sevgili arkadaşlar ben bu satırları yazarken sizlerin muhtemelen totolarınızda pireler uçuşuyor
gece saat 04-30 olmuş ben süt sagmaya kalktım
aklıma brası geldi bakın kıymetinizi bilin sizleri bu saate bile yanlız bırakmayan paşanız yazıyor
yatın anasını saten şurda olucaktınızki 2 lafın belini kıralım amam nerde
anca yatın oysa bu saatlerde uyanmak pahabiçilemez
insan zombi gibi oluyor
ah anasını satem bugün bebegime gittim allahım memeyi aldı tutu öyle baktı gülme geldi sesli hemşirede benle gülüyor hadi oglum emişelim bak gene biberona talim edicen geldigime deysin dediysemde ne kadar dil döktüysemde nafile
hemşireye bu beni emdikten sonra ilk gün 10 2 gün 20 gram verdi etti size 30 gram dedim üzüldügümü dile getriidm oda ne üzülüyorsunuz paşam bakın sırf sizin bebeginzi degil kaç anne var onlarınkide veriyor dedi
birde işin komigi 4 arkadaşız 5 arkadaşız 4 kişi emziriyor aynı saatte sırayla hepimizi alıyorlar sen curcunaya bak
herkezin hayat hikayesi ayrı ya
1 annenin bebegi ikizmiş 1 kızı 2 kilo diger kızı yatan yanı 1.5 kilo küvezde yatıyor
2 annenin bebegi sarılık olmuş yatıyor gününün bebegi
3 annenin bebegi benim gibi 28+5 suyu gelmiş yatıyor
4 annenin bebegi 4 oglan kadının 4 adet oglu oomuş ilki 7 aylık 2 bebegi 6-5 aylık 3 bebegi 6 aylık vefat etmiş karnında hanım hafada 3 kere diyalize giriyor bebegi zayıf annenden dolayı ve oksijen alıyor makinalara baglı allahım ömür versin hepsinede hepsizde çok zor
benim bebekte biliyorsunuz suyu geldi 32 gündür kuzucugumdan ayrıyım
bugün ne canımı acıttı küveze koydu hemşire yüz üstü yatırdı yavrum agzıyla arandı durdu yeri dedim hemşire hanım versenizde emzirsem tam uyandı aranıyor öyle dedi annesi efor çok sarfetti ben onu sonra doyurucam çıtçıtlı badı almıştım allahım kocaman olmuş yemiş oglanı boyu bugün 2 adet tulum aldım kıyafetlerini ayarladım bıraktım işşallah onları giydiriler
elleiklerle çoraplarda var takmıyorlar sinir oldum ya neden istedinizki takmıcaksanız
bu arad bomba bri laf geliyor benden kulakları açın iyi dinleyin olurda dikişinzi varsa karnınıza bebeginzi varsa aman diyim tutum düşmesin çünkü okadar komik brişey anlatıcakmı gülüceksiniz
annemle aramda diyolok geçti aynı şu
annem kızım saat kaç oldu nerde kaldın merak ettim
ben anne kusura bakma hastaneden tulum istediler bulana kadar canım çıktı anca geldim
annem bakıyım ne aldın
benanne bu 2 tulumu aldım ne zormuş prametüre kıyafet bulmak istedigin yok
annem kııyafeti görüyor annem agzından çıkan kelimeye dikkat edin
kaç tl verdin 2 tuluma 50 anne yan yatma yastıgıyla 60 geldi ucuz buldum aldım ne yapayım ihtiyaç
annemdeki tepkiye bakın siz düşünür önce sesi çıkmaz ah kızım bu tulumları neden bu kadar küçük aldınki okadar para vermişsin biraz büyük alaydın keşke
benbendeki tepki aynen bu yeminle
anne adı üstünde prametüre ne büyük alıcam ben küçügünü bulana kadar anam agladı dedim amam bende bri gülme varmış aklım ageldikçe biraz büyügünü alaydın sonrada giyerdi zamane insanı
annem ne güüyosun kız ayaga kaldırma beni lohusa demen yaşın abakmam döverim seni
olay bu nerden bakarsan bak nerden turatsan tut gülme garanti
ilahi anne sen çok yaşa hemi okadarda gzüel söylüyorki allahım aklım ageldikçe güleism geliyor