Popüler Konu Sevgili günlük...

Güzel ve mutlu günlerin olduğu gibi hayatımda kötü şeyler de oluyor günlük
Allah beterinden saklasın
Annemi dün hastaneye yatırdık ben de şimdi onun yanındayım
Dün akşam için sevdiğimle plan yapmıştık
İş yerinden bi arkadaşımıza gitmek için
İşten çıktık hep birlikte gidiyoruz ablam telefon edip annemin kötü olduğunu söyledi
Sevgilim hemen telefonu alıp napması gerektiğini anlattı
Biz yanlarına gittik annem çok şükür ki iyi
Tedbir amaçlı bir kaç gün daha burada kalacağız sadece
Böyle bi anda insanın yanında sevdiğinin olup ona destek olması ne güzelmiş
Elimi bir an bırakmadı, yüzümü hep güldürmeye çalıştı
Bu arada annemin ve ablamın da takdirini kazandı tabi
Ama bu hastane insanı ne kadar mutsuz ediyor böyle Allah kimseyi sağlıkla sınamasın inş.

günlükcüm ben 2013 sevmedim bana uğurlu gelmedi meleğim gitti biran önce geçmesini istiyorum

sevgili günlük ben geldim oglumun keyfi yerindeydi gene uyuyordu gene göremedim gözlerini

ben geldim cennet kokulumla buluştum doktoruyla konuştum çok şükür herşey yolunda dedi böyle gidersen dedi 3 hafta sonra yanında dedi yani 27 aralık oluyor bu 15 gram vermiş benim kuzum kusuyor yavrum bugün gittim yanına ömrüme aldıgım baddaniyeyi sermişler altına allahım içim bir tuaf oldu dünya sanki durdu dedim güzel kızım ömürüm sana nasip olmadı kardeşine oldu dedimiçimi bir çekesim vardıki sormayın benim küçük adamı yüzüstü yatırmışlar kolundaki katadirali çıkarmışlar yavrumun bütün kolları delik deşik kıyamam kuzuma hemşireye dedim kusmuş çok pislenmiş dedim allahım gazlı bezi yastık yapmışlar görseniz gülersiniz okadar küçükki kafası gazlı bez yastık gibi kocaman kalmış degiştirin dedim batmış allah bilir ne kadar yattı kuzucum kusmasını sordum hemşire dedi midesi bagırsaklarıda daha gelişmediginden oluyor dedi kuzuma gene oksijen vermişlerdi minnacık bedeni soyulmuştu pul pul kalp atışları ara ara iniyor aşagıya makina ötmeye başladı küvezine dokundum az oynattım geri geldi kalp atışları bilmiyorum amam yogun bakımından memnun degilim nedense ya 4 bebege 1 hemşire var biri brryerden digeri briyerden aglıyor içim acıdı bebelere bana bugün müjdeli haberi verdiler kızlar yarın güzel bir duş alın gögüslerinizi sagın öyle gelin paşam dediler nedenki dedim emişiceksiniz dedi hemşire allah demişim gözlerimdeki pırıtıyı görseydiniz 32 dişim dışarda nede seviniyorum rabbime şükürler olsun artık ogluma meme vericem okadar bekledim 23 gün sonra muradıma ericem işşallah kafama takılan lar var:44::44:
1- bebek neden kusar:44:
2-uyku aknesindenmi kalp atışı yavaşlar:44:
3-allah korusun kalbinde bri sorun ols adoktor farkederdi degilmi:44:
hemşireye dedim çok hareketliydi buraya geldi hareket yok dedim size öyle geliyor hareketli bebeginiz dedi göz muayenesi var bu hafta 450 milyonu getirin dedi bu hafta dokturu çagırıcaz dedim tamam dedim zamanını o belirlicekmiş 750 milyonda kalp için dedi zamanını ben dicem dedi eşim eve erken gelirse küçük adamıma gene gidicem yarında emişicez işşallah allahım emeklerimi boşa çıkarma ne olur 12 senelik özlemimi bana bagışla yalvarrırım sana o daha çok küçük o hasta olmasın ben olayım agzı dili yokki şuram buram agrıyor desin küçücük bedeniyle yavrum savaşıyor elimden hiç brişey gelmiyor ah paşam diyorum bunada şükürallahtan herşey diyorum ama ne biliyim kollarını gördükçe morluklarını allahım içim acıdı ona birşey olmasın diye yerimden kalkmadım ben saglıgı için yapıyorlar ama ne biliyim canım acıyor igneleri her sokuşlarında kollarına aglıyordur kuzum sag saglim bir çıkaydı şu hastaneden işte ozaman dünya benim olucak inanın bayram ilan edicem ogünü o gece hiç uyumucam 10 dakika görebiliyorum yavrumu çık diyorlar bana ozaman evime gelsin doya doya seyredicem uykummu geldi gidicem yüzümü yıkıcam gene durucam başında içime çekicem kokusunu adınla yaşa bebegim muhammet eminin

rabbim olmayanlarada tez zamanda versin inanaın aklıma geldikçe dua ediyorum

Sevgili günlük;

Hamilelik güzel gidiyor Allaha şükür ama bir de şu üzerimdeki tembellik, uyku hali gitse hiç de fena olmaz... Neyse birkaç ay daha sabredeceğiz artık, bebişimiz iyi olsun da

Bu sene de bitiyor Allahın izniyle sorunsuz problemsiz, bu senenin yarısı eşimden ayrı geçti ama ne güzeldir ki aynı senede hem eşime hem de bebişe kavuştum, Allahım dualarımı kabul etti. 2014 bize daha güzel günler getirecek buna yürekten inanıyorum

sevgili gunluk
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yillarimin hasretini verdi Rabbim sukurler olsun sukurler olsun
aglamak bu kadarmi guzel gunluk
sevinmek bukadarmi guzel gunluk
insan bukadar mi hasretine sevinir aglar gunluk
ne guzeldir Rabbim
Hz.Fatimeyi Zehraya dua etdim gunluk
ne guzeldir onun lutfu
azizi dir Allahin
meryem suresi okudum gunluk ne guzeldir vesilesi gunluk
dualarimi duydu Rabbim gunluk
gunluk cok mutluyum gunluk ne etsem hic bilmiyorum ellerim esiyor icim esiyor
bebegim gelmis
sukurler olsun sukurler olsun Allahima binlerce kez sukurler olsun

canım günlüğüm kızımla vakit geçirmekten sana yazamadım bugün anneanneyle teyzeyi uğurladık ankaraya biraz duygusala bağladım neyse yine gelirler inşaallahh yarında babanemiz geliyor kızım şuan uyuyor ona baktıkça ağlıyorum Rabbimin mucizesi inanamıyorum bazen benim mi bu diye küçücük elleri var Esila Mina'mın annelik ne güzel bir duyguymuş insan annesini şimdi daha iyi anlıyor gerçekten eskiden hep sıkılırdım anne olunca anlarsın dediklerinde şimdi ben diyorum anne oldumda anladım diye...Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu binlerce kez şükürler olsun yavrumuzu bağışladı bize sağlıkla hayırla kavuşturdu bizi.. neyse günlük o kadar duygusalımki ağlıcam nerdeyse kazıma bakayım sonra yazarım yine..

sevgili günlük sabahı zor ettim biliyormusunoglumu bugün kucagıma vericekler allahım hayaliyle agladım sevindim gece gece saga dön sola dön yatamadımki heyecandan sevinçtenrabbime bri degil binlerce şükürler olsun ogluma gidiyorum kucagıma vericekler emdiricem o minnacık bedenini kucagıma vericekler hoç heyecan bastı be günlük 3 bebegime hamile kaldım heveslerim krusagımda kaldı emzirmenin hayallerini kurarken yavrularımın cansız bedenbleriyle karşılaştım inan şuan sevinçten aglıyorum klevyenin tuşlarını puslu görüyorum ne gzüel bri mutluluktur emzirmek 12 sene dile kolay koskaca 12 sene ilşk kucagıma verdiklerinde öptüm kokladım içime çektim kokusunu emzirmeye kalkarsam kim bilir neler olur oglum muhammet minim az kaldı oglum kavuşmamıza emişmemizeben artık anneyim allahım nede güzel bri kelime

1 bebegimiz öldü eşimle eşim dedi boşver allahtan geldi allaha gitti gene olur kaldık gene 2 kişi dedi
2 bebegimizi kaybettigimizde eşim gene allahtan geldi allaha gitti be gülüm üzülme gene olur kaldık gene 2 kişi
3bebegimizi kaybettigimizde eşim gene allahtan geldi allaha gitti be canım gene olur üzülme olurmu dedi gene kaldık 2 kişi dedibiz bize yeteriz üzülme kurban oldugum o gözyaşlarına dedi
4 bebegim muhammet eminim bir kandil rüyasıyla geldi ismini bagışladı yaradanım dediki kulum sabret seni peygamber efendimizim adıyla şereflendiricem oglun olucak adını mhammet emin koyucaksın dedi rabbim rabbime şükürler olsun inanırmısın rüyamda gördügüm bebegim muhammet eminimdi işin tuafı eşim aynı hastane çıkışını almış getirmiş eve budamı tesadüftü

oglum dogdu yogun bakımda yatarken eşim beni bebegimize götrüüdü işte paşam emegimiz rabbimin emaneti dedi ve deidmki nasıl bri duygu canımd eidm eşim anlatılmaz yaşanır be gülüm dedi çok güzel bri duygu dedi ve agzımdan tek kelime çıktı artık allah nasip ederse 2 kişi degil 3 kişiyiz artık deidm halimizi görseydin be günlük salya sümük aglardın inan milleti ksıkanmak degilde imrenmek diyelim ne agladım kardeşielrimin hastane çıkışlarını hazırlarken ne öptüm ütülerken allahım kardeşlerimin oldu benimde olurmu dedim onların bebekelriyle avundum hiç kendi bebegin gibi olurmu degilmi ama artık bende bir anneyim rabbimden tek dilegim evladıma ömrü versin be günlük o çok minnacık eline almaya korkarsın biliyormusun dokyor herşey yolunda giderse 3 hafta sonra senle bebegin dedi allahım ne mutlu oldum cennet kokulum saglıklı olsunda varsın yatsın orda çenem düştü günlük ben çıkıyım ogluma gidiyorum oglumadua et olurmu onu emziriken aglamaıyım eşim videoya çekicek seyrederiz dedi

günlük ben geldim evladımı aldım kucagıma allahım o nasıl bri duyguemişmeye başladık emişemedik anca yalandı durduolsun bunada şükür epey ugraştı hemşire sonra dedi yormayalım gene emişrisinzi dedi sonra dedi üstünüzü kapamayın paşam kokunuzu alsın teninize yatırın dedi allahım aldım gögsüme yatırdım bir bakması vardı o minnacık suratını görseydin yerdineşimin suratını görseydin gülerdin allahım deidm sen benim kucagımda oglum emişmiştikya benim gössüme yatırdımya güleism geldi aranıyordu agzı burnu süt olduöyle gözlerini dikti bri bana bir babaya bakıyordu ordan çıktık eşimle oturduk hastanenin bahçesinde videosunu seyrettik hani derlerya görmemişinbri oglu olmuş çekmiş çüçüsünü koparmış benimkide o hesap4 adet baddaniyesi var yıkıcam okadar dedim hemşireler kirlisi varmı diye yok dediler şimdi ben bu hemşireleri ne yapayımkalkıyımda cicilerini yıkıyım oglumun yarın götürücem ahtım vardı demişdimki sag saglim kucagım alaıyım emişelim ıssız adam kekiyle gül böregi yapıcem hemşireler işşallah bakalım ben kaçtım günlükcan daha süt sagmam lazım

günnlüükküümm

sana cok şey yazasım varr daaa..

içimdeki sıkıntı bi defolup gitse acılıp dökülücem de ..

sıkıntılardayım

hak etmediğim halde beni üzen herkesin canı cehenneme

Belirsiz, kararsız ve sakat bir gün.. Belki bir o kadar da net; tamam ya da devam demek için..

gunlukkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak kan verdi sercen

yarin yanitlar cikicak

cok heyacanliyim gunlukcum

inan herkesden dua istiyorum

insallahhhhhh degerim yuuuuuuuuuuuuksek yuksek cikar hemen keseyide gorurum gunluk

ay bu nasil duygudur gunluk adi varmidir
vardiir vardir adi
Anne bu duygunun gunluk
Anne olmak dunyanin en guzeeeeeeeeeeeeeeel duygusu gunluk

bana dua et gunluk

yarina kadar uyuyamiyicam gunluk yaaaa

rus kizi tam 5 de dedi hemde aksam 5 de

kiz etme eyleme dedim ver su cevabi bugun vermedi

olsun bebegim 1 gun daha buyuyucek yarin anneside cok sevinicek gunluk

Anneyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rabbim bu duygunu herkese yasat tum isteyenlere nasib et aminnnnnnnnnn

herkes herkesin dostu olamaz günlük anladım....

insanlar sadece kendi derdi tasası olunca gelirlermiş sana ama senin derdin varsa arkasına bile bakmazlarmış...

işine geleni yapar gelmeyenin yapmazlarmış...

gördüm bunu, çok üzüldüm kendimi boşuna yormuşum...

artık herkes olması gerektiği yerde...

benim dostum dediklerim şükür yanımdalar...

çok üzgünüm gerçekten bundan sonra insanlara daha dikkatli yaklaşacağım...

Son düzenleme:
Merhaba günlük,
hayatıma tekrar tekrar gelip duruyor. Hic bişey olmamış gibi, umarsiz, hissiz, bencil..
Engelledim facebooktan. Msj atacak mi diye arada tedirgin oluyorum. Yaşanan onca acıdan sonra,
bana diyor ki, seni oyle cok istedim ki, Allah Kördüğüm etti beni sana..
biliyorum bir zamanlar nasıl sevdiğini. Öyle güzel bir yüreği vardı ki bir zamanlar.
Hic kiyamazdi bana.. bebek gibi severdi. Cok guzel operdi öyle içten oyle samimi idi..
birlikte yaptigimiz kahvaltilarin tadı bambaskaydi. Onla üşümek de cok güzeldi.
Eger düzgün kalmayi basarabilsydi şans verirdim yine. Ama olmaz olmamali.
onu özlüyorum. O lanet sevgisini, ellerini, kokusunu cook özlüyorum.
Ama hani demiş ya şair,
" Ne guzel olurdu yeniden başlasak
Ne yapsan en başa dönülemiyor
Ne yapıp yapıp dalı unutmalı
Rüzgârla yere düşen sarı yaprak" bizimkisi de o misal...

günllüükk.. tüm yazılanlar yani begendigim tüm yazılar bugun aklımdan gecenlerdi .. bu sayfa nasıl da içimi anlatıyo..

neyse uyumııcam işte bugun isiiyeeaannn

hiç yazmadım buraya..
ama 2014 yaklaşıyorken hadi bir yazayım dedim.
aslında neden bilmem hiç heyecan da yok, eskiden daha bir beklerdim sanki. şimdi pek umursamıyorum, hatta unutuyorum bazen. ama ben yine de duamı edicem. zaten bu sene biraz daha farklı hissettim kendimi, çocukluğa özlem duymaya başladım. 4 yaş olmasına rağmen 18 i bile özledim sanki.

neyse, bugün neden bilmem fazla sıkıldım. hafif hasta gibi oldum belki o yüzden, belki olumlama yaparken bastırdığım sıkıntılarımın, sinirimin biraz daha ortaya çıkmak istemesinden, belki sınav yaklaşırken ders çalışamamamdan belki de hepsi birden. evet sanırım hepsi..
çok şey düşünüyorum çok..
ailem, kendim, çevrem, henüz olmayan işim, okulum..
hele arkadaş çevrem, güvenemiyorum artık.. iyice güvensizleştim. samimiyetsizlikler hissediyorum.. hoş bazılarını eskiden beri hissediyordum. 8 yıllık dostluklarımı bitirdim. pek dostluğun gerekleri yoktu gibi zaten.. geleceği bilmiyorum, yumuşamayı pek istemiyorum ama olursa da artık dost demem sanırım. 2012 nin sonunda yanlış bir ilişkiyle başlayan sıkıntılar şuan da devam etmekte. biraz altüst durumu olmuş olsa da sabrımın taştığı kısım oldu aslında bir yandan da.. ilişki yanlıştı pişmanlık hissediyorum arada ama bu ilişki olmasa arkadaşlarımın yanlış tavırlarını da görmeyecektim, daha bir tanıdım.
bu yıl özellikle manevi olarak sıkıntılı bir yıl oldu.. hep derdim her insan yalnızdır aslında diye, daha da bi anladım. hatta daha bir yalnız bıraktım kendimi, kalabalıktaki yalnızlıktan daha huzurlu..
bir de işe girdim çıktım. şartları da süperdi(!), maaşımı da vermedi.. uğraştım ama bir yerde tıkandım şimdilik.
iş hayatında da ilk işimde ilk tecrübemi yaşadım yani. iş hayatı acımasız derdi patron, kendi gösterdi sağolsun.

aslında bazı şeylere gitgide alışıyorsun hayatta, kabullenmek zorundasın evet. ama ben hala diretiyorum biraz. daha da vardır yaşayacağım, göreceğim, öğreneceğim çok şey..
samimiyet yerlerde... ama umutsuz da yaşanmıyor. mecbur yaşıyoruz, elimizden geldiğince.
ve 2014 de, yeni bir başlangıç noktası olarak gördüğümüz 31 aralık 2013 saat 00:00 den itibaren herkes için, ülkemiz için daha güzel şeyler olur dilerim.

umudumun beni hiç bırakmamasını diliyorum, güç diliyorum.. insanları daha iyi tanıyabilmeyi.. doğru kararlar vermeyi, doğru yolda ilerlemeyi..
sağlık en mühimi elbet, sağlık diliyorum.. güzel hayırlı bir iş(esasında kpss), hayırlı gerçek bir dost, vakti zamanı geldiğin de ise hayırlı bir eş.. var olan sorunların düzelmesini.. düşman ve samimiyetsiz kişilerin benden ırak olmalarını..
kısaca huzur diliyorum... kendim için, ailem için, beni seven ve benim sevdiğim herkes için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…