Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugünede Allaha sükürler olsun Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

pasam Allah korusun bebeğini Allahın izniyle saglıklı sıhatli büyüyecek eminim cok güzel bakıyolardır sen içini rahat tut orası yenidogan yogun bakım hastanelerin en sıkı tertipli yerleri ve en deneyimli hemsireleri olur genelde.sen içini ferah tut Allahın izniyle bu günlerde gececek ve bebişini kucagına alacaksınprematüre olup nasıl büyümüş bebekler gördüm masallah oda büyüyecek.insallah.

beni sorarsan günlükcan beklemedeyim insallah sana güzel haberlerimi yazarım artık hayırlısıyla bi sevdigime kavusayım.uzaklık zor be günlük sesi bir üzüntülü geliyor bi derdimi var bir sorunumu var uzaktayken demiyo.bende içime yer ediyom zaten cok evhamlıyım.Allahım sen yardım et.Allaha sükür

özledim, yarın pazar ve yine boynu bükük gireceğim sensiz...

özelikle sabahtan arayıp konuşsakta dinmiyor içimde ki sızı...

hiçbirşeye benzemiyor bu acı...

ne evimin,ne soframın nede uykuların tadı yok..

yoksun,ötesi varmı?

Son düzenleme:
günlükcüm henüz doğurmadım artık sabah akşam bekliyoruz ara ara sancılar giriyor ama devamı gelmiyor annemlerde daha gelmedi hem heycan hem korku karışık duygular içindeyim rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...

günnüş çay içiyorum sen de gelsene...ay artık utanıyorum kız sana dert anlatmaya...cumartesi yine bir taliplimle çay içtim tabi beğenmedim...annemle evlenme meselesi yüzünden atıştık ve aramız bozuk...kardeşimin kıskançlığından bıktım...bir dolu işim var ve ben tembel yapmıyorum...tüm bunlara rağmen...hayat güzel...Rabbim aradığım insanı da verse...evlilik iki de çocuk...mutlu huzurlu yuva...bir yakışıklı esmer koca...bu kadar...haydi evren...

Bu şarkılar nereye sürüklüyor saçlarımdan beni?
Suskun martılar,nereye bakıyor?
Bir kadeh şaraptım buram buram buruk kokan..
Yok mu beni ruhumdan ayıran?
Nasılda salınıyor dumanı sigaramın..
Hayallerimin arasından sıyrılıyor..

günlük,

ben annemi çokk özledim burnumda tütüyor resmen anne deyince gözlerim dolar oldu günler geçsin artık

+ Unuttun mu onu?
- Evet. Önce yüzünü unuttum, sonra sesini, hatta adını. Ama acısı hâlâ yüreğimde.

günlük içim daralıyor çok fenalardayım ne yapsam bri yerlere sıgamıyorum bebegim orda ben burda ne yapıcam bilemiyourmbebegimin hastanesi degişicek yarın allahım işşallah iyi yer olur kılına zarar gelmesin günlük ne olur 12 senelik özlemim o benim okadar seviyoourmki hergün evladımı seyrediyorum pcde eşim attı allahım bugünümede şükrü amam neden canım yanıyıor

bugün yine çok kötüyüm

kötüyümçünkü beynimdeki sesler bbeni geceleri uyutmuyor ben anne olamayackmıyım eşim baba olamayacakmı herşey anlamsız geliyor minicik bir ses evimi doldurmayacakmı biraz bana biraz canımkocama benzeyeck minicik bir parçamız olmayacakmı bizim kanımızı taşıyan bize benzeyen bizimgibi gülen bizim gibi bakan bir bebeğim olmayacakmı olacaksa nezman olacak çevremdeki herkes tek tek çoğalırken biz hep 2 kişi olarakmı kalacağız yooooo yooooo ben bunu kaldıramam allahım güç ver sağlıkla evladımı ver neolur şuan masum masum uyuyan eşimin yanında minicik bir nefes daha olsun neolur allhım gözyaşlarım dinsin neolur

tweety23 inanmıyorum nasıl böyle konuşabilirsin ,karamsarlığın ruhumu daralttı ,öncelikle kafandaki bu kötü duyguları at ,Allahtan hayırlısını dile herşeyin vakti saati vardır ,isyan etme lütfen, çocuk düşüncesini at kafandan çok düşünürsen olmasını engellersin ,olumlu ol , şu günlerde hep pozitif düşün farlı şeylere odaklan inşallah hamile kalacakksın

kızlar günlükte alıntı yapmayın ceza alacaksınız :26:

Son düzenleme:
yaklaşık iki sene olmuş yazmayalı
onca şey değişti ki hayatımda..çokta kayıplarım...
Allah bugünlerimi aratmasın.Umut hep var.
Yaşamak herşeye ve herkes e rağmen güzel

günlük bi insan bu kadar mı okula gitmek istemez yaa
o kadar istemiyorum işte!

Ne zamandır yazamadım sana günlüğüm içim çok sıkılıyo bir haftadır..Cumartesi doktora gittik ikili test için haftasıyla uyumlu ama normalde 45 mm olması gerekirmiş ölçüm için bizimki 43 mm çıktı 1 hafta sonra gel dedi tabi beni sorular almaya başladı yok bi sorun gördü o yüzden haftaya çağırdı kesin ensesi çok kalın paranoyalarım,korkuyorum günlük ctesi sabahı randevum günler geçmiyor

Tam da içimde bi çalışma aşkı peyda olmuştu ki nezle oldum.:2:Nezle midir grip midir anlamıyorum ki.. neyse çok karışığım günlük çookk.. Bu ev işleri hiç mi bitmez? Hiç mi sonu gelmez? Yaptıkça çoğalıyo çoğaldıkça adamı yiyip bitiriyo mübarek.. Üstüne bugün ne pişirsem derdi. Acaba bugün ne pişirseemm:26: sonra iki çocuğum var. biri 3. sınıfa gidiyor diğeri anasnıfına. Onlar,onlarn yemesi içmesi üstüne dersleri.. Ee yardımcı olmam gerek tabi.. Baba hiç uğraşmıyor çünkü.. Sadece bunlar olsa iyi.. Aöf sınavlarım da yaklaştı.. Ee kpss ye şimdiden hazırlanmak gerek.. Katiplik sınavına girmeyi düşünüyorum klavye çalışmam gerek.. Yapacağım hasta ziyaretleri,doğum ziyaretleri var onları yapmam gerek.. Anlayacağın sevgili günlük banan bin tane bin gerek Bunların hepsini yapıyorum aslında ama benimki de bana veriliyor yani işin açığı.. Aslında sana yazarak bi bakıma klavye alıştırma mı yapmış oldum hem de içimi döktüm fena mı:) ben iyisi mi arada geliyim sana.. içimi döküyüm sana gidiyim. olumu gı:)) olu olu hade ben gaçtım

Günlük, hani bazen insan bir şeyi çok isterde mucizeler gerekir ya.. işte öyle bir zamanın tam ortasındayım. Her ne kadar olmayacağını bilse de neden umut eder insan? Neden herşeye hazırlıklı olmayı erteler... Keşke günlük, keşke hayatımda o mucizeye yer verse rabbim. Bir yanım bekleme diğer yanım mucizeler Allahın ol demesidir diyor.

merhaba kızlar ben geldim söze nerden başlıyacagımı bilemiyorumdün oglumun yattıgı hastaneye gittim eşimle diger hastaneye transferi vardı bebegimi son kez elledim dokundum konuştum oglum uyuyordu o minnacık bedenini gördükçe allahımambulans geldi 2 erkek ellerinde aletler vs var ben zaten aglıyorum hemşire beni çıkmamı istedi eşim zorla çıkardı dedi hemşire paşam sen aglarsan hisseder bebegin dedi allahım dışarı çıkardılar beni kapılar kapalı dayanamadım tekar geri geldim küçücük camdan baktım ogluma makinalardan ayırdılar oglumu hemen küveze koydular öyle büyük küvez degil kocaman ilk defa öyle bri küvez gördüm yavrum u öyle görünce çok agladım allah varya günaha girmiyim deidm ah paşam bri içinde tutamadım karnın rahattı makinalara baglı yaşıyor bebegin dedim agladım çok zordu bebegimi transfer etmek normalde ambulansa almaları yasakmış adama yalvardım ne olur benide alın dedim baktılar çok aglıyorum tamam dediler eşimle öne bindik arkaya bebegimin oldugu yere bindirmediler beni allahım kalp aleti nasıl atıyor oglum dayan dedim agladım gidene kadar ambulan sirenleri çaldıkça arabalar teker teker sıyrıldı önümüz açıldı hastaneyi bulduk küvezle giridk içeri bebek yogun bakımdaki doktor bekliyormuş bizleri annesimizin dedi evet dedim siz bekleyin bebegi hazırlıyalım sonra sizlerle konuşucam dedi allahım saatler geçmek bilmedi sonra doktor beni buldu eşimle odasına girdikban kaç bebegim oldugunu neden öldükelrini dogum hikayelerimi anlattırdı bende anlattım 3 bebegim öldü bu bebegimi kucagıma alabilmek için normalde yatıyordum bri wc kalktıgımı söylemiştim 16 haftalıkken kanamam oldugunu 4 gün hastanede yattıgımı söyledim bu bebegimidede suyumun geldigini rahimde alet vardı peser deidm suyum sızdıgı için aleti çıkardıgını doktorumun 8 gün içerde tuttugumuzu bebegi sabah 11 tutunda gece 3 kadar dogum sancısı çektigimi vs söyledim ve doktor devreye girid konuştu dinledik burasıda gzüel bri hastane 28 haftalık hiç bebeginin ölmedigini 23 haftalık bbegin 11 gün yaşadıgını vefat ettigini söyledi cerrahpaşadan çapadan çok bebek geldigini ne mucizeler oldugunu anlattı benide çok aglayınca eşim kızıdı eşim çok aglıyor oda normal beyfendi dedi lohusa sendurumuna girmiş dedi ban dedi bana gzüenin burasıda gzüel bri yogun bakım dedi allah var adama içim ısındı ısınmasınada hastaneye hemşirelere ısınmadı ya ilk defa görüdm ondan işşallah bebegimi sag saglim alırım kucagım ao hastaneden 32 haftalık oldugunda bebegimi kucagıma vericekelrini emziricegimi normalde herşey yolunda giderse 35 muhtemelen bebegi çıkarıcagını buda 27 aralık demek ama dahada geç çıkarabilicegini vs söyledi bebegine baglı oksijenini iyi alırsa yemesi kiloyu iyi alırsa olur dedi doktor ama gebeginde katadiral var onun çıkması lazım dedi o çıkınca bebegimi kucagına vericegini söyledi hastanedende çıkarmadan 1 gece bebegimle hastaede kalıcakmışım bakıcakmış bebege bakabiliyormuyum emzirebiliyormuyum vs dedi eger ben dersen bu bebegi hak ederim vericez dedi yok edemem dersen dedi kalıcak dedi allahım kucagıma bir alabilsem bri emzirebilsem bri bebegimi koklayabilsemokadar hasretimki 12 senedir bebegimin kokusuna anlatamam kızlarinsanın agırına okadar gidiyorki bebeginin hastanede yatması allahım dokunanaması kucagın alalamamsı kokluyamamsı eşim dedi bebegimiz için gerekli bizden daha iyi bakarlar desede ana yüregi işte aglaıyor insan şapkasını çoraplarını kokluyorum her gece evladım kokuyor minnacıklarokadar gzüel bri erkekki sormayın aynı eşim allahım muhammet eminime ömür versin aklım çıkıyor kılının bri teline zarra gelri diye okadar hayal kurmuştumki amam bebegim orda ben burda inanın ne yemek yapasım var ne temizlik nede hiç brişey tek istedigim oglum evinde olsun ben onu pamuklara sarar yatırım işşallah okadar emek verdimki o bebege 90 gün altımdan aldılar yataktan kalkmadım duş almadım doktordan doktora duş aldım yataktan kalktım emegim oglum anneye sımsıkı sarıl ne olur annen seni çok seviyor bu gittigi hastanede makinalara baglı degil oglum kendi kendine soluk alıyormuş arada aletleri tekrardan baklıyorlar doktor benden 3 yaş küçük 30 yaşındaamam bilgili doktora dedim doktor ben benim 12 senelik özlemim önce allaha sonra size emanet dedim hem dedim hem agladım bana paşa hanım sakın aglamayın pozitif olun ki bebeginzi çabuk çıksın siz agladıkça o hisseder dedi bebek için abuk sabuk konuşurlarsa dedi kapatın çenelerini dedi gözünüz kör kulagınız sagırl olsun dedi ben dedim doktora onu 12 senedir okadar bekleidmki rüyamda ismini koydular dedim muhamet eminim benim adınla yaşa yavrum sakın annenin babanın yüregini daglama olurmu

Selam günlük ben geldim
Aslında yazmak istediğim o kadar çok şey var ki
Ama gözyaşlarıma hakim olamam ondan yazamıyorum
Her zaman ki buse içine atmaya devam ediyor ve polyanacılık oynamaya
Bugün sana paşam için yazmak istedim.
Paşam biraz geç oldu ama evladın dünyaya gelmiş gözün aydın canım (her zaman dualarımdasın)
Dün bir haber izledim ve aklıma sen geldin
Yabancı bir ülke de bir kadın 5.5 aylık doğum yapmış(yanlış hatırlamıyorsam) ve anne onu sevgisiyle 107 gün sonra sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını sağlamış
Paşam lütfen güçlü ol ALLAH'ın izniyle senin de bebeğin sağlıklı bir şekilde hastaneden kucağında çıkacak
Şuan sana bunları yazarken bulunduğum şehir de EZAN okunuyor
Güzel günler seni bekliyor..
Biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…