Popüler Konu Sevgili günlük...

senden ayrılalı koskoca 20 gün oldu cennet kokulum hergün seni 10 dakika görsemde doyamıyourmki rabbim ne aşkla yaratmış senirabbime binlerce şükür cennet kokulum cünkü cennet gibi kokarsın hoş hiç kucagım alaıpta kopklayamadımki seni anca 4 kere dokunabildim oda korka korkacanım acır enfeksiyon kaparsın diye aklım çıktı sana her gelişim bri heyecan sorma annecin dünyanın yolunu geliyor seni görmeye biliyormusun bugün akşam babanla sana geldik gene keyfin yerindeydi uyuyordun okadar konuştum senle annem bak babanla ben geldim hadi uyanda bak bize dedim amam nafile uyuyordun yavrum annesinin güzeli balı çüçülüsü kurban olayın seni verene 12 senelik özlemim seni ilk gördügümde çok agladım babana sarılıp ordaki hemşirelerde fena oldu deidler neden aglıyorsun büyür küçük korkmayın deidler bende deidmki yavrum ona aglamıyourm bu bebegimi 12 senedir bekledim okadar uzak yollardan geldiki sormayın dedim kolay degil 3 bebegim cennete gitti bugünümede şükrü rabbim ne olur evladımı bana bagışla bugün babamız geldi hadi hazırlan seni küçük adama götrücem dedi teyzesinin ogluyla gittik küçük adamıma allahım bri asansörden fırlamam varmış sormayın küçük adamım uyuyordu oksijen veriyorlardı ona ve diger bebeg allahıma dua ettim bütün benim bebegim gibi olanlara şifa versin okadar tatlı hri erkekki sorma be günlük saçları kirpi gibi derlerya kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş benimki o hesap bebegimi görünce rahatladım nedenmi eşim oksijen için korkma saglıgı için dedi korkuyorum çıkınca ya bakamazsam canını acıtrımd iye aklım çıkıyor bri anne gelicekti emzirmeye eşime diyorum sen çık az ben kalayım inan bebegim annen hiç gocunmuyor okadar yagmura soguga direniyor hoş burnuda akmasa iyi olucak yarın sabah gene yollara düşücem 12-30 bebegim annen seni hergün görmese içi rahat etmez az kaldı bebegim emişmemize işşallah ozaman dünyalar benim olucak seni kucagıma vericeklerya önce koklucam seni doya doya sonra emziircem senle benim bagım ozaman olucak hoş var zaten amam seni kucagım aveirilerse nasıl ayrılıcam senden be bebegim işşallah rahat emersinde doktor ozaman devamlı emdiricen dedi sabah akşam kampmı kursam senin yattıgın hastaneye nede gzüel olur baban söz verdi sabah sen git akşam ben götürüm dedi seni 10 dakika görmesi varysa dünyaya beden bugün senden ayrılalı tekmelerini duymayalı 20 gün oldu bebegim bunada şükür annem sen iyi ol gerisi inan boş bebegim annen sabırlı beklicek babanla seni bakma annenin aglak olmasına kolay degil senin yolunu okadar beklediki sana mucizem diyor annen babanda seni ne seviyor allahım gözleirndeki ışıldıyı görsen neyse bebegim işşallah senle yarın buluşucaz rabbim ömrüne ömrü katsın bebegim saglık saat versin hayırlı evlat etsin seni işşallah az kalzı bebegim sana kavuşmamıza az daha sabretmemiz laızm galiba annecim aglsada seni beklicem sende anneyi babayı sakın üzme olurmu seni sag sgalim o hastaneden çıkarıyım işte ozaman benim bayramım olucak alsam kucagıma seni doya doya koklasam sarılsam seni emzirsem ah be günlük bunlarda zamanı gelince olur degilmi kendimi kandırmıyorum işşallah bana dua et olurmu günlük yalvarraırım bebegim sag sgalim gelsin evine okadar ihtiyacımız varki küçük adamla benim babasının duaya

Gunluuk, yuzsuzluk yapip buraya da not dusecegim musaadenle Saka gibi yahuu ben ki sezen sarkilarinin her tinisini yaz boyunca ezberlemis insan, bir anda sogudum hepsinden yeminle :)) anaaaaa hayir mi ser mi bilemedim kii ya la :)) 2 gundur suruyor bu ruh hali ve cok mutlu ya ben :))

............................................................

Son düzenleme:
az kaldı günlük çok az..
bu kez olucak inanıyorum, çok umutluyum..
umut etmek başarmanın yarısıdır değil mi başarıcam ve buraya da yazıcam biliyorum
dersin başına her oturduğumda bu kez olucak diyorum..
dua et bana günlük olur mu

Aralık-ocak-şubat artık sizi hiç sevmiyorum geçen sene dış gebeliğim bu aylarda geçtiği için bi uyusam uyansam mayıs gelse
Ah ben hala inanamıyorum içimdeki mucizeye doktorda sanki başkasının ultrasonuna bakıyorum
Her kontrolde yüreğim ağzımda oluyo,Rabbim bize bağışlasın inşallah isteyen herrkese de nasip etsin

Günlüğüm merhaba çok üşengeç oldum bu aralar yazamıyorum sana.
Ben hep yorgun hep uykulu bi ara mide bulantısından kafamı kaldıramadım.
Bir şey yiyip içemedim falan çok şükür üç gündür toparladım biraz.
Bebeğimi çok merak ediyorum en son kalp atışını gördük çok şükür
Bugünlerde yine doktora gidesim var ikili test için 11. hafta gitmem gerekiyor ama bekleyemicem sanırım.
Hala ailelere söylemedik biliyo musun? :)
Kızkardeşim gelmişti geçen bi o biliyo, annem de onu sıkıştırmış sürekli rüyasını görüyorum var mı bi şey diye :)
Yakında söyleriz herhalde
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah..

Bu arada direksiyon sınavını geçtim günlük, çok istiyordum çok şükür alabilicem ehliyeti.
Bebeğimizle arabamıza atlayıp gezeceğimiz günler de gelecek inşallah

bugün okadar güzel bri gün geçridmki sormayın allahım küçük adamıma süt götürmeye gittim 3 poşet anca oldudüştğm yollara vardım hastaneye yogun bakım ziline bastım baktım benim bebegin doktor var muayene ediyordu hazırlık yapıyolardı bebeklere doktor dışarı çıktı yanım ageldi paşam dedi nasılsınız bebegini zve diger bebekler çok şükür iyi topu topu 3 bebegimi zvar yogun bakımda neyse hemşireler deidm bebegi az kucagınıza vericekler dedi normalde yapmam amam moraliniz düzelsin diye böyle bri karar aldımd edi amam bekleyin az hemşirelerin işi var sizi çagırıcaklar dedi allahım bebegimi kucagım avericeklerdi 12 senelik özlemimi ne ka sevindim ne agladım beklerken sevinçten beni çagırıdlar içeri gelin deidler ellerinizi yıkayın bebegi kucagınıza vericez dediler bri sandelye koydular altıma kucagıma bri yastık bebegi küvezden çıkardılar havluya sardılar kucagıma verdiler o an varya dünya durdu sanki ben ve küçük adamım kaldı allahım ellerine yüzüne elledim ayaklarına kokladım oglumu alnını öptüm yavrum deidm 12 senelik özlemim hoş geldin deidm hemşire paşam yapmayın siz mutlu olun diye verdirdi erkin hoca dedi bende deidmki hemşireye inanın sevinçten aglıyorum ben bu bebegi 12 senedir bekledim acaba kucagım alaırmıyım öpermiyim koklarmıyım deidm ne agladım allah sizden razı olsun beni mutlu ettiniz dedim allahım susuturana aşk olsun oglum muhammedim anem bak benim kollarımdasın 12 sendir nerelerdeydin be oglum deidm gözleirni açtı baktı sanki beni görüyordusonra hemşire hadi yerine koyalım üşümesin annesi dedi toplasan 30 saniye yok bebegimi kucagımdan aldılar küveze koydular allahım küvezde sevmeye başladım baktım kalp atışları yavaşladı ne korktum hemşireye ne olur brişey oluyor deidm korkmayın uyku aknesi oldu böyle oluyor bebkeler dedi sonra elini küveze sokttu dokundu saga sola çevırdı çok şükür kalp atışları geri geldi yavrum allahım çok mutlu oldum ben ya rabbim olmauyanlarada nasip etsin yavrum benim annem seni beklliyor babanla merak etme kavuşmamıza emişmemize az kaldı ikiimizde sabredelim olurmu rabbim ömrüne ömür katsın küçük adamım

Tam 44 gün olmuş günlük can.
Kolumuz kanadımız kırılıp yarım kalalı 44 gün olmuş...
Nişanlım kendini toplamış numarası yapsada ben anlıyorum onun o maviş gözlerinden herşeyi.
Geceleri nasıl telefonu kapadıktan sonra hıçkırıklara boğulduğunu ve babasını nasıl özlediğini...
Evimizin reisi o artık.
Şu 4 aydır o kadar sorunlar yaşadık ki. Dilerim hepsi geçmişte kalır ve bize hayırlı kapılar açar Rabbim.
Allah herşeyin hayırlısını versin.

Sana geldim günlüğüm,
ne zaman içimden kimseyle konuşmak gelmese sana geliyorum...İçimi döküyorum evet...Eşimi yanımdan göndereli 3 saat oldu çok şükür 2 3 haftada olsa bir şekilde görüşmeye çalışıyoruz ancak, insan alışıyor yanında olmasına bir bakıyorsun yok...kala kalıyorum öylece...şu an derime odaklanıp bir şekilde düşünmemeye çalışıyorum ama yine de yokluğunu çok hissediyorum...o benim en yakın arkadaşım, sırdaşım, herşeyim...sabredeceğiz...
Şuan başkalarının hayatlarını yaşıyorum, onların ailelerinin içinde aile sıcaklığı yaşamaya çalışıyorum...canım arkadaşımın bebeği olacak dört gözle onu bekliyorum, onu seveyim diye...babamın kolu kırıldığı için bir süredir annem gelemedi buraya yılbaşında geleceklermiş belki annanemide alıp...allahtan kardeşim var yanımda canım kardeşim iyi ki varsın...biliyorum bu şehirde durmanın çok büyük nedeni benim...biraz duygusallaştım bu ara tv de ufacık saçma sapan şeylerde bile ağlamaklı oluyorum bir anda...gönlümde yüreğimde sakladığım şeyler var ve kırıldıklarım da...buraya geldim geleli bir derdin var mı iyi misin diye soranlarda var, kayınvalidem gibi ben aramazsam hiç aramayanlar da...enteresan işte herkes karşısından bekliyor demek ki bir şeyleri...ben artık tek başıma kaldım kalalı aştım bir şeyleri, emin ol eskisi kadar takmıyorum hiçbir şeyi...ben önüme bakıyorum, elimden ne geliyorsa başkaları için yapmaya çalışıyorum, mutlu ediyorum yada etmiyorum ama yapıyorum işte...
günlüğüm söz valla güzel şeylerde yazacağım buraya elbet...görüşürüz

UMUT doluydum aslın da...
gelmeni çok bekledim..hep hayal ettim...
hep umut ettim..
anne olmak için..sana kavuşmak için...

Anne olmak, umut etmek
asla vazgeçmemek
hesapsızca sevmek
sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek
her zaman yapacak işleri olmak…
dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek …
kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek …
çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek …
uykusuz geceler
sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak …
hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek
güçlü ve cesur olmak …
Anne olmak, mutluluk demektir..

yine yeni yıla ertelendi umutarım...

Nerdeyse 1 sene olucak bu yukarıdaki satırları yazalı..
şimdi okudum da,gülümsedim kendi kendime..
bitiyor 2013,geldik sonlarına..
bakıyorumda istediğim en önemli şey gerçekleşmiş emir_bebek:)
Juke değil ama sıfır başka bi arabamız oldu 55:)
bi ev kaldı,daha almadık (eee bu da nazarı olsun dimi ama)

şükür Allah'ım..bugünüme,verdiğin mucizeye,herşey için şükür..

Bırakmayacaksın değil mi beni annem Bir sen varsın yanımda bir sen asla ne olursa olsun beni yalnız bırakmazsın biliyorum. İyi olacaksın değil mi anne. Ben senin pamuk sesini duymadan melek yüzünü görmeden nasıl yaşanır bilmiyorum ki annem... Benim ufacık annecim ellerimi bırakma olur mu

Sevgili günlük,

Ben geldim uzun bi aradan sonra.
Eşim 3,5-4 aylık bir ayrılığın sonunda 10-15 güne bir aksilik olmazsa gemiden inecek inşallah
Eşimle telefon haricinde arasıra mailleşiyoruz, mailin cevabını beklemek daha heyecanlı oluyor
Geçen akşam eşime doğacak kızımızın ağzından mail attım komiklik olsun diye ama yazdıklarımı sonradan okuyunca benim komiklik yapma fikrim duygusala bağlanmış okuyunca gözyaşlarımı tutamadım Eşim ertesi sabah aradığında kızım bana minicik elleriyle mail yazmış ve okuyunca beni çok duygulandırdı dedi Yazdığım maili seninle paylaşıyorum günlükcüm

"Babacımmmm nasılsın? :)
Biz çok iyiyiz annemle beraber sallan yuvarlan gidiyoruz. Beni sorarsan çok iyiyim artık çoookta güçlüyüm annem beni artık çok rahat hissediyor. Dün elini karnına koydu ben o sırada şöööleee bir döneyim dedim yanlışlıkla karnına vurmuşum beni hemen farketti elini koydu canım kızım benim dedi :))
Sonra senden bahsetti baban gelsin onu çok özledim dedi tabiki bende özledim canım babam benim. Sen bizim için oralarda çalışıyorsun yaa Allah sana güç kuvvet sağlık sıhhat ve bizle birlikte uzuuunnn bir ömür versin. Biliyormusun baba, kızların ilk aşkları babaları olur derler, sen şimdiden benim ilk aşkımsın seni çoookkk seviyorum:)) Seni sevme konusunda annemle yarışabilirim evet çünkü ben daha çok seviyorum :) Biliyorum sende beni seveceksin hemde çok :)
Zaman biran önce geçsede size kavuşsam babacığım. Ama biliyomusun burasıda çok rahat annem bana çok iyi bakıyor yediğim önümde yemediğim arkamda bol bol yüzüyorum suda sıcacık :)))
Babacım biz bu akşam Aras abinin 1.yaş gününe gidiyoruz. Annem söyledi orda benim bisürü abilerim ablalarım olacakmış :)
Ututmadan babacığım, annem diyorki baban artık arasın sesini duyayım onu çok özledim bir de onu çok seviyorum dedi :) Seni çoook öptük babacım kendine iyi bak bize lazımsın :) "

Hedeflenen kiloya ulaşıldı !
Hayal edilen söz elbisesi büyük beğeni ile alındı! :13: Değmeyin keyfime

Seneler önce sana ne kadar sık yazardım değil mi günlük can.
O zamanlar ne nişanlım vardı hayatımda ne de evlilik planları kafamda...
Rabbim yazınca alnına kaderini,kısmetini engel olamıyor işte hiçbirşey.
Nişanlımdan önce birisi bana bu kadar sevip fedakarlıklarda bulanacağımı,
Bunca badireler atlatacağımızı söylese güler geçerdim.
Aklım bir karış havadaydı.Asiydim.Asla bir erkek için emek harcamaz en ufak sorunda çeker giderdim.
Demek ki diyorum şimdi o günler gelince aklıma hiçbirini sevmemişim.
Sevmek emekmiş.Sevmek onun gözlerine bakarken kendi gözbebeklerini görmekmiş.
Onun bir damla gözyaşında kendini boğmakmış.Sebebi olanlara kahretmekmiş.
Bana bunları öğrettiği için ona minnettarım.
İyiki karşıma çıkmış.Helali hoş olsun ona verdiğim ve ileride verecek olduğum yıllarım...
O öyle bir adam ki babasının acısı onu kor gibi yakarken,bir yandan da bana omuz verdi gözyaşlarıma ortak olmak için...
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın...

Bu saatte bu hatun ne saçmalıyor deme günlük can,
İçimden geldi.Zira çok doluyum günlerdir...Dökülüverdim sayfana

Son düzenleme:
sevgili günlük çüçülünün sana selamı vardediki teyzelerime söyle dua ettikelri için sag olsunlar varolsunlar dedi keyfi yerindeydi elhamdurillahyatıyordu küçük adamım ne yaptıysam konuştuysam çare olmadı gözlerini açamadı baksın annesine benimkiyle olan bri bebek vardı annesiyle tanıştık epey konuştuk çopk cici brti bayan deidm eşim bebekelri kertti haberin olsun ne güldü dedi babası duymasınaman dedim biz aldık gitti kızını baba ne yapsın maşşallah benim bebekten kilolu 100 gram var aralarında amam benimkinden yapılı ya boyu kısa ondan çözemedim:44::44: doktoru olumlu konuştu epey bebeginle ilgili konuştuk oksijen veriyorlardı kuzuma yüz üstü yatırmışları elleri yanda totosunu dikmiş ayaklarını kendine çekmiş sanki karnımdaki pozisyondaydıbugün 32 haftam bitiyordu be günlük 33 giricektim bunada şükür öneden buda yoktu he umutmadan 50 gram almışemişmemize az kaldı ya yarın yada yarındanda yakın işşallah babasına denk gelri işşallah eşim o anı ölümsüzleştirsin istiyorumevladımın okadar videosu varki resimleri varki amam ilk videosunu daha çok seviyorum küçük adamımın yavrum saglıklı ol işşallah allahım ömür versin sana işşallah bugün bayan elelrini yıkadı dezenfektanları sürdü eline küvezin içine soktu elinideidm noliyi bana dokundurmuyorlar o dokunuyor ne kıskandım gözleirm doldu haberiniz olsun sonra deidm paşam sende dokunursunda enfeksiyon kapar diye dokunmuyorsun emişince işşallah dokunurum bende şimdiden korkuyorum üşür diye ne yapsamda üşümese kıyamamhemşireye söyledim ne zaman kıyafetlere geçeriz diye hemşire zamanı var kendini kurtarması lazım öyle dedi saglıgı yerinde olsunda gerisi boş inan süt olsun diye evi aktara çevirdim annem dedi kızım kafayı yedisüt olsun diye yemedigim içmedigim şey kalmadı armut yemeyi düşünüyorum sütü çogaltıyormuşbakalım benim sıpaya nasıl süt olucekannem diyor sagmakla olmaz kızım emse epey gelri diyor kısmet bakalım beni neler bekliyor rabbim sütümü bol etsin işallah

Sevgili 2013
Seni pek sevmedim
En azından şu göç durumları belli olsa iyi olacak
Çok sıkıldım

2014 te güzel şeyler diliyorum herkes için

şu çarlinin çikolata fabrikası filmini izlediğimde nasıl bir yer olurdu deyip hep merak ederdim.hayallerimde olan fabrikayı bugun gezdim

dünyanın en ünlü çikolata markalarından birini gezme imkanını buldum

neyden nasıl üretiliyor fabrika müdürü bizzat gezdirip evrelerini anlattı.

ham maddesi olan kakao çekirdeğinin tadına baktık ama çook acı iyiki işleniyor ve süt şekerle karışıyor

devasa kazanların çeşmelerinden çikolata doldurup içtik

bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama az daha dursak üstüm başım saçım çikolata kokacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…