Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün akşam kanamam oldu fazla uzun sürmedi doktor yarın gel bakalım dedi 10 bucuk randevum
İnşallah iyidir...

Ahhh gunluk ahhh bende bugun duygularimi yaziyim 5 senelik evliyim bebek hasretiyle yanip tutusuyorum herkes dogumdan konusunca basimi one egip oylece kaliyorum cok kotu duyguymus gunluk esimin yuzune baktikca keske benle evlenmeseydi belki cocugu olurdu diyorum agliyorum dualar ediyorum hayat cok zor

Gel bebegim annesinin kuzusu gel hasretimi bitir icimde yanan atesimi sondur senin icin baban ve ben ne xorluklar cektik yinede gelmedim annm gel seni emziriyim kucagimda uyutuyum kokunu icime cekeyim neolur gel artik gellll

ben evet desem şu an evlenecek bir adam var günnüş...ama ben yapamıyorum...bak göz göre göre uzak ve zor olanı seçiyorum...hayatımda ilk defa kalbimi dinleyerek karar alacağım...öncelikle aklım derdim ama...ben duygu insanıyım...diğer taraftan anneannem 26 yaşındaki benden ümit kesmiş,konu komşu o evde kaldı diyormuş...kardeşimi evlendireceklermiş...ha ha ha

Ben geldim pamugum nasilsin? Yogun günler geciriyorum ben pambikim

Yine fenalardayim ki ben :26: Düsündükce gogus kafasi daraliyor sanki nefes almaya adam gibi düsünmeye ihtiyacim var, daraliyorum.

Kariyerimle, isimle ilgili, özel hayatimi, is hayatimi ve hatta okul hayatimi etkileyecek bir karar asamasindayim. Bana sunulan is teklifi ne kadar cazip olsada en dogru karari vermek icin dua ediyor Rabbimden hayirlisini diliyorum. Ben ki her zaman konu ne olursa olsun karar vermekte cok zorlanan biriyim. Yinede zaman zaman ne kadar daralsamda Rabbime sükür bugüne kadar verdigim hicbir karardan pisman olmadim. Hepside ben ben yapan seylerdir.

Özledim be, Istanbulu, Deniz kokusunu, okul ve is hayatimdan siyrilip kafami dinlemeyi, kuzucuklarimi özledim ki ben Ama hepsine - kuzucuklar haric - mart ayinda kavusacagim insAllah. Su okul su sinavlar bi bitse Rabbimin izniyle üzerimden koca bir yük kalkicak artik cok agir gelmeye basladi, ne icin yaptigimi bildigim halde, artik ne ilk zamanlar gibi gücüm nede istegim kaldi ama insAllah biticek o diplomayi alacagim. Hayata hicbir zaman hicbir konuda sansli olupta avuclarma düsmemistir isteklerim, hayalerim hep gerceklestirmek icin sabretmek, emek vermek tirnaklarimi kaziyarak ulasmak zorundayim. Iyide böyle sanirim. Neyse uzatim.

2013 malesef pek sevemedim gerci 2013 ne yapsin bu da demi ama?! Cok sey aldi görütürdü benden umarim 2014 cok daha güzel gecer. 2013 is olsun ask olsun hayatimda yeni yeni tecrübeler, acilar degisiklikler gerceklesti iyi veya kötü umarim 2014 yasayacagim degisiklikler bana cok daha fazla mutluluk ve huzur getirir.

Bu aralar cok isterdim aynen görmek istemediklerimize gözlerimizi kapatigimiz gibi hissetmek istemediklerimizede yüregimizi kapatabilmeyi ne cok isterdim bunu ah keske ama olmuyor iste. Hissedilen hissediliyor. Rabbim yüregimizi bos insanlarla oyalamasin doldurmasin insAllah pamugum

Neyse ben kacar umarim bu yil bitmeden daha gelilrim sana artik eskisi gibi ugramiyorum biliyorum farkindasin ama gelmiyorki icimden yazmak.

Daha 3 bucuk aylık hamileyim bugün ultrasonda rahimde kasılma çıktı ondan olmuş lekelenme
Ama kaç gündür taş gibiydi göbek ondanmış demekki
Daha şimdiden böyleyse ben nasıl tutucam bu bebeği 32 de gelse razıyım inan
Offffff çok stresliyim ya giderse bebişim
Nasıl geçicek günler bilmiyorum bi de bi hafta yatak istirahati aldık
2 hafta sonra tekrar gitçez kilosunu ölçücekmiş
Bugün ne boyunu ölçtü ne bişey bende merak ediyodum

çağın hastalıklarından biri bizi vurdu yıl bitmeden..
dilerim annemde bir şey çıkmaz..
benim de çokça baş ağrılarım oluyor bu aralar...

Son düzenleme:
O kadar içine attı ki nişanlım herşeyi dün gece mide spazmı geçirdi günlük can...
Tümgün başındaydım bugün. Yarın ve öbür gün de gideceğim...
Biliyorum o ailemizi üzmemek adına herşeyi kendi içinde yaşıyor ama nereye kadar?
En yakını olan bana bile zar zor döküyor içini 2 aydır.
Babacım emanetine iyi mi bakamıyorum acaba ben?
O kadar üstüne titriyorum,bağırınca susuyorum.
Bir dediğini iki etmiyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum...
Allah'ım sen nişanlıma ve sevdiklerimize sahip çık,koru,kolla...
Sana emanetiz Rabbim

gunluk herkese yazdim bir sana yazamadim
bugun gitdim doktora keseyi gorduk sukurler olsun

gunluk ustden bakti gormedi aman Allahim yikildim
sonra altdan bakti var dedi
nasil agladim yaaaa

canim esimde yanimdaydi
ikimizde gorduk nokta kadar birseydi bebegim

benim de rahimde kasilma var gunluk
ilac yazdi mutlaka icmeliyim
bebegim kucuk henuz 3-4 hafta dedi

1 hafta geriden geliyor dedi
cok endiseliyim bu sozlerine gore
cok yatmaliyim agir birsey kaldirmak filan olmaz katiyyen
bebegim yeni tutunmus annesinin rahmine
2 hafta sonra yine gel dedi bebegimi gormeye yine gidicem insallah hersey yolunda olar ya Rabbim sana siginiyorum minigimi koru yalvaririm
insallah Rabbim sagsalim kucagima alacagim gunleride nasib etsin gunluk amin sende de amin
boyle gunluk
insallah sana hep guzel haberler yazarim gunluyum amin insalllah

Turkiye'ye gitmeme 3 haftadan daha az kaldi. Zaman yaklastikca daha da heyecanlanip sabirsizlaniyorum. Bekle beni Istanbulum, asik oldugum sehir, ve ozledigim insanlar, ben geliyorum.

Günlükcüm etrafımdaki gereksiz insanlar bu ara oldukça canımı sıkıyo ben dikkate almadıkça kendini gözümüze sokmak için uğraşıyo sanki yaaa

Günlük ben geldim
Bugün doktor kontrolümüz vardı :94: Kızımı bıdığımı gördüm top gibi burnu vardı
Bizim zilli nazlı olacak galiba çünkü elini sürekli yüzüne götürüyordu doktorumuzda çek kız elini dedi
22+1 günlük olduk artık kızım 423 gr olmuş herşey yolunda sağlıklı bir bebek erken doğum riskimiz yok dedi doktorumuz
Ayrıca şeker yüklemesi, kan, idrar ve hormon tahlillerimiz yapıldı hiçbir problemimiz yok herşey normal çıktı şükürler olsun
Canım kızım, ben ve baban seni kucağımıza alacağımız günleri iple çekiyoruz sağ salim ulaştırsın Rabbim bizi o günlere inşallah

Darısı olmayanların başına, Allah bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallah

ben geldim 2 gündür oglumla emişiyoruzallahım nazarlardan saklasın rabbim bu nasıl bir saadet sana şükürler olsun oglumu bana bagışladıgın içineşime bugün diyorumki allahım yeni dogmuş taylar gibi kırlarda kosasım varseni tutan yok dedi eşim allahım tutmayın beni dedim allahım çok hoşuma gitti inan evladım dün az emdi bugün öylen gittim epey emdi sonra dediler annesi üşümesin küveze koyalım benden ayrıldı kıyameti kopardı ne agladı yogun bakımdan çıkarken sesi orayı inletti hemşireye dedim aglıyor ama oda normal paşam dedi senden ayrıldıya birde kokunu duyunca böyle oluyor dedi ay kıyamambugünde babamızla gene gittik emzirmeye 4 kere çekti çekmedi emmedi beni ona çok üzüldüm bebegi kucagıma verdiklerinde agzında süt vardı günahları boyunlarına kesin biberonla beslemişleryoksa beni neden emmesinallahım saatler bitmedi bugün yarın gene gidicem bundan sonra böyle sabah akşam paşa yollardaşimdi çıkmam lazım süt saatim geldi bebege süt lazım sonra görüşürüz olurmu

çok mutluyum çok rabbim olmayanlarada tez zamanda versin işşallah

Son düzenleme:
Uzun süredir iş yerinde huzursuzluklar vardı
Alt üst ilişkileri artık o kadar çok hissedilmeye başladı ki
İşimden, iş yerimden bi anda soğudum
Artık sabah kalkıp oraya gitmek, o insanların yüzünü görmek bile sinir ediyor beni
Neyse ki sevdiğim var.. Arkadaştan yakın dostum dediğim insanlar da var yanımda yoksa hiç çekilmezdi
Bi kaç gün önce kendimi o kişinin karşısında o kadar küçük, o kadar ezik hissettim ki
Daha çok okumadığıma, daha üst seviyelerde olmadığıma bin pişman oldum
Ve o gün onun odasından çıktığımda sinirden titriyordum
Oturdum ve dedim ki ben kpssye hazırlanacağım
Böyle kaderime razı olup olduğum yerde saymayacağım
O gün iş çıkışını bile beklemeden öğle arası arkadaşımla gidip dershaneye kayıt yaptırdım
Biraz geç başlayacağım, geriden katılacağım ama olsun
Durup boş boş oturmaktan iyidir dimi
Bu aldığım karara sevgilim de çok sevindi.. Benim böyle hırslı olmam çok hoşuna gitti
Eee her erkek karşısında güçlü bi kadın ister dimi
Güçlü olup olmamam tartışılır ama uzun zaman sonra kendim için bişeyler yapmam beni çok mutlu etti
Sonucu nolur, sonuca varana kadar neler yaşarım bilmiyorum :26: ama zamanımı boşa geçirmek istemedim işte
Çok çalışmam lazım çoooookkk...

Aslında iş yerinde benden üstte olanlara baktıkça okumanın da tam anlamıyla bir çözüm olduğunu düşünmüyorum
O kadar insanlık dışılar ki gözümde.. Yazık inan acıyorum onlara..
Neyse ki henüz, soğukkanlılığımı ve sessizliğimi koruyorum..

Anne olmama 5 gün kaldı.

Hamileliğimin son 1,5 ayında fazla büyüyemedin annecim...

Doktor teyzen seni erken alıcak... 2 kilo bile değilsin tam. Ama anne yüreği işte 2 kilo bebeğim doğacak diyorum....

Sen iyi ol yeter ki annecim..

Güzel kızım; sarı şekerim..

Ciğerlerin gelişmiş nasıl nefes alıp veriyordun.

Küvöze konulmayacakmışsınbüyük ihtimal. Acil bişi olursa konacakmışsın.

Dışarı çıkmak için sabırsızlandığın çok belli...

Sen doğda ben sana kilocukları aldırırım.

Allah ım sen yardım et. Benim gibi olanlara. Amin.

Son düzenleme:
az önce beni sevecek beni mutlu edecek bir evetimle dünyası değişecek,dünyamı değiştirecek bir adamı reddettim...ben onu mutsuz ettim Rabbim sen onu tez sevindir....ve Rabbim...zor ve uzak olanla bir yola girdim...Rabbim hayra çevir ve nasip et...Onla nikah masasına gitsin yolumuz ve sonsuza dek mutlu olalım...artık denemelerle kendimi de başkasını da üzmeyim...Rabbim kurabiyemi bana,beni kurabiyeme yaz ve bizi kavuştur...

inci61inci benim bebegim dogdugunda 1 kilo 95 gramdı 920 kadar düştü ondamn ayrılalı 31 gün oldu seviniyordum yılbasından önce benle diye amam yılbasını geçicek allah şükrü saglıklı amma onu ilk gördügümde makinalara baglı heryerinde kaplolar var hoş şimdide bazeı yerlerinde var amam olsun şükredelim kardeşim beterin beteri var inan benim oglumu görseydim kahrolurdun ne aglaıdm başında buraya resimelrini koysam korkasın allahım kzına sarı şekerine benimde küçük adamına ömrü versin çok zor prametüre annesi olmak şimdi erken dohgum etmeseydim oglum 33+2 amam olmadı suyum geldigi için malesef dogum ettim allahım acılarını göstermeisn işşallah evlatlarımızın

günnlükcan ben öylen 1 ile akşam 10 ile oglumun yanın agidiyom emzirmeye hoş öylen emiyor akşam emmiyor sütüm yok zaten çekip duruyor hemşireye doyuyormudur deyince korkmayın paşam biz takviye ediyoruz dediler küçük adamım dün çok agladı beni emerkek allahım okadar küçükki korkuyorum briyerlerini acıtırım diye evladıma kavuşmam az kaldı be günlük 31 gün geçti ama gel bana sorartık emişmeyede başladıkya allahım şimdi hiç bırakasım yok yavrum emicek diye kaç takla atıyorum bri bilsen bride çok sinrili ee biberonla besleniyorya ben yokken ona çabuk geliyor beni emerken eepy yoruluyor dün ne agladı sinrilendi süt yok diye eşimde bende bri gülme varmış allahım sesimni duydum oglanın çok yanık sesli olucek sıpam kıyafetlerini ütüleidm herşeyini hazırlaıdm eksigimiz çok şey var ama olsun canı içinde olsun alırım bugün 12 yollara üdşerim hastanenin güvenlikçileriyle akraba çıkıcem yakındayılbasında oglumla olurum deidm amam doktor yılbasından sonra paşam dedi 2 sonra geliceksin sonra 15 günde bri sonra ayda bri dedi arayı öyle açıcaz dedi allahım korkuyourm bebek küçük ben nasıl bakıcam o bebege adam kocagın aalmaktar korkuyor 1.5 kilo bile yokne olucak benim bu paşanın hali bebegime hediyeler geliyor kkdaki arkadaşlarda korgolar bana çalışıyor okadar çokki küçük adamımın hayranlarıeksigimiz epey var banyo asseasaurları biberon setleri kremler vs bebek arabası beşşigi yok araba koltugu gibi koltuk istiyorum oda yok bakalım çıksmadan almak koymak laızm eve allahım olmayanlaarada nasipe tsin tez zamanda işallah

sevgili arkadaşlar ben bu satırları yazarken sizlerin muhtemelen totolarınızda pireler uçuşuyorgece saat 04-30 olmuş ben süt sagmaya kalktımaklıma brası geldi bakın kıymetinizi bilin sizleri bu saate bile yanlız bırakmayan paşanız yazıyoryatın anasını saten şurda olucaktınızki 2 lafın belini kıralım amam nerdeanca yatın oysa bu saatlerde uyanmak pahabiçilemezinsan zombi gibi oluyorah anasını satem bugün bebegime gittim allahım memeyi aldı tutu öyle baktı gülme geldi sesli hemşirede benle gülüyor hadi oglum emişelim bak gene biberona talim edicen geldigime deysin dediysemde ne kadar dil döktüysemde nafilehemşireye bu beni emdikten sonra ilk gün 10 2 gün 20 gram verdi etti size 30 gram dedim üzüldügümü dile getriidm oda ne üzülüyorsunuz paşam bakın sırf sizin bebeginzi degil kaç anne var onlarınkide veriyor dedibirde işin komigi 4 arkadaşız 5 arkadaşız 4 kişi emziriyor aynı saatte sırayla hepimizi alıyorlar sen curcunaya bakherkezin hayat hikayesi ayrı ya
1 annenin bebegi ikizmiş 1 kızı 2 kilo diger kızı yatan yanı 1.5 kilo küvezde yatıyor
2 annenin bebegi sarılık olmuş yatıyor gününün bebegi
3 annenin bebegi benim gibi 28+5 suyu gelmiş yatıyor
4 annenin bebegi 4 oglan kadının 4 adet oglu oomuş ilki 7 aylık 2 bebegi 6-5 aylık 3 bebegi 6 aylık vefat etmiş karnında hanım hafada 3 kere diyalize giriyor bebegi zayıf annenden dolayı ve oksijen alıyor makinalara baglı allahım ömür versin hepsinede hepsizde çok zor
benim bebekte biliyorsunuz suyu geldi 32 gündür kuzucugumdan ayrıyımbugün ne canımı acıttı küveze koydu hemşire yüz üstü yatırdı yavrum agzıyla arandı durdu yeri dedim hemşire hanım versenizde emzirsem tam uyandı aranıyor öyle dedi annesi efor çok sarfetti ben onu sonra doyurucam çıtçıtlı badı almıştım allahım kocaman olmuş yemiş oglanı boyu bugün 2 adet tulum aldım kıyafetlerini ayarladım bıraktım işşallah onları giydirilerelleiklerle çoraplarda var takmıyorlar sinir oldum ya neden istedinizki takmıcaksanızbu arad bomba bri laf geliyor benden kulakları açın iyi dinleyin olurda dikişinzi varsa karnınıza bebeginzi varsa aman diyim tutum düşmesin çünkü okadar komik brişey anlatıcakmı gülüceksiniz
annemle aramda diyolok geçti aynı şu
annem kızım saat kaç oldu nerde kaldın merak ettim
ben anne kusura bakma hastaneden tulum istediler bulana kadar canım çıktı anca geldim
annem bakıyım ne aldın
benanne bu 2 tulumu aldım ne zormuş prametüre kıyafet bulmak istedigin yok
annem kııyafeti görüyor annem agzından çıkan kelimeye dikkat edin kaç tl verdin 2 tuluma 50 anne yan yatma yastıgıyla 60 geldi ucuz buldum aldım ne yapayım ihtiyaçannemdeki tepkiye bakın siz düşünür önce sesi çıkmaz ah kızım bu tulumları neden bu kadar küçük aldınki okadar para vermişsin biraz büyük alaydın keşke
benbendeki tepki aynen bu yeminleanne adı üstünde prametüre ne büyük alıcam ben küçügünü bulana kadar anam agladı dedim amam bende bri gülme varmış aklım ageldikçe biraz büyügünü alaydın sonrada giyerdi zamane insanı
annem ne güüyosun kız ayaga kaldırma beni lohusa demen yaşın abakmam döverim seni
olay bu nerden bakarsan bak nerden turatsan tut gülme garantiilahi anne sen çok yaşa hemi okadarda gzüel söylüyorki allahım aklım ageldikçe güleism geliyor

Çok korkuyorum günlük...

Hüzünlüyüm...

Beni neler beklediğini bilmiyorum...

Üstesinden gelebilcek miyim herşeyin onuda bilmiyorum...

Tümgün ablamlaydım günlük can...
Doktora gittik doktor amcamız haftaya bugüne gün verdi.
Geliyor bebişimiz
Haftaya bu saatlerde miniğimizle beraber olacağız.
Ablamın yanında tabiki de ben olacağım ve yiyeceğim o miniği
İlaç gibi geleceksin sen bize prensesim.
Dayısının yeni aşkı,yengesinin gözbebeği...
Tüm bu koşturmaca ve yorulmalarımıza değersin sen.
Annen seni karnında tutmak için ne çok çabaladı bir bilsen...

gunluk
cok merak icindeyim nedenmi
benim burda tanisdigim bir arkadasim var deniz_yy
cok iyi arkadas olduk biz skaypla gorustuk cok dertlesdik cok sevdiyim biri canim arkadasim
gecen ay hamile kaldi bana cok dua etdi
o benim birtanecik arkadasim
ama 15 gun olur heralde hic birsey yazmiyor

fecbooknan yazdim bugun yine cevap yok
girmiyorlar ne ora ne bura
cok endiseliyim onun icin gunluk

insallah iyidir arkadasim
cok ozluyorumda
inan ya cildiricam

neden bu kizdan bir haber yok
hergun girib sayfasina bakiyorum ama yok en son giris tarihi 30.11.2013 yaziyor
hic boyle yapmazdi gunluk noldu acaba hergun yazisirdik birbirimizle konusurduk
halbuki ilk ona soyluyucekdim hamileyim diye

cunki ben hamile kalamiyordum diye cok uzuluyordu arkadasim
nolur gelsin gunluk yaaaaaaaaa

nolur sesimi duysunda
girsin nete
ay cok ozluyorum yaaaaaaaaaaaaa gunlukkkk arkadasimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…