canım yavrum benden ayrılalı tam tamına 26 gün oldu
sanki sen dogdugun gün dünya durdu sen ve ben kaldık
seni ilk kucagıma verdiklerinde ne agladım hele seni ilk gördügümde ne agladım
hemşire bana aglamayın küçük olabilir ama paşam büyüyücek annesi dediginde eşime aglayan gözlerle bakıp ben ona aglamıyorum inanın sevinçten aglıyorum dedim 12 sene dile kolay koskoca 3 kayıp her seferinde bebeklerime heveslenip aldıgım kıyafetler oyuncaklar hayaller onlarla uçup gitti
bebegim muhammet eminin
annecin sana hergün geliyor koskoca yolu 10 dakika için seni bir kere görmek için geliyor yagmurda yagsa havada sogusa annecin seni nasıl bıraksın orda
seni görünce varya dünya benim oluyor hergün rabbime dua ediyorum bebegim lohusalıgım çıksın rabbime söz verdim senin için 2 rekat hergün şükür namazı kılıcam
bugün sana geldim küçük adamım bir soguk dışarı :18:bir yagmur var sorma karla karışık allahım ne zorlandım sana gelirken annanen dediki küçük adamına gitme kızım lohusasın üşürsün hava soguk damat gelsin o gitsin dedi bende bekler küçük adamım beni dedim
ama seni görmeden nasıl dururumki
bugün okadar kara yagmura direndim üşüsemde geldim bebegim 3 poşet sütünü getirmeye anne sütü bitmiştir ya acıkırsa mamamı versinler dedim durdum
senin için bebegim hastanenin adını koskoca görünce annnecin geliyor bebegim az kaldı kavuşmamıza dedim yogun bakıma yanına girdim elimi yıkadım dezenfekte yaptım ellerimi sana dokunmamı istedi hemşire dedim hastalık kapar vs olmaz annesi geldiginizi anlasın dedi allahım nede güzeldim bebegim ellerini tuttum dokundum vucuduna çok istedim ellerini öpüyüm öpemedim
nasıl öpüyüm önümde koskoca küvez vardı inan çok agırıma gitti
bugün keşke kucagıma alabilseydim seni bir kere öpebilseydim senin gene o minnacık ellerini
ablam dediki paşam kucagına alman bir tarafa emzirmeye başla öyle bir bag olucakki sen bile şaşıcaksın demişti haklıydı
seni emzirmeye verdiklerinde emmesende yalansanda sütümü agzıdan aldınya o bana yeter videonu hergün kaç kere seyrettigimi bir ben bir allah bilir
annem kızıyor bıkmadınmı her dakika seytermekten dedi nasıl bıkıyım dedim o benim evladım allahım bir bakışın var bana bebegim sorma çok özledim o minnacık ellerini öpmeye be oglum az kaldı kavuşmamıza ama bugün anacıgın çok üzüldü aslında isteseydim bir kere küvezi açın ellerini öpüyüm deseydim izin verirlerdi belkim seni kucagım alayım hiç bırakmıcam bagrıma basıcam allahım annelik böyleymiş demek her an her dakika aklımdam çıkmıyorsun seni özlüyorum
bugün doktorun enjektörle beslettirmiş seni kah yutkunmuşsun kah yutkunamamışsın
emme talimatları yapıcakmışız gene senle az kaldı bebegim az kaldı kavuşmamıza işşallah 30 gram daha almışsın elhamdurillah
birde şu kusmaların olmasa gene getirdim 3 baddaniyeni kusmuşsun ellrimle yıkadım kurudular birazdan ütülücem bebegim sana baddaniye dayanmıyor almak lazım
ah bebegim annecin senin için neler yapmazki sen orda ben burda koskoca 26 gün
herkez diyorki paşam çogu gitti azı kaldı deselerde sen gel bana anlat ana yüregime
ne kadar zor biliyormusun oglum küvezdesin bugün ellerini tuttum oksadım heryerini beni gördüm elimi sıktın annecim bak ben geldim dedim okadar soguktukı burnum aktı çeke çeke bir hal oldum
ellerni tuttumda öpemedim be ogul
yarın dicem bakalım seni kucagıma vericeklermi allahım dua ette versinler oglum inan gözlerimi kapatıp seni kucagımda hayal ediyorum hayalinle avunuyorum
bugünümede şükür ama gene aglama krizlerine girdim