seyrettim inan telefonun içine giresim geldi anne olmak nede gzüelmiş helede prametüre annesi benim gibi prametüre anneleri ne yaptı sütlerini nasıl çogalttı zormu kolaymı bilemiyorum dün eşim ilaçlarımı getirmiş dedi bebegin kirlilerini getiridm bir şapka bir çorap allahım okadar gzüel kokuyorki anlatamam elim gitmedi yıkayamadım günlükcan ya kokladır durudm yavrum dedim agladım günlükçüm eşim bana dün bebegi sevk edicekler dedi çok üzüdüm inan hiç istemiyou4rm zamanı dolana kadar kalsa ne vardı bir bebegimi bir sıgdıramadılar oraya günlük parası çok para ne vardı bir zengin çıkıp ben öderim dese inan ölene kadar dua ederim amam nerde öyle kişi anca ya rüyalarda yada filimlerde olurokadar küçüki okadar savunmasızki makinalara baglı yaşıyor gidicegi yer nasıl iyi bakarlarmı ya brişey olursa diye kendimi alamıyorumyavrum muhammet eminim güzelller güzeli oglum annem seni okadar seviyorki bilemezsin

bugün kalktım süt sagmaya allahım okadar aglamışımki üzülmüşümki sütüm gelmedi hoş sütümde yokyainsanın sütünün gelmesi için neşeli stressiz olması lazım amam nerde şimdi aklım sevkte ne olucak nereye gidicek birşey olucakmı bunları düşünmekten kendimi alamıyourm inanneden böyle yerler pahalı oluyorki anlamış degilim zenginler işini görürü görmesinede benim gibi garipler ne yapsın bebegimin hayatı teylikede olmasydı erken dogum olmasydı gitmezdim o hastaneye amam diyorsun bebegime brişey olmasın 7 giridm hastaneye 14 kadar karnımda nts aleti vardı allahım sır üstü yattım hep ne sagıma ne soluma dönemedim altıma sürgü vurdular yemegimi yiyemeidm hep üstüme dökütüm zor yedim dikilsem bebegin kalp atışı kayboluyor yemegi yesem yedim yemesinede koca bebekler gibi önümde peçeteler offf hiç düşünmek istemiyourm 11 yoktu sancım başladı gece 3 kaadar dogum sancısı onun üstüne birde sezeryanın acısı neden evladım iyi olsun diye bugün ne agladım süt saarken evladım nasıl bir yere sevk edilicek birşey olmaz dgeilmi günlükçüm sevk edilirken allahım nede zormuş prametüre annesi olmakeşim aglama sesime kalktı ne oldu diye baksana sütüm gelmiyor olan bu dedim yardım etti sagalım diye amam nafile gelmedi süt kızdı aglama bak sütün gidicek dedi anlamıyor günlükçüm erkekler neden bu kadar böyle benim canım orda her gece evladımın şapkasını çoraplarını öpüyorum yavrum canım diye aglıyorum yerdemiyim gögtemiyim belli degil babamız kıyafet almış 2 tane hastane çıkışı iş vereni bebek parası vermiş benden olsun diye oda sevine sevine almış kıyafet hastaneden istediler almış inan onlara bile elim gitmiyor yıkıyım ütülüyüm dün kaynanam yeni eltim geldi geçmiş olsuna oda hamile oturduk tam çıkarken elime keseyi tutuştrudu altın almış bu ney dedim bebegin hediyesi dedi deminki istemiyorum al işte dedi dedim benim bebegim hastanede evde degil benim elim gitmedi evladımın kıyafetlerini yıkamaya deidm altını istemiyorum bebek ne zaman evine gelir ozaman takarsın dedim arkadaşlarım geldi hediyeler vs getirmişler geri yolladım benim yavrum orda teylikedeyken ne olur benim altınla kıyafetlesaglıklı saatli olsunda gerisi boş günşükçüm ben etegimi yırtar sarar evime getiririm aklım çıkıyor kötü bir haber gelicek diye geçen bebegimin yattıgı yerden aradılar allahım aklımda kaç tilki dolandı eşim dedi hastaneden arıyorlar allahım dedim brişey olmasın kötü haber olmasın deidm bilgi için ve kıyafet için aramışlar inan evdeyim amam yerdemiyim gögtemiyim belli degil şöyle keyifli ne yemek nede kahvaltı yapamadım herkezin bebegi dogdu yanına verdiler evlerine götürdüler benimki yokki küvezde bunada şükür ama ana yüregi işte ne yapıcambilemiyorum

uykularımı kaçıran rahim filmimi çektirdim.

miniğim sana ulaşmak için bir engeli daha geride bıraktık...

çok şükür korktuğum başıma gelmedi ve tüpler açık çıktı.

sıra babanda o istiyo ki ben daha fazla üzülmeden kısa yoldan aşılama olsun ve sana kavuşalım.

ben istiyorum ki bir an önce baban ameliyat olsun ve sen kendiliğinden gel..

karar veremedik daha sen ne dersin miniğim???

sevgili günlük, bugün deliler alemine adım attım. Son zamanda işim ve eşim yüzünden sıkıntılar yaşıyordum. Bazı arkadaşlarla da sorun yaşayınca işlerime ara verip soluğu psikiyatristte aldım. Ben önemli değil dinlen diyecek sandım doktor bana akineton verdi. Delilere veriyorlarmış bu ilaçtan. Benin moralim iyice bozuldu. Bu sefer de kafayı ilaca taktım. İnternette ilacı ararken akenatunun aşkları mıydı neydi ona rastladım. Çok ilginç geldi. İşte linki Aşkın Akhenaton halleri
neyse ben yazıya dalmıştım. Çaydanlığın altındaki su bitince evi yakıyordum neredeyse. Öğleden sonra annem geldi misafirliğe baya moralimi düzeltiyor derken laf sokmaya başladı. Onunla da kavga ettik. Yeşil reçeteyi gösterdim. Deliyim ben deli dedi. Yarın başka doktora gideceğim. Teşhisi kabul etmiyorum. Sadece yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba günlük korktuğum gibi olmadı gebe değilmişim ilk defa istemedim psikolojik olarak kötüyüm bebeğimin acısı gün giitikçe çoğalıyor gitmiş olmasaydı 2 ayını bitirmiş olacaktı ama olmadı günlük bu dünyayı istemedi bazen kalbim sıkışıyor kendimi çok kötü hissediyorum n ekadar gülsemde gezsemde ama o acı işte evlat acısı unutulmuyormuş çok zor hep yüreğimde yaşayacaksın canım oğlum

sevgili gunluk
Selvi boylum muzigini duymusundur
ay ne cok seviyorum bu muzigi bir bilsen
cok anilari var bende..........
cok derine goturur beni dinledigimde
hep canim sIkIldigi zamanlarda dinlerim sanki icimi oksar
hep beni uzaklara goturur..
bebegimi dusunuyordum selvi boylum caldi
gozlerim doldu gunlukcum
nasil hasreti var bebegimin icinde bir bilsen

cok uzuluyorum gunlukcum
soyle bebegime uzmesin annesini gelsin gunlukcum

günlük, topiğimde bir pro üyesi arkadaşım fal baktırmak istiyor ama tekrar alıp birine hediye etmek istiyor.

pro üye olmak isteyen biri bana iletirmi acaba.

çok memnun olurum

bugünede Allaha sükürler olsun Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

günlük pro üyeliği kazandım cok mutlu oldum hayırlı olsun:)

Çok sustum günlük dimi ?
İçimden pek yazasım gelmiyor. Okumakla yetiniyorum.
Yeni gelişmeler neler dediğini duyar gibiyim ve cevabım hayır yeni bir gelişme yok.
Bazen 19 yaşımı özlüyorum. Hangi ara bu kadar zaman geçti bilmiyorum.
Kpss tercihlerimi yaptım sonunda o heyecanla beklediğim tercihler...
Memur olmak hayalim miydi ? Hayır
Buna mecbur muyum ? Evet çünkü hayalimi bu ülkede gerçekleştiremiyorum.
Ve biliyor musun giderek çevremden uzaklaşıyorum, kabuğuma çekiliyorum.
Bu ya bana iyi gelecek ya da hayatımda her şeyi değiştirecek.
Umuyorum iyi gelsin.
Bilmece gibi yazdım ama inan durum böyle...

günlük çok canım sıkkın bugün içim darılıyor nedendir bilmiyorum çok yoruldum be günlük ne hamileligimden brişey anladım ne dogumumdan ebegim benle 7 ay kaldı onu benden aldılar suyum geldigi için gebelik sonlandı dogum sancılarına okadar direnmeme ragmen olmadı elimi karnıma götürüdm yavrum seni benden ayırıcaklar sen hastanede ben evinde olucam dedim allahım ömrüne ömür katsın oglumun amam prametüre annesi olması ne kadar zormuş sevinemedim günlük dogum ettigimden beni yogum bakıma götürdüler dediler işte paşam senin oglun oysa ben onu öyle hayal etmemiştim okadar küçükki MAKİNALARA BAGLI YAŞIYOR HERYERLERĞİNDE HORTUMLAR KABLOLAR VAR ANNEM DEDİM BU HALİN NEY BECEREMEDİM GÜNLÜK GENE İÇİMDE TUTMAYAA BAŞARAMADIM KEŞKE KARNIMDA OLSAYDI İNAN YATMAYA RAGZIYDIM YERİMDE HALİNİ GÖRSEN ÇOK AGLARDIM BEN HER GÖRÜDGÜMDE AGLIYORUM BİLİYORUM İYİLİGİ İÇİNDE PLSA BRİ ANNE BEBEGİNİ ÖYLE GÖRMEK İSTERMİ YAVRUM BENİM millet teselli ediyor korkma paşam yaşar diyorlar amam gelde bana sor hastanenin kapıısndan yatayım dedim eşime süt lazım olur eşim hadi eve sen oglana lazımsın dediler okadar koyduki dün oraya gittim ellerimi yıkattılar al ogluna dokun dediler neresine dokunuyum minnacık elelrinin üstü morarmış kan almalarındaniçim acıyor evladım orda ben burda3 saate bri süt sagsamda istedigim süte ulaşamıyorum dogum ettigim akşam doktorumu çagırıdm yanıma narkozu vermek üzereydiler izin istedim geldi doktorum deidm bana eger brişey olursa ne olur olmaz sen bebegi kurtar doktor bey dedim beni boşver doktor kızdı hadi uyu sonra görüşrüz dedi uyandıgımda eşim baş ucundaydı ne saçmalamışım bgen anneyim artık degilmi dedim evet canım sen annesin dedi eşim bende baba anne baba ne güzel kelimeler allahım rabbim olmayanlarada yaşatsız tez zzamanda işşallah

bebegime doyamadım dokundum elelrine ayaklarına okadar küçüktüki sıcacık konuşmak istedim hemşire dedi siiz yanlız bırakıyım dretleşim başladım gözyaşlarını akıtmaya 12 senelik özlemim senmi geldin ah be bebegim ben sana kavuşmak için ne eziyetler çektim dedim anne geldi bak dedim seni çok seviyorum dedim bak babada burda dedim ne agladım okadar dokundumki parmagımı bir anlık tuttu kucagıma vermediler günlükçük kokusunu içime çekemedim koklayamadım 1 kere keşke verselerde hissetseydim ak sütümle emzirseydim şıırngalarla besliyorlar oglumu ne zaman alıcak kocagına koklucam emziricem o beni emerken ne zaman seyredicem ah günlük bencillik degilde okadar kötü oldumki ben dogurudm yavrum yogun bakımda ben odamda eşim beni yürütmeye koridora çıkardı bebekler nasıl aglıyor o koridorlar ban adar geldi bebegim yanımda degildi cennet kokulum şimdi ne yapıyor acaba bazen gögüslerim sızlıyor diyorum annem aglıyormusun karnı dokmu altını alıyorlarmı bu stres beni öldüürcek korkuyorum çok düşünmekten hastalıgım üstüme gelicek allahım sen yardım et emin elleride amam gelde sen bunu benim kafama anlat herkez bebekelrini çıkardı evine götürdü ben ise hastanenin adına baktım eve gelriken ne agladım eve gelene kadar evladım ban çok uzak yakın degil aynı semtte degiliz ben avrupada o asyada allahım bebegimi çok özledim gözlerimle görünce içim rahatlıcak eşim bugün süt götürücek oglumu görücek lohusa olmasan beni evfde kimse tutamazelbet hastaneden çıktıgı günleride işşallah görücemde anne yüregi işte ne yapsam olmuyor kıyafetlerini yıkadım bugün kirlilerini allahım hem kokladım hep agladım ah günlük ne hayallerim vardı oysa evladıma dair olmadı şimdi ne yapıyordur uyuyormu altına yapmışmıdır karnını doyurmuşlarmıdır düşünmeden edemiyorum ne olurdu arabamız olsaydı inan her gece giderdim dün oglumun yanından geldim eve 10 ADIM YOK AYAKLARIM TÜTRE DÜŞ YERE ÇAKIL EŞİM NE KORKTU FIRLADI GELDİ CANIM BRİ YERİNE BRİŞEY OLMADI DEGİLMİ DEDİ EVLADIMI DÜŞÜNMEKTEN FENALARDAYIM ORDAN AYRILDIM ZATEN EŞİME DEİDM CANIM YOK DERMANI YOK AYAKLARIMIN DEDİM HA GAYRET DEDİ 2 HAMLEDE AYAGA KALKTIM İNAN AH YAVRUM MUHAMMET EMİNİM NE HALDESİN ŞİMDİ PAZARTESİ SEVK EDİLİCEK BAŞKA HASTANEYE NASIL BİRYER BİLEMİYORUM İYİMİ KÖTÜMÜ BURDA ÇOK GZÜEL BAKILIYOR ONDAN CANIM ÇOK SIKKIN YA KÖTÜ BİRŞEYLER OLURSA ALLAH KORUSUN ÇOK KORKUYORUM GÜNLÜK HEMDE ÇOK KAYBETME KORKUSU SARDI BENİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…