Popüler Konu Sevgili günlük...

Ah be 2013 bize neler verdin,neler aldın bir bilsen...
Babamızı aldın daha 50 gün önce ama şimdi de dünyalar tatlısı bir bebek vereceksin ailemize 2 hafta sonra...
Hayat denilen şey ne garipmiş. Ağıtlar yakarken minik bir kalp kalbimize sevinç veriyor...
Görümcem değil ablam o benim...An be an herşeyinde bendim yanında olan...
Ve doğumda da yanında olacağım. Ablamdan daha heyecanlıyım sanırım dün nstte bunu doktor bile farketti
Teyzesi nasılda heyecan yaptı diyince ablam güldü. Yengesi o bile demedi...
Buralarda okuduğum tüm kötü hikayelerden ve yaşayanların anlattıklarından o kadar korkuyordum ki acaba ben nasıl bir aileyle karşılaşacağım diye,
Allah korkularımın yersiz olduğunu gösterdi bana 2 yıldır.
Şimdilerde ben ablam ve yiğenimin peşinden koşturadurayım zaman su gibi akıp gitsin...
Bir an önce meleğimiz aramıza katılsın evimizin neşesi olsun...
Gideyim de ben biraz doğumla ilgili şeyler bakayım siteden de ablamın yanında acemilik çekmeyeyim :44:

Şaka gibi gelsede bir yıl daha bitiyo günlüüüük 10 günü gitti bile Aralığın kalan 21 günde aralıksız geçsin hemen bitsiiin 2014 gelsin sevgilim gelsin zaman ilerledikçe ve daraldıkça heyecan şimdiden başlıyo sanki bende yarıyıl tatili sonrası ne olurum bilemiyorum
Zor günlerde yanımda olan kk ailesini çok çok seviyorum günlüüük hepiniz iyiki varsınız

karnımın alt tarafı iki gündür çoook ağrıyo günlük hatta gece sancıya uyandım ama anlıktı geçti hemen daha kontrolde ayın 28inde çok merak ediyorum,çok korkuyorum

Yıllar ne cabuk geçiyor...
Hayat herkesin istediği doğrultuda gitmese de zaman su gibi akıp geçiyor,
2013 yılı herşeye rağmen güzel di... Acısı ve tatlısı ile..
fazlamı duygusal oldum ne :)
Neyse dilerim 2014 yılı herkes için sağlıklı,mutlu,huzurlu,savaşsız sevgi dolu bir yıl olsun.

canım yavrum benden ayrılalı tam tamına 26 gün oldu sanki sen dogdugun gün dünya durdu sen ve ben kaldık seni ilk kucagıma verdiklerinde ne agladım hele seni ilk gördügümde ne agladımhemşire bana aglamayın küçük olabilir ama paşam büyüyücek annesi dediginde eşime aglayan gözlerle bakıp ben ona aglamıyorum inanın sevinçten aglıyorum dedim 12 sene dile kolay koskoca 3 kayıp her seferinde bebeklerime heveslenip aldıgım kıyafetler oyuncaklar hayaller onlarla uçup gitti

bebegim muhammet eminin annecin sana hergün geliyor koskoca yolu 10 dakika için seni bir kere görmek için geliyor yagmurda yagsa havada sogusa annecin seni nasıl bıraksın orda seni görünce varya dünya benim oluyor hergün rabbime dua ediyorum bebegim lohusalıgım çıksın rabbime söz verdim senin için 2 rekat hergün şükür namazı kılıcam bugün sana geldim küçük adamım bir soguk dışarı :18:bir yagmur var sorma karla karışık allahım ne zorlandım sana gelirken annanen dediki küçük adamına gitme kızım lohusasın üşürsün hava soguk damat gelsin o gitsin dedi bende bekler küçük adamım beni dedim ama seni görmeden nasıl dururumki bugün okadar kara yagmura direndim üşüsemde geldim bebegim 3 poşet sütünü getirmeye anne sütü bitmiştir ya acıkırsa mamamı versinler dedim durdum senin için bebegim hastanenin adını koskoca görünce annnecin geliyor bebegim az kaldı kavuşmamıza dedim yogun bakıma yanına girdim elimi yıkadım dezenfekte yaptım ellerimi sana dokunmamı istedi hemşire dedim hastalık kapar vs olmaz annesi geldiginizi anlasın dedi allahım nede güzeldim bebegim ellerini tuttum dokundum vucuduna çok istedim ellerini öpüyüm öpemedim nasıl öpüyüm önümde koskoca küvez vardı inan çok agırıma gitti bugün keşke kucagıma alabilseydim seni bir kere öpebilseydim senin gene o minnacık ellerini ablam dediki paşam kucagına alman bir tarafa emzirmeye başla öyle bir bag olucakki sen bile şaşıcaksın demişti haklıydı seni emzirmeye verdiklerinde emmesende yalansanda sütümü agzıdan aldınya o bana yeter videonu hergün kaç kere seyrettigimi bir ben bir allah bilir annem kızıyor bıkmadınmı her dakika seytermekten dedi nasıl bıkıyım dedim o benim evladım allahım bir bakışın var bana bebegim sorma çok özledim o minnacık ellerini öpmeye be oglum az kaldı kavuşmamıza ama bugün anacıgın çok üzüldü aslında isteseydim bir kere küvezi açın ellerini öpüyüm deseydim izin verirlerdi belkim seni kucagım alayım hiç bırakmıcam bagrıma basıcam allahım annelik böyleymiş demek her an her dakika aklımdam çıkmıyorsun seni özlüyorum

bugün doktorun enjektörle beslettirmiş seni kah yutkunmuşsun kah yutkunamamışsın emme talimatları yapıcakmışız gene senle az kaldı bebegim az kaldı kavuşmamıza işşallah 30 gram daha almışsın elhamdurillah birde şu kusmaların olmasa gene getirdim 3 baddaniyeni kusmuşsun ellrimle yıkadım kurudular birazdan ütülücem bebegim sana baddaniye dayanmıyor almak lazım ah bebegim annecin senin için neler yapmazki sen orda ben burda koskoca 26 günherkez diyorki paşam çogu gitti azı kaldı deselerde sen gel bana anlat ana yüregimene kadar zor biliyormusun oglum küvezdesin bugün ellerini tuttum oksadım heryerini beni gördüm elimi sıktın annecim bak ben geldim dedim okadar soguktukı burnum aktı çeke çeke bir hal oldumellerni tuttumda öpemedim be ogul yarın dicem bakalım seni kucagıma vericeklermi allahım dua ette versinler oglum inan gözlerimi kapatıp seni kucagımda hayal ediyorum hayalinle avunuyorum bugünümede şükür ama gene aglama krizlerine girdim

Son düzenleme:

MRB;
Koskoca bir yıl geçicek nerdeyse AMA ben yeni sayılırım o yüzden tesadüfen yeni gördüm yazını..seni çok iyi anlıyorum aynı şeyden muzdaribim ve aynı düşüncelerdeyim aynen benim diyeceklerimi dile getirmişssin..
İNŞALLAH AMA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA 2014 BİZE UĞUR GETİRİR SEN VE BEN VE BİZ GİBİ OLANLAR VE TÜM BU DURUMDA OLANLAR..
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN

günlük sana biraz içimi dökmeye geldim...
hem biraz 2013'ün kritiğini yapayım..
bu yıl benim ömrümdeki en berbat yıldı günlük..
doğmasına yalnızca iki hafta kalan yeğenimi kaybettik, babaannemi kaybettik...
ailemden en önemli iki kişiyi kaybettim...
bir de hemen arkasından anneme üzülüyoruz..
yarın annem ameliyat olacak günlük..
Allah'a şükür erken görüldüğü için çok şanslıyız küçük bir operasyon olacak ama çok korkuyoruz yine de..
bir de bunun üstüne ablam nakil olacak günlük..
tahlilleri yapılıyo, diyalize giriyo şu an..
Allah'ım tez vakitte üzerimizden kara bulutları dağıtsın inşallah..
2013'ü hatırlamak bile istemeyeceğim 1 ocakta buna eminim...
günlükdaşlarımdan dualarını eksik etmemelerini istiyorum günlük..
sana güzel haberlerle geleceğim inşallah...

gunluk
bak sercen aldi kan degeri cikdi gunluk 247 degerim insallah kat kat katlanir

bugun bayramdi bizde
bugun yeniden dogdum

tum sulale bildi gunluk

bebegim geliyor
evladim geliyor

Rabbime sukurler olsun gunluk
esim herkese ben de baba oldum yazdi

ay kocisim oyle deme bende 8 a sonra baba olucam de dedim

ben boyle derim dedi varmi yan bakan dedi

ay gunluk Allaha nekadar sukurler etsem az inan

ben bugunleri hic yasamam diye dusunurken tum gun aglarken
Yaradanim yaratdi bizler icin OL dedi

mucize
mucize gunluk

Elhemdulillah Subhanallah Hamd olsun Rabbime... gunluk
(Rabbim tum isteyenlere nasib et amin)

Son düzenleme:
kISA VE ÖZ GÜNLÜK
İNSAN BİR GÜNDE HEM SEVİNİP HEM ÜZÜLEBİLİRMİŞ.

BUGÜNEDE ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH

GÜNLÜKCAN YARIN YENİ İŞ,YENİ İŞ ARKADASLARI VE İLK GÜNÜM İNSALLAH HERSEY GÜZEL OLUR ARKADASLARIM İYİ OLUR VE İŞYERİMDE MUTLU OLURUM İNSALLAH,HAYIRLI OLSUN İNSALLAH.ÖNCE RAHATTIM GÜNLÜKCAN SİMDİ ESKİSİ KADAR GEC YATAMIYCAM ERKEN UYANCAM ve eskisi kadar sık giremiycem kk ya İNSALLAH ALISIRIM VE SEVERİM KIZLARIDA İŞ YERİMİDEİNSALLAH

SANA GÜZEL HABERLERLE GELİRİM İNSALLAH AMİN AMİN AMİNhadi ben yattım tatlı uykular herkeseeee

Son düzenleme:
Bugün gebeliğimin 15.haftasının içine girmiş bulunuyorum günlük,hayal gibi hala inanamıyorum...
Rahim boyum 12 haftada 32mmdi doktor dikişe gerek yok dedi ama sıkı takip yapıcak,devamlı yatıp dinleniyorum
Yine de korkuyorum günlük şu rahim şeklinden dolayı 30 haftadan önce gelmesin kuzu
Bikaç bişeyy aldım bebeğe kıyafet falan ama artık almamaya karar verdim
Bi 30ları görelim hepsini topluca alırız inşallah
Allah'ım nolurr emanetini koru emanetin sana emanet yüce Rabbimm

Sevgili gunluk sana yazmayali uzun zaman oldu..Bu arada ben anne oldum gunlukcum)allhima sukurler olsun sonsuz sukurler...su an melegim yanimda uyuyor o kadar masum ki o kadar tarifsiz bir sey ki...allhim uzun ömurler versin prensesime...Alllahim isteyen herkese nasip etsin insallh..El acip yalvaran kimsenin duasini geri cevirmesin..Hayat simdi basladibizim icin:))))

Günlükcan...

Çocukken bir oyuncağı çok istediğimizde annelerimize naz yapardık, almazsa küserdik hatta ağlama numarası yapardık :)
Geç de olsa, beklemişte olsak bir şekilde bizim olurdu o oyuncaklar...

Peki şimdi ben hayata naz yapsam, küssem, ağlasam onu bana getirir mi ? :85:

sevgili günlük
kar yağdı bugün öyle güzel ki.
okullarda tatil oldu üstelik

ve yine her zaman ki ne yapacağını karar vermeyen ben varım
ALLAH bana öyle güzel şeyler vermiş ki
yolarım öyl güzel insanlarla kesismiş ki..
peki ben ne yapıyorum ? nankörlük!!!
artık daha az nankör olmak istiyorum günlük,daha az ve hatta hiç.

bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

ömrümüzün sonuna kadar her dogum gününde birlikte olalım insallah...sağlık başarı mutluluk hersey seninle olsun..sende benimle..
günlükcan bugün dogum günü pamugumunAllah bir ömür beraber dogum gününü kutlamayı nasip etsin insallah.bu arada bugün itibariyle 8.ayımızıda tamamladıkAllaha sükürsana hep güzel seyleri yazmayı nasip etsin Allahım amin.yarın ilk iş günüm erken uyancam bakalım yarın nasıl gecicek insallah hersey güzel olur bugün cok yoruldum

tatlı uykular günlükcan

Son düzenleme:
Merhaba günlük.
Herkes 2013ten ve 2014ten dem vurmuş. Ben de o niyetle yazmaya geldim zaten.
Bu yil benim icin umut doluydu. Cok dua ettim guzellikler getirsin diye, acilarim silinsin istedim.
o lanet sevgiliden kurulmayi cok istedim, ailemde huzur istedim. Kazık yememek, az da olsa insanin yalniz olmadığını bilmek görmek istedim,
boyle oldukça da battim battim ve battim. Gene guvenmiyorum. Kalbim taslasiyor.. insanliktan cikmam umarim.Baska birini sevmekten korkarken sevdim, dualarimdaki kişi gibiydi fiziksel olarak da dahi.
hic sevgisili olsun istemezdim mesela olmamıştı da.bayagi sevdim karşılıksız, hala da devam ediyor.
Ama nasip olmadi. Belki de hayir zannettigimiz sey şerdir diyerek olmamasına sukrediyorum..
hayatima türlü guzellikler katmış, ama türlü b.k da katmış bir dostum var. Bugün yaşattığı anlamsız maddi gerginlikle
ondan tiksiniyorum. Bu kadar bi insan kinanmaz, bu kadar elestirilmez. Yav dogmamis bebeğe don bicmek gibi,
olmamis eşime(!) Laf ediyor. O derece kıt bi adam. Cok da güzel bi işi olacak mezun olunca ama ondaki eseklik baki kalacak.
Niye çekiyorum diyorum bazen, ama hayatimda çıkmasının da bi zamanı var. Zayifim su an.
kendimde degilim. Ayni bolumdeyiz, son senem. Mezuniyet zaten sekteye uğradı. Daha fazla ugramasin.
Kendime yapacagim kotuluklerin en güzelini(!) Seçtim yani simdilik.
neyse 2014e ayni umutlarla girmiyorum. Bir şey beklemiyorum. Hayırlısı olsun sadece ne diyelim.
hani o bahsettikleri bir soz var ya, her kışın sonu bahar, yok karanliklardan sonra aydınlık falan.
gram inanmıyorum ve de okudukça canımı sıkıyor bu cümleler. Bi yerlerde mutluluk varsa var, ben de yok ama söyleyeyim.
Bi tek kendime saygim kaldi, onu koruyorum başka da bir şeyim yok.
Iyi geceler günlük. Yazmak ii geldi

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,
Bugün çok hastayım, sabah bir boğaz ağrısıyla uyandım. Geçmek bilmiyor bir türlü.

gunluk bugun doktorumla konustum
sol kasigim agriyor dedim
git usg ye baktir dedi
dis gebelik ola bilir dedi
cok uzuldum gunluk agladim dua etdim

ama simdi iyiyim
yarin gidicem bebegimi gormeye
bebegim annesinin gobusunde ben inaniyorum gunluk
sercen yarin yine kan vericek gunluk
insallah kat kat artmisdir degerim

bebegimi Rabbim korusun amin gunluk
o benim daha 3-4 gunluk mucizem
8.5 ay annesinden siki tutunsun insallah bebegim amin
yarin sana yazicam gunluk
arkadaslarinnan rica et bana dua etsinler bebegim iyi olsun nolur
insallah vakti gelince sagsalim kucagima alayim evladimi amin
gunluk

bugünede Allaha sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

günlük mutlu degilim iş yerimi sevmedim ısınamadım öyle sap gibi oturdum sadece.alısamadım.ortada kaldım resmen.ben 3 yıl nasıl dayanıcam.cok safım iyi niyetliyim ben korkuyorum günlük insanlardan herkes bir degil herkes iyi niyetli degil.kötüler benden uzak dursun iyiler beni bulsun lütfen Allahım.eski iş yerimi ve arkadaslarımı özledik büyük sehirin insanını sevmedim günlüksevdigime kavusmak istiyorum ve bebeklerime bana mutluluk getirsinler nolur Allahım cok beklemiyim cocuklarıma kavusayım hemen.benim tesellim mutluluk kaynagım olsunlar.nolur Allahım .sevdigimide özlüyorum oda benim en büyük tesellim ve yardımcım.beni hiç bırakma hep yanımda ol pamugum sensiz öksüzüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…