Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük, neyse ki bu dünya fani, neyse ki her şey acısıyla tatlısıyla bitecek, neyse ki şu derin özlemlerimiz bile son bulacak..

sevgili günlük tüm özlediklerim benden uzakta, bazen özlemlerim dayanılmaz bir hal alıp gözlerim dolunca beni teselli eden tek şey şu fanilik oluyor işte, bu hasretler bile bitecek

sevgili günlük ben geldim dün oglumu görmeye gidicem demiştimya gittim doktoru aradık 11 gibi burda olun paşam dedi garip paşa 9-30 yollara düştü saat 10-30 ordaydım ablamala telefonda epey konuştum dertleştim neyse 11 gibi yukarı çıktım yogum bakım kapısını buldum bastım kapısına hemşireye geldigimi söyledim oda bekleyin birazdan alıcam sizi dedi beklemeye başladım allahım bu arada dünyanın telefon görüşmesini yaptım baktım ne çagıran var ne soran kapıda beklemeye başladım hemşire beni görürüde alır içeri diye neyse 11-30 oldu tık yok kapı her açıldıkça hemşire oturuyor tık yok eşimi aradım dedim canım beni içeri almıyorlar aglıcam az kaldı zor tutuyorum kendimi eşimde bekle alırlar dedi aman paşam dedi bak çok strese girme çok sinirlisin bebek konusunda birşey deyip polimige girme ordaki hemşirelerle bebegimize iyi davranmazlar vs dedi allahım kapadım telefonu tepemden ateşler çıkıyor okadar sinirliyim kalktım oturudgum yerden içimden 10 kadar saydım okadar sinriliyimki içeri almadılarya allahım aklımda 40 tilki geziyor neden almadılar beni yoksa birşey varda banamı söylemiyorlar sen panik atagım az yogun bakımdan bri hemşire çıktı taam dedi paşa yakala sü hatunu bakarmısınız deidm buyrun dedi ben bebegimi grömeye geldim yarım saattir bekliyorum dedim oda 1 gelin daha rahat olur demedimmi size deyince ya sabır dedim hanfendi dedim orda ne yazıyor saat 10 ile 11 arası 6 ile 7 arası ziyaretçi saatidir yazmıyormu yazıyor dedi sonra deidm erkin beyi aradım oda bana gelebilicegimi bebegimi görebilecegimi söyledi deidm gözlerim doldu sinriden ben okadar yolu bebegimi görmek için geldim 10 dakika zaten yanında duruyorum çok özledim 1 bekliyemem şimdi alsanız içeri ne olur deidm şöyle baktı hemşire bekleyin dedi gelin paşam dedi hemen gridm içeri üstümü giydim ellerimi yıkadım küvezin başına geçtim allahım karşılaştıgım manzarayı görseniz şaşardınız benim küçük adam yüz üstü yatımış hoş bütün bebekelri öyle yatırmışlar neyse kolunda katadiral var süpermen nasıl uçar öle kolları koymuş ayakları bri tarafta allahım telefon olsaydı çekicektim okadar tatlıydıyüz üstü yatıyordu dedim muhammet oglum bak anne geldi deidm gözlerini açtı baktı artık beni gördümü görmedimi bilemem dikkat ettim kiprikelri minnacık daha çıkmamış kaşları desen öyle sırtı omuzları tüy yumagı saçları simsiyah hayal kurudm ölen bebekelrimde böylemiydi diye ölen kızımında saçları simsiyahtı keyfine düşkü olucak benim küçük adamım okadar istedimki dokunuyum ona sırtını okşuyum elini yüzünü okşuyum amma nerde izin vermedilerki genene kadar zor be günlükcan bugünümede şükür amam düşünsene aç birini düşün okadar açki önüne yemek koyuyorlar ama yiyemiyor benimd eönümde bebegimin küvezi var ve bem o cam şeyi anca okşuyorum yavrum diye dokunamıyorumki
ah bri dokunsan kucagım alıp koklasam emzirsem emerken ban baksa dün annemlere gittim kardeşimin oglu sünnet oldu neyse eymen ban her anne deyişte içim bri tuaf oldu oglum dedim sende anne dicekmisin böyle banaah günlük nankörlük etmek istemem amam ben oglumu çok özleidm bugün 16 gün oldu annene bri komşusu geldi bir hafta var aramızda kadın başladı anlatmaya torunu yıkadık maşllakkah gelinin sütü var emziriyor bakıyor vs diye allahım affetsin ne kıskandım deidm allahım benimki ne alemde sütünü içiyrmu altı temizmi iyi bakılıyormu inan günlük çok isterdim içeri bri kamera koyup oranın yogun bakımını seyretmeyi ben varım diyemi öyle bakıyorlar yoksa kötümü davranıyorlar içimdeki bu kuşku yedi bitirid beni

enjektörlerle artık süt götürmücem poşetlerde istediler 3 saate bri sagıyorum 2 sagdıgımı brileştiriyorum ama sütüm yok şöyle şakır şakır bri geleydi ne olurdu allahım çok az sütüm oglum aç kalıcak diye aklım çıkıyor 12 cc çıkarmışlar sütünü ya zaten az doktor derse paşam süt getir ne varda ne getiricem allahım ne yapıcam ben ne yaptıysam sütüm çogalmadı allahım ban abri çare ne olur bu süt ne şekilde çogalır suyu kompostoyu meyvesi çorbayı yeşilligi yemem ragmen yok ne olur bilen vars ael atsın bana çok çaresizim ben ya ne yapsamda sütümü çogaltsam 4 poşet olmadı anca 8* cc çıkııyor 2 sagmamda allahım oglumun sütünü ne olur çogalt yoksa mamaya talim edicek doktroda istemiyor hazır baba verelim diye bagırsakları daha nazik dedi durdu çokadar çaresiizmki anlatamam günlükcan bol bol sütüm olsun ogluma yetsin allahım 3 ssaatte bri sagıyorum evde zombi gibi dolanıyourm uykusuz kalıyorm amam tık yok onun için çok agrasifim çok stresliyim 3 bebegimdede çok sütüm vardı şakır şakır sütümü kesemedik eşimlşe bundada yok allahım -------------

Senin bir zamanlar canından saydığın, yere göğe koyamadığın arkadaşım, dostum, kardeşim dediğin insan gün gelip seni silebilirmiş günlük...

Sen onun doğum gününde acaba ne yapsam beğenir dediğin ama hiçbişeyi layık bulamadığın şahıs, gün gelip seninkini kutlamazmış

Nedense artık üzülmüyorum da...

Çok sevdiğim bir yazarın şu sözleri ne kadarda doğru;

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukarıdan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin, seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine..

günlükcan bugün küçük adamımı görmeye gittim düştüm yola allahım ayaklarım titriyor:18::18:zor gittim küçük adamımın yanına deidm paşa az kaldı sanki yeni emekleyen bebeler gibi düştüm yollara hastaneyi buldum yogun bakımın kapıısna bastım dügmesine muhammet eminin annesimisiniz dedi evet dedimay hemşirenin annesimisiniz demesi varya dünyalar benim oldu yeminle ben annemiyim artık yaşasın allahım oglumu yüz üstü yatırmışlar elelri yanda biri digeri agzında ayakları çekik totosu yukarda o halini görseydiniz gülerdinizmuhammedim annem ben geldim adın akurban oldugum aç gözlerini bak ben geldim dedim gözlerini açtıs esimi duydu gözgöze geldik gözlerimdeki yaşları görseydinizsesimi duydu uyuyordu uyandı güldü ban aslında meleklere gülüyordu hemde aglıyordu kim bilir neler deniyordu yavrumadedimki elimi yıkadım ne olur bri kere sırtına dokunuyum okşuyum yok dediler olmaz canımdan can gitti be günlük ben onu hergün karnımda severdim konuşurdum yavrum derdim sesimi duyar tekme atardı şimdi gözümün önünde küvezde dokunamamk çok zor elimle anca küvezini sevmekle yetindim günlükcan ban sakın kızmasınlar ne olur kızlar ama başa gelmeyince bilinmiyor aglıyormu doydumu altı kirlimi nasıl uyudumu iyi davranıyorlarmı bakıyorlarmı offf ne zormuş anne olmakbugün 2 makina çamaşırlarını yıkadım dediler yıka hazır olsun rabbime şükrettim be günlük nedenmi evladımın kıyafetlerini yıkadım ütülemeyi nasip etsin rabbim giydirmeyide işşallah sana bri sır veriyimmi erkek kardeşimin ablamların kıyafetlerini hem yıkadım bebeklerin hem agladım allahım ne acı verici şeydi öyle okadar aagladımki ütülerken sorma ablamın oglunun kıyafetlerini ütüledim günlükçüm ilk ölen ogluma hastane çıkışı almıştım biliyormusun onu ütülerken ne agladım öptüm kokladım allahım evladıma ne hevesle almıştım oysa sonra dogum oldu bebegi bana verdiler anneye götür diye benim aldıgım ogluma hastane çıkışı baddaniyesi yigidi aldım kucagıma yere bri çöküp aglamam varmış sorma bebegi ablama götürüdgümde ablam ne oldu paşam gzölerin kan çanagı dedi abla deidm sevinçten dedim diyemeidm abla oglumun kıyafetleri senin oglunun üstünde benim oglumun üstüne nede yakışırdı bu diyemedimçok acılar çektim be günlük erkek kardeşimin oglunun kıyafetlerinide ben yıkadım ütüledim onada çok agladım balkona asarken hep deidm allahım ben ne zaman bebegimin kıyafetlerini yıkıcam diye iç çekip çok agladımbugün 2 makine yıkadım yıkadım her mandalı asarken rabbim bunları ogluma giydirmeye nasip et dedim durdum agladım gözlerimde yaş kalmadı be günlük sütüm yok allahım çok fenalardayım sabah agladım sütüm yok diye stresimde var bebegim orda canı sag olsun ama yatagım boş süt sagma makinesiyle sagıyorum gögüslerimi ne vardı deidm oglum olaydı emeydi deidm çok zormuş be günlük seninde başını agrıtıyorum am akime diyeyim bir annenin feryadını anca buruya yazarım orda saglıgı için kalıyor biliyorum varsın kalsın bri müddet ayrı kalalım amam gögüslerim sızladıgında oglum muhammet eminin annem acıktınmı aglıyormusun neden gögüslerim sızlıyor diye aglayorumben bu sütü nasıl aaattırırm kim ne dediye dünyanın marketini yaptım hesaba katmadıgım bri şey vardı nasl eve getiricektim eve gelene kadar anam agladı merdivenleri çıkamadım bacaklarımın canı yok be günlük kolaymı 90 gün hiç yataktan kalkmadım yattımevladım için ne eziyet çektim ben işşallah hayırlı evlat olur adı gibi adaletli merhametli bilgili olur eşiem diyorum artık cüzdanımda 2 nüfüs kagıdım var yaşasın bende anneyim hevesim kursagımda kalıcak diye aklım çıkıyor eşim geç geliyor eve oglu gözünde tütüyor ne yapsın ekmek parası allah eşime güç kuvvet versin küçğk adamımada ömür işşallah acılarını yaradan işşallah göstermesin 32 haftalıga az kaldı bu cuma 32 biticek 33 giricem doktor 32 ol emziricez dedi iple çekiyorum o günleri bakalım ilk buluşmamız nasıl olucak eşim kameraya çekicek dicem evladımı seyreder dururm işşallah anı kalırallahım olmayanlarada nasip etsin te zamanda bana diyorlarki 1 gün git bir gün gitme nasıl dayanır yüregim bri gün görmedenayajklarımın inan dermanı yok kansıızm bri yol yürüsem hemen yoruluyorum çarpıntım oluyor genede evladım diyorum onu 10 dakika görmek için dünyanın yolunu tepiyorum rabbime dua ediyorum allahım ne olur sakın düşmüyüm yollarda diyorum bugün az kalsın düşüyordum dinlendim işşallah zamanla geçer bu ayaklarımın titremeleriküçük adamım annen seni yarın görmeye gene gelicek işşallah sen yeterki saglıklı ol rabbim ömrüne ömür katsın işallah acını yaradan göstermesin amin

Bugünede allaha sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

günlükcan 700 kira 150 aidat geciniriz dimi stersliyim birazcık ev toplama tasınma cok yorulcaz pazartesi göcüyoruz.Allah yardımcımız olsun huzur mutluluk versinde idare ederiz yeterki huzurumuz mutlulugumuz olsunda..amin

Son düzenleme:
Günlüğüm... Bu gece o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi...
Bugün 11de uyandım sonra 3te yeniden uyudum saatlerce. Yapacak bir şey yok...Gidecek biri yok.
Yapayalnızım ve çok çok mutsuzum ben günlük...
Hiçbir şey bana tat vermiyor...
Hiç bir an, hiç bir anı ve hiçbir hayal...
Bir zamanlar hevesle nişan ve evlilik hayalleri kuran ben... Şimdi ne istediğimden bile emin değilim...
Evlensem mutlu olmayacağız gibi hissediyorum..
Neden böyle oldum...
Kendimden emin değilim...
Düğün hevesinden çok yaşayacağımız maddi sıkıntıyı düşünüp duruyorum.
5 kuruşumuz yokken nasıl bir işe kalkıştık bilemiyorum.
Çok mutsuz, çok karamsar, çok umutsuz ve çok yalnızım ben günlük

memleketinden çooook uzakta,

sırtında kpss gibi ağır bir yük olan,

4 yaşında gözlerimin içine bakan çok güzel bir kız evlat sahibi,

ama ders çalışması gerektiği için onunla yeteri kadar ilgilenemeyen,

eşi iş yüzünden eve 2-3 günde bir gelen,

geldiğinde de sohbet edemeden onun uyumasını izleyen,

küçücük bir doğu ilçesinde eşi gelmediğinde korka korka uyuyan hatta bazen sabah ezanını dinledikten sonra uyuyabilen,

dolaşmaya çıkmaya niyetlendiğinde gidecek bir yer olmadığını hatırlayınca yerine oturan,

artık kendini dinlemekten bile sıkılmış,

yüzü hep gülse de kendinden bile gizli gizli ağlayan,

evli bir bekar olarak yaşamaktan sıkılmış,

bu kadar yükü tek başına taşımaktan yorulmuş,

haftasonları evde olan, mesai saatleri belli olan ve beraber vakit geçiren evli çiftlere imrenen,

sıcacık bir sarılmaya hasret kalmış,

akşam yemeğini tek başına yemek zorunda olan ve uzun uzun yenen akşam yemeklerini özlemiş,

temizlikçisinden tut da en üst düzey kadroda çalışan kadınlara imrenen,

ve yıllarca şehir şehir, köy köy taşınmaktan bir meslek sahibi olamamış,

diplomasının bile nerede olduğunu hatırlamayan ,

tek umudu kpss gibi aptal bir sınav olan,

hayallerinin tamamının kaynağını oluşturan tek şeyin kpss olması,

ve bunu başarmak zorunda olan ,

eşinin hayatını, onun seçtiği hayatı, onun yarattığı yalnızlığı yaşamaktan uşanmış,

yalnız, çok yalnız biriyim ben günlük

nereye kadar gidecek bu böyle... birşeyler değişmeli günlük

noldu sana böyleee diye sende soruyosun dimi günlük bana.?

tutunacak bi hayal bulamadıgım için, kuramadıgım hayallerin yıkıntılarıyla cok ugraştıgım için ?
olabilir diyosun dimi.
oluyo..

artık aşk yetmiyo, yada adı aşk olmuyo ki bi süre sonra. var! oluyo sadece. sadece var işte.

ama aşkla var degil, hissedilen bişeyler var ama aşk mı ?

kötüyüm galiba yine.

bitmedi de , ama gitmiyoda .

dipsiz bi kuyu bu konu günlük..
elimde olsa cıkartırım herşeyi aydınlıga ama gerek var mı diyorum hep.
ne gerek var.

yarım kalan bi hayal bile yok şöyle bi bakınca.
anca verilen emekler var, tamam cok büyük hakkıda vardır hayatımda ama yetmedi.

kötü biri miyim ben şimdi ?

napıyım verdikçe istiyorum, vermedikce yine kendimden veriyorum.

bittim galiba yine.. napıyım ?

...

Günlükcaaaaaaaaannnn

çok özlüyorum onu çok özlüyorum güçlü olmaya çalışıyorum hep olumlu düşünüyorum çoğu gitti azı kaldı diye sonra birden karamsara bağlıyorum..

Her an benimle olduğunu hissediyorum bana olan sonsuz güvenini bi an bile boşa çıkarmayacağımdan emin çünkü

RAbbim iyiki bizi birbirimize bağışlamış
onsuz hayat zor günlükcan gelse de rahat etsem artıııık

günlükcan bebegim ksuustyormuş sütü geri neden çıkarırki eşim videosunu çekmiş kuzum benim nede zorlanıyorsütümmü yaramıyor üsüşttümü neden kusar prametüre oldugu içinmi allahım hemşirenin bri çevirmesi var bebegi oyuncak bebek gibikusmasa sütüm zaten yok kıyamam nazaramı geldi kuzum benim olmayan sütüde kusarsa aç kalır bebegim ah günlük çok huzursuuzm çok deli gibi bugün komposto su yemek aklına gelicek her süt yapan şeyleri yedim helva sevmeme ragmenah ah ne olucak bu sütün durumu ama çok azimliyim bu konuda herşey vatan için verdigim 37 kiloyu 1 ayda alıcam galibaartık biizm kkda diyet gruplarına gene atarım kapagıneyse günlükcan nasip olursa küçük adamıma gidiyim gelişmeleri yazraım şimdi uyuyum 4 süte kalkıcam dua et olrumu küçük adamıma süt olsun

bugünede Allaha sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

günlükcan yorgunum esya topladık yarında yogun olcam ve yorulucaz yarın tasınıyoruzsevdigimin yanına gidiyorum yani pamugumla yasayacagımız evimize mutluyum insallah hersey güzel olur
insallah hersey oraya gidince güzel olur bu sana baska ilden son yazısım dertlerimi acılarımı az paylasmadım burda senle,burayı unutmıycam ilk tayin yerim herseye ragmen güzeldi Allah köylerde calısan ögretmenlere ve sağlıkcılara yardım etsin tek basına daha zor.insallah sana ordanda güzel haberler yazarım.Allah yar ve yardımcımız olsun amin

geliyorum pamugum geliyorum ankara beni bekleeeeeeeeeeeeeeee :119::127::132::123:

Son düzenleme:
günlük ailemin zoruyla biriyle görüşeceğim...önce netten sonra lütfederse gelecek...tüm korkuları kimseyi beğenmemem,sonunda evde kalmam,kardeşimin kısmetini de engeliyormuşum...ben 26 yaşındayım kardeşim de 22...ikimizin de işi,güzelliği filan yerinde...75 yaşında okuması bile olmayan,kendisi mahalleden çok iyi tanıdığı biriyle evlenen anneannemin görüşleri geçiyor bizim evde...ben üniversite mezunuyum,öğretmenim,sene 2013...istemediğim bir şehirde,özel sektörde çalışıyor buldukları kısmet...kimse ailesini bile tanımıyor...muhtemelen bir iki kez yüzyüze görüşeceğiz,on beş gün içinde de cevap isterler benden...bıktım bezdim artık günlük...bunun dışında arkadaşlarım tarafından tanıştırılmak istenen üç ayrı kişi var...keşke biri akla,kalbe uygun gelse...ama hiçbiri istediğim gibi değil...iki yıldır bana buldukları kısmet sayısı abartmıyorum,otuzu geçmiştir... sırf kasım ayında sekiz kişi çıktı inanabiliyor musun...ama benim içim istemedikten sonra... sıfıra sıfır elde var sıfır...adam gibi bir adam olsaydı tek olsaydı keşke...bazen o kadar bunalıyorum ki sıradan birine evet deyip bitirmek istiyorum bu işkenceyi...

Son düzenleme:
Bugün 14 yaşındaki bir çocuğun tren garında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine şahit oldum. ben daha nasıl kendime gelebilirim ki. ve anladım benden asla gazeteci olmazmış 3 yıl daha okuyupda yanlış bir seçim yapmamışım iyi ki.

Ben miyim bu kadar mutlu olan ?
Çok mutluyum günlük çooookkk
Artık sanırım kötü ve huzursuzluklarla dolu günler geride kaldı
Ailesi ile tanıştıktan sonra her şey çok daha güzel ilerliyor
Aile onayı hakikaten çok önemli imiş
Onlar beni sevdi ve ilişkimize onay verdiler ya biz artık geleceğe dair daha umutlu ve mutlu ilerliyoruz
Her geçen gün daha çok bağlanıyorum ona
O da bana
Şiirler okuyor, saatlerce sıkılmadan masal anlatıyor bana, sarılıp şarkılar söylüyoruz birbirimize
Ayaklarım üşüdü diye elleriyle ısıtıyor, gözbebeklerimin içine içine bakıyor bu adam ya
Bugün markete gittik beraber alışveriş yapıp eve geldik
Birlikte mutfağa girip yemek yaptık
Daha çok o yaptı ben ona yardım ettim gerçi
İnanılmaz zevkliydi birlikte yemek yapmak
Sonra kurduk masamızı, açtık klasik müziğimizi karşılıklı oturup şişene kadar yedik bir güzel:116:
Ahh sevgilim evlilik olsun sonumuz.. :123:
Allahım sen de sev bizi nolur.. Nasip eyle sonsuz mutluluğu bize.. Sana layık olabilmeyi nasip eyle..
Uzak tut kötülüklerden, şeytanın ve nefsimizin eline düşürme bizi..

Son düzenleme:
Ah günlük canım okadar sıkkınki sormakarşı dairede yengemin gelininin mevlüdü vardı dış kapıya hoş geldin bebek yazıyordu içim ne acıdı pembe pembe oysa oglumunda var mavi mavi okadar güzel süslemişlerki anlatamam hayallere dalmamak olmaz yani benim bebegim erken geldigi için yapamıyorum sag sgalim çıksa bile mevlüdü yapamıcam yasak çünkü en az 6 ay dedi doktoru oysa ne hayallerim vardı bunada şükür olsun aam nne biliyim aklıma geldikçe içim parçalanıyor ne gebeligimden ne dogumumdan nede bebegimden hiç brişey anlamadım evladım dogdu küveze ben yataga eşim beni yürütürken bebek aglama seslşeri geldi odalarda eşime canım benimde oglum yanımda olaydı ne vardı deidm iç çeke çeke agladımeşim paşam şükredelim önceden oda yoktu desede ana yüregi işte bebegimden ayrılalı koskoca 17 gün oldu inan ayaklarımın hali yok yürümeye az yürüsem yoruluyorum çarpıntım başlıyor helede panik atakta azdımı buyur burdan yak diyorumbugün yatak odamı dip köşe temizleidm bebegim için tuvalet aynasını ve uzunumu boşalttım iç.çinin peçetelerini yıkadım gzüel bri ütüledim allahım kullandırmayı nasip etsin işşallah banainan korka korka yıkadım ütüledim bir rüyayymışta uyanıcakmışım gibiyim sankidün eşim küçük adamımı görmeye gitmiş 2 video çekmiş allahım birinde hemşire kucagına almış gazını çıkarıyor ne kıskandım ben evladımı kucagıma alamadım zamanı var amam ne biliyim günler ilerledikçe sinirlerimde bozuluyor ablam diyor paşam hergün gitme 1 gün git 1 gün gitme diye ablamın bilmedigi birşey var inan özlüyorum isterse fizanda olsun kuzum gene giderim dile kolay 12 senelik özlemim okadar gzüel bri duyguyduki anlatamam bugün iizn verdiler bebegime dokunmama allahım uyuyordu her zamanki gibi elini başını yüzünü ayaklarını karnını okşadım korka korka ah günlük sıcacıktı ölüyorum be günlük her seferinde onu orda bırakıp geldigime ne üzülüyorum bugün hemşire annesi yeter artık zaman doldu dedi bri yutkundumki sorma tamam dedim üstümü çıkardım yogun bakım kapısını açtım bri çıkmam vardı ordan aglaya aglaya okadar agırıma gidiyorki 10 dakika ya ne var istedigim zaman çıksam okadarmı düşüncesizim acaba eşim aradı nasıl aglıyorum korktu ne oldu aglıyorsun hayatım gene attılar kovdular benid eidm agladım eve gelene kadar epey konuştuk paşam evladımız emin ellerde üzülme sütün zaten yok bak dedi dayanamıyorum her seferinde beni kovmalarından deidm küvezde zaten brişey yapmıyorum ne var doyana kadar baksam sonra çıkarım dedim hoş doyulmuyorki yavruma eşim sabret paşam kavuşacagımı zgünler yakın desede üzülüyorum her sefre hastanenin kapısına giidpte hastanenin yazısını okuyum bri sevinçle yavrum annen geldi kavuşmamıza az kaldı diyorum bri sevinçle 2 kata yogun bakıma çıkıyorum kapısına geliyorum dügmeye basıyorum gelin diyorlar sonrası malum 10 dakika olmadan hade evine bebek bizde sen evde kalıcan dermiş gibi canımı acıtıyorlar

Bir daha beni kovmalarına izin vermicem kendim çıkıcam her çıkışta bebegim allahıma amenetsin diyorum arkamı dönüyoru mhastanenin yazısına bakıyorum ne olur rabbim ogluma iyi bak olurmu diyorum o dünya kadar yolu geri yürüyorum metroya yürü anasını satem okadar kalabalıkta 14 durak ayakta git bride sezeryan dikişelrin acısın offff günlük can çok dertliyim çok emin ellerde biliyorum amam neden canım acıyoruykularım haram oldu bana uyku yokkiannem diyor sabaha kadar yatmak bilmiyorsun süt sagıyorum amam okadar şey denemem ragmen istedigim verimi alaamdım eşlim uyku yok stresin çok çok aglıyorsun tabi olmaz sütün diyor millet mevlüt okuttu paşada öyle içini çekti günlük ne yapayım sen söyle neden bu kadar yanlız hissediyorum kendimi sana soruyorum çok yanlızım be günlük hemde çok kimse beni anlamıyor yarama merhem olmuyor

Nasil ozledim, nasil ozledim... :26: 11 aydir bekliyorum, sonunda cok az kaldi sevdiklerime kavusmama.
Gun yaklastikca hem heyecanlaniyor, hem daha da cok sabirsizlaniyorum. Su 4 haftacik cabuk gecmeli, catlayacagim vallahi.

canım çok sıkkın olaraktan geldim hastaneden benim küçük adamın dün akşam 2 bugün 1 kere solunumu durmuş oksijen veriyorlar:(başında ne agladım uyuyordu doktor normal bekledigimiz birşey desede çok sinrileirm bozuldu aglamama kızdı doktor yapmayın normal dedi bu haftalarda bebekelrin beyinleri gelişmedigi için solunum olayını unuturmuş ondan olurmuş 34 haftadan sonra daha raghat olru dedi 36 haftalardada olabilir dedi ban aglamamı bol bol stresten uzak durmamı yürüyüşi yapmamı hergün bebegğimi görmemi istedi anlıcagını zçok fena oldu agla agla içim dışıma gitti 3 kere solunumu durdu diyince minnacık bedeni savaşıyor allahım evladımı ban abagışla ona brişey olursa çok fena olurum ben 12 senelik özlemim o benim

sevgili günlük
hayat çok garip . her an sana nasıl bir süpriz hazırladığnı bilemiyorsun.
bir bakıyorsun nefret ettiğin insan hayatınını en dğerlisi olmuş .
üzmemek için elindn glni yapıyyorsun
ve bir bakıyorsun en çok sevdiğim dediğin insan gün gelipte
seni en çok kıran olabiliyor.
sanırım biz insaoğlu her şey hazırlıklı olmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…