merhaba kızlar ben geldim söze nerden başlıyacagımı bilemiyorum
dün oglumun yattıgı hastaneye gittim eşimle diger hastaneye transferi vardı bebegimi son kez elledim dokundum konuştum oglum uyuyordu o minnacık bedenini gördükçe allahım
ambulans geldi 2 erkek ellerinde aletler vs var ben zaten aglıyorum hemşire beni çıkmamı istedi eşim zorla çıkardı dedi hemşire paşam sen aglarsan hisseder bebegin dedi allahım dışarı çıkardılar beni kapılar kapalı dayanamadım tekar geri geldim küçücük camdan baktım ogluma makinalardan ayırdılar oglumu hemen küveze koydular öyle büyük küvez degil kocaman ilk defa öyle bri küvez gördüm yavrum u öyle görünce çok agladım allah varya günaha girmiyim deidm ah paşam bri içinde tutamadım karnın rahattı makinalara baglı yaşıyor bebegin dedim agladım çok zordu bebegimi transfer etmek
normalde ambulansa almaları yasakmış adama yalvardım ne olur benide alın dedim
baktılar çok aglıyorum tamam dediler eşimle öne bindik arkaya bebegimin oldugu yere bindirmediler beni allahım kalp aleti nasıl atıyor oglum dayan dedim agladım gidene kadar
ambulan sirenleri çaldıkça arabalar teker teker sıyrıldı önümüz açıldı hastaneyi bulduk küvezle giridk içeri bebek yogun bakımdaki doktor bekliyormuş bizleri annesimizin dedi evet dedim siz bekleyin bebegi hazırlıyalım sonra sizlerle konuşucam dedi allahım saatler geçmek bilmedi sonra doktor beni buldu eşimle odasına girdik
ban kaç bebegim oldugunu neden öldükelrini dogum hikayelerimi anlattırdı
bende anlattım 3 bebegim öldü bu bebegimi kucagıma alabilmek için normalde yatıyordum bri wc kalktıgımı söylemiştim 16 haftalıkken kanamam oldugunu 4 gün hastanede yattıgımı söyledim bu bebegimidede suyumun geldigini rahimde alet vardı peser deidm suyum sızdıgı için aleti çıkardıgını doktorumun 8 gün içerde tuttugumuzu bebegi sabah 11 tutunda gece 3 kadar dogum sancısı çektigimi vs söyledim ve doktor devreye girid konuştu dinledik burasıda gzüel bri hastane 28 haftalık hiç bebeginin ölmedigini 23 haftalık bbegin 11 gün yaşadıgını vefat ettigini söyledi cerrahpaşadan çapadan çok bebek geldigini ne mucizeler oldugunu anlattı benide çok aglayınca eşim kızıdı eşim çok aglıyor oda normal beyfendi dedi lohusa sendurumuna girmiş dedi ban dedi bana gzüenin burasıda gzüel bri yogun bakım dedi allah var adama içim ısındı ısınmasınada hastaneye hemşirelere ısınmadı ya ilk defa görüdm ondan işşallah bebegimi sag saglim alırım kucagım ao hastaneden 32 haftalık oldugunda bebegimi kucagıma vericekelrini emziricegimi normalde herşey yolunda giderse 35 muhtemelen bebegi çıkarıcagını buda 27 aralık demek
ama dahada geç çıkarabilicegini vs söyledi
bebegine baglı oksijenini iyi alırsa yemesi kiloyu iyi alırsa olur dedi doktor ama gebeginde katadiral var onun çıkması lazım dedi o çıkınca bebegimi kucagına vericegini söyledi hastanedende çıkarmadan 1 gece bebegimle hastaede kalıcakmışım bakıcakmış bebege bakabiliyormuyum emzirebiliyormuyum vs dedi eger ben dersen bu bebegi hak ederim vericez dedi yok edemem dersen dedi kalıcak dedi allahım kucagıma bir alabilsem bri emzirebilsem bri bebegimi koklayabilsem
okadar hasretimki 12 senedir bebegimin kokusuna anlatamam kızlar
insanın agırına okadar gidiyorki bebeginin hastanede yatması allahım dokunanaması kucagın alalamamsı kokluyamamsı eşim dedi bebegimiz için gerekli bizden daha iyi bakarlar desede ana yüregi işte aglaıyor insan şapkasını çoraplarını kokluyorum her gece evladım kokuyor minnacıklar
okadar gzüel bri erkekki sormayın aynı eşim allahım muhammet eminime ömür versin
aklım çıkıyor kılının bri teline zarra gelri diye okadar hayal kurmuştumki amam bebegim orda ben burda inanın ne yemek yapasım var ne temizlik nede hiç brişey tek istedigim oglum evinde olsun ben onu pamuklara sarar yatırım işşallah okadar emek verdimki o bebege 90 gün altımdan aldılar yataktan kalkmadım duş almadım doktordan doktora duş aldım yataktan kalktım emegim oglum anneye sımsıkı sarıl ne olur annen seni çok seviyor bu gittigi hastanede makinalara baglı degil oglum kendi kendine soluk alıyormuş arada aletleri tekrardan baklıyorlar doktor benden 3 yaş küçük 30 yaşında
amam bilgili doktora dedim doktor ben benim 12 senelik özlemim önce allaha sonra size emanet dedim hem dedim hem agladım bana paşa hanım sakın aglamayın pozitif olun ki bebeginzi çabuk çıksın siz agladıkça o hisseder dedi bebek için abuk sabuk konuşurlarsa dedi kapatın çenelerini dedi gözünüz kör kulagınız sagırl olsun dedi
ben dedim doktora onu 12 senedir okadar bekleidmki rüyamda ismini koydular dedim muhamet eminim benim adınla yaşa yavrum sakın annenin babanın yüregini daglama olurmu