günlükcan bugün küçük adamımı görmeye gittim
düştüm yola allahım ayaklarım titriyor:18::18:zor gittim küçük adamımın yanına deidm paşa az kaldı sanki yeni emekleyen bebeler gibi düştüm yollara hastaneyi buldum
yogun bakımın kapıısna bastım dügmesine muhammet eminin annesimisiniz dedi evet dedim
ay hemşirenin annesimisiniz demesi varya dünyalar benim oldu yeminle ben annemiyim artık yaşasın
allahım oglumu yüz üstü yatırmışlar elelri yanda biri digeri agzında ayakları çekik totosu yukarda o halini görseydiniz gülerdiniz
muhammedim annem ben geldim adın akurban oldugum aç gözlerini bak ben geldim dedim gözlerini açtıs esimi duydu gözgöze geldik gözlerimdeki yaşları görseydiniz
sesimi duydu uyuyordu uyandı güldü ban aslında meleklere gülüyordu hemde aglıyordu kim bilir neler deniyordu yavruma
dedimki elimi yıkadım ne olur bri kere sırtına dokunuyum okşuyum yok dediler olmaz canımdan can gitti be günlük
ben onu hergün karnımda severdim konuşurdum yavrum derdim sesimi duyar tekme atardı şimdi gözümün önünde küvezde dokunamamk çok zor elimle anca küvezini sevmekle yetindim
günlükcan ban sakın kızmasınlar ne olur kızlar ama başa gelmeyince bilinmiyor aglıyormu doydumu altı kirlimi nasıl uyudumu iyi davranıyorlarmı bakıyorlarmı offf ne zormuş anne olmak
bugün 2 makina çamaşırlarını yıkadım dediler yıka hazır olsun rabbime şükrettim be günlük nedenmi evladımın kıyafetlerini yıkadım ütülemeyi nasip etsin rabbim giydirmeyide işşallah sana bri sır veriyimmi erkek kardeşimin ablamların kıyafetlerini hem yıkadım bebeklerin hem agladım allahım ne acı verici şeydi öyle okadar aagladımki ütülerken sorma ablamın oglunun kıyafetlerini ütüledim günlükçüm ilk ölen ogluma hastane çıkışı almıştım biliyormusun onu ütülerken ne agladım öptüm kokladım allahım evladıma ne hevesle almıştım oysa sonra dogum oldu bebegi bana verdiler anneye götür diye benim aldıgım ogluma hastane çıkışı baddaniyesi yigidi aldım kucagıma yere bri çöküp aglamam varmış sorma bebegi ablama götürüdgümde ablam ne oldu paşam gzölerin kan çanagı dedi abla deidm sevinçten dedim diyemeidm abla oglumun kıyafetleri senin oglunun üstünde benim oglumun üstüne nede yakışırdı bu diyemedim
çok acılar çektim be günlük erkek kardeşimin oglunun kıyafetlerinide ben yıkadım ütüledim onada çok agladım balkona asarken hep deidm allahım ben ne zaman bebegimin kıyafetlerini yıkıcam diye iç çekip çok agladım
bugün 2 makine yıkadım yıkadım her mandalı asarken rabbim bunları ogluma giydirmeye nasip et dedim durdum agladım gözlerimde yaş kalmadı be günlük sütüm yok allahım çok fenalardayım sabah agladım sütüm yok diye stresimde var bebegim orda canı sag olsun ama yatagım boş süt sagma makinesiyle sagıyorum gögüslerimi ne vardı deidm oglum olaydı emeydi deidm çok zormuş be günlük seninde başını agrıtıyorum am akime diyeyim bir annenin feryadını anca buruya yazarım orda saglıgı için kalıyor biliyorum varsın kalsın bri müddet ayrı kalalım amam gögüslerim sızladıgında oglum muhammet eminin annem acıktınmı aglıyormusun neden gögüslerim sızlıyor diye aglayorum
ben bu sütü nasıl aaattırırm kim ne dediye dünyanın marketini yaptım hesaba katmadıgım bri şey vardı nasl eve getiricektim eve gelene kadar anam agladı merdivenleri çıkamadım bacaklarımın canı yok be günlük kolaymı 90 gün hiç yataktan kalkmadım yattım
evladım için ne eziyet çektim ben işşallah hayırlı evlat olur adı gibi adaletli merhametli bilgili olur eşiem diyorum artık cüzdanımda 2 nüfüs kagıdım var yaşasın bende anneyim hevesim kursagımda kalıcak diye aklım çıkıyor eşim geç geliyor eve oglu gözünde tütüyor ne yapsın ekmek parası allah eşime güç kuvvet versin küçğk adamımada ömür işşallah acılarını yaradan işşallah göstermesin
32 haftalıga az kaldı bu cuma 32 biticek 33 giricem doktor 32 ol emziricez dedi iple çekiyorum o günleri bakalım ilk buluşmamız nasıl olucak eşim kameraya çekicek dicem evladımı seyreder dururm işşallah anı kalır
allahım olmayanlarada nasip etsin te zamanda bana diyorlarki 1 gün git bir gün gitme nasıl dayanır yüregim bri gün görmeden
ayajklarımın inan dermanı yok kansıızm bri yol yürüsem hemen yoruluyorum çarpıntım oluyor genede evladım diyorum onu 10 dakika görmek için dünyanın yolunu tepiyorum rabbime dua ediyorum allahım ne olur sakın düşmüyüm yollarda diyorum bugün az kalsın düşüyordum dinlendim işşallah zamanla geçer bu ayaklarımın titremeleri
küçük adamım annen seni yarın görmeye gene gelicek işşallah sen yeterki saglıklı ol rabbim ömrüne ömür katsın işallah acını yaradan göstermesin amin